View Full Version : Spam
Lars Ulrich
20-04-2011, 15:25
czyli jakby się uparli żeby jebnąć na środku napis RUCH CHORZÓW to w sumie luzik,przeszłoby , skoro przeszło na lajcie wyjebanie żółtego ..
a najgorsze ze w wiekszosci przypadków to sie podoba. Ba twierdza nawet ze ten zółty jest najbardziej widoczny ;D
a Szczerbowskiemu i Matusiewiczowi chyba na mozg padlo ze na takie cos przystali
chyba nie sądzisz, że Matusiewicz miał cokolwiek do gadania w tej kwestii...dostał "prikaz" z Centrali, i posłusznie wykonał zadanie...
Niech to co sie stało dan iektorym do myslenia i przestana pociskac bzdety ze jakby Matusewicz został prezydentem miasta to by z GieKSy zrobił kraine mlekiem i miodem płynaca...GieKSiarz z niego taki jak z koziej dupy trabka, posłusznie wykonywałby polecenia z góry i nasze magiczne 3 litery miałby głeboko w dupie...Mam nadzieje ze nasi działacze nie skorzystaja z oferty i nie beda grac na tym niebieskim kurwidołu...Pomimo tego że mam dwa kroki na SS bede wolał jezdzic do Jaworzna...Inna bajka że po decyzjach Rostowskiego nie bedziemy musieli sie nikaj przenosic bo budowa stadionu nie ruszy...
Stadion niebieski, a prezesowa smrodow nie przypadkiem ostatnio u marszalka wojewodztwa byla. Tylnimi drzwiami chca sie przeniesc w calosci na slaski, a to bardzo niedobrze dla nas.
No i bardzo dobrze, niech sobie na tym gownie graja. Z checia zobacze jak znowu sie ten pierdolony brud kompromituje siedzac w 4 tys osob na 40 - tysieczniku.
I zgodze sie z JACA, GieKSa nie ma co szukac na tym pseudo stadionie.
Nie ma co płakać, i tak nikt od nas tam nie chce żeby GieKSa grała; chyba, że tylko na czas przebudowy stadionu. Teraz mamy argument jak znowu ktoś zacznie lobbować, że śląskie kluby powinny grać na Śląskim (żeby ten przynajmniej na swoje koszty zarabiał) to można powiedzieć, że GieKSa nigdy nie będzie grać na niebieskim stadionie :]
A Ruch - na Cichej im stadionu nie zrobią nawet za 15 lat, więc niech płacą na Śląski i tam grają; będzie rewelacyjnie wyglądać te ich 5-7 tysięcy na stadionie o takiej pojemności.
Wygląda lepiej niż wersja z czerwonymi, co nie zmienia kurwa faktu, że ni chuja nie nazwe go żółto-niebieskim... on jest kurwa najzwyczajniej w świecie niebieski... i gupie gadki o estetyce, ładne przejście z żółtego w niebieski nie byłoby na pewno szkaradne, góra żółta, dół niebieski, a na łączeniu wymieszane kolorami i git... a nawet jak jest niebieski i zależało na akcentach REGIONALNYCH, to nie widzę przeszkód, żeby na jednej z trybun z krzesełek ułożyć ADLERKA :)
Gorzelik poprostu wyjebał naiwne małpki na szaro...a raczej niebiesko...
mówiłem, że to chorzowska kurwa to małpki pokroju Oziego ochraniały tego cepa całym swoim ciałem.
sam nie wiem co mam napisać;/
racja była po Waszej stronie jak widać.
Nie tak to miało wyglądać;/
kij im w dupę!
Conrado1964
20-04-2011, 23:03
A takie pytanie bo cos tu kiedys widziałem ,ze sie połaczyły kluby i jakies stowarzyszenie ,wspólnota kibicowska chyba od GieKSy to wyszło na Slasku cos takiego..Jak jest to ta grupa nic tez nie miało do gadania...Z ta kolorystyka gdzie tu jakiesmałe barwy Polski itd lepiej by wygladał stadion jak by był jeden sektor -żóty,2gi niebieski... co oni tu dali smierdziele..no nie...
A takie pytanie bo cos tu kiedys widziałem ,ze sie połaczyły kluby i jakies stowarzyszenie ,wspólnota kibicowska chyba od GieKSy to wyszło na Slasku cos takiego..Jak jest to ta grupa nic tez nie miało do gadania...Z ta kolorystyka gdzie tu jakiesmałe barwy Polski itd lepiej by wygladał stadion jak by był jeden sektor -żóty,2gi niebieski... co oni tu dali smierdziele..no nie...
Za chuj nie wiem co chciales napisac:huh:
Jaśniejsze krzeselka i juz nie byloby źle, a tak...
Pora na awans i przede wszystkim przyjazdy kibicow gosci, bo bez tego zostajemy kibicowsko daleko z tylu za smrodami
Przecież to nie Gorzelik przygotowywał projekt stadionu, ludzie... Inna sprawa, że wygląda na to, że i ktoś tu być może wziął dwa razy kasę za to samo.
http://chorzow.naszemiasto.pl/artykul/873246,jak-bedzie-wygladal-stadion-slaski-pelen-kibicow-to,id,t.html#c7fc71508fb39818,1,3,2
Inna sprawa, że wygląda na to, że i ktoś tu być może wziął dwa razy kasę za to samo.
eee raczej nie, jest sporo różnic, skoro robiła to ta sama pracownia, Ci sami ludzie to po prostu pewne elementy wykorzystali, więc raczej bym się w tym nie doszukiwał drugiego dna.
Przecież to nie Gorzelik przygotowywał projekt stadionu, ludzie...
Dla mnie jest głęboko wątpliwe, aby sami architekci wpadli na taki pomysł, ktoś chyba musi dać jakieś wytyczne czego oczekuje.
pisz tak jak Cię już o to proszono, napisz powoli, przeczytaj, popraw i dopiero potem naciskaj przycisk "Napisz".
O to Ci chodzi?
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=46942
http://www.foto.gieksiarze.pl/displayimage.php?album=239&pos=-16995 (prawy dolny róg)
Dla mnie jest głęboko wątpliwe, aby sami architekci wpadli na taki pomysł, ktoś chyba musi dać jakieś wytyczne czego oczekuje.
A mi się wydaje że po prostu sprawdzili x rozwiązań i wybrali wg. nich najlepiej wyglądające... bo niestety muszę przyznać że z wszystkich wizualizacji Śląskiego obecna wygląda najlepiej... tyle że nijak ma się do tego czego oczekiwano.
Misiek1964
21-04-2011, 10:37
http://www.facebook.com/event.php?eid=185138121532338
A mi się wydaje że po prostu sprawdzili x rozwiązań i wybrali wg. nich najlepiej wyglądające... bo niestety muszę przyznać że z wszystkich wizualizacji Śląskiego obecna wygląda najlepiej... tyle że nijak ma się do tego czego oczekiwano.
ufff, przynajmniej jeden:zabki:
Zapraszamy na oficjalna strone BoGucickiej GieKSy na Facebooku,liczymy ze dzieki portalowi uda nam sie dotrzec do jeszcze wiekszej ilosci kibicow z Bastionu GieKSy.
Zapraszamy wszystkich do "Polubienia" profilu Bogucickiej GieKSy!
http://www.facebook.com/pages/Bogucice-Bastion-GieKSy/185615961484371
Piszę tu, ale większości pewnie się przyda
Funkcjonowanie KZK GOP w okresie świątecznym:
Dzisiaj tj. 22 kwietnia i wtorek po świętach czyli 26 kwietnia
Obowiązywać będą rozkłady jazdy ważne w dni robocze w okresie ferii. Całkowicie zawieszone zostanie kursowanie linii tramwajowej nr 23 oraz linii autobusowych nr: 102, 615, 618, 648, 812, 818, 932, 952
Wielka Sobota tj. 23 kwietnia
Obowiązywać będą rozkłady jazdy ważne w soboty. W związku ze skróceniem czasu pracy hipermarketów i centrów handlowych, linie obsługujące te miejsca kursować będą następująco: • S-6: ostatni kurs o godzinie 18.00 do przystanku Środula Auchan; • S-7: ostatni kurs o godzinie 18.08 do przystanku Środula Auchan; • S-8: ostatni kurs o godzinie 17.05 do przystanku Środula Auchan; • S-9: ostatni kurs o godzinie 17.45 do przystanku Milowice Real; • S-10: ostatni (dodatkowy) kurs o godzinie 18.15 do przystanku Osiedle Tysiąclecia Auchan; • S-15: ostatni (dodatkowy) kurs o godzinie 18.40 do przystanku Zabrze Platan; • 250: ostatni kurs o godzinie 16.40 do przystanku Zabrze Goethego; • 750: ostatni kurs o godzinie 17.30 do przystanku Bytom Dworzec PKP; Linie nr: 39, 52, 59, 146, 194, 155, 255, 710, 850 od godziny 18.30 nie będą obsługiwać przystanku przy hipermarkecie „Tesco” w Rudzie Śląskiej, hipermarkecie „Kaufland” w Piekarach Śląskich, Centrum Handlowym „Plejada” w Bytomiu, Centrum Handlowym „M1” w Zabrzu oraz Centrum Handlowym „Auchan” w Gliwicach.Linie nr 905N i 906N nie będą kursować w nocy z 23 na 24 kwietnia br.
Niedziela Wielkanocna tj. 24 kwietnia
Obowiązywać będą rozkłady jazdy ważne w niedziele i święta albo według odrębnych rozkładów na Niedzielę Wielkanocną.Zawieszone zostanie funkcjonowanie linii tramwajowej nr 38 oraz autobusowych nr: 2, 26, 42, 44, 46, 61, 71, 88, 90, 91, 100, 104, 106, 116, 154, 162, 188, 200, 220, 296, 600, 662, 669, 673, 676, 678, 690, 721, 722, 805, 807, 811, 830, 954,S-6, S-7, S-8, S-9, S-10, S-15, 250, 750. Linie nr: 39, 52, 59, 109, 146, 155, 194, 230, 255, 710, 850 kursować będą z pominięciem przystanków przy centrach handlowych. .Linie nr 905N i 906N nie będą kursować w nocy z 24 na 25 kwietnia br.
Poniedziałek Wielkanocny tj. 25 kwietnia
Obowiązywać będą rozkłady jazdy ważne w niedziele i święta albo odrębne rozkłady na Poniedziałek Wielkanocny. Zawieszone zostanie funkcjonowanie linii tramwajowej nr 38 i linii autobusowych nr: S-6, S-7, S-8, S-9, S-10, S-15, 250, 750.. Linie nr 39, 52, 59, 109, 146, 155, 194, 230, 255, 662, 710, 850 nie będą obsługiwać przystanków przy centrach handlowych.
Lars Ulrich
22-04-2011, 03:47
dobra robota Saszka
Mom nadzieja że GieKSa ani Górnik nigdy niy zagrajom szpilu na tym niybieskim kurestwie.
Masz oczywiście racje.
Jakby cały stadion miał być żółto-niebieski to wyglądałby jakby go upośledzony projektował.
Niebieski kolor będzie troche mniej walił po oczach w rzeczywistości niż na wizualizacjach.
Inaczej tego nie szło zrobić i powie wam to każdy architekt.
GKS Katowice - Ruch Radzionków
Jutro 18.00
WSZYSCY NA ŻÓŁTO!
Conrado1964
22-04-2011, 11:09
O to Ci chodzi?
http://www.gieksa.pl/index.php?mode=n&idNews=46942
http://www.foto.gieksiarze.pl/displayimage.php?album=239&pos=-16995 (prawy dolny róg)
Grosik Dokładnie jednak idzie rozumiec -co pisze!:hihi:Dzieki za szukanie S-6 dokładnie ,co ruch sie wycofał specjalnie hehe To ta grupa S6-nic nie miała do gadanie wstyd.. ta kolorystyka stadionu...
Janoszka wracaj do GieKSy..a nie ruch
Conrado1964
22-04-2011, 11:17
Brakuje np.flagi Polski zeby sie odznaczał ze Sląsk jest w Polsce ten prawdziwy i napis do tego z zótych krzesełek Stadion Sl....-a tak to wygląda ze pusto bardzo
na 200 % jeżdża dziś busy jak w soboty? :D
Świąteczny rozkład jazdy
http://www.kzkgop.com.pl/news/p-1-swiateczny-rozkad-jazdy.html
Też już sprawdziłem, dzięki :-)
przecież Ci kurwa napisałem strone wcześniej, nawet specjalnie pokolorowałem :czytaj:
Wie ktoś coś kiedy ma być gotowa hala na Kolejarzu na Wełnowcu?
Wesołych świąt i żeby zajączek o Was nie zapomniał ;-)
No i bardzo dobrze, niech sobie na tym gownie graja. Z checia zobacze jak znowu sie ten pierdolony brud kompromituje siedzac w 4 tys osob na 40 - tysieczniku.
I zgodze sie z JACA, GieKSa nie ma co szukac na tym pseudo stadionie.
no jasne i niech graja prawie w Katowicach pod nosem ludzi z tauzena, niech robia sobie jeszcze przemarsz np przez Dąb i WPKiW a my z checia popatrzymy jak K-ce robia sie niebieskie... bracie po szalu nie wiem czy to byloby dobre dla GieKSy rozwiazanie, na pewno zycia nam to nie ulatwi
KSG na SŚ jak najbardziej ale ruchani niech se lepiej graja w tej swojej oborze
Jebac Real, jebac Barce...To My Hanysy z GieKSy...Hallo kibice sukcesu tu jest taki piekny klub za ktorym som my nie od dzis...A tam sie nawalilem lekko ale jak jak z kazdej strony slysze w szynku real to barca to to az mi sie zygac chce...To tu kurwa na Bukowej tworzyla sie legenda , to tu na Bukowej Zdzisie Strojki, Krzysie Walczaki, krzysie maciejewscy,adasie ledwonie i kucze lały zinedinow zidanow, chrostofow dugarych czy lixentow bizarazu... tu sie tworzyla legenda tych pilkarzy wielkich ktorzy w swoim zyciu pilkarskim zdobyli wiele ale nie umieli pokonac naszej wielkiej GieKSy...I to na rok przed ich wielkimi sukcesami...Dlatego na drugi raz jeden z drugim nurkiem jak zakrzyczy real czy barca niech sobie przypomni kto kiedys powstrzyal przyszlow mistrzow swiata...nie real nie barca ale zdzisiu strojek, krzysiu maciejewski, janusz jojko, kaziu wegrzyn,marek swierczewski,mirek widuch, andrzej sermak,grzesiu borawski...jak kogos pominalem to sorry ale nie o to chodzi...Gieksiarski charakter wtedy swiat sobie poznal i nikt w Polsce nie myslal zeby kibicowac jakims realom czy barceolonom...Mlodziaszki pamietajcie...Mamy piekny klub nie musimy sie niczego wstydzic, legende swoja mamy trzeba tylko ludzi z pasja jak nasz m1964 i zawsze beda nas wspominac grajki typu zinedine zidane...PS: wypilem sobie dzis ale pewne sytuacje w szynku mnie zgrzaly...to my tu som legenda bez konca a nie jakies nurki reale czy barcelony...
lixentow bizarazu
sorry, wiem że przekaz miał być inny ale... :lol3: :lol3: :lol3:
hehehhe rozpedzilem sie...mialo bic bixentow lizarazu hehhehe jeden chuj jak zwal tak zwal, nurki przyjechaly na bukowa i dostaly przyszle mistrze swiata z zinedinem zidanem i swita 1:0 w ryj
http://www.youtube.com/watch?v=cTFh8LCBZeQ - pamietacie jak jeden z forumowiczow nagral teledysk ?
nie pochwalil sie, ze jest nowa, bardziej profesjonalna wersja !
http://www.youtube.com/watch?v=cTFh8LCBZeQ
Lotus barwy mogą byc ,ale co oznacza to OTR ... czy to jakas zorganizowana akcja ? :)
Lars Ulrich
25-04-2011, 11:00
kurwa no ale przecież to jest czysty Lotus :rotfl:
ps. co do posta Jacy to fakt, teraz ludzie lubią Barcelony,Reale, mówią jak mają dość chuligaństwa i w ogóle, zresztą w robocie już kilka razy słyszałem zdania typu "no albo jak się trafi jak kibole na dworcu wracają z meczu" albo " ostatnio kumpel wyciągnął siekierę i mówię mu , na mecz się szykujesz hi hi ? " a najbardziej mnie wkurwia to, że niektórzy wiedzą jak jestem na punkcie takiego pierdolenia przewrażliwiony i się zapominają i potem jak pierdolnę argumentami (choć w 99% wystarczy jedno pytanie - czy był kiedyś na meczu) to próbują łagodzić sytuację i lizać dupe.
pomijam komentarze typu jak ostatnio na facebooku u naszego kolegi co nie Berki ? :D
czysty lotus bez jaj :lol2:
Jestem teraz w Edinburghu I nie macie pojecia jakie debile po drogach jezdza. Jest skrzyzowanie gdzie sygnalizator jest tez na zjezdzie (taka moda tu). No I praktycznie nie day sie wyjechac z bocznej bo co drugi kretyn sie zatrzymie na srodku i zablokuje skrzyzowanie. Musialem sie wyzalic, wracam do pracy
Lotus barwy mogą byc ,ale co oznacza to OTR ... czy to jakas zorganizowana akcja ? :)
A na końcu jeszcze producent Leo da Silva :lol2: Dobre promowanie GieKSy :P
Lars Ulrich
26-04-2011, 09:27
PIT rozliczamy do końca kwietnia tak ?
Lars Ulrich
26-04-2011, 09:33
zajebiście ...
jak składałem to był dupny baner że ostatni dzien to... 2 MAJA PONIEDZIAŁEK
PIT rozliczamy do końca kwietnia tak ?
www.e-deklaracje.gov.pl
możesz przez net'a ;)
Lars Ulrich
26-04-2011, 10:41
a ja się nie znam na tym kurwa :hihi: poproszę koleżankę jakąś
Toczmek89
26-04-2011, 13:20
byl ktos wczoraj w cc p44 ? :cham:
Lars Ulrich
26-04-2011, 13:35
nie,ale co się działo Tomku,opowiedz nam wszystkim !!
Toczmek89
26-04-2011, 13:43
Ty juz czytales na fb Tomku !!
http://wardriving.adamziaja.com/
moze sie komuś przyda, interaktywna mapa sieci Wi-Fi
popierdolony typ:lol3:
Okultyzm duży i mały
http://www.youtube.com/watch?v=FjFM-tYjmEQ&feature=related
2 czesc rozpierdala...
http://www.youtube.com/watch?v=XlpiMYNPiAU&feature=related
grałem w DIABOLO ,jest zły :)
teraz wszyscy i wszędzie post pod postem to samo...
Ciekawa promocja na Grouponie, z której skorzystałem.
Bilet do wesołego miasteczka za 25 zł zamiast standardowego 50 zł. Niestety strona www miasteczka padła, a i telefony milczą (pewnie przez liczbę odwiedzin...) ale przeglądałem w archiwum Google i wynika, że to jest od razu opłacenie przejazdu na wszystkich karuzelach...
Link (ref):
http://www.groupon.pl/in/.fip3x3?nlp
gniotek1102
27-04-2011, 14:59
z rana udało mi sie wejsc na ta strone i pisało w cenniku ze bilet wstepu za 50 zł jest cos jakby karnetem i umowzliwia jazde na wszystkich karuzelach.
z rana udało mi sie wejsc na ta strone i pisało w cenniku ze bilet wstepu za 50 zł jest cos jakby karnetem i umowzliwia jazde na wszystkich karuzelach.
Tak mi się własnie wydawało już w poprzednim roku, potwierdza to też Google:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:evzPEnrctjUJ:www.wesole-miasteczko.pl/cennik/index.html+weso%C5%82e+miasteczko+chorz%C3%B3w+cen nik&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&source=www.google.pl
Widać, że nie spodziewali się aż takiego zainteresowania (jak przeliczyłem, to na Grouponie sprzedali już w sumie 5000 wejściówek...).
MisiekWNC
27-04-2011, 15:59
Teraz znów wrócili do starych czasów, gdzie kupujesz karnet i jeździsz na czym chcesz, ile chcesz, za 25zł opłaca się bardzoo.
Żaba-Bogucice
27-04-2011, 23:37
jebac sreal:pijaki: visca el Barca
jebac sreal visca el Barca
Jebać Barce INO GIEKSA
Żaba-Bogucice
28-04-2011, 00:12
Jebać Barce INO GIEKSA
wal sie:czytaj::lool:
kurwa jak beznadziejne jest oczekiwanie na wiadomosci o wyniku operacji! od 13 chodze jak podupiony,a wyniki beda ok 19.
jak ze forum polityczne zamkniete wrzucam tu
http://wolnemedia.net/aktywizm/gaz-lupkowy-w-polsce/
http://exignorant.wordpress.com/2010/07/31/gaz-lupkowy-o-czym-sie-nie-mowi/
joł
Lars Ulrich
28-04-2011, 17:28
Polonia Bytom, Korona Kielce, Jagiellonia Białystok, Lech Poznań i Lechia Gdańsk ukarane zostały karami finansowymi za nieodpowiednie zachowanie swoich kibiców podczas spotkań 23. kolejki Ekstraklasy.
Na Polonię Bytom nałożono karę w wysokości pięciu tysięcy złotych za wznoszenie przez kibiców okrzyków o treściach antysemickich w czasie meczu z Polonią Bytom.
komentarz z oneta : Polonia Bytom pamiętajcie że nie gra się ze swoją drużyną
za to jest kara 5000 zł. :rotfl:
to były piekne dni jak my na moskwa szli ,nad niebym świycił dupny hakin krojc,wszyscy spiywali zigl ,wszsyscy szpiywali hail a ujek adolf rozpierdaloł kraj,pozdro siymce hahahahahahahaha
Żaba-Bogucice
29-04-2011, 01:32
to były piekne dni jak my na moskwa szli ,nad niebym świycił dupny hakin krojc,wszyscy spiywali zigl ,wszsyscy szpiywali hail a ujek adolf rozpierdaloł kraj,pozdro siymce hahahahahahahaha
PePe.Ciuliku jedyn.Bys wpod kejs do jugola pospiewac nosze stare spiewki :piwo:
już mam po dziurki w nosie tego dzisiejszego ślubu ...
niech tam padnie sakramentalne, dupne NIE i będzie git!
Chudy NFG
29-04-2011, 11:28
już mam po dziurki w nosie tego dzisiejszego ślubu ...
niech tam padnie sakramentalne, dupne NIE i będzie git!
Ty masz dosc ... pomysl sobie co dzieje sie tutaj od jakiegos tygodnia/dwoch :hihi: obsluguje kilka sklepow w strefie dzis zamknietej tam to byly jaja z dostawami :zabki: ogolnie dobrze ze juz bedzie po tej imprezie dychniemy sobie chwile ... bo niedlugo final Ligi Mistrzow i znowu bedzie kociol ... ale juz nie taki jak teraz :lajkonik:
Ty masz dosc ... pomysl sobie co dzieje sie tutaj od jakiegos tygodnia/dwoch :hihi: obsluguje kilka sklepow w strefie dzis zamknietej tam to byly jaja z dostawami :zabki: ogolnie dobrze ze juz bedzie po tej imprezie dychniemy sobie chwile ... bo niedlugo final Ligi Mistrzow i znowu bedzie kociol ... ale juz nie taki jak teraz :lajkonik:
ale co by nie powiedzieć, jak na brytyjkę, to niezła laseczka z tej Kate:jezor:
Chudy NFG
29-04-2011, 11:31
No jak na brytyjke to nie jest najgorsza ... ale widzialem juz lepsze sztuki :)
Chudy nie narzekaj przynajmniej w domu siedzisz dzisiaj
Chudy NFG
29-04-2011, 11:33
Chudy nie narzekaj przynajmniej w domu siedzisz dzisiaj
Ja bo piatki mam wolne moja firma dzis normalnie robi ... bo trzeba alko wozic bo swietujemy :pijak2: ale i tak nie jest zle :hihi:
krzyś mialem wlasnie to samo napisac ze fajna dupeczka z niej :)szkoda ze ja nie mialem mozliwosci sie ozenic z jakas księżną :hihi:
No jak na brytyjke to nie jest najgorsza ... ale widzialem juz lepsze sztuki :)
tam?
jak ja tam bylem przez dwa tygodnie to żadnej, no chyba że hinduska lub inna ale nie brytyjka.
No, ale skoro tam więcej dyscu, niż sloneczka to co się dziwić :hihi:
ale to było pod koniec lat 90tych, teraz tam to i nasz się pętają:)
Ona nie jest ksiezna, zwykla chlopka :hihi: a jej siostra fajniejsza. Co do ksiezniczek, to byl jakis czas temu program w tv, ze 3 laski po jednej z Niemiec, Indii i skads z Afryki(wszystkie z krolewskich rodzin) szukaly chopa nie zdradzajac sie ze sa ksiezniczkami. Poszukaj, jak nie znalazly (bo nie sledzilem programu) to masz jeszcze szanse :hihi: Druga rzacz to pewnie wiecej takich samotnych ksiezniczek rozsianych po swiecie lata
Ona nie jest ksiezna, zwykla chlopka :hihi: a jej siostra fajniejsza. Co do ksiezniczek, to byl jakis czas temu program w tv, ze 3 laski po jednej z Niemiec, Indii i skads z Afryki(wszystkie z krolewskich rodzin) szukaly chopa nie zdradzajac sie ze sa ksiezniczkami. Poszukaj, jak nie znalazly (bo nie sledzilem programu) to masz jeszcze szanse :hihi: Druga rzacz to pewnie wiecej takich samotnych ksiezniczek rozsianych po swiecie lata
takie zielone, skaczące i wyłupiaste ma oczy? Wiem, w stawie:rotfl:
a ja tam wole swoje życie, niż tam z jakąs księżniczką.
Bo co to za życie?
:)))
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/63027-nobody-loves-sosnowiec.jpg
Foxu jej siostra tez niezla,mi sie oby dwie podobaja :),najpierw musialbym sie rozwiesc zeby sie wziasc za ksiezniczke :lol: przynajmniej ustawilbym sie na reszte zecia :lol2:
Obie stare Baby kolo 30stki
Nastolatek sie odezwol :hihi:
Ta jej siostra ma fajnie na imię Pippa :)
takie 30 stki to Cię obrobią, że aż nie masz pojecia:)
:jezor:
Pablo NFG
29-04-2011, 19:12
takie 30 stki to Cię obrobią, że aż nie masz pojecia:)
:jezor:
:lajkonik: :lajkonik: :lajkonik:
O ile dobrze pamiętam, to jest ktoś z forum.
Trafił dzisiaj na główną wykopu:
http://www.wykop.pl/link/720609/kocham-dziwnych-ludzi-a-ten-gosc-jest-naprawde-pozytywnie-zakrecony/
To co Tapirek zrobił z PIŁĄ i DUCHEM to mistrzostwo swiata ! :rotfl:
Kiedy on znajduje na to czas podczas remontu mieszkania?
http://www.youtube.com/watch?v=ssztYApCoIw&feature=player_embedded
łogien
od dzis do 15 maja sa takie bonusy dla użytkowników orange:
NA NUMER 80101 wyslijcie sms o tresci:
ORANGE i dostaniecie 50 min za darmo do wykorzystania w orange (bonus wazny 7 dni).
POP - 100 smsow do orange (bonus wazny 10 dni).
83JE7KAY - 5 min do orange(bonus wazny przez 2 dni).
SM4F4F - 15 smsow do orange(bonus wazny 2 dni)
Bouni_Ledziny
30-04-2011, 16:53
ORANGE i dostaniecie 50 min za darmo do wykorzystania w orange (bonus wazny 7 dni).
:mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::m ordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mor dka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordk a::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka: :mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::mordka::m ordka::mordka::mordka::mordka::mordka:
Dzieki:)
uszaty64
30-04-2011, 16:59
działaja wam te kody POP i ORANGE?
Bouni_Ledziny
30-04-2011, 17:01
tak tylko musisz wpisac z duzych liter
uszaty64
30-04-2011, 17:05
wpisałem i nic pisze tak: kod, ktory podałes jets nieprawidłowy. zweryfikuj go i sprobuj jeszcze raz
wszystko za darmo ? ile razy można skorzystać z każdego pakiety ? w abonamencie też ?
Misiek1964
30-04-2011, 21:31
za free, trzeba DUŻYMI literami pisac
GieKSiarz(BGW)
30-04-2011, 21:35
Wpisałem na minuty tak dla spróbowania i odpiedź "oferta tymczasowo niedostępna. Przepraszamy". Może potem się uda :)
KOCHAM ORANGE na 80101
60 minut dla wszystkich !
KOCHAM ORANGE
to sie ożeń z Orange:cham:. Mam internet i komórke z Orange, ale jestem w chuj daleki od takich stwierdzeń.
też jestem daleki od takich stwierdzeń..
ale jak dają to trzeba brać
BRANIK_GT
30-04-2011, 22:48
http://www.youtube.com/watch?v=ssztYApCoIw&feature=player_embedded
łogien
http://www.youtube.com/watch?v=qUJxBp7Hpz0
Ostry koleś!
Szpiechu
01-05-2011, 07:36
Mamy 2 place wolne w aucie na wyjazd do Stóży jak ktoś chętny to PW!
maks_wnc
01-05-2011, 08:24
Widział ktoś "to coś" co leciało około godziny 0:40 nad Wełnowcem?
mlodzikz16
01-05-2011, 08:26
http://www.youtube.com/watch?v=qUJxBp7Hpz0
Ostry koleś!
pomijając fakt że koleś na prawde dość fajnie czynił swoją powinność to wydaje mi sie że taka osoba bez nóg ma łatwiej operować swoim ciałem utrzymując sie tylko na rękach, 1 że lżejsza,2 że inaczej ten środek ciężkości sie ustawia ?
Ale i tak dobry hipek:jezor:
a co leciało ??
wg mnie samolot, ale znając Siostrę, to leciał Pan Jezus:)
dsosnierz
01-05-2011, 13:12
wszystkie moje kody:
ABCDEFGH pod numer 80101 - 100min do orange ważne 7dni
HGFEDCBA pod numer 80101 - 1oomin do orange ważne przez 7dni
KOCHAM ORANGE pod numer 80101 - 60min do wszystkich sieci
POP pod numer 80101 - Pakiet 100SMS do orange
ORANGE pod numer 80101 - 50 minut do Orange ważne przez 7 dni
83JE7KAY pod numer 80101 - 5min do wszystkich sieci
SM4F4F pod numer 80101 - 15 sms wymiennych na mmsy
ONE pod numer 80101 - 60sms/60mms do Orang
WIOSNA - 50 minut w Orang
maks_wnc
01-05-2011, 13:42
wg mnie samolot, ale znając Siostrę, to leciał Pan Jezus:)
no samolot to na pewno nie był,bo było tego kilka (ok.10) i wyglądało jak jakieś żółto-czerwone punkty i leciały strasznie powoli
hanys 85
01-05-2011, 13:55
Tez to widzialem juz nie raz.
Mi sie to kojarzylo zawsze z jakas chinska tradycja puszczania w niebo jakis takich dziwnych rzeczy.
Wczoraj sobota, dzień wesel więc może to były lampiony weselne? Coraz modniejsze u nas w kraju. Wczoraj u siebie też widziałem ich pełno na niebie wyglądały jak ufo a wypuszczane były z hotelu 3 km ode mnie
Tu macie link do takich lampionów http://www.youtube.com/watch?v=u2EQ0WeNmlU&feature=player_embedded#at=19
http://demotywatory.pl/1336100/Ruch-Chorzow :)
no samolot to na pewno nie był,bo było tego kilka (ok.10) i wyglądało jak jakieś żółto-czerwone punkty i leciały strasznie powoli
przecież to był żart:)
swoja drogą, to Twoja relacja nadaje sie do "Kina OKO".
Ktos to jeszcze pamieta?:)
Lars Ulrich
01-05-2011, 21:00
na szybko, jak wpisuję PIT "urząd do którego kierowane jest zeznanie"
Pierwszy urząd skarbowy w Katowicach i ulica też ?
pkt 7 zaznaczam ?
Wczoraj sobota, dzień wesel więc może to były lampiony weselne? Coraz modniejsze u nas w kraju. Wczoraj u siebie też widziałem ich pełno na niebie wyglądały jak ufo a wypuszczane były z hotelu 3 km ode mnie
Tu macie link do takich lampionów http://www.youtube.com/watch?v=u2EQ0WeNmlU&feature=player_embedded#at=19
Ciekawe jak takie coś zrobić . Pewnie tylko balon.
http://demotywatory.pl/1336100/Ruch-Chorzow :)
będzie główna!
BRANIK_GT
02-05-2011, 14:57
http://www.youtube.com/watch?v=MpzyuTU21TU&feature=related
Myślałem że już ktoś ubił a tu jednak nie :/
Pawcio64
02-05-2011, 15:08
co dzis jest w katowicach przy parku na korfanetego gdzie jest telepizza, bo dzisiaj tam widzialme kilku ludzi przebranych za zolnierzy i amfibia sobie jechala droga
90. rocznica Powstania Śląskiego.
Miłosz1964
02-05-2011, 15:14
http://marszpowstancow.pl/
+
Otrzymaliśmy informację o inscenizacji „Walki o Katowice w III Powstaniu Śląskim”. Odbędzie się ona o 17:30 w parku obok Pomnika Powstańców Śląskich
inscenizacji „Walki o Katowice w III Powstaniu Śląskim”. Odbędzie się ona o 17:30 w parku obok Pomnika Powstańców Śląskich.
http://www.youtube.com/watch?v=Mpzyu...eature=related
Myślałem że już ktoś ubił a tu jednak nie :/
(fot. DrabikPany/CC/Flickr)
"Jeśli jeden z nich zapali w radiowozie, to drugi ma wlepić mu mandat w wysokości do 500 zł.
Taki zapis znalazł się w rozporządzeniu MSWiA, które zakaże używania wyrobów tytoniowych w oznakowanych środkach przewozu, które podlegają pod ten resort."
brak mi słów. :lol2:
MisiekWNC
03-05-2011, 13:21
http://www.youtube.com/watch?v=lUkVrH_LhYI&feature=player_embedded
+
http://www.youtube.com/watch?v=nyJ1dfjlqaY&feature=player_embedded
Pewnie niektórzy interesujący się widzieli. Kto nie widział to warto te kilka minut na to poświęcić, żeby wiedzieć na kogo zagłosować w następnych wyborach :)
U mnie pada śnieg!Co za pojebana pogoda....W maju śnieg.......
Ale chamówa!
Oglądam se na necie finał PP a tu nagle przerywają transmisje i wpierdalają się z jakimś realem i barcą! i nie moge teraz nigdzie znaleźć transmisji PP.
Oglądam se na necie finał PP a tu nagle przerywają transmisje i wpierdalają się z jakimś realem i barcą! i nie moge teraz nigdzie znaleźć transmisji PP.
Na tvp. sport też jest.... http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/puchar-polski/wideo/final-pucharu-polski-lech-poznan-legia-warszawa/4430552
Na TVN Turbo jest "dogrywka" "po meczu".
Na TVN Turbo jest "dogrywka" "po meczu".
Heh TVP zawsze w takich momentach "wracała do studia", a na TVN zrobili z tego niezłą relację...
Tak, od początku miałem TVN Turbo. Nawet niezła transmisja, ale zdziwiło mnie, że w zasadzie transmitowali "dogrywkę" niemal ze szczegółami. Nie wypowiadam się, że to dobrze, czy źle, ale akurat ze strony TVN się tego nie za bardzo spodziewałem.
mlodzikz16
04-05-2011, 10:36
A ja i owszem sie spodziewałem, w końcu muszą mieć materiały na kolejne stadionowe ekscesy
będzie główna! No to głosować !!! :D
http://demotywatory.pl/1336100/Ruch-Chorzow < dla przypomnienia wystarczy ze zaglosujeforum:)
Jaworzno
04-05-2011, 13:19
Daj sobie spokój
http://demotywatory.pl/3035741/Wiele-nas-dzieli
nasz szal :)
łooo nasz szal :fly: ludzie głosujcie!!!, koniecznie musi być na głównej!!! :fly:
:cham:
Ikarusie ale to już chyba jest na głównej.
pewnie klikałeś codziennie :cham:
i ze szkoły na informatyce... :cham:
http://i51.tinypic.com/mtt4ee.jpg
Czas na męskie koszulki LTSB! Jeśli ktoś chętny pisać na PW.
Kiedy wróci ocenianie postów czyli ten kciuk w górę i w dół?
|-)^^
i temat " x czy y ". Pamietacie ? :lol2:
Bouni_Ledziny
04-05-2011, 23:44
Moze zamiast wydawac koszulki "lubie to sie bawie" wydacie "lubie to spierdalam"? Moze wezmiecie sie za siebie i zaczniecie cos z soba robic, bo cigle imprezujac staczacie sie na dno. Tak odnosnie ostatniego wydarzenia mi sie przypomnialo bo spiewali w busie "ltsb lubie to sie bawie" i jakies inne ciulstwa tego typu.
co na plecach w tej czerwonej koszulce robi nadruk? że niby na sercu miało być?
Moze zamiast wydawac koszulki "lubie to sie bawie" wydacie "lubie to spierdalam"? Moze wezmiecie sie za siebie i zaczniecie cos z soba robic, bo cigle imprezujac staczacie sie na dno. Tak odnosnie ostatniego wydarzenia mi sie przypomnialo bo spiewali w busie "ltsb lubie to sie bawie" i jakies inne ciulstwa tego typu.
Chyba nie potrzebnie poruszasz ten temat na forum. Nie masz pewnie pojęcia o niektórych sprawach wiec nie powinneś sie odzywać tutaj. Podejdz pogadajmy na żywo.
I tu masz racje .Mam nadzieje ze keidys to ogarniesz .
BRANIK_GT
05-05-2011, 16:15
http://demotywatory.pl/3035741/Wiele-nas-dzieli
Lars Ulrich
05-05-2011, 22:23
na poprzedniej stronie ślepoto :)
co na plecach w tej czerwonej koszulce robi nadruk? że niby na sercu miało być?
Na plecach, coś jak tu
http://www.brynow1964.pl/images/koszulki/kosz7.jpg
Bouni_Ledziny
06-05-2011, 09:58
Chyba nie potrzebnie poruszasz ten temat na forum. Nie masz pewnie pojęcia o niektórych sprawach wiec nie powinneś sie odzywać tutaj. Podejdz pogadajmy na żywo.
nie omieszkam
co to za przyjemność nosić koszulkę z błędami :)
LubiĘ to siĘ bawiĘ :cham:
"lubiĘ to" -klik. :cham:
ta czerwona koszulka fajna,ino ten znaczek na plecach powinien być jak już to tak jak w tej drugiej koszulce,na karku.
BRANIK_GT
08-05-2011, 21:46
http://www.youtube.com/watch?v=U7AX9LmrCpk&feature=player_embedded#at=38
Ufolud
I ten pierwszy komentarz pod filmikiem :rotfl:
http://muzyka.onet.pl/0,2266951,newsy.html Zmarł Ivo Pešák, tancerz z teledysku "Jožin z bažin" :alcoholic:
Lars, wyczyść skrzynkę bo chyba wiadomości Ci już nie dochodzą.
Toczmek89
09-05-2011, 17:40
Mustaf, dostales PW ? :)
O 22.35 (cz. I) i o 00.35 (cz. II) na Polsacie, leci "Upadek". http://www.youtube.com/watch?v=TZcN66SUO84
Wreszcie się dowiemy jak to było, z tym przejazdem hitlera przez centrum Katowic :cham:
Ej bez kitu nie wiem kto wymyślił baby, ale w ciul mu coś nie wyszło. Nie ma jak wrócić styrany z roboty, przed długim wyjazdem przed 6 rano następnego dnia, a mając jeszcze w cholere pracy do zrobienia w domu przy kompie, kiedy nagle białoglowa wpada na pomysł że kiedyś jak pewnie nie słuchałem przytaknąłem że pozmieniam ułożenie mebli w pokoju. Miało to miejsce ok 21, właśnie skończyłem i sącze piwko. jb
Ej bez kitu nie wiem kto wymyślił baby, ale w ciul mu coś nie wyszło. Nie ma jak wrócić styrany z roboty, przed długim wyjazdem przed 6 rano następnego dnia, a mając jeszcze w cholere pracy do zrobienia w domu przy kompie, kiedy nagle białoglowa wpada na pomysł że kiedyś jak pewnie nie słuchałem przytaknąłem że pozmieniam ułożenie mebli w pokoju. Miało to miejsce ok 21, właśnie skończyłem i sącze piwko. jb
To pewnie był ten moment kiedy się babie przytakuje, a jej nie słucha, do tego synchroniczne kiwanie głową, jak swego czasu te pieski na tylnej szybie... Kilka razy już się tak wdupiłem w szambo, nie polecam... :cham:
19dobrzyk64
10-05-2011, 17:48
Widział ktoś "to coś" co leciało około godziny 0:40 nad Wełnowcem?
Haha na weselu kuzynki to puszczaliśmy :P Lampiony oczywiście
DJSNAJPER1964
10-05-2011, 22:01
tusk matole.... http://www.milanos.pl/vid-39081-Tusk-Ty-matole-twoj-rzad-obala-kibole.html
Coś się stało w tunelu pod rondem i jest zamknięty w kierunku Sosnowca.Nie muszę pisać co to oznacza.
Dzięki Sasha, jakbyś leciał w przeciwną stronę to miałeś czyściutko :D
To się stało:
http://katowice.naszemiasto.pl/artykul/900933,wypadek-ciezarowki-z-rurami-na-a4-w-katowicach-gigantyczne,id,t.html#c579fd383c3580fd,1,3,5
Mam do zaoferowania kilka biletów na Trybunę Główną (sektor 5 i 6) po niższych cenach.
Kasa idzie na cele dzielnicowe. Zapraszam na PW.
taka ciekawostka... od jutra straż pożarna może dawać mandaty za parkowanie utrudniające przejazd wozu strażackiego :jezor:
i tak lepszy przepis jest już obowiązujący, że straż jadąca do pożaru może taranować pojazdy przeszkadzające :cham:
Na Plebiscytowej kiedys moze nie staranowali, ale zrobili "delikatna" ryske na Audi Q7 :)
Mikulenas hat trick !! :>
To się stało:
http://katowice.naszemiasto.pl/artyk...3c3580fd,1,3,5
no dziś rano to była tragedia praktycznie całe centrum stało. W chwili, gdy Wam to pisałem jeszcze nie wiedziałem co się stało, bo widziałem dupny korek na DTŚ już od Auchan do Centrum do ronda, jedynie dzięki kierowcy autobusu, który pojechał pasem awaryjnym nie stałem długo. Kumpel z Będzina spóźnił się ponad godzinę na zajęcia i to tylko dzięki temu, że zostawił auto na Gwiazdach :cham:
http://kwejk.pl/obrazek/83557 do humoru raczej się nie nadaje.
jak jest z piciem na 3 stawach? Policja chodzi czesto, robia problemy?
chodzą sporadycznie, czasem jeżdżą na motocyklach, rowerach, ponoć nawet konno. Oni robią problem w zasadzie przy kazdej możliwej sytuacji, to też miejsce publiczne. Choć powiem ci że w okresie letnim często tam robimy grille i nie pamiętam kiedy ostatni raz coś się przypałetali.
bo się wulkanów boją :cham:
żeby najnowszym BMW 7 rozpierdalać nasz GieKSiarski napis to już lekka przesada, ciekawe co na to ekipa z Brynowa... :cham: http://i55.tinypic.com/2qn1onc.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=BZN8zol5FiI&feature=player_embedded ciekawy wywiad ze Staruchem odnośnie całej nagonki mediów i rządu na kibiców.
Zaintrygowała mnie pewne kwestia i może tu ktoś mi da na nią odpowiedź.
Jak to jest, skoro dziecko nie zostanie ochrzczone to może mieć prawnie rodziców chrzestnych jeśli sobie rodzice sobie tak zażyczą?
Baudolino
15-05-2011, 20:08
chrzest nie jest aktem prawnym więc jak może mieć prawnie rodziców chrzestnych?
Kurdę, źle to skonstruowałem. Czy nieochrzczone dziecko może mieć tytularnego (nie wiem jak to inaczej nazywać) ojca, tudzież matkę chrzestną?
Może być dobrym wujkiem, ciocią. Nie ma chrztu = nie ma rodziców chrzestnych
Kurdę, źle to skonstruowałem. Czy nieochrzczone dziecko może mieć tytularnego (nie wiem jak to inaczej nazywać) ojca, tudzież matkę chrzestną?
moze jak będzie w mafi:P
moze jak będzie w mafi:P
A kto by chcioł być z Piasecznym :))
BRANIK_GT
16-05-2011, 18:42
Mój ojciec umarł w 2009' a dziś przyszło pismo z Zusu że w jakimś dziale od spraw rent i emerytur od 2009' nie złożył podpisu czy to są jakieś żarty ?
Mój ojciec umarł w 2009' a dziś przyszło pismo z Zusu że w jakimś dziale od spraw rent i emerytur od 2009' nie złożył podpisu czy to są jakieś żarty ?
Nie. Niedawno oglądałem "Interwencję", gdzie starsza wdowa pokazywała list ZUS-u, że jej zmarły mąż ma się wstawić i potwierdzić, że...nie żyje. Rozchodziło się o emeryturę, której nie wypłacał jej ZUS. Mnie w tym kraju nic nie zdziwi.
hehe odnosnie zatrzymania Szef MFW za gwałt
http://www.youtube.com/watch?v=CzXIlldF9qQ&feature=player_embedded
jak wciepac filmik coby tu od razu smigoł? a niy ino link
w Mysłowicach odbywa sie turniej siatkowki plazowej SWATCH FIVB World Tour 2011 i najlepsze jest to ze jest darmowy wstep, gra swiatowa czołówka siatkarek a tam ni chuja ludzi jest. ja pierdole dla kogo sa takie imprezy jak nie dla fanow ogolnie siatkowki (oni sie ujawniaja chyba tylko jak Polska gra w spodku) i januszy co sa samotni, albo zone maja stara i brzydka i mogliby przyjsc poogladac mlode opalone cialka za darmo: ). poza tym reklama imprezy w miescie to kilka bilbordow (w tym jeden w tak nie widoczym miejscu ze mogli go sobie odpuscic) i jakies malutkie plakaciki, a moim zdaniem powinno byc najebane reklamami tej imprezy tak do zrzygania ze jak lodowke otworze to rekamly powinny sie wysypywac. jedyna po odpadnieciu OFF festiwalu impreza w miescie, a porzadnie nie potrafia tego wypromowac. podsumowujac nie wiem po co ten turniej sie tutaj odbywa jak nikt praktycznie sie na to nie wybiera.
co do reklam analogiczna sytuacja jak z GieKSa Ci co wiedza ze mecz jest to przyjda, reszta nawet nie ma skad sie dowiedziec albo przy tej grze jaka jest prezentowana i brudnym stadionie nie chca wiedziec.
wygadalem sie:zabki:
(pisalem wszystko na podstawie obserwacji zeszlorocznego turnieju i transmisji tv z dzisiejszego meczu polek)
w 'nowoczesnej' Szwecji zostal wprowadzony zakaz machania flaga narodowa. Jest to uwazane za przejaw rasizmu:szok:
W Polsce też juz powoli są wprowadzane takie rzeczy, np. na mecze klubowe sa problemy z wnoszeniem flag w barwach biało-czerwonych czy odnoszących sie do Polski itd.
W Niemczech mozna już np. dostać wpierdol za ekspanowanie niemieckich flag w oknach/sklepach od "antyfaszystów" głoszących tolerancje, wolność i postep :rotfl:
"Jaką kurwą trzeba być, plująć na flage swą..."
i to juz powinien byc koniec świata ,apogeum kurwa zostało osiagnięte,żydy dziwki i pedały rządza swiatem
w 'nowoczesnej' Szwecji zostal wprowadzony zakaz machania flaga narodowa. Jest to uwazane za przejaw rasizmu:szok:
Jakieś źródło?
no ponoc w sobote ma byc koniec swiata, wiec Pepe nic straconego.
w sobote,to ma się niby zacząć a trwać ma tam do Listopada(?)
jak wciepac filmik coby tu od razu smigoł? a niy ino link
wpisujesz:
w środku wpisujesz kod z linku po znaku = -> w oryginale oczywiście: youtube
czyli masz link: http://www.youtube.com/watch?v=PkXUEk8TxVs
to wpisujesz: PkXUEk8TxVs
PkXUEk8TxVs
Posłów jest za dużo, a zarabiają za mało – powiedział w "Kontrwywiadzie" RMF FM Ryszard Kalisz. Zdaniem polityka nasi posłowie powinni zarabiać przynajmniejZ 21 tys. zł.
W opinii polityka takie pensje przyciągnęłyby do parlamentu "najmądrzejszych ludzi ze środowiska prawniczego, inżynierów, komputerowców". Jego zdaniem rozwiązaniem byłby wskaźnik ustalony w 1993 r. Ustalono wówczas pensję jako siedmiokrotność średniego wynagrodzenia. Daje to około 21 tys. złotych.
Ryszard Kalisz podkreślił jednocześnie, że polskich posłów jest zbyt dużo. Ograniczenie ich liczby powinno iść w parze z podwyżkami diet poselskich. Dodał, że można wprowadzić proporcję 1 poseł na 100 tys. obywateli, co dałoby 382 deputowanych.
no ruby skurwiel!!!!,powinno sie wieprza złapac i chuja opiekac na roźnie
Powinno byc odwrotnie. Zarabiac po 5k i w rzadzie byliby Ci, ktorym zalezaloby na tym aby cos zrobic dla tego Panstwa.
Powinno byc odwrotnie. Zarabiac po 5k i w rzadzie byliby Ci, ktorym zalezaloby na tym aby cos zrobic dla tego Panstwa.
Wręcz przeciwnie. Poseł szukałby wtedy dodatkowych źródeł dochodu, czy to poprzez wprowadzanie prawa, które na preferencyjnej pozycji stawiałoby jego własną działalność pozaparlamentarną, czy to przez uleganie wpływom lobbystoów czy zwyczajne łapownictwo.
Poza tym żaden sprawny, doświadczony manager, prawnik czy profesor wyższej uczelni nie pójdzie do pracy za 5 tys. złotych, nie mówiąc o tym, że wcześniej czekałyby go wydatki na kampanię, układanie się z frakcjami partyjnymi itd.
W obecnym systemie wyborczym i partyjnym to nawet jakby zarabiali po 50 tyś. to nic to nie da, tutaj cały ten system trzeba rozpierdolić i od nowa budować bo w obecnej sytuacji najlepiej odnajdują sie polityczne dziwki, cFaniaki, populisci, a pieniądze nei maja tak dużego znaczenia biorąc pod uwage np. II RP gdzie działacze nie mając pieniędzy na podróż na zlot partyjny podróżowali przez 3 dni autostopem tylko po to aby dostarczyc składki ze swojego "obwodu"... no ale tacy ludzie teraz nazywani są faszystami, rasistami, antysemitami budzącymi demony patriotyzmu...więc jak może być dobrze?
Zarzuty kradzieży z włamaniem usłyszało dziś trzech mężczyzn, którzy najprawdopodobniej odpowiadają za kradzież roweru obywatela Indii Somena Debnatha. Po tym jak wczoraj mundurowi zatrzymali Wojciecha W. ps. "Hardcore" i Adama K. ps. "Bakuś", ich kolega Piotr B., który im pomagał sam zgłosił na komendę.
Z nieoficjalnych informacji radia TOK FM wynika, że najprawdopodobniej to Piotr B. wypatrzył w swoim bloku rower, który można ukraść, wskazał go kolegom, a później wpuścił ich do budynku.
Według przyjętej przez policję wersji, dzięki jego pomocy około 2 w nocy sprawcy weszli na klatkę schodową bloku przy ul. Nowowiejskiej w Warszawie i przecinając linkę zabezpieczającą rower ukradli jednoślad wraz z torbą z narzędziami do jego konserwacji. Podczas zatrzymania ''Hardcore'a'' i ''Bakusia'' mundurowi znaleźli u nich klucze i smary pochodzące ze skradzionej torby.
Za kradzież z włamaniem zatrzymanym grozi do 10 lat więzienia. Jutro sąd ma zdecydować o ewentualnym tymczasowym aresztowaniu nastolatków. Tymczasem policjanci do tej pory szukają pasera, któremu złodzieje sprzedali rower. Zatrzymani nie chcą zdradzić jego danych.
Kradzież roweru Somena Debnatha poruszyła tysiące Polaków. Chłopak od 7 lat podróżuje bowiem jednośladem, by po drodze uświadamiać ludziom zagrożenia związane z wirusem HIV i AIDS i propagować kulturę Indii. Odwiedził już między innymi Pakistan, Gruzję, Serbię, Białoruś - w sumie 60 krajów. W Warszawie podróż musiał przerwać, bo stracił swój środek transportu, po tym jak zostawił rower przypięty na klatce schodowej bloku, w którym się zatrzymał. Jeden ze znajomych Hindusa założył profil na Facebooku, na którym apelował o pomoc dla niego. Natychmiast zaczęły się zgłaszać do niego kolejne osoby, oferując pomoc. Jedni proponowali własne jednoślady, inni chcieli mu kupić nowy. Obecnie akcję "Rower dla Somena" na Facebooku "lubi" prawie cztery tysiące internautów.
wreszcie!!!
Będę się czuć bardziej bezpieczny w tym kraju.
Dzielna policja, a jakże.
Ja bym proponował dla Bakusia i kolegów kamieniolom, na jakieś 10 lat, a co!
Niedobre chłopaki, a fe!!!
Znikna w końcu chuligani, złodzieje, BRAWOOOOO!
Jak myślicie, zgłosić na Policję kradzież hulajnogi mojego syna?!
No jak rower się znalazł jakiegoś tam Hindusa, to hulajnogo obywatel RP tymbardziej!!!!
Bouni_Ledziny
20-05-2011, 12:34
O ciul, wlasnie odebralem telefon i mi babka wciskala jakies fundusze unijne, okazalo sie ze chciala sie dodzwonic do jakiejs prywatnej firmy. Nawet nie spytala z kim gada tylko od razu mi nawijao tych funduszach, coz za niekompetencja:)
Lars Ulrich
20-05-2011, 13:37
Krzyś zawiodłeś mnie, czekałem na zdanie że złodzieje są kibolami
ps. kto miał załatwić wejście na Eska Music Awards ??
Trzeba było przyjąć i umówić się na spotkanie :)
Misiek1964
20-05-2011, 13:55
Zapraszam wszystkich na jutrzejszy mecz MKS Lędziny - GKS Katowice 2 :)
ja tego nie rozumiem...cały tydzień zajebista pogoda...a dziś piątek i oczywiście się musi pierdolić na weekend...i tak co weekend ja pierdole....:(
ja tego nie rozumiem...cały tydzień zajebista pogoda...a dziś piątek i oczywiście się musi pierdolić na weekend...i tak co weekend ja pierdole....:(
jak nie mosz bajtli to jeszcze ujdzie, ale jak je masz, to klniesz jak szewc.
Ja to przerabiam co roku. To już taka norma;/
Ale dzis lać nie będzie, natomiast jutro ino jakieś burze:)
Nie ma tak źle:)
19mÓzG64
20-05-2011, 19:27
ps. kto miał załatwić wejście na Eska Music Awards ??
dostałem esa o treści podobnej do "chcesz wybrać się na EMA wystarczy że znajdziesz 2 osobę"
od Wyższej Szkoły Bankowej w chorzowie
po ile piwo na Juwenaliach?
na Ligocie 0.4 Lech + woda ofc. był po 5 zeta
wiadomo w jakich godz zagra Myslovitz?
wiadomo w jakich godz zagra Myslovitz?
Wiadomo.
http://katowice.dlastudenta.pl/juwenalia/wydarzenie/Juwenalia_Slaskie_Czeslaw_Spiewa_Myslovitz,87681.h tml
Lars Ulrich
21-05-2011, 07:01
dostałem esa o treści podobnej do "chcesz wybrać się na EMA wystarczy że znajdziesz 2 osobę"
od Wyższej Szkoły Bankowej w chorzowieno to fajnie, ale to raczej nie sprawi, że się wejdzie nie ? :D
Konkret :szok:
http://www.youtube.com/watch?v=cR3pC-GntAQ&feature=related
Lars Ulrich
21-05-2011, 14:30
http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/970295
w saturnie jest promocja coś za 1500 ten tv, chciałem rodzicom kupić , nie wiecie czy w saturnie są raty 0 % i czy 40 cali to mega pierdolny jest w niedużym pokoju ?
Konkret :szok:
http://www.youtube.com/watch?v=cR3pC-GntAQ&feature=related
wyjebiste ...
a kiedy tak u ....
marzenia ściętej głowy;/
w saturnie jest promocja coś za 1500 ten tv, chciałem rodzicom kupić , nie wiecie czy w saturnie są raty 0 % i czy 40 cali to mega pierdolny jest w niedużym pokoju ?
ja mam 32, bo 40 to stanowczo za dużo.
MisiekWNC
21-05-2011, 14:58
dzis jest KSW? jeśli tak to o której rozpoczyna się transmisja na Polsat Sport Extra czy tam na zwykłym Polsat Sport (wraz z walkami turniejowymi).
Na Polsacie jak i Polsacie Sport transmisja rozpoczyna się od 20:00
ja mam 32, bo 40 to stanowczo za dużo.
to już znamy zdanie szanownej małżonki, a Twoim zdaniem ?
:lol:
sorry musiałem :cham:
mam 46" Samsunga, genialny...ale tylko w HD. reszta kanalow taka sobie, nic specjalnego.
i wszystko po HDMI oczywiscie...
kaos azul
21-05-2011, 15:02
zalezy od wielkosci pokoju,40 sie wydaje dupny w sklepie,ale jak sie wstawi i przyzwyczaji do niego to wypas!!potem sie juz za maly wydaje hehe
Zależy jaki pokój ja mam 4 na 5 i 40 jest w sam raz.
Lars Ulrich
21-05-2011, 15:09
wiecie, jak rodzice mają 21 calowego złoma z "dupą" to taka gorąca 40tka może ich zadziwić nieco, kablówke wzięli cyfrową ogólnie, kilka kanałów HD, pokój 3x5 mniej więcej
MisiekWNC
21-05-2011, 15:13
Dzięki Tom!
Dziś jade po 42" Panasonica, w pokoju powinien być w sam raz.
Lars Ulrich
21-05-2011, 15:28
jak jedziesz do saturna to odezwij się na pw
Zależy jaki pokój ja mam 4 na 5 i 40 jest w sam raz.
siedze 3 metry od tv i majac 40 twierdze ze 46 lub 52 byly by ok.
40 jest taka hmm mala ;)
A pamietacie, jak kiedys ktos mial tv 25cali to byl szok, ze taki wielki.
Lars Ulrich
21-05-2011, 16:33
no 28 cali to była krowa w chuj, zdecydowałem się na 32cale jak coś, jutro będę wiedział co i jak
Chuja nie telewizory.... w Hiszpani coraz gorsza sytuacja gospodarcza, dziwne że jakoś o tym w mediach jest totalnie cicho, jebany chory system.
http://g.forsal.pl/p/_wspolne/pliki/448000/448530-tysiace-mlodych-ludzi-wyszlo.jpg
Pewnie "na dniach" zacznie sie sypać cała gospodarka ue, w tym i nasza całkowicie poleci.
Najgorsze jest w tym wszystkim że Hiszpanie wyszli na ulice aby walczyc ze "złą kapitalistyczną unią" :szok:
tez sie dziwie
oni tam sa nonstop od 2 dni
2 miliony ludzi
a w mediach NIC A NIC
z drugiej strony fakt faktem, ze wybrali lewakow to teraz niech kurwa nie placza..
2 miliony ludzi
a w mediach NIC A NIC
Za to dzisiaj w Krakowie odbył sie marsz równości, 400 pedałów - stawiam że będzie "pierwsze" miejsce w Faktach ;)
ŁKS urządza sobie ostre strzelanie na Odrze... póki co 1:6 :D
skąd my to znamy ?! :cham:
U mnie na boisku szkolnym piastuchy powiesili trans zapraszający na mecz Górnika ze Śląskiem,do góry nogami,potem ubrali kominiary i cykali sobie fotki.....
GliwickaGieKSa
21-05-2011, 22:21
chuligany haha
Psy 2 na TVP 2 jakby ktoś był zainteresowany.
z drugiej strony fakt faktem, ze wybrali lewakow to teraz niech kurwa nie placza..
Wiesz co najbardziej boli - że my klękniemy niedługo po nich, i następne wybory wygra SLD, bo to "prawica" doprowadziła do tego. Albo JKM wykorzysta moment i ludzie pójdą za nim, albo najbliższe 15 lat jesteśmy w czarnej dupie.
BRANIK_GT
22-05-2011, 09:37
http://img842.imageshack.us/img842/1751/dsc04561n.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/842/dsc04561n.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Stadion rośnie!
Bouni_Ledziny
22-05-2011, 13:42
http://www.centrumdobregoobrazu.pl/tv/
powinno ci pomoc;)
to już znamy zdanie szanownej małżonki, a Twoim zdaniem ?
:lol:
sorry musiałem :cham:
wydupiaj.
synek Ty masz jakies kompleksy, czy cuś?
sterydy ci jebią na łeb, bo juz nie wiem;/
Krzyś, nie spinaj się tak :jezor:
:szok:
wydupiaj.
synek Ty masz jakies kompleksy, czy cuś?
sterydy ci jebią na łeb, bo juz nie wiem;/
jestem pełen kompleksów, pełen sterydów i pełen dobrego humoru :lol:
Słówko do kibiców na vlogu Polonocentryzm:
http://www.youtube.com/watch?v=ZqxzmA0gaDo&feature=channel_video_title&t=05m19s
jestem pełen kompleksów, pełen sterydów i pełen dobrego humoru :lol:
ok ...
:)
sebiusz87
22-05-2011, 18:53
Siema. Czy ktoś wie czy w Boże Ciało w Czechach wszystko jest otwarte? Czy tak jak u nas?
W Czechach nie obchodzą Bożego Ciała to zapewne mają roboczy dzień.
Tylko u nas każdy by świętował, chuja robił i chciał za to grubą kasę
P.S. aktualnie jestem w pracy :P
sebiusz87
22-05-2011, 19:20
W Czechach nie obchodzą Bożego Ciała to zapewne mają roboczy dzień.
Tylko u nas każdy by świętował, chuja robił i chciał za to grubą kasę
P.S. aktualnie jestem w pracy :P
Dzieki
10 + 10 x 0 = ?
a) 20
b) 10
c) 0
taka zabawa :)
_Bartos_
23-05-2011, 13:59
B -> 10 bo najpierw się mnoży a potem dodaje :)
10 + 10 x 0 = ?
a) 20
b) 10
c) 0
taka zabawa :)
Wolisz żeby rozpisać to metodą simpleks czy może w macierz to podstawić? :hihi:
Jaki armagedon mam u mnie, to chyba ten koniec swiata, ino sie trocha w czasie przesunal. Wracalem z roboty to cufalem dojechalem bo drzewa na drodze lezaly (domyslam sie ze po przyjezdzie psow i strazy zamkneli droge calkowicie), a ja tam bylem pewnie kilka sekund/minut po. Most mi w miescie zamkneli bo wiatr ponad 90mph. Droga ktora mozna most objechac tez zamknieta, bo oczywiscie drzewo lezy na srodku. Zostalismy odcieci od swiata :hihi:
Ino dobrze ze mi rzadnych drzew pod domem nie posadzili, bo przynajmiej nie musze sie obawiac w jakim ksztalcie rano auto znajde
BRANIK_GT
23-05-2011, 20:14
http://www.youtube.com/watch?v=z1OKJjIh5-U&feature=related
Normalnie nie Wierze!
Waszka G. powrócił
Lars Ulrich
23-05-2011, 21:15
http://www.youtube.com/watch?v=u5rv5JDR9PY&feature=related
:rotfl:
Wejdzie na YouTube i otworzcie dowolne nagranie korzystając z nowego odtwarzacza. Następnie klikamy lewym przyciskiem myszy i równocześnie przyciskamy lewą strzałkę na klawiaturze...
Kumate w chuj :)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.