View Full Version : 17.10.2009 (sobota, 15:00) GKS Katowice - Flota ¦winouj¶cie
Ludzie co jest ? Jutro gramy kolejny wazny mecz z przeciwnikiem ktory jest nad nami w tabeli, pilkarze potrzebuja naszego dopingu, musimy zas jebnac 3pkt, pokaza nas w tv a tu zero gadki na ten temat ! :huh: Trzeba sie pokazac lepiej niz w meczu z KSZO, dzien i pora meczu sa napewno lepsze niz ostatnio, pogoda ma byc tez ciut lepsza niz we wtorek wiec licze na Was GieKSiarze !
Nigdzie nie umiem znalezc informacji od ktorej zaczyna sie sprzedaz biletow w kasach - moze ktos kumatszy da w tym temacie odpowiedz !
Wszyscy na szpil ! Bo cos zamulacie na jesien... jeszcze przyjdzie zima to se wtedy pozamulacie tera poki mozna to trza jezdzic ! :lajkonik:
Nigdzie nie umiem znalezc informacji od ktorej zaczyna sie sprzedaz biletow w kasach - moze ktos kumatszy da w tym temacie odpowiedz !
bo ¼le szukasz.
odpowied¼ jest w temacie Bilety/Karnety.
kasy jutro od 10.00.
Podczas meczu z Flot± ¦winouj¶cie w sobotê (17.10.2009) o godzinie 15:00 ka¿dy bêdzie móg³ siê zapisaæ do CBiN ¯AK Oddzia³ w Katowicach.
Wystarczy zg³osiæ siê na stanowisko SK 1964 (na Blaszoku jest obok WC, a na g³ównej po prawej stronie od kie³basek).
Wystarczy wype³niæ krótki formularz oraz przynie¶æ ¶wiadectwo ukoñczenia szko³y ¶redniej (¶wiadectwo zostanie zwrócone na nastêpnym meczu). W przypadku braku mo¿liwo¶ci przyniesienia orgina³u ¶wiadectwa wystarczy jego ksero z dwóch stron. Wtedy w ogóle nie trzeba wybraæ siê osobi¶cie do ¯AK.
Je¶li kto¶ jednak nie ma mo¿liwo¶ci przyniesienia ¶wiadectwa ukoñczenia szko³y ¶redniej lub jego kopii na mecz z Flot±, mo¿e wype³niæ formularz na stanowisku SK 1964, a brakuj±ce ¶wiadectwo donie¶æ do CBiN ¯AK Oddzia³ w Katowicach.
W¶ród osób, które wype³ni± formularz oraz przynios± ¶wiadectwo rozlosujemy nagrodê niespodziankê. Oprócz tego nagrodzimy osobê z najlepszym i najgorszym ¶wiadectwem.
Tak wiêc do dzie³a!
¦wiadectwo ukoñczenia szko³y ¶redniej, to te z ocenami, a nie maturalne!
Jeszcze tu wklejê, ¿eby nikomu nie umknê³o :)
http://www.youtube.com/watch?v=5eeFQJoNVoA&feature=related
GKS klubem mym,
Ju¿ na zawsze bêdê z nim,
Wiêc z ca³ych si³,
¦piewamy dzi¶!
ooooooo....!!
UCZYÆ SIÊ:)
Dzisiaj niestety nie bede mogl byc na Bukowej 1 i wspierac naszych grajkow :(
Jedzcie tam na pelnej pizdzie, ja bede jedynie mogl kciuki trzymac :)
Jo sie osobi¶cie nie moga doczekaæ szpilu.
Jeszcze tu wklejê, ¿eby nikomu nie umknê³o :)
http://www.youtube.com/watch?v=5eeFQJoNVoA&feature=related
GKS klubem mym,
Ju¿ na zawsze bêdê z nim,
Wiêc z ca³ych si³,
¦piewamy dzi¶!
ooooooo....!!
UCZYÆ SIÊ:)
Oby i oby to nie by³o ze raz czy 2 bedzie spiewane potem nie wyjdzie i zeby nie by³o ze nam nie wychodzi i olewamy ... trzeba detarminacji i jak trzeba bedzie to caly szpil bedziemy sie uczyc trzeba wytrwa³osci
Flota u sibie:lol:http://i38.tinypic.com/2i9m8gw.jpg
My¶lê, ¿e 5000 spokojnie dzisiaj by³o ? Z perspektywy g³ównej na blaszoku B pe³na na 110%, na A jakie¶ 90% zajête, na C jakie¶ 80& i jeszcze do tego jakie¶ 30-40 osób na D. Tradycyjnie ludzi siê schodzili a¿ do 20 minuty meczu.
Doping dobry, a w II po³owie bardzo dobry.
Zgrajcie jako¶ to zbieranie kasy do puszki bo jak w I po³owie przychodzi na sektor kole¶ i mówi, ¿e zbiera na cele kibicowskie, a w II inny który mówi, ¿e zbiera na oprawê to ju¿ ma³o kto temu drugiemu wrzuca³; a potem jeszcze jakie¶ zgredy mrucz± miêdzy sob±, ¿e "cholera wie co oni robi± z t± kas±"
Pod koniec nam zajebi¶cie nowa przy¶piewka wysz³a :) Ogólnie koñcówka drugiej po³owy to zajebisty doping.
Mo¿na by³o na ostatnie 20 minut w³±czyæ o¶wietlenie bo siê ju¿ ciemno robi³o; ale nie bêde siê czepia³ :zabki:
pieknie kurwaaa
dla takich chwil warto ¿yc.
Kolejna Wygrana Cieszy Mnie To:) 2 po³owa zajebisty doping a szczegolnie nowa przy¶piewka,graty dla tej osoby co wymy¶li³a:D
My¶lê, ¿e 5000 spokojnie dzisiaj by³o ? Z perspektywy g³ównej na blaszoku B pe³na na 110%, na A jakie¶ 90% zajête, na C jakie¶ 80& i jeszcze do tego jakie¶ 30-40 osób na D. Tradycyjnie ludzi siê schodzili a¿ do 20 minuty meczu.
Doping dobry, a w II po³owie bardzo dobry.
Zgrajcie jako¶ to zbieranie kasy do puszki bo jak w I po³owie przychodzi na sektor kole¶ i mówi, ¿e zbiera na cele kibicowskie, a w II inny który mówi, ¿e zbiera na oprawê to ju¿ ma³o kto temu drugiemu wrzuca³; a potem jeszcze jakie¶ zgredy mrucz± miêdzy sob±, ¿e "cholera wie co oni robi± z t± kas±"
¿e ile by³o?!
maks 3,5 ...
nie siaæ propagandy jak s±siedzi.
martwi ta frekwencja.
gard³o zdarte:)
Maly Slowik
17-10-2009, 17:31
Nowa przy¶piewka zajebista tak jak i doping szczególnie w II po³owie. Co do grajków to ogromny szacun za te zwyciêstwa. W jednym z wywiadów A.Napiera³a powiedzia³, ¿e musi strzeliæ gola w jakim¶ meczu.. no i strzeli³, do tego jeszcze na wage 3 pkt.
¿e ile by³o?!
maks 3,5 ...
Nie wiem ile dok³adnie by³o ale z mojej perspektywy by³o wiêcej osób ni¿ we wtorek, gdzie w³a¶nie by³o 3,5-4 tysi±ce na trybunach
a mi gadali, ci co byli we wtork, ze w³asnie na odwrót.
na G³ównej, w porownaniu ze wczesniejszmi meczami blado ... ale doping super.
GieKSiarze.pl
17-10-2009, 18:01
Zdjêcia z meczu s± na stronie www.GieKSiarze.pl
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_09_10/gks-flota/gks_0013.jpg
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_09_10/gks-flota/gks_0004.jpg
http://www.foto.gieksiarze.pl/albums/uploads/jesien_09_10/gks-flota/gks_0027.jpg
Zapraszamy!
J.O.H GieKSa
17-10-2009, 18:22
Bedzie mo¿e jaki¶ filmik z dopingiem?? Elegancki szpil :) Janów GKS !!!
We wtorek by³o nas oko³o 2000 maks 2500, a nie jakie¶ mityczne 3500.
I to 2500 ju¿ z wszystkimi vipami. Ale te 2500 to i tak zawy¿one.
Dzi¶ pewnie te¿ oko³o 2500.
My¶lê, ¿e 5000 spokojnie dzisiaj by³o ? Z perspektywy g³ównej na blaszoku B pe³na na 110%,
Z perspektywy B g³ówna pustawa, a sektor B zape³niony mo¿e w 60%...
Mam wra¿enie, ¿e ludzi by³o mniej, ni¿ we wtorek.
P.S. -Lato! -Co? :hihi:
Bedzie mo¿e jaki¶ filmik z dopingiem?? Elegancki szpil :) Janów GKS !!!
Jak zawsze bêdzie na B1, na GieKSiarze.pl pewnie te¿.
Nie no doping nie by³ z³y, a nawet dobry szczególnie po drugiej bramce, wtedy dopiero, moim zdaniem ta nowa przyspiewka zaczê³a nam wychodziæ.
2500, 3000 nie ma co pierdoliæ, jest nas na szpilach zdecydowanie ZA MA£O!!!
uwielbiam takie szpile, wygrywamy pozniej dup remis, troche nerwow i zasluzona wygrana :)
doping na maxa dopiero pod koniec, zobaczcie jak jest glosno gdy caly sektor A ryknie, pomyslcie gdy wszystkie 3 sektory tak jebna to dopiero moze byc... jedyny nasz problem to frekwencja-wg mnie jest tragicznie trzeba cos z tym zrobic
P.S. -Lato! -Co? :cham:
A pó¼niej siê dziwicie, ¿e ¶nieg pada:cham:
My¶lê, ¿e 5000 spokojnie dzisiaj by³o ?
nie by³o.
90minut.pl pisze ¿e 2500 by³o
a dlaczeho tak ma³o?? wyniki s±, nie by³o az tak zimno, co ludzi robi± w popo³udnia w sobotce?
le¿± z piwem przed telewizorem...
czarny1125
17-10-2009, 19:12
czy kto¶ ju¿ w Polsce spiewa piosenki na stadionach pod te nute
http://www.youtube.com/watch?v=5eeFQJoNVoA&feature=related ?
tak tylko wczesniej te¿ mecze by³y transmitowane a takiej beznadziei nie by³o
a UG niech sobie zrobi porz±dek z osobami co te¿ zbieraj± na "oprawê". Bo dzisiaj chyba Ci pierwsi zebrali zdecydowanie wiêcej.
niekumaty
17-10-2009, 19:22
:lol2:
juz widze jak UG robi z nimi porzadek haha
szpil zajebisty, duzo emocji, ino frekwencja turbo chujnia... :huh:
tak tylko wczesniej te¿ mecze by³y transmitowane a takiej beznadziei nie by³o
a sk±d masz takie info??
te¿ oceniasz "na oko"?
A pó¼niej siê dziwicie, ¿e ¶nieg pada:cham:
To nie wina ¶niegu.Mnie np.zniechêci³o do chodzenia na mecze banowanie Gieksiarzy z krwi i ko¶ci (Asta ,Kimgaj i inni),tych co maj± inne zdanie na dalsz± dzialalno¶æ klubu przez dwóch aroganckich przydupasów prezesa.
.Mnie np.zniechêci³o do chodzenia na mecze banowanie Gieksiarzy z krwi i ko¶ci (Asta ,Kimgaj i inni),
no to zajebisty z ciebie "kibic" je¶li to co siê dzieje na forum spowodowa³o, ¿e nie chodzisz na mecze GieKSy.
:lol2:
juz widze jak UG robi z nimi porzadek haha
chc± zbieraæ to niech siê dogadaj±
niekumaty
17-10-2009, 19:35
no ale w tym sek ze oni nie musza sie nikim z "dogadywac" :rotfl: , a jak juz to predzej na odwrót
no ale w tym sek ze oni nie musza sie nikim z "dogadywac" :rotfl: ,
no, ale efekt bêdzie taki, ¿e ludzie sami nie bêd± wiedzieæ na co wrzucaj± i to po prostu zaczn± olewaæ. Moja prywatna opinia jest taka, ¿e to bez sensu, ze najpierw biega kole¶ i zbiera na "sprawy kibicowskie" a potem kolejny, który zbiera "na oprawe". Co dalej - bêdzie jaki¶ trzeci kole¶ ? Niepotrzebnie robicie rozpi¼dziel
maly1982
17-10-2009, 20:01
Frekwencja jest zapewne z kilku powodów, najwa¿niejsze to wszystko to co dzieje siê wokól klubu (zawirowania w klubie, brak sponsorów), przeciêtna postawa dru¿yny na przestrzeni 3 ostatnich lat, no i dziwne rzeczy, które dziej± siê w¶rod nas - kibiców, w naszych szeregach co jaki¶ czas jakie¶ zgrzyty, wy¶miewanie jeden drugiego, robienie jaki¶ "czystek" osób, które maj± swoje zdanie. A na koñcu dyskryminowanie niektorych FC, zamiast pomocy jebanie, jakie¶ kary itp. ¦miech na sali. Zreszt± wystarczy zobaczyæ na oko³o siebie na inne ¶l±skie podwórka i mo¿emy sami oceniæ jakie zmiany zachodz± i kto na tej naszej "dziwnej polityce" kibicowskiej najwiêcej traci, odpowied¼ wed³ug mnie prosta ... Niektórzy powinni siê zastanowiæ nad pewnymi decyzjami bo atmosfery miêdzy nami w ten sposób nie polepszymy a wrêcz jest coraz gorzej
niekumaty
17-10-2009, 20:03
no, ale efekt bêdzie taki, ¿e ludzie sami nie bêd± wiedzieæ na co wrzucaj± i to po prostu zaczn± olewaæ. Moja prywatna opinia jest taka, ¿e to bez sensu, ze najpierw biega kole¶ i zbiera na "sprawy kibicowskie" a potem kolejny, który zbiera "na oprawe". Co dalej - bêdzie jaki¶ trzeci kole¶ ? Niepotrzebnie robicie rozpi¼d
kazdy ma prawo wyboru, moze po³owe wrzucic tu i tu, lub moze zadecydowac jaka forme fanatyzmu wspierac, nie szukajcie dziury w ca³ym, bo tu i tu srodki sie nie marnuja i ida na szczytny cel.
Ja osobiscie wrzucam do pierwszej puszki....
kazdy ma prawo wyboru, moze po³owe wrzucic tu i tu, lub moze zadecydowac jaka forme fanatyzmu wspierac,
Tylko, ¿e zdecydowana wiêkszo¶æ na trybunach nie czai jaka jest ró¿nica pomiêdzy "celami kibicowskimi" a "opraw±" wiêc trudno tu mówiæ o wybieraniu efekt bêdzie taki, ¿e bêdziecie ³±cznie zbieraæ 25% tego co do tej pory bo ludzie bêd± siê czuæ naci±gani jak co chwilê kto¶ inny z puszk± biega. Sorry to moja prywatna opinia, ale uwa¿am, ¿e robicie rozpi¼dziel takimi akcjami...
Frekwencja jest zapewne z kilku powodów, najwa¿niejsze to wszystko to co dzieje siê wokól klubu (zawirowania w klubie, brak sponsorów), przeciêtna postawa dru¿yny na przestrzeni 3 ostatnich lat, no i dziwne rzeczy, które dziej± siê w¶rod nas - kibiców, w naszych szeregach co jaki¶ czas jakie¶ zgrzyty, wy¶miewanie jeden drugiego, robienie jaki¶ "czystek" osób, które maj± swoje zdanie. A na koñcu dyskryminowanie niektorych FC, zamiast pomocy jebanie, jakie¶ kary itp. ¦miech na sali. Zreszt± wystarczy zobaczyæ na oko³o siebie na inne ¶l±skie podwórka i mo¿emy sami oceniæ jakie zmiany zachodz± i kto na tej naszej "dziwnej polityce" kibicowskiej najwiêcej traci, odpowied¼ wed³ug mnie prosta ... Niektórzy powinni siê zastanowiæ nad pewnymi decyzjami bo atmosfery miêdzy nami w ten sposób nie polepszymy a wrêcz jest coraz gorzej
nic tylko przyklasn±æ.
tylko szkoda, ¿e w tym temacie ...
pamiêtam jak siê jecha³o na mecz w 4 lidze to by³o widaæ na mie¶cie ze GieKSa gra wszêdzie szlo zauwa¿yæ ludzi w barwach i ze ¶piewem na ustach miast ¿y³o klubem , meczem
1 to pogoda
2 GieKSa jest teraz mniej atrakcyjnym wyborem dla ma³olatów bo na dzieñ dzisiejszy smrody graja w ekstraklasie i wygrywaj± sporo , a KSG jak by nie by³o jest w czo³ówce 1ligi
3 brak sponsorów i ci±g³e problemy
4 lenistwo niektórych ludzi , i m³odych i startych
5 brak mobilizacji miedzy sob±
6 problemy wewnêtrzne (kibicowskie)
ap ropo meczu dla mnie cale 90 min na 100% ze ¶piewaniem
a sektor "A" jak i "C" powinny ca³y czas ¶piewaæ na maksa a nie przy³±czaæ siê tylko czasami starsi z "A" powinni dawaæ przyk³ad a nie narzekaæ
marcin GieKSa
17-10-2009, 22:36
widze jest temat nt. wrzucania do puch...moim zdaniem sprawa wyglada nastepujaco.....kto jest w miare ogarniety tzn. sledzi forum jest na biezaco ze sprawami kibicowskimi to zawsze wrzuci co nieco do puchy ale niestety duzo jest osob ktore nie wiedza OCB..wiec nie daja hajsu....wtym tkwi problem!!ja np. staram sie zawsze namiawiac chlopakow odemnie zeby rzucili conieco.....wg. mnie podstawa to dzialanie na dzielnicach czy FC!!!
eee tam problemy robicie z tymi puchami, jak podchodzi do Ciebie kole¶ wygl±daj±cy jakby od urodzenia æwiczy³ na si³owni to wiadomo na co zbiera, a jak podchodzi taki Mateusz z UG czy Junior to od razu wiadomo, ¿e nie na to samo co tamten yno na oprawê :cham:
A na serio to i tak ka¿dy wie na co daje i ¿e na co¶ dobrego dla GieKSy
nic tylko przyklasn±æ.
tylko szkoda, ¿e w tym temacie ...
jesli chceie sensownie pogadac na ten temat zapraszam na pw bo pisanie ze ktos komus przyklaskuje jest smieszne bo np niektore fc same sa sobie winne...
p.s. odpowiem tylko na pw i pociagniecia tego tematu tez TAM oczekuje...
marcin GieKSa
18-10-2009, 11:35
oceniajac frekwencje z perspektywy glownej to mysle ze bylo Nas wiecej niz na szpilu z Kszo!!B cale zapelnione , A i C w 90% wypchane plus kilkadziesiat osob na D....daje to Nam 2 , 2,5 tys na Balszoku ...dodajac do tego500-1000 osob na Glownej...wiec daje to frekwencje rzedu 3 tys. a nawet troche wiecej...ale w dalszym ciagu jest to stanowczo za Ma³o!!!jak na taki klub i miasto powinno Nas chodzic co szpil te 4-5 tys. ludzi MINIMUM!!!w czym wiec tkwi problem??mysle ze w slabej dzialalnosci dzielnic czy FC pod wzgledem nakrecania frekwencji..sa dzielnice w K-ce duze(gdzie jest sama GieKSa)a ile stamtad ludzi jedzie na GKS 50-100??!!Trzeba to poprawic zeby nie zostac w tyle..pamietajmy ze na G¦ nie jestesmy sami..sasiedzi zyskuja a My???
B cale zapelnione , A i C w 90% wypchane plus kilkadziesiat osob na D....daje to Nam 2 , 2,5 tys na Blaszoku
B cale zapelnione? Gdzie? Pierwsze rzedy prawie puste, przed gniazdem pusto, na C2 polowy osob nie bylo, na D moze 60 osob, wiec gdzie te 2tys? Max 1500-1700 osob.
Wczoraj na meczu moze bylo maks 2200 osob na pewno nie bylo wiecej a i ta liczba wydaje mi sie zawyzona. Jak niektorzy pisza ze Blaszok sektror B zajebany w 110% to sie myli byl troszke ponad polowe zapelniony. A podobnie na C to juz nie mowie ze moze 25%. G³ówna maks 500 osob z Vipami. Szkoda ;(
Co do tej akcji Szkola ¯ak. Zawiedzony totalnie jestem. Ale coz wszyscy maja to w dupie do pozdro dla nich :/
Dziwne, bo te¿ mia³em wra¿enie z g³ównej , ¿e blaszok by³ ³adnie zajebany...
A , B i C wygl±da³y z perspektywy 'pi±tki' na ³adnie zape³nione.
Dziwne, bo te¿ mia³em wra¿enie z g³ównej , ¿e blaszok by³ ³adnie zajebany...
A , B i C wygl±da³y z perspektywy 'pi±tki' na ³adnie zape³nione.
Jak ogl±da³em w TV te¿ ³adnie to wygl±da³o ...
popadamy w taka skromnosc ze jutro przeczytamy ze bylo nas tysiac max.
Ludzi napewno wiecej niz na meczu z Kszo. moze krucho to wygladalo do 20tej minuty potem moim zdaniem bylo nie najgorzej na blaszoku, glowna slabiutko zreszta jak zawsze
zacznijcie juz myslec o kupowaniu biletow na dzielnicach (na MKS KLUCZBORK) bo juz zaczelismy...
pozniej bedzie mozna sie licytowac skad taka slaba frekwencja i kto sie nie przylozyl...
Hej, czy bêdzie jaki¶ filmik z dopingiem? I od razu pytanie - w jaki sposób bêdê móg³ go ¶ci±gn±æ i wyci±æ z niego d¼wiêk?
http://www.youtube.com/watch?v=FsK3W_PQ4rk&feature=player_embedded
Stara Gwardia
18-10-2009, 13:35
Niewa¿ne ilu Nas by³o doping super ale gra szczególnie w 2 po³ówce PARODIA ale licza sie 3 punkty i to najwarzniesze .POZDRAWIAM
czy ktos potrafi odp?na chuj wychodza te zjeby z ochrony, jak zawodnicy wychodza z szatni?przed pierwszym gwizdkiem?
czy ktos potrafi odp?na chuj wychodza te zjeby z ochrony, jak zawodnicy wychodza z szatni?przed pierwszym gwizdkiem?
Takie przepisy pzpn.
Napisa³ VIP Zobacz post
-Takie przepisy pzpn.
To ja ju¿ nie my¶le nad tym ino wiem ¿e to jest debilizm ze strony pzpn:lool:
GieKSiarze.pl
18-10-2009, 22:50
Bramki, akcje, doping...
http://gieksiarze.pl/skrot-meczu/1324
Zapraszamy!
Mam pytanie/sugestie/prosbe do UG, PNG, GTW i innych.
Czy nie da siê "zepchnac" sektora A do kupy z B i C - drugiej strony C tez w strone B? Mamy tak rozjebany mlyn po calym Blaszoku ze ciezko jest odpowiednio pierdolnac za kazdym razem, a ci tam na A czesto wyrywaja sie przed szereg i spiewaja sami ze soba...
Junior swoje zaczyna, a sektor A wpierdala sie miedzy wodke i zakaske.
Przeciez jakby wszyscy scisneli sie do kupy i chociaz 75% tego stanu (100% nigdy nie bedzie, nie ludze sie, nie wiem tylko po co ta nie angazujaca sie reszta przylazi wkurwiac na Blaszok - bo bilety tansze?) darlo morde, to mamy takie jebniecie ze na glownej tynk w koncu odpadnie!
A tak to jestesmy rozjebani jak owce na hali, i "beczymy" na 2 stada...:dead:
zboras sprawa maks delikatna, bo sektor A to zdaje mi siê, nie byle co, ¿eby dalo sie zepchn±æ.
To samo jakbyæ chcial towarzystwo z 4 na 2 daæ.
Z fLota nie bylo chyba a¿ tak ¼le. Ale cze¶niej, fakt, bylo pare nieporozumieñ.
Pamiêtam jak podczas meczu z Wisl± przyszedl na A pan M i doping z tego sektora byly wyjebany w kosmos:)
Tam potrzeba innego rozwi±zania, ni¿ spychania SA na B.
damiann37
19-10-2009, 09:27
wie kto¶ mo¿e kiedy bêdzie powtórka na TVP SPORT ??
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unibet-i-liga/wideo/15-kolejka-gks-katowice-flota-swinoujscie
tu mozesz sobie ogladac o kazdej porze dnia.
Pozdro
damiann37
19-10-2009, 09:50
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unib...ta-swinoujscie
tu mozesz sobie ogladac o kazdej porze dnia.
Pozdro
wiem tylko z moim internetem Orange free to nic nie zobaczê
Juz leci - od 10:55 http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?offset=0
Chociaz...o 10:00 niby miala byc sportowa niedziela, a o 19:15 Pogon - Widzew na zywo - nie kumam tego :jezor:
odjebac sie od sektora A:hihi:
btw na lepszych szpilach powinien byc tam mlynowy bo byle ³eboñ tego towarzystwa niy ogarnie:lajkonik:
Ile wyjazdowej ekipy chodzi na sektor A ? Wiekszosc sta³ych wyjazdowiczów chyba na g³ównej siedzi . Od kliku dobrych lat na sektorze A widac te same pyski , tak samo jak na 2 i 4 sektorze.
Patrzê teraz na RW i widzê , ¿e...na meczu z nami by³o 6 kibiców Floty :szok:
Nie wiem jakim cudem, ale ogl±daj±c mecz z g³ównej nie za¶wiadczy³em nigdzie ich obecno¶ci. Mo¿e kto¶ mi podes³aæ jak±¶ fotkê na której s± Ci go¶cie uwiecznieni ?
Incognito 6 osób z Floty na g³ównej trybunie.
Skoro byli incognito,to dlaczego dostali punkty??
bo wiemy, ¿e byli.
Jak zatem mogli byæ incognito skoro wiecie,¿e byli??
nie jest powiedziane ¿e byli w 100% incognito.mo¿e byli jak incognito bez szali i innych ale uto¿samiali siê za pomoc± rozmowy,lub widaæ by³o czym przyjechali(rejestracja)
FC OLKUSZ
20-10-2009, 13:44
dokladnie sta³ ma³y busik na ich blachach(co¶ typu van)
i nie odbiegajac wazne 3 pkt i szkoda tych straconych pkt oj szkoda
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.