View Full Version : Bukmacherka
Ass powinienes sie wybrac na lekcje do Nasha ! :cham:
Hmm ja puscilem drugi kupon hokejowy. Jak na razie jest zacnie , oby tak dalej.
Jaworzno
11-12-2009, 20:06
Znicz Jaroslaw - Turow Zgorzelec 2 @1,50
Tak można żyć :)
MisiekWNC
11-12-2009, 20:52
Kristof, Najman to mega słaby bokser, jedną walkę miał profesjonalistą a nie z kelnerami (Wawrzyk), Wawrzyk się bawił z Najmanem aż w 2 rundzie K.O. Mariusz, że jest mega silny, i technikę w parterze jakąś ma to pokona go bez problemu.
PS Mariusz trenuje Karate już ponad 10lat, ma uda jak Ty klatke piersiową i wyobraź sobie, że umie zrobić m.in szpagat.
Duisburg wygrał, ale Alemania dała dupy.......................
A to co sie dzieje w meczu Herta : Bayer to jest cyrk objazdowy kurwa.
W poprzednim tyg Werder mi zajebał 750zł wygranej, a teraz te pedały+ Alemania.
zobaczymy jak w nocy zagra NBA i NHL.
Dobra na drugim kuponie 3 hokeje jak na razie git. 6-4 Augsburg , 6-4 Gotteron i 3-0 Sonderjyske.
Zostal jeszcze jeden na nocke...
Miłosz1964
11-12-2009, 21:41
Poprad - Zvolen
HC 05 Banska Bystrica - Kosice
HC Fribourg - HC Ambri Piotta
+
Wisła - Zagłebie
Piast-Ruch (obie strzelą)
Ajax - NEC
Na dziś +10zł
Ale ciule. Wychodzilem to mialem nadzieje na wejscie kuponu wracam i obie w pizde jak ch..
Do chlopa powyzej. Pusc sobie w takim razie na te Salzburgi i inne skoro tak sa 'do stawiania'.
Salzburgi i inne wygraly, co ty na to??
No i to na to , ze kurs na sam Ruch byl niemal tak wysoki jak kursy lacznego ako z tych trzech meczow ktore wymieniles :-) . Oo !
A jak tak Ci sie trafilo to musisz zaczac stawiac :jezor:
omg passa minela :( Trinec dobry mecz ale mase niewykorzystanych akcji. Gonili wynik i im sie to udalo odpowiadajac na gole Zlina w minute przy obu torach.
Reszta no coment kurwa abo woz abo przewoz.
Assmodeo
12-12-2009, 08:43
Ass powinienes sie wybrac na lekcje do Nasha ! :cham:
O co Ci chodzi z tymi lekcjami?? ;) bo nie skumałem chyba :)
Na dziś dubel: Man utd, Bayern (2,13) :golebie:
JOHAN 13
12-12-2009, 10:06
Excelsior Mouscron - Sporting Lokeren
Typ:1
Kurs:2,10
W ciul bukow wycofało już ten mecz z oferty.Kursy szaleją jak pojebane.Biorąc pod uwage ostatnie wyniki tych druzyn to powinno być zdecydowane zwycięstwo gospodarzy.
no to lecimy :)
Dubelek 1:
Man U. , Tottenham
Dubelek 2:
HSV, Bayern
Dubelek 3:
Hoffenhaim, Celtic.
Dubelek 4:
Aberdeen, Juventus
Dubelek 5:
FSV Frankfurt, Rauma
No i kupon szaleństwo 4 typy:
Werder, Valencia, Stoke, Kloten.
A co tam niech sie dzieje :)
Assmodeo
12-12-2009, 10:19
Ja taki zabawowy:
Marsylia, Standard Liege, Rhyl, Fenerbahce, Cluj (Kurs og: 3,3) za 50zł
Assmodeo
12-12-2009, 10:40
Jeszcze jeden tak, wariacik:
Brugge - Mechelen 1.38 1
Iraklis - Panathinaikos 1.61 2
Aris - Asteras 1.67 1
Linfield - Cliftonville 1.60 1
Kurs akumulowany:5.94
Stawka: 50
Zakładana wygrana:267.30 PLN
Bolton Wanderers - Manchester City 2
Heart of Midlothian - Dundee United 2
całkowity kurs 4,23
za 20zł
kaos azul
12-12-2009, 12:01
hamburg,torino,stirling(-1)
kurs ogolny 8,0
jak wlezie to bedzie rubo :pijaki:
duble
Panathinaikos, Bayern
MU, Jastrzebie (siatka)
single
HSV
Real Sociedad
I mam pytanie: czy Jelen zagra dziś w meczu przeciwko Lorient? Bo jeśli nie to postawie na Lorient.
AndrusWNC
12-12-2009, 14:12
duble
Panathinaikos, Bayern
MU, Jastrzebie (siatka)
single
HSV
Real Sociedad
I mam pytanie: czy Jelen zagra dziś w meczu przeciwko Lorient? Bo jeśli nie to postawie na Lorient.
Info francja.goal.pl
Powrót Ireneusza Jelenia do gry - to najlepsza wiadomość jaką mogli otrzymać kibice AJ Auxerre. Bez Polaka AJA jest dramatycznie nieskuteczne i w tym sezonie nie potrafiło jeszcze odnieść żadnego zwycięstwa, gdy 28-letniego zawodnika nie było w składzie. W sześciu meczach bez udziału Jelenia Auxerre przegrało pięć razy i zremisowało tylko z Boulogne, zdobywając zaledwie jednego gola.
Excelsior Mouscron - Sporting Lokeren
Kurs:2,10
W ciul bukow wycofało już ten mecz z oferty.Kursy szaleją jak pojebane.Biorąc pod uwage ostatnie wyniki tych druzyn to powinno być zdecydowane zwycięstwo gospodarzy.
tobet wycofał również
AndrusWNC
12-12-2009, 16:50
Je*ac Szkocką piłkę i Aberdeen.
ktoś rusza arsenal x2? liver gra mega pizde?
Je*ac Szkocką piłkę i Aberdeen.
+ Man city
JOHAN 13
12-12-2009, 19:06
tobet wycofał również
A na Bwin podskoczyło z 1,95 na 2,10.Za dwie godziny będziemy mądrzejsi
JOHAN 13
12-12-2009, 19:18
Janczyk i 0-1.Coś mi to śmierdziało no ale do końca jeszcze daleko
Jańczyk nie skumał jezyka ze jst ustawka :cham:
dziś plus 5 zlotych :zabki:
manu mnie zalatwil...3 kupony ogladałem w chuj szans ,ale tak jakby nie chcieli strzelić...
Nekroskop
12-12-2009, 19:59
Janczyk i 0-1.Coś mi to śmierdziało no ale do końca jeszcze daleko
Janczyk x 3:szok:
naprawde nie zakumal ze ten mecz jest ustawiony:cham:
Man Utd zawalili kupon...a tak ladnie Rangersi z handi weszli i mialem czekac na Benfice...:sportowiec:
Miłosz1964
12-12-2009, 20:46
VFL Bochum-Bayern Munchen
Slask Wroclaw-Polonia Warsaw
Lechia Gdansk-Cracovia Krakow
Ako 6,0
Lechia Gdansk-Cracovia Krakow
Cfr Cluj-Fc Ceahlaul Piatra Neamt
Olympique Marseille-Us Boulogne
Fenerbahce-Mke Ankaragucu
Slask Wroclaw-Polonia Warsaw
Standard Liege-Ksv Roeselare
Ako 10 :(
Assmodeo
12-12-2009, 21:22
Dziś pech.. na każdym kuponie po jednym nie weszlo., i wszstkie porazki po (0-1). no coz. jutro sie odbijem ;)
Grałeś te ManU?
* a ostrzegałem :cham:
JOHAN 13
12-12-2009, 21:36
Śmierdzioł tyn mecz od poczatku.Buki na daremno tego nie blokowały.
O co Ci chodzi z tymi lekcjami?? ;) bo nie skumałem chyba :)
Na dziś dubel: Man utd, Bayern (2,13) :golebie:
RaHim sie pisze ; ) !
Nash tez kiedys popelnil niewybaczalny blad :cham:
A ja dzisiaj w pracy popilem na tyle, ze caly dzien bukmacherki mnie ominal a szkoda , bo Linkopings i Djurgardens mialem grac na pewno i wygraly bezproblemowo ;/
A w nocy zajebal Washington. Tukie jebane. Grali w przewadze i stracili gola na 3-3 :kurwa:
ja zagrałem Feyenord kurs 3,10 i pewnie 2:0, musieli wygrać po 10 latach, a po drugie w Heerenveen szpital
Ja na dziś gram Inter, Roma, Stuttgart
Assmodeo
13-12-2009, 10:41
Gencerbirligi 1,90 + Lyon 1,20
na dzis
Lyon - Bordo 2
Liverpool - Arsenal 2
Wolfsburg - Dortmund 2
Gjon - Sevilla 2
San Petersburg - Dinamo Moskwa 1
Linz - Villach 1
Kralove Vary - Trinec 1
Vitkovice - Kometa 1
Pardubice - Ceske Budejovice 1
Lugano - Langnau 1
Bofors - Orebro 1
Typy z Bali po 10, z hokeja po 20 :)
Uwaga na Inter!
Piłakarze Atalanty dosc mocno spinaja sie na ten mecz!
Atlanta - Inter
Santon, Quaresma, Obi, Stankovic, Samuel, Sulley Muntari oni dziś nie zagrają przeciwko Atlancie. W zespole gospodarzy zabraknie Barreto i Valdesa. O Atalancie można powiedzieć jedno... jest to najbardziej nieobliczalny zespół w Italii. Wydaje się, że tak jak w poprzednim spotkaniu z Rubinem, Inter zagra ustawieniem 4-3-3 z Eto'o, Milito i Balotellim na szpicy. Na lewej obronie z pewnością wystąpi Javier Zanetti, który potrafi więcej zdziałać w ofensywie. Przekonaliśmy się o tym w spotkaniu z Mistrzami Rosji. Szanse dostanie być może Patrick Vieira. W styczniu Atlanta wygrała z Interem 3:1 dziś Inter spróbuje się zemścić. Atlanta u siebie 1-2-4, a Inter na wyjeździe 5-0-2. Ponad to Inter ostatni mecz ligowy przegrał z Juve, a jak to się mówi dobry zespól nie przegrywa dwa razy z rzędu.
pewna 2 tak mi sie wydaje
Inter i PSG ;]
to musi byc wygrane
wczoraj kryzys bo ManU i Chelsea zniszczyly dwa kupony
Akurat Ci co tam w Interze nie graja to raczej rezerwowy ( wyjatek Stankowic) ogolnie Inter powinien wygrac ale... po wczorajszych wynikach moze niedziela też będzie ciekawa. Pytanie tylko Inter czy MIlan :)
4 meczyki. 2 x pilka, 1 hokej , 1 kosz. Zobaczymy co z tego bedzie :jezor:
Inter +Santander AKO 2.79
19Baart64
13-12-2009, 14:36
Jebac St. Pauli do 82 min 2;0 i chuj 2;2.
AndrusWNC
13-12-2009, 15:55
Kolejka cudów .. Chelsea , Standard, Aberdeen,Juve, Utd... a dzisaj Milan ,Inter, St Pauli..
Pytanie tylko Inter czy MIlan :)
obie :)
ostrzegałem przed Interem...
Postawiłem na over w meczu z Milanem licząc na to, że to Milan strzeli 2 lub 3 bramki.
Ale te czarno czerwone kurwy najwyraźniej grają przeciwko trenerowi. Przy stanie 0-1 i 0-2 nie było widać determinacji, a to co zrobiła Patopizda w 93. minucie to się w głowie nie mieści.
Shellu co ty za głupoty piszesz? graja przeciwko trenerowi :) Trener zawalił ten mecz niestety. Złe zmiany od 1 minuty złe zmiany w ciągu meczu. Niestety nie udało się wygrać Milanowi.
ogladalem Milan i to co grali to grali parodie widac ze graja przeciw trenerowi oni nie chcieli nawet bramki strzelic, a co do Interu to obudzili sie jak bylo 1-1 i wielce chcieli wygrac ale to co zrobili w 92 minucie to istna komedia
Janek dlaczego maja grac przeciwko trenerowi skoro wygrali ostatnio chyba 7 meczy przy 1 remisie. Sa 2 w tabeli z niewielka strata do Interu. Logii w tym nie widze zeby mieli grac przeciwko niemu, to co piszecie sie kupy nie trzyma poprostu.
Przegrali bo byli słabsi, bo Leonardo wywalił na rezerwe Pato zamiast trzymac sie ustawienia i stylu i mimo zmęczenia zagrać jeszcze 2 mecze do przerwy. Niechce mi sie rozpisywać wiecej o przyczynach porażki ale poprostu nie piszcie głupot tylko dlatego że typ nie wszedł:) koniec tematu z mojej strony. Ciężki wekend do typowania.
ale poprostu nie piszcie głupot tylko dlatego że typ nie wszedł:)
:D
No ale na poważnie to wyglądało tak, że nie mają ambicji. Klasowa drużyna przegrywając po prostu ciśnie, a tego nie było widać. Pykali sobie ciągle jakby to była 60. minuta meczu i sporo czasu. Może nie mają zegarków.
tak patrze i myśle jakim cudem buki mogły dać 3,50 na arsenal szczególnie po tym co liver zrobił w LM w środę w ramach rehabilitacji....
ktoś zna logiczne wytłumaczenie? znowu średnia wieku 20 lat?
jak nie wchodzi to nie wchodzi Vitkovice kiedy to sa skonczy
JOHAN 13
13-12-2009, 18:55
Ma ktoś konto w www.betcris.com ?
Kurwa puscilem PAOK - Iliakos (0-13) 2 i PAOK wygral 16 punktami...
Moze mi ktos napisze , ze jednak weszlo ?
Chuje glupie :cham:
gracie lyon ? bordo ma teraz dobra serie chodz wydaje mi sie ze skonczy sie ona dzisiaj
lyon ostatni raz w lidze wygral dnia 26/09/2009 z Toulouse 2:1
a kurs dosyc ciekawy
JOHAN 13
13-12-2009, 19:31
Ma ktoś konto w www.betcris.com ?
Moge załatwić kody 100zł i 1000zł w promocji.
tak patrze i myśle jakim cudem buki mogły dać 3,50 na arsenal szczególnie po tym co liver zrobił w LM w środę w ramach rehabilitacji....
ktoś zna logiczne wytłumaczenie? znowu średnia wieku 20 lat?
Podobnie z wtorkowym meczem DundeeU-Rangers na Dundee stawka 3,75. Rengersi sa w tak slabej formie ze spokojnie powinna wejsc 1 w tym meczu.
Tak jak 2 tygodnie temu Aberdeen po stawce 4,5. A byly przeslanki co do takiego wyniku, bo Rangersi nie wygrali w Aberdeen od 8 lat, nawety jak byli w formie, a co dopiero jak graja taka padake jak teraz.
Buki jednym slowem patrza bardziej na statystyke. Jesli na papierze druzyna A jest lepsza od druzyny B to mimo ze wszystkie znaki na niebie mowia ze moze byc na odwrot, to oni conajwyzej podniosa odrobine stawki na druzyne A
Moge załatwić kody 100zł i 1000zł w promocji.
Jakie warunki trzeba spelnic zeby dostac bonusa?
JOHAN 13
14-12-2009, 12:12
Jakie warunki trzeba spelnic zeby dostac bonusa?
Zapłacić za nie mniejszą sume niż są warte:hihi:
gg.8723043
Lyon - Bordo 2 + :lajkonik: 0-1
Liverpool - Arsenal 2 + :lajkonik: 1-2
Wolfsburg - Dortmund 2 + :lajkonik: 1-3
Gjon - Sevilla 2 + :lajkonik: 0-1
San Petersburg - Dinamo Moskwa 1 - :szok: 0-2
Linz - Villach 1 + :lajkonik: 4-1
Kralove Vary - Trinec 1 - :huh: 2-4
Vitkovice - Kometa 1 - :huh: 2-3
Pardubice - Ceske Budejovice 1 + :lajkonik: 5-0
Lugano - Langnau 1 + :lajkonik: 5-1
Bofors - Orebro 1 przerwany :szok::huh:
Ogolnie na duzy plus :)
No i na Bukareszt juz tez jest :)
Pora zbierac na Derby Istmbulu ale to sezon 2010/11
Unirea - Politehnica Iasi
1.35
typ: 1
West Brom. - QP Rangers
1.65
M.Tel Aviv - Ashdod
1.65
Cottbus - Rostock
2.07
Reggina - Triestina
3.55
typ: 2
Dawno nie gralem, co sadzicie o tym zestawie ?
O ile Ci chodzi o Boston z NHL a nie NBA to tez mialem na nich grac, na szczescie brat po raz kolejny ostatnimi czasy wyperswadował mi zły pomysl i podsunal typ na Skrzydła :faja: (to samo ost. było z Vitkovicami w czeskim hokeju)...
JOHAN 13
15-12-2009, 14:01
Bolton 2,20
BC Zadar+CSKA Sofia 2,17
Cracovia+Podhale+Piacenza 2,19
Wczoraj mialem udany dzien dzis wiec pochwale się co gram :zabki:
UTD- Wolverhampton
Copra Piacenza- Panata -siatka
Noliko-Lube Banca - siatka
ako - 2 expekt . stawka 15zł.
Powodzenia :)
p.s typy z siatki bez analizy wziąłem z forum :]
1 14/12 21:00 Bolton - West Ham 1 @ 2.1
Pirania 1948
15-12-2009, 18:23
Na piłkę zagrałem dziś
Sunderland +1
Man Utd -1
Dundee Utd lub x
Birmingham-Blackburn jeden team strzeli
Za 4,70 do wyjęcia 41,13
Zastanawiam sie jednak nad NHL..Chodzą mi po głowie trzy typy
Minnesota-Columbus over 5,5
Na ostatnie 3 meczy Wild 3 overy,Columbus na 3 mecze 2 overy.
Biorąc pod uwagę zwyżkę formy Minnesoty i z kolei spadek Kurtek...over całkiem prawdopodobny.
Nashville na fali,z pewnością podbudowani wczorajszym zwycięstwem nad Kurtkami a Błyskawice w kompletnym dołku,kolejnych 5 wyjazdowych porażek.Typ Predators
Trzeci meczyk to Pingwiny vs.Lotnicy
Flyers od bardzo dawna nie wygrali 2 spotkań pod rząd a w sumie wczorajsze ich zwycięstwo nad Niedzwiedziami,było raczej efektem brakiem skuteczności Bostonczyków,ktorzy trzy razy częściej strzelali na bramke niż Flyers..a bezbramkowy remis utrzymywał sie do połowy 2 tercji..co w 3 wykorzystali goście wrzucając 3 gole.
Typ Pingwiny.
Co Ty na to Rahim?
Sam poważnie zastanawiałem się nad Pingwinami ; ).
Uznałem jednak , że nie chcę zarywać drugiej nocki z rzędu i wybrałem mecze wieczorowe.
Pingwiny są bardzo mocne w tym sezonie, natomiast Phila od jakiegoś czasu osiąga nie dość , że słabe wyniki to i styl gry jest bezbarwny (to nie to samo co w początkowej fazie sezonu). Na szczęście odpuściłem granie na Bruins wczoraj , bo Philadelphia wygrała 3-1. Wiadomo wszystkiego przegrywać nie można to i sądzę , że jest duże prawdopodobieństwo iż goście nie wygrają drugiego z rzędu meczu nie prowadząc gry. W tym sezonie Phila u siebie przegrała już raz (4-5) z Penguins. Poza tym , w Philadelphi kilka kontuzji m.in Emery , Coburn czy Gagne co musi mieć wpływ na postawę zespołu.
Wśród Pingwinów nie widzę kontuzji , więc teoretycznie wyjadą najmocniejszym składem.
Realne przesłanki każą postawić na gospodarzy.
Nashville ostatnio niezłe wyniki , niemal brak kontuzji , ale ten mecz chyba bym odpuścił.
------------------------------------------------------------------------------------
U mnie w meczach które na razie trwają zadowalające wyniki. Oby tak dalej :)
Pirania 1948
15-12-2009, 19:27
U mnie dupa w kuponie na hokeja :-/
W austryjackiej lidze pbstawiłem wszystkie mecze powyżej 1,5gola w tercji i kolejny raz Adler wali mi kupna,bo Augsburgu 1:0...wrrr..
Może piłka wejdzie,ale po ostatniej kolejce Premiership to mozna spodziewac sie kazdego wyniku,tylko nie takiego,który sie typuje :-P
Dzięki za odp..w sumie ja dzis tez zarwałem nockę przez NHL i oglądałem Niedzwiadki i wczoraj w 3 tercji podobali mi sie Lotnicy,wykorzystali słabą skuteczność Bostonu i gre w PP.
A na dzisiaj GOOD LUCK i wysokich wygranych :-)
JOHAN 13
15-12-2009, 20:05
Bolton 2,20
BC Zadar+CSKA Sofia 2,17 :faja:
Cracovia+Podhale+Piacenza 2,19 jebać goroli i góroli:kurwa:
Czekomy na Bolton i bydzie dobrze
Miłosz1964
15-12-2009, 20:16
Ja dziś skorzystałem ze zmodyfikowanych typow Johana
Zadar+CSKA+Craxa = ako 3.0
i gites :)
JOHAN 13
15-12-2009, 20:18
Cibona Zagreb - Fenerbahce Ulker
Kurs:1,60
W Fenerbahce nie zagrają:
-Omer Asik center - 9pkt i 6 zb śr w euroleague
-Lynn Greer uraz stawu skokowego
-Gordan Giricek ma problemy z achillesem
Do tego Barcelona i ako. 2,10
Głupotę zrobiłem grając na tych leszczy z Dundee. Zapomniałem w tym wszystkim, że to w końcu Szkocja i oprócz Celticu , i Glasgow reszta to cipki (w jakiej formie 'firmy' by nie były)...
JOHAN 13
15-12-2009, 21:34
Typ z płatnej strony.Wczoraj też miałem ale nie podawałem.Typ wszedł.Osobiście nie gram ale może komuś pomoże podjąć decyzje.
Philadelphia Flyers at Pittsburgh Penguins
If the Flyers thought that changing their bench boss would put an end to their recent problems, they were mistaken. Philadelphia has lost seven of its last eight games and four of five under new head coach Peter Laviolette.
The Flyers’ biggest problem is that they can't recover when they fall behind early. They've got just four come-from-behind victories in their last 30 outings and have scored a pathetic six goals in their last seven losses, including a 4-1 thumping in New Jersey on Saturday.
“We got embarrassed," Laviolette said after Saturday’s game. “It should’ve been a little tough to sleep for everybody. Really. It’s hard to walk out of that game with a fluffy feeling. Everyone should be a little ticked off and upset.
The players are all feeling the pressure and realize that they need to start playing better as a team. But with rumored division in the locker room between the younger guys and the older guys, it’s hard to believe Philadelphia will get things going any time soon.
Expect the Penguins to score early and often against this shaky Flyers team.
Pick: Penguins
MisiekWNC
15-12-2009, 21:57
Johan danke za typ na Bolton :piwo:
JOHAN 13
15-12-2009, 21:58
Bolton 2,20:faja:
BC Zadar+CSKA Sofia 2,17:faja:
Cracovia+Podhale+Piacenza 2,19:kurwa:
Ogólnie jest niezły plus.
Na jutro Cibona+Barca ako. 2,08
JOHAN 13
15-12-2009, 21:59
Johan danke za typ na Bolton :piwo:
Nie ma za co.
Szkoda Birmingham bo też myślałem żeby pograć.
Pirania 1948
15-12-2009, 22:10
Johan typ na Pingwiny dość pewny,zagrają dziś w najmocniejszym składzie,wraca Kunitz a Crosby nadal jest w wysmienitej formie,w 10 meczach 10 goli...w bramce Lotników rezerwowy bramkarz Boucher,który wczoraj w wygranym meczu puścił tylko 2 bramki,ale wczoraj Bruins zagrało słabo,myślę ze Pitsburgh to na dzisiejszą noc pewniak.Tym bardziej ze w playoffach w tym roku juz 3 razy wygrali Pingwiny z Flyers i raz przegrali.Poza tym Fila od baaaaardzo dawna nie odnotowała 2 zwycięstw pod rząd.
Wbrew statystykom dziś w tym meczu chyba można tez zagrać over 5,5.Tak mi sie wydaje
MNie dzis Estudiantes do szału doprowadzil. Poszedł gruby pocisk na nich w azjanie -1 i ciule grali z przewaga 3 chlopw, tamci bez tormana i tylko 2:1. I zamiast pieknego zastryzku gotowki tylko zwrot...
Ładnie Liga angielska
4 mecze i 4 weszły :)
Zobaczymy co będzie w nocy NBA + NHL
Jutro jakies szpile godne typowania?
Pirania 1948
16-12-2009, 09:23
Johan typ na Pingwiny dość pewny,zagrają dziś w najmocniejszym składzie,wraca Kunitz a Crosby nadal jest w wysmienitej formie,w 10 meczach 10 goli...w bramce Lotników rezerwowy bramkarz Boucher,który wczoraj w wygranym meczu puścił tylko 2 bramki,ale wczoraj Bruins zagrało słabo,myślę ze Pitsburgh to na dzisiejszą noc pewniak.Tym bardziej ze w playoffach w tym roku juz 3 razy wygrali Pingwiny z Flyers i raz przegrali.Poza tym Fila od baaaaardzo dawna nie odnotowała 2 zwycięstw pod rząd.
Wbrew statystykom dziś w tym meczu chyba można tez zagrać over 5,5.Tak mi sie wydaje
Wchodzi jak w masło,Crosby znów szalał 1 gol + 2 asysty,wszedłby też over,który na bwin zmienili z 5,5 na 6...wynik 6:1
:pijaki:
No to pierwszy meczyk TP Mazembe - Auckland City X2 1.85 siedzi (2-3) . Teraz żałuję , że nie zagrałem jednak tej dwójki :cham:...
Uczciwie trzeba przyznać , że gdyby nie czerwona dla TP w 24 minucie to było by ciężko o wejście tego typu (Kongijczycy ze stanu 0-1 potrafili wyjść na 2-1 oczywiście grając w osłabieniu).
Pirania 1948
16-12-2009, 15:22
Z NHL warto dziś zagrać na Chicago Blackhawks i NJ Devils.
Zagrałem też na Buffalo Sabres,od rana na Bwin kurs na nich spadł z 2,55 na 2,35...ciekawe czy chodzi tylko o kontuzje Spezzy`ego(napastnik Senatorów) ,której sie nabawił w ostatnim meczu czy jeszcze o jakies osłabienia?
Sabres ostatnio grają świetnie...4 zwyciestwa pod rzad po 2 na wyjezdzie i 2 u siebie.
Warto chyba zagrac na nich dziś singielka za jakąś ostrozna stawke
ottawa mocna u siebie dlatego ja dzisiaj gram na nich, dodatkowo chyba sporting x2 po kursie 1.7
Hmm panowie. NHL ma to do siebie, że tam raczej nie zdarzają się dłuższe serię samych zwycięstw (nawet wliczając dogrywki i karne). Mocny zespół, nawet ogrywając inne mocne po kilku meczach i tak przegra. Nawet ze znacznie słabszym. Więc ja bym się obawiał granie dzisiaj na Sabres .
NJ Devils jak najbardziej, chociaż ja zagrałem na nich dwudrogowo po niższym kursie (wyjątek , bo od jakiegoś już czasu nie podaje typów i jakoś idzie lepiej bez zapeszania tfu tfu tfu).
A tak w ogóle minionej nocy były bardzo przewidywalne wyniki w NHL (Wild, Predators , Pingwiny czy nawet Capitals). Aż żal , że człowiek odpuścił.
Pirania 1948
16-12-2009, 16:19
Sporting nawet po ostatnim słabym wystepie i 0:1 u siebie z Leirą całkiem możliwy,bo Hertha wyjdzie ze sporymi brakami z podstawowej 11. Ja jednak dziś odpuszczam LE.
A NHL..no coż,wiadomo rosyjska ruletka w sezonie ponad 80 spotkań...ale przy farcie dubelek czy singiel wchodzi :-)
JOHAN 13
16-12-2009, 18:38
:pijaki:Typ z płatnej strony.Wczoraj też miałem ale nie podawałem.Typ wszedł.Osobiście nie gram ale może komuś pomoże podjąć decyzje.
Philadelphia Flyers at Pittsburgh Penguins
If the Flyers thought that changing their bench boss would put an end to their recent problems, they were mistaken. Philadelphia has lost seven of its last eight games and four of five under new head coach Peter Laviolette.
The Flyers’ biggest problem is that they can't recover when they fall behind early. They've got just four come-from-behind victories in their last 30 outings and have scored a pathetic six goals in their last seven losses, including a 4-1 thumping in New Jersey on Saturday.
“We got embarrassed," Laviolette said after Saturday’s game. “It should’ve been a little tough to sleep for everybody. Really. It’s hard to walk out of that game with a fluffy feeling. Everyone should be a little ticked off and upset.
The players are all feeling the pressure and realize that they need to start playing better as a team. But with rumored division in the locker room between the younger guys and the older guys, it’s hard to believe Philadelphia will get things going any time soon.
Expect the Penguins to score early and often against this shaky Flyers team.
Pick: Penguins
6-1:faja:
Liverpool ( tym razem nie ma opcji zeby nie wygrali )
Arsenal
wczoraj ManU
Man City z podporka
PSG
Le Mans wygrało 1-0 z Grenoble i zostali Devils na noc :).
Widzę Lyon też by wszedł (miałem grać handicap , ale dwa mecze z jednej ligi , uznałem , że to zbyt wiele).
A Sporting dostał 'w czapę' :jezor:
Na chwilę obecną zobaczę jak tam emocje na drugim kuponie (LE , Premiership , NHL).
Dostałem 15żetonów w kasynie na święta od Bet-At-Home.
Grałem, 40 krotnie obróciłem tą kwotą i jestem na plusie 111zł :)
Ci co sa zarejestrowani na Bet-at-home sprawdzcie swoją pocztę, pewnie też dostaliście bonus :)
Kiedyś również mi się udało z takiego bonusu zyskać 140zł i wypłacają to normalnie :)
Polecam.
jakiego buka internetowego polecacie?
Nancy, Toulouse, Tottenham, Shakhtar, PSV.
Ci co sa zarejestrowani na Bet-at-home sprawdzcie swoją pocztę, pewnie też dostaliście bonus :)
Kiedyś również mi się udało z takiego bonusu zyskać 140zł i wypłacają to normalnie :)
Polecam.
A moze polecasz jakies gryw kasynie w miare nie skomplikowane co bym to mógł ogarnąc :) ?? Z góry dźiękówa :D
A moze polecasz jakies gryw kasynie w miare nie skomplikowane co bym to mógł ogarnąc :) ?? Z góry dźiękówa :D
Ruletka :)
Stawiasz małe kwoty po 1zł/2zł a po 1h już masz obróconą kwote 40-krotnie.
Stawiałem tylko na kolory.
JOHAN 13
16-12-2009, 21:11
Cibona Zagreb - Fenerbahce Ulker
Kurs:1,60:faja:
W Fenerbahce nie zagrają:
-Omer Asik center - 9pkt i 6 zb śr w euroleague
-Lynn Greer uraz stawu skokowego
-Gordan Giricek ma problemy z achillesem
Do tego Barcelona i ako. 2,10 :faja:
Jest dobrze.Zaraz coś zapodam z płatnych serwisów zagranicznych.
Panowie . Nie wiem czy czegoś nie zrobiłem , ale jakoś nie mam żetonów za które mogę grać , gdy wchodzę do ruletki mimo , że po odświeżeniu z boku piszę mi :
"Stan konta wraz z Bonusem: 15,00 Żeton(y) "
Polecam.
no całkiem spoko ta ruletka na razie mam 40zł.
40 krotnie obrócić, czyli 600zł obrócić?
i jak będe chciał wypłacić to bedzie pisać ile kasy obróciłem? czy to na "wyczucie" trzeba?
Rahim wszystko ok, tez tak mam
Ale z tym jest problem, ze jak chce zagrac to pisze, ze nie mam wystarczajaca pieniedzy.
Co jest nie tak ?
JOHAN 13
16-12-2009, 21:46
Ice picks: Today's best NHL bets
St. Louis Blues at Chicago Blackhawks
Chicago Blackhawks forward Marian Hossa’s late second-period goal against the Tampa Bay Lightning Monday will forever live in highlight films.
Hossa caught a looping dump in, dropped the puck down to his stick and before it could hit the ice, batted the puck in mid air and past Lighting goaltender Antero Niittymaki. While the stunning score is garnering a ton of attention from fans and media, it is covering up Hossa’s poor play for the Blackhawks.
The goal was just his fourth of the season since returning from surgery Nov. 25. In his debut, Hossa netted two goals but since then has just seven points. Hossa is still adjusting to his new teammates, leaving Chicago to average under 2.5 goals per game since Hossa joined the lineup.
"I'm getting more comfortable," said Hossa. "When you're playing more and more games you get the good habits and get the system and you get comfortable."
The Blackhawks post an over/under record of 2-6 with Hossa on the ice and now face a Blues squad that is among the best under plays in the NHL. St. Louis is 10-17 over/under and has fallen below the total in three of its last five games.
These teams have also played under the number in four straight meetings
Pick: Under 5,5
JOHAN 13
16-12-2009, 21:47
Matchup: Grizzlies at Hawks
Time: 7:05pm ET
12/16: HAWKS -9
Analysis: Atlanta is 20-7-1 ATS their last 28 games as home favorites and they are 8-3 ATS off a double digit win. The Hawks are 6-1 ATS their last 7 home games vs. a team with a road win percentage of less than 40% and they are 12-4 off an ATS win. Memphis is 19-40-1 ATS their last 60 games as road underdogs of 5.0 to 10.5 points and they are 3-8 ATS after scoring 100 or more points in their last game. The Grizzlies are 1-5 ATS their last 6 meetings with Atlanta and they are 0-4 ATS their last 4 games in Atlanta.
Jebać te kurwy z Liverpoolu !
Matkojebcy. Kurwa miałem handicap :kurwa: !
Jebać Basel, Arsenal i Slavie !
przez te pizdy na 11 kuponach mialem 1 mecz nie trafiony... by było 1,5 kafla do przodu
KURWA!
Trza sie jutro odkuć....
JOHAN 13
16-12-2009, 22:24
Lille + Angola ako. 2,06
po delikatniej analizie układu tabeli w Lidze Europejskiej :)))) proponuje zgrac
Dynamo Z
Lazio
Lille
Twente
to raczej pewniaki.....:))))))
a mecze z dreszczykiem
Rapid - Celtic - 2
Fenerbahce - Sheriff - 2
No i NJ Devils wygrali po niezbyt ciekawym meczu 2-1 mimo , że przegrywali :faja: , więc weszło.
Nerwy na ciupoków z L'poolu były nie potrzebne , bo NYR przegrało :zabki:
Bartek84
17-12-2009, 06:02
Dzięki Johan
Miłosz1964
17-12-2009, 06:51
Johan :piwo:
Nareszcie przekroczyłem granice 100 zł na koncie :)
Yuuhu :)
10 meczow NBA weszlo :lajkonik::lajkonik::lajkonik:
Ach czuje zapach kasy na koncie :)
trza cosik dzisiaj pograć
Johan dzieki za typy :piwo:. Zagrałem to w dublu weszło ładnie. Mozesz podac namiary na ta stronke i napisac co nieco o niej?? Ile kosztuje abonament itd.
rusza ktoś FC Sheriff Tiraspol gdyby wygrali z Fenerbahce które jest pewne awansu, a Twente przegra to awansują, kursy od 4,45 do 5,24
Duchu ja mysle ze w jakims handicapie mozna delikatnie sprobowac. Fenerbahce ma juz pewny awans, do tego w weekend graja wazny mecz z Trabzonsporem a sytuacje maja taka w grupei ze bez wzgledu na wynik zajma pierwsze miejsce gwarantujace rozstawienie w kolejnej rundzie. Wczoraj niespodzianek nie było to moze dzis trzeba zaczac ich szukac
JOHAN 13
17-12-2009, 08:36
Ice picks: Today's best NHL bets
St. Louis Blues at Chicago Blackhawks
Chicago Blackhawks forward Marian Hossa’s late second-period goal against the Tampa Bay Lightning Monday will forever live in highlight films.
Hossa caught a looping dump in, dropped the puck down to his stick and before it could hit the ice, batted the puck in mid air and past Lighting goaltender Antero Niittymaki. While the stunning score is garnering a ton of attention from fans and media, it is covering up Hossa’s poor play for the Blackhawks.
The goal was just his fourth of the season since returning from surgery Nov. 25. In his debut, Hossa netted two goals but since then has just seven points. Hossa is still adjusting to his new teammates, leaving Chicago to average under 2.5 goals per game since Hossa joined the lineup.
"I'm getting more comfortable," said Hossa. "When you're playing more and more games you get the good habits and get the system and you get comfortable."
The Blackhawks post an over/under record of 2-6 with Hossa on the ice and now face a Blues squad that is among the best under plays in the NHL. St. Louis is 10-17 over/under and has fallen below the total in three of its last five games.
These teams have also played under the number in four straight meetings
Pick: Under 5,5
3-0:faja:
JOHAN 13
17-12-2009, 08:37
Matchup: Grizzlies at Hawks
Time: 7:05pm ET
12/16: HAWKS -9
Analysis: Atlanta is 20-7-1 ATS their last 28 games as home favorites and they are 8-3 ATS off a double digit win. The Hawks are 6-1 ATS their last 7 home games vs. a team with a road win percentage of less than 40% and they are 12-4 off an ATS win. Memphis is 19-40-1 ATS their last 60 games as road underdogs of 5.0 to 10.5 points and they are 3-8 ATS after scoring 100 or more points in their last game. The Grizzlies are 1-5 ATS their last 6 meetings with Atlanta and they are 0-4 ATS their last 4 games in Atlanta.
97-110:faja:
JOHAN 13
17-12-2009, 08:38
Johan dzieki za typy :piwo:. Zagrałem to w dublu weszło ładnie. Mozesz podac namiary na ta stronke i napisac co nieco o niej?? Ile kosztuje abonament itd.
Jaca mam tam darmowy dostęp:napinka:
JOHAN 13
17-12-2009, 09:31
Lille + Angola ako. 2,06
Angola wygrała , czekomy na Obierka:hihi:
JOHAN 13
17-12-2009, 10:01
Rumunia + Prokom +5,5
Ako.2,41
Może się ktoś wypowiedzieć na temat dzisiejszej Euroligi w kosza ?
Mam swoje typy nad którymi się zastanawiam , ale może ktoś poda coś od siebie .
Może się ktoś wypowiedzieć na temat dzisiejszej Euroligi w kosza ?
Mam swoje typy nad którymi się zastanawiam , ale może ktoś poda coś od siebie .
Panathinaikos - Real over 153,5
patrząc na historie ich spotkań w atenach, nigdy poniżej tej liczby nie zeszli.
JOHAN 13
17-12-2009, 11:36
Rumunia + Prokom +5,5
Ako.2,41
Rumunki sie zesrały:foch:
no całkiem spoko ta ruletka na razie mam 40zł.
40 krotnie obrócić, czyli 600zł obrócić?
i jak będe chciał wypłacić to bedzie pisać ile kasy obróciłem? czy to na "wyczucie" trzeba?
Rahim wszystko ok, tez tak mam
W prawym górnym rogu jest ikonka odświeżenia stanu konta, wystarczy na nią najechać a pokaże Ci się ile jeszcze trzeba obrócić...
a jak dostaliscie cynk od betathome apropos tego kasyna? u mnie wszedzie pusto ;/
ok juz widze... wystarczylo troche strony poprzesuwac ;] ahh..
chyba kasa dla wybranych bo u mnie pusto
ok juz widze... wystarczylo troche strony poprzesuwac ;] ahh..
chyba kasa dla wybranych bo u mnie pusto
Ja też jak się pierwszy zalogowalem nic nie miałem.
Wbiłem na Kasyno dałem ikonkę odświeżenia, i po kilku godzinach mi to dodali.
Hapoel Tel-Aviv - Hamburger SV : 2
2.35
Lazio - Levski Sofia : 1
1.53
Everton - BATE Borisov : 1
1.83
Genoa - Valencia : 2
2.60
Ajax - Anderlecht Połowa : 1X
1.16
no to dzis cza cos zagrac wiec do boju :)
Valencia
Celtic
Villareal
Skromnie
Debreczyn za RUBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
apropos tego kasyna to dostalem ale wszystko poszlo na "czerwone" :D
a ze mialem 50% szansy to akurat mialem pecha bo wypadlo "czarne"
na dzis poszedl
sumann - greis 2 (1.60)
cska - maccabi 1 (1.40)
po 3ech strzelaniach sumann bezbledny a greis 3 karne minuty :hihi:
JOHAN 13
17-12-2009, 15:22
Stan konta wraz z bonusem:15 żetonów
Co zrobić żeby to postawić bo non stop mi pisze że mom zero?
No chyba że mom zero? hehe
JOHAN 13
17-12-2009, 15:29
CSKA + Paritzan
ako. 2,24
Nekroskop
17-12-2009, 15:35
wejdz w ruletke i zacznij grac...ja juz przejebalem wszystko...a w pewnym momencie bylem nawet na plusie:hihi:
Ja grając 'all in' zdobyłem 30 zł. Niestety chciałem jeszcze raz trafić i lipa :cham:...
Na dzisiaj puszczone 2 x hokejek + euroliga :jezor:
hmm dziwne ;/
ja nie dostalem zadnego info o bonusie, ale jak weszlem w ruletke to widze ze tam jest stan konta 15 zeta, wiec mysle ze Ty takze powinienes miec ten bonus.
Pieronskiego niefarta dzis mom. Celtic w 30 minucie przegrywa juz 3:1 :kurwa:
Baton tys staiwal awans debrecenu czy wygrana w meczu?
na dzis poszedl
sumann - greis 2 :lool:
cska - maccabi 1 :lool:
ale jak mozna prowadzic 20ma pkt i doprowadzic do takiej nerwowki? uff
wazne ze wygrali :D
naszczescie Awans dalem. Sorki nie napisalem tam. Udalo sie. I zas do przodu :)
JOHAN 13
17-12-2009, 20:07
Lille + Angola ako. 2,06:faja:
Główny kupon siedzi.Ostatnio niezle mi idze :lool:
JOHAN 13
17-12-2009, 20:36
Today's best NHL bets
Tampa Bay Lightning at Detroit Red Wings
Rick Tocchet is fed up. After watching his team lose its eighth game in nine tries, the Lightning head coach decided there needed to be a shakeup.
Forwards Alex Tanguay and Jeff Halpern were benched for Tuesday’s game against the Predators. Tampa Bay lost 4-7 despite dressing eight defensemen.
“We have to get this thing straighten out,” Tocchet told the St. Petersburg Times. “We lose because teams are better than us, you can live with that. But there are some games wewere outplaying a team and for whatever reason we just went the other way.
“It’s mind boggling and it’s not going to happen any more. If I have to play a defenseman at center because we don’t have a guy doing a job, we’re going to do it until we do other things. But right now, I can only control the guys that are here.”
Tanguay, who has just four goals in 32 games, wasn’t surprised by the benching.
“What’s there to say? I try my hardest. I guess it’s not good enough. The team is slumping and I’m a big part of it.”
Those don’t sound like words of a motivated player.
Pick: Red Wings
JOHAN 13
17-12-2009, 20:38
Today's best NBA bets
New York Knicks at Chicago Bulls
You know things aren’t going well for your team when it losses and the players are telling reporters they’re happy about their effort.
''Even though we lost, this was a winning-type effort,'' Bulls guard Kirk Hinrich told the Chicago Sun-Times following a nine-point loss to the Los Angeles Lakers. ''I thought everybody played hard. You could tell there was a sense of urgency there.''
So, Chicago lets a sick and banged up Kobe Bryant score 42 points and suddenly everyone’s feeling good in the Bulls locker room?
''I really think since the Golden State game [on Friday], we've played hard,'' Luol Deng said. ''I think we're headed in the right direction. We just have to keep playing like this.''
What a bunch of loser talk. That Golden State game is Chicago’s only win in its last seven games and it needed overtime to finish off the Warriors.
Things aren’t good in the Windy City.
Everyone wants Derrick Rose to take over when the Bulls are struggling to score, but the point guard has reservations of going into ball-hog mode.
“People say they want me to shoot the ball more, but I’m the point guard; I can’t do that. I‘ve got to pass the ball to people and get people open,” Rose told the Chicago Tribune. “Taking over as a point guard is getting people open and shooting here and there.”
Until the Bulls figure out how to maximize Rose’s role, they’ll struggle to fill up the hoop. That doesn’t bode well going against the fast-paced Knicks.
Pick: Knicks
JOHAN 13
17-12-2009, 20:42
Analysis: Play On: Jacksonville Jaguars (Game 302)
Note: With their record-setting 22nd straight regular-season win, the Colts take to the division road attempting a series sweep of the Jaguars, a situation of which they are 0-6 ATS in their last six attempts. They have also not fared well in the month of December as favorites of a double-digit win versus .500 or greater opposition, checking in with a 1-7 ATS record. More importantlyˆ, our database reminds us that since 1980: undefeated NFL favorites are 2-13 ATS form Game Thirteen out when going into revenge, including 0-5 ATS when taking on a division opponent. With that we turn to Jack Del Rio and his 20-7 ATS mark as a dog with revenge. The Colts edged Jacksonville, 14-12, at home in the season opener and with the Jaguars still in the playoff picture, look for the points to become the play here tonight. We recommend a 3-unit play on Jacksonville.
JOHAN dobre sa te Twoje typy, ciekawe czy te dzisiejsze tez tak fajnie wejda chodz osobiscie to mam troche odmiienne zdanie co do meczu czerwonych skrzydel
podobno troche oslabieni sa
"brakuje w tej kadrze z różnych przyczyn kontuzji : Andreas Lilja, Niklas Kronwall, Jason Williams , Valtteri Filppula, Johan Franzen, Jonathan Ericsson, Darren Helm ,Dan Cleary."
3 zwyciestwa z rzedu robia swoje chodz z tampa moga sie troche pomeczyc, zobaczymy
ja dzisiaj z NHLa gram rekiny, bodaj od 5 meczy nie wygrali
good luck
JOHAN 13
17-12-2009, 21:16
Wchodze na te kasyno w BAH i zdziwko.Było 15 żetonów i huja , wjebało!!!
Złodzieje , złodzieje!!!
Adelaide United - Wellington Phoenix
kurs: 2,25
W drużynie gości w tym meczu zabraknie następujących zawodników:
- Paston (bramkarz)
- Muscat (obrońca)
- Sigmund (obrońca)
- Greenacre (napastnik)
Wszyscy to podstawowi zawodnicy tak więc linia obrony i ataku została poważnie osłabiona.
chodz osobiscie to mam troche odmiienne zdanie co do meczu czerwonych skrzydel
podobno troche oslabieni sa
"brakuje w tej kadrze z różnych przyczyn kontuzji : Andreas Lilja, Niklas Kronwall, Jason Williams , Valtteri Filppula, Johan Franzen, Jonathan Ericsson, Darren Helm ,Dan Cleary."
W sumie prawie wszyscy nie grali juz w poprzednich spotkaniach oprocz Ericssona ktory doznal kontuzji w meczu z Kojotami ;).
Mysle, ze Red Wings sa w stanie wygrac w regulaminowym czasie , chociaz kurs taki nie specjalny wg. mnie na nich.
Mi juz nie siadly jebane kebaby z Efesu no i Augsburg , wiec dzisiaj nie bd kolejnej nocki z NHL.
Poza tym mysle, ze Phila moze znowu przegrac z Pingwinami (w sumie daje na to 80%).
Pirania 1948
17-12-2009, 21:30
Dziś naprawde cięzkie mecze w NHL i w spotkaniach trzech moich "pewniaków" w regulaminowym czasie pachnie mi remisem,chodzi mi o Pingwiny,Skrzydła i Rekiny.San Jose w sumie wystąpi w najsilniejszym składzie i najlepszym teamom jest ciężko powstrzymac Thortona i Marleau.Wydaje sie ,że Ducks sa najlepszym rywalem by przełamac ostatnią serie porażek Rekinów,tym bardziej na własnej tafli i po dłuższej przerwie miedzy spotkaniami niz Kaczory,ktore wygrały 2 mecze pod rzad! trzeci to już by byla sensacja!Problem jest w swietnej dyspozycji Hillera , bramkarza Ducks...Canacks wczoraj kilka razy grali w przewadze i nie potrafili tego wykorzystac a maja najlepsza statystyke gry w PP w całej NHL. A jesli chodzi o Pingwiny,no cóż Lotnicy beda pewnie chcieli rewanzu za ostatni pogrom w Pitsbourghu 6:1 i tu zagrałbym typ ML ,bo w regulaminowym czasie może nie byc rozstrzygniecia.
JOHAN 13
17-12-2009, 22:06
CSKA + Paritzan
ako. 2,24
Ale Partizan odpierdolił.Najpierw dojebali 2 kwarte a w ostatniej żenująca skuteczność rzutów wolnych:kurwa:
Na jutro Hiszpania w ręczno.
Pirania 1948
18-12-2009, 03:48
Dziś naprawde cięzkie mecze w NHL i w spotkaniach trzech moich "pewniaków" w regulaminowym czasie pachnie mi remisem,chodzi mi o Pingwiny,Skrzydła i Rekiny.San Jose w sumie wystąpi w najsilniejszym składzie i najlepszym teamom jest ciężko powstrzymac Thortona i Marleau.Wydaje sie ,że Ducks sa najlepszym rywalem by przełamac ostatnią serie porażek Rekinów,tym bardziej na własnej tafli i po dłuższej przerwie miedzy spotkaniami niz Kaczory,ktore wygrały 2 mecze pod rzad! trzeci to już by byla sensacja!Problem jest w swietnej dyspozycji Hillera , bramkarza Ducks...Canacks wczoraj kilka razy grali w przewadze i nie potrafili tego wykorzystac a maja najlepsza statystyke gry w PP w całej NHL. A jesli chodzi o Pingwiny,no cóż Lotnicy beda pewnie chcieli rewanzu za ostatni pogrom w Pitsbourghu 6:1 i tu zagrałbym typ ML ,bo w regulaminowym czasie może nie byc rozstrzygniecia.
Jak na razie zgodnie z przewidywaniami dwa single wchodzą.Pingwiny wygrywają po dogrywce i rzutach karnych 3:2:pijaki:
Red Wings poradzili sobie w reg.czasie i zwyciężają 3:0
A teraz czekam na występ Thortona i spólki.Myśle,że to jednak bedzie stacie dwoch bramkarzy Nobokova (Sharks) vs Hiller (Ducks).Mam nadzieje,że ten ostatni nie złapie o jeden strzał więcej :-)
Pirania 1948
18-12-2009, 07:07
No i Rekiny wchodzą jak w masło,wygrywają 4:1 po 2 trafieniach Marleau,Thothona i Segutchiego.Szkoda,że puściłem tylko singielki na Pingwiny i Rekiny,ale do końca nie byłem pewny dyspozycji Skrzydeł.
O mały figiel pieknie by weszła taśma :
Pittsburgh Penguins u Philadelphia Flyers Wygrany 2:2 po karnych 3:2
(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)
Typ: Pittsburgh Penguins 1.91
Dallas Stars u Atlanta Thrashers Wygrany 5:5 w dogrywce 5:6
Typ: Atlanta Thrashers 1.77
Phoenix Coyotes u Columbus Blue Jackets Wygrany 1:1 p karnych 2:1
Podwójna szansa (czas reg.)
Typ: Phoenix Coyotes lub X 1.75
Minnesota Wild u Montreal Canadiens Wygrany 3:1
Typ: Minnesota Wild 1.91
New York Rangers u New York Islanders Wygrany 5:2
Typ: New York Rangers 1.87
Tampa Bay Lightning u Detroit Red Wings Wygrany 0:3
Typ: Detroit Red Wings 1.50
Nashville Predators u Edmonton Oilers 6:3! Niestety..Przegrany
Typ: Edmonton Oilers 1.87
Los Angeles Kings u Calgary Flames 1:2 Wygrany
Typ: Calgary Flames 1.55
Anaheim Ducks u San Jose Sharks
(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) 1:4 Wygrany
Typ: San Jose Sharks 1.45
Kurs całkowity 133.21
Stawka na zakład 2,00 zł
Dziś nocka na plusie :-)
JOHAN 13
18-12-2009, 08:49
Nocka coś nie wyszła amerykańcom.Ale nie zawsze jest 1 maja. :-)
JOHAN 13
18-12-2009, 11:11
Wchodze na te kasyno w BAH i zdziwko.Było 15 żetonów i huja , wjebało!!!
Złodzieje , złodzieje!!!
Adelaide United - Wellington Phoenix
kurs: 2,25
W drużynie gości w tym meczu zabraknie następujących zawodników:
- Paston (bramkarz)
- Muscat (obrońca)
- Sigmund (obrońca)
- Greenacre (napastnik)
Wszyscy to podstawowi zawodnicy tak więc linia obrony i ataku została poważnie osłabiona.
niestety 1-1
18:00 MSV Duisburg - Alemannia Aachen
typ1
kurs 2.1@
bwin
18:00 MSV Duisburg - Alemannia Aachen
typ1
kurs 2.1@
bwin
dla mnie typ który podałes x2
Na dzis
Grimsby - Morecambe 3.47 3.28 2.12 typ 2
Morecambe na mega gazie, ostatnich ich 5 meczy, w tym ostatni z wiceliderem
21-11-2009 Morecambe FC 1 - 0 Cheltenham Town FC
24-11-2009 Darlington FC 0 - 4 Morecambe FC
01-12-2009 Morecambe FC 3 - 0 Bury FC
05-12-2009 Port Vale FC 0 - 2 Morecambe FC
12-12-2009 Morecambe FC 5 - 0 AFC Bournemouth
Kosztowy'64
18-12-2009, 19:26
Na weekend:
Estudiantes-Barca 2 1,32
WHU-Chelsea 2 1,40
Rangers-Motherwell 1 1,25
Alkmaar-Den Haag 1 1,25
BVB-Freiburg 1 1,52
Bayern-Hertha 1 (handicap) 1,64
Real-Saragossa 1 (handicap) 1,60
AKO 11,52
Chicago jest dźis dobrą inwestycją ??
Pirania 1948
18-12-2009, 21:07
Chicago jest dźis dobrą inwestycją ??
Spotkanie Chicago Blackhawks z Boston Bruins to na pewno jedno z ciekawszych spotkan tej nocy,pojedynek dwóch indywidualności Chara (Niedzwiedzie) vs. Kane ( Jastrzębie ),którzy są faworytami tego spotkania i mają najlepszy bilans u siebie w całej NHL,ale w sezonie trzeba rozegrac ponad 80 spotkan i po drodze zaliczyć kilka wpadek.Warto zagrac na Chicago w ML ( OT + SO ) albo normalnie z podpórką,wydaje mi sie, ze w reg.czasie może byc remis...podobnie w Buffalo,Edmonton i Vancouver.
Spotkanie Chicago Blackhawks z Boston Bruins to na pewno jedno z ciekawszych spotkan tej nocy,pojedynek dwóch indywidualności Chara (Niedzwiedzie) vs. Kane ( Jastrzębie ),którzy są faworytami tego spotkania i mają najlepszy bilans u siebie w całej NHL,ale w sezonie trzeba rozegrac ponad 80 spotkan i po drodze zaliczyć kilka wpadek.Warto zagrac na Chicago w ML ( OT + SO ) albo normalnie z podpórką,wydaje mi sie, ze w reg.czasie może byc remis...podobnie w Buffalo,Edmonton i Vancouver.
Wielkie dźięki za krótkie przedstawienie sytuacji :)
JOHAN 13
18-12-2009, 21:34
Today's best NBA bets
Denver Nuggets at New Orleans Hornets
The Nuggets’ win over the Rockets Wednesday night came at a cost. Chauncey Billups, the team’s All-Star point guard, left early after pulling his groin.
Coach George Karl says he expects Billups to miss “a couple games.”
The former Finals MVP will have an MRI on Thursday to find out the extent of the injury.
“It’s hurting, but I’ll be all right,” Billups told the Denver Post after Wednesday’s game.
Denver backers might worry about how their team will be able to handle Chris Paul with their defensive point guard missing from the lineup. But the folks that watch the games know that Billups rarely guards speedy point guards any more. Last season Dahntay Jones took the responsibility and this year Arron Afflalo is handling the job.
Karl says he’ll likely start veteran Anthony Carter at point but expect a bigger spark from rookie Ty Lawson off the bench.
Pick: Denver
JOHAN 13
18-12-2009, 21:35
Utah Jazz at Atlanta Hawks
Ever since Mormons started loving hoops, the Jazz have had trouble winning games away from Salt Lake City. Utah plays six of its next seven games away from home beginning with Friday’s match with the high-flying Hawks.
Atlanta’s chemistry, improved team play and commitment to the defensive end are the reasons for its 18-6 start to the year.
“I love that challenge,” Hawks All-Star Joe Johnson told the Atlanta Journal Constitution about defending opposing teams’ best scorers, “showing a different side me, not just the offense but defensively guarding their best player.”
It should be music to a bettor’s ears any time you hear a scorer sounding excited about playing defense in the regular season.
Pick: Atlanta
JOHAN 13
18-12-2009, 21:35
Today's best NHL bets
Ottawa Senators at New Jersey Devils
If you’re a fantasy hockey player you might want to see if either Mike Fisher or Chris Kelly is available on the waiver wire. The two centers will grab most of Jason Spezza’s minutes while the All-Star recovers from a torn MCL.
GM Bryan Murray squashed any talk about trading for help up the middle, citing limited cap space as the reason.
“Right now, there’s nothing to look for,” Murray told the Ottawa Sun. “We’re going to have to play with the lineup we have.”
Kelly and Fisher both picked up points in Ottawa’s 2-0 win over Buffalo on Wednesday, but the Devils should prove to be a much tougher test.
Pick: New Jersey
JOHAN 13
18-12-2009, 21:36
Washington Capitals at Vancouver Canucks
The Capitals know a thing or two about putting the puck in the net. The Eastern Conference leaders scored six goals Tuesday against the Avalanche and that was without Alex Ovechkin getting in on the fun.
It’s no surprise that the high-flying Caps lead the league in goals per game (3.56) and are almost a half goal better than No. 2 San Jose (3.18).
The Canucks boast arguably the best goalie in the world, but he’ll have his hands full against a deep and skilled Washington club.
Over bettors also know it’s just a matter of time before Caps goalie Jose Theodore starts to let in some softies.
Pick: Over
JOHAN 13
19-12-2009, 10:31
Dałem Atlanta -7 + Devils + ten skurwiały over Capitals.
Wszystkie mecze w NHL overowe a tu akurat under.
Barca + Malaga ako , 2,0
Aris + Fuenlabrada AKO . 2,25
dziś biedna oferta ale można FC Girondins Bordeaux, Bayer 04 Leverkusen, VFL Wolfsburg, FC Sevilla, Paris Saint Germain (remis)
AndrusWNC
19-12-2009, 13:08
Frankfurt-Wolfsburg 1 3,09
taki freebet
2009-12-19 15:21 Akumulacyjny (5) x00.00 PLN 4.99 0.00 PLN
Kupon : O/25346821/0000002
Manchester City - Sunderland
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 16:00 Twój zakład: 1 1.55
Arsenal - Hull City
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 18:30 Twój zakład: 1 1.20
Bayern Munich - Hertha Berlin
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 15:30 Twój zakład: 1 1.17
Dallas Stars - Detroit Red Wings
2 Way
2009-12-19 21:00 Twój zakład: 1 1.70
Saint Etienne - Marseille
Remis Brak Zakładu
2009-12-19 21:00 Twój zakład: 2 1.35
wiedziałem że Liverpool przegra
JOHAN 13
19-12-2009, 16:54
Today's best NBA bets
Atlanta Hawks at Chicago Bulls
The Atlanta Hawks are on a six-game winning streak (6-0 ATS) and they’ve held their opponents under 100 points in five of those six games.
"We've just got to make it stingy as possible on the defensive end,” Josh Smith told reporters.
The Hawks sit at 19-6, a half game up on the Orlando Magic in the Southeast Division. The last time they were 13 games over .500 in December was the 1997-98 season.
The Hawks are jumping out to big leads early, allowing their starters plenty of time to rest. Bench players like Jamal Crawford and Mo Evans are continuing to contribute both offensively and defensively.
These Hawks are athletic and scrappy. They dive for loose balls and they play with a lot of heart. They may still be young, but since their first-round playoff matchup against the Celtics a couple of years back, they have matured and believe that they can play with just about any team in the league.
Pick: Atlanta
L.A. Lakers at New Jersey Nets
When the Nets won two games in a span of four days during the first week of December, it looked as if the armpit of the league was beginning to resemble a professional basketball team.
Since that second win of the season at Chicago on Dec. 8, New Jersey has dropped six straight (1-5 ATS) while losing by a margin of 17.2 ppg.
Chris Douglas-Roberts even returned to the lineup on Friday night after missing three games, playing 30 minutes and contributing 16 points. But that wasn’t enough to avoid a beat down by the less-than-stellar Raptors, 118-95, as 7-point underdogs.
The Nets pulled back within a non-laughable margin by the end of the game because Toronto benched all of its starters when the game was out of control, 94-60, after three periods of play.
"We were down a bit and then we came storming back and we were right there,” said center Brook Lopez after getting within eight points of the Jazz in the fourth quarter on Wednesday. “It just fell apart on us at the end again. I don't think you can fault our effort though."
The effort may be there, but blowout after blowout isn’t going to convince any bettors.
Pick: Lakers
JOHAN 13
19-12-2009, 16:54
Today's best NHL bets
New York Islanders at Montreal Canadiens
The Habs have dropped five straight – four by a one-goal margin – but might get the lift they need when defensemen Andrei Markov and Roman Hamrlik return to the lineup Saturday.
Markov has been sidelined since a collision with goalie Carey Price during the season opener. Montreal has given up 102 goals this season without Markov’s defensive prowess, ranking 22nd in the league.
"That's real good news," Canadiens coach Jacques Martin said regarding Markov's return. "He probably needs a little timing ... but to have a player with his skill will help with our breakouts and should help with our power play as well.”
"I know my body and I feel good, I'm ready to go,” said Markov, who will turn 31 on Saturday. “For me, it's like the season is starting."
Another added bonus for the Canadiens is the visiting opponent. The Islanders are 13-15-7 on the season and 0-9-2 in their last 11 meetings against Montreal.
Pick: Canadiens
Nashville Predators at Calgary Flames
Both teams are tied for first-place in their respective divisions, but it’s been the Flames who have dominated this series in recent years.
Nashville has dropped five in a row to Calgary and eight of its last 10. The Preds were stymied on Nov. 30, suffering a 5-0 defeat to the Flames on their home ice.
In the last three meetings of this series, Nashville has gone 0-14 on power play opportunities and has three total goals during that span.
But the Flames head into this matchup in a bit of slump, losing three of their last four games while being outshot 91-150 in that stretch. Calgary’s lone win during its last four games came in a 2-1 victory over the Kings on Thursday.
"Overall, we played a really good game. That's what we needed," said goalie Miikka Kiprusoff after the game. "We've had some tough times lately and we know we had to bounce back."
Pick: Predators
Pieprzone Czeskie pomyje :dead:
Przegrywaly trole 0-3 czy wyjsc na 3-3 w ost. minucie a i tak wjebaly pepiki w dogrywce .
PSG ( ciekawy kurs ), Sevilla. Boreaux,
Bayern, Man City juz siedzi :D
JOHAN 13
19-12-2009, 18:26
dałem atlanta -7 + devils + ten skurwiały over capitals.
Wszystkie mecze w nhl overowe a tu akurat under.
Barca + malaga ako , 2,0
aris + fuenlabrada ako . 2,25
Jebać Barcelone!!!!
Jebać Barcelone!!!!
jebac twoja nieudolnosc
21:00 Saint Etienne - Marseille
typy -->
HT 2 2.5
FT 2 1.8
@-1 Hand 3.4i
Saint Etienne szpital 9 playerów OUT
jebac twoja nieudolnosc
buahahahahahahaha :lol2::lol2:
Podsumował
taki freebet
2009-12-19 15:21 Akumulacyjny (5) x00.00 PLN 4.99 0.00 PLN
Kupon : O/25346821/0000002
Manchester City - Sunderland
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 16:00 Twój zakład: 1 1.55
Arsenal - Hull City
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 18:30 Twój zakład: 1 1.20
Bayern Munich - Hertha Berlin
Wygrana/Remis/Wygrana
2009-12-19 15:30 Twój zakład: 1 1.17
Dallas Stars - Detroit Red Wings
2 Way
2009-12-19 21:00 Twój zakład: 1 1.70
Saint Etienne - Marseille
Remis Brak Zakładu
2009-12-19 21:00 Twój zakład: 2 1.35
PIEKNIE ! dupny + nie ma jak freebeta dobrze zainwestowac ! szkoda ze jeszcze nie dalem Bordo bo myslalem o tym
btw szkoda tez Marsyli bo prawie caly mecz grali w przewadze jednego goscia
jeszcze jak w nocy wdupia pingwiny to juz bedzie wypas przez dupne S na koncu
Miłosz1964
20-12-2009, 06:09
http://i47.tinypic.com/33cucqo.jpg :)
ajajaja szkoda tych pingwinow tzn szkoda ze nie przegrali bo ako 45 by siadlo i pare stowek wiecej byloby na koncie
Panowie specjalisci pytanie mam zamiar wrocic do gry po jakis 2 latach i chciałem zapytac który buk ma teraz fajna promocje przy pierwszej wplacie ?
JOHAN 13
20-12-2009, 11:05
jebac twoja nieudolnosc
Nieudolny to Cie kurwa zrobił.
Nie odpisuj , prosze.
Nieudolny to Cie kurwa zrobił.
Cięta riposta jak ch** :lol2:
Johan bedziesz mial te Twoje platne typy na dzisiaj ?
JOHAN 13
20-12-2009, 11:36
Johan bedziesz mial te Twoje platne typy na dzisiaj ?
Tak zapodam jak zawsze wieczorem.
Wczoraj to nawet ładnie im wyszło.
http://img41.imageshack.us/img41/615/kuponfb.jpg
a noc wczesniej tylko Boston ktory przegral 97:98 ;/
jak pech to pech
AndrusWNC
20-12-2009, 11:49
Rahim jak myślisz Hearts wygra z Celticem?? Znasz sie tam na tzw"wałkach" w szkocji?:) ładny płacą na Hearts
Mayek dobrze pisze.
Hasło "jebać Barcelonę" było rzeczywiście "na poziomie". Tak się zachowują jakieś małolaty które wdupią 2 zł na stsie przy 15 meczach na kuponie. To było do przewidzenia że nie pójdzie im tak gładko, poza tym inny klimat, ciężki sezon, zmęczenie zawodników itp itd... Jakbyś postawił na Barcelonę łącznie z dogrywką i karnymi to byś mówił jaka to Barcelona jest super i ile dzięki nim/ swojej super wiedzy intuicji i chuj wi czym zarobiłeś. Johan jak chujowo postawiłeś to miej ino do siebie pretensje. Za tydzień czy dwa znów na nich postawisz jak chorągiewka na wietrze, więc się nie ośmieszaj takimi tekstami.
P.S. typy z insider forów każdy potrafi wklejać i nie rób z siebie mega kumatego znawcy bukmacherki...I NIE OBRAŻAJ RODZICÓW INNYCH FORUMOWICZÓW do chuja pana (patrz wpis wyżej)
Żeby nie było że rozmywam:
NFL
Pittsburgh Steelers - Green Bay Packers (-1.5/+1.5) (Spread) 1 1,85 [Otwarte] 20-12-09 22:15
Rahim jak myślisz Hearts wygra z Celticem?? Znasz sie tam na tzw"wałkach" w szkocji?:) ładny płacą na Hearts
A to chyba bardziej pytanie do Foxa :cham:
A jezeli chodzi o moje zdanie. Myslalem nad Celtami. Badz co badz maja dobrych zawodnikow w skladzi a Hearts jest slabe. Kurs 1.60 na pewno kursi , tak samo jak kurs 2.15 na wygral OL Lyon na Monaco. Mysle, ze Celtic jednak nie powinien stracic punktow z takim zespolem.
AndrusWNC
20-12-2009, 12:32
A to chyba bardziej pytanie do Foxa :cham:
A jezeli chodzi o moje zdanie. Myslalem nad Celtami. Badz co badz maja dobrych zawodnikow w skladzi a Hearts jest slabe. Kurs 1.60 na pewno kursi , tak samo jak kurs 2.15 na wygral OL Lyon na Monaco. Mysle, ze Celtic jednak nie powinien stracic punktow z takim zespolem.
Ładny kursik jest ze Hearts strzeli bramke;]
Miłosz1964
20-12-2009, 13:12
Roma + Everton over 2,5 ako. 3.0
AndrusWNC
20-12-2009, 13:12
i tak sie stało .
AndrusWNC
20-12-2009, 13:13
i tak sie stało . :lajkonik::lajkonik::lajkonik:
JOHAN 13
20-12-2009, 13:49
Mayek dobrze pisze.
Hasło "jebać Barcelonę" było rzeczywiście "na poziomie". Tak się zachowują jakieś małolaty które wdupią 2 zł na stsie przy 15 meczach na kuponie. To było do przewidzenia że nie pójdzie im tak gładko, poza tym inny klimat, ciężki sezon, zmęczenie zawodników itp itd... Jakbyś postawił na Barcelonę łącznie z dogrywką i karnymi to byś mówił jaka to Barcelona jest super i ile dzięki nim/ swojej super wiedzy intuicji i chuj wi czym zarobiłeś. Johan jak chujowo postawiłeś to miej ino do siebie pretensje. Za tydzień czy dwa znów na nich postawisz jak chorągiewka na wietrze, więc się nie ośmieszaj takimi tekstami.
P.S. typy z insider forów każdy potrafi wklejać i nie rób z siebie mega kumatego znawcy bukmacherki...I NIE OBRAŻAJ RODZICÓW INNYCH FORUMOWICZÓW do chuja pana (patrz wpis wyżej)
W stosunku do mnie to Ty jesteś małolat.Tak mam pretensje do siebie i do nich bo tak klasowa druzyna jak Barcelona powinna sobie poradzić z taką drużyną już w regulaminowym czasie.A że panuje wolność słowa to mogłem sobie napisać co mi sie podobało na temat Barcelony tak jak Ty napwno nie raz pisałeś "jebać Ruch".Choragiewka na wietrze?Tu chyba coś Ci sie pomyliło?Ale nie bede wnikał w Twój tok rozumowania.
P.S. Ja nie wklejam tych typów jako swoje i nie robie przez to mega kumatgo znawcy bukmacherki tylko staram sie pomagać innym.I nie życze sobie żeby INNY FORUMOWICZ MNIE OBRAŻAŁ do huja pana (patrz wpis wyżej)
nie obrazaj druzyny ktorej kibicuje na oko 30% tego forum to nikt ci nie bedzie odpisywal w ten sposob. Skoro jestes taki "nie-malolat" to pokaz to swoimi postami, bo na razie zachowales sie tak jak to banan napisal.
Nidziela
Valladolid - Gijon
Time:16:00
Tip:1
odd;2.20
18:00 Aris - Olympiakos
Tip:2
Odd:2.10
Villarreal - Santander
typ 1 1.60
16:00 Everton - Birmingham
typ1 1.85
17:00 Murcia - Cadiz
Tip : 1
Odd : 2.25
Asteras T. - AEK
typ1
kurs2.6
17:00 AJ Auxerre - Toulouse FC
typ1
kurs2.1
Maccabi Haifa - Bnei Yehuda
typ1
kurs 1.6
Apollon Limassol - Paralimni
typ1
kurs.1.55
roma <1.6>
JOHAN 13
20-12-2009, 13:59
Today's best NBA bets
New Orleans Hornets at Toronto Raptors
The Raptors aren’t exactly a franchise striking fear into the hearts of opponents this season. While the Dinos can put up the points, ranking sixth in the NBA in scoring, the defense has been as soft as Santa’s behind.
"Really hard to find the words," Hedo Turkoglu told the Toronto Sun following a loss to the Heat this week. "We did not do much on defense and had too many turnovers. We have to learn from these types of games."
Toronto has allowed more than 106 points per game this month, going 5-6 in this stretch and playing over the total in three straight games, including Friday’s win over the lowly New Jersey Nets.
The Raptors still gave up 95 points to a Nets team that averages under 90 points a night. Toronto’s opponents are shooting almost 48 percent from the field and have dominated the Raptors on the glass, scoring plenty of put-backs and second-chance buckets.
JOHAN 13
20-12-2009, 14:00
Today's best NHL bets
Detroit Red Wings at Chicago Blackhawks
The Red Wings were already having a hard enough time putting the biscuit in the basket with a banged up roster. Now, Detroit will have to find ways to score without top gun Henrik Zetterberg, who will miss the next two weeks with a shoulder separation.
Zetterberg injured himself in the Red Wings 3-0 win over the Tampa Bay Lightning Thursday. The Swedish sniper leads the team in scoring with 10 goals and 22 assists in his 34 games this year. As a team, Detroit is averaging just 2.7 goals a game and has played under the total in seven of their last 10 contests.
The Red Wings roster has been decimated by injuries this season. Along with Zetterberg, they are missing Johan Franzen, Valtteri Filppula, Jason Williams, Niklas Kronwall, Daniel Cleary, Darren Helm and Jonathan Ericsson.
They face a Chicago Blackhawks squad Sunday that also has a tendency to keep scores low. The Blackhawks have finished below the total in eight of their last 10 contests.
Pick: Under
mayek wszystko sie zaczelo od Ciebie wiec se dychnijcie oboje a nawet wszyscy trzej. Napisol bo byl pod wplywem emocji pewnie jakbys ty postawil na np BVB i by przejebalo z Fraiburgem to tez bys pewnie tutej cos szrajbnol a wowczas kolejne 30% tego forum by Cie zjebalo ( ::)) )
gosc podaje typy jak widac z jakiegos forum, nikaj nie pisze ze podpisuje sie pod nimi, chcesz to graj nie to nie marudz bo inni chca z tego korzystac
typerke dac to jeden kupon czy jakos podzielic ? :)
tak pytam bo nie znam sie na bukmacherce a jakas kasa by sie przydala na swieta :/
podziel se jakos rosadnie po 2 mecze po 3 jak chcesz :)
johan napisz cos sam a nie wklejasz zywcem jakies analizy
JOHAN 13
20-12-2009, 14:29
johan napisz cos sam a nie wklejasz zywcem jakies analizy
trutu trutu trutu :drwal:
WESOŁECH ŚWIĄT
Połowe typów przeklejasz z innych stron bukmacherskich i jakoś to nikomu nie przeszkadza a czepiasz sie innych.Nikt wam tego nie każe czytać.Człowiek chce pomóc i sie dzieli tym do czego ma dostęp i żle.Powrót do tego tematu był jadną wielką pomyłką.Zresztą praktycznie w każdym temacie na tym forum jakieś zadymy i gorzkie żale.
Jescze raz WESOŁYCH ŚWIAT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
oka sprawdzam twoja psychika bukmacherska cos sie musi dziac na forum ... haaa
trutu trutu trutu :drwal:
WESOŁECH ŚWIĄT
Połowe typów przeklejasz z innych stron bukmacherskich i jakoś to nikomu nie przeszkadza a czepiasz sie innych.Nikt wam tego nie każe czytać.Człowiek chce pomóc i sie dzieli tym do czego ma dostęp i żle.Powrót do tego tematu był jadną wielką pomyłką.Zresztą praktycznie w każdym temacie na tym forum jakieś zadymy i gorzkie żale.
Jescze raz WESOŁYCH ŚWIAT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Johan, Ty się przejmujesz tymi wpisami?!
No nie żartuj:)
taki stary, a ....
rób swoje i tyle!!!
Miłosz1964
20-12-2009, 14:56
Johan pierdol ich,wklejaj dalej
Czepiacie się mimo ze nigdzie się Johan nie podpisuje ze to jego typy a nawet podaje źródło
A Ty Mayek się wszędzie wpierdalasz,ktoś zaatakował Twoja Barcelonę i już siejesz zamęt
Nie pasuje to tu nie zaglądaj
Ave,Tylko GieKSa
Krzychu_1977
20-12-2009, 15:07
Jebać Barcelonę!!!
Nie stawiałem na nich ani też przeciwko, ale mam taki kaprys se tak napisać i huj!
Johan nie ciepej focha ino jak coś masz z neta to dawaj; a durne wpisy olewaj!
JOHAN 13
20-12-2009, 15:12
Jebać Barcelonę!!!
Nie stawiałem na nich ani też przeciwko, ale mam taki kaprys se tak napisać i huj!
No to znienawidziło Cie 30% tego forum:hihi:
jebac barcelone, real, manchester, chelsea, inter i inne tego typu gowna ktore wielbicie bo wygrywaja!!!!! ino GKS
zapomniales jeszcze o Juventusie ! paciuloki z takimi leszczami
Jebać Barcelonę!!!
Barca to stara KURWA, barce jebana jeeeeeestt, barce trzeba .....
acha, powadziłem sie z żoną ....
:lol3:
...załoz se bloga i tam se pisz swoje żale na zone i barce a nie tu ,tu masz forum bukmacherskie a nie M jak miłosc
...załoz se bloga i tam se pisz swoje żale na zone i barce a nie tu ,tu masz forum bukmacherskie a nie M jak miłosc
jak nie kumasz to trudno, a ode mnie 3 kroczki w bok!
czepiaj się innych.
jebac barcelone, real, manchester, chelsea, inter i inne tego typu gowna ktore wielbicie bo wygrywaja!!!!! ino GKS
jebac to sie mozesz, ale siebie chyba
Rozmyliście temat jak jasny chuj. Fru stąd jebać inne tematy a nie najlepszy na tym całym forum.
Finowie w hokeja po karnych do przodu (już myślałem, że w dupę , bo przy stanie 1-1 fin zjebał i miał szwed kończyć a akurat mi się zawiesił net :cham: ).
Teraz grają dwa inne . Oby było do przodu :) !
MisiekWNC
20-12-2009, 17:46
Johan, wklejaj dalej :piwo: bo dajesz zarobić więcej innym :cham:
Marcin1964
20-12-2009, 18:01
Dawno mnie nie było...
Taki dla zabawy za 10zł
Fenerbace
Porto
Macabi Hajfa
Inter
Ako 15.20
jak wejdzie to bedzie fuks nie z tej ziemi hehe
puscilem te typy od typerke i jak narazie wszystkie kupony w plecy. ;]
jak pusciłęs wszyskie mecze za 2 zł to jak chcesz wygrac:hihi:
Kurwa :dead:
Co za łajzy.
Jebana Vienna Capitals...
Minute przed końcem straciły szmaty gola na 4-4 :kurwa:
jak pusciłęs wszyskie mecze za 2 zł to jak chcesz wygrac:hihi:
niestety nie zrobilem tak ;p
Today's best NHL bets
Detroit Red Wings at Chicago Blackhawks
The Red Wings were already having a hard enough time putting the biscuit in the basket with a banged up roster. Now, Detroit will have to find ways to score without top gun Henrik Zetterberg, who will miss the next two weeks with a shoulder separation.
Zetterberg injured himself in the Red Wings 3-0 win over the Tampa Bay Lightning Thursday. The Swedish sniper leads the team in scoring with 10 goals and 22 assists in his 34 games this year. As a team, Detroit is averaging just 2.7 goals a game and has played under the total in seven of their last 10 contests.
The Red Wings roster has been decimated by injuries this season. Along with Zetterberg, they are missing Johan Franzen, Valtteri Filppula, Jason Williams, Niklas Kronwall, Daniel Cleary, Darren Helm and Jonathan Ericsson.
They face a Chicago Blackhawks squad Sunday that also has a tendency to keep scores low. The Blackhawks have finished below the total in eight of their last 10 contests.
Pick: Under
Podziękował :piwo: Fajne zakonczenie tak zajebstego bukmacherksiego weekendu
:szok:JOHAN 13 Respect za typy:czytaj:
:szok:JOHAN 13 Respect za typy:czytaj:
Typerke i po co ironizujesz?? Dał chłop typktóry wszyscy wiadomo jest typem z płatnej strony i Johan tego nigdy nie ukrywał,kto pobrał zarobił...A Ty nie wiadomo o co i do czego sie dopieprzasz
MisiekWNC
21-12-2009, 11:07
:piwo: Johan, spory plus przez noc.
Damianos
21-12-2009, 12:33
Barca to stara KURWA, barce jebana jeeeeeestt, barce trzeba .....
acha, powadziłem sie z żoną ....
:lol3:
Znalazla kupony ?? :cham:
To masz przejebane;)
JOHAN 13
21-12-2009, 13:46
Today's best NBA bets
Milwaukee Bucks at Indiana Pacers
The Bucks are going to have to get better production from their two highest-paid players if they’re going to make the playoffs in 2010.
Two guard Michael Redd is shooting just 38 percent from the field and 27 percent from 3-point land since coming back from injury. Making matters worse, franchise center Andrew Bogut went ice cold in the second half of Saturday’s game against the Kings.
The big pivot is struggling to find any type of chemistry with first-year point guard Brandon Jennings.
Bogut won’t find things any easier on Monday. Pacers center Roy Hibbert is capable of coming up with big defensive efforts like his six-block showing Saturday against the Spurs.
Pick: Pacers
Utah Jazz at Orlando Magic
Macin Gorat must be pissed. The long-time Orlando role player impressed during the club's postseason run last season. Dallas offered the big man a fat contract, but the Magic surprisingly matched the proposal. Now Gorat is the highest paid backup center and playing garbage minutes most nights.
Orlando hoped they could play Gorat next to All-Star Dwight Howard, but the pairing hasn't worked out in coach Stan Van Gundy's eyes.
Gorat isn't the only big man wasting away on the Magic's bench. Power forward Brandon Bass, who was signed to a healthy contract in the offseason, is lucky to get 10 minutes of play every other game.
Van Gundy's rotation pattern could end up hurting him. Howard is playing big minutes and could tire down the stretch. Also, when Howard gets in foul trouble, Gorat and Bass don't play with the same confidence they showed last season.
Could be a nice edge for Utah. The Jazz will try to attack Howard early on with bruising forwards Carlos Boozer and Paul Millsap.
Pick: Jazz
JOHAN 13
21-12-2009, 13:47
Today's best NHL bets
New York Rangers at Carolina Hurricanes
Are the Rangers starting to turn a corner? After going 7-15-3 over a 25-game stretch, the Blueshirts have put together back-to-back wins.
Coach John Tortorella is getting the credit for the recent surge after benching defenseman Wade Redden and demoting Chris Drury to the fourth line following a 2-1 loss to the Islanders.
Drury got the message loud and clear. The team captain registered a goal in each of the last two games despite playing minimal minutes with the checking line.
Don’t go crazy buying the Rangers just yet. The club has been outshot 102-72 in its last three games. Goalie Henrik Lunqvist has had to bail out his teammates consistently this season.
Expect a higher scoring game Monday against the ‘Canes.
Columbus Blue Jackets at Phoenix Coyotes
Hockey fans in Columbus haven’t had much to cheer about this season. The Blue Jackets are at the bottom of the Western Conference standings and have just two wins over their last 16 games.
Goalie Steve Mason is going through a sophomore slump and his teammates aren’t giving him much goal support. Columbus has just eight goals over its last five games.
Fans are crying for change even though this team made the playoffs just last season. Whispers are swirling about coach Ken Hitchcock getting the axe, Rick Nash being stripped of the captaincy and maybe even a major trade.
None of those changes will happen before Monday’s game against the Coyotes, but Mason will sit in favor of backup Mathieu Garon. That should be enough for the Jackets to snap their losing streak.
Pick: Blue Jackets
Utah szmaty. Caly mecz wyrownany, w IV kwarcie wyszli na prowadzenie 5 punktowe i dostali po pizdzie.
Ogolem te typy z tej stronki dzisiaj nie za bardzo wchodzily .
JOHAN 13
22-12-2009, 10:04
Nigdy nie gram wszystkich typów z tej stronki , staram sie wybrać jedno albo dwa spotkania..No ale dzisiaj im zdecydowanie nie poszło.Osobiście grałem Utah + 8,5 i do tego Columbus z remisem.Czyli kapa.
JOHAN 13
22-12-2009, 10:21
France 2. Ligue
Arles - Sedan
22.12.09 20:30
Typ: Arles Win
Odd: 2.30 Pinnacle
JOHAN 13
22-12-2009, 10:29
Today's best NBA bets
Golden State Warriors at Memphis Grizzlies (-7.5, 209,5)
When Memphis traded for Zach Randolph this past offseason, most thought the me-first player would be a bad fit on a young team. Randolph is putting up big numbers like always, but the big surprise is the Grizzlies’ record (12-15 straightup, 14-13 ATS).
Z-Bo grabbed an NBA season-high 24 rebounds Sunday in a surprise win over the Nuggets.
"I'm really comfortable," Randolph said. "I think the guys know the way I play, and I know how they play. We're really comfortable together. We're getting more comfortable together every game."
Memphis has won 11 of its last 18 games after starting the season 1-8. The club plays well at home with an 8-5 record and that’s large part in thanks to Randolph. The eight-year pro is averaging 19.1 points per game while hauling in almost 11 rebounds a night.
The Grizzlies should have a big game offensively against the front-court short Warriors on Tuesday night.
Chicago Bulls at New York Knicks (-5.5, 197)
The Knickerbockers keep finding ways to win. They’ve won six of their last eight after opening a dismal 1-9 to start the season.
Head coach Mike D’Antoni and big man David Lee credit their winning ways to the defense. NY has held its opponents under 100 points for seven straight game. The Knicks are 7-3 this season when limiting teams below the century mark.
“It’s something our team has tried to step up and play better defense,” Lee said, “and really in the month of December we’ve done a better job of that after being ineffective in November at getting any kind of stops on anybody.”
The Knicks have slowed their pace and are finding the right way to win.
Pick: New York
zarejstruj sie w Tobet.com daja Darmowe ,na start 5zł :)
MisiekWNC
22-12-2009, 14:27
Skąd można otrzymać vouchera na tobet.com ? Jest to kod promocyjny.
tylko sie trza zarejstrowac i tyle !!! daja kazdemu 5 zł !!!
http://img39.imageshack.us/img39/8305/beztytuuwzx.jpg (http://img39.imageshack.us/i/beztytuuwzx.jpg/)http://img39.imageshack.us/img39/beztytuuwzx.jpg/1/w1045.png (http://g.imageshack.us/img39/beztytuuwzx.jpg/1/)
ja sie zarejstrowałęm nic nie muisąłem wpisywac chyba wazna jes t waluta musi byc pl tu macie scinga
http://www.forum.bukmacherskie.com/f22/tobet-5-zlotych-za-free-39175.html
jak bedzie miał kod nacisnij 3 razy potwierz i ci wyskoczy kasa :)
no to rejstrujemy całe rodziny :) haaaaaaaaaaaaa
MisiekWNC
22-12-2009, 14:46
a mi nie dali :P przed chwilką rejestrowałem.
JOHAN 13
22-12-2009, 15:08
zarejstruj sie w Tobet.com daja Darmowe ,na start 5zł :)
Kolejna złośliwośc z Twojej strony.Chciałeś mi dojebać a tu sie pół forum rzuciło na 5 zł z Tobetu.Będziesz miał teraz po kim jechać przez nastepny rok.
W porównaniu do niektórych którzy wypisują tu o małolatach grających taśmy po 2 zł to ja szanuje wszystkich którzy próbują ograć buka.Nie ważne czy gra za 2zł czy za 200zł bo każdy ma ten sam cel..Każdy ma swój rozum i wie na ile może sobie pozwolić a to że ktoś gra za setki dla mnie nie znaczy nic.
P.S. W Tobecie byłem zerejestrowany od początku istnienia tej firmy i nie rzucałem sie na 5 zł jak Ty bo wtedy jeszcze nie rozdawali takich dużych sum.
Ja myślę że Typerke odpowiadał Bartowi który pytał gdzie daja bonus przy rejestracji...
Z drugiej strony to Typerke się ośmieszył teraz, bo takie fajne typy ma i skuteczność więc nie wiem na cholere mu 5 zeta...
kto pamieta te początki z tobetu gdzie dawali bonus 500zł:) zdjęli szybko,powód jak w każdym bookies...
no tak piszecie ze sie osmieszyl ale za darmo mozesz fajna kase wyczepac. wystarczy ze dobrze zagospodarujesz
JOHAN 13
22-12-2009, 16:01
Biere sie każdo kasa jak dowają.
gracie cos wieczorem z nhla ?
zaciekawilo mnie spotkanie Chicago z Rekinami, Chicago od 4 meczy nie przegralo ba ostatnie 5 meczy w swojej hali wygrali. Dzisiaj graja ostatni mecz u siebie ( ostatnie 5te spotkanie z rzedu we wlasnej hali, potem czas na wyjazdy ) z konkretna ekipa jaka bez watpienia sa rekiny. Mysle ze juz dzisiaj moze sie skonczyc dobra passa indian we wlasnej hali. ( ostanio chyba mieli 8 zwyciestw z rzedu u siebie ). Kurs na gosci wynosi 2.9 lub 2.3 ( lacznie z dogrywka i karnymi ) moze warto sprobowac
ma ktoś jakiś dobry livescore ze wszystkim ??
aktualnie chodzi mi o szwedzka pilke reczna kobiet ;p
anetoshi
22-12-2009, 19:56
http://www.livesports.pl/pilka-reczna/szwecja/
[?]
Ehh trzeba będzie sobie chyba dychnąć trochę , bo te kurwy wszystkie grają jak chcą :dead:
Olimpia Luje prowadzila i w dupe 1-3 dostaje, FRAJERbourg prowadzil 1-0 i 2-1 i tez w dupe... w nocy te osly z Utah w koncowce, w niedziele ta Fiona Capitals minute przed koncem. By ich chuj wszystkich dziadow :faja: <ulzylem sobie>.
Krzychu_1977
22-12-2009, 20:39
tu jest sporo http://www.livescore.cc/
chociaż akurat szwedzkiej ręcznej nie ma:)
Ja myślę że Typerke odpowiadał Bartowi który pytał gdzie daja bonus przy rejestracji...
Z drugiej strony to Typerke się ośmieszył teraz, bo takie fajne typy ma i skuteczność więc nie wiem na cholere mu 5 zeta...
idziesz ulica lezy 5 zł wezmiesz? czy idziesz dalej.....sam se odpowiedz
AndrusWNC
22-12-2009, 20:57
w Tobecie live jest tylko po angielsku?
idziesz ulica lezy 5 zł wezmiesz? czy idziesz dalej.....sam se odpowiedz
Masz 10 000 zł w portfelu, spieszysz się do teatru z dziewczyną, pada deszcz i w kałuży leży 5 zł... wezmiesz ???
trochę się trzeba szanować, a nie lecieć na każde 5 zł u buków które i tak się wtopi, względnie trzeba by mieć farta i postawić ten "kapitał" z 50 razy żeby był jakiś zysk wart zachodu.
ale jak chcesz...
chociaż kiedyś w brainiacu kładli na ulicy 10 funtów w gównie, potem w wymiotach i jeszcze czymś i sprawdzali czy ludzie na ruchliwej ulicy podniosą.... podniosło chyba z 20 osób, z tym że tam chodziło z której "substancji" wyciągną szybciej...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.