View Full Version : Spam
Podbijam :cham:
A poważnie czy spam umarł ?
Kris nie dba o swój temat :sportowiec:
bo już setka* minęła, temat już stary :zabki:
trzeba nowy założyć :)
* przy domyślnych ustawieniach forum :jezor:
Kris juz to pierdoli pomalu. Smutne te forum, zreszta nima czasu na glupoty.
smutne bo słuchasz smutnych piosenek typu Celine Dion :cham:
maszyna na stół i wiesz co masz robić, a nie w spamie pisać, Krzysztofie...
No wlasnie ida. Mom nowe nici :)
dzis w budzie mialem ciekawa akcje :dead: wchodzi dyrektorka z pismem i czyta mniej wiecej cos takiego: Kazda osoba uwazajaca sie za kibica pilkarskiego i udzielajaca sie w srodowisku kibicowskim jest proszona o podanie: imienia i nazwiska, ksywy, klubu ktoremu kibicuje (tutaj podala przyklady "GieKSie, Ruchowi itp. :zabki: ) oraz swojej dzielnicy. Po czym puscila liste po klasie i nikt sie nie wpisal :cham: Dodatkowo dostalem grozbe "nieodpowiedniego zachowania" za smycz i bluze, jesli bede w takich chodzil do szkoly...
Na przerwie oczywiscie bylo duze zamieszanie 'po co ta akcja' i z nieoficjalnych zrodel wiadomo, ze komenda wojewodzka policji robi akcje, ktora ma na celu zbadanie srodowisk kibicowskich w szkolach.
http://tiny.pl/nxf8 :cham:
mariuszeeek
21-04-2008, 15:52
http://quizy.interia.pl/sport/quiz/ranking-polskich-kibicow,289
jebać komorników!Łazi jeden z drugim po osiedlu i za mandaty niezapłacone zbierają.U wos tez tak robią czy zaś ino genialo siemianowicko milicja na to wpadła?
... Dodatkowo dostalem grozbe "nieodpowiedniego zachowania" za smycz i bluze, jesli bede w takich chodzil do szkoly...
To jest kurwa gorzyj jak za komuny :!: Skurwysyny jebane zomo piyrdolone za moich czasow kozdy , no prawie , lazil w szalu w tych 3,5 metrowych jeszcze , buda (SP 11) byla durch pomalowano w napisy GieKSy , nauczyciele oczywiscie cos tam bajukali ale zodyn nawet niy probowol jakis smiesznych obnizek ocen czy zachowania , jak bych dalij miyszkol w Polsce to moi chopcy na 100% by lazili (tu w Niymcach smigajom) w barwach do budy ze smyczami w koszulkach a nawet na zebranie bych przyloz w kangurce z GieKSy i mogliby mi do rzici skoczyc skurwiele.Ale zech sie wqrwil wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pyrsk Asta
LechuBRN
21-04-2008, 16:30
jebać komorników!Łazi jeden z drugim po osiedlu i za mandaty niezapłacone zbierają.U wos tez tak robią czy zaś ino genialo siemianowicko milicja na to wpadła?
pierwsze slysze :P
MiRO a kaj do budy chodzisz tzn kaj taka akcje porwadzą??
zreszta nima czasu na glupoty.
maszyna na stół i wiesz co masz robić, a nie w spamie pisać, Krzysztofie...
No wlasnie ida. Mom nowe nici :)
Kris znalazł swoje prawdziwe powołanie :hihi:
MiRo Wierzbicka czy Czechowa?
Kris znalazł swoje prawdziwe powołanie :hihi:
Nooooooo Kris uszyj mi sukienke na wesele, na czerwiec wyrobisz sie:hihi:?
Amebcia, gdzie się bawimy?
jakie dni mam sobie wolne zrobić :)
:zabki:
MiRo Wierzbicka czy Czechowa?
Czech. Wierzbicka sie nie bawi w takie dochodzenia hehe:)
od mojej budy pewnie zaczynaja bo I LO. Z tego co slyszalem, ta akcja im troche niewypalila, wiec ciekawe czy beda sie dalej osmieszac i ja a kontynuować..
Ja bawie sie w Krakowie :alcoholic::lajkonik:
Nie potrzebujesz opiekuna ?
Ale Ty jesteś nieczuła - tak bez ogórdek dać biednemu Cysiowi kosza?
Najpierw trza było chociaż jakimś tekstem pocisnąć że nie pasujecie do siebie :zabki:
Już mam, spóźniłeś sie cysiu o jakies pare miesięcy:hihi:
wiedziałem, żeby się odezwać o te (co najwyżej) 9 miesięcy wcześniej..? :(
Zycie dyma, jak to mówią....
:cham:
Nie aż tyle:zabki:
Kurde dzisaj promotor wysłał mi pierwsza poprawke fragmentu mojej pracy, był to fragment o marzannie barwierskiej, kurde nie zasne z wrażenia:szok::hihi:
Kurcze przez pracę Ameby ja też się nie wyśpię :szok::cham:
życie jest strasznie z dupy. jutro o 8 rano zdaję, i dzisiaj na kiedy zostawiłem sobie jeszcze masę nauki, żeby wcześniej się nie męczyć musiał mi się trafić jakiś dziwny dzień, głowa mnie boli, co przeczytam to zapomnę, na niczym się nie potrafię skupić. Czytam po 10 razy stronę, przewracam na drugą i nie pamiętam o czym było na poprzedniej, mam boreliozę czy co?
Po prostu za duzo.....
...sie uczysz Zbigniewie drogi :cham:
Chciałbym żeby moim problemem było to że za dużo się uczę...
... prawdę powiedziawszy mam wrażenie że problemem jest fakt, że jest dokładnie odwrotnie :cham:
Wazenie wrazeniem, mi sie wydaje ze Twoje zdolnosci percepcyjne zostały w duzej mierze zaburzone przez nadmiar....
...nauki :cham:
no i coś średnio poszło. Jutro mam wyniki, ale nie licze na jakieś rewelacje. Opcja 1 - dopyta mnie z tego, czego nie wiedziałem dzisiaj. Opcja 2 - wpisze mi 2 i powie nara.
Fajnie by było zdać, ale może jak nie zdam, to mnie czegoś to nauczy?
Nooooooo Kris uszyj mi sukienke na wesele, na czerwiec wyrobisz sie:hihi:?
No ciezko bedzie bo amm mase zamowien teraz. Ale na pewno sie jakos dogadamy.
Ciebie tyz mom szaty uszyc?? Ino ich nie sciorej na szopkach w robocie :sportowiec:
ale może jak nie zdam, to mnie czegoś to nauczy?
czy ja wiem :cham:
leci kas dzisiej mecz LM ?
leci kas dzisiej mecz LM ?
http://liveonsat.com/
Na tej stronce masz wykaz wszystkich telewizji nadających dzisiejszy mecz
Pablo NFG
23-04-2008, 11:20
Ło ciul....
Dziś za kierownicą busa 600-tki siedziała.. kobieta :szok:
Ło ciul....
ona tam czesto jezdzi i jeszce do tego druga jest taka..:zabki:
ostatnio jak stalem na przystanku tez jechala...taka starsza
ale nawet nie zwrocilem uwagi,dopiero po przeczytaniu twojego posta mi sie przypomnialo ...
Junior odpiszesz na PW ? :)
Junior odpiszesz na PW ? :)
A co chcesz czajnik zakupić?:cham:
A co chcesz czajnik zakupić?:cham:
przejrzałaś mnie :(
kurde fajne dupeczki po Jaworznie laza :)
wogole lubie jezdzic do Jaworzna a zwlaszcza wracac jak pod mostem pod napisem "laska 30zl, promocja" siedzi w fotelu dziwka,zawsze mi poprawia humor (ten widok,nie jej uslugi-zeby nie bylo :))
Ło ciul....
Pfffff, w trolejbusach ich pełno jeździ :napinka:
Pfffff, w trolejbusach ich pełno jeździ :napinka:
w Tychach co 3ci kierowca to kobieta :) oczywiście mowa o autobusach i trolejbusach :)
Patologia większa niż na Batorym :szok:
powiem jedno:
Jebac drukarke, jebac HP ....
ojojoj jak mi sie kurwa nic niy chce ,jeszcze szumi w łebie
Bonus Masz ładny Avatar :)
Pfffff, w trolejbusach ich pełno jeździ :napinka:w Tychach co 3ci kierowca to kobieta :) oczywiście mowa o autobusach i trolejbusach :)
Patologia większa niż na Batorym :szok:
Kobieta za kierownicą to niby patologia????? :foch:
co druga kobieta za kierownicą to porażka, to tak z mojego doświadczenia
co druga kobieta za kierownicą to porażka, to tak z mojego doświadczenia
przesądy jakieś i tyle:golebie:
i powiedziała to ta 'druga kobieta' :jezor:
Ja się tam ciesze że moja baba umie jeździć autem, ostatnio miałem niewątpliwą przyjemność jechać autem z koleżanką, której ta sztuka delikatnie to ujmując jest lekko obca. Po 15 minutach jazdy na w zasadzie pustych drogach w nocy, wysiadłem zlany potem i dziękowałem Bogu, że żyję:D
Dziołszka na pustej autobanie zjeżdżała z prawego pasa na kończący się po prawej stronie pas do włączania, żeby jedno jedyne auto na drodze, które jechało za nią mogło ją wyprzedzić.
:D
"""(...)Dziołszka na pustej autobanie zjeżdżała z prawego pasa na kończący się po prawej stronie pas do włączania, żeby jedno jedyne auto na drodze, które jechało za nią mogło ją wyprzedzić."""
no ale jest taki pkt przy zdawaniu na prawo jazdy "dynamika i kultura jazdy":cham::cham:
BillyKid
26-04-2008, 11:26
TVP Info to to samo co TVP1 ? czy to sa oddzielne stacje ?
TVP Info to to samo co TVP1 ? czy to sa oddzielne stacje ?
tvp info to dawna tvp3
inne, INFO nadaja na pasmie regionalnym
BillyKid
26-04-2008, 11:44
ok, Dzieki za INFO
Chyba zartujesz :D
Wyskakujemy na was mimo tego ze macie przeage liczebną po czym od was wyskakuje 2 z czego jeden sie ewakuuje. Poza tym fanty pozostały przy nas. :napinka:
I musieliscie dłuzej czekać na wyjazd ze stadionu :cham:
Od nich też zebraliscie baty ? :szpada:
Nash to ty nie jeździsz na mecze rowerem ?
http://i25.tinypic.com/imqj9j.jpg
pdk :cham:
Nash net napinacz!
wysiadło Was dwóch, po czym sam pierwszy wsiadłeś z powrotem :cham:
"szacunek dla każdego zawodnika, który podejmie walkę" również PDK :cham:
Nash net napinacz!
Ale jaki zgryźliwy :cham:
wysiadło Was dwóch, po czym sam pierwszy wsiadłeś z powrotem :cham:
Oni juz mają taką tradycje, w przypadku naszego starcia bylo tak samo :sportowiec:
"szacunek dla każdego zawodnika, który podejmie walkę" również PDK :cham: :cham:
Oni po prostu myśleli, że to Cinquecento :cham: Nash bez żaluzji :sportowiec:
JohnyManhattan
27-04-2008, 19:11
Z tego co slyszalem, ta akcja im troche niewypalila, wiec ciekawe czy beda sie dalej osmieszac i ja a kontynuować..
No ja tez niestety sie nie wpisalem :) A moemu kumplowi Kidyba (jego wychowawczyni) powiedziala ze go nie wpisze bo wie ze jest pozadny chlopak i nie chce zeby w aktach policyjnych figurowal :D A co do dopierdalanie sie do barw w szkole to mnie to nie dziwi znajac ich upodobanie do schludnego stroju uczniow :D:D
Pablo NFG
27-04-2008, 19:17
Jakie znacie serwisy z ogłoszeniami sprzedaży aut ?
Gratka, Auto.pl, Otomoto, Allegro, Najauto.... ???
lechu_85
28-04-2008, 14:41
Jakie znacie serwisy z ogłoszeniami sprzedaży aut ?
Gratka, Auto.pl, Otomoto, Allegro, Najauto.... ???
autoscout24.pl i ze szwabskich autoboerse.de i mobile.de
nienawidzę tego że jestem leniwy.
Daj spokój...
Dzisiaj pojechałem na uczelnie tylko i wyłacznie na jedne zajęcia po czym stwierdzilem ze mi sie nie chce i na nie nie poszedłem....
Patologia...
Jebane lenie. Jo wstol dzisiej o 5 rano i teraz wrocilech do dom :foch:
Z czego conajmniej 2 godziny (w jedną strone) musiałes poswiecic na dotarcie do cywilizacji :cham:
Z czego conajmniej 2 godziny (w jedną strone) musiałes poswiecic na dotarcie do cywilizacji :cham:
ostow go ja.... bo cie przerobia na mielonka zaroz:szpada:
nadintepretacja :foch:
Ciawarów Ci u nas dostatek :cham:
Godosz o powrocie do dom ja? Nie trwalo to tak dlugo bo mom bolida.
Wielki murzyński chuj w dupę studiom. Nie zdałem egzaminu, drugi warunek, kilkaset zł w plecy.
Niby sam jestem sobie winien i w ogóle nikt nie mówil że świat jest sprawiedliwy, ale wkurwia mnie to, że się w ogóle uczyłem, jakbym tego nie robił to bym kumal dlaczego nie zdałem. A tak trafiło mi się jedno z dupy pytanie i po egzaminie.
Nie bój się Zby$iu, sam wiesz, że z WNSu da się wylecieć tylko oknem ;)
Niby sam jestem sobie winien i w ogóle nikt nie mówil że świat jest sprawiedliwy, ale wkurwia mnie to, że się w ogóle uczyłem, jakbym tego nie robił to bym kumal dlaczego nie zdałem. A tak trafiło mi się jedno z dupy pytanie i po egzaminie.
Dlatego ja już dawno przestałem popełniać ten błąd i przychodzę na egzaminy nie wiedząc nic :D A od poprzedniej środy mam już dłuuuuuuuuuuuuugi weekend 8)
A mi w czasie koncertu w weekend struna pękła i nie miałem zapasowej :(
http://www.southparkzone.com/episodes/1205/Eek-a-Penis!.html
przejebany odcinek :D i jeśli chodzi o temat egzaminów to 100% poparcia do tezy zawartej w odcinku :]
właśnie dzwoniła do mnie jakaś pani i mówiąc, że znamy się tylko z widzenia, zaproponowała mi kawę :szok:
szkoda tylko, że nie pijam kawy :cham:
ps. kto mnie wkręca ? :zabki:
Ma ktoś numer Cysia ? Pilne !
właśnie dzwoniła do mnie jakaś pani i mówiąc, że znamy się tylko z widzenia, zaproponowała mi kawę :szok:
szkoda tylko, że nie pijam kawy :cham:
ps. kto mnie wkręca ? :zabki:
hmmmm moze to była twoja mama. Chlejesz dziennie to nie ma czasu z tobą pogadać i sie chciała na kawe umówić z synem.
Gdzie jest w Katosach ulica Jordana 10 - jak tam dojechac i skad
Boczna od Kościuszki - od rynku sobie pójdziesz piechotą w górę albo pociśniesz baną, po prawej stronie w pewnym momencie będzie Jordana, przed nią PCK itp
stefanosk
29-04-2008, 16:36
Wypadek tramwaju z ciężarówką, na Warszawskiej przy Granicznej
http://img204.imageshack.us/img204/1198/s6300750wa3.th.jpg (http://img204.imageshack.us/my.php?image=s6300750wa3.jpg)
Chopy co na Tauzenie tyla dymu ?!
Jada z roboty na kole patrza a Kukurydze całe czorne od dymu... poli się coś ? papieża wybrali czy chuj wiy co się dzieje ?!
chyba nie wybrali :czytaj:
Chopy co na Tauzenie tyla dymu ?!
Jada z roboty na kole patrza a Kukurydze całe czorne od dymu... poli się coś ? papieża wybrali czy chuj wiy co się dzieje ?!
http://www.tvn24.pl/-1,1547948,wiadomosc.html
JohnyManhattan
29-04-2008, 20:42
http://www.tvn24.pl/0,2122881,galeria.html To jest 15 metrow?? A mi mowili ze scianka wspinaczkowa na ligocie ma 13, a jakos tak wysoko nie bylo :d
napierdala w chuj ten dym hehe
a w tunelu pod rondem rajdy haha
Krist VB
30-04-2008, 07:09
Szkoda, ze fojerwera podupiła miasta i nojpierw po Siemcach kółka jebali :cham: Fojerka była fajno, a nojlepszo jak wiater zmienił kierunek i cało banda gapiów spierdalała po polu. My sie dosłownie minuta przed tym swineli:lol:
http://www.smog.pl/wideo/17866/czy_ten_mezczyzna_jest_pedofilem/
Holandia :O
ale bym lał tego rubego po ryju...
Nie wiem co to za program...i na jakiej podstawie on takie cos robi
Ale na miejscu tych w Holandii powaznie bym sie kolesiem zainteresowal
Dziw ze takie cos mozna pokazac w TV ...
Przed chwilą natknąłem się całkiem przypadkiem na ciekawy program w tej nowej telewizji regionalnej TVS pod nazwą: reporter. Zobaczyłem odcinek na temat Domu Aniołów Stróżów z Załęża. Materiał daje do myślenia, a oglądając go w pewnym momencie znów się ucieszyłem że udało im się nie tak dawno zdobyć te 250 tys. zł. na dalszą działalność. Fajne dzieciaki i dobrze, że jest ktoś kto chce im pomagać.
tutaj można zobaczyć ten reportaż: http://www.tvs.pl/index.php?id_materialu=152
ok chopy szybko!!!!!!kaj w okolicy jest jakis komercyjny staw kaj moga pocis na ryby!!!!wiem ze jest w kochlowicach ,ino ze nie mom swojego sprzyntu ,wiec potrzebuje taki kaj moga wyporzyczyc kija :)
jest dzis tesco otwarte w scc?
,ino ze nie mom swojego sprzyntu ,wiec potrzebuje taki kaj moga wypozyczyc kija :)
:lol:
spierdalac geje :foch:
:lol3:
dziś był Dzień Świra..
btw, wiecie, Wszyscy jesteśmy Chrystusami..
7 lat nie piłem..
prawie..
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego mam pod nickiem wpisane "member"???
Przecież o nic takiego nie prosiłam.
Ktoś sobie jaja znowu robi czy co???
adamo7489
04-05-2008, 10:19
Member - z angielskiego członek, ale czemu ktoś coś takiego Ci dopisał? Nie wiem.
Co to znaczy to ja wiem, dodam tylko że członek w sensie uczestnik - żeby nie było czasem jakichś dziwnych skojarzeń ;-)
Mayek tez to ma z tego co widzialem:) tez sie zastanawialem co to znaczy :jezor:
dodam tylko że członek w sensie uczestnik - żeby nie było czasem jakichś dziwnych skojarzeń ;-)
:lol2: już dementi lata : )
można się angielskiego poduczyć :zabki:
moze 'Member' wyskakuje osobom, które maja ponad 500 postów :jezor:
ło ciullll ... :D jak te posty szybko lecą :)
moze 'Member' wyskakuje osobom, które maja ponad 500 postów :jezor:
to by sie zgadzalo :fly:
http://www.brightlion.com/Videos/InHope_pl.swf po prostu zobacz
nie lubię takich filmów.....
p.s co to za piosenka w tle ?
Kajut co to za lala w twoim avatarze? :)
mlodzikz16
05-05-2008, 12:15
http://www.*********/pilka/1,65063,5178420.html
fiu fiu :D:D
Jamie Lenn Spears (?) siostra britni
Kajut co to za lala w twoim avatarze? :)
Jamie Lenn Spears (?) siostra britni
A to była czasem Marta Żmuda-Trzebiatowska?
A to była czasem Marta Żmuda-Trzebiatowska?
Miał inna przez chwile
Taki smarkaty a już zmienia panny jak rękawiczki :zabki:
Jaworzno
05-05-2008, 22:10
A jaki musi być silny w łapie:)
http://www.kampania.org.pl/kraj.php?subaction=showfull&id=1210056020&archive=&start_from=&ucat=2&
sasasa...
Lars Ulrich
06-05-2008, 15:22
motyla noga , wracam z wczasów - sobota 10 rano - wyjazd , powrót przed 4 godzinami , koszmar !! reszta pozniej !
o kuuuuu*wa ! :lol3:
motyla noga , wracam z wczasów - sobota 10 rano - wyjazd , powrót przed 4 godzinami , koszmar !! reszta pozniej !
a ja zacząłem sie już martwić o Ciebie bo na meczu z Opolem wysłałem Ci smsa - niestety bez odzewu :( wiedziałem że wyjechałeś ale nie wiedziałem że na tak długo ale mam nadzieję że chociaż urlop się udał i wypocząłeś porządnie :)
Witaj w domu Rulon :piwo:
http://pl.youtube.com/watch?v=-JnE-KLZxJI te szare Katowickie ulice :D
Krist VB
07-05-2008, 12:15
Domowy sposób na grypa żoładka dawać. Jutro musza być monter
ograniczyć żarcie do minimum
herbata z cukrem (kiedyś goadli ze gorzko, a tu chuja prawda, bo sie odwodnisz).
co jeszcze to nie wiem
pylej do apteki bo jest taki proszek do rpzoszczenia we wodzie.
ufff, mało kto zauważył
Dzieki Cysiu:)))
cyciu? hmm :)
pytanko - gdzie jest lepiej (chodzi o aquapark)
Tarnowskie G.
czy Dąbrowa G. ?
cyciu? hmm :)
pytanko - gdzie jest lepiej (chodzi o aquapark)
Tarnowskie G.
czy Dąbrowa G. ?
hmm, Dąbrowa nic specjalnego, trzy rury, jacuzzi i basen na powietrzu
Tarnowskie mają dodatkowo fale ale poza tym tylko jedną rure
Wybrałbym Dąbrowe bo mało ludzi i jakoś taki lepszy klimat ;)
niezapomne co sie w tarnowskich praiwe utopilem na fali bo bylem na samym poczatku a fala byla wylaczona :hihi:
Ja bym wybrał Tarnowskie :D
chociarz z opowiadan slsyzalem ze w Dabrowie zielona jest super :D
co za piosenka w tle ? :zabki:
Ostatnio w TV był program o Tarnowskich Górach i mówili że repertuar aqua parku jest zmniejszony o połowe bo ratownicy strajkują:)Więc zdecydowanie polecam Dąbrowe:)
LechuBRN
07-05-2008, 16:21
Cytat:
Napisał Aldaris Zobacz post
co za piosenka w tle ?
No stress zaraz podam dokładnego wyknawce itd :P
Laurent Wolf - No Stress (Club Mix)
co za piosenka w tle ? :zabki:
a nie mam pojęcia, w Radiu akurat to leciało :)
o dzięki za wyręczenie :)
KAjutek w Dąbrowie jestSuper zxielona superancka Polecam bardzo fajne sa lezaki z babelkami
Chyba nie zrozumiałam.... :huh:
Wygazowana coca - cola albo bardziej drastyczne - gorzka herbata z mąką ziemniaczaną ;-)
JohnyManhattan
07-05-2008, 21:04
Tarnowskie mają dodatkowo fale ale poza tym tylko jedną rure
Jak ja tam bylem to byly trzy taka szerowka niebieska, srednia- zolta i taka czarna z jakimis swiatwelkami co sie zapierdalalo konkretnie :) Ale to bylo dawno moze sie cos zmienilo
eee tak sobie w tych Tarnowskich Górach ..
w sumie nic specjalnego ;)
ta czarna ('najgroźniejsza') zjeżdżalnia to fajna może być dla dzieci :P
ale w drodze powrotnej było fajnie :zabki:
postój aby posilić się w 'Macu' i po chwili podjeżdża duuużo aut (jakieś Jaguary,nowe Passaty, Audice nowe) i wychodzi jeszcze więcej jeszcze większych miłych panów - chopacy z Lecha :sportowiec: :zabki:
Chyba nie zrozumiałam.... :huh:
I dobrze, bo byś miała niesmaczne skojarzenia związane z Kajutkiem :hihi:
mariuszeeek
08-05-2008, 12:58
http://www.motorlublin.com/ggbot.php
Świetna sprawa taki Bot...
www.gieksa.pl chyba lepsze niż taki boot - tam tez wszystko znajdziemy - nie wydziwiajcie
Co sie wczoraj działo ? Ale mnie łeb boli... Najlepiej jest umierać z kaca w szkole...
Damianos
10-05-2008, 10:06
SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCC mi sie chce
dobranoc Ci :)
pora na basen :rotfl:
Żeby nie rozmywać tematów kibicowskich napiszę to tu.
Metalica jest żałosna :cham:
a co to jest ta Metalica?
nie znam :jezor:
Cicho bo dam ci bana.
Edit.
3 bilety na płyte stadionu sląskiego na koncer Metalicy
Drożej:)
wszyscy tak piszą :foch:
xxx
napiszę Ci na PW - Smoke
Cicho bo dam ci bana
:szpada:
:jezor:
przy okazji, http://ta.canon-europe.com/?pg=gallery&cc=pl&lc=pl&photo_id=foto4818aafc01a51
mój kumpel wystawił zdjęcie do konkursu - jak komuś się nudzi (albo i nie nudzi), to może zagłosować
:fly:
Sir_Bart
10-05-2008, 12:26
SZYBKO TVP2 Leci Bercik na GieKSie
mariuszeeek
10-05-2008, 12:44
Dobrze wyszło ;]
Fajny odcinek, akcja w szatni najlepsza ;)
nagrał ktoś? albo kiedy jakaś powtórka będzie?
Lars Ulrich
10-05-2008, 13:41
o chuj Ci chodzi Małek ?
"Wczoraj przed meczem GKSu Katowice i Ruchu Chorzow zatrzymano 2 pseudokiboców z katowickiego klubu". Taki komunikat leciał przed chwilą na pasku TVP3 :szok:
...było też o planach Stowarzyszeń SK1964 i Błękitna siła, co do zdarzeń w Tarnowie/Krakowie.
ToJa, jestem tego pewien:>
/
"Wczoraj przed meczem GKSu Katowice i Ruchu Chorzow zatrzymano 2 pseudokiboców z katowickiego klubu". Taki komunikat leciał przed chwilą na pasku TVP3 :szok:
Po śmierci młynowego Ruchu Radzionków pisało w tym pasku że zginął w wyniku pobicia podczas zadymy po meczu Polonii Bytom i Ruchu Radzionków...
co sie dzisiaj paliło w okolicach centrum?
jakieś hale na Gliwickiej chyba (za tvp3)
http://img115.imageshack.us/img115/9599/dsc00147bb6.th.jpg (http://img115.imageshack.us/my.php?image=dsc00147bb6.jpg)
wtedy jak to bylo to bylem w super budzie....cale bogucice czarne bo ten dym az tam doszedl
przechodzilem tam 20min temu to juz pusto,tylko 2 straze tam sprawdzaja
kilka lat temu (3-4) dokladnie w to samo sie zapalilo,lecz budynek w lewo(zostal wyburzony)...wtedy to bylo kino bo sie prawie cala noc meczyli bo sie styropian zapalil
Modlitwa konia z transportu
http://pl.youtube.com/watch?v=eMoNr91J3dc
uczuciowy się zrobiłem :lajkonik:
Zmiażdżyło mi pysk, wchodzę na NK, patrzę, a tu wiadomośc w skrzynce.
Czytam i.... padam na pysk ze smiechu.
Witam serdecznie, z tej strony Anna Skitał z redakcji "Rozmów w Toku". Pryzgotowuję teraz program o nastolatkach, które są już gotowe na pierwsze powazne związki, pocałunki czy sex, ale ich rodzice temu się przeciwstawiają albo o niczym nie wiedzą a młoda osoba chciałaby w końcu na te tematy z nimi porozmawiać. Jeśli byłabyś/byłbyś zainteresowana takim programem to bardzo proszę o kontakt i podanie numeru telefonu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Anna Skitał
a.skital@tvn.pl
504 724 8
PS.smutno mi, myślałem, że dostanę zaproszenie do RWT o chuliganach :(
sesese bo nasza klasa to shit:lol: jak fotka pl i inne chujostwo:lol: a kysz
Ciekawe jak tam wyniki typera po 31.kolejce...
http://www.forumgieksy.pl/showthread.php?t=830
:napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka: :napinka:
lanSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
http://i32.tinypic.com/xpbs6c.gif
a tyle sie nagadali jakie to my chujowe vlepy anty mamy
Mam pytanie co nas obchodza ich wlepy?
Oryginał ost. vlepy.
http://i30.tinypic.com/6pask4.jpg
Te kur... jeszcze mnie zrażą do Starych Analogsów... w dodatku podjebali (i przekręcili) mój ulubiony opis z gg ;|
http://i30.tinypic.com/2rgpezd.gif
Niebeiska strefa ? :hihi:
wypierdalac z tymi łobrazkami ze SPAMU !
lanSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
Lans to publicznie pokazywać się w czerwonym dresie :cham:
a w takim z rozowymi wstawkami??
Lars Ulrich
15-05-2008, 11:05
wypierdalac z tymi łobrazkami ze SPAMU !popieram :piwo: zróbcie sobie konferencje na gg i sie powymieniajcie vlepami Ruchu z Mikołowa a nie tutaj kurwa
co to za wypadek na LGT?
mam nadzieje, że obyło się bez ofiar
jakas kobieta wlazla pod motocykl
motocyklista zyje, kobieta nie
na piotrowickiej. 10 metrow przed skrzyzowaniem z mazurska.
Pablo NFG
15-05-2008, 14:26
jakas kobieta wlazla pod motocykl
motocyklista zyje, kobieta nie
To już wiem dlaczego takie korki i objazdy były, jak wracałem z roboty....
a w takim z rozowymi wstawkami??
W takim jeszcze Cysława nie widziałam :jezor:
Juwenalia w chuj zajebiste ... w chuj...
a o Załężu napisze jutro bo po południu zapomniałem...
dobranoc .
http://wroclaw.fotolog.pl/1531673,komentarze.html
niezła synchronizacja :zabki:
:szok:
Taaaa pewnie w kontakty nadupiali wszyscy razem synchornicznie :lol:
wcale to nie jest takie trudne jak sie wydaje i w momencie pokazów nikogo w budnku nie było. poprostu porozkładali kable z żarówkami w oknach i zsynchronizowali wszystko przez komputer, włączyli wcześniej przygotowany program i jazda. tutaj to macie, o :
http://www.joemonster.org/art/9202/Projekt-P.I.W.O.-2
http://www.youtube.com/watch?v=UIYZkb5CcXE&feature=related
K44 - koncert z 96 roku, dla mnie miazga...
i ten styl :zabki:
Polecam punkt widokowy na Szopienicach. Wznioskuje, że to dobre miejsce po tym jak zauwazam pod moją kamienicą już nie tylko wieczorami ale wczesnym rankiem wycodząc z psem chłopaków siedzacych w zapalonych samochodach i patrzących się wokoło :cham:
polecasz w jakim celu? :)
kaj to jest dokładnie ?
wcale to nie jest takie trudne jak sie wydaje i w momencie pokazów nikogo w budnku nie było. poprostu porozkładali kable z żarówkami w oknach i zsynchronizowali wszystko przez komputer, włączyli wcześniej przygotowany program i jazda. tutaj to macie, o :
http://www.joemonster.org/art/9202/Projekt-P.I.W.O.-2
i zjebałeś mi całą zabawę :drewno:
nie umiesz się bawić ! :foch:
:jezor:
Kapitan B%%mba i misja: Juwenalia w chuj udane ino se ryj trochę o glebę rozjebałem :szok::hihi:
www.25000.pl
STADION DLA KATOWIC
kto był na juwenaliach i pił piwo, powinien widzieć moją żółtą koszulkę :zabki:
Kaltenberg
18-05-2008, 05:58
pozdro dla 3 dżentelmenow z juwenali... chopy co wam tak cieżko było uwieżyć że ja to ja :jezor:
Pablo NFG
18-05-2008, 10:24
kto był na juwenaliach i pił piwo, powinien widzieć moją żółtą koszulkę :zabki:
Ten ryj wszedzie pozna ć...
Mnier jeszcze 3mie po ty piesku.... Ino zem sie wspomagał w City troszke....
GieKSa i CHUJ !
Kattowitz
18-05-2008, 10:56
Zawodowa Gala Sportów Walki „Superliga”, to projekt, którego głównym założeniem jest stworzenie wspólnego widowiska sportowego dla trzech najprężniej rozwijających się formuł sportów walki: Muay Thai, K-1 i MMA. Jest to wydarzenie bez precedensu na polskiej arenie sportowej, skupiające szczególną uwagę na sportowych aspektach gali i prezentujące szerokie spektrum mieszanych sportów walki. Najmocniejszą stroną Superligi są startujący zawodnicy: utytułowani, reprezentujący wysoki poziom przygotowania, mający duże umiejętności i wolę walki. Superliga to możliwość zobaczenia na żywo prawdziwych wojowników.
Trzecia edycja "Superligi" tym razem odbędzie sie w Mysłowicach w dniu 31 maja. Będzie można zobaczyć czołówkę polskich zawodników, jak również Thaiboxerów z Białorusi, Litwy, Węgier. Ogółem odbędzie się ok 15 walk, w tym jedna o Zawodowe Mistrzostwo Polski. Wartym podkreślenia, jest fakt udziału w gali zawodników z Śląska. Należą oni do ścisłej polskiej czołówki i będą starali się udowodnić przed własną publicznością że nie trafili tam przez przypadek. Przed nami ekscytujące widowisko.
Lista polskich zawodników:
- Michał Tomczykowski(Falanga Warszawa) -63,5 kg Muay Thai, Mistrz Świata w Kick Boxingu, wielokrotny Mistrz Polski w Muay Thai.
- Łukasz Łęczycki(Prakong Warszawa) -63,5 kg Muay Thai, Dwukrotny Mistrz Polski w Muay Thai.
- Marek Przybyszewski(Prakong Warszawa) -67 kg Muay Thai, Mistrz Polski w Muay Thai.
- Piotr Woźnicki(Csw Płock) -75 kg Muay Thai, Mistrz Europy w Muay Thai, Mistrz Polski w Muay Thai.
- Kamil Małysz(Pako Katowice) -86 kg K-1, Mistrz Polski w Kick Boxingu.
- Michał Olaś(Rosomak Warszawa) -86 kg K-1, Mistrz Polski w Muay Thai, zdobywca Pucharu Polski w Muay Thai.
- Kamil Sokołowski(Pako Katowice) -91 kg K-1, Mistrz Polski w Muay Thai i Kick Boxingu.
- Piotr Lepich(Pako Katowice) -91 kg Muay Thai, Zdobywca Pucharu Króla w Tajlandii, Wielokrotny Mistrz Polski w Muay Thai.
- Dawid Trulka(Pako Katowice) +91 kg K-1.
- Michał Królik(Pako Katowice) -51 kg K-1
- Paweł Humiński(Prakong Warszawa) -67 kg Muay Thai
- Robert Wiącek(Prakong Warszawa) -71 kg K-1
- Karol Gołoś(Prakong Warszawa) -81 kg Muay Thai
- Igor Ditrich(Pako Katowice) -81 kg K-1
- Tomasz Bała(Prakong Warszawa) -91 kg K-1
Zawodnicy z zagranicy między innymi:
-Khakau Tsimur-63,5 kg, Muay Thai, Mistrz Świata Muay Thai 2003, Białoruś.
-Yahlouski Anton- 91 kg, K1, Medalista Mistrzostw Białorusi w K1, Białoruś.
-Vaskaboinikau Artsiom- 63,5 kg, Muay Thai, Mistrz Europy 2007 w K1, Białoruś.
-Obozny Pavel 75 kg, Muay Thai, Interkontynentalny Mistrz Świata w Kick boxingu, Białoruś.
Zapraszamy wszystkich sympatyków sportu 31 maja do Mysłowic.
Miejsce: Hala MOSIR ul. Ks. Norberta Bończyka 32 z, 41-400 Mysłowice.
Data: 31 maj 2008, godz 18.00
Bilety: Do nabycia w kasach MOSIR oraz w klubie Paco Katowice, ul. Adama 33 40-467 Katowice.
Więcej informacji:
http://www.plmt.pl
Bouni_Ledziny
18-05-2008, 11:35
o kurwa :D
chyba sie przejade:D
Byly jakieś dymy z ochroną na juvenaliach? Bo kumpel po trzeźwemu sie zarzeka że nic nie robił, a obity nieźle.
Pavveuek
18-05-2008, 11:39
pewnie z Malkiem przez plot skakoł :cham:
Pavveuek
18-05-2008, 11:48
:rotfl: Malek jesteś mistrzem !!!
Bouni_Ledziny
18-05-2008, 12:01
ile wstep? bo nie umiem znalezc nigdzie...
ile wstep? bo nie umiem znalezc nigdzie...
po prawej stronie Ceny biletów:
Trubuny - 29 PLN
Miejsca wokół ringu - 45 PLN
Bilety dostępne w Mosir Mysłowice ul. Bończyka oraz klub Paco Katowice ul. Adama 33
Biedy będą w sprzedaży od 21.05.2008
Chyba że się szuka przejścia na juwenalia :cham:
Ci milionerzy sa jacys ustawiani
laska strzela wszystkie pytania i zawsze trafia ;)
nie przejmuje sie ze ryzykuje 200 tys
a jesli nie jest to ustawione to niech zacznie grac w totka albo na gieldzie
wyprzedzi solorza i reszte bardzo szybko ....
Krzychu_1988
18-05-2008, 17:33
Lol, laska zaraz będzie grać o Milion w Milionerach. Bo jak sprawdziłęm to dobzre trafiła. Kurwa to trza mieć fuksa od 4 pytań strzela i zawsze trafia :)
przecież już wczoraj reklamowali że zagra o melona...
przecież już wczoraj reklamowali że zagra o melona...
Skad oni to wiedzieli skoro program dopiero dzis leci? :szok:
no kręcony jest wcześniej i była zajawka z darciem tego czeku.
Reklamy dużej nie zrobili tak jak ostatnio : ) Myślałem, że może zaś te pytanie za milion przełożą na następny tydzień. Swoją drogą podziwiam spokój tej dziewczyny.
Momo_Group
18-05-2008, 18:39
A to wygrała ? Nie ? Bo ja ostatnio odcięty od świata jestem :)
A to wygrała ? Nie ? Bo ja ostatnio odcięty od świata jestem :)
nie wygrała Miliona lecz tylko lub aż 500.000 zł :zabki:
Momo_Group
18-05-2008, 18:51
a jakie miała pytanie ?? Podajcie pytanie i 4 odpowiedzi :) Bez poprawnej to zobacze czy ja też bym wygrał :D:faja:
Całkiem sympatyczna ta dziewczyna była :)
a jakie miała pytanie ?? Podajcie pytanie i 4 odpowiedzi :) Bez poprawnej to zobacze czy ja też bym wygrał :D:faja:
nie pamietam pytania bo bardziej byłem Nią zainteresowany :rotfl:
Wczoraj miałem przejebaną akcję : o 23 dzwoni do mnie siostra bym jak najszybciej do niej przyjechał... więc cisnę na rowerze 10 km na Ochojec , przyjechałem a w pokoju gdzie spal mój chrześniak ze swoim młodszym bratem na suficie "wisi" nietoperz :faja:
siostra spanikowana więc , zgasiłem światło a ten zapierdala po całyj izbie :rotfl: więc se myśle "chuj" oświeciłem światło i dzwonie na 112 : po czym zgłasza się dyspozytor , nawijam mu jak sprawa wygląda , na lini Policja stwierdza " My nie przyjedziemy bo to nie przestępstwo ani żadne wykroczenie :hihi: no to połączył mnie ze Strażom Miejką i zaś gadka "przyjedziemy za 30 minut bo własnie gonimy dziki na Kostuchnie" :lol: w końcu przyechali i złapali gacka do klatki :D:D:D
a jeszcze apropo dzików to ostatnio wujek zadzwonił na policję jak dziki podeszły do ogródków na Ochocju , policja przyjechała i siedzieli w aucie i się patrzeli jak pojebani. Do kibiców potrafią jebac z gumowych kul a jakby tak raz drugi przypierdolili dzikom to może by juz z lasów nie wychodziły :drewno: druga sprawa jest taka że wina leży po stronie ludzi którzy a to jabłko a to jakieś sciepy z łobiadu ciepnom tym ciulikom na 4 nogach... a moj biedny chrześniak mysli że to są psy i zawsze sie cieszy jak je widzi :D:D
Swoją drogą podziwiam spokój tej dziewczyny.
jakbys z gory wiedzial ile wygrasz to tez bys byl spokojny. Tez bys bez obaw i mrugnięcia ogiem ryzykowal 200 tysiakow :)
pytanie za milion o dziwo latwiejsze niz w starych milionerach
"kto urodzil sie w rogu w ktorym bracia lumiere wynalezli kinematograf. "
a) rudolf walentino
b) Charlie chaplin
c) Humfrey bogart
d) Fred aster
Momo_Group
18-05-2008, 19:37
Dla mnie trudniejsze :) Za chuj nie wiem :) Obstawia odp d :P
a jeszcze apropo dzików to ostatnio wujek zadzwonił na policję jak dziki podeszły do ogródków na Ochocju , policja przyjechała i siedzieli w aucie i się patrzeli jak pojebani. Do kibiców potrafią jebac z gumowych kul a jakby tak raz drugi przypierdolili dzikom to może by juz z lasów nie wychodziły :drewno: druga sprawa jest taka że wina leży po stronie ludzi którzy a to jabłko a to jakieś sciepy z łobiadu ciepnom tym ciulikom na 4 nogach... a moj biedny chrześniak mysli że to są psy i zawsze sie cieszy jak je widzi :D:D
u mnie po osiedlu jak kiedys dziki biegaly to policja sobie za nimi jezdzila i bala sie z radiowozu wyjsc :)
ale tez zdazali sie tacy co w bokserkach gonili w nocy dziki po placu
http://www.tvn24.pl/-1,1550156,wiadomosc.html
co to sie dzieje .... niedlugo tornada bedziemy miec :/
http://www.tvn24.pl/-1,1550156,wiadomosc.html
co to sie dzieje .... niedlugo tornada bedziemy miec :/
przeciez w katowicach juz 2 byly :)
Pudzian został w TZG :rotfl:
BTW: podobna ma propozycje roli w kolejnej czesci Terminatora
zajebisty finał MŚ w hokeju...ruscy wyrównali na 4-4 przegrywajac 4-2, kto ma możliwość może zobaczyć dogrywkę bo za kilka minut sie zaczyna
michal_91
18-05-2008, 20:33
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3015&nid=gl
...
zajebisty finał MŚ w hokeju...ruscy wyrównali na 4-4 przegrywajac 4-2, kto ma możliwość może zobaczyć dogrywkę bo za kilka minut sie zaczyna
4:5 do Rusow:faja:
NeeMeezus
18-05-2008, 20:45
http://www.tvn24.pl/-1,1550150,wiadomosc.html Apropo Dzików :)
Musze to opisac.
Moi kumple poszli se polazic na Gisz do lasu. Laza se laza nagle spotykaja dziki, locha z mlodymi, no i oni chyba w 7 osob zaczeli uciekac, locha sie rozpedzila, biegnie, spustoszenie w ich glowach jak chuj, nagle jeden krzyczy na caly glos, kuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaa no chyba dziki nas nie pogonia, wszyscy nagle sie odwrocili i z glosem na ustach "dawaaaaaaaaaaaajjjjjjjj ichhhhhhhhhh" i locha pitla. Po stronie chlopakow byl sprzet w postaci kamieni i brechy, wiec starcie oceniam na remis ze wskazaniem na chlopakow.
mlodzikz16
18-05-2008, 21:22
:lajkonik:a mogli pozbijać i na wuszta przynieść dziczyznę:lajkonik:
Lars Ulrich
18-05-2008, 21:22
:rotfl::rotfl::rotfl:
jak dawaj ich, skoro ona była sama :rotfl:
Pavveuek
18-05-2008, 21:28
pisze jak byk, locha z mlodymi :rotfl:
pisze jak byk, locha z mlodymi :rotfl:
jak dzik ...
Twente Enschede w lidze mistrzow! Ajax se pograc moze z Kmita Zabierzow!
SonyEricssonK550szopieniceInternetUser!
Musze to opisac.
Moi kumple poszli se polazic na Gisz do lasu. Laza se laza nagle spotykaja dziki, locha z mlodymi, no i oni chyba w 7 osob zaczeli uciekac, locha sie rozpedzila, biegnie, spustoszenie w ich glowach jak chuj, nagle jeden krzyczy na caly glos, kuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaaaa no chyba dziki nas nie pogonia, wszyscy nagle sie odwrocili i z glosem na ustach "dawaaaaaaaaaaaajjjjjjjj ichhhhhhhhhh" i locha pitla. Po stronie chlopakow byl sprzet w postaci kamieni i brechy, wiec starcie oceniam na remis ze wskazaniem na chlopakow.
w końcu Gisz to Gisz :lajkonik:
rozjebaliscie mnie tymi tekstami :rotfl:
Po stronie chlopakow byl sprzet w postaci kamieni i brechy
Na pewno nie było tam żadnego "mocniejszego" sprzętu :cham:
pisze jak byk, locha z mlodymi
ale z propozycją walki wyszła tylko locha :lajkonik:
jednakowoż wjazd psów wszystko zakończył , a zaczynało sie robić ciekawie !
Grzegorz Proksa jeden z najlepszych polskich bokserów przeznaczył na aukcję swoje spodenki bokserskie.
Cały zysk dla SISSIego.
Jedziemy z licytacją!
http://allegro.pl/show_item.php?item=368045051
Nash my tez mamy wspomnienia z dzikami - szkoda ze ich wtedy w tym parku nie było, za to widzielismy sarenki nie? chyba ze byliśmy tak napruci ze mieliśmy przewidzenia
wcale bym się nie zdziwił :jezor:
skoncz opowiadać o mnie takie pierdoły panie Gielzinho i nie rob ze mnie takiego alkoholika :szpada:
kiedy idemy na piwo? :cham:
wczoraj się nieźle wkurzyłem jak jechałem na GieKSę po vlepki. Wsiadam na zawodziu do bany nr 15 - pięćdziesiąt rzędów krzeseł, miliard ludzi, nikt nie chce się przesunąć, dzieci z plecakami, a ja na dodatek z Kobietą. Na rynku tak samo wsiadło milion osób do 6 która się spóźniła. A do tego zajebista pogoda. Na koniec niespodzianka - brak w sklepiku kilku zestawów vlepek, szczęście, że zdołałem kupić chociaż resztę.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.