View Full Version : Galeria Fotografii GieKSy -> Finisaż -> 17.05 (niedziela) 17:00!
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich kibiców GKS-u Katowice (i nie tylko) na wystawę fotografii naszego kibica - Tomasza Toma Błaszczyka.
Ekspozycja nosi tytuł "Historia kibiców historią miasta" i skupia się na ostatnich czterech latach kibicowskiego życia (czasy tak zwanej nowej GieKSy).
Każdy będzie miał okazję jeszcze raz przeżyć te piękne chwile z GieKSą.
Otwarcie Galerii 19 kwietnia (niedziela) o godzinie 17:00 w Górnośląskim Centrum Kultury (Plac Sejmu Śląskiego 2, Katowice).
Ekspozycja będzie dostępna także od wtorku do piątku w godzinach 12:00-17:00, aż do 17. maja. Szczególnie zapraszam jednak na otwarcie, gdyż chyba lepiej oglądać zdjęcia w większym gronie, niż samotnie :-)
zapraszają
Tomasz Tom Błaszczyk
Górnośląskie Centrum Kultury
G-Team
"Bukowa"
Bukowa1.pl
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
Zapraszam do komentowania. Zdradzę małą tajemnice, że zdjęcia będzie można licytować i po zakończeniu wystawy mogą trafić do Was do domów.
A naprawdę większość z nich jest pierwszej klasy.
Do niedzieli!
Lars Ulrich
17-04-2009, 19:38
mam nadzieje ze pojawi się spore grono kibiców, niedziela, po roladzie, elegancko z rodzinami
JohnyManhattan
17-04-2009, 19:44
A jakie formaty tych zdjec do aukcji?
Dla mniej zorientowanych to jest "Biały Dom" na tj. Ligonia czy też Lompy czy też Plac Sejmu Śląskiego 2 czy też tam gdzie UŚ. :)
opiszcie wystawe jutro jak ktos wroci (bo chyba nie dam rady byc)
i jak mnie skumacie na jakims zdjeciu to licytujcie :hihi: i potem mi na prezent
w tygodniu na bank tam zajrze !
chyba nigdzie tego nie było.
wejście bezpłatne ?
Bardzo dobra wystawa pozdrowienia dla autora zdjęć Toma Błaszczyka teraz tylko czekam na licytacje:-)
BRANIK_GT
19-04-2009, 17:51
Super sprawa!
Bardzo piękne zdjęcia (Jestem na co drugim :lool: )
Ładnie to wszystko zorganizowane (Prestiż i kultura)
Brawa i powodzenia na przyszłość !
Dzięki wszystkim za pomoc (było ostro z czasem.... za ostro jak na moje nerwy)... oraz wszystkim dziekuje za przybycie...
Zapraszam od wtorku od 12:00 :)
Tom super te zdjecia !! Jedno zasluguje na chyba najlepsza ocene. Mianowicie zdjęcie oprawy w meczu z Rozwojem Katowice. Fenomenalne prawie jakby to bylo na zywo. Dobra robota panowie teraz tylko oczekiwac i licytowac. ;)
Szaaaa :-)
Było dobrze, ale szczególne podziękowania dla Kingi i Marcina Krysińskich oraz Marka Gajowskiego za ogromna pomoc przy montażu.
No i oczywiście dla tych co są zawsze :-)
wyszło dobrze, pora myśleć o kolejnych :)
zdjęcia dobre, myślałem że przyjde i wyjde... a tutaj to nie takie proste, tak się zastanowić, to niby nie taki spory okres czasu pokazany na tych zdjęciach, a jednak kawał życia... znajomych... wspomnień...
było dobrze, jedni oglądali zdjęcia, inni przyszli pojeść :hihi: ważne, że się udało... trzeba przyznać, że inicjatywa udana
szkoda tylko, że Boney M przegapiłem ;/
Brawo Tom za zdjęcia brawo za inicjatywę dla pozostałych.Naprawdę warto obejrzeć.
Ps.Ciekawe co z wygranym zakładem Juniora? Kiedy konsumpcja??
myślałem, że zdjęć będzie więcej ale i tak jest bardzo dobrze.
fajnie się tak zatrzymać przy fotce i powspominać :)
teraz tylko czekać na licytacje :)
Ps.Ciekawe co z wygranym zakładem Juniora? Kiedy konsumpcja??
świadkowie byli i słyszeli ;)
czekamy na relację :cham:
wrrr mieliście zapomnieć :) myśle, że w tym tygodniu
stojeczek
19-04-2009, 20:56
wystawa bardzo przyjemna choc przyznaje ze mam niedosyt... z pewnoscia autor posiada jeszcze caaaale mnostwo fajnych fotek :) moj kumpel odnalazl sie na trzech :) a ja siebie na zadnym hiihihi stad mi mowi ze to zazdrosc a nie niedosyt :) wejscie bezplatne.
gratuluje pomyslu, wykonania i zycze powodzenia na przyszlosc;)
a co do zakladu - tez slyszalam- swiadkuje , stalam za Juniorem :) obiadek musi byc !
Czekam na zaproszenie :foch:
Jakby było info, że jest poczęstunek, to frekwencja bylaby większa ;)
A poważnie - szkoda tylko że godziny otwarcia w tygodniu tak ograniczone, ale może jeszcze w innych miejscach się uda coś takigo zrobić - może w kopule na rondzie albo w Bibliotece Śląskiej?
Pożyjemy zobaczmy.
Ale postarajcie się wyrwać chociaż na chwilę, bo naprawdę warto. I nie idzie tego tak przejść poprostu. Człowiek się zatrzymuje przy każdym zdjęciu i wspomina.
Bo kurde kto by pomyślał, że jak bylismy na Śląsku Wrocław to za stadionem były domy i drzewa :szok:
PS. Zmieniłem nazwe tematu = dodałem godziny, w ktorych można odwiedzać GCK.
PS1. Jak wchodzicie głównym drzwiami to idziecie po schodach do góry. Następnie w prawo i po schodach jedno pietro. I zaraz przy schodach macie galerie numer 5.
Ekspozycja będzie dostępna także od wtorku do piątku w godzinach 12:00-17:00, aż do 17. maja. Szczególnie zapraszam jednak na otwarcie, gdyż chyba lepiej oglądać zdjęcia w większym gronie, niż samotnie :-)
Jako, że nie mogłem w niedziele, wybrałem sie tam dzisiaj z kolezanka, ale babka z ochrony powiedziała nam, że dzisiaj tam sa jakies stoły rozstawione i dzisiaj nieczynne :dead:
Powiedziała też, że najlepiej przyjść w... piątek, bo jutro jeszcze tez moze tego nie być.
http://polskatimes.pl/dziennikzachodni/fakty24/107804,nowa-gieksa-na-zdjeciach-tomasza-blaszczyka,id,t.html
stojeczek
24-04-2009, 20:53
a wiecie skad byl fotograf ktory pstrykal fotki na otwarciu wystawy w niedziele?
Agencja fotograficzna EDYTOR.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3455119
Zapraszamy do licytacji. Wiecej na Bukowa1.pl
Ruszą o 23:45. Tak by Ci co będą zajęci przed szpilem z Widzewem swobodnie zdążyli policytować te największe do końca.
niekumaty
11-05-2009, 19:56
mam pytanie, dosyc dla mnie wazne.
aukcja konczy sie za 5 dni, narazie czekam na wypłate, ale jak KUPIE jakis obrazek czy moge go odebrac w czerwcu gdy bede miał juz hajs?
narazie mam nagłe wydatki a szkoda byłoby przegapic okazje posiadania takiego cuda na scianie, pozdrawiam.
Panowie już tylko kilka dni na obejrzenie wystawy!
WTOREK - PIĄTEK 12:00 - 17:00 GCK (Plac Sejmu Śląskiego 2, Katowice)
I zakończenie w niedzielę (ale o tym jeszcze napisze).
plaster85
11-05-2009, 22:42
Panowie już tylko kilka dni na obejrzenie wystawy!
WTOREK - PIĄTEK 12:00 - 17:00 GCK (Plac Sejmu Śląskiego 2, Katowice)
I zakończenie w niedzielę (ale o tym jeszcze napisze).
i Panie i chlopcy i dziewczeta...zony i kochanki, matki ,ojcowie,babcie i dziadki !
WSZYSCY !!!!!!!!
wystawka suuuper !
W niedzielę (17.05.2009) o godzinie 17:00 w Górnośląskim Centrum Kultury (Plac Sejmu Śląskiego 2, Katowice) odbędzie się uroczysty finisaż.
Będzie to ostatnia możliwość zobaczenia ekspozycji Tomasza Błaszczyka "Historia kibiców, historią miasta". Przewidziano skromny poczęstunek.
Serdecznie zapraszamy!
Już dzisiaj (17.05.2009) o godzinie 17:00 w Górnośląskim Centrum Kultury (Plac Sejmu Śląskiego 2, Katowice) odbędzie się uroczysty finisaż ekspozycji "Historia kibiców historią miasta".
Będzie to ostatnia możliwość zobaczenia zdjeć Tomasza Błaszczyka. Przewidziano skromny poczęstunek.
Serdecznie zapraszamy!
Wszyscy, którzy wygrali licytację niech uzbroją się cierpliowść jeśli chodzi o moje odpisywanie na maila.
Poczta na WP mi się zepsuła i jutro będę to wyjaśniał.
Pozdrawiam
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.