View Full Version : Konferencja dla kibiców GKS
W czwartek 7 lutego o godzinie 18.00 w kinie Helios odbędzie się konferencja GKS Katowice dotycząca nowowprowadzonych Kart Kibica (elektroniczny Bilet).
Na Wasze pytania odpowiadać będą członkowie Zarządu SSK GKS Katowice oraz kierownik ds. bezpieczeństwa Witold Fryc.
Przypominamy, iż od wtorku można rejestrować się w systemie www.kupbilet.pl i zamawiać Karty Kibica GKS Katowice.
zwierzak
04-02-2008, 09:17
Możecie opisać, jaki będzie przebieg tej konferencji.
Czy to będzie na tej zasadzie, że najpierw będzie ta prezentacja, która była w UM, a później będzie można zadawać pytania, czy jeszcze w ramach tej konferencji będzie coś jeszcze?
Pytam, bo zastanawiam się czy warto przyjść.
Przypominam o konferencji...
zwierzak
04-02-2008, 18:51
Podbijam swoje pytanie?
Przy okazji "przypomnienia" działa już newsletter??
25 osob na spotkaniu.... w placzu na forum kilka stron
25 osob na spotkaniu.... w placzu na forum kilka stron
Bo większość na forum to tacy netowi napinacze - co to się boją odezwać na żywo - albo przynajmniej przyjść posłuchać ...
Ale tak jest zawsze - na spotkaniu z trenerem też nas była garstka ...
Acha JUNIOR a dali Ci ten plakacik ?? :zabki::zabki::zabki:
stefanosk
07-02-2008, 19:56
spotkanie jak najbardziej na +. Czego chciałem sie dowiedziec to się dowiedziałem. Szkoda ze wiele osób na forum ma duzo do powiedzenia a jak przychodzi co do czego żeby ruszyc dupsko i chociarz przyjsc posłuchac, popytac to juz nagle wszystko ok. Na 10 minut przed rozpoczęciem myślałem że będe sam z kumplem :lol:
DziEs z wyglądu Cię nie kojarzę, ale pamiętam, że byłeś na spotkaniu z trenerem (wpisy na forum).
Ludzie bierzcie przykład z DziEsa i przychodźcie na takie spotkania, to na nich można się najwięcej ciekawych rzeczy dowiedzieć. A nie tylko pretensje na forum.
DziEs z wyglądu Cię nie kojarzę, ale pamiętam, że byłeś na spotkaniu z trenerem (wpisy na forum).
Ludzie bierzcie przykład z DziEsa i przychodźcie na takie spotkania, to na nich można się najwięcej ciekawych rzeczy dowiedzieć. A nie tylko pretensje na forum.
No a na dzisiejszym spotkaniu dostałem plakaciki :zabki::zabki::zabki:
Ale jeden dałem Zibowskiemu ...
A Ci co nie byli na spotkaniu zobaczą w swoim czasie ...
Teraz juz wiem kto to Dzies i Zibowski :)
Chyba wszyscy ktorzy byli nie zaluja. Sam sie dowiedzialem kilka nowosci, a myslalem, ze juz wszystko wiem.
Tak jak pisza poprzednicy, duzo krzyku anonimowych ludzi. Twarza w twarz nikt sie nie odwazyl zadac pytan. Jedyny konsekwentny - zwierzak, niektorzy z niego szydza, nie bede pisal czy slusznie czy nie, ale jako jeden z nielicznych opozycjonistow marketingowego postepowania w klubie pojawil sie. Reszta spalila janka.
Niech teraz nie padaja komentarze na forum jak to klub robi tajemnice ze wszystkiego, bo na spotkaniu mozna bylo sie dowiedziec kilku rzeczy o ktorych tutaj jeszcze nie pisano.
Śmiesznie było, ale ok.
Myślałem, że skończy się po 5 minutach, a tu proszę nawet ciekawa dyskusja.
Następnym razem lepiej nagłośnić spotkanie.
Pzdr
Von Baron
08-02-2008, 09:47
Kupujcie karty a Uszok zdziera kasę za wynajem stadionu.
Kupujcie karty a Uszok zdziera kasę za wynajem stadionu.
Ty piłeś czy jak ??
O co Ci chodzi ??
ultrasavanti
08-02-2008, 10:42
Szkoda ze wiele osób na forum ma duzo do powiedzenia a jak przychodzi co do czego żeby ruszyc dupsko i chociarz przyjsc posłuchac, popytac to juz nagle wszystko ok.
Myślisz kolego że każdy z Nas mieszka w Katowicach ?? i chodzi do gimnazjum ??- majac w huj wolnego czasu na spodkania i przejażdżke 100 km ------myśle że to forum stworzono by sie wypowiadac , chyba że sie myle ??
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.