View Full Version : Strony internetowe GKS Katowice
Komentarze, opinie na temat naszej strony...
www.gieksa.pl
Miłosz1964
10-01-2008, 20:49
Na naszej stronie glownej w informacji "Dzien Lobów na Rapidzie" pisze ze w niedziele GieKSa zagra w Gliwicach :eek:nie wiedzialem gdzie napisac o tym błedzie :napinka:
Poprawione, dzięki za info :]
Pavveuek
10-01-2008, 21:30
Tan przekreslony herb GieKSy w wiadomosci o Wiśni to jakas paranoja
widać dla naszego newsmana nasz herb to żadna świętość :mur:
CZa przekreślic tego wisnie na tle naszego Herbu !
Faktycznie błąd , ale nie zamierzony znając naszego newsmana...:-) Miał cos innego na mysli...:-)
Kwestia interpretacji... generalnie uważam, że kibice to inteligentni ludzie i potrafią poprawnie przeanalizować pewne symbole. Raz zastosowaliśmy taki symbol, nie będziemy ich stosować.
Dla osób, które nie rozumieją przesłania - przekreślony herb oznacza - "GieKSa nie dla Wiśni".
A nie... "GieKSa nie istnieje, a Wiśnia tak".
Co do znaczenia herbu dla newsmana, jak to ładnie się mnie określa, to nic nikomu do tego i każdy kto mnie zna wie czym są dla mnie symbole GieKSy i sama GieKSa... Zresztą tłumaczyć się nikomu nie będę.
Co do znaczenia herbu dla newsmana, jak to ładnie się mnie określa, to nic nikomu do tego i każdy kto mnie zna wie czym są dla mnie symbole GieKSy i sama GieKSa... Zresztą tłumaczyć się nikomu nie będę.
To jest strona NASZEGO klubu a nie ze nikomu nic do tego. Wielu z nas na mysl by nie przyszlo zeby przekreslac nasz herb. Profesjonalizm polega na takim przekazywaniu tresci zeby bylo wiadomo o co chodzi a nie o co autorowi chodzilo!
Mayek czytaj ze zrozumieniem....
Nic nikomu do tego jakie znaczenie ma dla "newsmana" herb. Dziwie się ludziom, którzy po przeczytaniu tytułu newsa mieli jakiekolwiek problemy z interpretacją tego zdjęcia...
nie chodzi mi o interpretacje bo interpretacje 90% ludzi lapie ale o sam fakt pojawienia sie przekreslonego herbu GieKSy na oficjalnej stronie. Niech se autor mysli co chce ale chodzi o symbol ktory jest dla nas swiety!
czemu mamy reklame bukmachera na stronei glownej :xx: nie mamy pieniedzy ?! albo jestesmy profesjonalnym klubem albo ludzie od marketingu sa do wymiany. Wyglada to jak strona 15 latka o fife albo innych grach ktory musi przyrobi reklama na swojej stronie !
bo tak się składa, że bukmacherzy płącą najlepiej i w terminie
gdyby nie ograniczenia prawne (reklama hazardu), to dzięki firmom bukmacherskim polskie kluby miały by o wiele większe budżety, niż mają obecnie
do niedawna cały stadion korony był w banerach gamebookers.com + reklamy na koszulkach + kreacje na stronie
a zaczynali tez od banerów na stronie
Górnik Zabrze - expekt.com
Legia, Widzew - bwin.com
co do naszej strony to wydaje mi się, że mamy umowę z agencją reklamową, i banery, które się u nas pojawiają są poprostu losowe
wolę reklamę zakładów bukmacherskich, niż papieru toaletowego firmy KońDupi
nie chodzi mi o interpretacje bo interpretacje 90% ludzi lapie ale o sam fakt pojawienia sie przekreslonego herbu GieKSy na oficjalnej stronie. Niech se autor mysli co chce ale chodzi o symbol ktory jest dla nas swiety!
czemu mamy reklame bukmachera na stronei glownej :xx: nie mamy pieniedzy ?! albo jestesmy profesjonalnym klubem albo ludzie od marketingu sa do wymiany. Wyglada to jak strona 15 latka o fife albo innych grach ktory musi przyrobi reklama na swojej stronie !
Mayek daj sobie spokoj z wpisami na ten temat :lol:
Takie banery reklamowe sa/byly na prawie kazdej stronie klubu z PL.
co do naszej strony to wydaje mi się, że mamy umowę z agencją reklamową, i banery, które się u nas pojawiają są poprostu losowe
Dokładnie tak jest.
Przydała by się jednak jakaś możliwość odrzucenia oferty konkretnej reklamy, bo np. Ruch będzie chciał zamieścić swoją reklamę i co wtedy? Albo mniej rażący przykład - reklama meczu Jango Katowice, który będzie kolidował z meczem na Bukowej.
zwierzak
13-01-2008, 13:09
Albo reklama RBK, a na dole reklama JAKO. Tak już było...
Ja i większość ma to pewnie w dupie, ale ciekawe co na to JAKO?! Jak też mają to w dupie to fajnie.
Po co znow dyskusja na takie tematy? Jesli wszystko jest ok to po co wyciagac jakies chore wnioski?
A skąd wiecie, że Zarząd nie ma możliwości odrzucenia takiej reklamy?
Kilka miesięcy temu nie było reklam i był płacz na forum, że inne Kluby mają takie reklamy i czerpią z tego kasę...
Ważne, że klub cokolwiek z tego ma.
jest taka możliwość, na razie jednak osobiście nie zauważyłem żadnej kontrowersyjnej reklamy, jeśli ktoś taką stwierdzi, zawsze może poinformować o tym klub, jeśli Zarząd podzieli wasze zdanie to na pewno coś z tym zrobi.
Ogólnie to że klub szuka źródeł dochodów jak np. reklama na stronie to wg mnie coś pozytywnego i lament, że z tego powodu marketingowcy do zmiany jest śmieszny. To tylko moje prywatne zdanie.
Bez jaj. Nie szukajmy problemu tam kaj go nie ma.
O jakich tak w ogóle reklamach mówicie? Bo ja nic nie mam...
Te reklamy są pewnie robione i opłacone, np. za tysiąc wyświetleń.
Tak więc Janusz ktoś Ci je zakosił ;-)
No widzisz, w tym kraju nawet baner ukradną ;)
Bez jaj. Nie szukajmy problemu tam kaj go nie ma.
Zgadzam się.
A przed reklamami szkodliwymi dla wizerunku klubu, chroni nas umowa.
Nikt głupi nie jest.
mi tez ktoś je ukradł więc ciekawa sprawa;)
To dobrze że jest taki zapis w umowie. Dotychczasowe reklamy były OK, tylko oby jak najmniej tych najbardziej denerwujących (pop-up, dodatkowa warstwa itp)
Stronka główna niestety nie działa...
Stronka główna niestety nie działa...
a myślałem, że to tylko u mnie. i to już spokojnie od jakiś 2-3h
Miłosz1964
02-02-2008, 21:33
Wiadomo dlaczego tak długo nie działa i kiedy zacznie chodzić??
Odnośnie strony...
Jest to niestety głębszy problem, więc prosze o cierpliwość... trudno określic ponowny start strony....
Może dałoby sie narazie umieszczać aktualne newsy narazie w specjalnym dziale na forum? WIadomo zaczął się gorący okres. Pojawila sie w prasie informacja o zaplanowanej ofensywie transferowej wiec warto bysmy wiedzieli na czym faktycznie stoimy. Gazety lubia pisac plotki.
działa już strona, nie wiem czy sami admini o tym wiedzą :-) ale można umieścić parę newsów
Admini wiedzą, nie umieszczą narazie newsów... problemy ze stroną mogę wystąpić do środy włącznie...
A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Kiedy zostanie zaktualizowany dział gadżetów na stronce? Aktualizacja tego działu chyba dużo czasu nie zajmnie
Napisałbym, że niebawem wszystko się wyjaśni i przegląd gadżetów będzie znacznie lepszy niż kiedykolwiek, ale znów się będą niektórzy czepiać, że jakieś tajemnice robimy, więc nie napisze;)
ale znów się będą niektórzy czepiać, że jakieś tajemnice robimy, więc nie napisze;)
:lol:
www.gieksa.pl
zapraszamy do archiwum !!!!
Napisałbym, że niebawem wszystko się wyjaśni i przegląd gadżetów będzie znacznie lepszy niż kiedykolwiek, ale znów się będą niektórzy czepiać, że jakieś tajemnice robimy, więc nie napisze;)
nie łatwiej mario napisać niebawem i tyle. Więcej tłumaczenia mi nie potrzeba
Działa GieKSa.pl ?
Bo mi się od kilku godzin nie wczytuje.
Mi tez nie dziala pewnie jakies problemy techniczne
Strona jest "kopiowana" na nowy serwer by w przyszlosci uniknac takiech wpadek jak ta kilka tygodniu temu gdzie strona nie dzialala kilka dni.
... a mi na stronce brakuje działu DOWNLOAD ... Zdjęcia NOWEJ kadry I-go zespołu /tapety,wygaszacze itd.../ wiem, że jest to wszystko na innych stronkach, ale wydaje mi się że na GIEKSA.PL powinno to być.
Działu DOWNLOAD - ze zdjęciami nie będzie...
Bossman1522
10-04-2008, 21:01
Czy była by możliwość zamieszczania na stronce wyników Banika?
Radosław
10-04-2008, 21:08
Pomysł na ++ bardzo fajne by to było :)
Czy była by możliwość zamiestrzania na stronce wyników Banika?
Szczyt dysleksji, dysortografii i dysmózgii.
Bossman1522
11-04-2008, 16:42
Tomson nie każdy zna ortografie tak dobrze jak Ty :)
ale kazdy ma slownik
brawo dla adminow strony glownej, 3 raz juz jest jakis inny chop pokazany. 2 razy byl w koszulce Piasta a raz w jakiegos innego klubu juz nie pamietam, czy komus sie cos w dupie poprzewracalo?
ja mam pytanko do adminów czy obecnie korzystamy z tak słabego serwera ze www zawsze pada podczas relacji na żywo czy to faktyczne oblężenie www podczas naszych meczy? i mamy aż tylu fanów za granicą którzy na ww śledzą wyniki GieKSy...
PS czy jest możliwość umieszczenia na bukowej jakiejś kamery internetowej skierowanej na zegar która by robiła "refresh" co 30sk-60sek(coś ala kamera na rondo czy rynek) by mieć na aktualny wynik?
wczorajsza relacja padła z powodów problemów z netem, który najzwyczajniej w świecie przestał działać. Inna rzecz, że jest strasznie dużo wejść na stronę w czasie meczu i serwery nie zawsze wytrzymują. Na jednym i drugim problemem pracujemy, ale kiedy będą efekty nie jestem w stanie obiecać.
Dlatego ważne jest, żeby osoby śledzące relację, nie odświeżały co chwilę strony i pozwoliły jej samej się zaktualizować. Czasem jest też tak, że jak się dużo dzieje, to opisywanych jest kilka sytuacji na raz i dopiero wrzucanych na stronę.
Kibic_64
21-04-2008, 21:55
Szczerze to nasza stronka nie należy do dobrych... oczywiście gratuluje tym co ją tworzą bo lepszej nie zrobię:D
ale nie ma tam tego co o kibicach ważne... flagi, szaliki, śpiewnik itp:) Po prostu tabela z boku i stronka fajna... ale to moje zdanie:D:rotfl:
broda1981
22-04-2008, 07:43
A ja mam pytanie odnosnie forum, czy da sie odzyskac w jakis sposob haslo na forum? bo niestety nie pamietam mam je w opcji zapamietaj a zbliza mi sie format kompa
jak używasz firefoxa jest takie coś w narzędzia---->opcje--->bezpieczeństwo
TYabela jest ino trza poszukac
broda1981 albo tak jak Z_BBM napisał, jeśli nie używasz tego - odezwij się na pw, to Ci pomogę..
Bez jaj SALON :rotfl: Red Box :lol::rotfl::lol2:
Chyba dawno nie byles w JAKO...
Teraz to jest serio Salon, bardzo fajnie to tam wszystko wyglada :)
Na stronie głównej jest wynik GieKSy z Lechią: 1:1 w kilku miejscach!!!!! :/
Opinie o stronie...
Po pierwsze muszą zrobić pewne niedociągnięcia, a po drugie super grafika!
Czemu zostal usuniety ze strony glownej dzial z gadzetami naszymi ?
Dlaczego nie mogę na stronie własnego klubu poznać frekwencji na meczach? :|
Nowy sezon sie zbliża.
Bedzie nowa oficjalna strona GIEKSY?
czy nadal ta prowizorka... inaczej tego nazwać nie potrafie.
martynka1228
26-05-2008, 19:17
www.GKS-Katowice.pl To jak dla mnie najlepsza strona o GieKSie:) Może była by szansa by to była strona główna:)
katowicer
01-07-2008, 05:47
Panowie na forum mam wiadomości tylko od 27.06.w PM tech wszystko sie pocofało,nowych wiadomości też nie mam.Coś się zjebało czy w pracy coś z kompami nam poleciało?
dysk się posypał i jest kopia zapasowa z 27 czerwca....
Na stronie pisze:
Mecz z Rot-Weiss Essen był pierwszym sparingiem katowiczan podczas zgrupowania w niemieckim Weissensee
a byl to Erfurt!!!
No i :
Przez cały mecz gra toczyła się pod dyktando katowiczan, którzy prowadzili grę, a zespół niemiecki nastawiony był na kontry.
A na stronie Rot Weiß Erfurt pisze ze Bramka dla GieKSy byla pierwsza dobra i niby jedina sytuacja do nas.
I w co teraz wierzyc??
Moze bylo tak jak wczoraj z IFK Goteborg ?
Caly mecz niby atakowali a prawie wgl groznych akcji sobie nie stwarzali i przeciwnik ich punktowal no i w koncu w dupsko dostali 0-2 u siebie...
hubertoo
04-07-2008, 20:28
ja odnośnie wielkiego archiwum
Sławomir Wojciechowski grał w reprezentacji: zagrał z tego co pamiętam kilka minut ze Szwedami (nie pamiętam, który rok to był, ale wynik chyba 2:2). wszedł w końcówce meczu i wypracował 3 lub 4 rzuty rożne.
Strona GieKSy juz nie będzie działac pod linkiem www.gks.katowice.pl ?
stefanosk
16-07-2008, 16:27
Podoba sie nowe logo forum? :jezor:
www.gieksa.pl
Wielkie Archiwum GieKSy
Doszedł dział bilety...
Sir Bobby
21-07-2008, 18:51
kto odpowiada za dobor ludzi do 'ludzie GieKSy" ?
gdzie jest np Adam Ledwoń :huh:
co tam robia ludzie typu Adżem..... o kurwa... Broniszewski :szok: ? Chifon :szok: ?
ludzie GieKSy... ? :huh:
litosci
litości... Adżem nie grał w GKS ? Chifon nie grał w GKS ? Broniszewski nie trenował GieKSy ?
Jakbyś zauwazył Nazwiska są dodawane systematycznie...
I chodzi oto czy ktoś sie zasłużył dla klubu jak Ś.P. Adam Ledwoń czy Jan Furtok, ale znajdować się bedzie tam nazwisko każdego zawodnika, trenera, który rozegrał bądź prowadził GIEKSE w chociaż jednym OFICJALNYM meczu.
Sir Bobby
21-07-2008, 19:36
Tom nie fandzol prosze ja Ciebie, idiotyczne tlumaczenie i w takim wypadku zle nazwany dział
w chujowy sposob systematycznie dodawane sa te naziwiska Tomie... pomiedzy "ludzie GieKSy" a "pilkarze ktorzy zagrali 3 minuty w oficjalnym meczu i trenerzy ktorzy spierdolili cos czego nie dalo sie juz bardziej spierdolic" jest subtelna roznica... ale pewnie sie myle i masz racje
spokój Bobi, najlepiej byłoby wyłączyć stronę i pokazać ją ludziom dopiero kiedy wszystko będzie gotowe, może wtedy wszyscy będą zadowoleni
szkoda, że choć 1% forumowych malkontentów nie pomaga coś w 1% tak jak skromne grono osób zaangażowanych w stronę, Bukową i inne rzeczy
P.S. Bobi, nie piję do Ciebie, tak se tylko narzekam. Niestety coś mnie podkusiło i wbrew przyzwyczajeniu zajrzałem na forum kolejny raz przekonuj się, że nie było warto.
na stronce gieksa.pl bylo pelno bledow nie raz jak wracalem ze spili byl np wynik 1:0 to na gieksa.pl pisalo 1:1 dopiero na nastepny dzien poprawiali i byly tam inne falszywe informacje dlatego ja wole wchodzic na www.gks-katowice.pl a na gieksa.pl dawno nie ylem moze sie poprawili
i byly tam inne falszywe informacje
Jakie ?
Lars Ulrich
22-07-2008, 09:19
na stronce gieksa.pl bylo pelno bledow nie raz jak wracalem ze spili byl np wynik 1:0 to na gieksa.pl pisalo 1:1 dopiero na nastepny dzien poprawiali i byly tam inne falszywe informacje dlatego ja wole wchodzic na www.gks-katowice.pl a na gieksa.pl dawno nie ylem moze sie poprawilichamski post reklamujący inną stronę przy okazji oczerniający główną, dramat:hihi:
stefanosk
22-07-2008, 09:33
chamski post reklamujący inną stronę przy okazji oczerniający główną, dramat:hihi:
Żeby nie było GKS-Katowice.pl niema nic wspólnego z tą osobą.
Krist VB
22-07-2008, 14:11
Bardzo dobry pomysł z tym cyklem ze "Sportu" . Czekom na dalsze częsći.
BillyKid
22-07-2008, 15:57
Nowy testowy wyglad forum nawet mi sie podoba, bardziej przejzysty od poprzedniego, jedyne co bym zmienil to kolory zielone tlo bylo lepszym rozwiazanie. Ale wazne ze niestoicie w miejscu i probujecie cos zmienic " Kto nic nierobi stoi w miejscu"
koles1989
22-07-2008, 16:38
ładnie :)
Fajny i miły dla oka styl :zabki: Jedyne do czego mogę się teraz przyczepić to nie za bardzo widzę w których tematach są nieprzeczytane posty. Niby te tematy pogrubione, ale trochę się zlewają z resztą.
Ja bym bardzo prosił aby była możliwość dodawania userbar'ów do podpisu. Do tego tez sie przyłączam:
to nie za bardzo widzę w których tematach są nieprzeczytane posty. Niby te tematy pogrubione, ale trochę się zlewają z resztą.
broda1981
22-07-2008, 18:01
nOWY STYL FORUM TO TRAGEDIA W PIECIU AKTACH, NIECZYTELNY, BRZYDKI ,WRECZ RAZI W OCZY , błagam jesli zmienicie go na stałe dajcie mozliwosc kozystania tez ze starego
Jedyne do czego mogę się teraz przyczepić to nie za bardzo widzę w których tematach są nieprzeczytane posty. Niby te tematy pogrubione, ale trochę się zlewają z resztą.
przed nazwa tematu z nowymi postami wyświetla sie obrazek: http://forumgieksy.pl/images/styles/unreal/buttons/firstnew.gif
błagam jesli zmienicie go na stałe dajcie mozliwosc kozystania tez ze starego
lewy dolny róg - "Proweb"
Nowe forum totalny badziew az oczy bola od tych kolorow
Jakby zamiast żółtego był ciemnozielony...
Bardzo dobry pomysł z tym cyklem ze "Sportu" . Czekom na dalsze częsći.
4 część
Zapraszam do lektury...
nowy "dizajn" ciekawy, ale nie umiem sie pokapowac w jakich tematach sa nowe posty, w sensie ze te ikonki z pocztowka sa malo czytelne.
ogolnie na duzy plus
pozdro:)
Mnie tez się podoba :-)
I nareszcie mamy żółty kolor na forum...
Jakie ?
dobrze ze pytasz byly podane falszywe inforamcje gdzie gra gieksa z tychami pisalo ze gospodarze to tychy czyli w tychahch a byl w bielsku czy kajs tam bo kumpel byl i mi gadal
no no teraz wchodza na forum zypelnie inna klasa no no graficy sie postarali pozdrowienia dla borowy i nasha
dobrze ze pytasz byly podane falszywe inforamcje gdzie gra gieksa z tychami pisalo ze gospodarze to tychy czyli w tychahch a byl w bielsku czy kajs tam bo kumpel byl i mi gadal
super masz kumpla pozdrów go....
Nie pisało że GieKSa gra w Tychach... tylko w terminarzu przy meczu GKS Tychy - GKS Katowice widniała literka "N" co od 2 lat na tej stronie oznacza teren NEUTRALNY (podpowiedź : to tak jak skrót D - DOM, W - WYJAZD)
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3187&nid=26
Link powyżej jest do relacji ze sparingu z Miedzią Leginica gdzie wyraźnie pisze pod koniec relacji GDZIE I KIEDY jest następny sparing, ale po co czytać, są kumple...
Żeby faktycznie ukryć przed wszystkimi miejsce i godzine sparingu...
w zapowiedzi przedmeczowej znow napisalismy o tym ze gramy w Bielsku :
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3196&nid=26
Widze, że dla niektórych czytanie to jest mega wysiłek... nie zmuszam... szczególnie jak sie ma takich kumpli kumatych jak ty...
Komanczz
22-07-2008, 21:59
a ja bym usówał automatycznie userów którzy nic nie piszą albo napiszą coś raz na3-4 miechy(lub inny okres).Jest tu troche zakamuflowanych śmieRdzielów a jak im sie nieco ukruci to odechce się rejestrować i rozkminiać.
dlaczego nie mogę usuwać własnych postów? są osoby które mogą i takie co nie - ich chyba większość
koles1989
22-07-2008, 22:17
Noo 100% demokracja :) Nakaz pisania wiadomości przynajmniej raz na miesiąc bo inaczej wypad. I kibice którzy nie są wylewni mają wała, świetny pomysł. To z 5 829 kibiców zarejestrowanych na tym forum zostało by może z 150. Pomyśl zanim coś tak głupiego napiszesz
Wyglad zajebisty, poprawic ino te "oznacznie" nowego posta w temacie, no i niewiem czy to kwestia przyzwyczajenia, ale oczy mnie bola jak czytam .... :huh:
tragedia ...jeszcze wiecej szarego i bedzie sam nie wiem co
KOWAL WNC
23-07-2008, 06:38
Forum bardzo fajne, do oznaczenia nowych postów trzeba sie przyzwyczaic, troszke razi ten żółty kolor troszke ciemniejszy i bedzie super.
super masz kumpla pozdrów go....
Nie pisało że GieKSa gra w Tychach... tylko w terminarzu przy meczu GKS Tychy - GKS Katowice widniała literka "N" co od 2 lat na tej stronie oznacza teren NEUTRALNY (podpowiedź : to tak jak skrót D - DOM, W - WYJAZD)
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3187&nid=26
Link powyżej jest do relacji ze sparingu z Miedzią Leginica gdzie wyraźnie pisze pod koniec relacji GDZIE I KIEDY jest następny sparing, ale po co czytać, są kumple...
Żeby faktycznie ukryć przed wszystkimi miejsce i godzine sparingu...
w zapowiedzi przedmeczowej znow napisalismy o tym ze gramy w Bielsku :
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3196&nid=26
Widze, że dla niektórych czytanie to jest mega wysiłek... nie zmuszam... szczególnie jak sie ma takich kumpli kumatych jak ty...
tom sorry sprawdzilem dokladnie informacje i okazalo sie ze tak pisza na gks-katowice.pl
osobiscie przepraszam wszystkich z gieksa.pl
oznaczenie mogłoby być innym kolorem :) taka moja mała dygresja
stefanosk
23-07-2008, 08:06
tom sorry sprawdzilem dokladnie informacje i okazalo sie ze tak pisza na gks-katowice.pl
osobiscie przepraszam wszystkich z gieksa.pl
Ale pierdolisz glupoty wyjdz z tego forum najlepiej.
Pokaż mi w którym miejscu na stronie pisze że gramy w Tychach?
Wszędzie Cie pełno byle coś napisac i sie powdupiać!
Narzekanie bylo takie samo jak byl poprzedni wyglad. Teraz jest to samo, wiec kazdy sie za dwa tygodnie przyzwyczai.
Krzychu_1977
23-07-2008, 09:09
Ja kompletnie nie rozróżniam tematów podwieszonych/wyróżnionych od zwykłych. Albo ślepy jestem, albo stary i głupi:).
Pavveuek
23-07-2008, 09:36
Doklądnie 2 poprawki i będzie git
Lepsza oznaczenie nowych postów i uwidocznienie podwieszonych temató i gra gitara
osobiscie mi sie podoba , ale ze wzgledu oznaczenia nowych postow zostalem przy starym wygladzie
Czemu nie korzystacie z opcji "Pokaż nowe posty"?
Podoba mi sie strasznie poprawianie błędów, już nie trzeba będzie męczyć oczu niektórymi "Miodkami".
miud, chóśtwaka, husteczka,
nie kumam jakie poprawianie skoro miodu mi nie poprawiło?
Ja niedawno odkryłem opcję 'pokaż od pierwszego nieprzeczytanego' - bardzo przydate, bo nigdy nie wiem, gdzie ostatnio się skończyło ;)
Ja niedawno odkryłem opcję 'pokaż od pierwszego nieprzeczytanego' - bardzo przydate, bo nigdy nie wiem, gdzie ostatnio się skończyło ;)
To już jest w chuj długo ;-)
miud, chóśtwaka, husteczka,
nie kumam jakie poprawianie skoro miodu mi nie poprawiło?
Podkreśla jak w wordzie na czerwono gdy się je pisze.
U mnie wcale nie podkreśla, więc to chyba zalezy od przeglądarki.
KOWAL WNC
23-07-2008, 10:22
kosa masz racje ja mam firefox i mi podkreśla (na starym forum chyba też tak sie robiło), a na kompie u kumpla jest IE i nic się nie dzieje
Ja kompletnie nie rozróżniam tematów podwieszonych/wyróżnionych od zwykłych. Albo ślepy jestem, albo stary i głupi:).
mom dokładnie tak samo. Dziadki my i tela;/
Za bardzo po oczach jebie!
Ten biały kolor to dupczy, może taki stonowany żółty???
forum bdb. trzeba sie troche z nim oswoić
.tylko wedlug mnie troche za ciemny kolor czcionki w postach ..bialy lub nawet zolty bylby bardziej czytelny wg mnie
kosa masz racje ja mam firefox i mi podkreśla (na starym forum chyba też tak sie robiło), a na kompie u kumpla jest IE i nic się nie dzieje
Ponieważ Firefox ma taka funkcję już od dosyć dawna.
Komanczz
23-07-2008, 23:00
Noo 100% demokracja :) Nakaz pisania wiadomości przynajmniej raz na miesiąc bo inaczej wypad. I kibice którzy nie są wylewni mają wała, świetny pomysł. To z 5 829 kibiców zarejestrowanych na tym forum zostało by może z 150. Pomyśl zanim coś tak głupiego napiszesz
Koleś a gdzie napisałem że raz na miesiąc?Umiesz czytac czy ci na oczy padło?Na chuj mi 5 829 kibiców zarejestrowanych z czego 150 pisze regularnie,500 od czasu do czasu a 793 w święta i urodziny?Wejdz w spis userów i zobacz jak duzo tam takich "rozgadanych".Zresztą co ci bede tłumaczyc jak ty jestes mądry i wykształcony.
Lars Ulrich
23-07-2008, 23:22
zaczął bym od kasowania tych co nie wchodzili na forum po zarejestrowaniu, a takich pewnie od chuja
koles1989
24-07-2008, 06:20
Koleś a gdzie napisałem że raz na miesiąc?Umiesz czytac czy ci na oczy padło?Na chuj mi 5 829 kibiców zarejestrowanych z czego 150 pisze regularnie,500 od czasu do czasu a 793 w święta i urodziny?Wejdz w spis userów i zobacz jak duzo tam takich "rozgadanych".Zresztą co ci bede tłumaczyc jak ty jestes mądry i wykształcony.
Napisałeś:
"a ja bym usówał automatycznie userów którzy nic nie piszą albo napiszą coś raz na3-4 miechy(lub inny okres)" czyli trzeba pisać raz na miesiąc bo jak się będzie rzadziej pisać czyli co 3-4 miechy to sie zostanie wywalonym dlatego napisałem "Nakaz pisania wiadomości przynajmniej raz na miesiąc bo inaczej wypad." A w ogóle była to ironia z tego co napisałeś.
Więc gościu nie ośmieszaj się dalej bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ja tylko krytykuje twój pomysł bo jest on debilny nigdzie się z takim czymś nie spotkałem że trzeba się na siłę wypowiadać a nie tylko czytać bo będzie wypad.
zaczął bym od kasowania tych co nie wchodzili na forum po zarejestrowaniu, a takich pewnie od chuja
To jest bardzo dobry pomysł.
a ja bym chcial zeby przed kazdym meczem do uzytkowników zostaly rozsylane szczegolowe info o meczu.Taka baza danych a sie marnuje ... no chyba ze wysylanie do wszystkich jest czasochlonne.
Znajdz kogoś kto to zredaguje to się zrobi. Nie ma problemu.
Komanczz
24-07-2008, 21:05
Napisałeś:
"a ja bym usówał automatycznie userów którzy nic nie piszą albo napiszą coś raz na3-4 miechy(lub inny okres)" czyli trzeba pisać raz na miesiąc bo jak się będzie rzadziej pisać czyli co 3-4 miechy to sie zostanie wywalonym dlatego napisałem "Nakaz pisania wiadomości przynajmniej raz na miesiąc bo inaczej wypad." A w ogóle była to ironia z tego co napisałeś.
Więc gościu nie ośmieszaj się dalej bo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ja tylko krytykuje twój pomysł bo jest on debilny nigdzie się z takim czymś nie spotkałem że trzeba się na siłę wypowiadać a nie tylko czytać bo będzie wypad.
Z czym mam problemy to ja już dobrze wiem i nie umoralniaj mnie bo dla mnie jestes za młody i za cieńki w uszach żeby mi tu prawić morały.Pozatym dałem przykładowo okres 3-4 miechy a ty pociągłeś to w dół(miesiąc) i próbujesz mi wmawiać jakieś ciulstwa.Pozatym napisalem też o osobach które WOGÓLE nic nie napisaly a ty sie przysadzasz akurat o ten miesiąc (co i dla mnie jest bezsensem bo i ja nie wpisuje sie codziennie po 19 razy).Tak więc ochłoń a jak sie z czymś takim nigdzie nie spotkaleś to już tylko twoj problem.Nikt tu nikomu na siłe nie karze sie wypowiadać ale też nikt nie kontroluje tego kto i po co się tu loguje a pod tym kątem się tu wypowiedziałem,czego oczywiscie też nie zauważyłeś bo i po co.
broda1981
26-07-2008, 05:05
No to jaki problem? Ci co se siedzą, tak żeby se posiedziec wejdą raz na miesiąć na spam napiszą np: mpoja ciocia lubi ciastka i wtedy juz są spoko userami bo nabili minimalny limit postow?
Dobre forum. podoba mi sie. chyba najlepszy 'styl' jaki kiedykolwiek był.
Na pornoforum.pl trzeba napisać przynajmniej jednego posta na miesiąc, bo inaczej wywalają.
Nie śmiać się, to nie ja jestem tam zarejestrowany :hihi:
www.gieksa.pl ------> KIBICE -----> DOWNLOAD
Na początek nasz dwumecz w zeszłym sezonie z Arką Gdynia... 30 zdjęć trybun do ściągnięcia.
Dziś dojdą nowe pozycje...
Zapraszam
Od dziś wiadomości z gks-katowice.pl (i nie tylko) możecie czytać bezpośrednio na forum.
Kolejna partia usprawnień forum już wkrótcę, będzie ok :)
(97r) gks.katowice.pl - kto to jest/byl "Olgi" ? (Wiechul,Liber,Maleks- kojarzycie pseudo?)
Od dziś wiadomości z gks-katowice.pl (i nie tylko) możecie czytać bezpośrednio na forum.
Kolejna partia usprawnień forum już wkrótcę, będzie ok :)
wdychack, a czy nie lepiej zamiast zasmiecac forum zrobic tak jak to ma turek? www.tur-turek.pl/live to chyba najlepsze rozwiazanie ino by bylo gieksa.pl/live albo forumgieksy.pl/live rozwazcie to
sadze, ze blizej do zasmiecania forum maja Twoje wypowiedzi niz wiadomosci o Gieksie
stefanosk
04-08-2008, 14:49
nowa odsłona strony:
www.GKS-Katowice.pl
Działa już pomniejszanie zdjęć.
jak właczyc "ignoruj", bo juz na posty jednego typa patzrec sie nie da?
wchodzisz na jego profil opcja user list i "add to ingore list"
Dzis poszedl mailing do wszystkich, niestety niektorym osobom moga nie pojawiac sie pewne znaki...przy nastepnej okazji unikniemy tego bledu.
Uklony dla Blazeja i Marcina za przygotowanie tresci.
Nagłówek "Forum GieKSiarzy" znikł czy tylko u mnie jest coś nie tak ? :huh:
będzie nowy, dlatego znikł
Baudolino
15-08-2008, 18:51
czy z albumów google można wklejać fotki? Próbowałem i coś to nie gada...
daj adres do jakiegos zdjecia to ci powiem
dlaczego nie można usuwać swoich postów ?
Baudolino
20-08-2008, 21:28
daj adres do jakiegos zdjecia to ci powiem
proszę bardzo
http://picasaweb.google.pl/baudolino.baudolino/Hokej/photo#5169507769162600162
Baudolino
20-08-2008, 23:17
http://picasaweb.google.pl/baudolino.baudolino/Hokej/photo#5169507769162600162
działa?
nie działa...
czy tylko ja nie widzę banneru na górze?
Nie tylko Ty.
Baudolino przez tinypic.com wciepuj
Pewnie że działa, wpisywać trzeba url obrazka a nie strony z obrazkiem
http://lh6.ggpht.com/baudolino.baudolino/R73H7USPDuI/AAAAAAAAACI/X_H2pX0I6Lc/2007_0919HCGKS0013.JPG?imgmax=800
mam nadzieje, że już każdy rozróżni w którym temacie są nowe posty :)
reszta modyfikacji stylu wkrótce.
O, fajnie wyglądo. Żółto jak na GieKSie :)
Krist VB
30-08-2008, 07:29
Po kliknięciu w baner forum, za każdym razem musze sie logować. Tak mo być czy to u mnie jakis bład ?
stefanosk
30-08-2008, 08:43
Po kliknięciu w baner forum, za każdym razem musze sie logować. Tak mo być czy to u mnie jakis bład ?
Też tak mam. Jak klikam przykładowo w "Wyjazd do Kielc...." to to samo
Krzychu_1988
31-08-2008, 19:59
na Gieksa.pl jest jakiś strajk głodowy czy coś? bo zero infa anwet o szpilu ? troche dziwne jak na nasz of . serwis internetowy
macie tak bo normalnie korzystacie z adresu www.forumgieksy.pl, a wszystko podlikowane jest pod forumgieksy.pl
czyli bez "www"
U mnie jak korzystam z www.forumgieksy.pl to normalnie chodzą wszystkie tematy w adresie z www. na początku, dopiero jak kliknę w baner forum to otwiera się już bez www.
bo baner forum jest jako link i jest wpisany bez www !
jak go podlinkuje jako www.forumgieksy.pl to ci ktorzy wchodza przez forumgieksy.pl beda mieli to samo
ogolnie wszystko jest pod forumgieksy.pl robione, bo standart z www. przed adresem jest już dośc przestarzały
mozna by to zrobic tak zeby w obydwu przypadkach chodziło poprawnie, lae szczerze mowiac nie chce mi sie
niech wszyscy korzystaja z http://forumgieksy.pl i nie bedzie problemu
na Gieksa.pl jest jakiś strajk głodowy czy coś? bo zero infa anwet o szpilu ? troche dziwne jak na nasz of . serwis internetowy
Od dziś (wczoraj) wszystko wraca do normy.
Chwilowe problemy techniczne.
Pozdrawiam.
www.gieksa.pl
dostaje informacje na pw, ze w dziale :gadzety dzielnicowe" ludzie nie potrafia sie wpisac w temacie: http://forumgieksy.pl/showthread.php?p=79686#post79686
katowicer
06-09-2008, 17:26
Od dziś (wczoraj) wszystko wraca do normy.
Chwilowe problemy techniczne.
Pozdrawiam.
www.gieksa.pl
a jakie to były problemy techniczne?
Może to jakies pokłąsie "źle przetłumaczonego" wywiadu z Danielem?
a jakie to były problemy techniczne?
Może to jakies pokłąsie "źle przetłumaczonego" wywiadu z Danielem?
Nie chciałem tego wcześniej pisać, ale... Dokładnie, w sumie po co ta ściema? Może czasem lepiej coś przemilczeć, niż pisać bzdury... Sorry Tom, szanuję Cię, naprawdę, ale wystarczy, że oficjalni przedstawiciele klubu lecą w ch... , po co jeszcze my? Szanujmy się;).
nowe menu w nowym stylu, na dniach bedzie funkcjonowac w 100%...
A kto teraz jest newsmenem?? Bo ktos se jaja robil na glownej i wpisuje ze mecz byl emocjonujacy i do tego jeszcze strzelcow bramek pomylono...
marcin GieKSa
07-09-2008, 22:07
A kto teraz jest newsmenem?? Bo ktos se jaja robil na glownej i wpisuje ze mecz byl emocjonujacy i do tego jeszcze strzelcow bramek pomylono...
hehe trza powiedziec ze "emocjonujacy" byl , o malo mnie krew nie zalala na ta nieudolnosc grajkow...a tak pozatym to ma byc strona glowna ????
zadnej relacji live z meczu , pomylony strzelec bramki....co jest kurwa?? to jest ta super zajebista stronka...:dead:
Tych strzelców to by trzeba w protokole sprawdzić, bo różne media różnie podają. Sam nie wiem czy piłka opadła za linią, czy dopiero Miki dobił.
Chyba mi nie powiecie, że nie było emocji w tym meczu?
Tych strzelców to by trzeba w protokole sprawdzić, bo różne media różnie podają. Sam nie wiem czy piłka opadła za linią, czy dopiero Miki dobił.
Chyba mi nie powiecie, że nie było emocji w tym meczu?
nie było :jezor:
Mecz był emocjonujący i miał sporą dramaturgię. Temu nie da się zaprzeczyć.
Co do gola na 2:2 to cholera to wie... Sytuacja bardzo stykowa.
Widac bylo podczas meczu, ze po strzale (az mi wstyd pisac) sedzia liniowy zaczal biegnac do srodka boiska, wiec wychodzi ze MR.FOCH strzelil bramke.
Markowski strzelił.
byłem akurat na jedynce i było dobrze widac jak pilka była za linia bramkową.
żeluś jaaa ?
kapitan hook ? mr. buty z kanarka ?
boiskowa pizdefka ?
no kidding :lol:
A ja mam pytanie odnośnie strony. Dało by sie umieścic opcje "szukaj" tak co by można było szybciej znaleźc "archiwalne wiadomości/tematy" ?
A ja mam pytanie odnośnie strony. Dało by sie umieścic opcje "szukaj" tak co by można było szybciej znaleźc "archiwalne wiadomości/tematy" ?
Już jest.
http://forumgieksy.pl/search.php
Nie wiem czy chodzi Ci, o forum, czy o stronę gieksa.pl
Ja mam pytanie do adminow forum . Czemu np jak przeczytam jakies tematy to dalej je mam jako nieprzeczytane juz chyba tak od tygodnia . I jak wiadomosc na Pw mi przyjdzie mam problem z odebraniem
O strone www.gieksa.pl...
Brame rzeczywiście strzelił Maro, ale grunt to już się dopierdolić i zjebać kogoś, co nie?
Mecz był emocjonujący i miał sporą dramaturgię. Temu nie da się zaprzeczyć.
Co do gola na 2:2 to cholera to wie... Sytuacja bardzo stykowa.
z sektora a piłka przekroczyła całym obwodem linie, widok ten mam do dziś w oczach...tylko pytanie co by zrobił sedzia gdyby nie bylo dobitki?:szpada:
Zaliczyłby gola, a czemu? Ponieważ nie wiem jak główny, ale boczny zaraz po rzucie wolnym(przed dobitką) biegł na środek boiska, więc widział że bramka wpadła bezpośrednio z rzutu wolnego
jondroLGT
09-09-2008, 18:03
chciałbym zgłosic, ze mój program antywirusowy wykrył wrusa na strone www.sk1964.pl. ten wirus to: Trojan-Downloader.JS.Agent.cey. chciałbym sie dowiedziec czy innym tez tego wirusa wykrywa?
MasarroTZN
09-09-2008, 18:39
Mi avast tez wykrywa tego samego virusa.
moge się dowiedzieć jak nie tu, to na PW, kto z forumowiczów (oprócz Tom'a) obecnie redaguje strone GieKSa.pl ?
Na Forum się nie wpisuje ta osoba - nicku zapomniałem, jak ważne to Ci napisze potem na gg.
On redaguje, a wrzuca Tom.
Tak było jeszcze tydzień temu - jak jest teraz nie wiem.
martynka1228
05-10-2008, 13:06
chciałbym zgłosic, ze mój program antywirusowy wykrył wrusa na strone www.sk1964.pl (http://www.sk1964.pl). ten wirus to: Trojan-Downloader.JS.Agent.cey. chciałbym sie dowiedziec czy innym tez tego wirusa wykrywa?
Mi tak samo.
mi również.
avast podaje:
Plik: http://sk1964.pl/\unp255557964 - tu za każdym razem inne cyfry
Nazwa pasażyta: JS:Agent-BV [Trj]
Typ pasożyta: Koń trojański
co się stało ze stroną ultrasgieksa.pl ?
anarhool
13-10-2008, 09:03
http://pl.wikipedia.org/wiki/SSK_GKS_Katowice jakis smierdziel sobie zredagowal nasz opis... :dead: az szkoda komentowac... prosze jak ktos potrafi to niech to szybko zmieni bo teraz nie mam czasu i zreszta nie wiem chyba nawet jak
katowicer
21-11-2008, 08:34
Fajna ta nasza głowna strona.W klubie nic się nie dzieje?
stara ekipa
21-11-2008, 09:22
Fajna ta nasza głowna strona.W klubie nic się nie dzieje?
Oby ta cisza zwiastowała newsa na którego wszyscy czekają ...
Oby ta cisza zwiastowała newsa na którego wszyscy czekają ...
Właśnie zapodali, że nabierają dodatkowo "młode ekipy". Ciebie, Skalpel, chyba tam nie nabiorą...
Kiedyś w zakładce "terminarz" można było znaleźć wszystkie wyniki GieKSy. Obecnie można cofnąć się tylko do sezonu 2005/06. Czy to chwilowa zmiana czy na stałe został zlikwidowany dostęp do archiwalnych wyników? Jeśli na stałe, to gdzie można znaleźć archiwalne wyniki i przeciwników GieKSy?
roczniki też jakoś poznikały... został 91 tylko... a szkoda.
Szkoda, że brak jakiejkolwiek odpowiedzi...
jaka strona tacy redaktorzy
To chyba głębszy problem, niż tylko aktualnych redaktorów strony (których osobiście nie znam, ale mogę zrozumieć).
Swoja drogą, z tego co wiem, to główny newsmen nie wchodzi nawet na forum. Ale to chyba nie ma większego znaczenia, co nie?
"Główny"?
To jest ich kilku :szok:?
Nie wiem, nie znam sie... Ale jak by nie było "jedyny" jest "głównym", hehe
jaka strona tacy redaktorzy
Taaa, nawet nie wiesz jak się mylisz. Liczba mnoga jest tutaj bardzo nie na miejscu i to powinno wyjaśnić wszystko.
jordanletallec
05-12-2008, 15:15
cześć dotycząca młodzieżówek jest w tej chwili przebudowywana i uaktualniana - będzie prawdopodobnie gotowa - z moich informacji wynika, że będzie uaktualniona do końca roku
zwierzak64
06-12-2008, 10:34
W sierpniu i we wrześniu strona GieKSa.pl opublikowała najwięcej news-ów ze wszystkich oficjalnych stron klubów obecnej pierwszej ligi. W czerwcu, lipcu i październiku była pod tym względem druga.
Biorąc pod uwagę także kluby z OE GieKSa.pl była odpowiednio 6; 6; 6; 5; 8.
Moim zdaniem patrząc poprzez pryzmat tych wyników obecny i były redaktor dają rade.
Pozdrawiam
Dlaczego na gieksa.pl nie ma już zdjęć z meczów?
Ostatnia galeria ze Stalowej Woli, a przecież potem były jeszcze mecze z Podbeskidziem, Turem, Jastrzebiem i Zabierzowem?
I gdzie foty z Widzewa :szok:?
Zawsze przy newsie z meczu był link do galeri, a teraz nic...
Coraz gorzej z główna. Całość ratuje na szczęście GieKSaTV.pl (ale to chyba inne redakcje)...
anarhool
10-01-2009, 12:33
http://www.katowice.eu/pl/wypoczynek-i-rekreacja/rekreacja/kluby-sportowe.htm wie ktoś może czemu tutaj nie ma wypisanej GieKSy? pomijając fakt ze na tej stronce nie ma chyba nic o sporcie to przynajmniej spis katowickich klubow chyba powinien zawierac GieKSe...
Patrzac na wypisane kluby jestem ciekawy kto tworzy ta stronke...
Poza tym troche stare dane (patrz Górnoślaski Klub Sportowy pana Burzyńskiego).
anarhool
10-01-2009, 16:13
stare nie stare, GieKSa i tak powstała przed tworzeniem tej listy i myśle że zasluzyla by byc wymieniona w tym spisie na pierwszym miejscu nawet miedzy takimi sławami jak np. klub szachowy Hetman Szopienice... :P nabazgrac im maila czy cos?
P.S.hehe Sl@wek ucz sie lepiej a nie siedz na forum!:zabki:
http://gieksa.pl/news.php?id_news=3932&nid=gl
a tak jechaliscie po GieKSa.pl
http://gieksa.pl/news.php?id_news=3932&nid=gl a tak jechaliscie po GieKSa.pl
no i co to zmienia ?
to, ze serwis pilka24.pl. (http://www.pilka24.pl/news/show/809/i_liga/ranking_stron_i_ligi__podsumowanie/) wspiera Jacek Gmoch to tylko swiadczy o tym ze te artykuly to w 90% badziew
nadal jest chujowa. przykładem może być to, że zwykły użytkownik nie przesiedzi tam dłużej niz 3 minut w których odczyta newsa... bo i nie ma po co tam siedzieć.
taki przyklad, autobusy -> http://gieksa.pl/index2.php?nid=246&p1=246&p2=x
zaktualizowane na mecz z dolcanem w polowie wrzesnia, a jeszcze mielismy mecze ze stalową, jastrzębiem... i łęczną.
Przepraszam, że tak zjeżdżam z tematu, ale co ci się w Gmochu nie podoba?
Trzy rzeczy.
Podbródek. :hihi:
noooo dojebany serwis, o tym, ze Kapias odchodzi dowiemy się pewnie w czerwcu
zaraz pewnie rzecznik prasowy napisze, że internetowo jesteśmy w czołówce (pilka24.pl) a informacji z klubu nie ma bo znikneła karteczka na której było hasło do panelu admina. trwają poszukiwania. podejrzany jest Krzysztof M. ps. "Kelner". rzekomo miałby wynieść kartkę po ostatnim swoim treningu na Bukowej i przekazać ją swojemy nowemu pracodawcy. czyżby kolejny skandal ?
pablo1982r
14-01-2009, 09:37
jest informacja i to jeszcze wiecej sie z niej dowiadujemy niz z prasy. tak jak to ktos powiedzial co by zaglebie nie zaproponowało to łykniemy to jak młode pelikany i Hupka nie będzie już teraz u nas
najbardziej wkurwiło mnie w Gieksa.pl że znikły zdjęcia archiwalne
Przemek.... nie zniknęły tylko trwa "modernizacja działu"
najbardziej załamuje mnie to, ze na byle jakim, przeciętnym forum graficznym są ludzie, ktorzy za niewielki hajs robią dojebane layouty stron min. piłkarskich na wysokim poziomie
nie mowiac o tym, ze większosc stron zagranicznych druzyn które graficznie i multimedialnie biją nasze na łeb prowadzą "małolaty" po 15-16 lat...
Ktoś pisał, że nie ma zdjęć na stronie bo nie ma ich kto robić. Jakby coś to ja mam kolesia, uczeń szkoły fotograficznej który za grosze (czy nawet za parę biletów na mecze dla bliskich) może robić naprawdę super zdjęcia z meczów. Jak coś to PW.
chyba nie do końca zrozumiałeś problem ;)
jeśli www ma być wizytówką klubu to wypada bardzo dobrze patrząc co w klubie...nie ma kasy nie ma sponsora ,jest słaby layout,oraz 1 newsman czy tam redaktor...przynajmniej ekonomicznie daja rade....
nawet layout www.bukowa1.pl lepiej mi sie widzi niz naszej WWW...
katowicer
16-01-2009, 22:16
ta strona to tragedia,tak wązne rzeczy dzieją sie w klubie a tu tako kupa........
wstyd dla GieKSy i jakis dziwny derwisik tego nie zmieni,
katowicer to wskakuj do gabinetu prezesa pod biurko i czekaj na informacje i pisz na strone główną...
Jak Ci nikt nic nie chce powiedzieć to co napiszesz ??? wyciagniesz na sile informacje ???
Jesli jest cos do przekazania na strone to jest na stronie, ale chyba ciezko to pojac niektórym....
katowicer
16-01-2009, 23:57
Jesli jest cos do przekazania na strone to jest na stronie, ale chyba ciezko to pojac niektórym..
tak bardzo mi ciezko.
dziwne kurwa ze na forum jest sporo info,na tym niby blogu gieksy sporo,a na stronie kurwa snieg.
katowicer to wskakuj do gabinetu prezesa pod biurko i czekaj na informacje i pisz na strone główną...
ja tam niewiem kto tam odpowiada za te strone ale jesli ty to wskakuj pod te biurko i wyciagaj co tam chcesz.
kazdy ma swoja robote i robi ja jak potrafi najlepiej.
moze mi mądralo wyjasnisz co to znaczy to ze www.gieksa.pl to oficjalna strona gieksy?
bo chyba mamy całkeim inne odmienen pojecia.
Z www.gieksa.pl mam tyle wspólnego... co z padającym śniegiem na treningu...
Wiec pytanie czy to jest oficjalna strona prosze skierować do rzecznika prasowego albo do vice prezesa...
W sumie to nie wiem po co sie tu wpisuje...
katowicer
17-01-2009, 09:42
tez nie wiem skoro masz tak zajebiste porady
Lars Ulrich
17-01-2009, 09:55
skończcie kurwa
Mogę się mylić, choć raczej nie: czy Tomasz Łybyk nie jest czasem środkowym obrońcą?? Z tego co się orientuję to właśnie jest stoper, a na głównej widnieje, że to napastnik i potem w prasie piszą, że z zespołem trenuje dwóch napastników z juniorów: Łybyk, Mieszczak. A o Kowalczyku i Marki, którzy są napastnikami nic nie wspomnieli...
Łybyk zazwyczaj grał pomocnika.
jeśli mnie pamięć nie myli.
PS. Ale był to gracz wszechstronny i czasem kończył mecz w napadzie, a czasem w defensywie.
Przy okazji researchu GieKSy do FM'a zapytałem go przez nk o pozycję, to wskazał środek obrony, jego kolega z drużyny też mi tak mówił. Jak byłem na gierce wewnętrznej GieKSy po zakończeniu rundy, jeszcze jak byli Janoszka etc. to też chyba grał środek obrony... w każdym razie snajperem to na pewno nie jest.
Pomocnikiem był RAFAŁ ŁYBYK...
Natomiast TOMASZ ŁYBYK (jego brat) jest obrońcą...
I wszystko jasne :-)
Co z Rafałem się teraz dzieje?
Gra w Skałce Żabnica i po rundzie jesiennej ma na swoim koncie 6 bramek ;)
katowicer
21-01-2009, 18:34
własnie takich informacji jak na bukowa1 oczekiwałem na stronie głównej.
chyba wcale nie trzeba siedzieć pod biurkime prezesa..
dzięki.
Radosław
21-01-2009, 20:18
tylko, że na stronie głównej (czyt. oficjalnej) pracuje AŻ 1 osoba, i zamieszcza z tego co mi się zdaje tylko informacje oficjalne - czyli te które przekazuje zarząd, a że mamy takich a nie innych rządców to strona jest jaka jest.
Tak, ale przy Bukowej1.pl nie pracuje (czytaj: nie jest zatrudniona) żadna osoba.
Choć z drugiej strony wynagrodzenie newsmena oficjalnej można porównać do "niczego".
Nikt tu nie ma pretensji do Marka, tylko do góry.
Radosław
21-01-2009, 20:55
Domyślałem się, że przy Bukowa1.pl nikt nie jest zatrudniony, bo kibice z trybun potrafią robić coś za darmo, w przeciwieństwie do kibiców z zarządu. I nie zaprzeczam temu, że ludzie pracujący nad tym projektem, odwalają kawał dobrej roboty. Tylko staram się niektórym wytłumaczyć, że to właśnie nie wina "zespołu redakcyjnego" oficjalnej strony GieKSa.pl, że nic tam nie ma, a właśnie tej naszej cudownej (jak to nazwałeś) góry.
Ja to rozumie, Ty też, tak samo kilka innych osób, ale niektórzy w tych swoich pretensjach już chyba narzekają tylko po to, żeby narzekać, bez żadnych merytorycznych podstaw ku temu.
Jak widać chociażby po wypowiedziach katowicera, dalej pije on do konkretnej osoby (dyskusja rozpoczęta x stron wstecz), wypowiadając się na temat poziomu strony internetowej klubu, a takie wypowiedzi moim zdaniem są bezsensowne i nie na miejscu. I tylko to chciałem podkreślić.
katowicer
21-01-2009, 22:46
że to właśnie nie wina "zespołu redakcyjnego" oficjalnej strony GieKSa.pl, że nic tam nie ma, a właśnie tej naszej cudownej (jak to nazwałeś) góry.
no to skąd te wszystkie inne media maja informacje wywiady itd,co jak co ale napewno www.gieksa.pl ma blizej do info niz np wyborcza????????
ja tam jestem teraz zadowolony mam czytelne i spore zródło informacji o klubie o tym co sie z nim dzieje i jak jest postrzegany przez "miasto"
do nikogo nie pije tylko wkurwia mnie gównarz co mi wbijał jakies pierdoły o "siedzeniu pod stołem"
nie che mi sie już tego powtarzac,ale skoro ini moga to nasza oficjalna strona powinna to wszystko miec pierwsza.
katowicer wyluzuj, chcesz, żeby na głównej były spekulacje i domysly redaktora? Zgadzam się, że powinno być tam znacznie więcej, ale znacznie więcej faktów, a te wypływają (bądź nie) od zarządu, rzecznika, etc.
A tego gówniarza to naprawde mogłeś sobie darować.....
że to właśnie nie wina "zespołu redakcyjnego" oficjalnej strony GieKSa.pl, że nic tam nie ma, a właśnie tej naszej cudownej (jak to nazwałeś) góry.
Strona www.gieksa.pl jest oficjalna stroną Klubu i spekulacje prasowe nie powinny się tam znaleźć. Też uważam, że wiadomości jest za mało, ale rozumiem jakie ograniczenia ciążą na redaktorach.
Każdy z nas (mający dostęp do internetu ) ma taką samo możliwość zdobywania informacji ( wystarczy przeszukać kilka stron ).
http://bukowa1.pl/ jest stroną która zbiera te wszystkie informacje i umieszcza w jednym miejscu-dzieki temu tracimy mniej czasu na przeszukiwanie internetu...
A nie lepiej żeby była jedna strona nieoficjalna, np. www.gks-katowice.pl, po co mnożyć serwisy, gieksiarze.pl, bukowa1.pl, gieksatv.pl, nie lepiej się dogadać i stworzyć coś wspólnie?
rafalbombel
24-01-2009, 22:15
A nie lepiej żeby była jedna strona nieoficjalna, np. www.gks-katowice.pl, po co mnożyć serwisy, gieksiarze.pl, bukowa1.pl, gieksatv.pl, nie lepiej się dogadać i stworzyć coś wspólnie?
Popieram w 100 %
Nie z każdym się dogadasz.
Ale chyba można spróbować?
Próbowano. I tyle w tym temacie.
Zreszta konkurencja działa tylko na plus.
Do domeny bukowa1 pasowałby dział z relacją z prac na stadionie, zdjęcia np. co tydzień, może jakaś kamera internetowa...
Będzie relacja z prac... jak tylko się one rozpoczną.
Natomiast dzis pojawi sie obszerna fotogaleria, a czego bedzie dotyczyła.... zobaczycie sami :)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.