PDA

View Full Version : Spam

Strony : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94

Kris
19-02-2008, 22:12
Mody łotwierej nom spam bo my już z PePe po Ciebie jadymy. Trocha nom to pomalu idzie bo tyn jego moplik jebnol focha jak zech mu siod na zadku, ale pomalu jadymy. Znojdymy Cie!!

PePe
19-02-2008, 22:19
i cie ciuliku w gnojoku utopiymy sesese,no to ci lujaszek zawar spama ,pewnie mu baba focha jebła i borok sie skorom teraz bawi po piyrzym,,oby ci na klacie pompa do gnojowki wyrosła :-)

Lars Ulrich
19-02-2008, 23:40
kurwa zaś spam zamknięty? do chuja wacława otwierać go, jak mam sie wpisać kurwa co mam zaśmiecać inne tematy żeby zjebać Czaika że sie śmieje z mojej czapki ?

Ameba
20-02-2008, 10:09
kurwa zaś spam zamknięty? do chuja wacława otwierać go, jak mam sie wpisać kurwa co mam zaśmiecać inne tematy żeby zjebać Czaika że sie śmieje z mojej czapki ?
z mojej czapki też sie śmieją, nawet dzieci na ulicy mi krzyczą "zajebista czapka":sportowiec:

Junior
20-02-2008, 10:16
To jest nowy spam :)

Drastyczne srodki zastosuje jesli zmieni sie on w typera, pytanie o wynik, pytania odpowiedzi. Od tego sa odpowiednie tematy. BAN na 30 dni za niedostosowanie sie!

Czaik
20-02-2008, 10:28
Lars Ulrich, odczep się od lwa to może dam Ci spokój .............. OK :sportowiec:

Gruby64
20-02-2008, 13:45
Spamie wróć...

ToJa
20-02-2008, 14:40
To jest nowy spam :)
Hehe to już trzeci w ciągu miesiąca ;-)

Facundo
20-02-2008, 18:41
Tak sobie oglądałem Fakty na tyfyny i pokazywali moment wręczania orderu odrodzenia Polski dla Beenhakker. I ja sie pytam czemu Ci ludzie w kancelarii prezydenta jak i sam prezio są tak strasznie niekompetentni, czy ktoś nie mógł mu powiedziec, ze to nie jest Leo Benhauer albo Benhaguer, bo obu wersji użył tylko Leo Benhaker ?

Cała Polska mówiła o Leo i nawet stare babcie na ulicy potrafiły wypowiedzieć jego nazwisko ino nie te 150 cm kompleksów.

krzich
20-02-2008, 19:03
...

Mateusz
20-02-2008, 19:05
Jak dla mnie wlasnie o takim czyms sie pisze w Spamie,dlugo na tym forum to Ty nie jestes.

mlodzikz16
20-02-2008, 20:02
ahahaha...TO JEST TEMAT O SPAMIE ?? dobre...normalnie zjechałem na zawał !!

a co do Twojego posty Facudno ....to wiesz..mi sie wydaje ze on ma po prostu jakiś ultra duży problem z dykcją :zabki:

Talf
20-02-2008, 20:19
Nie wiem czy juz bylo, ani czy wstawiac to tu czy w tmacie "humor" :lol:
w kazdym razie....
http://miasta.**********/katowice/1,35019,4947964.html

Kris
20-02-2008, 20:33
Co to Valdes mo za homonto na karku?? :lol:

Marcino
20-02-2008, 20:37
Tak sobie oglądałem Fakty na tyfyny i pokazywali moment wręczania orderu odrodzenia Polski dla Beenhakker. I ja sie pytam czemu Ci ludzie w kancelarii prezydenta jak i sam prezio są tak strasznie niekompetentni, czy ktoś nie mógł mu powiedziec, ze to nie jest Leo Benhauer albo Benhaguer, bo obu wersji użył tylko Leo Benhaker ?

Cała Polska mówiła o Leo i nawet stare babcie na ulicy potrafiły wypowiedzieć jego nazwisko ino nie te 150 cm kompleksów.

Też to oglądałem i nie wiedziałem się czy śmiać czy płakać, żeby prezydent nie umiał wypowiedzieć nazwiska osoby którą odznacza szczególnie, że nie jest to jakieś trudne. Przez niego nawet raz się tłumaczka pomyliła ale szybko się poprawiła. :)

Ameba
20-02-2008, 21:11
Kris napisz ze to Cannavaro bo ja juz mam zagadkęęę :zabki:

Kris
20-02-2008, 21:38
Nie gęgej mi tu dziolcha. A zagadka mozesz mi zadac dzisiej w nocy.

MiRO
20-02-2008, 22:39
Też to oglądałem i nie wiedziałem się czy śmiać czy płakać, żeby prezydent nie umiał wypowiedzieć nazwiska osoby którą odznacza szczególnie, że nie jest to jakieś trudne. Przez niego nawet raz się tłumaczka pomyliła ale szybko się poprawiła. :)
gadacie jakby pierwszy raz zrobil taki przypal :lol:

VISCA EL BARCA! :zabki: :napinka:

Zajczak Jr
20-02-2008, 22:42
kaj jest 'Dragon' w katowicach ?

Kris
20-02-2008, 22:48
Pytania/odpowiedzi

Ameba
21-02-2008, 05:24
Nie gęgej mi tu dziolcha. A zagadka mozesz mi zadac dzisiej w nocy.
Nooooooooo i dupa, to przez Ciebie Kris miałeś napisać ze to Cannavaro :) . Musiałam iść spać i ktoś mni podbiegł z Gutim. A Guti był moją drugą myślą po Raulu. Myśle sobie aaaa to zgadne teraz, noooo ale nie znam tego kolesia z wąsem. Może mi ktos kiedyś odda zagadkę kiedyś co:zabki:?

Damianos
21-02-2008, 07:35
SPAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCC mi sie chce jak cholera....Junior oddawaj spam:sportowiec:

Shelf
21-02-2008, 15:17
http://www.miniclip.com/games/big-catch/en/ jazda jak chuj,juz karpia na swieta zlowilem i jakies inksze fisze

Wierutnik
22-02-2008, 12:37
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić
http://www.alfa.com.pl/slask/200709/s0911.htm

dośc fajny tekst o Katowicach

Junior
22-02-2008, 12:57
Choć nie napisałbym takiej apologii Katowic jaką Woody Allen zafundował Nowemu Jorkowi w scenach rozpoczynających „Manhattan” (on „Uwielbiał Nowy York, ubóstwiał ponad wszelką miarę” do „Nowy Jork był jego miastem i miał nim pozostać na zawsze”), to przecież nie umiałbym ukryć, że jestem z Katowicami związany emocjonalnie. I trudno, by było inaczej.

Musiałbym chorować na pewną, wcale zresztą mocno rozpowszechnioną formę oikofobii, gdyby miało być inaczej. Tutaj, w Katowicach, urodzili się moi rodzice i ja sam, tutaj chodziłem do przedszkola, tu ukończyłem szkołę podstawową, potem Śląskie Techniczne Zakłady Naukowe, a wreszcie socjologię na Uniwersytecie Śląskim.
Po studiach mogłem pracować naukowo w Krakowie, a przecież wybrałem miasto nad Rawą – zacząłem jako asystent w Akademii Ekonomicznej, teraz wykładam na Wydziale Nauk Społecznych UŚ. W Katowicach wziąłem ślub, tutaj od ponad 20 lat mieszkam z żoną, w Katowicach mieszka też większość moich przyjaciół. A przecież trudno byłoby zaprzeczyć, że mój emocjonalny związek z Katowicami ma charakter prawie że toksyczny, mniej więcej taki jaki – zachowując oczywiście należne proporcje – Witolda Gombrowicza wiązał z Polską.

Kto tu komu kibicuje?

Tomasz Mann napisał dawno, dawno temu szkic pod tytułem „Lubeka jako duchowa forma życia”, wiele lat potem do tytułu niemieckiego pisarza nawiązał Jerzy Pilch pisząc felieton „Wisła jako duchowa forma życia”. Miasto jako duchowa forma życia... Z Katowicami tak prosto nie ma, bo z Katowicami w ogóle łatwo nie jest.
Ot, choćby – wychowałem się w Szopienicach, a właściwie na Burowcu. Działał tam wtedy klub HKS Szopienice – nie Katowice, a Szopienice właśnie. Kibicowałem też drużynie hokejowej „Naprzodu” Janów – nie Katowice, a Janów podkreślam. A wszystko to działo się i działało przecież w Katowicach. Nie będę się tu rozpisywał o szopienickich administracyjnych odrębnościach, podkreślam tylko, jak dziwacznie wyglądało to w świadomości kilkuletniego chłopca. A weźmy – dla porównania – taki Londyn. Miasto wielomilionowe, z dzielnicami wielkości Warszawy. Jest tam ileś świetnych i utytułowanych klubów piłkarskich – choćby Totenham, Arsenal, czy Chelsea. Wszystkie one prezentują się światu zawsze z dodatkiem London.
A propos – mój Ojciec i Dziadek kibicowali „Ruchowi” Chorzów. Nie jakiejś porządnej katowickiej (co wydawałoby się bardziej naturalne – mieszkali wszak w Katowicach) drużynie, ale zespołowi z Chorzowa. Może kibicowali „Ruchowi” dlatego, że w czasach kiedy jeszcze żyli, ostatnią dobrą katowicką drużyną było przedwojenne 1FC Kattowitz? No dobrze, ale nawet wtedy, przed wojną, kibicowali „Ruchowi”. Czy dlatego, że był to śląski klub? Czy może dlatego, że był lepszy niż jego konkurent z Katowic, czy nawet najlepszy po prostu? I to najlepszy nie tylko w okolicy, ale w całej Polsce. A może w grę wchodziły sprawy zupełnie błahe. Ot, choćby to, że katowickie Załęże, gdzie mieszkała rodzina mojego Ojca, dzieliło od pobliskiego Chorzowa tak niewiele tramwajowych przystanków? Już ich o to nie zapytam...
W dzielnicy, w której teraz mieszkam, na jednym z bloków sprayem zapisano „Oczyścimy Katowice z chorzowskiego ścierwa”, przy czym litera „r” w słowie ścierwa została napisana charakterystycznym liternictwem i obrócona o 180 stopni, tak by nikt nie miał wątpliwości, że to „r” oznacza klub piłkarski „Ruch” Chorzów i całkiem liczne grono jego katowickich sympatyków. Jest to pewnie jakiś fenomen, jeśli w stolicy województwa znaczna część piłkarskich kibiców sympatyzuje z drużyną z sąsiedniego miasta. I w grę wchodzą nie tylko względy praktyczne – np. fizyczna odległość od klubowych boisk. Jeśli wierzyć ogromniastym napisom na murach (socjolog powiedziałby tu o symbolicznym zawłaszczeniu przestrzeni miejskiej), a napisom takim wierzę, to mój stary Burowiec kibicuje katowickiemu GKS-owi, zaś Szopienice-Rozdzień są „niebieskie”, tj. „idą” za „Ruchem”. A przecież z Szopienic do Chorzowa, na ulicę Cichą, jest, jakby na to nie spojrzeć, spory kawałek. Ale nie przesadzajmy, na Bykową jest niewiele bliżej.
Rozpisałem się tak o klubach sportowych, bo ostatni raz (a tak w ogóle nie było razy wiele) zobaczyłem napis „Katowice – moje miasto” na przylepionej do płotu naklejce klubu GKS Katowice. Tak na marginesie – GKS ma jeden z najbardziej piłkarskich stadionów w Polsce. Kiedy w Stanach dostaje się propozycję pracy, to w pakiecie otrzymuje się karnety na wszystkie mecze miejscowej drużyny. Wiem, że gieksiarze to nie Lakersi, piłka nożna to nie basket, a Katowice to nie Los Angeles, ale tradycje dobrej, powtarzam – dobrej piłkarskiej drużyny, która w Katowicach wybiła się ponad naszą pierwszoligową przeciętność na przełomie lat 80. i 90., to przecież atut miasta, w Katowicach prawie w dużym stopniu niewykorzystany, chociaż dla mieszkańców mógłby być znacznie bardziej istotny. Mógłby stanowić jeden z elementów symbolicznego utożsamienia się z Katowicami.

Rwane nitki tradycji

Bo utożsamienie się z Katowicami nie jest na ogół proste, niekiedy wydaje mi się, że pojawia się łatwo tylko przy okazji odbioru jakiejś nagrody związanej z Katowicami, czy na podobnych uoczystościach, gdy część nagrodzonych rozpaczliwie usiłuje przypomnieć sobie jakiś nieistotny szczegół związany z tym miastem, by następnie rozdmuchać go do nienaturalnych wymiarów. Tu w jakimś sensie niedościgłym rekordzistą pozostanie niezwykle skądinąd sympatyczny Ryszard Kapuściński. Odbierając doktorat honoris causa na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Śląskiego napisał on tekst o tym, jak to jako młody człowiek jechał do Katowic i... nie dojechał. I że dojechał dopiero teraz, prawie pół wieku później. Rekord Kapuścińskiego mógłby pobić tylko ktoś, kto w oficjalnej mowie miałby odwagę stwierdzić, że nigdy by mu do głowy nie przyszło wpaść do Katowic, ale skoro obdarowano go w tym mieście nagrodą, albo uhonorowano doktoratem honoris causa, no to już przyjechał. To oczywiście czarne myśli, ale przyznam, że i takie niekiedy przychodzą mi do głowy.
Miasto to także jego artystyczny wizerunek, coś co powoduje, że domy przestają być tylko domami, a ulice anonimowymi ulicami, o często zmienianych patronach. Coś, co powoduje, że miejsca w mieście zaczynają coś znaczyć. Leopold Bloom wędrujący po ulicach Dublina (bohater „Ulissesa” Jamesa Joyce’a) daje do dzisiaj okazję, by co roku, 16 czerwca, obchodzić Bloomsday, dzień, w którym kolorowy tłum z całego świata, z „Ulissesem” pod pachą podąży knajpianym szlakiem Blooma, podjadając baranie nereczki z piwem. To oczywiście przykład skrajny, ale wszyscy jako tako oczytani podać mogą przykłady własne, a Malcolm Bradbury zredagował nawet „Atlas Literatury”, w którym opisano różne miasta świata (w tym Polski) poprzez pryzmat pisarzy, życia literackiego i wreszcie samej literatury.
A co o Katowicach napisano, tak, żeby można zaczepić symbolicznie swoje o tym mieście wrażenia? Podaję z pamięci – „Sobowtór profesora Rawy” Alfreda Szklarskiego, jakiś fragment prozy Lecha Majewskiego, niezbyt udany kryminał Stanisława Bieniasza, zabawny „Cysorz” Michała Smolorza, w którym jednak anegdota tak przytłacza miejski krajobraz, że jest on właściwie nieobecny. Są jeszcze, oczywiście, jakże by inaczej, familoki z filmów Kazimierza Kutza, nieśmiertelny Nikiszowiec, ale co jeszcze? Nie wątpię, że jakiś nudziarz wyciągnie mi teraz, że zapomniałem o jakimś równie nudnym jak on sam dziele. Domyślam się też, że zrobi to pompatycznie i bez humoru, jak zwykł to czynić każdy urażony w swej – podszytej złą wiarą dumie – prowincjusz. W zbiorze tekstów Wilhelma Szewczyka „Vivat Katowice” opisane są ulice, miejsca i ludzie Katowic. Ale jeśli podejść do ich lektury poważnie a nie uroczyście i akademijnie, to trudno zaprzeczyć, że stanowią one zbiór portretów ludzi – jakby to napisać, by nie urazić folklorystów? – pokrytych kurzem niepamięci, funkcjonujących w najlepszym razie na marginesie świadomości mieszkańców Katowic, słusznie czy nie, ale zapomnianych, o których przypomina się co najwyżej z okazji okrągłych rocznic.
To zestaw historii bez dalszego ciągu, zapis legend bez aromatu i smaku. Być może magiczne są szopienickie podwórka na obrazach Jacka Rykały, ale magię tę dostrzeżono tylko na Zachodzie. Może tak wyobrażają sobie w Szwajcarii europejskie Maconado? Ale ta katowicka magia zbyt często jednak, przynajmniej jak na mój gust, ma w sobie zbyt wiele z rynsztoka. Ostatnio pokazywałem Komuś Bardzo Ważnemu legendarną ponoć knajpę Katowic, „Krystynkę” – dzisiaj to gołym okiem widoczna ruina, ale problem w tym, że trudno wyobrazić sobie jej czasy świetności, bez względu na jej stan obecny. Byłem tam w latach 90. Ot, mały, obskurny bar przy ruchliwej ulicy Kościuszki. Nie porównuję „Krystynki” z „Ziemiańską”, czy „Zodiakiem” z przedwojennej Warszawy, ale choćby z tymi knajpkami, które pojawiły się w polskiej literaturze współczesnej (opisała je bodaj w tym roku „Polityka”) czy tymi warszawskimi, niekiedy równie jak „Krystynka” obskurnymi barami, które opisał Marek Nowakowski w „Nekropolis”. Zostańmy przy knajpkach, bo nie piszę tu raportu o stanie miasta, ale w
zamierzeniu lekki tekścik do przeczytania właśnie w kawiarni, kawiarni rozumianej jako instytucja życia kulturalnego, w więc ważnym elemencie krwioobiegu każdego miasta.

Junior
22-02-2008, 12:57
Knajpy Katowic... Doceniając wysiłek obecnych władz Katowic w budowę jakże przecież potrzebnych nowych dróg, natarczywie przypomina mi się Himilsbach z jego uwagą, że „drogi, k... budują, a iść nie ma gdzie”. Miasto, którego znakiem rozpoznawczym bedą drogi – ma wszelkie dane po temu by stać się miastem przystankiem. Takim przystankiem, którym nie zainteresują się nawet twórcy telenoweli. Chyba że będzie to serial „Święta wojna”, tyle, że kultową katowicką knajpą będzie wtedy szynk „U Alojza”. Co do katowickich knajp i knajpek to opisał je na łamach „Gazety Wyborczej” Jarosław Gibas, ale też w większości wypadków trzeba było wyobraźni nie tylko smakosza, lecz i pisarza, by wyciągnąć z nich coś, co odróżniałoby je od prostych pijalni i jadłodajni. Nowakowski miał znacznie łatwiejsze zadanie. A jak już jakieś miejsce daje nadzieję na lokal z własnym stylem – jak np. pub „Spencer”, to ledwie po kilku latach działalności zmuszony jest zmienić siedzibę. I tak rwie się nić tradycji.

Katowiczaninem być?

Jakiś czas temu pojawiły się tu i ówdzie billboardy z hasłem „Katowice miasto akademickie”... No cóż, ktoś kiedyś zabawnie wyliczył, że przy tej dynamice rozwoju liczba studentów przekroczy ilość ludzi na kuli ziemskiej. Przypadek Katowic zdaje się to potwierdzać – mamy całe mnóstwo studentów, a więc pewien potencjał miasta akademickiego. Ale, póki co, nie można jeszcze mówić o silnym środowisku akademickim. Mamy raczej do czynienia z tysiącami młodych ludzi, którzy akurat w tym czasie i tym miejscu odbierają wyższe wykształcenie. Można oczywiście wyobrazić sobie, że Katowice kiedyś, w przyszłości, staną się akademickim centrum z prawdziwego zdarzenia, ale doprawdy wiele musiałoby się zmienić. Proszę wsłuchać się w to, co katowicka młodzież (nie przyjezdna, ale właśnie katowicka) opowiada o urokach studenckiego życia już nie tylko Krakowa, ale i Wrocławia. W mieście takim jak Katowice, w którym np. Wydział Filologii, oddalony jest o kilkaset metrów od Wydziału Prawa szanse na studencką integrację są siłą rzeczy nikłe. A to właśnie zintegrowane środowisko buduje akademicką atmosferę, a nie billboardy.
Co jakiś czas pojawia się pomysł stworzenia w Katowicach kampusu z prawdziwego zdarzenia, ale dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę. Taki kampus uniwersytecki, może wspólny z Akademią Ekonomiczną, mógłby stanowić nie tylko uczelniane centrum, ale i dobry zaczyn tego, co w mniejszej skali można stworzyć w innych szkołach wyższych. Na razie mamy chaos... Życie akademickie to nie tylko Wydziały i Instytuty... Przy ul. Teatralnej, która łączy Wydziały Matematyki, Fizyki i Chemii, Wydział Nauk

Społecznych z centrum miasta, jest jakaś pralnia, sklep mięsny, sklep wyspecjalizowany w sprzedaży jajek... A przecież można sobie wyobrazić, że to miasto stać na to, żeby ta ulica wyglądała zupełnie inaczej. Jeszcze w drugiej połowie lat 90. funkcjonował tam klub studencki Akant. Zamknięto go na skutek protestów mieszkańców. No cóż, rozumiem, ludzie w pewnym wieku nie muszą się cieszyć, że ktoś inny się bawi, zwłaszcza, gdy ten ktoś bawi się za głośno. Ale tak właśnie niszczeją instytucje, które nadawały miastu koloryt – zamknąć je to naprawdę najprostsze rozwiązanie. Trudniej podejść do sprawy, choćby tworzenia dobrych warunków dla rozwoju życia kulturalnego konstruktywnie.
Ale można, a nawet trzeba. Mamy na przykład w Katowicach całkiem sporo studenckich kabaretów i to na naprawdę świetnym poziomie. Może więc trzeba by dopomóc w stworzeniu jakiegoś studenckiego centrum sztuki, jakiegoś naprawdę dobrze pomyślanego teatralnego festiwalu, który nie kojarzyłby się uczestnikom wyłącznie z wykpiwaną, ale za to dobrze płatną chałturą na Śląsku... W ten sposób można również wykreować na nowo wizerunek tego miasta i pozbyć się łaty miasta z górniczy piórkiem.
Nie tak dawno przetoczyła się przez media dyskusja, czy centrum Katowic przeniesie się do nowo wybudowanego Silesia City Center. Wyraziłem wtedy opinię, że gdyby tak miało się stać, to oznaczałoby to, że tak naprawdę Katowice nigdy nie istniały, że były tylko pozorem miasta, bo prawdziwego miasta nie można przenieść do największego nawet sklepu. Potem wałkowany był projekt, czy może Katowice mogłyby stać się centrum Wielkich Katowic, które rozciągałyby się od Sosnowca do Gliwic i nazywałyby się bodaj Silesia. Te dwa tak różne (pod pewnymi względami pozornie, pod innymi – rzeczywiście) projekty zdaje się łączyć jedno przekonanie – Katowice są jak plastelina, z którą zrobić można prawie wszystko, są miejscem bez specjalnego (czy też – w ogóle żadnego) charakteru, który to charakter trzeba mu dopiero nadać, że wreszcie Katowice są jak hotel o tej samej nazwie – „Katowice”, który straszy na ulicy Korfantego (dawniej im. Armii Czerwonej), a którego najcenniejszą częścią jest pewnie grunt na którym stoi. Czy mają rację? A jeśli tak, to co oznacza dzisiaj bycie katowiczaninem?

Wklejam tutaj, bo oczy bola od czytania na tym bilaym tle.

A przecież z Szopienic do Chorzowa, na ulicę Cichą, jest, jakby na to nie spojrzeć, spory kawałek. Ale nie przesadzajmy, na Bykową jest niewiele bliżej.

Ale ciulal byka :)

Mateusz
22-02-2008, 18:44
No no byly nasz vice prezes byl w Polsacie :zabki:

Smoke
22-02-2008, 19:49
jakby ktoś coś chciał (projekty itd) to niestety chwilowo jestem odcięty od neta
kto ma mieć mój nr kom ten ma i jak jest biznes to dzwonić

cysiu
23-02-2008, 05:00
Jak dobrze wstaaaaaaaaaaaaaaaaaaććć skoro świiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :zabki:
dziwnie się tak wstaje o godzinach, o których czasami idzie się spać..

alen59
23-02-2008, 08:09
najwieksze chuje na swiecie to nie murzynskie czarne chuje tylko......babyyyyyyyyyyyy

Ameba
23-02-2008, 08:16
A ja mam taki dowcip w temacie do posta wyżej.
Czym sie rożni szef od wibratora?

Wibrator nigdy nie bedzie chujem:zabki:

mario
23-02-2008, 08:37
czym się różni wiblator od wibratora?

Chuj wi....

Junior
23-02-2008, 08:42
Bo wibraor bedzie kiedys chujem, a wiblator nie :)

Ameba
23-02-2008, 08:47
Jaki wstyd :zabki: ale poprawiłam. Cos mi właśnie nie pasowało

Artis
23-02-2008, 08:57
jak ci nie pasuje to kup sobie inny model. :napinka:

Ameba
23-02-2008, 09:00
Nie potrzebuje:foch: Mam naturalny:zabki:

mlodzikz16
23-02-2008, 09:02
:zabki:czyżby PANI Ameba była jakimś wybrykiem natury ?:zabki:

stara ekipa
23-02-2008, 09:04

jeździ paluchem po dzyndzlu :zabki:

mlodzikz16
23-02-2008, 09:07
no to już inna sprawa jak tak :P
już się śmiałem z miny kolesia który by ją rozebrał a tu... :szok: Ameba za nim gania i chce go popieścić:zabki:

Artis
23-02-2008, 09:08
co ty uzywo jakies marchewy naturalnej i sie brandzluje :D

mlodzikz16
23-02-2008, 09:15
mówisz że jest bardzo przyrodnicza i preferuje warzywa korzenne ??

Ameba
23-02-2008, 09:17
Bez takich mi tu z rana, ja jestem normalna :foch:
I bez marchewek, pietruszek, selerow, burakow, itd ZBOKI

mlodzikz16
23-02-2008, 09:20
nie rzucej fochami... ja się tylko pytałem :)

kto tu jest zboczony...Ty zaczęłaś :)

alen59
23-02-2008, 09:24
Ameba masz akwarium ?

Ameba
23-02-2008, 09:28
Nie terarium tylko, ale niezamieszkałe.
Zagadke zgadywać, a nie wypisywać takie rzeczy brzydkie

mlodzikz16
23-02-2008, 09:33
ale po co zgadywać kto jest na zdjęciu jak wiadomo że to jest mój Chrzestny :):)

to Ja Ci kiedyś podrzucę jakiego gada to tego terarium...pająk..mysz..szczur..wąż co wolisz??

Ameba
23-02-2008, 09:35
Jak gada to gada- wąż, a jaszczurek nie masz jakiś?

mlodzikz16
23-02-2008, 09:37
no wiesz...pójdzie sie w las to sie złapie jakiego gada:) hihi :) zwinka może być??

a wąż-- zaskroniec albo jaka żmijka??

Lars Ulrich
23-02-2008, 10:09
no wiesz...pujdzie sie w lasbez słownika daleko nie zajdziesz :mordka:

zostawcie Amebe w spokoju :foch:

alen59
23-02-2008, 10:56
Amebcia akwarium terarium jeden kit ważne aby był w środku dobry korzeń:)

mlodzikz16
23-02-2008, 11:01
alen59 (http://forumgieksy.pl/member.php?u=812) ... no ja też myślałem żeby zamiast gada dać jej trochę korzeni na zapas, ale dałem już spokój bo jeszcze się dziewczyna na nas wścieknie i nie będzie nam opisywała różnych zwierzątek itp.
w sumie to dawno nie czytałem felietonów Ameby, dotyczących zwierzątek :)

Wierutnik
23-02-2008, 19:48
kurwa czuliście jak tapneło 10 minut temu siedza sie na rycce i mną zaczło ciepać

Justyna
23-02-2008, 19:53
6 marca wielkie otwarcie "Carpe Diem Klub" na Pl.Wolności... trzeba sie bedzie kiedyś tam wybrać :zabki:

Budus
23-02-2008, 19:56
wczoraj pierwsza Warka za złotówkę :]

krzich
23-02-2008, 20:24
kurwa czuliście jak tapneło 10 minut temu siedza sie na rycce i mną zaczło ciepać

u mnie na Giszu ładnie tąpnęło kilkukrotnie

ToJa
23-02-2008, 21:05

A myślałam że to tylko u mnie było ;-)

Franz
23-02-2008, 21:57
nie wiem czy to nowy spam czy co ale nie mam kaj tego napisac
DZIS WALKA O MISTRZOSTWO W WADZE CIEZKIEJ ! Kliczko vs Ibragimow

he ja wlasnie sie klade , pospie do 3 i ogladam :)

majk
23-02-2008, 22:08
o ktorej i na ktorym?
kurde, spiacy sie robie, nie wiem czy bede wstanie wytrwać, bo pewnie zacznie sie w nocy...

whyduck
23-02-2008, 22:09
podpinam się pod pytanie "o której i na którym?"

google mi nie działa :)

Kris
23-02-2008, 22:13
3:00 na polsacie

Budus
23-02-2008, 22:13
o 3 w nocy. Polsat Sport Extra

whyduck
23-02-2008, 22:14
niestety nie posiadam SolorzTV

na jakis innych stacjach jest ? Eurosporty, Nki, Sportkluby itp. ?

mlodzikz16
23-02-2008, 22:14
oo w ciul... chyba nie doczekam :(

Kris
23-02-2008, 22:15
Na zwyklym polsacie puszczaja

whyduck
23-02-2008, 22:22
zwykłego tez nie mam

korzystając z okazji

panie i panowie

GDZIE JEST KOLEGA O KSYWIE "BIAŁY KIEŁ" ??????????????????????????????????????????????????

Junior
23-02-2008, 22:26
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kris
23-02-2008, 22:27
Pelnia jest czy ki chuj??

whyduck
23-02-2008, 22:28
pełnia nie pełnia

biały kieł znikł

czy ktoś coś wie ? to ważne !

ToJa
23-02-2008, 22:28
Junior o północy zamienia się w wilkołaka ;-)

whyduck
23-02-2008, 22:30
qrwa nie wiesz o co chodzi to nie rób zamieszania

a jak nie to aloha

Junior
23-02-2008, 22:30
Jaja se robicie, Jasiek bana im w pizdu...

Kurwa, gdzie jest bioly kiel?

Pewnie Pepok z Ymielionio szkorbie sie po zyci bo wiy kaj lon jest i sie brechto z nos!

Aaaaaaaaaaaaaaaawaria!!!!!!!!!!!!

krzich
23-02-2008, 22:31
mam kolege Wilka, ale nie bialy kieł
nie przeczytalem 1 strony
sory
usuncie

Kris
23-02-2008, 22:32
PePe to pierdoli. Łon reperuje moplika bo my sie rozjebali ostatnio na łogibie jak my do Ameby jechali bez kaskow.

Junior
http://pl.youtube.com/watch?v=rRjQHacdfAQ

Awariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

whyduck
mam kolege Wilka, ale nie bialy kiel

no widzisz, już coś więcej wiemy

whyduck
23-02-2008, 22:33
http://pl.youtube.com/watch?v=rRjQHacdfAQ

Awariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

o kurwa

bracia taszibanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cham::cham::cham:

ToJa
23-02-2008, 22:33
qrwa nie wiesz o co chodzi to nie rób zamieszania

a jak nie to aloha
Tak sobie powiedz do kolegi.

Junior
23-02-2008, 22:35
Walker banujemy?

krzich
23-02-2008, 22:35
http://www.telemagazyn.pl/
tu mocie program
prosze Don

whyduck
23-02-2008, 22:36
"makaron w uszy pcham"

ja pierdole

nawet nie wiecie jak się cieszę, że jestem z miasta..

whyduck
23-02-2008, 22:37
Tak sobie powiedz do kolegi.

kaczorku nie spinaj się do mnie, bo znam białego kła

pozatym słyszałem, ze niezła kReJzoLka z Ciebie :mordka:

ToJa
23-02-2008, 22:49
kaczorku nie spinaj się do mnie, bo znam białego kła
A jak się to ma do mojej wypowiedzi?
pozatym słyszałem, ze niezła kReJzoLka z Ciebie :mordka:
Co Ty o mnie wiesz? Nic.

Ooo, widzę że emotek przybyło - nareszcie ;-)

Dobranoc

whyduck
23-02-2008, 23:00
dla nas - chłopaków z ciemnych ulic miasta - dzień się dopiero zaczyna

dzień dobry !

Aldaris
24-02-2008, 00:29
czy dobry to się okaże :)

Ameba
24-02-2008, 07:25
PePe to pierdoli. Łon reperuje moplika bo my sie rozjebali ostatnio na łogibie jak my do Ameby jechali bez kaskow.

co to łogiba? wiem ze to nie temat pyt/odp no ale musze wiedzieć no a wyraz padł w tym temacie to zadaje:zabki:
Weź Kris pisz mi wyjaśnienia do Twoich postow to sie będę uczyła:faja:

Kajutek
24-02-2008, 07:36
AAAA święto !!! Nowe emoty ;p i nawet moja ulubiona jest : :hihi:

Piter_Jaw
24-02-2008, 07:51
Od ktorej dzisiaj jest otwarty Nazar na Zawodziu? :)

Kris
24-02-2008, 09:18
co to łogiba? wiem ze to nie temat pyt/odp no ale musze wiedzieć no a wyraz padł w tym temacie to zadaje:zabki:
Weź Kris pisz mi wyjaśnienia do Twoich postow to sie będę uczyła:faja:

Na łogibie czyli na winklu

Baudolino
24-02-2008, 11:35
PZHL zapełni lodowiska kibicami?
PAP info wł

Jak poinformował jeden z członków zarządu PZHL rozważany jest w trybie pilnym przepis dotyczący frekwencji na meczach hokejowych. I tak drużyna gospodarzy karana będzie walkowerem jeśli na trybunach zasiądzie mniej niż 1000 osób aby uniknąć zapraszania sztucznych klakierów każdy z widzów musi posiadać szalik bądź inne akcesoria w barwach swojego klubu i aktywnie uczestniczyć w dopingu. Dozwolone jest wspomaganie dopingu bębnami zabronione natomiast są trąbki-małyszówki, absolutny zakaz dotyczy też wdupiania słoniola. Przepis miałby obowiązywać już od najbliższych meczów fazy Play-Off.
PAP 24.02.2008 12.01

Kris
24-02-2008, 12:22
Jaka bdzura

Stęga
24-02-2008, 12:58
hahah dobre Baudolino

Kristofer, uwierzyłeś w tego njusa z pierwszej ręki ? hahah

swiety_jimmy
24-02-2008, 15:20
ja już się denerwuję i pewnie zaraz pójdę przyjąć dwa piwka przed meczem, do zobaczenia w Satelicie... dzisiaj z Krynicą zrobimy dokładnie tak :drewno::drewno::drewno: i po meczu...

cysiu
24-02-2008, 15:29
edit: zauważyłem w innym temacie :zabki:

stefanosk
24-02-2008, 15:53
Dupska ruszac i do satelity :alcoholic: dzisiej ma odleciec :faja:

Szpic
24-02-2008, 17:41
dostalem "Vyzwa" na Ostrave Vitkowice z ich policji, olac czy interesowac sie tym ?

whyduck
24-02-2008, 17:50
trzeba bylo nie odbierac

Gierdi
24-02-2008, 19:18
działa wam youtube? ;/

Mx
24-02-2008, 19:30
a po co ci ? jesli i tak cały czas siedzisz na redtube.com :hihi:

PS. mi tez nie działa ;):faja:

whyduck
24-02-2008, 19:35
HC Katowice - KTH Krynica 6:5 (1:1, 3:3, 1:1,0:0) Koniec

Szpic
24-02-2008, 19:35
trzeba bylo nie odbierac
Bylo za wycieraczka to co mialem jezdzic z tym ? : )

whyduck
24-02-2008, 19:38
aaaaa

myslalem, ze to pamiątka po Banik - Sparta

jak to listek zza wycieraczki

to olej

whyduck
25-02-2008, 02:32
1 Oscar jest..nie ma zle

BillyKid
25-02-2008, 08:14
http://pl.youtube.com/watch?v=FfayqidbNTY&feature=bz303

faul gracza z Birmingham na Eduardo Da silva z Arsenalu.

mlodzikz16
25-02-2008, 08:27
no piknie go złamoł :(

Tomson
25-02-2008, 09:34
I z czego sie cieszysz?

mlodzikz16
25-02-2008, 09:46
ahahahah...sorrry mać kurna....nie ten klawisz :P ...miało być :( a nie :) już zmieniam ;]

to miało oznaczać coś na wzór pogardy to tego czynu.. mój błąd

cysiu
25-02-2008, 11:28
ale ta dzisiejsza młodzież zakręcona..

normalnie krejzole ziąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą :lajkonik:

mlodzikz16
25-02-2008, 12:44
no wiesz bo krejzole są fajni :hihi: :sportowiec:

MiRO
25-02-2008, 13:40
...

sorry nie wytrzymalem juz

whyduck
25-02-2008, 13:48
nie przesadziles trochę ?

walek
25-02-2008, 20:37
że się wtrącę.......

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ec772aae4e3860a

Mx
25-02-2008, 20:49
Dzis obok mojej szkoły smigneło Audi R8 tez chyba na Katowickich blachach... foty nie udało sie zrobic z wiadomych wzgledow...:huh:

Ale pomruk silnika boski:mordka:

Szpic
25-02-2008, 20:58
Takie cos widze prawie codziennie na LGT albo na trasie Dom-> szkola : )

http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/283974/07FAB_Design_2007_Mercedes_S_Class_1.jpg

Kris
25-02-2008, 21:23
A jo takie cos z łokna
http://ned.ronet.ru/0/1991%20Skoda%20Favorit.jpg

Mx
25-02-2008, 21:25
Jak mnie pamiec nie zawodzi to Mayek swego czasu takim czyms jezdził :cham:

Studi
25-02-2008, 21:26
a mi sie takie cos podoba

http://img-a2.pe.imagevz.net/photo2/d2/81/832c61c2039abd35ef37f1d71e5b/1-dfae005aef9c243f.jpg

IGREK
25-02-2008, 21:27
http://images4.fotosik.pl/296/6600deb8390b1458med.jpg
fuck air ride :>

Aldaris
25-02-2008, 21:31
http://images4.fotosik.pl/296/6600deb8390b1458med.jpg
fuck air ride :>

dobre jako pług :)

Wierutnik
25-02-2008, 21:46
przez ulica Janowsko na Mysłowicach by nie przejechoł metra:D

Lars Ulrich
26-02-2008, 06:36
to nie temat motoryzacja :P

Mateusz
26-02-2008, 06:59
Jak mnie pamiec nie zawodzi to Mayek swego czasu takim czyms jezdził :cham:

Chopcze nawet niy wiesz jakiego te auto po kopa:czytaj:

królik
26-02-2008, 09:19
Gra ktoś Fife przez Neta jak coś PW

bart-EM
26-02-2008, 13:44
mój zbiór niepowtarzających się vlepek
http://i30.tinypic.com/2rwkit2.jpg
:zabki:
może ktoś chce dorzucić coś do kolekcji - chętnie przyjmę :)

Mx
26-02-2008, 17:17
Chopcze nawet niy wiesz jakiego te auto po kopa:czytaj:

A powiem ci ze mom pojecie :jezor::foch:

cysiu
26-02-2008, 22:54
Bart, nie masz jeszcze nowych vlep z Brynowa :D i najbardziej zajebiaszczej vlepy - Sarmacki Brynów :D

ps. jedyny plus prezentacji, to to, że wiem, który to już tym moplikiem z szopieniokiem śmiga :jezor:

Mateusz
26-02-2008, 23:18
Prezentacja chujowo. Cyciu :foch:

Mateusz
27-02-2008, 07:49
GieKSa BO JO KOCHOM CIE 44 LATA MINELY JAK JEDEN DZIEN.

Ze tez nikt z prowadzacych prezentacje nie wspomniol o rocznicy....

bart-EM
27-02-2008, 08:18
cysiu to może odwiedziłbyś swoją starą szkołę i podciepnął mi vlepy:mordka:

Damianos
27-02-2008, 08:47
Dawno nie pisalem tyego SSSSPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!

Kris
27-02-2008, 09:56
Kurwa co Ty sowa jestes jakas czy co? Co Ty w nocy robisz? Myszy chytosz?

Marcin1964
27-02-2008, 11:24
Z Ymielina myszy pitły,teroz wiadomo kaj :D

Damianos
27-02-2008, 11:49
Kurwa co Ty sowa jestes jakas czy co? Co Ty w nocy robisz? Myszy chytosz?

Podlesioku...nie nabija sie :sportowiec: Jakies blank krotkie te noce i sie nie idze wyspac:huh:.....

Artis
27-02-2008, 11:51
Tak to jest jak sie ma fałwyja i sie musi przez okno kukac czy nie zajebali./

Kris
27-02-2008, 12:11
Podlesioku...nie nabija sie :sportowiec: Jakies blank krotkie te noce i sie nie idze wyspac:huh:.....

Podlesiok sie ino grzecznie pyto. Krotkie to dopiero beda. W lato. Zreszta kaj to jest powiedziane ze cza w nocy spac? Po obiedzie tez idzie :zabki:

cysiu
27-02-2008, 14:15
Nie ma tematu wspomnień czar (nie chodzi o kibicowski), więc tu wrzucę -
ogólnie, to zgodzę się z tą prezentacją ;)

http://docs.google.com/TeamPresent?docid=dftgr74_25fs46kfgw&skipauth=true&pli=1

BadBoy
27-02-2008, 14:26
Użytkownik danko1964 ma problemy z wejściem na forum, widzi tylko podforum Bractwo Weteranów, nie widzi pierdolnika itp, jakas rada?

Lars Ulrich
27-02-2008, 14:44
napisz do któregoś z moderatorów PW i zapytaj

Junior
27-02-2008, 14:46
Nie moderatorow a adminow.

Mylicie czesto pojecia moderaor i admin, moderator usuwa posty, przesuwa tematy, daje bany/ostrzezenia itp.

Admin odpowiada za wszytskie techniczne sprawy.

Nash
27-02-2008, 15:08
Użytkownik danko1964 ma problemy z wejściem na forum, widzi tylko podforum Bractwo Weteranów, nie widzi pierdolnika itp, jakas rada?
taka, że nie jest zarejestrowany:fly: wiec wiadomo co musi zrobić...

w bazie użytkowników nie ma nikogo takiego jak "danko1964"

Lars Ulrich
27-02-2008, 15:13
Nie moderatorow a adminow.

Mylicie czesto pojecia moderaor i adminprzepraszam :(

Kajutek
27-02-2008, 15:19
rozumiem ze jak nie am tematu" Dofinansowanei do Stalówki" to ze akcja sie skonczyla ?
jak tak to 10 zł poszło się jebac ! :xx:

BadBoy
27-02-2008, 19:04
taka, że nie jest zarejestrowany:fly: wiec wiadomo co musi zrobić...

w bazie użytkowników nie ma nikogo takiego jak "danko1964"

Przekaże, choć logował cały czas się na forum, po zalogowaniu pojawia się komunikat Witaj: danko1964

Mateusz
27-02-2008, 19:05
Aktywowol konto?

alen59
27-02-2008, 22:14
No to pani profesor gierkowej dobrali sie do dupy. nareszcie!!!!

Ameba
28-02-2008, 10:27
http://wiadomosci.onet.pl/1700909,11,item.html
Taki szpecu od samochodow, jeszcze te apele całej rodziny w TV o bezpieczna i rozważną jazdę

Junior
28-02-2008, 11:00
http://docs.google.com/EmbedSlideshow?docid=dftgr74_25fs46kfgw&pli=1

Kris
28-02-2008, 11:40
Było ślimoku

cysiu
28-02-2008, 13:42
właśnie; sam to tu dałem :napinka: - czytaj uważnie :lol:

:jezor:

DJSNAJPER1964
28-02-2008, 13:50
http://www.fotka.pl/profil/gondziu91/ :lol:

pekas
28-02-2008, 14:26

Przechuj nindża na płaskie dachy

:lol2:

d26
28-02-2008, 15:12

Szczególnie podpisy pod fotami napewno sie Larsowi spodobają :lol:

Na szpilu xD OcZyWiŚcIe WyGrAliŚmY :D od lewej: Ja, PoPeK, ChUdY, DuLnY, Ktoś tam;p, BurDzIk, BaToN i reszta

cysiu
28-02-2008, 16:08
brak mi kurza stopa słów po prostu...

Ameba
28-02-2008, 16:34
A kolega pewnei czyta forum i będzie załamany :hihi:

Krist VB
28-02-2008, 17:43
i chuj

mlodzikz16
28-02-2008, 20:19
nie wiem kaj wrzucić to wciepuje tukej

http://img208.imageshack.us/my.php?image=901176757153uy9.jpg

:jezor:

Kasia
28-02-2008, 21:09

Nie wiem co az takie smiechy masz, bo jesli chodzi o wyglad to podobni jestescie tak szczerze mowiac. ( Nie odbierajac tego zle ).

Tylko ta jedna fotka zal :lajkonik:

Baton
28-02-2008, 21:12
kurwa prawa autorskie zdjec na ktorych jestem :foch: koles jak to czytasz to we chociaz twarzepozamazuj chociaz w moim wypadku moze to nie pomoc to wytnij to :/

Smoke
28-02-2008, 21:26
hahaha, fotka.pl mistrzowie wszechświata

Kasia
28-02-2008, 21:38
kurwa prawa autorskie zdjec na ktorych jestem :foch: koles jak to czytasz to we chociaz twarzepozamazuj chociaz w moim wypadku moze to nie pomoc to wytnij to :/

karlus :jezor: napisz mu to w wiadomosciach :jezor:

Grześ
28-02-2008, 21:48
bieda bieda i jeszcze raz bieda... :| szkoda że kibice GieKSy biorą w tym udział w taki sposob również...

Wierutnik
28-02-2008, 21:55
dobra dobra wy tam sie z nim lepiej skontaktujcie szybko żeby to wypierdolił póki mało osób to widzi no i na opamiętanie po ryju mógłby dostać

Zby$iu
29-02-2008, 02:21
tak sie burzycie do typa, a wykorzystał zdjęcie dostępne wszystkim użytkownikom internetu na www.sportowe.katowice.pl

IRON
29-02-2008, 02:53
Z jednej strony pogadajcie z nim,wystarczy że przeczyta ostatnią stronę i nie sądzę że taka akcja z jego strony się powtórzy

Lars Ulrich
29-02-2008, 07:45
elegancko przedstawił wszystkich "od lewej" haha ale kurwa te XD mnie kiedyś WyKoNcZy

Kasia
29-02-2008, 07:46
hahaha zas nie konczaca afera fotka.pl :lol2::lol2:

Lars Ulrich
29-02-2008, 07:49
widze ze to Twoj dobry kolega bo nie umiesz strzymać jak sie zaczela krytyka tych wspaniałych Op!sUff

Kasia
29-02-2008, 07:52
nie nie nie. znam go ze starej szkoly jedynie.
Poprostu chodzi o to ze smieszy mnie to jak widze kolejne linki na forum z fotki, kazdy na nia narzeka i sie nasmiewa , a i tak 3/4 forum ma konta chociaz nawet takie bez zdjec do napinki. Kazdy robi halo o jakis profil , ale tego jest w ciul i nietylko na fotce.

Lars Ulrich
29-02-2008, 07:59
no 3/4 nie wydaje mi sie, to ze sie robi halo to dobrze, o jeden profil mniej bedzie

Kasia
29-02-2008, 08:08
To nie lepiej zrobic masowe zglaszanie regulaminu i usuną konta.
w sumie ich konta ich zycie ich kompromitacja , sami wystawiaja sie na posmiewisko.

królik
29-02-2008, 08:13
ku*wa wy macie problemy z tą fotka.pl

!!WSZYSCY NA ŚLĄSK!!

a co do fotki to DziaMbeLL dlaczego masz w znajomych parna stu SmRodów ??

Kasia
29-02-2008, 08:30
ku*wa wy macie problemy z tą fotka.pl

wlasnie to chcialam wyrazic w swoim poscie ze tylko pojawi sie jeden profil i ciagle ta sama gadka

!!WSZYSCY NA ŚLĄSK!!

a co do fotki to DziaMbeLL dlaczego masz w znajomych paru SmRodów ??

nie pare tylko wiecej juz bylo to komentowane :P znam ich i co mam pousowac ze znajomych bo ktos jest z innego klubu , albo powiedziej ej sory ale spierdalaj bo komu innemu kibicujesz

królik
29-02-2008, 08:34
ale byś sie nie udzielała z tym w Internecie...
Tak im sie mówi Spierdalaj... oni nie kibicują Komuś innemu tylko smRodom tyle w temacie i każda GieKSiara powinna wiedzieć co ma zrobić w takiej sytuacji .

Kasia
29-02-2008, 08:41
ale byś sie nie udzielała z tym w Internecie...
Tak im sie mówi Spierdalaj... oni nie kibicują Komuś innemu tylko smRodom tyle w temacie i każda GieKSiara powinna wiedzieć co ma zrobić w takiej sytuacji .

no a pozniej to dochodzi do napinki i tyle z tego wszystkiego. a to ze kogos tam znam to nieznaczy ze jakies zazyle stosunki utrzymuje.
i niema co rozmywac , bo tak samo by wychodzilo na to ze no. bym musiala szokole zmienic bo jest na szopienicach. takie cos to na pw mozna jak juz

królik
29-02-2008, 08:51
ja też chodze na Szopienice. I Niemam z Tym problemu

pozdro

cysiu
29-02-2008, 08:59
już kiedyś wyszło, że DziaMbell jest krejzolka, tak więc olejcie sprawę :lol:

nie chodzi o to, że ten kolo (i inni) mają konta na fotce, tylko co tam piszą, wklejają etc..
chodzi o treść a nie samo posiadanie konta..

Lars Ulrich
29-02-2008, 09:07
i skończcie w ogóle pierdolić
bo zaś zamkną temat hehe

Kasia
29-02-2008, 09:18
już kiedyś wyszło, że DziaMbell jest krejzolka, tak więc olejcie sprawę :lol:

nie chodzi o to, że ten kolo (i inni) mają konta na fotce, tylko co tam piszą, wklejają etc..
chodzi o treść a nie samo posiadanie konta..

kurde a o czym ja ciagle pisalam :O

i jestem i dobrze :P :lol3:
jade na szopy moze poznam jakiegos nowe niebieskiego :cham:

Ameba
29-02-2008, 10:12
Lepiej mi powiedzcie jak mam sie nauczyc biologii molekularnej, bo nie wiem jak to zrobić :huh:

Lars Ulrich
29-02-2008, 10:47
musisz pokazać mi swoje skarby:rotfl:

Damianos
29-02-2008, 12:01
Lepiej mi powiedzcie jak mam sie nauczyc biologii molekularnej, bo nie wiem jak to zrobić :huh:

Nie ucz sie głupot Dziewczyno...zaprzatasz se glowe jakim pieronstwem co sie nigdy nie przyda....

Kris
29-02-2008, 17:05

Chyba szkraby:lol:

Ameba
29-02-2008, 18:36

Fajnie by było jakby zdanie tego było takie proste :hihi:

Damian
01-03-2008, 11:19
łooo ciul jak zawiało:szok:

Kasia
01-03-2008, 11:19
Co tam sie za oknem robi :szok:
http://pogoda.onet.pl/1702636,orkan_emma_juz_nad_polska,wiadomosc.html

Pavveuek
01-03-2008, 11:25
niewiem jak w katowicach ale w czeladzi to jebie żabami równo już praiwe mam rzeka na ulicy :szok:

ertai
01-03-2008, 11:28
delikatny gradzik :D

maks_wnc
01-03-2008, 11:32
tylko koło mojego bloku jest wywrócone jakieś 10 drzew:drewno: ucierpiał też samochód:/ na szczeście nie mój:jezor:

Kasia
01-03-2008, 11:38
Kwiatek z ziemia zostal, ale doniczka kajs wywialo :lol3:

Kapeć
01-03-2008, 11:44
na sąsiednim bloku płytę eternitu z 10 piętra wywiało na ulice :szok: a kulminacja ma być dopiero w nocy ...

Artis
01-03-2008, 12:06
Chciałem pogratulować administracji KSM

Od 2 lat walcze o wymianę mojego okna które jest w stanie opłakanym i nie chcą go wymienić a (pracownicy administracji maja wszyscy nowiuteńkie już 5 lat)
teraz mialem wichure i dostałem oknem w łeb wyrwało mi okno z ramy te duże. Po telefonach do Administracji i po kłótniach ze mi dom zalewa po groźbach ze dzwonie po strasz pożarna przysłali ............. ekipę elektryków. Przyszli do domu powiedzieli że okno jest zjebane i zabili mi je gwoździami. ( moimi bo swoich nie mieli). Według grafika okno wymienią mi w 2010 roku. teraz sie bede meczyl z oknem zabitymi gwożdziami.

PS Ja mieszkam na nowym osiedli Kukuczki nie w jakieś starej kamiennicy.
Czy w tym kraju będzie kiedyś normalnie?
Macie jakies pomysły co z tym dalej zrobic?

mlodzikz16
01-03-2008, 12:30
prócz tego ze wymiana okna na koszt własny z próbą dogadania się z administracja o zwrot kosztów w przewidywanym terminie wymiany podanym przez nich<znaczy kasę Ci oddadzą w czasie kiedy by mieli Ci okno oni wymienić> tak jak zrobili moi starsi..

bądź wymiany okna całkowicie na swój koszt..

innego pomysłu nie mam :)

Artis
01-03-2008, 12:34
no dobra ale ja po cos płace czynsz. po chuj mi płacic czynsz jezeli moja chałupa nie nadaje sie do mieszkania.

Krzychu_1988
01-03-2008, 12:45
Tak z innej beczki. Wyszedł dziś Mega Patch 08 do FIFY 08 :)
Oczywiście jest nasza Gieksa razem z naszym estadio:)

http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&page=news&id=10114

Miłosz1964
01-03-2008, 13:38
Tak z innej beczki. Wyszedł dziś Mega Patch 08 do FIFY 08 :)
Oczywiście jest nasza Gieksa razem z naszym estadio:)

http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa08&page=news&id=10114

Wlasnie sobie sciagnelem,patch naprawde godny polecenia dobrze zrobione stadiony itd!warto wydac te 6 zl!!!Poecam!!!PS-GieKSa ma tylko 1 gwiazdke :foch:

Stęga
01-03-2008, 13:47
wrzuccie jakies screeny Bukowej, ciekawy jestem jak wygląda :)

Miłosz1964
01-03-2008, 13:50
http://img227.imageshack.us/my.php?image=gks4tf5.jpg mam narazie taki :)

pekas
01-03-2008, 14:07
http://img227.imageshack.us/my.php?image=gks4tf5.jpg mam narazie taki :)

no fajny fajny, a wie ktoś czy w tą fife da sie grać po sieci na piracie ??

Miłosz1964
01-03-2008, 14:24
Po piracie nie bo musisz sie zarejestrowac na stronce i podac klucz aktywacyjny http://tinypic.com/view.php?pic=27xoyag&s=3 rozpoczecie
http://i26.tinypic.com/2irx7xh.jpg rozpoczecie 2
http://i26.tinypic.com/jzvhio.jpg Menu
http://i26.tinypic.com/suzo9d.jpg Menager menu http://i27.tinypic.com/ayowb4.jpg Estadio de smRodowo

Wrzuce pozniej jeszcze kilka fotek z Bukowej :zabki:jestem ciekaw co przygotowala UG :jezor:

ToJa
01-03-2008, 15:00
delikatny gradzik :D
Taaaaaa delikatny.... Akurat byłam z psem na dworze.
Nie wiedziałam że uderzenie w twarz kulami gradowymi aż tak bardzo boli...

Chciałem pogratulować administracji KSM

Od 2 lat walcze o wymianę mojego okna które jest w stanie opłakanym i nie chcą go wymienić a (pracownicy administracji maja wszyscy nowiuteńkie już 5 lat)
teraz mialem wichure i dostałem oknem w łeb wyrwało mi okno z ramy te duże. Po telefonach do Administracji i po kłótniach ze mi dom zalewa po groźbach ze dzwonie po strasz pożarna przysłali ............. ekipę elektryków. Przyszli do domu powiedzieli że okno jest zjebane i zabili mi je gwoździami. ( moimi bo swoich nie mieli). Według grafika okno wymienią mi w 2010 roku. teraz sie bede meczyl z oknem zabitymi gwożdziami.

PS Ja mieszkam na nowym osiedli Kukuczki nie w jakieś starej kamiennicy.
Czy w tym kraju będzie kiedyś normalnie?
Macie jakies pomysły co z tym dalej zrobic?
Idź do spółdzielni i zrób awanturę. Teraz masz dodatkowy "argument".

Miłosz1964
01-03-2008, 15:14
http://i31.tinypic.com/4io9rq.jpg GieKSa & BANIK
http://i25.tinypic.com/2quisk3.jpg Glowna
http://i25.tinypic.com/ouyyc1.jpg Blaszok
http://i31.tinypic.com/e1880k.jpg goscie z Ostavy :beer:
http://i26.tinypic.com/2wcpu6h.jpg KKS

Bukowa odwzorowana bardzo dobrze (poza glowna ) znalazla sie nawet fana Myslowic :faja: Inne stadiony tez bardzo dobrze zrobione min. Lecha prawie idealnie ....stadionow brak u Kmity i Pelikana ...w Patchu sa tez zawsze sektory gosci :)....

Pozdro Milosz

pooceq
01-03-2008, 15:45
moze ktos tego mega patcha na rapida przerzucic? nie mam mozliwosci zaplacenia im za "transfer"

stara ekipa
01-03-2008, 16:04
http://i25.tinypic.com/2quisk3.jpg Glowna

A gdzie fana BW ? :cham:

Kajutek
01-03-2008, 17:39
Kwiatek z ziemia zostal, ale doniczka kajs wywialo :lol3:

Jak taka czarna to u mnie przed blokeim lezy :hihi:

:hihi: Nawet o rdze się zakłopotali na estadio ;p

kamilosgks
01-03-2008, 18:18
http://i32.tinypic.com/28jd3t0.jpg
http://i31.tinypic.com/23gxli1.jpg

Emma w Zabrzu na stadionie Górnika.

Franz
01-03-2008, 18:33
zawsze mnie bawilo nazywanie babskimi imiona tych huraganow , bo moze sie nazywac emma czy sremma a rozpierduche zrobi taka sama
niech to gowno sie juz konczy , caly dzien mi gwizdalo wokol lba a w nocy mi jeszcze bedzie przeszkadzac w zasnieciu ...

Kasia
01-03-2008, 19:06
Jak taka czarna to u mnie przed blokeim lezy :hihi:

:hihi: Nawet o rdze się zakłopotali na estadio ;p

niestety pomaranczowa
znalazla sie pod miesnym
teraz sie boje zeby mnie tam gdzies niewywialo :szok:

Volt
01-03-2008, 20:23
moze ktos tego mega patcha na rapida przerzucic? nie mam mozliwosci zaplacenia im za "transfer"

wrzuce na jakis serwer wieczorkiem

Kris
01-03-2008, 21:42
zawsze mnie bawilo nazywanie babskimi imiona tych huraganow , bo moze sie nazywac emma czy sremma a rozpierduche zrobi taka sama
niech to gowno sie juz konczy , caly dzien mi gwizdalo wokol lba a w nocy mi jeszcze bedzie przeszkadzac w zasnieciu ...

No bo taki wiater jest jak baba. Tez ci zrobi bajzel, namieszo, nadmucho i se pojdzie :jezor:

Krist VB
02-03-2008, 10:08
Do mie na koniec swiata ta Emma ani nie dolecioła. Zero szkód, nawet jakis mantel, jak wisioł na słupie tak wisi :cham: Jak lozłech po osiedlu to richtih wioło jak pieron.Te chujki specjalnie tak poprojektowoły ustawienie bloków zeby huragany lecioły genau na okno Artisa

Artis
02-03-2008, 10:49
mosz recht :D

Ameba
02-03-2008, 11:24
A u mnie dwa drzewa połamało, nawet ich nie usuneli do tej pory i trzeba omijać. Ale dużo policji na Miłej :hihi:

IGREK
02-03-2008, 14:18
niech ktos da numer kanału na na sopcascie na derby
i jak ogladam np UFC to mi tnie mocno, Wam tez tak?

Facundo
02-03-2008, 14:30
Jak widze te opisy na gadu i jak słysze ciuli, którzy się podniecają tymi derbami bardziej od meczów GieKSy to mi ręce opadają.

Osobiście leje na ten mecz i w dupie mam kto go wygra, ale jak słysze "wielkie derby dla Górnika" to mnie kurwica chyta.

marcin GieKSa
02-03-2008, 14:52
to co Facundo wolisz zeby kuRwy wygraly?? wiadomo GieKSa nie gra , ale ciezko byc jest obojetnym do konca...wybor jest oczywisty..

Facundo
02-03-2008, 15:58
Napisałem "Osobiście leje na ten mecz i w dupie mam kto go wygra"

Mam taki sam stosunek do Górnika jak i do Ruchu, a to, że pewna grupa osób ma jakieś bliższe kontakty z Górnikiem nie znaczy, że muszę ich odrazu kochać i im kibicować.

stara ekipa
02-03-2008, 16:23
KTH Krynica - HC GKS Katowice 1:4 ( 1:1, 0:3, -:- )

19BUrDZIK64
02-03-2008, 17:06
smRody wygraly kurwa mac :/:/:/:/:/:/ ale olac to

TYLKO GieKSa&BANIK 16 Marca ..WSZYSCY NA BUKOWA
22 Marca WSZYSCY NA STALOWKE

Gruby
02-03-2008, 20:00
Jasne,że nie ma sie co podniecać derbami,w których nie gramy,ale dla mnie jest pewna subtelna różnica pomiędzy KSG a kuRwami.A mianowicie taka,jaka jest między obojętnym mi sąsiadem a złodziejem i bandytą.i z takim też nastawieniem poszedłem na Śląski.Sąsiad przegrał,kuRwa się cieszy...

marcin GieKSa
02-03-2008, 20:11
nic dodac nic ujac........chujowy dzien nie tylko dla zaboli ale i dla nas przedewszystkim.........KuRwa chyba ida sie napic

cysiu
02-03-2008, 20:19
idź idź...

marcin GieKSa
02-03-2008, 20:33
zaroz ida...

Grześ
02-03-2008, 20:38
chujowy dzien nie tylko dla zaboli ale i dla nas przedewszystkim.

co masz na myśli ?! porażkę Górnika ?! no coż... tak bywa w sporcie że wygrywa zazwyczaj lepszy... a dziś te kuRwy (czy jak ich tam nazwałeś) były lepsze... ale żeby zaraz tą niedzielę nazywać chujową ?! tutaj bym polemizował :)

pozdro

iro1964
02-03-2008, 20:58
nic dodac nic ujac........chujowy dzien nie tylko dla zaboli ale i dla nas przedewszystkim.........KuRwa chyba ida sie napic

jeżeli masz na myśli porażke Górnika to pozostawie to bez komentarza...

Jasne,że nie ma sie co podniecać derbami,w których nie gramy,ale dla mnie jest pewna subtelna różnica pomiędzy KSG a kuRwami.A mianowicie taka,jaka jest między obojętnym mi sąsiadem a złodziejem i bandytą.i z takim też nastawieniem poszedłem na Śląski.Sąsiad przegrał,kuRwa się cieszy...

ten "obojętny Tobie sąsiad" ma w 'życiorysie' trzy morderstwa...skoro już piszesz o "złodziejstwie i bandytyźmie".

porażka górnika to miła wiadomość :faja:

marcin GieKSa
02-03-2008, 21:22
a to mam na mysli ze takie wydarzenie przyciagnie nowych kibiców , a patrzac na Naszą walke ze smRodami w Kato i na F.C nie jest dobra nowiną...

Tibor
02-03-2008, 21:40
jeżeli masz na myśli porażke Górnika to pozostawie to bez komentarza...

ten "obojętny Tobie sąsiad" ma w 'życiorysie' trzy morderstwa...skoro już piszesz o "złodziejstwie i bandytyźmie".

porażka górnika to miła wiadomość :faja:

a wiesz jak te dwie osoby zgineły??synek jesli nie wiesz to nie pierdol!!nie zginely ot tak sobie.na pewno porażka żaboli nie boli mnie,ale to ze JEBANE ŚMIERDZIELE wygrały tak,to mnie kurwa boli.:dead:

ps teraz poprosze o ostrzeżenie

Lars Ulrich
02-03-2008, 21:54
SKOŃCZCIE PIERDOLIĆ O TYCH DERBACH !!! KuRwa w Katowicach śpiewy "KSG KS GÓRNIK ZABRZE", w opisach podniecenie, dobrze że już po wszystkim bo rzygać sie chce, mecz zobaczyłem w knajpie, fajny i chuj,wiecej mnie nic nie podnieca oprócz opisów niektórych ktorzy nagle są fanami niebieskich ale nieistotne , mam juz dosc na kazdym kroku derbów

PePe
02-03-2008, 21:55
kajut jo cie prosza nojpierw sie zastanow potym pisz i wiekszosc fto pisze o tym szpilu ,było mineło koniec pierdolenia

kosa
02-03-2008, 21:59
Zajebisty dzisiaj dzień miałem :-)

Wreszcie światełko w tunelu na studiach się pojawia :-)

PS. Będe dawał za każdy post o derbach pod moim ostrzeżenie.. Spam to nie miejsce do pisania o takich nic nie znaczących wydarzeniach.

Kris
02-03-2008, 22:01
Kosa od kiedy Ty dzielisz ostrzezeniami?? Kto Ci dal wladze? :)

kosa
02-03-2008, 22:04
Ja nie jestem modem, ale ostrzeżenia mogę dawać,

Wiem dziwne jak chuj, ale tak jest :-)

cysiu
02-03-2008, 22:15
on ma swój kajecik i tam odznacza ostrzeżenia :D

potem je będzie egzekwował :lajkonik: :szpada:

poza tym, można 'raportować zły post' :)

kosa
02-03-2008, 22:18
No kurde mol mogę dac normalne ostrzeżenie a nie żaden kajecik. Chce ktos na próbę upomnienie?

Junior
02-03-2008, 22:19
Slyszalem, ze cysiu :)

kosa
02-03-2008, 22:23
Tadam :-)

Po 5 dniach zniknie, więc mi już tu nie burzyć.

cysiu
02-03-2008, 22:46
ale bania, faktycznie :)

a tak w ogóle, to ja się tu czuję poszkodowany :foch:

kasować postów nie mogę, ostrzeżeń dawać też nie :P

"Dear cysiu,

You have received a warning at Forum GieKSy.

[...]

(to mnie rozwaliło )

All the best,
Forum GieKSy "

:rotfl:

Aldaris
02-03-2008, 22:47
йщфю жзпйж ??

kosa
02-03-2008, 22:50
Jak chcesz Cysiu to Ci cofnę te ostrzeżenie?

:)

A Aldaris w jakim języku nadajesz?

Aldaris
02-03-2008, 22:58
nie wiem, dlatego pytam :P ale coś mi to na Grecki wygląda :P

dobrej nocki życzę wszystkim :)

whyduck
02-03-2008, 23:22
zamykam temat na kilka dni

podziekowania dla Tibora i Irora

Shelf
03-03-2008, 18:16
Potrzeba mi czarnego wzoru koszulki polo(przod i tyl),chodzi mi o ten graficzny wzor na ktory moge naniesc projekt

PePe
03-03-2008, 19:03
ftoś tu mioł tego patcha do fify zamieśćić z GIEKSOM ,łobiecoł i w chuja przycion,moj siostrzyniec czeko i chuj go strzylo co jest limary wciepnijcie to

madziuk
03-03-2008, 19:33
w takim razie ja go wrzucę :)
jestem w trakcie, ale to może trochę potrwać :)
cierpliwości :)

madziuk
03-03-2008, 20:49
http://www.sendspace.pl/file/w2ce64Ng/

po 1,5h meczarni udalo sie :) milego sciagania

PePe
03-03-2008, 21:02
dzinki piykne

Grześ
03-03-2008, 21:29
Kris z tajnych żródeł dostałem (pewny) cynk że ToJa szuka męża :) może jeszcze nie wszystko stracone ? Ameba dała Ci kosza to może warto skorzystać :) Mosz tam na Podlesiu pełno klamorów , wez no skonstruuj taki pojazd jak to odjebała brygada RR w tej kreskówce i uderz na Wesołą

Kris
03-03-2008, 21:32
Nie musza nic konstruowac, pojazd jest. I to nie Ameba dala mi kosza ino na razie one obie sa pod moim zaborem i przechodza najrozniejsze testy sprawnosciowe, psycholgiczne, wytrzymalosciowe.

Miłosz1964
03-03-2008, 21:36
ftoś tu mioł tego patcha do fify zamieśćić z GIEKSOM ,łobiecoł i w chuja przycion,moj siostrzyniec czeko i chuj go strzylo co jest limary wciepnijcie to

No wlasnei teraz to wrzucam na neta (za 20 minut powinno byc) ale madziuk mnie wyprzedzil :jezor: a ja juz wrzucam 3 godzine

Grześ
03-03-2008, 21:38
Nie musza nic konstruowac, pojazd jest.

mosz na myśli tyn moplik co to żescie z PePe razem na nim jechali ? :hihi:

jo raczyj mysloł o czymś bardziej kumatym :cham:

PS: a do tych Twoich testów dodałbym jeszcze jeden :lol2:

ToJa
03-03-2008, 21:55
na razie one obie sa pod moim zaborem
Że co???

Grześ
03-03-2008, 21:57