View Full Version : Bukmacherka
Lech mi remisem śmierdzi,no i nie wiadomo jak długoi jak mocno Bayern świętował mistrza;)
To ci wysmierdział hehe w 90 min szczelili jeszcze bramke ja juz ucieszony a tu chwile poniej odwet yhh kupon poszed sie jeb.ac;]
to co na jutro panowie proponujecie hehehe:))
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 19:54
Boże dlaczego mnie tak nielubisz popierdolone scyzory kurwa w 92min na 1-1 ja pierdole jaki farfocel Kowalewski spierdalaj do Rosji moze cie jakos mafia sprzątnie śmieciu
No to ja troche w konkursach odbilem sobie to ze nie puscilem tamtego kuponu :)
W jednym puscilem te mecze za wszystko co mialem i awansowalem na 2 miejsce wiec na koniec miecha znowu moze jakas przyzwoita kasa z tego bedzie
a na drugim trafilem az 4 remisy w OE z 6 ktore podalem a z dwoch ktore nie siadly Legła W-wa w 90 ;p za to PB w 93 fuksnela sie :D
Korona rozczarowala...czyzby znowu uklady w tej lidze ?
Jaki uklad? jak Widzewowi nic nie dal ten remis
gieksiarz.wnc
07-05-2008, 20:23
Jaki uklad? jak Widzewowi nic nie dal ten remis
a mi 25zeta poszlo aż normalnie se musiałem po piwo do żaby skoczyć ,zeby odreagowac:cham:
W sumie racja.
Polecieli do 3 ligi i beda grac z Przebojem Wolbrom
Fakt ciekawy przeciwnik.
No to nic ale i tak dziwne wyniki dzisiaj w tej OE byly.
Mi oczywiscie Arka nie weszla..kurcze a chcialem dac O2 na Arke a Znicz puscic czysta 2 a zrobilem na odwrot ;/
widzew widzew łódzki widzew...ja tej kurwy nienawidzę........pół bani w pizde......
widzę, że większości Lech zdupił kupon :dead:
(mogłem im to wypomnieć, jak ich spotkałem :szpada: :cham: )
Rahim, nie dałem jednak tego !!!!!!!!!!!! :(
tez się bałem :P
:kurwa:
Ano wlasnie takie zycie...
jak czasem jestem czegos pewny to przygram i sie okazjuje ze uja jest tylko kasa topnieje a jak nie jestem pewien to wychodzi zeby pewnie weszlo...
Coz moze jutro cos sie wymysli...
Detroit gra z Dallas pierwszy mecz o puchar Stanleya wiec mysle ze u siebie wygra i to zdecydowanie (czyli w handicapie) mozna by jeszcze NEC zagrac...
tak po 2 tygodniowej przerwie :)
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID32a2337700fab94781e1c190 6b9cbfc2
i
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID192efa03dd948cef4cf376bb 61f2c1b7 - 3 najniższe kursy nie siadły...
Na dzisiaj myslalem zagrac
Detroit w nocy,
NEC Nijmegeen
Malmo
za 100 by wyszlo 500 rowniutkie w toto-mixie
Ale strach wzial gore
Jak wejdzie to do trzech razy sztuka :o bedzie
Jaka jest minimalna wpłata na expekt??
zależy przez co chcesz wpłacić
przelew poprzez internet ;)
Jak przelew bankowy to min. 40 PLN a jak wpłacisz przez Przelewy24 to min. 5 PLN
Expekt:
Minimalna stawka: 0,5zł
Minimalna wpłata: 40zł (przelewem i Moneybookers) i 20zł kartą kredytową
Minimalna wypłata: 10zł
kaos azul
09-05-2008, 17:39
poszlo za 50 euro
Southend - Doncaster 1 2,25
Bray - Drogheda Utd. 2 2,0
225 do wyjecia - oby.....:piwo:
p
Southend - Doncaster 1 2,25
no to sie chyba troche wkurwiłes
gieksiarz.wnc
10-05-2008, 09:53
dzis skromnie jedynie za 6złociszy
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID11b7843536bf0c6e3e08c108 21d5cc68
kaos azul
10-05-2008, 10:45
no to sie chyba troche wkurwiłes
nie,skadze....:dead:
kurwa.co za ludzie...nie no zajebiscie sie ciesze jak wdupiam kase to moje nowe hobby
napisalbys lepiej cos na temat bukmacherki zamiast rozwalac temat!!!
na dzis na bank ;
Cobh - Bohemians 2 2,0 i.....3a cos jeszcze dorzucic
gieksiarz.wnc
11-05-2008, 11:58
Wczoraj w profku na Szczecińskiej kilka osób widziało jak kapias i Cholerzyński obstawiali 2 na Lechie:dead: Jezeli to prawda to cos z tyym trzeb a zrobic
Chyba sobie robisz jaja...
nie wierze ze kolesie by tak ryzykowali
Nie ma szans
Juz sadze ze pofatygowali by sie chocby gdzies do Sosnowca.
Mysle ze te osoby ktore tak mowia sa poprostu rozzalone taka chujowizna jaka grala GieKSa wczoraj !
Ale jesli to prawda...
gieksiarz.wnc
11-05-2008, 12:27
to gadali mojemu tacie jego kumple kolo 50 wiec watpie zeby pierdolili od rzeczy
Trzeba bylo grac Reggine.
Szkola Kaosa dziala :zabki:
3 dyszki wpadły za 3 zł :)
Arsenal
Roma
Slavia
Bordo
Lyon
Lilie
zna sie tu ktos na norweskiej lidze jutro idzie zarobic dobra kase sa zajebiste kursy:)
ale niemam pojecia kto jak tam gra;]
kaos azul
12-05-2008, 09:48
ja kaosa szkola dziala to ja wiem -ino nie kurwa dla kaosa!!!!!!!!!!!!!!!
weekend 200 w plecy,jebane bielefeld i marsylia
Reggina co roku gra to samo i co roku sie utrzymuje "cudem"!!!!!!!!!!!!!
Na dzisiaj mi sie widzi Niort u siebie na 110%.
Jesli przypadkiem zdarzy sie ze nie wejdzie to :dead::dead::dead:
Za gruba kase Niort !
I Ujpest mozna dorzucic ale to bym sie bal.
No to Ujpest dobrze sie balem.
Ale Niort 110% weszlo na lajcie.
Jesli byl ktos taki kto by go zagral za grube pieniadze ten bedzie mial kaske.
He he he
http://img228.imageshack.us/img228/2899/niortpo5.png
Screen zeby nie bylo ze komus wała chcialem wpuscic a sam bym tego nie zagral :)
Na dzisiaj panowie meczyk Sparta-Slovan X2 badz 2 godna przeanalizowania.
Nie jestem pewien ale czuje ze Sparta moze im puscic ten mecz . ( w ost. kolejce Gambrinus ligi gra Slovan u siebie ze Sparta) .
kaos azul
13-05-2008, 13:58
zawsze koncowki we wszystkich ligach byly dla mnie najlepszym okresem na robienie kasy,w tym roku jednak cos sie zacielo :kac:
dlatego chce sezon zakonczyc spokojnie,jakis jeden kuponik na sob-niedz.bez szalenstw.
moglo byc bardzo dobrze ten sezon z wielkim plusem ,jest tak sobie ale dalej na plus ten rok zamykam :zabki:
ale do rzeczy
Zenit St.Petersburg - Glasgow rangers 1 2,25 - mysle ,ze warty uwagi typ,ruskie maja potencjal zeby rozniesc protestantow
generalnie sam nie wiem czy to zagram,mysle ze sie wstrzymam do weekendu,zeby zobaczyc co i jak
a potem juz tylko odliczanie do Wiednia :piwo:
hostel i przelot juz zabukowany
mam nadzieje ze bedzie na miejscu jakis bukmacher tam :lol3:
Final na wyspach wiec z ta 1 na Zenit to bym sie wstrzymal;p
Final na wyspach wiec z ta 1 na Zenit to bym sie wstrzymal;p
na wyspach nie na wyspach-dla mnie i pewnie wiekszosci Zenit to faworyt tego spotkania, Glasgow nic szczegolnego nie gra-mieli troche fuksa przy awansach, ale respect za dojscie do Finalu, jednak jestem przekonany ze po CSKA, pare lat temu tym razem kolejny rosyjski team siegnie po UEFA.-sa lepsi pilkarsko.
Rangersi graja dobrze w obronie, co pokazali we wczesniejszych meczach pucharu UEFA, ale tam wtedy grali na niestracenie bramki i może coś wpadnie. Jak zagrali z Celticiem gdzie musieli troche do przodu grać, to juz były schody i Celtic pokazał jak rozmontować ich obrone. Jesli Advocat wyciagnie wnioski z tych meczów to mają duże szanse. Rangersi są grozni (bardzo grozni) przy stałych fragmentach gry. Ostatnie mecze to pokazują. Z motherwell, które robiło wszystko zeby trzymać piłke z dala od zawodników Rangersów (grali 3-6-1) meczyli się strasznie. Wygrali dzieki bramce po stałym fragmencie ok 10 minut przed końcem. Zenit to duzo lepsza druzyna niż Motherwell wiec maja szanse, jeśli nie dadzą sie zepchnąć.
No wiem ze Zenit jest faworytem ale ten mecz moze wygladac tak jak Rangersi grali na Fiorentinie czyli anty futbol
wychodzi under 2,5 hehe pamietajcie ze Zenit bez tego najlepszego gracza gra.
Yildiray
15-05-2008, 19:51
Dejcie jakies typy na weekend.
4 kupony
Zenit - Rangers 1 stawka 5zł zw 10,30
Zenit - Rangers dokładny wynik 2:0 5zł zw 33
Zenit - Rangers dokładny wynik 2:1 5zł zw 27
Zenit - Rangers dokładny wynik 3:1 5zł zw 63
dwa kupony na +, 43 zł w kieszeni, 23 na plus :napinka:
kaos azul
16-05-2008, 10:19
a ja zas to samo
mialo isc hull i zenit za 50 - nie poszlo nic,kurwa
na weeked musy;
Fiora,Empoli,Lyon,Lille,St.Etienne,PSG,Toulouse,HS V
na week
Banik Ostrava - Bohemians over 2,5 za 10
Banik Ostrava - Bohemians (0:1) 1 za 10
Banik Ostrava - Bohemians do poloiwy 1 za 10
Tyle pozdro
Kaos Lyonowi styknie remis i beda mistrzami
gieksiarz.wnc
16-05-2008, 12:36
a ja zas to samo
mialo isc hull i zenit za 50 - nie poszlo nic,kurwa
na weeked musy;
Fiora,Empoli,Lyon,Lille,St.Etienne,PSG,Toulouse,HS V
Ja nie wiem czemu zakładsz ,że druzyny które walcza o mistrza ,puchary ,utrzymanie napewno wygraja
Wszystkie nie wygraja napewno.
To jest taka zasada.
Zespol moze walczyc ale moze miec slabsza forme i nie koniecznie musi mecz ustawic.
Przyklad meczu w ktorym druzyna dala ciala?
Ostatnio Chelsea ktore gralo z Boltonem o nic nie grajacym ... (no chyba ze Grzesiu chcacy pyknac w koncu gola w Premiership)
Ale pewny mecz to wg. mnie Banik tak jak napisal Baton.
Handicap do grania !
Za gruba kase :)
gieksiarz.wnc
16-05-2008, 12:45
ja mam dzis 3 overy Gratkom,Karnten i Fredrikstad za 20 jak nie wejdzie to se chyba przerwe zrobię
Przykład mega chujowy, bo Chelsea nawet w wypadku zwycięstwa nie miałaby majstra.
a tym drużynom o których pisze Kaos w większości zwycięstwa dają osiągnięcie celu (mistrz, puchary, utrzymanie)
Berki i tutaj podales zla kontre
I co kurwa mieli sobie odpuscic w 90 minucie bo uslyszeli ze Man. Utd prowadzi 2-0 i bd mial majstra :D ?
hahaa chlopie to byl mecz o mistrza i napewno sie nie polozyli w koncowce zeby Bolton strzelil gola bo tak wyszloby tylko u nich 0 profesjonalizmu.
A jak myslisz takimi kategoriami to wez gra Gambrinus Liga i Sparta gra w Libercu ciezki mecz a Slavia u siebie z Jabloncem.Slavia ma 2 pkt przewagi i lepszy bilans bezposrednich spotkan.
Zakladajac ze Slavia bedzie prowadzila pewnie wysoko a i Sparcie sie to uda to szukaj sobie juz buka ktory da live z tych meczow i laduj ze Sparta prowadzac nie wygra spotkania.
Powodzenia
Zreszta zapamietajcie sobie jedno.
Nie ma pewniakow.
Sa faworyci.
I tak napewno ktores z tych typow Kaosa nie wejda.
Rownie dobrze mozna poszukac druzyn ktorym potrzeba punktu,dwoch do utrzymania i graja z jakimis zespolami ktorym juz fiu fiu .
Tam czesto mecze sa wrecz ustawiane a i buki to z reguly czaja bo wystarczy looknac na kursy.
prosze Cie...
nikt sie tam nie przejął tym, że stracili tą bramke, a Romek bił brawo piłkarzom Boltonu...
i nikt nie mówi, że tam tak być musiało, ale dla nich to nie miało ŻADNEGO znaczenia w tej 92 minucie czy strzelą na 2-0, czy stracą na 1-1.
Ale prostym jest ze chca MIEC szanse na majstra mecz musieli wygrac.
A tego nie zrobili.I tak mysle ze nie odpuscili.
Zreszta zobaczysz jutro z tych typow od Kaosa napewno cos nie wejdzie ;)
Jak dla mnie Banik handicap grac.Slavie rowniez mozna tak zagrac.
A Sparty to bym akurat na przekor nie puscil.
Nie odpuscili pucharowi Slovanowi wiec Slovan bedzie chcial sie im odegrac i nie sadze ze im odpusci meczyk.
No ale zobaczymy co z tego bedzie.
no dlatego gdyby MU nie wygrywało 2-0 jestem pewny, że tej bramki by nie stracili...
a tak już się rozluźnili i się stało.
a te typy od Kaosa...
myślę, że mogą być w nich 1-2 błędy.
no dlatego gdyby MU nie wygrywało 2-0 jestem pewny, że tej bramki by nie stracili...
a tak już się rozluźnili i się stało.
a te typy od Kaosa...
myślę, że mogą być w nich 1-2 błędy.
100 % racji odnosnie CHelsea-stracili brame bo juz pozamiatane bylo i tyle.
kaos azul
16-05-2008, 18:56
Ja nie wiem czemu zakładsz ,że druzyny które walcza o mistrza ,puchary ,utrzymanie napewno wygraja
poniewaz graja z druzynami ktorym juz wisi,nie dam sobie glowy za te teamy uciac,ale jest duze prawdopodobienstwo ze wszystkie wleza :zabki:
zreszta ja gram 3-4 szpile z tego za 50 a reszta cala na wariacie za 10 :lol3: ktory n a bank wlezie
a tak w ogole to sie niezla dyskusja wywiazala z tych moich typow
a propos Chelsea i Boltonu,to co jak co i gdzie jak gdzie ale tam podstepu nie szukajcie,przesledzcie sobie lepiej 5 ostatnich sezonow Regginy w Serie A ,to sa dopiero kurwa "rycerze wiosny" :hihi::lol2::lol3::faja:
przesledzcie sobie lepiej 5 ostatnich sezonow Regginy w Serie A ,to sa dopiero kurwa "rycerze wiosny" :hihi::lol2::lol3::faja:
Oni całą jesień pracują w pizzeriach, dorabiają sobie i za tą kase potem "sponsorują" sobie runde wiosenną :)
Zajebiscie...a mi na expie jakas kurwa chciala zajebac 180 zl +przejebala przez noc 50 zl na jakies gierki
Nie wiem jak sie mogla podjebac na moje konto ! Nie mam pojecia
Orientuje sie ktos czy jest na Sokolskiej bank ING ???????
I jesli w nazwie banku przy wyplacaniu w expie pisze bank z adresem tym przy Sokolskiej to znaczy ze jest to tylko glowna placowka tego banku czy jak ???
Nie
na szczescie
Jak sie obudzilem i sobie weszedlem na expekta z 'przeczucia' zobaczylem 11 zl
I wchodze w transakcje
i wyplaty
Jakis ciul chcial wyplacic na ten bank 180 zl z mojego konta
I zostawil konto swoje tam
A ja anulowalem transakcje oczywiscie , zmienilem haslo.
Oczywiscie jeszcze przejebal ponad 50 zl na rozne 'pierdoly' przez noc.
Wyplate zlecil po 4 rano.
no właśnie miałem pisać żebyś anulował transakcje i zglosil do expa ten przekręt
poza tym nie wypłaciła by na swoje dane bo wypłatę można zlecić tylko na dane ,na które założyło sie konto
Zglosilem wszystko.
Ale w expekcie nie zadaja skana dowodu i koles moglby sobie na taki numer konta wyplacic pieniadze.
Tak mi sie bynajmniej wydaje.
Majac numer konta itd. mozna sie tej kurwie dobrac do dupy?
jak juz pisalem
poza tym nie wypłaciła by na swoje dane bo wypłatę można zlecić tylko na dane ,na które założyło sie konto
poza tym dobrać sie byś mógł jakby podała swoje dane itd a tak to nie wiem bo granie na necie dalej jest raczej nielegalne w Polsce
a bank ci nie poda informacji o swoim kliencie raczej na podstawie numeru konta choć kto wie
Dobra w kazdym badz razie chcialbym sie chociaz dowiedziec kim ten pajac jest.
A z tym bankiem ING to jest w koncu tak ze koles jest z Katowic czy poprostu to sa tylko dane jakiejs glownej placowki?
możliwe ze exp prześledzi ip i wtedy możesz sie dowiedzieć czegoś więcej dostawce neta itd i wtedy uderzyć do niego
W porzadku
Dzieki w kazdym badz razie za rady.
A jak opisalem cala sytuacje expektowi i poprosilem o anulowanie kuponow puszczonych przez ta osobe a ktore nie graja jeszcze (na popoludnie sa) to jest jakas szansa ze expekt je anuluje i zwroci chociaz z nich pieniadze na konto?
co do miejsca zamieszkania to raczej nie koniecznie jest zamieszkanie w tym samym mieście aby mieć w danej placówce konto choć nie jestem na 100% pewien.
co do anulowania itd to zapewne wyjaśni to sie w najbliższym czasie bo raczej przez weekend kulawo będzie z odzewem ale kto wie
FC Siemce
17-05-2008, 11:19
http://i26.tinypic.com/30ry6i1.jpg
Co o tym sadzicie
Myśle, że eksperci w tym temacie wytłumacza na czym polega "system angielski" u bukow.
Założmy taki mecz:
Gospodarz-Goscie 1 (kurs 4-1), X (kurs 27-10), 2 (kurs 8-13)
i daje na to 10 złotych. Ile wygram gdy dam na poszczególne typy?
Jak to sie przelicza?
Jaworzno
17-05-2008, 11:54
Co o tym sadzicie
Z tą Gieksą to Ci nie wyjdzie niestety
Ladnie zaszalales 100 w plecy bedzie ;]
Tommywie
17-05-2008, 13:12
raczej bym postawil X na GKS
Co o tym sadzicie
No Safri pobandzie z tym kuponem ja bym to zagrał z 50 i dodał jeszcze Dortmund-Wolfsburg 2 2,05 i by było 590zł, ale sznse na to że wejdzie nie sa zbyt duże, bo z GieKSą na wyjeździe to nigdy nie wie sie co nim do głowy strzeli.
Pierwszy kupon w piczke remis do 1 połowy Legi :rotfl:
Ciekawe jak tam Francuska liga zagra dziś
Tommywie
17-05-2008, 14:38
Skonczcie cytowac zdjecia!
19lukasbytkow64
17-05-2008, 15:34
mysle ze przy odrobinie szczescia kupon kolegi Safriego wejdzie :)
JOHAN 13
17-05-2008, 15:52
Jak dla mnie Banik handicap grac.Slavie rowniez mozna tak zagrac.
A Sparty to bym akurat na przekor nie puscil.
Banik strzela na 2-0 w ostatniej minucie a Slavia traci na 2-2 w ostatniej minucie.Co do Sparty to miałeś racje.
Jebać Slavie!!!
Myśle, że eksperci w tym temacie wytłumacza na czym polega "system angielski" u bukow.
Założmy taki mecz:
Gospodarz-Goscie 1 (kurs 4-1), X (kurs 27-10), 2 (kurs 8-13)
i daje na to 10 złotych. Ile wygram gdy dam na poszczególne typy?
Jak to sie przelicza?
1 to 40 zł wygrane
X to 27 zł wygrane
2 to 6,15 wygrane
plus w kazdym wypadku zwrot stawki czyli 10zł.
W angielskim systemie podają ile wygrasz (4) jesli postawisz okreslona kwote (1)
Safri ladnie ci weszedl ten kupon;]
FC Siemce
17-05-2008, 17:50
:pijaki:A teraz ide na piwko swietowac zwyciestwo GieKSy
Jaworzno
17-05-2008, 21:55
Z jednego kuponu weszlo mi Lyon i Hamburg po wysokich wygranych a na drugim zajebało Lill. Ale jest do przodu
Banik nie zawiodl :) No moze z jednym
Handi piknie wlozl nerwy do konca ale Zeher wiedziol co robic :D
Do polowki wlazlo piknie :)
GieKSa rowniez nie zawiodla :) Under wlozl :D i do tego kto wygra 2 polowe :D
Week na plus spory plus rano wkleje screeny
1. FC Köln - RW Essen (Typ) 1 1,20 +
Banik Ostrava - Bohemians 1905 (Typ) 1 1,30 +
FC Tescoma Zlin - 1. FC Brno (Typ) 2 1,80 +
Motor Lubin - Slask Wroclaw (Typ) 2 1,90 +
Warta Poznan - GKS Katowice (Typ) 2 3,40 +
Rozwoj Katowice - Orzel Zabkowice Slaskie 1 - -
na b-a-h.com kolejny raz pod rząd jeden mecz mi nie wszedł ...
JOHAN 13
18-05-2008, 12:17
Banik-Bohemians - 1 - 1,32 - 2:0
St.Etienne-Monaco - 1 - 1,67 - 4:0
Lublin-Wrocław - 2 - 2,05 - 0:1
Slavia-Jablonec - 1 - 1,20 - 2:2 dziady jebane
Ako. 5,42 poszło sie walic sporo kasy przez zasrano Slavia
kaos azul
18-05-2008, 13:25
jebac lille !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roma odpuscila koncowke podobnie jak Chelsea tydzien temu.
Makaroniarze :dead:
a to przy okazji dało Catanii utrzymanie.
Marcin1964
18-05-2008, 21:46
www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDf8534e5f978f749f36b80d76 1f561678 :faja: Sevilllllla :pijaki:
Catania i tak by sie utrzymala majac punkt wiecej od Parmy :)
Jaworzno
18-05-2008, 22:05
Jebać Ajax i Atletico
ale spadłaby, mając tyle pkt co Empoli.
Jaworzno
18-05-2008, 23:26
Mam pytanie do znawców. Moge zagrac u polskich bukmacherow internetowych inna waluta niz zł?
Nie ma "polskich bukmacherów internetowych", są tylko zagraniczni, którzy mają ofertę w języku polskim. Możesz u nich grać spokojnie w innych walutach niż zł.
kaos azul
19-05-2008, 08:12
kurwa tragedia
lille gdyby wygralo 620 euro do przodu
a na drugim Roma jakby dowiozla 1-0 330 euro do przodu
weekend zalamka jak huj
motto od dzis "chciwosc nie poplaca"......
gieksiarz.wnc
19-05-2008, 10:45
Catania i tak by sie utrzymala majac punkt wiecej od Parmy :)
spadła by napewno leciał ten mecz na c+i po tej bramoie stadion srał ze szczescia
kaos azul
19-05-2008, 10:52
stary a gupi,dalem sie zlapac jak dziecko,rOMA PUSCILA MECZ cATANII wiedzac ze nie ma szans na mistrza,a Lille to pech
reszta mi wlazla,w huj szpili!
wygrana 0
Tak widze macie racje :)
Mialem sie juz klocic ale wczoraj spojrzalem w tabele na tym jebanym onecie i bylo Empoli podane nizej od Parmy i Catania 2 pkt nad Parma.
Ale widze ze to musial byc blad bo Catania miala 1 pkt wiecej od Empoli i gorszy bilans bezposred. meczow.
No to przyznaje racje.
No Kaos mogles puszczac po polowie sezonu ze Reggina sie utrzyma.
Mialbys ladna kase wyjeta :)
haha :D
kaos azul
19-05-2008, 15:34
nikt by mi tego nie przyjal-a jak juz to z kursem 1,02 moze,bo co roku to samo jest!
mega wkurwiony jestem swoja zachlannoscia w ostatnich 2 weekendach
teraz przerwa do euro 2008 :)
Jaworzno
20-05-2008, 07:16
Puscilem wczoraj St.Mirren-Glasgow 2 za 500 f. 130 do przodu. Zero ryzyka
kaos azul
20-05-2008, 08:36
Puscilem wczoraj St.Mirren-Glasgow 2 za 500 f. 130 do przodu. Zero ryzyka
raczej zero stresu,bo ryzyko zawsze jest,dlatego to tak wciaga :hihi:
gratulacje
macie jakieś typy na jutro? bo imprezy sie zbliżają a pusto w ryju:dead::dead:
Slask - Lechia X 3.10
GieKSa - Podbeskidzie X 3.40
??
Lechia chyba dzis odpusci Slaskowi wiec pewna 1;]
jak stawiacie Manchester - Chelsea?
ja myślę, że postawię na dokładny wynik dwa kupony - 2:1 i 1:0
i jeden że wygra w regulaminowym czasie gry Manchester.
hmmm Lechia mi sie widzi remis.
Czesto w meczach zgodowych tak jest poreszta Slask i tak ma OE jak tylko fuzja stanie sie faktem.
A co do fLM to ja mysle ze wygra go Chelsea.
I tak postawie jesli zdarze.
kaos azul
21-05-2008, 13:49
Slask z Lechia pewna 1
Gieksa moze byc 2 z Podbeskidziem(choc tego nikt nie chce)
sam nie stawiam bo nie moge
Chelsea wygra w rzutach karnych kurs - 15.00
za 2 zł = 27 zł :rotfl::rotfl:
--------------------------------------------------------------------------
Podbeskidzie
Chelsea
Kmita
:zabki:
Jaworzno
21-05-2008, 14:22
Manchester-Chelsea X
Jaworzno
21-05-2008, 22:50
Manchester-Chelsea X
Very good money!
Tommywie
21-05-2008, 23:05
ojciec dzisiaj wyciagnal 406 zl za trafione dobrze 2 grupy z 3 na kuponie :-)
http://img364.imageshack.us/img364/5201/2105082244qe8.jpg
kaos azul
22-05-2008, 09:30
Slask z Lechia pewna 1
Gieksa moze byc 2 z Podbeskidziem(choc tego nikt nie chce)
Manchester-Chelsea X
ladny kurs z tego wyszedl...
Jaworzno,od dzisiaj gramy kupony razem 50/50 ...!? :zabki::piwo:
Jaworzno
22-05-2008, 11:09
Nie ma sprawy kaosie, Gieksiarzowi trzeba pomóc:-) Myśle nad duża kasa na Celtic dzis, mimo małego kursu. Rangers ma przewage jednej bramki w tabeli a gra z zawsze trudnym Aberdeen i Celtic będzie napierał i da to rezultaty. Tak sądze
kaos azul
22-05-2008, 11:35
Celtic ma przewage 4 bramek (w sensie roznicy goli) ,czyli jezeli the Bhoys wygraja np. tylko 1-0 a rangers np.6-0, to wtedy protestanciury wygraja lige
Jaworzno
22-05-2008, 11:45
Tak tak, zakreciłem sie. Co nie zmienia faktu ze Celtic wygra. Przy ewentualnym prowadzeniu Celticu chocby w pierwszej polowie 2:0 Rangersi moga odpuścić bo tyle bramek napewno nie strzela. Nie wykluczone ze obie ekipy wygraja ale na Glasgow nie stawiam ze wzgledu na powyzsze
Jaworzno
22-05-2008, 21:57
Udało się dobra passa trwa
ja przegrałem 20zł na manchester (dokładne wyniki 1:0, 2:0, 2:1; i wygrana w reg. czasie gry)
miałem stawiać jeszcze dwa - wygrana po dogrywce, wygrana po rzutach karnych (zw57zł)
nie udało się - pierwsza myśl zawsze najlepsza
kaos azul
23-05-2008, 13:55
na dzis Dundalk + Bohemians ,oby...:zabki:
stawka tradycyjna
19lukasbytkow64
23-05-2008, 16:10
moje typy na dzis i jutro
Siatkówka IO/K/
Dominikana-Portoryko 1
Korea-Kazachstan 1
Siatkowka ME/M/
Belgia - Szwecja 1
Piłka nożna 2 liga Polska
Pel łowicz - GKS KATOWICE 2
Warta-Slask 2
LKS Lomza - Kmita 2
Kurs: 22.11
Stawka: 10
PWK: 198,99
kaos azul
23-05-2008, 21:52
na dzis Dundalk + Bohemians ,oby...:zabki:
stawka tradycyjna
kocham cie jak Irlandie ... 5-0 i 2-1 mniejszy kurs i tradycyjnie wieksze sztresy
Macie cos na dzis ciekawego ??
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID45d3553c7d78416cdc8fcb68 d384de9e
Dzisiaj weszło:
Śląsk
Arka
Lechia
na jednym kuponie kurs ok 3.7 w sumie
gieksiarz.wnc
24-05-2008, 18:59
mi Rakow zjebal:dead:
Jaworzno
24-05-2008, 21:47
Bylo trzeba Giekse dac. Pelikan musial wygrac i to zrobil. Pod koniec sezonu w calej Europie sa takie mecze. My odpuscimy Pelikanowi, a oni nam w przyszlosci
To samo było z Turem Turek, tez musial wygrac i wygral. Dobry kurs, szkoda ze balem sie grac za wiecej
gdzie moge sprawdzić o której i jak grają Sandecja - Lęczna to jest 3 liga?
http://www.90minut.pl/liga.php?id=3207
dzisiaj cos panowie gracie :jezor: ?
Jaworzno
27-05-2008, 09:15
Polska-Albania 1. Wieksza kasa na to, wygraja napewno
Dla tych, którzy lubią ryzyko :jezor: http://www.efortuna.pl/tiket/ekupon-detail.php?ekupon_cislo=162736204567
ja jak narazie trzepie kasiure na French Open.
Po udanych pierwszych dniach na jutro polecam:
684275 Hiszpania - Norwegia (Typ) 1 1,20 [Otwarte] 30-05-08 20:15
684523 Benneteau J. - Falla A. (Typ) 1 1,30 [Otwarte] 30-05-08 11:00
684598 Mathieu P.-H. - Schwank E. (Typ) 1 1,60 [Otwarte] 30-05-08 11:00
684983 Tursunov D. - Chardy J. (Typ) 1 1,50 [Otwarte] 30-05-08 11:00
685003 Jankovic J. - Cibulkova D. (Typ) 1 1,25 [Otwarte] 30-05-08 11:00
Zbliza sie euro to sie moze pochwalicie co bedziecie typowac xD
Jaworzno
03-06-2008, 15:15
Niemcy-Polska X
maniusx1
03-06-2008, 19:52
po 50 zł na każdy mecz Polski.
ciekawe co z tego wyjdzie :)
Niemcy - Polska 2 (Wierze że sie uda) za 10 zł :D
Jaworzno
03-06-2008, 22:49
Słabo wierzysz:-)
gieksiarz.wnc
04-06-2008, 12:22
Jeżeli bym obstawial to dałbym na Niemców ,ale tego nie zrobie bo chce ,żeby Polska wygrała no ale chciec a móc to róznica
nawet niemyslcie ze Polska wygra remis to itak zaduzo porazka pewna:))
szło by zagrac remis w pierwszej polowie
Jaworzno
04-06-2008, 16:49
Graj remis w całym meczu
gieksiarz.wnc
05-06-2008, 09:11
jezeli ktos ma konto w betsson ,to sa darmowe spiny w dwoch grach po 10 ruchów,oraz 5 zeta na gry online, ja zgarnolem 0.82ojro:hihi: tyle ,ze bonus jest zablokowany i tzreba obracac ta kasa dopiero to co sie wygra z tego bonusu mozna obstawiac na zaklady ja z tego zrobiłem ponad 2 euro i mogłem wypłacić 1,2 i mam juz całe 4zeta teraz musze obrócic te 5 zeta z gier ale narazie cos mi sie nie uruchamiają
Na sobote ;)
http://i29.tinypic.com/2h49h92.gif
za symboliczne 5 zł ;)
kamilosgks
05-06-2008, 14:10
Można w sts-ie obstawić tylko jeden mecz?I jak jest najmniejsza stawka?Jak obstawie za 2zł a kurs jest 2.45 to ile wygram?
4 zł z groszami ;) a pozatym na stronie jest kalkulator http://www.sts.pl/kalkulator.php ;)
jezeli ktos ma konto w betsson ,to sa darmowe spiny w dwoch grach po 10 ruchów,oraz 5 zeta na gry online, ja zgarnolem 0.82ojro:hihi: tyle ,ze bonus jest zablokowany i tzreba obracac ta kasa dopiero to co sie wygra z tego bonusu mozna obstawiac na zaklady ja z tego zrobiłem ponad 2 euro i mogłem wypłacić 1,2 i mam juz całe 4zeta teraz musze obrócic te 5 zeta z gier ale narazie cos mi sie nie uruchamiają
zajebista jest ta giera gdzie typuje sie mecze EURO:)-ja juz ok 20 zl w 10 min zrobilem i wale dalej:D
gieksiarz.wnc
05-06-2008, 17:03
ja juz cała kase zjebałem na keno master knebel ze mnie:dead:
gieksiarz.wnc
06-06-2008, 11:18
jESCZE3 JEDNA PROMOCJA ZALOGOWAŁEM SIE I 16,90ZL JEST NA KONCIE ROBCIE WSZYSTKO JAK JEST NAPISANE IBEDZIE OK
http://forum.typosfera.pl/viewtopic.php?t=9728
No spoko :)
ja tez mam juz kase na koncie...poczekam na mistrzostwa i moze sie zrobi cos z tego chociaz przy takich promocjach bylbym ostrozny...jak byla ta na BAH-u to zrobilem 160 zl z 5 euro obracajac to wiecej niz 3 razy po wymaganym kursie i sie dowalili ze musze jeszcze raz...to w koncu przejebalem wszystko
kamilosgks
06-06-2008, 14:48
Moje pierwsze 3 kupony wysłane:zabki:
1 na rozpoczęcie euro na wygraną Czechów(skromne2zł)
2 na wygraną Portugalii z Turcją i wygrana Chorwacji z Austrią(2zł)
3 na wygraną Francji z Rumunia(2zł)
Jak na razie małe stawki ale to dopiero początek:zabki:
i ile masz do wygrania 5 zł hehe ? :X
haha ziomek nie nabijaj sie z niego
Mam takiego kumpla ktory kiedys (pare lat temu) puscil kupon za 2 zl z trzema meczami i wygral...2.5 zl :lol:
Do tej pory nieraz mamy beke z tego :jezor:
Kupon1:
Szwajcaria - Czechy 02
Portugalia - Turcja 1
Austria - Chorwacja 02
Niemcy - Polska 2
Kurs: 12.83
Kupon2:
Grecja - Rosja 2
Szwajcaria - Portugalia 2
Turcja - Czechy 02
Polska - Chorwacja 10
Kurs: 11.21
kamilosgks
06-06-2008, 21:24
i ile masz do wygrania 5 zł hehe ? :X
Wypraszam sobie:foch: mam 14zł do wygrania:hihi: Po raz pierwszy typowałem to chyba od razu nie będę stawiał 100000zł:jezor:
Tommywie
06-06-2008, 23:42
haha ziomek nie nabijaj sie z niego
Mam takiego kumpla ktory kiedys (pare lat temu) puscil kupon za 2 zl z trzema meczami i wygral...2.5 zl :lol:
Do tej pory nieraz mamy beke z tego :jezor:
no to moj starszy mi opowiadal o kuponie, ktory znalazl w profku - za 2 zl, do wygrania chyba 3 i jeszcze przegral :D
Zimny1964
06-06-2008, 23:54
ja raz tylko kiedys typowalem obstawialem chyba 5 meczy nie pamietam za ile ale wiem ze wygralem 6.50 prawie za to fajki se do budy kupilem
hehe mi by sie nie chcialo grac juz na taka kase :)
Nawet dla jaj ;p
ja najmniej chyba wygralem za 2 zl-->6 zl ale to bylo w gimnazjum i gralem sobie sposobem i za 2 weszlo 6 potem za 6 bylo ponad 20 i potem za wszystko ponad 70 i skonczylem gre
Teraz juz bym sie nie bawil w takie pierdoly :jezor:
gieksiarz.wnc
07-06-2008, 10:15
sie wkurwiłem na te niemieckie kurwy bo inaczej sie nie da wczoraj dali mi ten bonus 16,9 a dziś jak się loguje to mi wyskakuje złe hasło a dobre jest napewno,dla tych co załozyli tam konto to mam rade nie grajcie tam ,poczytałem sobie o nich troche wiecej i nieżle szwingluja z wypłatami uber szajse niemieckie kmioty
Dokladnie tez mi wyskakuje ze zle haslo wpisuje.
Nie no to u mnie elegancko sie loguje.
Moze wyslijcie przypomnienie hasla czy cos na maila ?
Kiedys juz IW gralem bo dostalem 25 euro z konkursu tyle ze szybko to przegralem wiec nie wiem jak z wyplatami...
pierwszy obrot za 5 ojro to Szwajcaria-Czechy ponizej 1,5 gola w I polowie + Portugalia.
Czechy , Portugalia na + :)
heh ja mam kolesia no osiedlu,który postawił 5zł. i wygrał 4 000 zł.
każdy mecz mu siadł...
chłopak juz chyba z 10 lat chodzi do sts-u i mu sie należało
Austra : Chorwacja typ: 2
Polska : Niemcy dokładny wynik 1:1
Stawka :4.40
Wygrana : 59,40 zł
:foch:
gieksiarz.wnc
08-06-2008, 09:50
Nie no to u mnie elegancko sie loguje.
Moze wyslijcie przypomnienie hasla czy cos na maila ?
Kiedys juz IW gralem bo dostalem 25 euro z konkursu tyle ze szybko to przegralem wiec nie wiem jak z wyplatami...
pierwszy obrot za 5 ojro to Szwajcaria-Czechy ponizej 1,5 gola w I polowie + Portugalia.
to lepiej nie graj okazało sie,ze bonus tylko dla szwabów więc i tak nie wypłacisz tego
Portugalia, Czechy na +
Dziś Polska under 2,5
Jebac to zagralem sobie kupon za wszystkie 11,38 ojro na to ze gol w meczu Austriakow pewnie pozniej niz 30 minuta...
1:0 dziś dla Polski a kaska sie posypie i to sporo :D
Chorwacja + Niemcy ako 3.0 za kazda ka$a :))):faja:
Klose M. 2,31
kaos azul
08-06-2008, 14:36
Chorwacja poszla za 100 euro
Jaworzno
08-06-2008, 16:12
To samo, Chorwacja za dużą kase
Nie zebys cos panowie ale mi sie wydaje bardzo ciezkim to ze dwoch gospodarzy przegra na wstepie swoje mecze...nie wspominam o tym ze nie zdarza sie praktycznie aby gospodarze odpadali w fazach grupowych.
Mozna powiedziec...ale dawno gospodarz nie byl tak slaby.
Ale ja dzisiaj przewiduje remis Austriakow z Chorwatami.
Tez wszyscy mowili o meczu Szwajcarow ze po dupie ostro dostana z Czechami a prawda taka ze przegrali bardzooo nie sprawiedliwie.Ale sie ciesze hehe.
Jaworzno
08-06-2008, 17:19
1:0, jest dobrze
kamilosgks
08-06-2008, 18:52
Austria 0-1 Chorwacja:zabki: Kolejny kupon wszedł:jezor:
kaos azul
08-06-2008, 22:13
Nie zebys cos panowie ale mi sie wydaje bardzo ciezkim to ze dwoch gospodarzy przegra na wstepie swoje mecze...nie wspominam o tym ze nie zdarza sie praktycznie aby gospodarze odpadali w fazach grupowych.
Mozna powiedziec...ale dawno gospodarz nie byl tak slaby.
Ale ja dzisiaj przewiduje remis Austriakow z Chorwatami.
Tez wszyscy mowili o meczu Szwajcarow ze po dupie ostro dostana z Czechami a prawda taka ze przegrali bardzooo nie sprawiedliwie.Ale sie ciesze hehe.
bla bla bla :lol:
jest dobrze :faja:
chociaz my zas przejebali :kac:
Fuksa mieli Chorwaci w chuj.
A o nas juz nie mowie...kurwa patalachy
Chorwacja i Niemcy do przodu. postawione 7 euro wygrane 19
Lukas wdupil brame postawione 5 wygrane 12 :)
Nadal + Ivanović grubo
ehhhh... żałuje, że nie puściłem za 1000 zł.
izi money :)
dziś rekreacyjnie Francja + remis do przerwy Włochów z Holendrami
Jaworzno
09-06-2008, 09:15
To samo, po wielu oporach. Francja dzis wygra, wszak daje kase na nią:-)
Zebyscie sei nie zdziwili z ta Francja. nie wiem czemu wszyscy uwazaja ja za faworyta. Rumuni z rewelacyjnym w tym sezonie Mutu moga ugrac remis.
Jaworzno
09-06-2008, 09:57
Błażej, jesli nie z Rumunia to z kim maja wygrac. Faworyci pierwsze mecze do tej pory wygrywaja mysle ze sie to nie zmieni
no wiesz kwestia tego kto uwaza kogo za faworytów.Dla mnie Francja jest grubo przereklamowana. Mozliwe ze wygraja, Rumuni nie sa jakims specjalnym zespolem.
kamilosgks
09-06-2008, 12:37
Kolejny kupon wysłany:zabki:
Hiszpania - Rosja--->Wygrana Hiszpanii
Portugalia - Czechy--->Wygrana Portugalii
Niemcy - Chorwacja--->Wygrana Niemców
Jaworzno
09-06-2008, 13:10
kamilos taka rada mała. To juz bedzie druga kolejka i ktoras z tych druzyn NAPEWNO nie wejdzie
Rumunia - Francja 2
Grecja - Szwecja 2
Austria - Polska 2
KURS 10,00
Tomson - Egzamin z Informatyki w zarządzaniu 2, kurs 1,01
Tomson - Egzamin z Marketingu 2, kurs 1,2
Tomson - Egzamin ze Statystyki, zawodnik skreczował :)
A tak serio, to postawiłem dziś na Żaby skromnie za 15zł. Oby wygrali. :)
Austria - Chorwacja 2 kurs 1.90 (wlazło)
Włochy - Holandia 1 kurs 2.40
Francja - Rumunia 1 kurs 1.80
Na wybicie sie z dna :fly:
+ bonus
Król strzelców Euro:
Luca Toni kurs 12.00 :faja: wachałem sie pomiedzy nim a Podolskim :prasa:
kaos azul
09-06-2008, 16:10
krol strzelcow K.Benzema kurs 34,poszlo rekreacyjnie za 10
4 lata temu trafilem Barosa,byl kurs 37 wtedy
kaos azul
09-06-2008, 19:42
no i huj nie mogli faworyci non stop wygrywac,ja sobie zabojadow odpuscilem i dobrze
Jaworzno
09-06-2008, 23:03
Francja jest słaba jednak, trudno odbijemy:)
Kaos, grasz Hiszpanie?
kaos azul
10-06-2008, 09:59
Jaworzno mysle ze hiszpanie pokaza dzis rusolom miejsce w szeregu e'viva Espana:lajkonik:
u mnie kurs na to 1,72 ,jak w UK placa?
Jaworzno
10-06-2008, 10:52
za 40 postawione 66 do wyciagniecia
jutro Turcja-Szwajcaria
czerwona kartka w meczu za 3,7 w profie
jak ktos zna historie baraży do Mundialu w niemcach, to sie domysla o czym pisze:))))
ja bym taki pewny nie był co do wygranej hiszpanow...
Hiszpania - Rosja (4,20) 2
Panowie czy jeżeli założyłem sobie jakiś czas temu konto na bet-at-home i dokonałem wpłaty ze swojego konta bankowego, to mogę teraz zrobić wpłatę np. z karty kredytowej, ale nie mojej tylko innej osoby?
Nie chcę po prostu czekać 2 dni, aż mi kasa dojdzie na konto, a przy karcie kredytowej od razu tam jest.
Hm napisz do supportu, ale wydaje mi się że nie. Ze względu na możliwość prania pieniędzy cofnięto taką opcję chyba.
Tak jakby dalej nie można było tam prać...
kaos azul
10-06-2008, 16:58
poszla hiszpania za 100 euro
Jaworzno
10-06-2008, 18:55
No i bardzo ładnie:-)
kaos azul
10-06-2008, 19:03
superextra :zabki:
ale sie wystraszylem handicapa ,a kurs byl piekny 3,2 :szok:....
kamilosgks
10-06-2008, 19:40
Szwajcaria - Turcja 1
Austria - Polska 2
JOHAN 13
10-06-2008, 21:02
Mi sie wydaje że Turasy nie przegrają tego meczu.Jak dla mnie mają zdecydowanie lepszą drużyne.
po dłuższej przerwie - śmieszny kupon :)
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDad4b1c0a60c35f5fe6f102b8 649bf02a
55 euro :lol:
a zaczynalem od bonusu na jetbullu 10 euro z czego postawielm na kursie 1.83 i mialem do grania 8.33 a teraz juz 55 :)
jutro Portugalia powinna wejsc
Euro jest cool wszystkie mecze do tej pory weszły ;)
co na dzis gracie ?
Portugalie ? na Czechow calkiem fajny kurs jest ( 5 )... albo moze predzej under 2,5 ?
a drugi mecz raczej na gospodarza, pewnie beda chciec bardzo wygrac no i sciany beda po ich stronie szkoda tylko ze ich napardzior FREI ( Wa mac! ) zerwał wiazadła =/
kaos azul
11-06-2008, 11:20
nie bylbym tego taki pewien sadzac po ilosci Turkow zamieszkujacych Szwajcarie :lol2:
raczej spodziewalbym sie bardziej zywiolowego i glosnego dopingu szalonych turow niz cichych i ulozonych piknikowych helwetow...
ilośc kartek żółtych w meczu turków +4,5 za 1,95
może byc czerwień za 3,7
no i chyba jednak wygrana szwajcarów
w drugim meczu : obie drużyny strzelą gola za 1,8 w Profie
Jaworzno
11-06-2008, 12:20
Rekreacyjnie za 10 funtow Portugalia, Szwajcaria, Niemcy, Polska w najblizszych meczach
postawilem 5 euro na portugalie i remis turkow. do wygrania 25.50 euro
1 meczu nei ogladam bo postawilem przeciwko swoim a drugi bedize nudny :hihi:
Szwajcarzy niby cisneli Czechow ale Turcja to nie sa takie chlopcy do bicia jak sie wydaje. zreszta obadamy.
czerwona bym stawial ale na jetbullu nie ma takiej opcji. W koncu ta czerwona musi byc
Chuj w dupe tym wyzelowanym pedalkom kurwa
Dalem dokladny wynik 2-1 dla nich i akurat musieli dojebac w doliczonym :x:
http://sport.onet.pl/0,1264200,1767525,wiadomosc.html
Rahim moze to nieco złagodzi twe złosci :cham:
Ma być karny i czerwona w tym meczu.
Co tak łagodnie, to miała być kurna wojna : )
PS. Oczywiście chodzi o Swi-Tur.
Co do Ronaldo, to zagrał bardzo dobrze i efektywnie dla mojego kuponu : ) Podobnie jak Roddick i Nadal (na żywca).
Turcja:kurwa::kurwa::kurwa::kurwa:
dałem na remis to musieli zjebac :hihi:
no dobra blazej
to moga chociaz od tego jednego gola odprowadzic ze 100 ojro dla mnie gratis :szyderca:
eh a ja sie przejechalem na Szwajacarach i 50 poszlo :)
na jutro niemcy za 100we ? co wy na to ? :D
20 euro na czysto sie poszlo jebac przez turkow grrrrrr
a gadalem jeszcze ojcu w 10 minucie meczu jak bylo 0:0 ze jakbym wiedzial ze bedize lac to bym postawil na turkow. no szkoda. narazie ale wszystkie pewniaki wchodza
Gdyby Szwajcarzy po zdobyciu gola gdy mieli przygniatajaca przewage dobili Turasow to tamci juz by sie nie podniesli...a tak w 2 polowie dostosowali sie do tej murawy zdobyli gola na 1-1 i oba zespoly graly zeby zdobyc gola...i coz nie udalo sie i Turcy tak czy siak musza jebnac Czechow do czego mam nadzieje nie dojdzie.
na dzisiaj 5 ojro na remis Polski
1 ojro na tor Smolarka i Gomeza
poszło za 50 na Polskę i Niemców..
JOHAN 13
12-06-2008, 17:23
A godołech że Turasy wygrajom!!!
Jaworzno
12-06-2008, 18:58
Porażka jak ch....
Muszę podziękować bukom, że poszli za powszechnie powtarzaną i błędną opinią, że Niemcy są "wielkim zespołem". I dawali wielce nieadekwatne wysokie kursy na Chorwację.
Przy kursie 6,00 (szok) postawiłem 16 zł na Chorwatów. Nie ma źle : )
W ostatniej chwili 50 zł na Polskę.
Jaworzno
12-06-2008, 20:38
To gratulacje. jak tez dałem sie nabrac na to ze Niemcy są wielcy. Chuj z tym, ważne ze wygrywamy choc nie cieszy mnie ze to bramce małpy. Na bez rybiu, rak ryba...
Niestety Polska nie siadła...
hmm mi siadla chociaz osobiscie wolalbym zeby mi nie siadla a wygraly wczoraj turki no ale takie te obstawianie jest
30 euro do przodu :) Holandia i ponad 3,5 bramki w tym meczu. czemu nie postawilem 50 euro grrrr:]
Jaworzno
17-06-2008, 07:28
Co jest, nikt nie chces się pochwalic wygranymi?:-) Wczoraj Niemcy weszły bez problemu. dzis Włochy
zaraz ide do STS walnąć na Holandie i Włochy za 20 zł :) niewiem jak wy ale dla mnie Holandia wygra te całe euro
Jaworzno
17-06-2008, 09:49
Ja mimo wszystko dziś Holandi bałem się obstawić bo zagrają trzecim składem a brudasy to sprytne typy a jak w meczu Wlochy-Francja bedzie utrzymywal sie remis bo beda parli. Ale tak czy inaczej Wlosi wygraja i brudasy pojada do domu. Za prawde powiadam Wam:-)
Ostatnią rzeczą jaką bym dzisiaj zrobił to stawianie na Holendrów.
A to jest jak dla mnie pierwsze rzecz na dzisiaj.
Myslicie ze naprawde Holandia pusci Rumuncom mecz ?
Van Basten jest trenerem mlodym , ktorego raczej takie ukladziki nie interesuja.
Poreszta Holendrzy ciesza sie futbolem.
I juz podobnie wczoraj mialo byc z Chorwatami a kazdy widzial jak bylo...
W dodatku dzisiejsi zmiennicy bd chcieli wykorzystac okazje.
I coz...kazdy prawie z rezerwowych Oranje by gral w I skladzie naszej repry a i u Rumuncow wiekszosc by sie zalapala.
Potencjalni dzisiejsi kolesie ktorzy wystapia...
Heitinga , Bouma ,Robben, van Persie,Hesselink ,Huntelar czY Afelay...
zobaczcie sami
Ja za jakies 20 zl chyba to przygram na Holandie
co sadzicie o Holandia wygra cale euro 4,5 kurs na bah ? ostatnio co mi na euro siadlo to dokladny wynik austria-chorwacja 0:1 kurs 6 :) i do tej pory same mam wtopy
Nie wydaje mi sie...
przewaznie zespoly ktore naprawde swietnie graja dostaja zadyszki potem...jeden mecz i do widzenia...
znajac zycie wygra jakis zespol ktory przewaznie dobrze gra...
Nie zdziwilbym sie jakby Niemcy wygrali albo jacys Wlosi jesli wyjda z grupy.
Niemcom zwiastuje koniec juz w cwiercfinale, tez mi sie wydaje ze moga wygrac Włosi jak wyjda a jesli nie oni to moze jeszcez Hiszpania.Za dobrze im idzie narazie.Kiedys sie musza poklocic jak to kiedys bywało.
JOHAN 13
17-06-2008, 16:25
EURO08: Austria - Chorwacja 2 1.90 0:1 Výhra
08.06.2008, 18:00
EURO08: Włochy - Holandia 0 2.70 0:3 Prohra
09.06.2008, 20:45
EURO08: Szwecja - Grecja 1 2.55 2:0 Výhra
10.06.2008, 20:45
Założony: 06.06.2008, 15:32
Dane kuponu: 07336678
Status: Porażka
Aktualny całkowity kurs: 13,08
EURO08: Portugalia - Czechy 1 2.50 3:1 Výhra
11.06.2008, 18:00
EURO08: Niemcy - Chorwacja 1 2.15 1:2 Prohra
12.06.2008, 18:00
EURO08: Austria - Polska 02 1.28 1:1 Výhra
12.06.2008, 20:45
Założony: 10.06.2008, 20:30
Dane kuponu: 07371423
Aktualny całkowity kurs: 6,88
EURO08: Hiszpania - Szwecja 1 1.85 2:1 Výhra
14.06.2008, 18:00
EURO08: Grecja - Rosja 02 1.35 0:1 Výhra
14.06.2008, 20:45
EURO08: Czechy - Turcja 1 2.05 2:3 Prohra
15.06.2008, 20:45
Założony: 13.06.2008, 21:43
Dane kuponu: 07396571
Aktualny całkowity kurs: 5,12
EURO08: Szwajcaria - Czechy 02 1.31 0:1 Výhra
07.06.2008, 18:00
EURO08: Portugalia - Turcja 1 1.82 2:0 Výhra
07.06.2008, 20:45
EURO08: Hiszpania - Rosja 1 1.74 4:1 Výhra
10.06.2008, 18:00
Założony: 06.06.2008, 15:31
Dane kuponu: 07336673
Status: Wygrana
Aktualny całkowity kurs: 4,15
EURO08: Szwajcaria - Turcja 2 3.20 1:2 Výhra
11.06.2008, 20:45
EURO08: Francja - Holandia 2 2.87 1:4 Výhra
13.06.2008, 20:45
Założony: 10.06.2008, 20:30
Dane kuponu: 07371428
Status: Wygrana
Aktualny całkowity kurs: 9,18
A ja pusciłem dzisiaj na Rumunów, co jak co ale to jednak drugi skład bedzie grał. Rumuni radzili sobie z Włochami i Francją to z drugim składem Holandii też dadzą rade. Pozatym to tylko od nich zależy kto wejdzie . Jaworzno z Twojego postu wywnioskowałem, że Rumuny maja szanse przy remisie tylko w drugim meczu. Pozatym jak bym miał wybierać to wolałbym się ewentualnie zmierzyć w półfinale z Rumunią, na miejscu Holendrów.
Moze to was troche ostudzi.
Trener reprezentacji Holandii zapewnił dzisiaj, że w meczu z Rumunią nie będzie taryfy ulgowej. "Jutrzejszy mecz potraktujemy bardzo poważnie. Wystawię do gry najlepszych piłkarzy, ażeby pokonać Rumunię" - powiedział van Basten. Słowa trenera Oranje potwierdził napastnik Realu Madryt Ruud van Nistelrooy: "Chcemy wygrać z Rumunią".
Sam jestem ciekaw.Ale wierze w Oranje.Za 30 zl ---70 ponad do wyjecia.
Mam takie samo zdanie
Holandia - Rumunia 1
kurs: 2,70zł
st: 8zł
zw: 22zł
Ale z drugiej strony trener nie powiedziałby że się podłoży, że zespół wyjdzie bez woli walki i zagra na leżąco.
No jasne ze nie !
Zaraz by byly podejrzenia
Ale pisanie juz o tym ze wystawi najmocniejszy sklad chyba jest pewnym argumentem.
W dodatku musi miec sentyment do Italii i mysle ze nie bd chcial ujebac Wlochow na wstepie.
A My mozemy pierdolic a wyjdzie dopiero na meczu czy sie podloza.
Ja wierze ze NIE !
Jaworzno
17-06-2008, 17:41
Foxu tabela wygląda tak - http://www.*********/sport/0,89356.html
Holandia sie dzis podlozy zeby z trunieju odpadli dwaj mocni rywale
Wiem jak wygląda tabela i jesli Rumuni wygrają to inni się mogą pograć na własnym placu później.
kaos azul
17-06-2008, 19:09
musialem sie wpisac na SETNEJ STRONIE
sam juz nie wiem jak to ztymi szpilami bedzie,jak holandia zagra na 100 % to rozjedzie rumunow nawet drugim garniturem,bo beda sie chcieli mlodzi van bastenowi pokazac.Z deugiej strony jak dostana prikaz aby mecz potraktowac ulgowo to huj wie jak to moze byc
gdyby to na miejscu holandii byla dzis pewna utzrymania sampdoria a zamiast rumunow grajaca o zycie reggina to nie zastanawialbym sie ani chwili ,tylko ladowal za wszystko mafiosow ....
Powiem tak, każdy ma rację i jest to ciężki mecz do wytypowania. Ja osobiscie odpuściłem dzisiaj Euro bo każdy wynik w dwóch meczach jest mozliwy. A kto miał rację, przekonamy sie przed 23.
Osobiscie twierdzę że Rumunia wygra.
Widac kto mial jednak racje.
Holendrzy bardzo serio podeszli caly mecz przewaga...wynik ladny
Kto gral ten skorzystal.
Szkoda tylko z jednym ze za 30 gralem a nie 50 ale dobre +40 zeta po dosc dlugiej przerwie w puszczeniu.
Yildiray
17-06-2008, 22:00
Jutro Rosja-Szwecja,na kogo stawiacie?Chyba Rosja?
Myslalem ze Rumuni dzis beda bardziej chciec,bo wszystko zalezalo od nich,od ich wygranej,myslalem o skromnym 1-0.
Ja wlasnie sklaniam sie ku Szwedom.
No i przede wszystkim czy Hiszpanie wygraja tez ?
Wydaje mi sie ze Szwedzi wygraja 2-1 ; )
Co lepsze w tych mistrzostwach poki co trafilem 2 dokladne wyniki...i oba tyczyly sie meczow Szwedow :D
Jutro wygra Szwecja, co do Hiszpani ma jakies takie przeczucie ze moze byc niespodzianka, i Grecja bedzie chciała "dobrze" zakończyc te Mistrzostwa, a Hiszpania i tak na 99% awansuje, poza tym sa przereklamowani i nie sadze aby tak poprostu "zjedli" Grecje...
Na jutro Szwecja, i za Grecja strzeli gola w spotkaniu, miły kurs 1.65 ;)
Ale patrzcie jakie kursy na Portugalia - Niemcy 2.50 na 2.65
Chorwacja - Turcja 2.00 na 3.25 :)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.