View Full Version : Pytania/Odpowiedzi - Karta kibica na dzielnicach
co do projektu, dystrubucji i kontaku w sprawie kart kibica na welnowcu wszyscy dowiecie sie na dniach... trwa dopracowanie calej akcji.
Wiec tak. Akcja zajebista tylko potwierdzila, ze to wszystko jest jakby na szybko robione, bo czy ktos nie mogl pomyslec o tym wczesniej ?
Jest jak jest nie ma co sie nad tym rozwodzic.
Oczywiscie chce swoja dzielnicowke tylko jakos tydzien temu zaplacilem za karte przez KUP BILET pewnie za tydzien bedzie do odebrania. Jednym slowem jej nie chce i nie bede plakal po tych 5 zl.
Czy moge od razu podbic do dzielnicowego i sie zapisac czy czekac na ta zamowiona na KupBilet i od razu zglosic nie wiem zniszczenie , zagubienie i prosic o duplikat, ale juz mojej KK z Tauzena :?:
Jak to zalatwic ?
Status na KubpBilet (W przygotowaniu do dystrybucji)
Dalej. W przypadku zgubienia takiej karty wyrobienia duplikatu otrzymuje sie standardową szatę graficzną czy tą której kartę się posiadało ?
Czy można wyrobić karte kibica w sobotę... pracuje do puźnaa w tygodniu i jedynie sobota została do wyrobienia jej
Czy można wyrobić karte kibica w sobotę... pracuje do puźnaa w tygodniu i jedynie sobota została do wyrobienia jej
ew. codziennie na kupbilet.pl
W sklepiku tylko w ciągu dni roboczych. Kupbilet.pl - cały tydzień.
Na dzielnicy u swojego przedstawiciela
prosba do osob z welnowca, ktore zdeycydowaly sie przyjsc we wtorek wyrobic karte z naszym motywem o potwierdzenie swojej obecnosci na moje pw.
MisiekWNC
28-02-2008, 20:57
wnc: kiedy można karty z WNC odebrać ? We wtorek 4 marca ?
juz niebawem! dokladne info sie pojawi w tym dziale wiec nic tylko sledzic forum.
Daras Lędziny
29-02-2008, 18:40
mógłyby mi ktos wysłac pw z opisem wyrabiania kart na dzielnicch ?
piontas88
29-02-2008, 20:44
jaki jest przedstawiciel na LGT??
Jest odwarty sklepik dzis? Chcialem wpasc po formularze na karty kibica?
Jest odwarty sklepik dzis? Chcialem wpasc po formularze na karty kibica?
Formularze są na portierni
19Tauzen64
01-03-2008, 11:43
Czy można jeszcze oddawać projekty na karte czy już za późno?
od jutra (wtorku) mozna juz odbierac w sklepiku welnowieckie karty kibica (przy okazaniu dowodu).
mam mysłowicka karte kibica ale nie dali mi do niej zdjęcia:(((czy bede mógł normalnie z tej karty kożytać czy nie???
Osoby z Kluczy, które składały wnioski o KK proszę o kontakt na PW !!
Chciałem Spytać Czy Są Zielone Karty? Kolega Mi Mówił że jak zaznaczyłem przy tym formularzu że chce zieloną kartę to i tak będę miał żółtą ? Jak To jest?
Chciałem Spytać Czy Są Zielone Karty? Kolega Mi Mówił że jak zaznaczyłem przy tym formularzu że chce zieloną kartę to i tak będę miał żółtą ? Jak To jest?
Zolta karta to jest ta zwykla za 5zl
Zielona karta to jest "lepsza" graficznie za 15zl
Czy jutro przed meczym byda mogl odebrac karta tak jak to bylo przed meczym ze Śląskiem ??
Dzieki
Gdzie są przedstawiciele na Janowie?
Bula
Na karty dzielnicowe juz chyba za pozno.
Dupcys. Z tego co wiem to nasze można wyrabiać.
Chyba ze jakiś niemilec mi kit pocisnął :cham:
Chyba ze jakiś niemilec mi kit pocisnął :cham:
Tak by to bylo:rotfl:
Tylko, że ani Brynów ani Janów nie mają swoich wzorów.
Kto jest przedstawicielem brynowa?
Tak na przyszłość:
Bula - 181032
JanowskaGieKSa
11-06-2008, 15:56
są przedstawiciele na Janowie?
A ja mam takie pytanie czy w zwiazku z nawiazaniem współpracy z salonami prasowymi Ruchu byłaby opcja doładowywania KK w tych salonach? Na pewno by to ułatwiło to dużej ilości kibiców doładowanie KK.
A ja mam takie pytanie czy w zwiazku z nawiazaniem współpracy z salonami prasowymi Ruchu byłaby opcja doładowywania KK w tych salonach? Na pewno by to ułatwiło to dużej ilości kibiców doładowanie KK.
O to by się bardzo przydało!
Swoją drogą, fajnie jakbyście nawiązali współpracę z jakimś kioskiem w ścisłym centrum.
np. koło dworca albo przy skarbku
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.