View Full Version : Bukmacherka
Ależ WHU remisował :cham:
Chciałeś napisać "tajemnicą porażki waszej..." :faja:
Dobra kuźwa mędrki :hihi: wdupiliscie kase i ja wiem czemu :hihi:
MisiekWNC
04-10-2009, 17:05
po co na viole stawialiscie? szczegolnie gdy gra z Lazio, ktore jest bardzo mocne, co pokazuje ostatni mecz w LM wygrany 4:0... Typowy mecz na remis.
Oj Misiek Lazio zapewne bardzo by chciało znów poczuć smak LM :cham: ...
Tommywie
04-10-2009, 17:21
ciekawa sytuacja w meczu Hertha - HSV :) bylo 1:1 i potem 2 razy glowa poza polem karnym interweniowal bramkarz Herthy i 2 razy pilkarze HSV wbili pilke z duzej odleglosci do bramki :) i w ciagu minuty zrobilo sie 1:3
kaos azul
04-10-2009, 17:27
czarny weekend trwa,z wypisanych meczy wybralem te hujowe|! a twente,ab,tubize jak w masloooooo,kurwaaaaaaaaaaa
Dubel AKO 8.28 jak w masło (3-0; 3-0).
Weekend skrajnych emocji, jednym słowem- I love this game :faja:
Tommywie
04-10-2009, 17:41
gdzie znajde wynik meczu gksu tychy w hokeja?
MisiekWNC
04-10-2009, 17:46
Anonimowy, ładny kurs Ci wszedł - 5.30 nasuwa sie pytanie, skad wiedziales? :D Info tel.? ;p
Nekroskop
04-10-2009, 17:47
http://www.hokej.sport24.pl/statystyki/spotkanie/655/
Ladnie jada Tychy. Nawet puscilem, ale inne nie weszly.
6-0
Piter_Jaw
04-10-2009, 17:49
Tommywie
04-10-2009, 18:03
no juz jest lepiej panowie :D Lorient po kursie 5 ładnie w pytke :)
http://img405.imageshack.us/img405/2032/wygrana11.jpg (http://img405.imageshack.us/i/wygrana11.jpg/)
ja dosyć grubo na Holandię z Włoszkami.
no juz jest lepiej panowie :D Lorient po kursie 5 ładnie w pytke :)
http://img405.imageshack.us/img405/2032/wygrana11.jpg (http://img405.imageshack.us/i/wygrana11.jpg/)
No to kurwa Ci się udało :faja:
Jaworzno
04-10-2009, 18:33
Palermo-Juventus 2 @1,95
MisiekWNC
04-10-2009, 19:06
Tak patrze, to dobrze obstawia się polskiego hokeja :faja:
Misiek, ja po prostu od zawsze lubiłem 1 lige duńską:)
Kibicuje Holandii, ale bez obstawiania, na dziś wystarczy emocji.
Kim :mordka:
Tommywie
04-10-2009, 19:14
ogolnie nie wiem czy wszyscy zauwazyli, ale chyba warto stawiac overy w dunskiej lidze (zwlaszcza nizszych)... wiekszosc meczow to overy
MisiekWNC
04-10-2009, 19:28
Anonimowy, to jak bedziesz mial przecieki z dunskiej, to wiesz do kogo isc :cham:
Holenderki przegrywaja, ale obstawiam ze wygraja mecz.
Wystarczy wyjechać na całą niedziela i juz 8stron nabili:szok: z tego połowa to rudy:hihi:
za dyche: Juve i Real
To tak samo jak z underami w lidze włoskiej, jak na razie dziś tylko 3 Overy wpadły
Myśle nad typem Everton- Cobreloa typ 2 (4.20) lub X2 (1.9), ale niestety nie mam zbyt wielu inf. o lidze chilijskiej.
Nie wiecie może czemu tam każdy ma rozegrana inną ilość meczów?
Włoszki niestety dziś bardzo mocne kurwinki.
Post wyżej do wyrzucenia, na expekcie była niezaktualizowana tabela.
adamo7489
04-10-2009, 20:31
A ja dzisiaj miałem szczęście. Miałem postawić wynik na koniec meczu, a przez pomyłkę nacisnąłem wynik do przerwy. I za 5 zeta wpadło ponad 3 stówy :) Wynik końcowy taki sam, ale kurs był o wiele niższy...
http://images49.fotosik.pl/209/72eece0370b953b5.jpg
Tommywie
04-10-2009, 21:03
A ja dzisiaj miałem szczęście. Miałem postawić wynik na koniec meczu, a przez pomyłkę nacisnąłem wynik do przerwy. I za 5 zeta wpadło ponad 3 stówy :) Wynik końcowy taki sam, ale kurs był o wiele niższy...
Kliknij tutaj, aby powiększyć zdjęcie.
no nie mam slow... :P takiego fuksa miec?
A ja powiem tak.
Mi coś śmierdzi Flamengo z Fluminense 3-0 :cham:
Kurs na handicap nawet ponad 3 a wydaje się biorąc pod uwagę pewne czynniki izzy ...
katowicer64
04-10-2009, 21:43
Panowie jest ktos na biezaco jak przedstawia sie sprawa z jakimis bonusami przy pierwszej wplacie...od razu uprzedze, ze odpadaja bwin, bah, betclick, expekt, tobet, gdyz tam wplacalem juz pieniadze, no chyba ze dawaja jakies bonusy przy kolejnych wplatach...
Rahim, patrze caly czas na to Flamengo, ale dla mnie 'pewne czynniki' to tylko suche statystyki, wiesz coś wiecej?
Nekroskop
04-10-2009, 21:49
trwa czarny weekend....swietny mecz w Sevilli....niestety Real juz go nie wygra....
Rób konto na dobrego kumpla :cham:
Ja pamiętam , że gdy wypłacałem dawniej kasę z BAH-a i expekta to nie chcieli nawet skanu. Nie wiem jak to teraz wygląda.
Ale jeśli nie chcesz się tak 'bawić' to wejdź na : http://www.acmilan.com.pl/ , na górze masz baner , wchodzisz z niego i masz do 200 zł podwojenie.
Jeśli chodzi o kursy to buk bardzo dobry :jump:
Pozdro
Anonimowy statystyki , statystykami , ale jeśli chcą jeszcze powalczyć o CL to muszą takich łosków ograć , tym bardziej , że ostatnio u siebie tną przeciwników równo :)
Tommywie
04-10-2009, 21:59
kurcze szkoda, ze zeżarła mnie chciwość - dzisiaj postawiłem na lige rumuńską - Pandurii (kurs 7) i Poli Iasi (kurs 7,50) i zastanawialem sie nad podporkami... wiadomo ze kurs bylby o wiele nizszy ale w obu meczach remisy... wiec analizy nie byly do konca zle
jak porto skonczy mecz to wpadnie znowu pare zlotych :)
No to adamo pozamiatałeś! Gratuluje!
Ogolnie weekend w plecy (a raczej sobota, bo dziś dałem sobie spokój). Tylko Banik wlazł.
Trzeba odrobić to jutro. Wiecie czemu grecka gra kolejke w poniedzialek? Z tej ligi zagram AEK (a chyba najlepiej under). Ostatnio zanotowali 2 porażki, ale z Olimpiakosem i Panathinaikosem, więc nie były to ogórki. Poza tym ciekawy kurs.
Z pewniejszego typu to IFK Goteborg.
Weekend uratowany, dzięki Sevilli za 77 złotych (singiel). Ale nerwówka była.
katowicer64
04-10-2009, 22:15
kursy dobre a pewny ten buk?
dzieki Rahim:piwo:
Tommywie
04-10-2009, 22:16
tutaj kupon o ktorym mowilem... ogolnie weekend na wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelki minus
http://img202.imageshack.us/img202/5860/wygrana12.jpg (http://img202.imageshack.us/i/wygrana12.jpg/)
adamo7489
04-10-2009, 22:28
Na noc:
2009-10-05 01:15, Apertura, Argentyna
Lanus - Godoy Cruz
Ile goli zostanie strzelonych: więcej niż 2,5 kurs 1,95
Zespoły spotkały się dotąd czterokrotnie. Na boisku Lanus padały wyniki 3:3 oraz 4:3, natomiast gdy gospodarzem było Cruz 2:2 oraz 0:1. Tak więc jest duża szansa na wynik overowy w tym spotkaniu.
W ten weekend buki wykrecily niesamowite zyski...Takiego pogromu nie bylo juz dawno dawno dawno...Dobrze ze polowe wczorajszego zysku wyplacilem bo bym wszystko przegral...Dzis to jakas calkiem czarna niedziela...Kilka dubli mam co ani jeden mecz nie powchodzil heheh. Repry graja to 5 dni odpoczynku mysle dobrze zrobi...
kursy dobre a pewny ten buk?
dzieki Rahim:piwo:
No jeśli chodzi o wypłacalność to chyba na równi z takimi firmami jak BAH , czy Bwin.
Raczej wałków nie strzelają ;).
Zresztą sam do czwartku będę miał na nim pieniądze więc wiesz :piwo:
A ja powiem tak.
Mi coś śmierdzi Flamengo z Fluminense 3-0 :cham:
Kurs na handicap nawet ponad 3 a wydaje się biorąc pod uwagę pewne czynniki izzy ...
Niewiele się pomyliłem , ale handi weszło jak w mordę strzelił :napinka:
Wniosek po czarnym weekendzie:
Nie grać drużyn które w tygodniu grały w LM chyba, że te drużyny grają między sobą.
Piter_Jaw
05-10-2009, 08:29
To tylko niestety tylko jedna z zasad...
Akurat ta znalem... Wychwycilem nawet zwyciestwo Palermo,ale co z tego jesli Toulouse wdupia mecz w 90min z karnego?
Dniem dzisiejszym, koncze moja przygode z bukmacherka.. Dobrze, ze zdazylem wyplacic troche kasy.. Moj powrot po 3 latach przerwy mial wygladac nieco inaczej...
Pozdro i powodzenia! :piwo:
Tommywie
05-10-2009, 08:48
ale co z tego jesli Toulouse wdupia mecz w 90min z karnego?
ja postawilem akurat na Lorient, bo smierdzialo mi tu ich zwyciestwem :)
kurde w nocy jak zwykle zabawowy kupon i jak zwykle zwalil jeden mecz, i jak zwykle druzyna prowadzila 2:0, i jak zwykle stracila bramke wyrownujacą na 6 minut przed koncem, i jak zwykle nie wygralem 55 zl za 4,10
Dniem dzisiejszym, koncze moja przygode z bukmacherka.. Dobrze, ze zdazylem wyplacic troche kasy.. Moj powrot po 3 latach przerwy mial wygladac nieco inaczej...
Pozdro i powodzenia! :piwo:
Sztuką jest dać sobie spokój , wielu tego nie potrafi zrobić. Widać nie 'wsiąknąłeś' w hazard jeszcze na maksa ;).
Pewnie za jakiś czas znowu Cie tutaj zobaczymy :cham:
ja postawilem akurat na Lorient, bo smierdzialo mi tu ich zwyciestwem :)
kurde w nocy jak zwykle zabawowy kupon i jak zwykle zwalil jeden mecz, i jak zwykle druzyna prowadzila 2:0, i jak zwykle stracila bramke wyrownujacą na 6 minut przed koncem, i jak zwykle nie wygralem 55 zl za 4,10
Wniosek jest jeden.
Graj single ze swoich meczów za grubszą kasę (jeden z kumpli mi to doradzał widząc moje kupony i kursy które często siadały).
Jeśli oczywiście masz trochę hajsu to kombinuj a będziesz miał pewnie wymierne korzyści z gry :jezor:
Na dzisiaj śmierdzi mi dwoma jedynkami w Elitserien Szwedzkiej.
Frolunda i Rogle.
Do tego zastanawiam się nad City (bądź overkiem) i Slavia która ostatnie 3 lata u siebie remisowala 1-1 ze Spartą.
Tommywie
05-10-2009, 09:43
Graj single ze swoich meczów za grubszą kasę (jeden z kumpli mi to doradzał widząc moje kupony i kursy które często siadały).
ale to sa zabawowe kupony bez praktycznie zadnej analizy, wiec nie bede ryzykowal wiekszej kasy :P
dzisiaj poszlo ifk, benfica i city za 25
Jaworzno
05-10-2009, 09:56
Dobra koniec pierdolenia, jedziemy z challengerami
Ouahab- Brown 1
Hajek – Tenconi 1
AKO 1,98
Yildiray
05-10-2009, 10:33
Aston V-Manch.City-obie strzela,Hiszpania U-20,Slavia 1X,Benfica.
Tenis:Melzer,Mathieu,F.Gonzalez,debel-Melo-Sa.
AndrusWNC
05-10-2009, 11:04
co proponujecie bet at home czy expekt czy może coś innego?
Ferrero+Cilic.
Myśle o Arminii na wieczór, może X2...
co proponujecie bet at home czy expekt czy może coś innego?
bet365 :)
chyba że zaczynasz dopiero przygode to bah jest oki tylko lipne kursy i mało zakładow
---
zobaczmy czy gwiazdki sie obudza czy oleja ;]
Lech Poznań MESA v Arka Gdynia MESA 1 1.83
--
i
Emmanuel Adebayor strzeli 2.40
Jaworzno
05-10-2009, 13:17
Dobra koniec pierdolenia, jedziemy z challengerami
Ouahab- Brown 1
Hajek – Tenconi 1
AKO 1,98
:pijak2: Kto zagrał to nie żałuje
man city, aek Ateny, Benfica, Bielefeld, Slavia Pr.
Co sadzicie ?
Gram również Lecha.
Mysle jeszcze o Bate, City (moze z X), Goteborg, AIK.
Młody, stawiam stówe, że taki kupon nie wejdzie, pokombinuj z podpórkami i rozłóż na 2-3 kupony.
noo tylko nie mam paru stowek jak Wy, zeby grac dubla po kursie 1.90.
man city, aek Ateny, Benfica, Bielefeld, Slavia Pr.
Co sadzicie ?
dzis poniedziałek wiec ... wiadomo :)
mysle że w pepikach bedzie x a może nawet 2
Arminia kiedys siupnie moze dzis :)
ogolnie ciezkie mecze + to ze ponniedziałek może byc ciekawie
Ps Lech 1-0 już leee :kwiaty:
kaos azul
05-10-2009, 16:12
skandynawska torpeda na dzis : ifk+viikingit !!
Tommywie
05-10-2009, 16:41
kurde hiszpańce grają w 10-tke... moze nie byc za ciekawie znowu :/
Dziś bezbłędnie, w tenisie 2x 2-0 i Lech 3-0.
Na wieczór coś pewnie jeszcze zagram.
Wrócił Tommy to i relacja live jest:cham:
:pijak2: Kto zagrał to nie żałuje
Dziekuje :)
Tommywie
05-10-2009, 17:15
Wrócił Tommy to i relacja live jest
to rudyosw robi relacje live, a nie ja... poprostu mowie, ze dalej cos nie idzie z tymi obstawkami... nie napisalem, ze juz 0:1, potem 0:2, a teraz 1:2 i 2 minuty do konca... wiec prosze sie odstosunkowac :P
Ja zagralem na rumuncow Arges 1X po kursie 1.98. Myslalem, ze w koncu te pionki nie przegraja u siebie. Jest 0-2...
Czyli po tym meczu i siebie bilans 0-0-5 a wyjazdy o dziwo 3-0-1...
Rahim, szukałeś niespodzianki, ale niestety 2 dni za późno. Chciałem grać odwrotnie, ale stwierdziłem, że za duże ryzyko, a kurs na gości nie był oszałamiający. Już 3-0...
Na wieczór IFK+AIK.
Live 60 min
Widzew Łódź - Sandecja Nowy Sącz 1 2.0
kurs juz jak najbardziej do grania :)
mimo ze to sandecja atakuje
Na livescore.net widzę takie coś 84 minuta Sparta Raga prowadzi 1:0 a kurs na nią 84.00 :eek:
MisiekWNC
05-10-2009, 18:46
arabb, jesli maja taki blad, to wykorzystaj to!
niestety nie mam konta internetowego ;/
adamo7489
05-10-2009, 19:13
A ja dzisiaj tak:
http://images50.fotosik.pl/210/a1e8a5c25c445344.jpg
Mecze zwykle są zacięte. W ubiegłym roku Pacos przegrała 3:4. W tym roku Pacos gra słabiutko. Tylko 4 bramki w ostatnich 6 meczach, ale to tylko sport, a za 20 zł wygrać ponad 700 - ryzykuję. Wolę tak umoczyć niż na kursie 1,5
Tommywie
05-10-2009, 19:20
kurcze a w expekcie nie ma takiego typu... bym sobie zaryzykowal za 5 czy 10 zl :)
aek z podporka wali kupon, hiszpania wali kupon i jak goteborg sie nie wezmie do roboty to tez zwali kupon...
to rudyosw robi relacje live, a nie ja... poprostu mowie, ze dalej cos nie idzie z tymi obstawkami... nie napisalem, ze juz 0:1, potem 0:2, a teraz 1:2 i 2 minuty do konca... wiec prosze sie odstosunkowac :P
Zaskarżę Cię za podawanie mojej ksywy bez mojego pozwolenia :hihi:
A tak poza tym to Petrova-Hatnuchova - 2 , kurs 2.00 , jak myślicie ??
A ja dzisiaj tak:
http://images50.fotosik.pl/210/a1e8a5c25c445344.jpg
Mecze zwykle są zacięte. W ubiegłym roku Pacos przegrała 3:4. W tym roku Pacos gra słabiutko. Tylko 4 bramki w ostatnich 6 meczach, ale to tylko sport, a za 20 zł wygrać ponad 700 - ryzykuję. Wolę tak umoczyć niż na kursie 1,5
I taki styl gry lubię, z tym że chyba przesadziłeś. Ale jakby nie było lepiej przegrać za kurs 34 niż za kurs 1.50. Powodzenia
Tak na marginesie nie umiem przeżyć że w niedziele był dubel Sevilla + Chelsea z ako 6.0 .... to ja się bawiłem w faworytów.
Dziś poszło na winthertur i svieisieisis coś tam - na razie jest dobrze.
A na dźis poszło
PAOK, Widzew, Man City
Tommywie
05-10-2009, 20:12
uff... goeteborg w 90 minucie na 2:1 :D
wczoraj w ligach skandynawskich na 61 meczow padlo 37 overow... a w ligach najnizszych 17 na 22 mecze
Chujowo City zaczęło...
Typujecie jutro jakis tenis ??
Tommywie
05-10-2009, 20:24
w Dunskiej SAS Ligaen od 28 wrzesnia padly same overy
w 2nd Division East od 26 wrzesnia 12 na 16 meczow
a w 2nd Division West 13 na 16
Finlandia - Veikkausliiga - 16 overow na 21 meczow
Finlandia - Ykkonen - 10 overow na 14 meczow
Norwegia - 2 Division, avd 2 - 10 na 14
Norwegia - 2 Division, avd 1 - 10 na 15
Norwegia - 2 Division, avd 3 - 12 na 15
Norwegia - 2 Division, avd 4 - 11 na 14
Szwecja - 2nd Division, Södra Svealand - 10 na 12
Szwecja - 2nd Division, Norrland - 10 na 12
Szwecja - 2nd Division, Västra Götaland - 12 na 13!!!
Szwecja - 2nd Division, Södra Götaland - 11 na 12!!!
Szwecja - 2nd Division, Mellersta Götaland - 10 na 12
itd itd :) nie chcialo mi sie dalej liczyc... kursy co prawda nie sa powalajace z nog - ok 1.40 - 1.60, ale mozna sie chyba dorobic na nich
Tommywie jak zrobisz kupon z tymi overami to weź go tutaj zarzuć , bo nigdy na 'overy' nie obstawiałem.
AIK niestety nie wyciągnęło, a strzelili bramke prawie w tym samym momencie, co IFK, i myślałem, że już mnie szczeście dziś nie opuści, ale niestety stracili i przegrali po karnych. Mimo to dzień zdecydowanie na +
Tommy, ciekawa sprawa z tymi overami, trzeba sie temu przyjrzeć...
Jeśli chcecie grać overy to 2 liga holenderska jak marzenie.
1 bądź 2 mecze wybrać tam na kolejkę to nie problem.
Przeważnie podawałem typy z overami na zaplecze Eredivisie i wchodziły.
A jeżeli chodzi o Skandynawie to z tego co mi się kojarzy dobra jest 2 liga Szwedzka na overy.
Dzisiaj Frolunda przegrywa wysoko 3 mecz z rzędu. Coś się z nimi dzieje, kursy na przeciwników są wysokie. Myślę , że teraz w Linkopings jeszcze 'pociągną' lipną serię.
Jaworzno
05-10-2009, 21:45
A dla mnie od zawsze typowanie under/over to była loteria obstawiana tylko poprzez staty i nic więcej. I dla tego nie ruszam i Wam też polecam bo na dłuższą mete idzie popłynąc. Bo staty statami a jak mecz się toczy i jest tam dla kogoś korzystny wynik lub niekorzystny to wiadomo, ze nastawienie i motywacja się zmienia. Ale tego chyba tłumaczyc nie trzeba:)
MisiekWNC
05-10-2009, 21:47
Rahim, dużo osób jedzie się na Frolundzie, też myślę, żeby dać na nast. mecz przeciwko im, tylko, żeby tym razem nie wygrali :P
Rahim, jak będziesz miał jakieś ciekawe overy z tych lig, to tutaj napisz wcześniej :) W miare pewne, bo co do overów i underów, myślę, tak samo jak Jaworzno (up).
Tommywie
05-10-2009, 22:06
ciule z city w dupe, i do tego postawilem na live na benfice z handi -3, bo myslalem, ze wcisna ta czwarta bramke a tu gowno... znowu zajebisty minus...
A ja wam powiem, ze sa mecze typowe na over badz under.
Aczkolwiek underow nienawidzę grac tak samo jak i typu , ze jakis zespol nie strzeli gola...
Emocje szybko moze szlag trafic, a grajac na over nadzieja jest niemal do konca. Popatrzcie mamy ligi i zespoly w nich ktore graja ofensywny futbol, ale maja slaba obrone, naprzeciwko nich wychodza inne ofensywne druzyny , to i kurs 1.6 jest warty przemyslenia , na pewno bardziej niz mecze ktore czlowiek puszcza dla zasady (wiele osob tak puszcza, przynajmniej co jakis czas).
Co do takiego grania na dluzsza mete - racja. Wiadomo , ze ciagle nikt nie bedzie trafial tego. Ale raz czy dwa na jakis czas, gdy nie ma sie zadnego specjalnego 'pewniaka' na wygrana mozna overek przygrac jesli czlowiek ma przeczucie a do tego wszystko inne wskazuje na odpowiednia liczbe bramek.
Ale sie rozpisalem...no nic kazdy ma pewien poglad :).
Jaworzno 3maj passe, jakos kolo czwartku bd mial kase u buka na necie, wiec dobrze by bylo zapozyczyc jakis trafny typ z tenisa :cham:
ja bym powiedział że to bardziej ligi są overowe obecnie wole zaklad obie strzela lepsze kursy i na lidze włoskiej czy francuskiej można ładnie zarobic chodz np ostatnio juve mnie przewiozło ...
a dzis juz postanowiłem zainwestowac w meczyk
Rosja - Niemcy 1 2,50
jak widziałem w sobote mecz bayernu to mysle ze szansa jest spora ;]
dobranoc.
MisiekWNC
05-10-2009, 23:50
Na jutro:
HIFK - Jokerit 1 @1.95
Na jutro:
HIFK - Jokerit 1 @1.95
HIFK meczy 6 gole 24:14 wow :lol2:
02/01-09 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 1:1
2:1 (OT)
30/10-08 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 1:3
11/09-08 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 5:3
01/02-08 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 2:2
24/01-08 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 4:4
30/10-07 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 2:5
18/10-07 SM-liiga HIFK vs. Jokerit 2:4
dobry typ na over ;)
Agnieszka Radwanska v Patty Schnyder Aga wygra 2-0 1.90
jeszcze wczoraj było na nia 1,5 obecnie 1,2
wiec moze tak mecz ok 13 ale że to Wta to lepiej nie szlac...
Amarant, jeżeli HIFK to szczególnie overowy zespol, to JOKERIT jest jego zaprzeczeniem, ale zobaczymy.
Od siebie dzis coś zapodam na over/under z hokeja.
Rahim, podobnie jak Ty nie gram, bo nie cierpię tego, underów:)
Dziś poszło na winthertur i svieisieisis coś tam - na razie jest dobrze.
Siadło! grubo z ako 4.88 :lajkonik:
Jaworzno
06-10-2009, 08:44
Sharapova jest piękna i WIELKA
W trzecim secie przegrywała 2:5 by wygrac 7:5 i moją kase:)
Macie Challengery:
Beto Martin , Odesnik, Lapentti
AKO 2
Jelena Jankovic v Shuai Peng 2 3,25
pewnie krecz Jeleny w Tokio z Sharapova to była sciema by nie dopisac kolejnej porazki.
Jakovic pokonało ją 6 razy ale Shuai gra w domu a to duże (Handi) ;)
do poranej kawy czemu by nie :)
Jaworzno
06-10-2009, 09:35
W związku z kilkoma pytaniami o którego Lapenttiego chodzi to wyjaśniam, że chodzi o ten mecz: Lapentti N.-Junqueira
Widze, ze Sharapova dała sporo emocji, nie tylko mnie:)
Jankovic miała chyba jakieś problemy z nadgarstkiem, czy sciema? nie wydaje mi sie, gra dzis z usztywnieniem i wszystko może sie zdarzyć.
Wczoraj już jedna chinka wyeliminowała Safine, dzis taki scenariusz również jest możliwy.
Co myślicie o typach hokejowych Ilves i HV?
Tommywie
06-10-2009, 09:45
chodzi o Alberto Martina? i tez chcialem o Lapenttiego zapytac :)
Co myślicie o typach hokejowych Ilves i HV?
Ja gram na HV , więc się zastanów , czy lepiej nie odpuścić tego meczu :rotfl:
Nad tym Ilves się zastanów , ostatnimi czasy mają słabą formę a Blues w końcu musi wygrać...
Ja z uporem maniaka postawię po raz kolejny na Rodovre :faja:
Grają z Rungsted (w poprzednich latach Nordsjaelland Cobras) na własnej tafli.
Formacja defensywna w Rodovre w tym sezonie spisuje się świetnie (1 gol stracony w 3 meczach !) , więc można by pokombinować z underem.
Kurs na Rodovre 1.70 .
Panowie: Skalica oraz Klagenfurt?
Do tego daje do wyboru overy:
villach - jasienice, zvolen - koszyce, langnau - rapperswill, zurich - biel
Litvinow sie budzie, wiec może pojedzie z Kladno ...
kaos azul
06-10-2009, 10:44
wiem,ze wielu tutaj gra tenis,macie typy na dzis,generalnie ten kolo podaje mnostwo typow co dzien na tenis,dobry jest.Jego typy mozna znalezc na bet1x2.com ,jego nick acemilan
06.10.2009 09:20 Dziś duży wybór- wiele dróg do sukcesu
Tarragona (live na bwin oraz bet365):
Luczak- Fisher- czemu Austriak nie zdecydował się wziąć udziału w turnieju w Mons (hard), tylko tutaj wie chyba tylko on sam. Na wolnej cegle w Hiszpanii jego szanse są znikome- wszak w tym roku gdy napotkał na cegle kogokolwiek potrafiącego coś na niej pykać to od razu odpadał.
Granollers- Di Mauro- wracający po urazie Włoch kontra solidnie grający od paru tygodni Hiszpan. Granollers w przyzwoitej formie na poziomie challków jest groźny dla każdego.
Beto Martin- Gutierrez- Beto wygrywał tu rok temu, wygrywał także dwa lata temu, do tego w tym miejscu może czuć się jak miejscowy. Czy można znaleźć lepszą motywację do dobrej gry?
USA (live na bet365):
Odesnik- Evans- ostatnio czytając jakieś analizy na jakimś forum dowiedziałem się że nawierzchnia Deco Turf- na jakiej rozgrywany jest m.in. ten turniej należy do serii bardzo szybkich- otóż należy to włożyć między bajki- ten rodzaj hardu jest co najwyżej przeciętny. Nawierzchnia sprzyja stylowi Odesnika i temu tyle o niej (zresztą dwa lata temu tu wygrał, a rok temu zaliczył półfinał).
Ursus (zwany Urugwajem)- jedynie do Lapenttiego będzie zapewne live (bwin):
N. Lapentti- Junqueira- dużo lepsza forma i gra w ofensywie powinna wystarczyć Nico na wygranie tych zawodów.
Chela- Marrero- o formie i umiejętnościach obu tenisistów rozpisywać się nie ma większego sensu. Zdecydowanym faworytem jest tu Chela- Marrero z taką regularnością sobie nigdy nie radził.
Capdeville- Schwank- grali w tym roku w Vina Del Mar. Wygrał Capdeville. Forma Schwanka w tym roku jest tragiczna- w ich poprzednim meczu Schwank popełniał wiele błędów, do tego dawał się spychać do głębokiej defensywy. Dziś liczę na to samo.
Jaworzno
06-10-2009, 10:49
Ja tylko dodam, że ten typ jest byłym tenisistom, ale nie pucowac się z tym :)
To co Wam tutaj podaje to staram się wyodrębnic z jego propozycji i jak narazie jest elegancko
Levadia Tallinn v JK Trans Narva typ 2 kurs 9.5
Levadia ma zagrać rezerwami, ma już pewne mistrzostwo (choć z moich wyliczeń wynika że nie) a Trans 3 miejsce i dobrą formę. Lekko zaryzykuję.
Shuai Peng 3,25
Kocham Cie dziołcha ;]:kwiaty:
Agieszki jednak nie gram
Zi Yan i Jie Zheng v Samantha Stosur i Rennae Stubbs 1 1,80
sedziowe ładnie odwalają wiec trzeba grac :zabki:
Jaworzno
06-10-2009, 11:51
Agieszki jednak nie gram
Wierzysz w tą ''kontuzje'' którą miała już niby w Tokio?
Wierzysz w tą ''kontuzje'' którą miała już niby w Tokio?
raczej nie ale kurs na Age 1,20
a czy wygra 2-0 po 1,70 ...
mysle że Schnyder jednego seta moze wyrwac jak bym gral to chyba over na gemy
Edit jednak gram :))
Suma gemów Powyżej 20.5 1.83
Jaworzno
06-10-2009, 12:27
Ja wczoraj złapałem za 1,40, dzisiaj spadło drastycznie
Amarant, gratuluje typu! Jednak kontuzja nie była ściemniona, chyba że dzisiaj też udawała, ale ja w to nie wierze. Swoją drogą po co gra, jak potem płacze na korcie i naraża sie jeszcze bardziej? Chyba dla takich jak Ty:)
Na wieczór Egipt, Southampton, Rodovre, coś z tego wybiore...
PS.
Kubot dziś złoił Roddicka w 18 gemach, meczu nie widziałem, ale Roddick&Family chyba grubo obstawili na Kubota po kursie 17:cham:
Na expekcie maja opznienie na live Radwanskiej i blad!
jest 5-4, a oni maja 4-4.
Poszlo, ze Aga wygra 1 seta za 1.65
Tak sie zarabia na śpiących bukmacherach:)
Jankovic gra bo firma która ja ubiera (Chinska) pewnie sypneła $$ :) to wiesz zęby zaciskać i dajesz;]
co do kubota ja miałem i cudem wlazło
http://img204.imageshack.us/img204/2448/image3em.jpg
Aga jednak silnaa :)
adamo7489
06-10-2009, 14:16
Hokej, Czechy Ekstraliga
Slavia Prague - Mlada Boleslav
Typ 2, kurs 4,15
Tommywie
06-10-2009, 15:44
Levadia Tallinn v JK Trans Narva typ 2 kurs 9.5
jak utrzymaja ten wynik do konca to masz u mnie piwo :D moglem do przerwy postawic :P
1:1 kurde blisko było.... następnym razem trzeba rozważyć tez grę do przerwy.
pozdro
Tommywie
06-10-2009, 17:11
a jak tam challengery? chcialem specjalnie sobie zalozyc konto na betssonie zeby moc je zagrac, ale kasa z expekta dalej nie przyszla na konto i nie mam z czego przelac...
El Che - piwa nie bedzie :(
Zi Yan i Jie Zheng 1 1,80
Te dziewczyny też kocham :))
przegrywac tie break 1:5 by wyjsc na 11-9
http://img390.imageshack.us/img390/7421/image4q.jpg
:kwiaty::kwiaty:
to co teraz wszyscy masówka na ŁkS :D
Tommywie na bet365 tez sa te mecze a duzo jeszcze jest live wiec jak by co mozna kontrować :)
Challengery z tego co wklejał Kaos:
Luczak wygral 2:1
Granollers wygral 2:0
Lapentti wygrywa 1:0
Martin tez prowadzi 1:0.
Reszty nie wiem
Challengery z tego co wklejał Kaos:
Luczak wygral 2:1
Granollers wygral 2:0
Lapentti wygrywa 1:0
Martin tez prowadzi 1:0.
Reszty nie wiem
Lapentti wygrał 2:0
a Martin wygrywa w drugim secie 3:1
Capdeville przegral. Martin wygrał.
Nie wytrzymałem do soboty jednak...Obok kursu 1.85 na ŁKS nie moglem przejsc obojetnie...
Miałem już nic nie grać, żeby nie zepsuć dobrego dnia, ale jednak poszedł dubel za 'końcówke'
Rodovre+Honefoss
MisiekWNC
06-10-2009, 18:50
Bawi się ktoś z Was w surebety? na np. min. dwa konta?
MisiekWNC
06-10-2009, 18:53
Amarant, 5-1 to nie dużo, sam to trenowałem przez 4lata z dobrym skutkiem :)
adamo7489
06-10-2009, 18:59
Hokej, Czechy Ekstraliga
Slavia Prague - Mlada Boleslav
Typ 2, kurs 4,15
Od jutra grajcie typy antymoje. 100% skuteczności:kurwa:
A tak na poważnie, po raz kolejny gdy piszę typ na forum to nie wchodzi. A jak nie piszę to jest ok. Ma ktoś podobnie?
Bawi się ktoś z Was w surebety? na np. min. dwa konta?
Dwa Ci nie wystarczą, musisz mieć co najmniej kilkanaście i masę gotówki. Za 100zł to nawet nie ma co zaczynać. Do tego pójdzie blokada albo zwrot i jesteś w czarnej dupie.
Ja gram na HV , więc się zastanów , czy lepiej nie odpuścić tego meczu :rotfl:
Nad tym Ilves się zastanów , ostatnimi czasy mają słabą formę a Blues w końcu musi wygrać...
Ja z uporem maniaka postawię po raz kolejny na Rodovre :faja:
Grają z Rungsted (w poprzednich latach Nordsjaelland Cobras) na własnej tafli.
Formacja defensywna w Rodovre w tym sezonie spisuje się świetnie (1 gol stracony w 3 meczach !) , więc można by pokombinować z underem.
Kurs na Rodovre 1.70 .
Ilves jak pisalem - w dupe.
HV tak jak pisalem - zagralem (chociaz za drobne , wiec looz) -> nie weszlo.
Rodovre - pieknie powchodzilo :). Meczyk, handicap -1 w dwoch konkursach, handicap -2 w jednym konkursie.
No to pora sie zastanowic na tym co jutro .
5-2; 2-0
Dzięki Rahim za Rodovre:piwo:
adamo7489
tak sie możne wydawać często ale to przypadek z tymi typami czasami sie myśli cały dzień o jakimś nie postawi sie o na wchodzi na czystko
nie ma sie co łamać dzien odpoczynku i odrabiać straty
co do jutra
Elena Dementieva v Na Li 2 2,62
tylko nie wiem czy będę grały na głównym czy bocznym jak ten drugi to myślę ze można spróbować
Svetlana Kuznetsova v Alona Bondarenko
tu mozna grac over na liczbe gemow walczyły 4 razy i zawsze były 3 sety
kuznetsova to jest ogolnie baba na 2:1 :)
Jaworzno
06-10-2009, 22:02
AKO 2
Został jeszcze Odesnik.
Misiek, ja grałem rok temu siurki. Jak masz jakieś pytania ogólne to wal tutaj a jak chcesz się wgłębic to pisz PW
MisiekWNC
06-10-2009, 22:36
Jaworzno, chyba odpuszcze, za dużo kasy trzeba dać, do tego kilka kont u różnych bukmacherów itp.
PS Jaworzno, grasz codziennie, ile kuponów "puszczasz" dziennie? I ile to jest dziennie % całego Twojego budżetu na danym koncie u buka?
Jaworzno
06-10-2009, 22:43
Poszedł PW
A na noc zaczynamy z NHL
Calgary-Montreal 1 @ 1,95
MisiekWNC
06-10-2009, 22:52
To ja też podam swój typ na noc (NHL):
Los Angeles Kings vs. San Jose Sharks 2 @2.00
Nad SJ myslalem :cham:
W koncu ostatnio wygrali wysoko, a LA przegralo u siebie 3-6 z wydawaloby sie gorszym zespolem.
Ale to jest tylko NHL , wiec chyba zostawie w spokoju poki co ...
adamo7489
07-10-2009, 07:14
Czy ktoś wie o co chodzi z meczem Kashima - Kawasaki z godziny 12? Mecz odbywał się 12 września i został przerwany w 74 minucie z powodu ulewnych deszczów przy stanie 1:3. Dzisiaj to zdarzenie pojawia się w ofercie kursowej z kursem na gości 3,50!
adamo7489
07-10-2009, 07:16
Match abandoned 74' (1:3) due to heavy rain - to finish 07.10. - to oryginalna informacja. Rozumiem, że będzie to tylko dokończenie? :) 15 minut i kurs 3,50 na zespół prowadzący 3:1? Ja gram to w ciemno, ale może się mylę...
adamo7489
07-10-2009, 07:23
Już znalazłem - mecz będzie rozpoczęty od ... 0:0. Tak pisze na stronach FIFA, Nie mam pytań. Ale i tak to gram. Kawasaki musi coś udowodnić, a po drugie 3 punkty są im bardzo potrzebne do zakwalifikowania się do AFC Ligi Mistrzów. Sorki za zaśmiecenie tematu
Też mam to puszczone. Kurs na Kawasaki leci w dół, do dobry prognostyk ale trzeba pamiętać, że Japońce są popierdoleni. Do tego w historii spotkań Kawasaki wygrało tylko raz.
No niestety Odesnik kurwiszczał przepierniczył.
Ale na pocieszenie mama zrobiła tymbaliki drobiowe i jakoś łatwiej przełknąć tą porażkę. :hihi:
Jaworzno
07-10-2009, 09:13
A na noc zaczynamy z NHL
Calgary-Montreal 1 @ 1,95
:faja:
Djokovic-Troicki over 19.5 + Maxi Gonzales
AKO 2,20
Zamiast tego overu miałem grac +4.5 Troicki ale to prawie to samo a kurs lepszy
adamo7489
07-10-2009, 09:23
Na livescore już trwa mecz o którym pisałem - 1:1. Ciekawe czy się potwierdzi. Mój bukmacher zablokował już to wydarzenie.
Adamo, ten mecz startuje o 12, wiec jak moze byc 1-1?
Kurs na Kawasaki 3.60.
Jaworzno, dzięki za nocny typ, skorzystałem:piwo:
adamo7489
07-10-2009, 09:30
No właśnie nie wiem. Na livescore.com są przy tym meczu znaki zapytania i jak na nie klikniesz to pokazuje Ci się wynik 1:1 , kiedy padały bramki i kto strzelił.
Kuznetsova i Bondarenko
jadą juz 3 seta kto zagrał na sety/over gemy juz liczyc kase ;]
Na Li bedzie jednak grała na głownym tam jest dostepny challenge system wiec raczej sedziowie nie beda mogli pomagac ale jak buk wystawi znowu over na gemy +/-21
to sie chyba skusze .
Pogon Szczecin - Polonia W 1 2,20
co do wyboru to powiem tylko tyle zobaczcie skład Poloni ;]
zresztą po co im ten puchar... czekam jeszcze na DNB w to juz wejde raczej grubo...
No właśnie nie wiem. Na livescore.com są przy tym meczu znaki zapytania i jak na nie klikniesz to pokazuje Ci się wynik 1:1 , kiedy padały bramki i kto strzelił.
Spokojnie, ten mecz się jeszcze nie zaczął.
Śr 07/10/09 09:05 Kuznetsova Svetlana - Bondarenko Alona
akumulacyjne WTA Tour 1 1 (6-0) 1.50
1.50
Amarant, ja nie grałem overa, ale zagrałem po drugim secie na wygraną i również bezproblemowo.
Zaraz Sharapova, licze znów coś ustrzelić na live.
Co myślicie o meczu Stilon- Wisła?
Oglądając ostatnie mecze tych drużyn z nami, ta perwsza zaprezentowała się znacznie lepiej moim zdaniem, do tego na wyjeździe, a u siebie stracili chyba tylko 1 bramke w tym sezonie...
Kurs ok.1.85
Tez zagrałem ten mecz w 3 secie ,1 gem , po kursie 3.65 , ze bedzie w secie 6-8 gemów.
Szkoda, że za drobne no , ale zawsze do przodu.
Jakieś typy na dzisiaj eksperci ?
Tommywie
07-10-2009, 11:49
Adamo, ten mecz startuje o 12, wiec jak moze byc 1-1?
Kurs na Kawasaki 3.60.
kurde co za pech ze wrocilem tak pozno do domu :( co na dzisiaj? sa jakies challengery? specjalnie kase na betssona wplacilem :P
Rahim, pytanie raczej nie do mnie, ale ja gram na teraz Dementieva+Dasco.
Kawasaki wygrało 3-2 i chyba jednak grali od stanu, w ktorym mecz sie zakonczyl, czyli 70 min i 1-3. Dobry typ Adamo
A co do Peng to nie mam słow, zagrała bez kompleksów, przeciwniczka liczyła na spacerek i sie nacięła.
Rahim, pytanie raczej nie do mnie, ale ja gram na teraz Dementieva+Dasco.
Kawasaki wygrało 3-2 i chyba jednak grali od stanu, w ktorym mecz sie zakonczyl, czyli 70 min i 1-3. Dobry typ Adamo
A co do Peng to nie mam słow, zagrała bez kompleksów, przeciwniczka liczyła na spacerek i sie nacięła.
U jakiego buka grałeś? Ja oczywiście dostałem zwrot mimo że postawiłem to już wczoraj. To jest kurwa nie fair.
Nie grałem Kawasaki, po prostu z ciekawości sprawdzilem wynik i o 12.30 był już mecz skończony wynikiem 3-2, wiec takie wnioski.
MisiekWNC
07-10-2009, 13:00
Avangard Omsk - Barys Astana 1 @1.55
na dziś (14.00).
adamo7489
07-10-2009, 13:05
Ja oczywiście dostałem zwrot
A ja dostałem kasę :):):)
Na PW podam Ci buka
Tommywie
07-10-2009, 13:25
jestem najglupszym idiota na swiecie... wlasnie przez przypadek zamiescilem na live typ za 1.01 w 90 minucie a tu nagle 87 i 88 i jest 2:2 i mam po pieniadzach... gratulacje
Tommywie
07-10-2009, 13:29
kurwa wygrali :D no nie wierze :D w 90 minucie jeszcze wbili na 3:2!!! :D glupi ma czasem szczescie :D juz nie bede nic klikal na live!
kaos azul
07-10-2009, 13:52
panowie promocja!!!
dzis w kaosazulbet.com;
kurs na najwieksza ilosc postow w temacie bukmacherka (liczone do 31.12.2009)
Tommywie 1,9
Rudyosw 1,8
nie ma u mnie limitow!
Tommywie
07-10-2009, 13:57
panowie promocja!!!
dzis w kaosazulbet.com;
Tommywie 1,9
Rudyosw 1,8
nie ma u mnie limitow!
wez sie odczep...
ja pierdole...
policz ile postow jest w ostatnich kilku stronach i kto naprawde ma najwiecej! kurwa juz nic nie bede pisal... chuj z tym wszystkim
panowie promocja!!!
dzis w kaosazulbet.com;
Tommywie 1,9
Rudyosw 1,8
nie ma u mnie limitow!
O kurwa :lol3:
+1
Kaos , ale wypłacalny jesteś :cham: ?
Tommywie trochę dystansu do siebie ;).
Z humorem to przyjmij , Kaos na pewno nie chciał być złośliwy .
<poza tym to Rudy jest faworytem>
Kaos, ta strona nie działa, a zagrałbym grubo na Tommy'ego :huh:
Tommy, powiedz teraz co wniosły Twoje ostatnie 3 posty...
1. "kurde co za pech ze wrocilem tak pozno do domu :( co na dzisiaj? sa jakies challengery? specjalnie kase na betssona wplacilem :P"
2. "jestem najglupszym idiota na swiecie... wlasnie przez przypadek zamiescilem na live typ za 1.01 w 90 minucie a tu nagle 87 i 88 i jest 2:2 i mam po pieniadzach... gratulacje"
3. "kurwa wygrali :D no nie wierze :D w 90 minucie jeszcze wbili na 3:2!!! :D glupi ma czasem szczescie :D juz nie bede nic klikal na live!"
Słyszałem, że nie Ty robisz relacje live, tylko Rudy, prawda to?
Tenis gładko 2X 2-0.
Propozycje hokejowe: Almtuna, Sport, Tappara
kaos azul
07-10-2009, 14:07
wez sie odczep...
ja pierdole...
policz ile postow jest w ostatnich kilku stronach i kto naprawde ma najwiecej! kurwa juz nic nie bede pisal... chuj z tym wszystkim
__________________:lol2::lol3:
wez se zaparz melisy synek,a nie rzucaj sie tak...chlopaki nabijaja posty ale MERYTORYCZNE, nie robia quasi czatu z dobrego tematu "bukmacherki".Jak chcesz komentowac wyniki ,to polecam bet1x2.net tam jest live czat i takie "gwiazdy"netlandu jak yogi czy latexowy dominator takze jest gdzie pisac hehe
Tommywie
07-10-2009, 14:11
Z humorem to przyjmij , Kaos na pewno nie chciał być złośliwy .
z pewnoscią...
Tommy, powiedz teraz co wniosły Twoje ostatnie 3 posty...
ok, w takim razie nic nie pisze wiecej... i koncze off topa
jeszcze tylko: na dzisiaj zagralem pilke reczna -5.5 na kolding i +4.5 na holstebro...
Haa , no to wygram. :hihi:
Pogoń-Polonia - X
do obiadu ;)
Brazylia U20 - Urugwaj U20 over 2,5 1,70
Wenezuela U20 - Zjednoczone Emiraty Arabskie U20 over 2
Ako 2,59
MisiekWNC
07-10-2009, 15:28
panowie promocja!!!
dzis w kaosazulbet.com;
Tommywie 1,9
Rudyosw 1,8
nie ma u mnie limitow!
bez bonusa 100% nie gram... :foch:
Avangard Omsk - Barys Astana 1 @1.55
na dziś (14.00).
6:3 :faja:
Na dziś jeszcze puszczam kupon:
Lycksele SK - Kalix HF 1 @1.45
Almtuna IS - Örebro Hockeyklubb 1 @1.40
AKO: 2.03
Jaworzno
07-10-2009, 15:57
Na wieczór
COL Rockies-PHI Phillies 2 @ 1,90
U mnie poszła Tappara i Almtuna . Chociaż przy tym pierwszym mam pewne obawy , ale zobaczymy.
A ja dzis delikatnie sprobuje LM w reczna : Alingsas + 10,5 oraz HSV -1,5
Live 17 min
Pogoń - Polonia
obie /strzela 2,20
u20 wlazło wiec jedziemy ;]
Pogoń wygrała. Straty z Tappary odrobione. Przynajmniej tyle.
Fińskiego hokeja totalnie nie czaje więc pora przestać się napalać :)
Jaworzno jakieś przesłanki za zwycięstwem Philadelphii ?
Wie ktoś czemu nie gra 1 liga czeskiego hokeja ? Bo powinna już zacząć
Macie jakieś typy tenisa na jutro ??
po co zadajesz takie kretynskie pytania? czemu akurat typy tennisa? chcesz cos pewnego czy po prostu masz fantazje jutro zagrac cos z tennisa, bo jezeli tak to otworz oferte wybierz i mecz i postaw kobla na chybil trafil. ogarnij sie
nabijam se posty , nie ? Ci co na mnie postawili niech wygrają. ;]
Po prostu kurwa zapytałem czy moze ktos ma jakis typ , bo widze ze wchodzą a nie znam sięna tym sporcie. A paru ekspertów od tego tu jest.
adamo7489
07-10-2009, 20:01
Piłka nożna, Argentyna Apertura, 8. kolejka
Tigre - Huracan
Typ 2, kurs 2,70
Yildiray
07-10-2009, 20:30
Na jutro:http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MTMyNjc5MTAwNzEzMTg0MDqQPt7lM 5FbKLHSq58%3D
Kubot po wyeliminowaniu Roddicka nabral wiekszego "poweru",w deblu z Marachem wygrali 6-1 6-1,mysle ze z Ljubiciciem powalczy i nie jest bez szans.
Cilic z ruskiem juz wygral 2 lata temu na tym turnieju i wogole prowadzi 2-0 w h2h.Mysle ze Davydenko bedzie troche zmeczony a prawie 2 metrowy Cilic bedzie jebal asy.Zvonareva jak jej idzie to gra super,a jak nie idzie to placze,ale mysle ze powalczy.
MisiekWNC
07-10-2009, 20:33
adamo, czym sie kierowales (PS na expekt, kurs 3.0).
Davdenko musi wygrywac jesli chce wejsc do turnieju Master. Mysle ze jest w formie wiec lepiej uwazac na niego.
Ja mam na jutro Gonzaleza Soderlinga i Isie:)
Poza tym Davdenko gra dopiero w czwartek w nocy
Typy Błażeja popieram i również coś z tego będe grał, dodałbym jeszcze Gulbisa, Tsonge i coś z tego pewnie poukładam, ale dzień się jeszcze nie skończył, więc jeszcze nie myśle.
Z tym MLB wszystko fajnie, ale grają już ponad godzine i wciąż 0-0, macie jakieś wieści kiedy zamierzają skończyć? Zawsze jak to obstawiałem to wstawałem rano i było wszystko jasne, a teraz :huh:
Ktos wie jak idzie tej Philadelphi z typu Jaworzno?
Yildiray
07-10-2009, 20:55
Z tenisa jutro Serra kurs 1.58
Kto chce niech zaryzykuje Falla i Simon.
adamo7489
07-10-2009, 20:56
Do tej pory wygrywali dwukrotnie goście. Poza tym zespoły w tabeli dzieli dwa miejsca, dzisiejsi gospodarze zamykają tabelę. Huracan miał bardziej wymagających przeciwników. Ale nie wiem czemu taki kurs na gości
adamo7489
07-10-2009, 21:00
Philadelphia prowadzi 2:0
z tym ze to jest MLB wiec nie sugerujcie sie wynikiem 3:0, 4:0 bo czasami w 9 inningu mozna stracic 5-8 pkt :)
adamo7489
07-10-2009, 21:27
Philadelphia 5:0
A Huracan 1-0:)
Myśle jeszcze o dublu na noc Banfield+Sao Paulo, jak wejdzie Philadelphia to gram.
Hahahaha :lol:
Przed chwila przegladajac nocna oferte tez zatrzymalem sie na dublu Banfield i Sao Paulo
Kursy 1.60 i 1.50 .
Podobnie myslimy :cham:
jutro tylko Zhang i Age na gemy
aaa i James Blake bo Nadal nic ciekawego nie gra
typ na 3 sety badz jakis over gemowy tez ciekwy
katowicer64
07-10-2009, 22:03
na noc Banfield + Pittsburgh
Jaworzno
07-10-2009, 23:55
Sao Paulo-Coritiba 1 @1,60
adamo7489
08-10-2009, 05:11
Zagrałem Gasquet - Tsonga
DW 2:1, kurs 5,00
Radwanska+ Gonzalez+ Magnitogorsk.
PS.
Jebać remisy!
Serra zjebała 2 kupony , macie cos na teraz ??
MisiekWNC
08-10-2009, 13:48
Pune FC - Air India
Mecz zaczął się o 14 (livemecz.pl), na expekt maja napisane ze o 15.00, na razie wynik 0:0, expekt nie zauwazyl bledu, kto chce niech wykorzystuje i daje na remis! po pierwszej polowie 0:0
Jaworzno
08-10-2009, 14:04
Będzie zwrot
adamo7489
08-10-2009, 15:09
Hokej - Norwegia Ligaen - Sezon regularny
Storhamar IL Dragons - Lørenskog IK
Typ: 2, kurs 2,60
Koniec szczęśliwych zwycięstw Storhamar po dogrywkach. Do czterech razy sztuka - czas na porażkę :)
di_mateo
08-10-2009, 15:50
Falkenbergs - Landskrona 1
i dubel z hokeya
Kazan, Lukko
adamo7489
08-10-2009, 17:39
Po 5 minutach 2:2, nie mam pytań
Po 5 minutach 2:2, nie mam pytań
Powiem jak to inni mi mówili , nie robimy relacji live :hihi:
adamo7489
08-10-2009, 18:01
nie robimy relacji live
Nie? Nie wiedziałem :P
Siemanko kto z Was sie oriętuje jak wyglada sprawa kar za czerwone kartki w 1 lidze tureckiej (odpowiednik naszej 1 czyli tak jak by 2 liga) jest tam zespół co dwie kolejki temu dostali 4 czerwone (gołe czerwone bez zółtek) i w oststniej kolejce tez dostali goła czerwona i przegrali to 4-1 czyli w sumie maja 5 pilkarzy wyeliminowanych z gry o ile kara za czerwona u nich tez jest dwa mecze. w tej kolejce graja u siebie a kurs na rywala jest 3.75 warte uwagi chodzi o Adanaspor - Samsunspor wykartkowani to Adanaspor
Shuai Peng v Nadia Petrova 1 2,10
do trzech razy sztuka ta Chinka mnie juz nie zawiedzie ;]
a tak serio Petrova po 3 setówie jakos nie widze by miała siły na wiecej
Elena Dementieva v Agnieszka Radwanska
Elena wygra 2-0 1,80
jak widzałem dzisiejszy mecz to nie mam watpliwosci Rosjanka nie da sie wydymac
i tyle ;]
czekam na naszych kopaczy
Siemanko kto z Was sie oriętuje jak wyglada sprawa kar za czerwone kartki w 1 lidze tureckiej (odpowiednik naszej 1 czyli tak jak by 2 liga) jest tam zespół co dwie kolejki temu dostali 4 czerwone (gołe czerwone bez zółtek) i w oststniej kolejce tez dostali goła czerwona i przegrali to 4-1 czyli w sumie maja 5 pilkarzy wyeliminowanych z gry o ile kara za czerwona u nich tez jest dwa mecze. w tej kolejce graja u siebie a kurs na rywala jest 3.75 warte uwagi chodzi o Adanaspor - Samsunspor wykartkowani to Adanaspor
Czerwona kartka nie zawsze oznacza dyskfalifikację na dwa mecze. Często jest to kara na jednego meczu (przypadek Jelenia w ostatnim meczu). Wszystko zależy od przepisów danego związku piłki nożnej i od każdej kary można się odwołać. Musisz mieć pewność że Ci zawodnicy zostali zwieszeni na dwa mecze a nie że powrócą po jedno meczowym odpoczynku, zregenerowani i rządni zwycięstwa :faja:
Zastanawiam sie nad Detroit u siebie z Chicago.
Pierwsze dwa mecze porazki. Kurs 2.05 , graja u siebie no chyba pora wygrac ?
Vancouver wczoraj sie przelamalo i to konkretnie.
Na wieczór Velez Sarsfield - Argentinos Juniors typ 2 z opcją DNB za 2,75 biorę w ciemno.
Jakie macie zdanie, jest wstanie wygrać dziś Falla ??
Piter_Jaw
08-10-2009, 20:18
Na wieczór Velez Sarsfield - Argentinos Juniors typ 2 z opcją DNB za 2,75 biorę w ciemno.
zaciekawiles mnie...masz moze jakies info? Kursy na gosci spadaja..Czy sugerujesz sie ostatnim bilansem Argentinos?
Niestety nie mam żadnego info, opieram się na znacznym wahaniu kursów (właściwie to ostatnio decyduje o moich typach), bilansem pomiędzy drużynami i dość dobrą passą Argentinos.
pozdro
di_mateo
08-10-2009, 20:35
Falkenbergs - Landskrona 1 (2:1)
i dubel z hokeya
Kazan, Lukko
kolejny raz sie przekonalem ze nie mam pojecia o hokeju
adamo7489
08-10-2009, 20:50
Piłka nożna, Argentyna Apertura
Colon - Arsenal Sarandi
Typ: Remis, kurs 3,30
Uff Detroit weszło po sporym horrorze w końcówce i gramy dalej :piwo:
kaos azul
09-10-2009, 08:23
dubel na dobry start weekendu : waterford,italia u-20
Jaworzno
09-10-2009, 09:54
Challenger kobiet
Mladenovic-Larsson 1 @1,70
ech Peng wrrrr...
to teraz idzie za all
Elena Dementieva wygra 2-0
i
Elena Dementieva wygra 1 seta
albo rybki albo .... ;]
Radwańska ładnie poczyna ;)
Jaworzno
09-10-2009, 12:36
ech Peng wrrrr...
to teraz idzie za all
Elena Dementieva wygra 2-0
i
Elena Dementieva wygra 1 seta
albo rybki albo .... ;]
Takim podejściem do bukmacherki to skończysz marnie.
NIGDY nie odgrywac się na siłe.
no to pipki
a wiecie marzeniem Eleny jest być numerem 1 ;] ha !
z taką głową to powodzenia no nic czekamy do jutra na naszych
Amarant jaka głowa ?? Radwańska zagrała jeden z lepszych meczy sory ale Elena nie miala nic do powiedzenia i watpie by to była wina psychy poprostu Aga dzis była bardzo dobra
Popieram , świetny mecz Agnieszki.!
Jaworzno masz cos na dźis dobrego :hihi: ??
Jaworzno
09-10-2009, 14:05
Ja to nie kumam niektórych tutaj. Przeglądajcie wcześniejsze posty, ja już podałem
Amarant jaka głowa ?? Radwańska zagrała jeden z lepszych meczy sory ale Elena nie miala nic do powiedzenia i watpie by to była wina psychy poprostu Aga dzis była bardzo dobra
Elena to talnie durna pipa jak mozna miec serv na wygranie i tak durnie grac leci do siatki a ta je lob dwie , trzy piłki i znowu leci i zas ...
Radwańska tego meczu nie wygrała tylko Rosjanka jej go podarowała ...
zresztą po meczu to mozna pisac
przelałem kase do buka i zaczynam progresje
kiedyś Radwanska przegra jak nie tu to na następnym turnieju ona już tyle kasy mi wisi ze nie popuszczę obecnie każdy mecz jaki będzie grała stawiam przeciw i stawkę podwajam.
Pożyjemy zobaczymy
tymczasem miłego weekendu
jade ogladac oglądać nasze orły :faja:
Radwańska tego meczu nie wygrała tylko Rosjanka jej go podarowała ...
:
Głupoty piszesz i tyle :)
powodzenia w dalszym graniu
Yildiray
09-10-2009, 16:12
Na jutro:http://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MTMyNjc5MTAwNzEzMTg0MDqQPt7lM 5FbKLHSq58%3D
Kubot po wyeliminowaniu Roddicka nabral wiekszego "poweru",w deblu z Marachem wygrali 6-1 6-1,mysle ze z Ljubiciciem powalczy i nie jest bez szans.
Cilic z ruskiem juz wygral 2 lata temu na tym turnieju i wogole prowadzi 2-0 w h2h.Mysle ze Davydenko bedzie troche zmeczony a prawie 2 metrowy Cilic bedzie jebal asy.Zvonareva jak jej idzie to gra super,a jak nie idzie to placze,ale mysle ze powalczy.
No i Cilic ladnie.Szkoda ze Kubot nie dal rady a byl blisko.To juz moj ktorys z kolei kupon kaj jedno zdarzenie zawala.Rece opadaja:-(
Miałem pisać o overach w Jupiler League (zaplecze Eredivisie).
Myślę , że dzisiaj bardzo duże szanse na over są w meczu FC Eidhoven-Fortuna Sittard.
Mocno liczę również na over w spotkaniu Dordrechtu z Emmen .
Oprocz tego mysle , ze wygraja ponownie Rodovre (kurs na bwin spadl z 3.6 na 3.1) oraz Tychy w hokeja.
Do tego mlodzi Polacy z Liechtensteinem oraz Wlosi z Wegrami.
Pablo NFG
09-10-2009, 17:59
http://technologie.**********/technologie/1,82011,7128407,Polak_wygral_3_5_miliona_zl_w_kasy nie_online.html
na jutro Ionikos po kursie 5.0 :)
kursy na to leca na leb na szyje, i szczerze powiem ze niewiem dlaczego jest na nich az tak wysoki kurs.
Miałem pisać o overach w Jupiler League (zaplecze Eredivisie).
Myślę , że dzisiaj bardzo duże szanse na over są w meczu FC Eidhoven-Fortuna Sittard.
Mocno liczę również na over w spotkaniu Dordrechtu z Emmen .
2-2 i 5-0 jest good :faja:
Polacy i Tychy luzem wygraly. Rodovre pierwsza wtopa a Włosi tez lipton, niestety tym razem to oni zostali wykartkowani.
Ogolem jak na razie dzien na plus a juz myslalem, ze bedzie gorzej bo Sittard w 78 min bylo 0-1...heh ta 2 holenderska :cham:
Na jutro z gory mowie, ze mozecie sprobowac zagrac na porazke Szmacianki z Kolejarzem Stroze. Tylko pytanie jakie beda kursy :huh:
MisiekWNC
09-10-2009, 21:25
Hokej dzisiaj na plus tj. Servette (1.55) i Rapperswill (2.25:faja:). Hokej ostatnio świetnie wchodzi, szkoda, że Orleans w kosza zawalił, pozdro.
Ja na jutro gram WKS (czytaj Wybrzeze Kosci Sloniowej) i Kamerun. Mam nadzieje ze jutro Afryka da zarobic
Tommywie
09-10-2009, 22:02
mi dzisiaj na jednym kuponie zwalila szwecja-czarnogora, na drugim wlochy-wegry a na trzecim dusseldorf-twente... takze jest swietnie :/ ostatnio nawet nie mam czasu na analizy (w sumie nie bardzo jest cos do analizy) i gram po kursach albo po waszych podpowiedziach... niestety kasa sie traci - musze albo zaczac wygrywac albo sobie odpuscic na jakis czas
MisiekWNC
09-10-2009, 22:19
Na noc:
Calgary - Dallas 1 @2.05
Górnik Z. - ŁKS X @3.55
W mecz NHL, troche inwestuje, natomiast w KSG malo, ale warto zapamietac i chwilke przed typem sie zastanowic, pozdro.
Tommywie
09-10-2009, 22:32
Rosario Central - Gimnasia LP - 2, kurs 3,40
patrzac na ostatnie mecze i pojedynki tych dwoch druzyn, mysle, ze Gimnasia moze spokojnie wygrac...
AndrusWNC
09-10-2009, 22:35
R. Harrison - Lindahl Nick 1 1,75.
Dawno już mi nie wszedł kupon z takimi wynikami :)
http://i36.tinypic.com/scx4di.jpg
Poszło na Polskę DNB ako 5.0 :)
w sts-ie 6.0 na Polske ale chuj wie jak zagrają te ''piłkarzyki''
Finlandia, Anglia, Szwecja. Co sadzicie ?
Bartek84
10-10-2009, 08:51
zabawowo na dzisiaj Armenia X, Węgry X i Polska X2
AndrusWNC
10-10-2009, 09:19
Na dziś Bułgaria, Turcja,Bosnia , Serbia co wy na to?
Grajcie na Polaczków . Niech się skończy 3-0 dla Czechów i tyle będziecie mieli z tego grania :cham:
U mnie Czesi , BiH , handicap pod Argentyne
Poza tym pomysle nad Modo,Kolejarzem i Oxfordem.
Mile widziane rowniez zwyciestwo GKP.
Tommywie
10-10-2009, 10:12
Bułgaria, Turcja
tez to zagralem
poza tym X2 w meczu Argentyna-Peru po kursie 6.25... a moze by sie tak skusic na czyste 2? po kursie 21...
Grajcie na Polaczków . Niech się skończy 3-0 dla Czechów i tyle będziecie mieli z tego grania :cham:
Nie kumam cie, to oczywiste ze przegrają więc nic odkrywczego nie napisałeś. A śmiać to się będe jak wdupicie przez Czechy po kursie 1.40. Postawiłem drobne na Polaków bo śmieszne kursy mnie nie interesują. Proste.
Nie wiem jak można się chwalić że się postawiło na faworyta za 1.40.
pozdro
Hmm nie wiem gdzie grasz, ale ja polapalem Czechów po kursie 1.55 .
Poza tym pisząc "...to oczywiste , że przegrają więc niczego odkrywczego nie napisałeś" chyba przeczysz sam własnym celom ?
Bo skoro piszesz , że oczywistą jest iż przegrają a sam puszczasz , że wygrają to chyba lekkie przeczenie samemu sobie ?
Ja rozumiem , że Ciebie nie interesują gówniane kursy i się z tym zgadzam, ale skoro jak piszesz jesteś pewien to nie lepiej odpuścić ten mecz a puścić coś 'czego nie jesteś pewien , że nie wejdzie" ?
PS. mi się zdarza grać wysokie kursy , ale jak widzę , że są ku temu podstawy (to od razu piszę , że ...argumentując typ a nie zakładam od razu porażki).
Mam nadzieję , że nie potraktujesz tego jak osobistego ataku na siebie. Jedynie jako malą dygresje ;)
Pozdro :piwo:
Spoko Rahim jest luzz.
Zagrałem ten mecz za drobne, więc przegrana nie obciąży mojego budżetu a w razie wygranej może go zwiększyć (kurs 5.0 przy DNB). Pisząc że jest przegrany chodziło mi o prawdopodobieństwo a nie moją w wiarę w wynik (bo szczerze mówiąc wierze że jeszcze awansujemy :) ). To śmieszne ale prawdziwe.
pozdrawiam
Ja za to na nich nie chcę stawiać , bo Polacy zdecydowanie więcej razy mi zawalali , aniżeli dawali :kurwa:
Chociaż mogą zagrać dzisiaj przynajmniej teoretycznie 'na luzie' :cham: a wtedy wiadomo jak często gęsto wszystko wychodzi...
Idę obstawić Kolejarz, Argentyna-Peru handi , MODO i BiH (ew. jak po drodze się zdecyduje to tych Czechów do tego)
NHL-owcy a jak na noc wam się wydaje Detroit ?
Grają u siebie z Washingtonem (cos mnie kusi , ze znowu wygraja)
Pozdro i powodzenia wszystkim.
Ja na dzis cos takiego :
Ukraina v Anglia 2
Cypr v Bulgaria 2
Irlandia v Włochy 2
A nóż widelec sie powiedzie
AndrusWNC
10-10-2009, 13:22
tez to zagralem
poza tym X2 w meczu Argentyna-Peru po kursie 6.25... a moze by sie tak skusic na czyste 2? po kursie 21...
Trudny typ jeszcze zagrałem na 2 kuponie Irlandie 1, Ukraine 1,
Główny kupon : Serbia,Bosnia,Czechy
Za drobne : Anglia DNB,Włochy-X
Taka o to ciekawostka.
Typy Wojtka Kowalczyka dla Weszlo.com :
Uwaga - hiszpańska prasa rozpisuje się, że będzie bardzo dużo kartek w meczu Armenia - Hiszpania. Siedmiu piłkarzy reprezentacji Hiszpanii może wyczyścić sobie kartki przed mundialem. Bo gdyby zostali ukarani w następnym meczu, z Bośnią, to wówczas pauzują na mistrzostwach. Pytanie, czy będą zawracali sobie tym głowę.
Na Tobecie znalazlem taki zaklad na over w kartkach 3,5 po kursie 1.97. Biorąc pod uwagę że Armency nigdy w srodkach nie przebierali i dosc duzo fauluja, a Hiszpanie beda ich wkrecac w ziemie bo sa bez porownania o wiele lepiej wyszkoleni technicznie mysle ze liczba 4 kartek w meczu jest jak najbardziej realna.Ja sobie delikatnie sprobuje to zagrac bo kurs kusi.
AndrusWNC
10-10-2009, 14:58
Co myślicie o meczu Brazyli U20-Niemcami U 20 1 ??
Wczoraj Włochy dały dupy..A dzisiaj?..
ładne wałki musza leciec w serii B...
zobaczcie co sie dzieje z Meczami Regginy i Empli, albo kursy warjuja lub 95% buków spierdoliła z ta oferta...
ta ciekawostka
http://www.betexplorer.com/soccer/italy/italian-serie-b-2009-2010/nextmatch.php?matchid=6539996
Jebac Zydowski RTS i moj skurwialy komputer.
Lookalem mecz Gornika i osly na bwinie mialy lekkie opoznienie.
Tzn. przy dobrych wiatrach szlo ich wydymac. Ale akurat sie zawiesil a po chwili padl gol.
Szkoda, bo mozna bylo wyjsc ladnie do przodu :kurwa:...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.