PDA

View Full Version : Kupbilet.pl

Budus
18-02-2008, 18:29
Żeby w chwili obecnej zamówić Kartę Kibica przez kupbilet.pl należy wejść na stronę poprzez link http://gkskatowice.kupbilet.pl/ zalogować się i normalnie kupić

longman
18-02-2008, 20:21
Być może, jeżeli na stronie głównej zmienią tamta informacja o tym jak wyrobić kartę to będzie ona coś warta...być może!

Budus
18-02-2008, 20:26
zapomniałem napisać żeby na głównej zmienili linka ;)

whyduck
18-02-2008, 21:29
to powodzenia

wlasnie podali w radiu zet, ze wyciekły dane osobowe kibiców, którzy przez kupbilet.pl zamawiali bilety na euro

dane osobowe, pesel, nr konta bankowego, adres zamieszkania, telefon

na 99 % dane kibiców GKS też znajdują się się w tej "puli"

od samego początku kupbilet.pl zalatywał amatorką, kapitał zakładowy 50.000 zł ? kurwa, niezła kpina, nie dziwię się, że stać ich było tylko na jakiś amatorski skrypt w php...pewnie zatrudniają za to 2 informatyków, i to jeszcze takich co jeszcze kują książki na politechnice w gliwicach

teraz poważna decyzja przed naszym klubem, jeśli okaże się, że dane kibiców GKS także wyciekły, to nie widzę innego wyjścia jak pozwać tą śmieszną instytucję do sądu i rządać duuuużego odszkodowania w imieniu kibiców GKS.

whyduck
18-02-2008, 21:32
ale znając życie, pewnie zarząd pogłaszcze po głowie naszego genialnego partnera, albo uda, że się nic nie stało

PATYK
18-02-2008, 21:48
pytałem się w inym temacie właśnie o te kupbilet.pl. Pisali ze mają przeszkolenie w tym...

whyduck
18-02-2008, 21:53
kto ? co ? jakie przeszkolenie ?

PATYK
18-02-2008, 22:05
no właśnie :) jakie? :)

mario
18-02-2008, 22:07
na 99 % dane kibiców GKS też znajdują się się w tej "puli"

Na całe szczęście został jeszcze ten 1% Wszystkie dane wprowadzone przez klub do tego serwisu są składowane gdzie indziej (tak, by umożliwić kibicom późniejsze zarejestrowanie się).

Nie zmienia to niestety faktu, że dali dupy na całego...

whyduck
18-02-2008, 22:15
nie wydaje mi się, że 100.000 danych osobowych kibiców chętnych na wyjazd do Austrii i Szwajcarii było gorzej chronionych niż dane tysiąca kibiców GKS, którzy się zapisali na KK

masz więcej informacji ? czy te dane np. były fizycznie w innym miejscu ?

Łysy
21-02-2008, 14:07
Tak to już bywa jak ktoś zabiera się za coś od dupy strony!
Mogliśmy mieć normalnośc a zaczyna nam się robić burdel...

mlody1995
27-02-2008, 13:35
Pomocy!!
Czy ktoś jest z Jaworzna Jak tak proszę o napisanie co z kartami (jaworzna)
Nr GG : 3297939

Piter_Jaw
27-02-2008, 16:36
Kur.. trzymajcie mnie! Z choinki sie urwales??!!

Snickers
02-03-2008, 14:11
kiedy będzie można doładować bilet na mecz z wks-sem

yataman
02-03-2008, 19:04
pytanko.. byłem już wcześniej zalogowany na kupbilet ale wpisane miałem tylko podstawowe dane.
Karte kibica załatwiałem w sklepiku klubowym. Teraz na kupbilet chciałem uzupełnić nr PESEL i mi odpisało, że mój nr już figuruje w bazie danych. Jak zapytałem jakim cudem to mi odpisał, że został zarejestrowany przez GKS Katowice i że nie mogę go wprowadzić do swojego konta... Fajny burdel :szok:

Budus
02-03-2008, 19:06
nie wiem czy beda mogli, ale wystarczy ze Ci co tworzyli Twoje konto usuna z niego pesel

Szpic
04-03-2008, 15:48
Napisze ktos krok po kroku jak tam kupic ten bilet ? : )
bo ja dochodze do momentu sposob odbioru biletu i mam tam tylko "sekretariat klubu"

Budus
04-03-2008, 15:55
bo inaczej jak w klubie tej karty nie odbierzesz. zamawiając oczywiście przez internet

Bebok
04-03-2008, 16:02
Ale on nie pyta o Karte tylko o Bilet.

Budus
04-03-2008, 16:17
klikasz na wybrany sektor, później na ten ładny prostokącik, później kup bilet, sekretariat klubu, zaznaczasz 2 "ptaszki" :), czekasz na maila i robisz przelew :) ja właśnie tego dokonałem

może by tak zamieścić info, że można już kupować bilet przez neta?

Szpic
04-03-2008, 17:01
a potem jeszcze po przelewie bede musial gdzies isc czy poprostu przyjde na meczyk tylko z karta i bedzie luz ? : )

zboras
04-03-2008, 17:57
Najpewniej udasz się z KK do bramy, przyłożysz ją do czytnika i wleziesz na szpil.
Właśnie poszedł przelew - europa na Bukowej :)
Oby tylko w czasie meczu zadziałało...Bądźmy dobrej myśli.

marcin85
06-03-2008, 22:03
a czytników jeszcze nie ma

mario
06-03-2008, 22:08
a po cholere ci dzisiaj czytniki?

rynio
07-03-2008, 10:12
Czy jezeli założe na kupbilet swoje konto to czy będe mógł równierz zasilić karte kumplowi czy tylko swoją?

mario
07-03-2008, 11:59
Tylko swoją.

Dudi_1979
07-03-2008, 14:37
OK Kupiłem bilet dostałem kod wysłałem kasę i ... co dalej??
Kiedy i gdzie będę mógł odebrac mój wirtualny bilet ??
Czy dostanę potwierdzenie od kogoś z SSK ze dokonałem Wpłaty
proszę o odpowedź
AVE

Budus
07-03-2008, 15:50
potwierdzenie zapłaty za bilet dostałem następnego dnia po przelewie.
jak chcesz odebrać bilet skoro jest wirtualny ? kasa będzie na karcie i tyle.

jeśli ktoś zamawiał kartę w sklepiku może ją załadować przez neta? z tego co pamiętam były problemy z rejestracją tych osób na kupbilet.pl

duchu
08-03-2008, 09:24
Czemu nie mogw wpisać pesla i daty urodzenia?? nie chcą sie zapisać bo pisze że niepoprawnie

longman
08-03-2008, 10:01
Może się nie zgadza data z peselem. Tam jest chyba po amerykańsku: Rok - miesiąc dzień (może wpisałeś dzień - miesiąc).

suhy64
08-03-2008, 12:11
potwierdzenie zapłaty za bilet dostałem następnego dnia po przelewie.
jak chcesz odebrać bilet skoro jest wirtualny ? kasa będzie na karcie i tyle.

jeśli ktoś zamawiał kartę w sklepiku może ją załadować przez neta? z tego co pamiętam były problemy z rejestracją tych osób na kupbilet.pl

Podejrzewam, że myląca jest tu ta niby opcja (niby, bo jest jedyna) odbioru biletu w sklepiku w czasie kupowania bilet przez kupbilet.pl

Slimowski
10-03-2008, 15:57
Kurde co jest?! Jako że kupbilet.pl ma teraz przerwe techniczna a ja dostalem od nich maila ze moja rezerwacja moze zostac usunieta bo nei dokonalem wplaty za bilet. Problem w tym ze ja ta wplate dokonalem, wdodatku prawidlowo opisalem przelew wraz z loginem i numerem rezerwacji! moze mi ktos powiedziec co teraz? przydalo by sie aby ten system dzialal sprawnie!!!

Budus
10-03-2008, 15:59
Kurde co jest?! Jako że kupbilet.pl ma teraz przerwe techniczna a ja dostalem od nich maila ze moja rezerwacja moze zostac usunieta bo nei dokonalem wplaty za bilet. Problem w tym ze ja ta wplate dokonalem, wdodatku prawidlowo opisalem przelew wraz z loginem i numerem rezerwacji! moze mi ktos powiedziec co teraz? przydalo by sie aby ten system dzialal sprawnie!!!

pewnie jeszcze nie dostali info, że kasa wpłynęła. a mail jest wysyłany automatycznie po jakimś tam czasie

Slimowski
10-03-2008, 16:01
tylko przelew został zlecony 5 marca, to troche duzo czasu na zaksiegowanei kasy, sprzedaz biletow powinna odbywac sie bez stresowo, a ja niestety nei z mojej winy musze tracic swoj cenny czas ktorego ostatnio nie mam za wiele

żaba
10-03-2008, 16:15

mam ten sam problem przelew poszedl 5 marca a tu taki mail od nich mam nadzieje ze sie to wyjasni jakos.

ireksl
11-03-2008, 08:14
Ja zarezerwowałem bilet i wysłałem kasę 7-go
dziś jest już 11 a w moim profilu na kupbilet dalej pisze dupnym czerwonym REZERWACJA NIE ZAPŁACONA.

mami7
11-03-2008, 09:06
w sobotę odebrałem karte, dzisiaj chciałem zarezerwować bilet ale na stronie pisze że sprzedaż zakończona, jak to mam zrobić?

pzdr

koles1989
11-03-2008, 11:04
Ja chciałem wczoraj zarezerwować bilet ale była "przerwa techniczna" wchodzę dzisiaj i sprzedaż zakończona... już widzę to w Niedziele jak będzie dupna kolejka po bilet.

mario
11-03-2008, 11:53
w sobotę odebrałem karte, dzisiaj chciałem zarezerwować bilet ale na stronie pisze że sprzedaż zakończona, jak to mam zrobić?

pzdr

W sklepiku od jutra, albo w kasie w dniu meczu.

ireksl
11-03-2008, 12:03
A jak ja sie mam dowiedzieć czy mam doładowaną kartę na mecz z Śląskiem może ktoś co sie tym zajmuje mi odpowie kasę wysłałem 7-go a na kupbilet w profilu mam ze niezapłacone
Dzięki za Odpowiedz

Dudi_1979
11-03-2008, 12:56
A jak ja sie mam dowiedzieć czy mam doładowaną kartę na mecz z Śląskiem może ktoś co sie tym zajmuje mi odpowie kasę wysłałem 7-go a na kupbilet w profilu mam ze niezapłacone
Dzięki za Odpowiedz

podbijam temat

ktoś wcześniej mi odpowiedział że dostanę potwierdzenie następnego dnia po przelewie. Przelew był 7 dzisiaj 11 a dalej nic. Pytam bo na mecz ze Śląskiem przyjadę prosto z podróży i mega się wqurwię jak przy bramie osiłek 2x2m mi powie że nie wejdę.

AVE

mario
11-03-2008, 13:11
kierujcie te pytania bezpośrednio do kupbilet.pl Na ich stronie głównej jest coś takiego jak "konsultant" zgłaszjacie się tam z takimi pytaniami.

mami7
11-03-2008, 13:42
czy od następnego meczu będzie taka możliwość, ze zakupie bilet przez neta i nie będę musiał nigdzie jeździć ładować swoją karte a system będzie wiedział, że na mojej karcie jest już bilet zapłacony.

Deczko to denerwujące, niby jest taka możliwość zakupu biletu przez kup bilet a trzeba jeszcze iść do kasy...

mario
11-03-2008, 15:16
NIE TRZEBA NIGDZIE IŚĆ!!!

Jeśli zamówiłeś bilet przez neta i zapłaciłeś, to karte masz naładowaną.

mami7
11-03-2008, 15:32
ok, kumam, niestety nie zdążyłem naładować karty, bedzie jeszcze taka możliwość przed meczem ze Ślaskiem? i drugie pytanie, kiedy najpóźniej (ile dni, godzin ) przed meczem trzeba naładować kartę żeby być pewnym że sie karta naładuje i czy będzie gdzieś to jasno napisane wczesniej, że do końca wirtualnej sprzedazy zostało np 2 dni..

sory że sie powtarzam w róznych tematach na ten sam temat...

dz za cierpliwość i odpowiedzi :)

pozdrawiam

Kris
11-03-2008, 15:38
Karte mozesz naladowac przed meczem w kasie.

Slimowski
12-03-2008, 16:11
Na szczęście sprawa z moim biletem się już wyjaśniła, ale to dopiero po zamejlowaniu do nich, nagle jakoś mój przelew się odnalazł.
Mam nadzieje że Nasz Klub jako partner serwisu kupbilet.pl wywrze presje na nich aby działali sprawniej.
Bo dla mnie dodanie płatności typu mTransfer to jest obowiązek, jeżeli serwisowi kupbilet.pl zależy na wygodzie swoich klientów, i braku źle zadresowanych przelewów. Także wielką pomyłką wydaje mi się ich infolinia gdzie koszt połączenia jest drogi.

longman
12-03-2008, 16:33
1. Zróbcie jakiegoś FAQ'a na stronie głównej! (dawać wtedy ostrzeżenia za pytanaia na które odpowiedź znajduje się w faku)

2. Upewniając się co do tego co usłyszałem w sklepiku, to kartę będę mógł odebrać w dniu meczu na specjalnym stoisku?

3. Czy w kasie przed szpilem będę mógł kupić karnet, żeby w ten sposób jeszcze bardziej wspomóc mój klub, czy nie macie co liczyć, ze na tą kasę, jeżeli mi coś innego wypadnie na następne szpile?

Ciekaw jestem jak będzie wyglądała praca kasjerek/kasjerów, mają już komputerowe kasy, wydrukowane kody rodzajów biletów? Mogliby/głyby mieć kody karnetów i nabijać je w kasie, jak bilety na pierwszych szpilach przynajmniej. Zawieścićtaka sprzedaż od 3/4 szpilu. Będą paragony, jak przy zakupie karty, a jak nie to jak udowodnię, że kupiłem bilet/karnet, jeżeli w kasie się rypną i przez przypadek mi nie nabiją?

Junior
12-03-2008, 17:06
Ad2. Tak

ireksl
12-03-2008, 20:46
Na szczęście sprawa z moim biletem się już wyjaśniła, ale to dopiero po zamejlowaniu do nich, nagle jakoś mój przelew się odnalazł.
Mam nadzieje że Nasz Klub jako partner serwisu kupbilet.pl wywrze presje na nich aby działali sprawniej.
Bo dla mnie dodanie płatności typu mTransfer to jest obowiązek, jeżeli serwisowi kupbilet.pl zależy na wygodzie swoich klientów, i braku źle zadresowanych przelewów. Także wielką pomyłką wydaje mi się ich infolinia gdzie koszt połączenia jest drogi.

Na jaki email do nich pisałeś ??

Slimowski
13-03-2008, 05:37
kontaktowałem się poprzez "częste pytania" - kontakt, zawsze możesz "skorzystać" z infolinii jedyne 2,56zl/min <szok>

ireksl
13-03-2008, 10:09
Pisałem już na wiele sposobów do niech i nadal bez odpowiedzi porostu dostali kasa i mają mie w dupie a może liczą ze zadzwonia na ta ich infolinia i posiedza tam z 10 min wkurwia sie jak zajada na mecz a przy odbijaniu karty okazie się ze mom na niej ZERO

Junior
13-03-2008, 10:20
Panowie wydrukujcie sobie potwierdzenia przelewow i w razie czego wezcie ze soba na mecz.

ireksl
14-03-2008, 15:54
U mnie w profilu na kupbilet pojawił się nastepny napis ((M_ND) Niewystarczająca wpłata) a dokładnie wysłałem 15 zł zamawiając sektor 5

ireksl
15-03-2008, 13:49
Panowie wydrukujcie sobie potwierdzenia przelewow i w razie czego wezcie ze soba na mecz.

Jak już sie okaże ze np nie mam doładowany karty to czy po pokazaniu gościowi potwierdzenia wydruku który będzie wpuszczał na bramie on mnie wpuści ?? czy będę sie musiał udać gdzieś indziej z tym potwierdzeniem wydruku ??

aha i czy ktoś tu z forumowiczów mo takie dojście ze może sprawdzić czy mom doładowano karta dane moga posłac priv

Slimowski
16-03-2008, 09:15
No pięknie, niestety ale już nie będe miał gdzie wydrukować potwierdzenia, więc jeżeli mnie cofną z pod kas to się nieźle wkurwie

Pierre
20-03-2008, 10:05
Takie pytanie , do 21 marca można bezpłatnie wyrobić KK z biletem ze Śląska , tak ?

Junior
20-03-2008, 11:10
Tak.

spiryt
20-03-2008, 18:42
dzisi chcialem zakupic bilet ale mam pytanie tam jest do zaznaczenia forma dobioru to znaczy ze robie przelew i jeszce musze isc do sekretariatu odebrac sory jak juz gdzies to bylo

Bebok
20-03-2008, 19:02
Czy karta zamówiona na kupbilet dziś będzie gotowa przed meczem z Arką ? Jeśli tak to ewentualnie kiedy.

Budus
20-03-2008, 19:17
dzisi chcialem zakupic bilet ale mam pytanie tam jest do zaznaczenia forma dobioru to znaczy ze robie przelew i jeszce musze isc do sekretariatu odebrac sory jak juz gdzies to bylo

było już. nie musisz nigdzie iść. robisz przelew i już "bilet" masz na karcie. w dniu meczy tylko użyją czytnika i tyle. Ty nigdzie nie jeździsz

dodo
21-03-2008, 12:36
znowu pytanie bo juz totalnie zglupialem...mam jedna karte zrobiona przez kupbilet (swoja) a druga w sklepiku (bajtla)...i teraz chce zaladowac bilet na rodzinny na Arke ...mam zaladowac cale 21 na swoja karte ?? bo na bajtla karte(wyrabiana w sklepiku) sie nie da tej zlotowki przez kupbilet zaladowac ...a gdzies wczesniej wyczytalem ze ta zlotowka jednak ma byc na bajtla karcie

Wint
21-03-2008, 13:17
Ja nie wiem, czy w Polsce nie ma porządnej firmy, która sprawnie umiałaby obsługiwać sprzedaż biletów? Siedziba w bloku, miliony ludzi do obsłużenia i narzekają, że im serwery padają, przecież oni powinni mieć przepustowość rzędu onet czy interia! Brak natychmiastowych płatności, nieprzejrzysta procedura, zarabianie na infolinii i co chwilę jakieś wałki jak tutaj np: http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/zamieszanie-z-biletami-na-usa,1080100,4978 (http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/zamieszanie-z-biletami-na-usa,1080100,4978)
Rozumiem, że nasz klub się na kupbilet.pl wpakował właśnie z braku alternatyw. Chciałem doładować na Arkę już online, ale chyba pewniej będzie ruszyć 4 litery na Bukową. Tak poza tematem KK, ciekawe jak będzie wyglądała sprzedaż na Polska-Dania na Śląskim...

kosa
21-03-2008, 13:31
No z tym calym USA to mnie nieźle wkurzyli...

Ogólnie pierwszy raz coś o nich zamawiałem i nie myslałem, że to tak okropnie wygląda. Nie mają nawet płatności on-line, tylko trzeba wszystko samemu kopiować, wypisywać...

Firma porażka...

Tomson
21-03-2008, 15:35
znowu pytanie bo juz totalnie zglupialem...mam jedna karte zrobiona przez kupbilet (swoja) a druga w sklepiku (bajtla)...i teraz chce zaladowac bilet na rodzinny na Arke ...mam zaladowac cale 21 na swoja karte ?? bo na bajtla karte(wyrabiana w sklepiku) sie nie da tej zlotowki przez kupbilet zaladowac ...a gdzies wczesniej wyczytalem ze ta zlotowka jednak ma byc na bajtla karcie

Złotówka na kartę bajtla. 20zł na Twoją. Pzdr

Thales
23-03-2008, 12:38
Bebok powinno Ci przyjsc potwierdzienie ze masz ja doladowane, jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi..

zawierek16
23-03-2008, 17:48
Żeby w chwili obecnej zamówić Kartę Kibica przez kupbilet.pl należy wejść na stronę poprzez link http://gkskatowice.kupbilet.pl/ zalogować się i normalnie kupić
ja jakoś zamowiłem na kupbilet i jeszcze nie mam potwierdzenia że zapłaciłem

Budus
23-03-2008, 17:59
ja jakoś zamowiłem na kupbilet i jeszcze nie mam potwierdzenia że zapłaciłem

nie wiem czy zauważyłeś ale tą informacje podałem 18go lutego. Więc nie wiem po co teraz cytujesz mnie. A kiedy zrobiłeś przelew? Ja za bilety na Euro zrobiłem w zeszłą sobotę i do dzisiaj nie mam potwierdzenia, ale kasa na bank na konto trafiła tylko czekać aż status się zmieni a są teraz święta