PDA

View Full Version : e-Bilet

mario
28-01-2008, 22:29
Będzie sporo pytań i komentarzy z tym związanych, a nie ma osobnego tematu i na pozostałych robi się burdel.

I. Karta kibica

Zarząd SSK GKS Katowice wychodząc naprzeciw europejskim standardom organizacji imprez masowych postanowił od rundy wiosennej sezonu 2007/2008 wprowadzić elektroniczny system karty kibica. Informujemy, iż karta ta będzie podstawowym dokumentem uprawniającym do wejścia na mecze GKS Katowice, które będą odbywały się na stadionie przy ulicy Bukowej 1 w Katowicach. Karta kibica będzie miała format zwykłej karty bankowej, opatrzonej zdjęciem, zawartymi danymi osobowymi oraz kodem kreskowym.

II. Jak nabyć kartę kibica?

A) Zakup karty w sklepie klubowym (stadion GKS Katowice)

Kibic chcący otrzymać kartę kibica składa formularz zgłoszeniowy oraz dokonuję wpłaty za wyrobienie karty w sklepiku klubowym. Czas oczekiwania na kartę kibica wynosi 10 dni. Proszę uwzględnić ten termin przy planowaniu wizyty na stadionie przy ulicy Bukowej. Po dokonaniu dodatkowej opłaty istnieje możliwość przesłania karty kibica na adres zawarty w formularzu zgłoszeniowym.

UWAGA!
Do wyrobienia karty niezbędny jest dokument tożsamości, dzięki któremu zweryfikowane zostaną dane osobowe zawarte w formularzu zgłoszeniowym. Wniosek należy złożyć osobiście, aby wyrazić pisemną zgodę na przetwarzanie danych osobowych.

B) Zakup karty przez Internet

Kibic chcący zakupić kartę kibica powinien skorzystać z formularza zgłoszeniowego zamieszczonego na stronie www.kupbilet.pl, lub skorzystać z odnośnika na stronie www.gieksa.pl. Po wypełnieniu formularza i dokonaniu opłaty przez Internet, kartę kibica będzie można odebrać w sklepiku klubowym po uprzedniej weryfikacji danych. Czas oczekiwania na kartę kibica wynosi 10 dni. Proszę uwzględnić ten termin, przy planowaniu wizyty na stadionie przy ulicy Bukowej.

UWAGA!
Do odebrania karty niezbędny jest dokument tożsamości, dzięki któremu zweryfikowane zostaną dane osobowe zawarte w formularzu zgłoszeniowym. SSK GKS Katowice zastrzega sobie prawo, aby nie wydać karty kibica w razie rozbieżności pomiędzy danymi zawartymi w formularzu zgłoszeniowym, a dokumentem tożsamości lub nieaktualnym zdjęciem. Klub nie ponosi odpowiedzialności finansowej za niewydanie karty z nieprawidłowymi danymi osobowymi lub nieaktualnym zdjęciem.

C) Nabycie karty kibica przez kibiców niepełnoletnich

Osoby niepełnoletnie będą mogły nabyć karty kibica okazując przy składania wniosku bądź odbiorze karty prawo jazdy, paszport, legitymację szkolną. Jeśli osoba niepełnoletnia nie posiada żadnego z w/w dokumentów złożyć wniosek lub odebrać kartę musi prawny opiekun osoby niepełnoletniej.

D) Jednorazowe wejście na stadion

Jednorazowe bilety uprawniające do wejścia na stadion będzie można nabyć w kasach stadionu po uprzednim okazaniu dowodu tożsamości oraz za dodatkową opłatą manipulacyjną wynoszącą 5 złotych.

E) Wejście na sektor rodzinny

Aby wejść na sektor rodzinny, opiekun przy zakupie biletu bądź karnetu powinien zaznaczyć ilu podopiecznych chce przyprowadzić na stadion. Na jeden bilet rodzinny można wprowadzić dwójkę dzieci.

III.Zakup biletów czyli naładowanie kart

Dzięki karcie kibica możliwe jest odejście od tradycyjnej metody zakupu papierowych biletów. Na stronie www.kupbilet.pl można naładować kartę na dowolny mecz lub karnet na całą rundę poprzez Internet. Naładować kartę będzie też można w sklepiku klubowym lub w kasach stadionu przez meczem.

IV.Utrata Karty Kibica

W razie utraty karty kibica, o zaistniałym fakcie należy powiadomić klub, w którym zgubiona karta zostanie dezaktywowana, a po uiszczeniu ponownej opłaty zostanie skierowany wniosek o wydanie nowej karty.

V.Ochrona danych osobowych

Dane osobowe przedłożone w klubie podlegają ochronie zgodnie z zapisem Ustawy o ochronie danych osobowych Dz.U.1997 nr 133 poz. 833 z dnia 29 sierpnia 1997 z późniejszymi zmianami.

VI.Wejście na mecz na stadionie przy ulicy Bukowej

Przy bramkach wejściowych na stadion zostaną umieszczone czytniki kart, przy użyciu których pracownik ochrony sczyta dane zawarte w karcie kibica. UWAGA: W momencie wchodzenia na stadion nie będzie sprawdzana zgodność danych osobowych zawartych w karcie z stanem rzeczywistym. Osoba na którą wyrobiona jest karta bierze pełną odpowiedzialność za czyny popełnione przez osobę której użyczyła karty.

VII. Najczęściej zadawane pytania:

Dlaczego na daną kartę można zakupić tylko 1 bilet?

Docelowo (jeszcze nie w rundzie wiosennej 2008) system elektroniczny i karty będą umożliwiały zakup biletu na konkretne miejsce na stadionie. Wyklucza to możliwość zakupu więcej niż 1 biletu na daną kartę.

Jakie dokumenty muszę posiadać, aby zamówić/odebrać moją Kartę?

Przy odbiorze Karty należy okazać dokument potwierdzający dane osobowe złożone w formularzu o wydanie Karty. Dokumentem potwierdzającym dane osobowe jest dowód osobisty, prawo jazdy lub paszport. Osoby niepełnoletnie mogą również odebrać kartę okazując legitymacje szkolną.

Jak mogę złożyć opłatę za wyrobienie karty?

W sklepiku klubowym można dokonać opłaty za wykonanie Karty. Dodatkowo opłata może zostać przekazana przelewem internetowym dzięki systemowi zawartemu na stronie www.kupbilet.pl.

Czy moje dane osobowe będą chronione?

Tak, dane osobowe przekazywane przy składaniu wniosku do systemu elektronicznego są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych Dz.U.1997 nr 133 poz.833 z dnia 29 sierpnia 1997 z późniejszymi zmianami. Dane osobowe będą wykorzystywane wyłącznie do obsługi systemu oraz organizacji meczów na stadionie GKS Katowice.

Budus
28-01-2008, 22:37
Sprzedaż na kupbilet.pl właśnie ruszyła :)

Studi
28-01-2008, 22:37
Jo chca billet nr 12!!!
Moje dane ma SK1964. !!!

Conrado Coneri
28-01-2008, 22:40
jest mozliwosc wysyłania zdjec ,formularzu i ksero dowodu zeby wysłac na Bukowa bo to jest potrzbne tez osoba z poza Katowic

Pablo NFG
28-01-2008, 23:10
Nie widzę tutaj nigdzie informacji dotyczącej fotografii...

Trzeba ją posiadać przy składaniu wniosku ??? (karta biletowa ma mieć foto jej posiadacza dlatego pytam)

mario
28-01-2008, 23:14
Przy składaniu formularza w sklepiku nie trzeba - zdjęcie zostanie zrobione na miejscu.

Przy zamawianiu on-line trzeba mieć zdjęcie na kompie. Od razu zaznacze, że ma to być zdjęcie legitymacyjne, żeby ktoś nie wysyłał swoich zdjęć z plaży;)

Budus
28-01-2008, 23:23
Przy składaniu formularza w sklepiku nie trzeba - zdjęcie zostanie zrobione na miejscu.

Przy zamawianiu on-line trzeba mieć zdjęcie na kompie. Od razu zaznacze, że ma to być zdjęcie legitymacyjne, żeby ktoś nie wysyłał swoich zdjęć z plaży;)

jeśli ktoś ma zdjęcie już na kupbilet.pl zostanie one stamtąd wzięte czy trzeba wysłać? jeśli wysłać to gdzie i w jakim formacie?

karol
28-01-2008, 23:29
jeśli ktoś ma zdjęcie już na kupbilet.pl zostanie one stamtąd wzięte ?
- Tak.

Imielin
28-01-2008, 23:45
Nie mozna zrobic czegos w stylu karty spizowej? wplacasz 50zl ..idziesz na szpil ..siadasz na glownej ..odejmuja ci 15?

wnc
29-01-2008, 01:10
swoja drogą robiac takie karty ten co robil grafike mogl sie lepiej przylozyc... wyglada biednie :]

Krzyś
29-01-2008, 05:30
A co w takim razie z karnetami?

amador
29-01-2008, 05:47
POzwolicie,z e skomentuje:) mysle, ze jest to wprowadzane zbyt szybko, powinien byc jakis okres czasu np pol sezonu, sezon kiedy i karty i papierowe bilety beda w obrocie , a nie ze trzeba doplacac...po 2 rodzic moze wprowadzic max 2 dzieci, a jak ktos ma 3? potem co z karnetami, po 4 po co takie cos na taki stadion - ja bym najpierw odjebal stadion potem takie cuda wprowadzal, po 5 znacznie spadnie frekwencja - pomyslal ktos o tym(tak wiem jak jestes prawdziwym kibicem to i tak przyjdziesz - ino ze nie kazdy jest) i po 6 7 8 moznaby dlugo...

aha i cos mi sie wspomina zekiedys bylo jzu cos takiego wprowadzane, chyba byl to nakaz pzpn i wyszlo tak ze teraz juz pewnie niewielu pamieta

Kris
29-01-2008, 06:34
Ile to cacko w ogole kosztuje bo nikaj nima napisane. Chodzi mi o samo wyrobienie tej karty.

whyduck
29-01-2008, 06:40
swoja drogą robiac takie karty ten co robil grafike mogl sie lepiej przylozyc... wyglada biednie :]

podzielam zdanie

na samym forum są przynajmniej z 2 osoby, które by zrobiły o wiele lepszy projekt

ktoś poszedł na łatwiznę...

swiety_jimmy
29-01-2008, 07:24
Ile to cacko w ogole kosztuje bo nikaj nima napisane. Chodzi mi o samo wyrobienie tej karty.

zależnie od wzoru 5 lub 15 zł...
bilet biletem super ekstra elektroniczny, ale czemu od razu drożeją bilety na mecze?

Kajutek
29-01-2008, 07:37
Czy karte może odebrać inna osoba ?

dodo
29-01-2008, 08:00
ja mam pytanie do karnetów jak to będzie wylądało z karnetem na rodzinny ?? kiedy się deklarujesz ile dzieciaków masz na karcie i dopłacasz po te 5 zl ?? na początku sezonu czy przed szpilem ?? i w jaki sposób inteligentny system rozpozna ile z Tobą jest dzieci .

Mariuszz79
29-01-2008, 10:07
E) Wejście na sektor rodzinny

Aby wejść na sektor rodzinny, opiekun przy zakupie biletu bądź karnetu powinien zaznaczyć ilu podopiecznych chce przyprowadzić na stadion. Na jeden bilet rodzinny można wprowadzić dwójkę dzieci.

A co jak bym chciał wziasc ze soba zone? Musi w kasie normalny bilet kupic, czy jej tez wyrabiac karta :szok:?
Nastepna sprawa... gdybym z łebkiem sie chciał wybrac na inny sektor niz rodzinny np na 3, to przy tych kartach jest to niemozliwe?
I jeszcze jedno, pisze , ze czas wyrabiania karty to 10 dni i sie po nia musze wybrac na Bukowa... musze jechac zaraz po 10 dniach, czy odebrac ja np na pierwszym szpilu?

Proponuje załozyc nowy temat dotyczacy biletow i go zamknac. W nim wpisywac odpowiedzi na pytania zawarte w tym temacie, lub odpowiedzi dodawac do pierwszego posta w tym temacie.

mario
29-01-2008, 10:22
Czy karte może odebrać inna osoba ?

Tak, może kto inny odebrać za Ciebie karte, ale musi mieć Twój dowód tożsamości.

A co w takim razie z karnetami?

Karnety, tak samo jak bilety, będą nabijane na karte.

A co jak bym chciał wziasc ze soba zone? Musi w kasie normalny bilet kupic, czy jej tez wyrabiac karta :szok:?
Nastepna sprawa... gdybym z łebkiem sie chciał wybrac na inny sektor niz rodzinny np na 3, to przy tych kartach jest to niemozliwe?
I jeszcze jedno, pisze , ze czas wyrabiania karty to 10 dni i sie po nia musze wybrac na Bukowa... musze jechac zaraz po 10 dniach, czy odebrac ja np na pierwszym szpilu?

Żona musi również wyrobić sobie karte. Na karte można nabić dowolny bilet, na dowolny sektor. Kupno karty nie determinuje sektora, to nastąpi dopiero przy kupnie biletu/karnetu na dany sektor. Karty nie będą do odebrania w dniu meczu, trzeba to zrobić wcześniej.

butcher
29-01-2008, 12:35
Jeśli dobrze zrozumiałem, to za jakiś czas (po zakończeniu żywota papierowych biletów) żegnamy się definitywnie z wszystkimi dziadkami na stadionie, którzy po prostu chcą zobaczyć mecz? Nie sądzicie też że to zmniejszy nam frekwencję - szczególnie na interesujących meczach, gdzie przychodzą ludzie, którzy chcą zobaczyć szpil, których ktoś wziął ze sobą itp - myślicie że będzie im się chciało skuli jednego meczu wyrabiać te całe karty?
Jak dla mnie to jednak trochę wcześnie - jak wynika ze strony to tylko Wisła ma ten system, a jednak ich realia są całkiem inne...

zumo
29-01-2008, 12:43
Nie udzielam się nigdy głosem krytyki ale...

Żona musi również wyrobić sobie karte.

Już to widzę ...i wcale nie w kolorowych barwach. Ostatno słyszałem że na karnet rodzinny wchodzi posiadacz,żona+2 dzieci. Teraz znowu widzę że mam wyrobić kartę sobie, osobno żonie...opłacić karnet + dodatkowo dokonywać wpłat za każdy szpil na który będzie miała ochotę iść...udogodnienie zajebiste. Zaraz pewnie przeczytam że jak nie chce to nie musi chodzić na mecze albo żeby jej też wykupić karnet...normalnie szkoda nerwów :(

grzana
29-01-2008, 13:00
z tymi kartami to powinno być tak,że jedynie umożliwiają pierwszeństwo zakupu biletu.Ludzie, którzy nie posiadają kk mogą kupować bilety np. w dniu meczu o ile nie zostały one wykupione wcześniej przez posiadaczy e-biletów.Wiem,ze jeszcze daleko nam do czasów kiedy więcej jest chętnych niż miejsc na stadionie, ale za lat kilka może się to zmienić.

Studi
29-01-2008, 13:16
Niegdzie w Europie niema takich billetow!!! a w Polsce ta chca wprowadzic. Po co??? Nawet na Granicach tak nie kontroluja jak wy to chcecie na Stadionie zrobic!! Karnety zrobic immiene ale pozatym zostawic billety papierowe!!

Kamil
29-01-2008, 13:20
Wg. mnie dobrym rozwiązaniem byłoby utrzymanie na te runde cen biletów papierowych bez +5pln i informować na każdym szpilu o tym, że od przyszłego sezonu będą tylko e-bilety i wtedy sporo osób w ciągu tej całej rundy włącznie z dziadkami wyda te 5zł i wyrobi sobie te karty.

Mayek
29-01-2008, 13:32
zajebisty pomysl. nie trza stac przy kasach. wszystko jest kontrolowane przez klub. place przelewem, wchodze przykladam karte. wreszcie cos ruszylo!

SuchyTZN
29-01-2008, 13:57
Jeżeli legitymacyjne mam w okularach, bo w nich tylko do szkoły chodzę i do kompa mam. A na Bukową bez to zostanie to uznane ? Czy będę musiał robić sobie zdjęcie z okularami ?

ertai
29-01-2008, 14:06
az mi sie przypominaja wszystkie marudzenia na wprowadzenie żółtych koszulek na baraż

SI1964
29-01-2008, 14:22
mam pytanie, z tekstu rozumię że karte bedzie można naładować chwile przed meczem w kasie tak ?

MiRO
29-01-2008, 14:27
tak..

Piter_Jaw
29-01-2008, 14:28
Pomysl wg mnie sam w sobie dobry ale gdy sie ma jakis klasowy stadion!! a nie nasze estadio...po pierwsze JESLI GORA CHCE TAKIEJ DYSCYPLINY TO NIECH NAM DADZA NAJPIERW NORMALNY STADION !!! Dla mnie przeklad kart jest jasny: Oszuk z ekipa psow dal jasno do zrozumienia, ze mamy zmazac z siebie plame "h", kojarzyc sie z piknikami i rodzinna atmosfera to bedziemy mieli stadion.. wiec co mieli zrobic nasi dzialacze? :szok:

butcher
29-01-2008, 14:34
Rodzinny stadion... przewija się tu nieraz mysl że rodzina może po spacerze w parku przyjść na Bukowa i obejrzeć mecz - chyba tak z leksza odchodzimy od tej koncepcji nieprawdaż? Tak samo jak otwartość na nowych kibiców, bo z tymi kartami robimy z siebie (w pewnym sensie oczywiście) zamknietą grupę - do której dostęp będzie trudniejszy...

Ultimate
29-01-2008, 14:57
Była wcześniej mowa o formularzu do wypełnienia przez opiekuna dla osób niepełnoletnich, miał pojawić sie tego wzór. Jest takowy ?

Junior
29-01-2008, 14:59
To nie Uszok wprowadzil KK ani nie dal zadnego ultimatum!!!

Studi KK juz SĄ, wiec licytowanie sie co jest lepsze nie ma sensu...

Junior
29-01-2008, 15:01
butcher piszesz, ze KK beda eliminowaly rodzinny stadion, a czy dla nich nie najwazniejsze jest poczucie bezpieczenstwa?

KK nie jest dla wybranych, moze jak kazdy wyrobic, wiec jaka zamknieta grupa?

Mayek
29-01-2008, 15:08
jaka eliminacja elementu H? teraz sie wszystko bedzie dzialo poza stadionem. medialnie nam to nei zaszkodzi (chyba ze jakis dziennikarzyna sie o tym wyplacze), beda transmisje w tv z super atmosfery zarowno kibicowskiej jak i rodzinnej. nie ma co narzekac ja w tym widze same plusy.
a pisze to z punktu fanatyka a nie piknika i osoby anty-H

Seba
29-01-2008, 15:30
jaka eliminacja elementu H? teraz sie wszystko bedzie dzialo poza stadionem. medialnie nam to nei zaszkodzi (chyba ze jakis dziennikarzyna sie o tym wyplacze), beda transmisje w tv z super atmosfery zarowno kibicowskiej jak i rodzinnej. nie ma co narzekac ja w tym widze same plusy.
a pisze to z punktu fanatyka a nie piknika i osoby anty-H

dobrze mówi, przypomnijcie sobie sytuacje jakie miały miejsce na meczu z Jastrzębiem......
więc nie narzekajcie, nie skreślajcie czegoś zanim sie nie spróbowało...

g1976
29-01-2008, 15:41
Mój ojciec lubi od czasu do czasu wybrać się na jakiś ciekawy mecz na Bukowej (kiedyś chodził na wszystkie) ale nie ma takiej opcji,żeby teraz jechał do klubu i na starość wyrabiał sobie jakieś e-karty,wypełniał formularze itp.W ten oto sposób pozbywamy się osób które wiernie kibicowały GieKSie kiedy większości z nas jeszcze nie było na świecie.Pomysł według mnie nie do końca przemyślany i niedopracowany.

Junior
29-01-2008, 15:44
g1976 wez ojca dowod osobisty i wyrob mu karte. Osobiscie ojciec nie musi przyjezdzac, mozesz zrobic to Ty. Musisz posiadac tylko jego dowod i zdjecie w formie elektronicznej.

Jesli sie myle to niech mario mnie poprawi...

ultrasavanti
29-01-2008, 15:47
A ja wam mówie ze frekwencja przez te badziewne karty spadnie .....ogrodzenia nie maja porządnego, parking za 10 zł ale karty kurwa se wymyslili i bilety droższe BRAWO !!

Citadis
29-01-2008, 15:52
Ja jeszcze od siebie dodam, że wypełnienie całego formularza to są dosłownie 3 minuty, więc nie jest tak straszny jak zeznanie podatkowe :zabki: Potem szybka fotka i po 5 minutach jesteście wolni. Myślę że każdy stary czy młody bez problemu poradzi sobie w wyrobieniem karty, bo to naprawdę nie jest skomplikowane.

Budus
29-01-2008, 16:03
A ja wam mówie ze frekwencja przez te badziewne karty spadnie .....ogrodzenia nie maja porządnego, parking za 10 zł ale karty kurwa se wymyslili i bilety droższe BRAWO !!

kaj Wy macie te ceny biletow? bo nie widze:]

Nash
29-01-2008, 16:05
VIII. CENNIK RUNDA WIOSENNA 2007/2008

1. Karta kibica- 5 pln

2. Cena biletów
a) Trybuna Centralna - 10 pln
b) Trybuna Główna
- sektor 1, 2 sektory rodzinne- 20 pln za każde dziecko 1 pln
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

Wyżej wymienione ceny obowiązują jedynie przy zakupie biletu z karta kibica. Do ceny każdego jednorazowego biletu należy doliczyć 5 pln.

3. Ceny karnetów
a) Trybuna Centralna - 60 pln
b) Trybuna główna
- sektor 1 i 2 sektory rodzinne- 120 pln + 5 pln za każde dziecko
- sektor 3 i 4- 120 pln
- sektor 5 i 6- 90 pln

Budus
29-01-2008, 16:06

1. Karta kibica- 5 pln

2. Cena biletów
b) Trybuna Główna
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

Wyżej wymienione ceny obowiązują jedynie przy zakupie biletu z karta kibica. Do ceny każdego jednorazowego biletu należy doliczyć 5 pln.

3. Ceny karnetów
b) Trybuna główna
- sektor 3 i 4- 120 pln
- sektor 5 i 6- 90 pln

ocipeili i to zdrowo:/

Kris
29-01-2008, 16:10
Jeżeli legitymacyjne mam w okularach, bo w nich tylko do szkoły chodzę i do kompa mam. A na Bukową bez to zostanie to uznane ? Czy będę musiał robić sobie zdjęcie z okularami ?

A jo mom na legitymacji wąsa ale zastanawialem sie czy go przed sezonem zgolic. Teraz juz nie wiem. Golic wąsa czy nie?

Krzyś
29-01-2008, 16:11
no cenz poszły ostro do góry ... spadnie frekwencja na bank i zas bydzie tak góra 4,5 koła jak kiedys, nie pisze za kogo ...

SuchyTZN
29-01-2008, 16:14
A jo mom na legitymacji wąsa ale zastanawialem sie czy go przed sezonem zgolic. Teraz juz nie wiem. Golic wąsa czy nie?

Nie oto chodzi.. Źle to napisałem troszkę... Chodzi oto czy zdjęcie na legitymacji ma jakiś wpływ na zdjęcie robione do Karty...

pirat890
29-01-2008, 16:38
hm...a mogę przynieść zdjęcie dowodowe czy musi być koniecznie legitymacyjne?

stefanosk
29-01-2008, 16:38
A Ja nie widze żadnych plusów tych kart!!!!
mało że to nie wygodne jak cholera to jeszcze ceny w gore poszły!!
I co teraz np. chcialbym wziasc kolege na mecz który jest "neutralnym" i przekonac go do szpili i do GieKSy to jak usłyszy 15zł (bilet+5zł) za najtańszy bilet na taki za przeproszeniem "gruchot" jakim jest blaszok to śmiech na sali i "idz se sam" :szok::szok: Ja rozumiem Wisła takie cos zrobila, nowoczesny stadion nowoczesne parkingi, a My co ... :szok: Dla mnie jest to Bardzo zły pomysł i zdania nie zmienie. A organizacja tego jest jeszcze gorsza... przynajmniej powinny zostac bilety w sprzedazy w kasach (mniejsze ilosci) standardowo i w standardowych cenach a kto chce to by sobie wyrabiał te karty.

ethan
29-01-2008, 16:51
bez urazy popierdoliło z tymi kartami i cenami rozumiem ceny w górę, ale to może na początku nowego sezonu, a nie w połowie. Do tego dlaczego jak wchodzisz na bilet rodzinny, do tego jeszcze płacisz za dziecko? O ile się nie mylę to nie było takich rzeczy do teraz. Chcemy być do przodu, a stadion jest 10 lat w tyle za murzynami

Mateusz
29-01-2008, 16:53
ocipeili i to zdrowo:/

Rzeczywiscie momy najdrozszego bilety w Polsce...

mos
29-01-2008, 16:57
Rzeczywiscie momy najdrozszego bilety w Polsce...

No sorry ale w poprzedniej rundzie karnet na 10 spotkań kosztowal 135zl (sektory 3 i 4),
a tu masz 7 za 120 + 5zl KK :/ :szok:

Pucha
29-01-2008, 17:01
A nie pomyslisz tak ze na rundzie jesiennej bilety były tansze niz powinny byc a teraz wrocily do optymalnej wartosci??

Normalne ze bilety podrozały, wiecej ludzi bedzie trzeba zatrudnic w zwiazku z czestymi przyjazdami gosci ;)
a bilety sa i tak tanie, w porownaniu z innymi klubami.

Mateusz
29-01-2008, 17:04
No sorry ale w poprzedniej rundzie karnet na 10 spotkań kosztowal 135zl (sektory 3 i 4),
a tu masz 7 za 120 + 5zl KK :/ :szok:

Niy ma co porownywac poprzedniej rundy do tyj pod wzgledem kibicowskim i pilkarskim ! Wiele ekip np. Arka Cracovia itd ma ceny ustalone pod rywala. Atrakcyjniejszy rywal drozsze bilety proste,a My na atrakcyjnosc rywali niy momy co narzekac.

Niy mosz kasy na karnet nie kupujesz proste...

Junior
29-01-2008, 17:06
Bilety mielismy najtansze w Polsce, nie liczac oczywiscie Kmity, Pelikanow, Turków itp.

Zobaczcie sobie ceny na Arce, Lechii, nie wiem czy czasem nie mam gdzies tego zestawienia. A Arka czy LEchia nie ma stadionu na poziomie Lecha czy Wisly, bo ktos wczesniej pozwolil sobie uzyc porownania, ze stadion = wieksza cena biletow.

Narzekamy, ze w klubie nie ma kasy, teraz niestety trza dac troszke od siebie (wiem, ze powinno sie isc w innym kierunku), ale dalej narzekania. Czy 20zł co 2 tygodnie to az tak duzo? Wiem, ze dla niektorych tak, ale dla tych co posiadaja internet, samochody - to zaledwie 5l paliwa, czyli mniej niz przejechanych 100km na 2 tygodnie, wiem, ze jezeli chcemy przyciagnac nowych ludzi to nie mozemy ich atakowac cena, ale jesli nie podwyzszymy cen biletow popadniemy w wieksze koszta. Mamy teraz mecze podwyzszonego ryzyka, wiec koszta organizacji spotkan sa 2x wieksze nizeli w rundzie jesiennej!

Facundo
29-01-2008, 17:26
Pewniakiem jest spadek frekwencji tak z powodu cen, ale i tych całych kart.

Od czasu do czasu udało mi się wyrwać kilka osób na szpil co łatwe nie było, ale teraz to będzie dopiero swego rodzaju cud.

mario
29-01-2008, 17:47
hm...a mogę przynieść zdjęcie dowodowe czy musi być koniecznie legitymacyjne?

Nie trzeba przynosić żadnego zdjęcia - zostanie ono zrobione na miejscu. Jeśli jednak ktoś chce bardzo mieć "swoje" to może przynieść, ale TYLKO w formie elektronicznej. Obojętnie czy legitymacyjne, czy dowodowe.

zumo
29-01-2008, 18:20
Wiem już że kobiety też muszą sobie wyrobić karty. A jak przedstawiają się ceny biletów dla nich ?

mario
29-01-2008, 18:21
Z tego co wiem, to płacą normalnie, oczywiście poza sektorem rodzinnym. Choć tu pewien nie jestem, więc lepiej, by ktoś to potwierdził.

Silesian
29-01-2008, 18:26
Również podpisuję się pod zarzutami o spadek frekwencji ze względu na droższe bilety dla osób"przypadkowych".Myśle, że jakaś symboliczna opłata była by dopuszczalna.Posiadanie karty powinno służyć jedynie do pierwszeństwa przy zakupie biletu przy ciekawszych meczach i sprzedaży elektronicznej.Troszkę koliduję mi to z zachęcaniem ludzi i promowaniem GieKSy wśród osob które nie miały styczności z Bukową.

maniusx1
29-01-2008, 18:33
o spadku frekwencji bedziemy mogli mówić dopiero po pierwszym meczy, wtedy sie wszystko okaże. Ale jak by to było gdyby na tym forum sie nie narzekało ;) przypomina mi się akcja z żółtymi koszulkami, też wszędzie w każdym temacie na forum była gadka o koszulkach.
Wszystko sie okaże w praniu, czyli w pierwszych meczach.

zumo
29-01-2008, 18:34
Z tego co wiem, to płacą normalnie, oczywiście poza sektorem rodzinnym. Choć tu pewien nie jestem, więc lepiej, by ktoś to potwierdził.

No właśnie głównie chodzi mi o odpowiedź na jakich zasadach wchodzą kobiety na sektor rodzinny.

Małolat-Witosa
29-01-2008, 18:35
czy na normalnym bilecie dalej bedzie mozna wejsc na stadion?? bo nie chce mi sie całego tematu czytać

hubertoo
29-01-2008, 18:36
to ja mam pytanie:
jeżeli będę chciał wyrobić karty na Bukowej dla kilku osób (a z tekstu wynika, że tak), to muszę miec ich dowód osobisty i zdjęcie, tak ?

ps. ja też myślę, że odrazu likwidowanie lub podnoszenie cen zwykłych biletów spowoduje obnożenie frekfencji niestety.

mario
29-01-2008, 18:38
Ad. Zumo Jeśli mąż/kochanek/chłopak kupi bilet rodzinny to kobieta będzie mogła wejść wejść za darmo. Oczywiście musi mieć swoją karte. System ma możliwość połączenia kart i będzie "widział", że pani Kowalska wchodzi na bilet, który ma wykupiony pan Kowalski. Mam nadzieje, że w miare jasno to wyjaśniłem;)

Na "papierowy" bilet będzie można wejść na stadion, po wcześniejszym spisaniu danych i zrobieniu zdjęcia. Bilet ten będzie również droższy o 5 PLN

P.S. do szału doprowadza mnie hasło "od razu mówie, że nie czytałem teamtu".....

Junior
29-01-2008, 18:40
Kobiety wchodza na sektor rodzinny tak samo jak dziecko - czyli osoba towarzyszaca.

Na inne sektory placa normalnie.

zumo
29-01-2008, 18:42
Jeśli mąż/kochanek/chłopak kupi bilet rodzinny to kobieta będzie mogła wejść wejść za darmo. Oczywiście musi mieć swoją karte. System ma możliwość połączenia kart i będzie "widział", że pani Kowalska wchodzi na bilet, który ma wykupiony pan Kowalski. Mam nadzieje, że w miare jasno to wyjaśniłem;)

Baaardzo jasno, podziękował. Jeszcze jaśniej by było gdyby przy cenach pisało że bilet na sektor rodzinny uprawnia do wstępu posiadacza wraz z żoną + 2 dzieci (za dopłatą) :)

mos
29-01-2008, 19:06
Dodam do swojego poprzedniego postu, ze osoby ktore zakupily karnet na poprzednia
runde mialy miec rabat na kupno karnetu na runde wiosenna, ale pewnie o tym tez zapomniano.
I nie chodzi mi o to czy zapłace te pare złoty wiecej.

Kajutek
29-01-2008, 19:34
z tego wszystkiego wyjdzie ze na szlagierowy mecz ze Śląskiem będzie 3.000 osób !

rafal23
29-01-2008, 19:36
Panowie I Panie Nic Dodać Nic Ując Coś Nie Tak Z Tym Zarządem

Mayek
29-01-2008, 20:02
Kajutek ty sie lepiej zajmij nauka. Zalozymy sie ze na meczu ze Sląskim bedzie 5tys?! stawiam kiste browarow.
Kajutek najpierw podpis Górny Ślonsk. potem avatar UG a teraz herb Provinz Oberschlesien. zastanow sie synek co ty robisz?! rozumiem ze mozna byc z Bedzina i isc za GieKSa ale to co ty robisz to jest gruba przesada!

Małolat-Witosa
29-01-2008, 20:04
P.S. do szału doprowadza mnie hasło "od razu mówie, że nie czytałem teamtu".....

i co w związku z tym?? nie każdy ma czas żeby przeglądać wszystkie tematy więc czytam tylko te które mnie interesują a ty mogłeś po prostu odpowiedzieć tak albo nie a nie zgrywać jakiegoś inteligenta czy nie wiem co chciałeś mi przez to uświadomić.

Kris
29-01-2008, 20:08
Chodzi o to ze synek nie bedzie odpowiadal 100 osobom na to samo pytanie. Chcesz sie czegos dowiedziec najpierw poszukaj czy juz takie pytanie padlo. Jak nie to wtedy zadawaj. Kumasz czy namalowac?

Tomass
29-01-2008, 20:08
Spadnie frekwencja...i tyle na ten temat

Chrmik
29-01-2008, 20:12
KK nie jest dla wybranych, moze jak kazdy wyrobic, wiec jaka zamknieta grupa?

taka zamknięta, że najpierw trzeba to wyrobić... a jeżeli człowiek ma coś zrobić najpierw sam, to mu się odechciewa :zabki: najpierw trzeba wyciągnąć do niego rękę, a później wciągnąć go w to wszystko na dobre

Lars Ulrich
29-01-2008, 20:39
jedyny ale istotny minus to taki że spadnie frekwencja, na pewno ci co chodzą wyrobią karty, ale ci co chodzą na te lepsze mecze, nie bedzie im sie chcialo wyrabiać karty, ktoś przypadkowo chce sie udać na mecz, nie wyrobi karty, bo to oleje,ktoś starszy kto sie na tym nie zna, przerazi się że coś takiego trzeba robić,oleje to i tak z tych kilku grup zrobi się jedna większa grupa która sobie odpuści,jak wiele osób zniechęcił przymus żółtych koszulek to teraz obawiam się że będzie gorzej, zresztą sam fakt że już na mecz nie można iść normalnie tylko musze być monitorowany jak zwierze albo jakiś oprych, bo naprawde nie widzi mi sie zdjecie na każdym meczu,takie troche ograniczenie wolności, no cóż na mecze i tak będę chodził ale mimo wszystko sądzę że jeżeli ma to przynieść korzyści to na pewno minie dużo czasu

PePe
29-01-2008, 20:40
takie pytanie, bo jo tam wola tradycyjnie kupić bilet ,czy musza za kożdym razym moj pysk nastawiać na knipsaparat coby moj pysk fotografowoł, czy to jest konieczne,czy to wogule jest zgodne z prawym?czy niy uważocie to za gupota!!!kurawa stanowczo sie te kibicowanie w tych czasach pojebało

Bossman1522
29-01-2008, 20:43
Nie rozumiem tego wszystkiego sami sobie utrudniamy. Frekwencja spadnie, już wiele rozmów słyszałem że nie będą wyrabiać żadnych kart i wolą se na hokej wzamian za to iść. Większość GieKSiarzy wyraża się negatywnie na ten temat. Po drugie ceny biletów, czym się różni runda jesienna od wiosennej? tylko datami a więc czemu ceny wzrastają, rozumiem jakby ceny wzrosły przed następnym sezonem albo po jakich kolwiek remontach. A i jeszcze jedno policja będzie miała łatwy dostęp do każdego kibica, to sie nazywa współpraca z policją. Poprostu schodzimy na psy!!!!

butcher
29-01-2008, 20:51
taka zamknięta, że najpierw trzeba to wyrobić... a jeżeli człowiek ma coś zrobić najpierw sam, to mu się odechciewa :zabki: najpierw trzeba wyciągnąć do niego rękę, a później wciągnąć go w to wszystko na dobre

o to mi chodziło :) Grupę tworzą Ci którzy na mecze chodzą jakośtam regularnie - a wiele nowych osób odpuści sobie zapewne przynależność do niej skoro musi sama przejść ileśtam ceregieli (fajnym wyjściem np. byłoby robienie takiej karty na miejscu - coś jak w Selgrosie - foto, dane i chop już ma kartę i po kłopocie - ale chyba nie jest to możliwe)...
A co do rodzin - to jasne że bardzo ważne jest bezpieczeństwo, ale chyba sam system kart tego nie zmieni (szczególnie przy pogoni mediów za sensacją i szukaniem miejsca gdzieby tu wcisnąć nazwę jakiegoś klubu - patrz np demolka autobusu), za to skomplikuje się proces pójścia na mecz - bo po zniknięciu papierowych biletów nie bedzie się już z przypadku, w dniu meczu można znaleźć na stadionie pod wpływem chwili (tak zrozumiałem ten system w długim okresie)

Mayek
29-01-2008, 20:53
ja to jest zgodne z prawem bo ci nikt nie narzuca ze musisz isc na mecz. a jak juz idziesz to kupujac bilet akceptujesz zasady panujace na stadionie. z prawnego punktu widzenia jest to 100% zgodne

PePe
29-01-2008, 20:59
to niych łostanom bilety papiyrowe cołki czos ,stracymy kibicow jo wom to godom wojt,przecz z kartami precz z czipami niy jesteśmy zwierzetami hehe,czy my muszymy byc na siła trendi frendi ,mi sie to niy widzi i tela

yataman
29-01-2008, 20:59
kilka pytań:
czy na Wisłę nie można kupić normalnego papierkowego biletu?
ile klubów w Europie ma taki system, że w zasadzie nie można kupić biletu papierkowego a nawet jak się chce to trzeba se najpierw strzelić fotkę i wypełnić formularz?
Facet z którym współpracujemy zawodowo ma takie hobby (i takie możliwości) że raz w tygodniu jest na jakimś meczu w Europie - bywał w Amsterdamie, Mediolanie, Madrycie, Barcelonie itd itp i nigdzie nie musiał wypełniać formularza ani robić se fotki żeby kupić bilet!!!
K... drużyna na poziomie średniego drugoligowca w jednej z najsłabszych lig europejskich, stadion na poziomie lig regionalnych w Europie a bawimy się e-bilet jakbyśmy co najmniej 3 razy z rzędu wygrali ligę mistrzów.
Przyklasnąłbym na stojąco gdyby to był dodatek do normalnych biletów i bonus dla stałych fanów ale tak to niestety śmiech na sali

P.S.

Już sobie znalazłem, że na Wisłę jest taka sama chora zasada, że jak się nie ma karty kibica to się nie kupi biletu

Bossman1522
29-01-2008, 21:02
Nie umiem się z tym pogodzić że będzie to wyglądało jak w Auschwitz może jeszcze kod kreskowy na ręce wydźiargać. Żałosne :(

Lars Ulrich
29-01-2008, 21:14
Nie umiem się z tym pogodzić że będzie to wyglądało jak w Auschwitz może jeszcze kod kreskowy na ręce wydźiargać. Żałosne :(no tutaj chyba troche przesadziłeś

Bossman1522
29-01-2008, 21:19
No może troche przesadziłem ale to przez wkurwienie.

katowicer
29-01-2008, 21:33
mało bo mało,ale firma Bombardier nie wykupi 20szt karnetów na mecze GieKSy,powód,własnie zamieszanie z kartami i dalszy problem z ich dystryducja wewnatrz firmy.
zamiast ułatwiac ludziom dostęp do stadionu robimy na odwrot,najpierw trzeba dac coś na zachęte,
poziom sportowy,wygode,czyastośc,komfort,parking...
Zaczynamy od drugiej strony.
Super musi wygladać nasz budżet skoro tak ważnym składnikiem budżetu są wpływy z biletów

Zadajcie sobie sprawe -zarzadzie,twórcy tej akcji,że tarcimy widzow?
1.droższe bilety.
2.karty które pewnym osobom trudni bedzie przeskoczyć
3.gramy słabo, ludzie chca wyników-widoków na poprawe brak-
4.nasi potencjalni wrogowie konkretnie od nas odskakują,WDS przyciagną sporo nowych osób na ich stadiony,napewno przyciagna nowych kibicow z kace
5.nasza medialnosc jest załosna-o nas pisze sie tylko zle(wyłaczając te nieszczęsne karty),
w ruchu przyjęli pania Drabik,osoba ma pomysl i znajomosci w mediach które procentują konkretnym pozytywnym wizerunkeim klubu.

Najpier nowy stadion,potem na nim nowoczesny system.
zreszta jeden chuj co ma byc to bedzie.

Zagadka -
która ekipa tułała siepo polskich stadionach z hasłem -
NIE JESTESMY ZWIERZETAMI,PRECZ Z KARTAMI PRECZ Z CZIPAMI.

Piter_Jaw
29-01-2008, 21:33
K... drużyna na poziomie średniego drugoligowca w jednej z najsłabszych lig europejskich, stadion na poziomie lig regionalnych w Europie a bawimy się e-bilet jakbyśmy co najmniej 3 razy z rzędu wygrali ligę mistrzów.

Nic dodac, nic ujac! Pomysl z kartami naprawde dobry! ale kur.. nie dla nas !!!

henka
29-01-2008, 21:34
Dla malkontentów, którzy twierdzą, że mamy za drogie bilety podaje cennik z meczów wyjazdowych jaki mam na biletach:
Arka - 11 zł, Kmita - 12 zł, Odra - 10 zł, Piast - 10 zł (za ten sektor to powinni dopłacać), Śląsk - 10zł.
Podałem tylko te ceny, które były zapisane na biletach nie pamiętam jaka była cena biletu w Łomży. Myślę, że to pokazuje jak "drogie" mamy bilety.
Karty to pierwszy krok, który poprawi bezpieczeństwo na stadionie, a co za tym idzie przyciągnie tzw. "pikników" co pozwoli w przyszłości zwiększyć frekwencje. Na tą runde mamy na tyle atrakcyjnych przeciwników, że jestem pewien dobrych liczb na trybunach, a lepiej jak teraz powoli system KK będzie wprowadzany małymi kroczkami dzięki temu ewentualne błędy i niedociągnięcia w następnym sezonie będzie już można usunąć. Jak dla mnie pomysł w 100% trafiony.

Mateusz
29-01-2008, 21:35
Zagadka -
która ekipa tułała siepo polskich stadionach z hasłem -
NIE JESTESMY ZWIERZETAMI,PRECZ Z KARTAMI PRECZ Z CZIPAMI.

My ale Zarzad juz tego niy pamieto...:foch:

katowicer
29-01-2008, 21:37
nie Mateuszv nie tylko MY ale i..Oni:)

Mateusz
29-01-2008, 21:38
Nie chcialem tego pisac:)

Zefir
29-01-2008, 21:40
Post yatamana i katowicera podsumowuje sprawę. Ja, jak i większość osób wyrobie karte bo co zrobić, wyboru nie ma. Ale w kwestii przyciągania nowych ludzi na stadion jest to zwyczajny samobój. Ciekaw jestem frekwecji na szpilach. Pożyjemy zobaczymy ale póki co jestem pesymistom.

Mayek
29-01-2008, 21:41
jak ktos podchodzi do tego w ten sposob ze ma dokument ze zdjeciem i jego naziwskiem to radze rowniez wyciepnac dowod osobisy paszport i prawo jazdy. jestescie kuzwa jakimis mafiozami ze nie mozecie miec przy sobie dokumenty z imieniem i naziwskiem?! musicie go komus podawac? NIE! sluzy do identyfikacji w razie czego. jezeli jestescie spokojnymi kibicami w czym problem? a nawet jak jestescie niespokojnymi to jak ten system dziala? GPS w karcie wejsciowej? zastanowcie sie. wszystkiego na forum nie mozna napisac ale paradoksalnie ta karta to pewne ulatwienie ale to nei jest rozmowa na forum

Patyk TzN
29-01-2008, 22:04
ja mam pytanie dotyczace ilosci tych kart...

czy ich liczba jest ograniczona? tzn... czy jak sie sprzeda przykladowo 8 000 kart to tylko osoby z kartami beda mogly wejsc na stadion? i osoby ktore nie kupily kart a juz te sie skonczyly tzn juz nie moga ich kupic bo limit sie wyczerpal to nie beda mogly nigdy wejsc na mecz?? a jesli ilosc nieograniczona to wtedy moze byc tak ze zabraknie dla niektorych miejsc na stadionie? to takie przyszlosciowe pytanie jak bysmy mieli fajny estadio i mocna pozycje w ekstraklasie kiedy by to puste miejsca byly wyjatkiem na bukowej... :)

Małolat-Witosa
29-01-2008, 22:30
Chodzi o to ze synek nie bedzie odpowiadal 100 osobom na to samo pytanie. Chcesz sie czegos dowiedziec najpierw poszukaj czy juz takie pytanie padlo. Jak nie to wtedy zadawaj. Kumasz czy namalowac?

po pierwsze to nie jesteśmy na ty więc sie szanuj! po 2 znalazłem właśnie odpowiedź. po 3 chyba zarząd nie wierzy że to przejdzie?

Lars Ulrich
29-01-2008, 22:39
po pierwsze to nie jesteśmy na ty więc sie szanuj!
skoro nie jesteście na Ty ,Ty też nie powinieneś zwracać się na Ty do niego:napinka:

a tak poza tym to karty stały się faktem więc i tak nic nie wskóramy, trzeba być dobrej myśli że się to jednak przyjmie, pożyjemy, może kiedyś będziemy się cieszyć że u nas mamy to opanowane gdy reszta będzie się męczyć bo będzie to wymogiem

wnc
30-01-2008, 00:36
w tej chwili musze stanac po stronie przeciwnikow kart bo naszlo mnie kilka smiesznych sytuacji z tym zwiazanych:

mario - napisales, ze osoby bez kart beda musieli dac dane w budce z biletami i ...zrobic sobie w niej fotke? przeciez bedzie beka jak kilkaset ludzi bedzie stalo w kolejce do tej kanciapy a tam beda im foty pstrykac... jak u bareji :D

ponadto jednym z powodow wprowadzenia kart ktos zaznaczyl oszczednosc na biletach papierowych... to ciekaw jestem ile ten system bedzie kosztowal i jego utrzymanie.

...ale nie ma co sie zalamywac:) kupujcie karty bo moge sie zalozyc, ze pewnie nie raz przed meczem system padnie a wtedy kazdy posiadacz karty bedzie mogl wejsc na stadion za friko... bo jak ci udowodnia, ze nie masz go nabitego na karte :D

ultrasavanti
30-01-2008, 01:14
zawsze można stac pod kasami na szpilu :)

Fuhrer
30-01-2008, 02:26
Jeśli już tak sobie o tych kartach dyskutujemy, to chciałem powiedzieć, że to świetny pomysł. Doładowanie przez internet, w przyszłości zakupy na stadionie, jakiś program lojalnościowy itp. Super! Ale w znacznym stopniu, muszę się niestety zgodzić z malkontentami. Wprowadzenie kart powinno być stopniowe, tak aby ludzie odkrywając ich plusy (np. brak kolejek na stadion dla kartkowiczów) sami dążyli do ich zdobycia. Tak więc karty TAK, ale papierowe bilety (po normalnej cenie) też TAK , i to najlepiej nie tylko przez tą wiosnę. Reasumując: pomysł jest na pewno ciekawy i idzie w dobrym kierunku, ale nie powinniśmy tutaj skakać od razu na głęboką wodę, bo się utopimy. Decyzje pewnie już zapadły i nie sądzę, żeby kompetentne osoby przeglądając to forum, nagle zaczęły modyfikować swoje decyzje. Zresztą może one mają rację? Nie wiem, ale będę mile zaskoczony jeśli na wiosnę będzie to wszystko przebiegało bezboleśnie.

Krzyś
30-01-2008, 05:24
mam nadzieje, ze to wsio sie dobrze potoczy, bo i naczej nasze plany (LGT) wezmą w łeb (przyciąganie młodych na Estadio).

Mnie ino bardzo martwi cena karnetu rodzinnego ...

DziEs
30-01-2008, 07:04
A ja tam myślę, że jeśli ktoś chce ponarzekać to powód se zawsze znajdzie ...
Jak nie na KK, to na pogodę albo na latające ptaki ...

Ludzie pomyślcie - te karty to jest element systemu bezpieczeństwa ...
To wszystko jest właśnie po to aby ludzi przyciągnąć na stadion, może nie od razu - ale na pewno za jakiś czas ...
No ale skoro komuś nie chce się dupy ruszyć na Estadio, aby kartę odebrać no to sorry - nie świadczy to o Was dobrze ...
Ja tam byłem złożyć wniosek i umówiłem się, że po kartę też osobiście przyjadę, aby klub nie musiał dopłacać do znaczka na wysyłanie karty pocztą.

A jeśli chodzi o kogoś kto przychodzi na mecz raz na sezon - może wprowadzić takie rozwiązanie, że zrobienie fotki i wypełnienie ankiety przy pierwszym papierowym bilecie będzie równoznaczne ze złożeniem wniosku na kartę - to dla tych malkontentów co im zawsze coś wadzi ... dostaliby kartę pocztą i tyle ...

dodo
30-01-2008, 07:57
ja pierdziele jaki system bezpieczenstwa skonczcie gadac glupoty ...dane nie sa w zaden sposob weryfikowane z baza administracyjna ani policyjna !!!! powtarzam to po raz setny ..

mario
30-01-2008, 08:47
mario - napisales, ze osoby bez kart beda musieli dac dane w budce z biletami i ...zrobic sobie w niej fotke? przeciez bedzie beka jak kilkaset ludzi bedzie stalo w kolejce do tej kanciapy a tam beda im foty pstrykac... jak u bareji :D

No i właśnie tego chcemy uniknąć, a przecież już chyba na jednym meczu zeszłej rundy tak było - każdy miał robioną fotke z dowodem. I jakie wtedy były lementy (słuszne oczywiście!)? Karty mają to wyeliminować i usprawnić sprzedaż biletów.

Mayek
30-01-2008, 09:31
ja pierdziele jaki system bezpieczenstwa skonczcie gadac glupoty ...dane nie sa w zaden sposob weryfikowane z baza administracyjna ani policyjna !!!! powtarzam to po raz setny ..

nooo wlasnie to proboje przekazac posrednio od paru postow, nie wiem po co to piszesz przeciez to oczywiste. zatem czy karty to minus. trocha pomyslunku i idzie samemu rozwinac to co napisales

Dudi_1979
30-01-2008, 10:09
przeczytałem cały temat i wierzyć mi się nie chcę że na GieKSę chodzi tylu malkontentów. To źle tamto źle wszystko qwa źle. Jak był dziura to gówno było. Teraz jak sa kibice jest miasto i wszyscy chcą dla GieKSy jak najlepiej to też KURWA źle. Człowiek uczy sie na błędach i tylko ten co nic nie robi się nie myli. Zamiast narzekać dajcie szansę na sprawdzenie tego systemu.

DziEs
30-01-2008, 11:38

Pisząc o systemie bezpieczeństwa nie miałem na myśli weryfikowania danych z jakąkolwiek bazą ...
Mnie tam pomysł z kartami wydaje się dobry - wymaga tylko drobnego dopracowania ...

dodo
30-01-2008, 13:12
dokładnie bo jak będzie kontrolowany to zrobimy cos raz i porzadnie ...kazdy bedzie pilnowal karty i nie bedzie jej uzyczał, a jak zgubi to zglosi ...
moga one byc weryfikowawne nawet po wydaniu karty ... ale zeby w ogole byly

zawioł
30-01-2008, 14:06
A niby te karty miały być promocją i reklamą dla GieKSy a ja widze że tylko będą utrudniać i nie widze żadnego pożytku z tego .

Prezes M-ce
30-01-2008, 14:50
Słyszałem, że jest już duże zapotrzebowanie na te karty w naszym klubie. Szczerze, to wg. Mnie dobrze, że wprowadzili te karty. Widać, że zaczynają w jakiś sposób inwestować w GieKSe, a co najważniejsze miejmy nadzieję, że poprawią się kwestie organizacyjne przy bramach wejściowych dzięki nim...

banan
30-01-2008, 18:00
Przypomina mi się sytuacja z 4 ligi bodajze z "wyjazdu" na carbo gliwice, gdzie zeby wejsc na nasz sektor trzeba było do kamery sie pokazać i swój dowód osobisty dać sfilmować, wtedy kilkadziesiąt osób się zbulwersowało i zostało w busach.Teraz nagle juz chipy nam nie przeszkadzaja ??? Teraz sami robimy sobie jeszcze gorzej pod górę...po kij te foty robić ??? Przy spisywaniu danych chyba widać na dowodzie osobistym zdjęcie juz co nie ???? W ogóle cały ten pomysł jest poroniony, frekwencja na poziomie 2 tysiecy sie szykuje...Jeszcze jakbym chociaz mogl sobie smsem doładować te karty,albo jakby działały na zasadzie Spiżu, gdzie używam sobie tej kasy kiedy chce (dowolny mecz i sektor) i na co chce (bilet, wurszt, szalik w sklepiku itp) to moze by to mialo troche sensu...a tak porażka. Takie moje skromne zdanie...

Jacas
30-01-2008, 18:09
na co chce (bilet, wurszt, szalik w sklepiku itp) to moze by to mialo troche sensu...
Wystarczy troche poczytac na stronie glownej. Taki jest plan, ale chyba nie mozna wszystkiego odrazu wprowadzac

Budus
30-01-2008, 18:09
albo jakby działały na zasadzie Spiżu, gdzie używam sobie tej kasy kiedy chce i na co chce (bilet, wurszt, szalik w sklepiku itp) to moze by to mialo troche sensu...a tak porażka. Takie moje skromne zdanie...

z tego co czytałem to jest planowane takie rozwiązanie

Sinner
30-01-2008, 18:13
Nie ma co narzekac,niedlugo bedzie to standart/d :)na stadionach wiec nie siejcie paniki,musimy isc z duchem czasu czy sie to podoba czy nie.

Ja tez nie jestem zadowolony,ale plakac nie mam zamiaru.Robi sie u nas powoli zachod na stadionach i jak dla mnie niech wprowadzaja co chca byle tylko nie kazali nam 90 minut siedziec jak w Anglii:)

Kris
30-01-2008, 18:28
po pierwsze to nie jesteśmy na ty więc sie szanuj! po 2 znalazłem właśnie odpowiedź. po 3 chyba zarząd nie wierzy że to przejdzie?

Prepraszam Panie Siwus to sie wiecej nie powtorzy.

Pyciek
30-01-2008, 19:08
Przez jesień namawiałem paru kumpli ze studiów, którzy nigdy na Bukowej nie byli, żeby przyszli na jakiś ciekawszy mecz, żeby się przekonać jak jest. Nie są ciągle zdecydowani, ale jeśli się dowiedzą że muszą zapłacić 15 złotych za miejsce na Blaszoku, to raczej zrezygnują. I takich osób będzie na pewno bardzo dużo.
Tak samo, jak ktoś przyjedzie z innego miasta do rodziny w odwiedziny. Znów, żeby wybrać się na jeden mecz dopłaca 5 złotych i stoi pół godziny dłużej w kolejce...
Te karty są bardzo dobrym pomysłem, ale tylko pod warunkiem, że zostaną utrzymane stare bilety w tej samej cenie! Przecież ani policja, ani PZPN nam nie nakazały wprowadzać tego systemu, więc można to rozciągnąć w czasie na przynajmniej pół roku...
Pozdrawiam

Bebok
30-01-2008, 19:35
Przecież ani policja, ani PZPN nam nie nakazały wprowadzać tego systemu, więc można to rozciągnąć w czasie na przynajmniej pół roku...
Pozdrawiam

No a za pół roku zaczęło by się marudzenie od nowa.

KOYOT
30-01-2008, 19:56
Ja mam takie pytanko zgubiłem dowód ostatnio za dwa miechy dostanę nowy jaki dokument mogę przedłożyć żeby dostać kartę???Z góry dzięki.

Budus
30-01-2008, 19:59
Ja mam takie pytanko zgubiłem dowód ostatnio za dwa miechy dostanę nowy jaki dokument mogę przedłożyć żeby dostać kartę???Z góry dzięki.

legita, prawko, paszport. cos ze zdjeciem (pesel tez musi byc?)

mario
30-01-2008, 20:17
Tak, pesel musi być.

Pyciek
30-01-2008, 20:41
No a za pół roku zaczęło by się marudzenie od nowa.

Ale kibice by się zdążyli przyzwyczaić do tego systemu. W ciągu całej rundy wiosennej na każdym meczu i przy każdej innej okazji prowadzono by akcję zachęcania kibiców do zakupu kart. Chodzi mi głównie o starszych pikników, bo wiadomo że młodzi kupią karnety od razu. I jeśli od przyszłej rundy faktycznie cena papierowego biletu by była droższa, to będzie to już problem o mniejszej skali (chociaż ciągle duży).
Pozdro!

Junior
31-01-2008, 06:49
Starsi w kolejce po karty ustawiaja sie od 1 dnia...

DziEs
31-01-2008, 12:18
Starsi w kolejce po karty ustawiaja sie od 1 dnia...

Bo jak komuś zależy na tym, aby przyjść na GieKSę to nie narzeka tylko robi to co trzeba ...
Od kart i tak nie uciekniecie to po co narzekać ...
Zapisywać się po karty i tyle ...

Junior
31-01-2008, 12:31
http://gieksa.pl/news.php?id_news=2414&nid=gl

amador
01-02-2008, 05:39
mozna wiedziec ile kart juz jest wydanych?

beckham85
01-02-2008, 07:24
Ja juz wypełniłem formularz o karte :) oczywiscie KOLEKCJONERSKA :) i czekam na odbior , barrdzo
dobry pomysł !!!!!!!!!!!!

19lolo64
01-02-2008, 14:22
a czym sie rozni zwykla od kolekcjonerskiej nie liczac ceny :D ??????

Pavveuek
01-02-2008, 14:24
Wyglądem

Junior
01-02-2008, 14:24
I tym, ze ma nr od 2-1000.

19lolo64
01-02-2008, 14:27
a numerek se moge wybrac czy mi dadza losowy ?:P

Junior
01-02-2008, 14:28
Losowy.

19lolo64
01-02-2008, 14:29
a zdjecia robia na miesjcu ?:P

Pavveuek
01-02-2008, 14:30
tak, było juz o tym pisane

konik.1964
01-02-2008, 20:46
a mozna kupić karnet na caly sezon i ile bedzie on kosztował

Budus
01-02-2008, 20:50
a mozna kupić karnet na caly sezon i ile bedzie on kosztował

1. Karta kibica- 5 pln

2. Cena biletów
b) Trybuna Główna
- sektor 3,4 – 20 pln
- sektor 5,6 – 15 pln

3. Ceny karnetów
b) Trybuna główna
- sektor 3 i 4- 120 pln
- sektor 5 i 6- 90 pln

konik.1964
01-02-2008, 20:51
dzieki

Budus
04-02-2008, 18:05
Aktualnie ruszyła sprzedaż biletów na Ligę Światową i za bardzo nie ma szans zamówienia tam Karty Kibica, a zresztą nawet tego nie brali pod uwagę gdyż:
"Osoby zainteresowane zakupem biletów na koncerty zapraszamy tutaj - koncerty.kupbilet.pl
Osoby zainteresowane zakupem biletów na siatkówkę i skoki - system.kupbilet.pl
Osoby zainteresowane zakupem biletów na LŚ2008 i WGP - pzps.kupbilet.pl"

mario
04-02-2008, 18:49
chwilowo mają problemy z serwarami i nic nie można zamówić.

Budus
04-02-2008, 18:51
tak to jest. wczoraj nikt nie wiedział o sprzedaży biletów na LŚ to można było po stronie chodzić normalnie. dzisiaj wysłali maile, że sprzedaż się rozpoczęła i nagle serwery im padają. zresztą jak zwykle przy tej imprezie ;)

http://www.siatka.org/?kibic.aktualnosci.wszystkie.23604&PHPSESSID=a4070a5e899b49825f7ba97b50a11f86
niezadowolony kibic :)

mario
04-02-2008, 18:55
tylko, że zawsze kolejka działała normalnie - tzn. trzeba było czekać, ale im dłużej się czekało tym bliżej biletów - teraz było odwrotnie:D

wnc
05-02-2008, 16:05
osoby z wełnowca, ktore jeszcze nie wyrobily karty niech sie pilnie do mnie zgłoszą na pw - pilne!

Zibowski
09-02-2008, 15:41
Jak wygląda (wniosek) zgoda podpisana przez rodziców gdzie zezwalają na uczestnictwo dziecka w spotkaniach GieKSy - proszę o odpowiedź

Talf
09-02-2008, 23:06
PRZYPOMINAM ŻE KARTY MOŻNA RÓWNIEŻ ZAMAWIAĆ
W PUBIE CORNER W CENTRUM KATOWIC, WIĘCEJ INFORMACJI U MNIE NA PW!

Sajpress
10-02-2008, 21:46
Zacznę tak:
Szacunek dla wszystkich tych którzy działają w jakikolwiek sposób na poprawę wizerunku Naszego klubu! Tego kibicowskiego i piłkarskiego również!
Nie myli się ten kto nic nie robi... ale:

Sugestia I
Karty Kibica wcale ale wcale nie gwarantują poprawy bezpieczeństwa na Bukowej!

Sugestia II
Ktoś kto ma Kartę Kibica zapłaci za wstęp na GieKSę 10 złotych. Licząc że mamy do rozegrania u siebie 7 meczy (Śląsk, Arka, Piast, ksero z Jastrzębia, Opole, Lechia, wiocha z Bielska) to wyda na same bilety 70 złotych.
Ktoś kto nie ma karty i zaliczy wszystkie mecze na Bukowej to wyda na klub 105 złotych (15*7). No to chyba bardziej opłaca się klubowi abyśmy nie mieli kart... ??? Niech tak teraz z połowa osób którzy przyjdą na wiosnę na GieKSę nie będzie miała kart, to klub na tym nieźle zarobi. I tak myślę będzie.

Podam bliski przykład:
GieKSiarze ze starej gwardii z Czechowic-Dziedzic w ostatnich latach zaliczali tylko te ciekawsze mecze (Tychy, Bielsko, Raków czy Stilon). Na mecze z Arką, Lechią czy Jastrzębiem w tej rundzie na pewno pojadą – atrakcyjny rywal. Ale oni sobie kart nie wyrobią – nie ma szans. Chłopaki po 30 lat i więcej po prostu zbiorą się ponownie w kilka fur i przypomną sobie jak to było 10 lat temu na GieKSie (gdy nie było chipów).
Ja raczej też sobie takiej karty nie wyrobie... a młodzi; zrobią jak zechcą.

Pozdrawiam

wnc
12-02-2008, 14:47
KARTA KIBICA Z WEŁNOWCA

projekt karty:

projekt (http://img172.imageshack.us/my.php?image=kartadwarv2.jpg)

plakaty informacyjne: (ok 500 szt. w formacie A3 i A4, rozwieszonych na ulicach i w blokach)

plakat 1 (http://img262.imageshack.us/my.php?image=plakatwncmalyrm2.jpg)

plakat 2 (http://img218.imageshack.us/my.php?image=plakat2gh9.jpg)

ulotki informacyjne: (kilka tysiecy w skrzynkach i za wycieraczkami samochodow)

ulotka (http://i30.tinypic.com/x59je1.jpg)

- karty z welnowca mozna wyrobic tylko: 19 lutego 2008r. (na specjalnie zorganizowanym tego dnia stanowisku)

- fotki do kart: będą robione na miejscu

- wszelkie pytania mozecie przesylac na: moje "pw" lub na e-mail: karty_wnc@o2.pl

Wszystkich serdecznie zapraszamy

katowicer
12-02-2008, 16:07
Są jeszce jakies inne projekty tych kart.Klub który ma jednych z najlepszych grafików w Polsce jak narazie nie wypuscił dobrego projektu kart.
Proszę o projekty innych dzielnic,ewentualnei jakie trzeba spełnic wymogi by zrobić swój prokjekt karty.
zakładam ze chodzi tylko o ilośc......

Prosze o info "orgazniatorów"

wnc
12-02-2008, 16:14
- o wzor projektu popros w sklepiku
- minimalna ilosc to 100 sztuk
- kazda dzielnica ma czas do konca miesiaca zlozyc 100 wypelnionych i opisanych dzielnica formularzy, kasa + cd na ktorej beda wszystkie fotki osob i projekt karty
- 10 zl od karty, platne z gory!

FC Siemce
12-02-2008, 17:16
Karty Siemianowckiej GieKsy

Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt PW lub siemce64@o2.pl

Projekt:
http://i30.tinypic.com/2d9bf6.jpg

Koszt karty 10zł

*** Do kazdej zamowionej karty prezent

mario
13-02-2008, 14:57
Jeśli osoba z Łazów, która składała formularz 11.02.2008 jest na tym forum niech sie do mnie zgłosi na PW.

PILNE!

Zibowski
16-02-2008, 08:20
GKS Katowice weźmie udział we mszy
ksb2008-02-15, ostatnia aktualizacja 2008-02-15 19:02

Piłkarze, trenerzy i działacze będą modlić się za śląskich sportowców.
W kościele pod wezwaniem Piusa X w Rudzie Śląskiej odbędzie się w sobotę o godz. 16 msza za śląskich sportowców. Swój udział zapowiedzieli działacze, piłkarze i trenerzy GKS-u Katowice. Wcześniej, bo w samo południe, katowiczanie, którzy obecnie trenują na zgrupowaniu w Rybniku, rozegrają sparing z IV-ligowym GKS-em Tychy. Mecz odbędzie się w Rudach Raciborskich. Dodajmy, że zarząd GKS-u spotkał się w piątek z prezydentem Siemianowic Śląskich Jackiem Guzym. Władze tego miasta zadeklarowały pomoc w promowaniu idei e-biletów na mecze "Gieksy".

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice

Krzychu_1977
19-02-2008, 12:17
AKtualnie, do godziny 17.00 trwają dziś zapisy na Karty Kibica z Welnowca.
Zapraszamy do sklepiku klubowego na stadionie GieKSy.
Koszt - 10 złotych.
Zdjęcie robione jest na miejscu.

wnc
19-02-2008, 16:47
mozna uznac, ze akcja kart kibica na welnowcu zakonczyla sie sukcesem... przez caly dzien zlozono ok. 110 formularzy wiec minimum osiagnieto.

Antek
21-02-2008, 13:04
Witam,
mam pytanie odnośnie karty kibica.
Chciałbym sie dowiedzieć jak wygladą wejście kobiet na sektor rodzinny, widziałem wiele wątków na forum na ten sektor rodzinnego ale były tylko o dzieciach.
Wiem ze jak dziecko chce wejść to 1zł więcej, przy kobietach tez tak ma byc? Jeśli tak to ta złotówka ma być na karcie kobiety czy to mężczyzna musi mieć 1zł więcej na karcie a kobieta pusta?

P.S.
Jeśli juz to pytanie padło to przepraszam, ale nie zauważyłem.

tylko_GieKSa
06-03-2008, 11:09
wczoraj pojawił się komunikat na stronce głównej że są już bilety w sprzedaży na śląsk poprzez stronke kupbilet.pl,nie ma nic na temat doładowania karty na ten mecz poprzez wizyte w sklepiku klubowym ... moje pytanko,czy mozna naładować karte na ten mecz w sklepiku????z góry thx za odp

Junior
06-03-2008, 11:11
Skoro nie ma informacji nt. doladowan w sklepiku to znaczy, ze nie mozna.

Prawdopodobnie od poniedzialku ruszy nabijanie kart w sklepiku.

tylko_GieKSa
06-03-2008, 11:22
luzik ...thx Junior:)

JAGO75
06-03-2008, 17:34
A co z karnetami na wiosnę ??

JASIEK
06-03-2008, 18:58
Co do karnetów to takie info dziś dostałem z klubu kiedy bedzie można doładować KK jako karnet dostałem dziś taką odpowiedź. Również odpowiedz ta dotyczy naładowania kart w sklepiku.

"możliwość taka będzie w przyszłym tygodniu obecnie trwa montaż serwerów bez których przeprowadzenie tej operacji nie jest możłiwe"

kosior
06-03-2008, 22:59
Uważam, że wprowadzenie e-kart to bardzo dobry pomysł ale....
No właśnie jest ale i to niestety, możecie się ze mną zgadzać albo nie, ale napisze wprost, zostało to zrobione za wcześnie i to o wiele za wcześnie. Nie posiadamy, ani stadionu, infrastruktury, ani rzeszy kibiców, żeby mozna było takie ruchy wykonywać. Osobiście, ze względu na wykonywany zawód i miejsce pracy bywam na meczach sporadycznie,wyrobienie karty dla mnie nie jest żadnym problemem, ale do czego zmierzam. Często bedąc w Katowicach na różnego typu szkoleniach, czy delegacjach, po takiej konferencji potrafiłem zebrać ludzi z konferencji i jeżeli tylko grała GieKSa potrafiliśmy przyjechać na GKS vide mecz z Łomżą gdzie było chyba z 20 osób, dodam tylko, że są to ludzie z całej Polski, przedstawiciele "powaznych" firm i zawsze po takim meczu byli zachwyceni atmosferą i wogóle i możecie mówić co chcecie ale to jest własnie budowanie wizerunku i promowanie marki GKS Katowice w Polsce (nigdy nie wiadomo kiedy będą z tego profity i czy wogóle ale kto wie?), a wprowadzenie e-kart spowodowało brak możliwości tego typu manewrów (chyba, że zostaną utrzymane papierowe bilety). Dodam jeszcze, że należy zauważyć, że inne kluby w regionie ostatnie poszły zdecydowanie naprzód dobrze wiemy jak wygląda kibicowanie Śląskim klubom, z reguły było tak, że jak ktoś za małolata kogoś wziął na mecz GieKSy to wiara zostawała już w sercu no własnie, żeby się nie szkończyło, że młodzi chcąc jechać na mecz i mając do wyboru (mam tutaj głównie na myśli dzielnice mieszane kibicowsko) mogą wybierać np. naszych sąsiadów, bo u nas jakies e-karty itp. jeżeli nie widzicie w tym miejscu problemu to się mylicie i to grubo, ale on istnieje.
Mógłbym jeszcze napisać pare wywodów ale chyba i tak już za dużo ;) tak jak pisałem sam system kart uważam za bardzo dobry pomysł, jednak wprowadzenie tych kart na tym etapie budowania potęgi klubu to jest samobój i jestem praktycznie pewny, że frekwencja i tak nie za wysoka spadnie.
Mam nadzieje, że sie mylę pozdrawiam wszystkich kibiców i zapraszam do rzeczowej dyskusji.

Budus
06-03-2008, 23:05
mecz z Łomżą gdzie było chyba z 20 osób, dodam tylko, że są to ludzie z całej Polski, przedstawiciele "powaznych" firm i zawsze po takim meczu byli zachwyceni atmosferą i wogóle i możecie mówić co chcecie ale to jest własnie budowanie wizerunku i promowanie marki GKS Katowice w Polsce (nigdy nie wiadomo kiedy będą z tego profity i czy wogóle ale kto wie?), a wprowadzenie e-kart spowodowało brak możliwości tego typu manewrów (chyba, że zostaną utrzymane papierowe bilety).

można kupić przed meczem bilet bez KK ale droższy o 5 zeta

lechu_85
08-03-2008, 13:47
a ja mam takie pytanie...
Czy mogę z jednego konta na kupbilet.pl doładować 2 KK (swoją i ojca) i dokonywać przelewów z mojego konta bankowego za oba bilety? Czy ojciec musi założyć osobne na kupbilet.pl i dokonywać wpłat ze swojego konta bankowego?
Niestety wszystko co odbywa sie przez neta (przelewy, rezerwacje itp.) to dla mojego ojca (i pewnie większości starszych ludzi) czarna magia.

Budus
08-03-2008, 14:00
wpłaty możesz dokonać z dowolnego konta bankowego - ważne by w tytule przelewu było to co Ci podali przy kupnie bilety.
wydaje mi się że konto na kupbilet.pl ojciec musi posiadać

chyba że się mylę to mnie ktoś zaraz poprawi :)

GIO
08-03-2008, 14:42
Po zamówieniu e-biletu na kupbilet.pl otrzymałem informację, ze bilet musze odebrać w sekretariacie?O co chodzi? Faktcznie muszę przyjechac po bilet, czy po wpłaceniu na konto kasy, na mecz przychodze tylko z naładowana po przelewie kartą, która umozliwi mi wejście na trybunę?

Jeżeli była już odpowiedź na to pytanie to sorry.

mkc
08-03-2008, 17:39
Co w tym dziwnego, ze musisz ją odebrac ? Chyba logiczne, ze musisz ją miec w reku w momencie wchodzenia na stadion...A tak pozatym to nie w sekretariacie a w sklepiku.

marcin85
08-03-2008, 21:44
mam pytanie wie ktos ile juz sprzedano kart

GIO
09-03-2008, 13:42
Kartę już mam - chodzi o BILET. Dostałem informacje z systemu kupbilet, że mam go teraz odebrać w sekretariacie.
Proszę o odpowiedź
Pozdro

Kris
09-03-2008, 14:16
Odpowiewdz: "Odbierz karte w sklepiku".

spiryt
09-03-2008, 14:22
niestety poprzez brak czasu nie posiadam jeszce karty idzie ja jeszcze wyrobic??? byl bym bardzo wdzieczny za odpowiedz i udzielenie informacji co trzeba w tym kierunku zrobic!!

Kris
09-03-2008, 14:32
Karte mozna wyrabiac caly czas. Musisz isc do sklepiku na Bukowej. Wypisac wniosek, zaplacic i na miejscu zrobia Ci zdjecie. Czekasz 10 dni i mozesz odebrac karte.

spiryt
09-03-2008, 14:44
czyli na mecz ze slaskiem nie mam co marzyc? od ktorej tam jest otwrte jutro??

ertai
09-03-2008, 14:48
nie bedziesz mial karty na mecz ze Slaskiem ale placac 5 zl wiecej i tak wejdziesz

mario
09-03-2008, 15:23
Jeśli jutro złożysz wniosek to jeszcze przed Śląskiem będzie. Wnioski złożone później będą do odbioru po tym meczu.

spiryt
10-03-2008, 07:37
od ktorej ten sklepik jest czynny?? i czy zonie tez musze wyrobic KK??

DJSNAJPER1964
10-03-2008, 08:15
Będzie jakieś info o tych karnetach czy nie??? mecz jest za 6dni!!!

Pyjter
10-03-2008, 09:07
Będzie jakieś info o tych karnetach czy nie??? mecz jest za 6dni!!!

Zaraz Junior sie Ciebie zapyta czy wysłałes maila do klubu z tym pytaniem czy szukasz odpowiedzi na forum... :jezor:
Ja wysłałem w czwartek i do dzisiaj brak odpowiedzi. Nadal tez nic nie wiadomo co z obiecanymi profitami dla karnetowiczów z rundy jesiennej...

mos
10-03-2008, 11:30
Zaraz Junior sie Ciebie zapyta czy wysłałes maila do klubu z tym pytaniem czy szukasz odpowiedzi na forum... :jezor:
Ja wysłałem w czwartek i do dzisiaj brak odpowiedzi. Nadal tez nic nie wiadomo co z obiecanymi profitami dla karnetowiczów z rundy jesiennej...

Dokładnie... śmiech na sali. Sześć dni do pierwszego meczu na Bukowej, a
o karnetach ciagle cicho. Mam tylko nadzieje ze sie doczekamy do tego czasu...

marcin85
11-03-2008, 17:57
czy idzie juz ładowac bilety w sklepiku

Bebok
11-03-2008, 18:07
Od jutra

JOHAN 13
11-03-2008, 18:30
Niech ktoś ze sklepiku potwierdzi czy mozna jutro załadować karte żeby sie nie okazało że targołech do Katowic na daremno.

Budus
11-03-2008, 18:33
Niech ktoś ze sklepiku potwierdzi czy mozna jutro załadować karte żeby sie nie okazało że targołech do Katowic na daremno.

ze sklepiku nie jestem ale strona główna chyba nie kłamie
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=2587&nid=gl

"Od środy do piątku będzie można nabywać w sklepiku klubowym bilety na mecz GKS Katowice – Śląsk Wrocław. Sprzedaż będzie prowadzona również w sobotę w kasach stadionowych."

Bebok
11-03-2008, 18:34
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=2587&nid=gl

JOHAN 13
11-03-2008, 19:01
Dzieki.Tak to jest jak sie nie zaglada na główną strone.

Potok
12-03-2008, 12:52
Dzieki.Tak to jest jak sie nie zaglada na główną strone.

I co żeś załatwił Johan?

koles1989
12-03-2008, 14:17
http://miasta.**********/katowice/1,35024,5013934.html

a istotne jest:
"...posiadacze elektronicznych Kart Kibica (klub rozprowadził ich 2 tys.)."

Malutko...

marcin85
12-03-2008, 18:53
dzis szłe z kartą po bilet to myslałem ze mi doładują a nie dadzą normalny bilet

morda88
12-03-2008, 19:07
dzis szłe z kartą po bilet to myslałem ze mi doładują a nie dadzą normalny bilet

bilet normalny dostałeś tylko na wypadek gdyby, sie coś posypało, po prostu żebyś mógł wejść gdyby za pomoca KK sie nie dało, a na KK bedziesz mieć bilet za który zaplaciles!!

g1976
12-03-2008, 19:14
od której kasy bedą otwarte w niedzielę bo mam wrażenie,że będzie jeden wielki burdel z tymi biletami i w trakcie wchodzenia na stadion.Acha i zróbcie osobną kasę dla tych którzy nie mają kart i osobną dla posiadaczy e-biletów.

Budus
12-03-2008, 19:16
od której kasy bedą otwarte w niedzielę bo mam wrażenie,że będzie jeden wielki burdel z tymi biletami i w trakcie wchodzenia na stadion.Acha i zróbcie osobną kasę dla tych którzy nie mają kart i osobną dla posiadaczy e-biletów.

w innym temacie napisane, że tak właśnie będzie

marcin85
12-03-2008, 19:24
a ciekawe gdzie te czytniki do kart

Dudi_1979
12-03-2008, 19:36
a idzcie w pizdu z tym kupbilet.pl 7marca zarezerwowałem bilet odrazu zrobiłem przelew a tam ciągle widnieje nie zapłacone. Zadałem pytanie "konsultantowi" i 2 dni czekam na odpowiedź w piątek wyjeżdżam wracam w niedzilę ( prawdopodobnie prosto na mecz ) i czuję że się mega wqrwię jak na bramie się okaże że nie mam biletu na KK:sportowiec:. Ma ktos podobne doświadczenia czy jestem wybrańcem??

Florek
13-03-2008, 22:36
Wydrukuj sobie potwierdzenie przelewu i weź na szpil.

Pyciek
14-03-2008, 15:36
Złożyłem wniosek o kartę w sklepiku 10 dni temu, więc przyjeżdżam dzisiaj po odbiór i okazuje się, że będzie do odbioru dopiero jutro. I mocno się wnerwiłem, bo jednak to jest duża strata czasu, żeby się przejechać na Bukową tylko po to, żeby obejrzeć rozmontowane jupitery. Szkoda, że nikt nie poinformował, że są opóźnienia w przygotowywaniu kart... Ale w końcu nasz klub przyzwyczaił nas do tego, że przekazuje jedynie optymistyczne i pozytywne komunikaty...
Pozdrawiam!

Krzyś
14-03-2008, 15:43
bilet kupiony, w ciul narodu, szacun dla pracujących przy wydawaniu KK.

Gierdi
14-03-2008, 17:46
Przyjeżdżam o 11:00 i słysze, że o 16 KK juz bedą. godzina 16:30 słysze że mam jutro przyjechac:szok:
i jak tu sie nie wkurrwic?:kurwa:

KiBi
14-03-2008, 21:05
Dziś byłem w sklepiku żeby doładować sobie kartę i co ?? Powiedziano mi że z kartą jest coś nie tak. Zabrano mi ją i dano normalny bilet ( tyle dobrze że za 10 zł). Ponoć mają dzwonić i naprawić problem :| Ciekawe, ciekawe

g1976
14-03-2008, 21:36
Wydrukuj sobie potwierdzenie przelewu i weź na szpil.

Nie wiem już czy się śmiać czy płakać czytając takie posty.Może jeszcze potrzeba żyranta żeby wejść na szpil?Jestem ciekawy kto wymyślił w klubie wprowadzenie e-biletu i czy będzie mieć odwagę się do tego przyznać.Szczerze w to wątpię.

Yildiray
14-03-2008, 21:50
Troche sie z tymi kartami klub pospieszyl,czytajac te problemy tutaj.Pierw trza bylo od stadionu zaczac i na koncu karty,ale u nas w Polsce robi sie zawsze wszystko na odwrot,na pewno to byl wymysl UM Katowice.

Junior
14-03-2008, 22:46
Nie byl to wymysl UM.

whyduck
15-03-2008, 00:43
Chcialbym Juz Napisac "a Nie Mowilem", Ale Wstrzymam Sie Do "po Meczu"

:cham:

Moze Stanie Sie Cud

krzich
15-03-2008, 08:48
Dziś byłem w sklepiku żeby doładować sobie kartę i co ?? Powiedziano mi że z kartą jest coś nie tak. Zabrano mi ją i dano normalny bilet ( tyle dobrze że za 10 zł). Ponoć mają dzwonić i naprawić problem :| Ciekawe, ciekawe

Karte masz z neta?

KiBi
15-03-2008, 10:14
nie :/ zamawiałem na stadionie

Pyjter
15-03-2008, 11:51
Dzisiejsza sprzedaz biletów i odbior kart to jedna wielka padaka organizacyjna!!! Pomijam fakt ze dla wielu ludzi słowo kolejka jest kompletnie nieznane, ale coz... nie wymagajmy za wiele... :dead:
Po ponad 2 godz stania w kolejce z kumplem (ja karte na szczescie juz mam) i dotarciu pod kase nagle karty zostaja przeniesione do kasy obok... i dowiaduje sie ze trzeba sobie tam isc po karte i stac kolejne kilkadziesiat minut... :kurwa:
Jak to powiedzial jeden z kibicow ktory dowiedzial sie ze karty nagle sa w kasie obok... "ubezpiecz sie pani lepiej na jutro bo rozniosa ta budke"...:lol2:

Ber
15-03-2008, 15:47
Ponad 5 godzin zeby odebrac karte i ja nabic to jest kurwa skandal!!
Po 2 godzinach w kolejce miła pani oznajmia ze nie moze mi sporzedac biletu jak nie odebralem karty i zaprasza do drugiej kasy a potem zpowrotem...... . Wystarczyło nakilejic jakies info na kasy!!!
Na GieKSe chodze wiele lat ale takie cos jak dzisiaj to jest kurwa żenada.
Nie widze jutro tych kolejek przy kasach.
Tym którzy nie odebrali jeszcze kart zwracam uwage zeby poszli je najpierw odebrac bo nie kupia biletu na swój pesel.
Wyciągnijcie z tego wnioski, bo ilosc osób ktore zrezygnowalo z meczu z powodu dzisiejszego chaosu nie nastraja optymistycznie

PS. Jak przyszedlem kolo 11 pod kasy to wydawalo sie ze ilosc ludzi w kolejce przelozy sie na zajebista frekwencje na meczu.
Przed 17 wszystko wygladalo juz inaczej...... . Wg. mnie frekwencja bedzie niziutka i to niestety nie z powodu braku zainteresowania meczem.

Pyciek
15-03-2008, 15:50
To co się dzisiaj działo, to totalna porażka pod względem organizacyjnym!
Straciłem 2,5 godziny pod kasami i nic nie udało mi się załatwić. Nie wiem, czy warto jutro iść na stadion, bo w takim tempie jak dzisiaj to jutro przez cały dzień najwyżej tysiąc osób dostanie bilety... Szkoda słów...

longman
15-03-2008, 16:06
Coś czuje, że nie będzie mi dane zainaugurować sezonu na Bukowej w niedzielę. Jeżeli to będzie tak wyglądać jutro, to dużo osób po prostu odejdzie od kas, w tym ja. Niestety nie wejście na stadion może być formą protestu. To co się tu czyta to jest skandal. Mam nadzieję, że ktoś się obudzi i coś zrobi do niedzieli! Marketing klubu upadł na tą rundę i już się nie podniesie, bo nawet 100 reklam nie zaciera negatywnych wrażeń z godzin stania w kolejce albo stania w niej na próżno. Strategia na niedzielę (wymuszona tym co czytam tutaj, bo po tym nie będę przychodził wcześniej bo pewnie to tylko będzie oznaczać, ze dłużej postoję, a czy wejdę nie wiadomo) przychodzę normalnie, jak przed każdym szpilem, wtedy już ludzie:
albo zdążą wejść,
albo zdarzą wejść z bramą,
albo to oleją i nie będzie trzeba stać,
albo będzie się można pośmiać i pójść kajś.
W każdym bądź razie tracić czasu głupio czasu nie mam zamiaru i nie będę, jeżeli ktoś to źle zorganizuje (choć mam nadzieję, że coś zostanie wymyślone).

"
Xxxxx 17:23:26
no właśnie to już chyba nie ode mnie zależy:)
Xxxxx 17:23:33
mam na myśli te bilety
Xxxxx 17:23:37
byłem dzisiaj kupić
Ja 17:23:41
iii
Xxxxx 17:24:07
stałem 40-45 minut i posunąłem się od jednego drzewa do drugiego, czyli jakieś 5-6 metrów
Ja 17:24:15
iii
Xxxxx 17:24:23
dałem sobie spokój i wróciłem do domu na tarczy
Xxxxx 17:24:49
jutro zapewne będzie jeszcze gorzej
Xxxxx 17:25:15
a nie mam zamiaru dzisiaj tam iść pod kasy ze śpiworem, żeby jutro bilet kupić
Xxxxx 17:25:39
a Ty odebrałeś kartę/dołądowałeś?
Ja 17:26:06
jutro zamierzam
Xxxxx 17:26:13
:)
Xxxxx 17:26:29
ale co zamierzasz? odebrać i doładować czy tylko doładować?
Ja 17:26:50
wszystko
Xxxxx 17:27:04
aha, <rotfl2>
Xxxxx 17:27:20
krążą słuchy, że część kart jest zjebana
...
Xxxxx 17:33:22
kufa, stary, to jeszcze nic, jedna kasa była do sprzedaży i doładować, a druga do odbioru kart - nawet im się kartki nie chciało powiesić, która kasa jest do czego a ludzie stali jak kretyni nie w tej kolejce co trzeba
Xxxxx 17:34:08
albo stali w chuuuuj długo, podłazili, a tam jedna baba w środku i - pana karty jeszcze nie ma:)
"

multi
15-03-2008, 22:02
wiem ze staracie sie zrobic wszystko naj ale :
1) po primo "zatrrudnic" wiecej osob na czas przed meczem bo wiadomo ze teraz to wlasnie duza rzesza osob sie "obudzia" i pragnie dostac ow karte a taka wydaje mzoe 1-2 osoby a to stanowczo za malo
2) kolejki kolejki i jeszcze raz kolejki, wczoraj bylismy bylo powiedziane wpadnijcie dzis, dzisiaj wpadam patrze kolejka jak za chlebem a nie kazdy moze stac tyle czasu ( na moje oko spokojnie 1,5 h) chodz wiadomo jest w tym nasza rowniez wina * ze tak pozno sie po to zabieramy
3) moze lepiej bylo zrobic tak ze przez runde robimy te karty i np zamawiamy 1000szt jezeli sie nie zalapiesz do ow tysiaca to bedziesz mogl zlozyc wniosek w drugiej rundzie jak Ci pierwsi odbiora juz karty
4) moze wielkie dzielnice,Fc moglby by odbierac swoje bilety u siebie np Jaworzno u siebie, Mce, pozostali gdzies u swoich dzielnicowych a jezeli by karty od paru osob nie zeszly to wracaja do klubu
5) warto wogole jutro isc pod kasy ( od okolo 10tej ) i oczewkiwac na bilet ? a dokladnie chodzi mi o to czy beda dodatkowe osoby pomagajace w rozdaniu kart badz ich nabijaniu bo przy takiej malo licznej brygadzie odebranie biletu raczej bedzie bardzo trudne

tadek270
15-03-2008, 22:16
Według mnie frekwencja nie będzie niska wręcz przeciwnie .... a jeśli chodzi o dzisiejsze kolejki w kasach to nie dziwię się.... ludzie mogliście wybrać się wcześniej załatwiać sprawy kart i biletów, to nie byłoby problemów. Jeżeli chodzi o szybkość wydawania kart i dzisiejszej sprzedaży w kasach to nie była imponująca, ale wiele osób wpierdalało się w kolejkę i przepuszczało swoich znajomych przed sobą więc nie dziwcie się szybkości przesuwania kolejki

maciek_70
15-03-2008, 22:50
mam nadzieję na promocje w dniu jutrzejszym i przełożenie konieczności posiadania kart na następną kolejkę
Moja na przykład nie działa. Na szczęście bilet mam i mam nadzieję, że bez karty jutro wejdę, bo ją trzeba było reklamować

Bouni_Ledziny
15-03-2008, 23:05
3 godziny, 3 godziny stalem i co sie okazalo? mojej karty nie ma;/ wniosek byl skladany w czwartek ZESZŁEGO tygodnia. koledzy, ktorzy zamawiali w poniedzialek w tym tygodniu mieli.
na szczescie moglem zakupic zwykly bilet o dziwo. ale kto mi zwroci te 5zl? bede mial 2 karty?

Według mnie frekwencja nie będzie niska wręcz przeciwnie .... a jeśli chodzi o dzisiejsze kolejki w kasach to nie dziwię się.... ludzie mogliście wybrać się wcześniej załatwiać sprawy kart i biletów, to nie byłoby problemów. Jeżeli chodzi o szybkość wydawania kart i dzisiejszej sprzedaży w kasach to nie była imponująca, ale wiele osób wpierdalało się w kolejkę i przepuszczało swoich znajomych przed sobą więc nie dziwcie się szybkości przesuwania kolejki

przepraszam, ale powiedziano mi z ekarta bedzie w piatek, pojechalem i co? "nie ma, beda jutro w kasach" uslyszalem. no to jak moglem ja wczsniej odebrac?
te karty to zly pomysl. na dodatek przy uzupelnianiu i tak papierowy bilet, "na wypadek gdyby czytniki zawalily" jak sie dowiedzialem.

dodam jeszcze ze w ramach protestu z paroma znajomymi, ktorych kart tez nie bylo nie bierzemy zoltych koszulek. moze to nic ale coz....

P.S. wybaczcie za bledy ale pozna pora...:P

cysiu
16-03-2008, 02:39
a ja mam takie pytanie do tych, którzy mówią, że przyjechali specjalnie po odbiór karty etc. - dzwoniliście np wczoraj albo nawet dzisiaj rano, że te karty są? czy jechaliście w ciemno?

bo ja bym najpierw dzwonił..
nawet jeśli np. w poniedziałek by mi powiedzieli, że karta bedzie w pt albo w sb - to i tak w tym dniu bym dzwonił czy juz jest (szczególnie jeśli mam daleko na Estadio)

a to, że karty są zjebane, to wcale nie zależy od sklepiku czy też zarządu - tylko od producenta.. to oni je produkują i dostarczają..

przepraszam, ale powiedziano mi z ekarta bedzie w piatek, pojechalem i co? "nie ma, beda jutro w kasach" uslyszalem. no to jak moglem ja wczsniej odebrac?
te karty to zly pomysl. na dodatek przy uzupelnianiu i tak papierowy bilet, "na wypadek gdyby czytniki zawalily" jak sie dowiedzialem.
można było wcześniej wyrobić KK - byłaby do odbioru również wcześniej,a nie teraz w piątek..
o kartach wiadomo było sporo wcześniej, aniżeli od tego czy poprzedniego tygodnia..
poza tym, to chyba dobrze, że dostajesz 'awaryjne wejście' w razie problemów z czytnikami.. wolałbyś stać przed bramą i wkurwiać się, że czytniki sie zdupczyły, czy wejść na stadion z papierowym-zastępczym-biletem?

dodam jeszcze ze w ramach protestu z paroma znajomymi, ktorych kart tez nie bylo nie bierzemy zoltych koszulek
możecie przyjść nawet w różowych koszulkach w ramach protestu..zróbcie jeszcze transparent i przez megafon krzyczcie..

kurwa nie widzicie, ze takie postępowanie szkodzi NAM - KIBICOM?! to NAM kurwajegomać powinno zależeć na jak najlepszym pokazaniu się innym kibicom.. a nie strzelaniu 'focha' bo kart nie było...

Straciłem 2,5 godziny pod kasami i nic nie udało mi się załatwić.
widzę, że z Katowic jesteś.. to dlaczego nie załatwiłeś sobie KK wcześniej? albo (jeśli sam nie mogłeś) to przez kogoś? kumpla/ dzielnicowego?
Nie wiem, czy warto jutro iść na stadion
pierdol.. nie idź..nie warto

Szpic
16-03-2008, 05:47
ja kupowalem bilet w piatek. I zadnej kolejki nie widzialem. Az 3 osoby w sklepiku. Jak sie czeka do ostatniej chwili z zakupem biletu i karty to sie tak ma ....

WiecznY
16-03-2008, 08:05
Kto pozno przychodzi sam sobie szkodzi. Wyrabianie kart, tzn czy sa czy nie, nie jest wina klubu więc troche wyrozumiałości.. Nie załatwiajcie wszystkiego na ostatnia chwile!

kosa
16-03-2008, 08:22
Prawda jest taka, że obojetnie kiedy przyjdziesz powinno to iść sprawnie. Niestety system sprzedaży/wydawania/nabijania okazał się CAŁKOWITĄ porażka. Może na następny mecz będzie lepiej.

PS. Proszę do mnie nie dzwonić odnośnie Kart Kibica - nie mam jak, ich sprawdzić, nie wiem co się z nimi dzieje, w sumie na ich temat to nic nie wiem.

dodo
16-03-2008, 09:27
Dokładnie jak było wiadomo że do odbioru jest jeszcze sporo kart np 1000 to nie otwiera sie jednego okienka, tylko wiecej ... mam nadzieje ze to dzisiaj sprawniej pojdzie .

A to ze kibice narzekaja do klubu jak maja karty zrabane to oczywiste . Bo to klub wymaga od kibicow wyrobienia tych kart a nie portal klupbilet.pl, ja mam takie wrazenie ze to jakis prototypowy projekt dla nich i jestesmy dla nic poligonem doswiadczalnym ... czego przykladem moze byc dawanie biletow papierowych , mam nadzieje ze to jednorazowo tylko na ten pierwszy mecz.

Druga sprawa to rzeczywiscie ze zamiast nie moc sie doczekac meczu, nie mam pojecia czy tak w ogole na niego wejde ... nie mowiac juz o tym ze zrezygnowalem z ciagniecia ze soba 3 innych osob zeby sie nie zrazili na pierwszy raz ..

Do zobaczenia na albo pod stadionem :)

blazej
16-03-2008, 11:04
Niezle jaja pod kasami... od 10 kolejka dluga i szeroka do biletów jedna kasa!!!!! ludzie kupuja po 5-6 biletów ( nie dziwie sie) i kolejka w ogole sie nie zmniejsza otwarte 2 okienko malo dalo...
Dziwie sie ze zarzad nie zrobil nic by poprawic sytuacje 2 okienka na tyle ludzi na tyle biletów tragedia panowie... nie widzicie tego? nie checie tego zobaczyc?? Kto tym wszystkim zarzadza?? Czy prezes nie widzi co sie dzieje??
Nikt nawet nie zareagował nato co sie wczoraj działo...
az sie boje myslec co bedize przed meczem....

Lars Ulrich
16-03-2008, 11:09
ja też sie boje bo jak od 9 stoją ludzie i jeszcze nie kupili biletów to jak przyjadą FC i reszta ludzi to ja tego nie widze, ja tak sobie mysle czy to problem zmobilizować na 3,4 dni wiecej ludzi i owtorzyć sale konferencyjną posadzidz kilkanaście osób , karty alfabetycznie, nabijanie kart, od razu by szło że hej chyba że to nie takie proste

TedeGKS
16-03-2008, 11:18
nie wiem ile zostalo złożonych wniosków ile odebranych kart,ale skoro sa organizowane zbiórki przy sprzedaży bukowej sprzątania stadionu w ramach pomocy, to czemu klub jak nie wyszkolił kilku kibiców przed dzisiejszym dniem do pomocy także w obsłudze KK? skoro sa po 1-2 kasy to kogoś to dziwi,że na mecz ze Śląskiem Wrocław robią się kolejki?zawsze wydawało mi się że kolejki przed kasami to był powód do dumy(oczywiscie jeśli all wchodziła), znaczyło że rywal konkret a i ciśnienie i stawka meczy musi być niesamowita.Mimo wszystko jestem dobrej myśli,że przez tą małą panikę wiekszość te karty juz odebrała,albo jak zostanie 1 godzina do szpilu to pan kierownik zamknie te stoisko z kartami sprzeda normalnie bilety i obejrzymy godne widowisko.:-)

żywiec
16-03-2008, 11:39
To że organizacyjnie klęska to wiadomo i w sumie nic sie juz nie da zmienić i straciliśmy fajny mecz ale to juz chuj
Ja jestem ciekaw (właściwie to wiem :rotfl: ) ze nikt sie nie przyzna i nikt z organizujących nie przyzna sie do porażki i przeprosi za cały ten bajzel który zaserwował kibicom.
Oczywiście sami jesteśmy winni bo to my na ostatnia chwile chcieliśmy wejść to my przecież robimy kary na ostatnia chwile i to my mamy możliwość kupienia karnetów ( możliwość zarobienia dla klubu ) w jeden dzień 3 dni przed meczem
Ale oczywiście znowu będzie to winna zwykłych kibiców :huh:

Wiem ze nie myli sie tylko ten kto nic nie robi i naprawdę mam nadzieje ze to będzie dobra lekcja dla organizatorów --- chciał bym w to wierzyć

Komora
16-03-2008, 12:00
Nie byłem na forum parę miesięcy nie wiedziałem co się dzieje w klubie z powodów zdrowotnych. Nie wiedziałem o KK i paru innych sprawach i w takim stanie ducha postanowiłem że przerwę sobie leczenie oraz rehabilitację i przyjadę do domu na 4-5 dni aby tylko na mecz "skoczyć". Jak czytam teraz co mnie może spotkać przed stadionem to BOŻE ŚWIĘTY RATUJ!!!. Właśnie sie zbieram do wyjścia... aby GieKSe w akcji zobaczyć.

Lars Ulrich
16-03-2008, 12:03
no to zbieraj się i to pędem i nie zapomnij dowodu jak nie masz karty

g1976
16-03-2008, 21:32
Prawda jest taka,że zarząd oszczędza na kasjerkach 20zł i dziołszki jebły robotą bo praca w kasie za 30zł uwłacza ludziom.Kaj oni kurwa żyją???Jak taki klub chce fubkcjonować w dzisiejszych realiach?Chcecie być tacy nowocześni a wasze pomysły stanęły na poziomie myślenia,że ciemny lud kupi wszystko co powie zarząd,Niestety jesteście w dużym błędzie.Pobudka!!!!!Czas się obudzić.

Junior
16-03-2008, 22:22
Nie chce sie napinac, ale gdzie te pustki na trybunach?

Zibowski
17-03-2008, 07:33
Ja mam karnet wciepnięty na kartę i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony - byłem na stadionie z zbiórki na TZN o 14 45 - i wszedłem na sektor 15 01 - więc nie wiem w czym problem - wystarczy tylko trochę chęci - do meczu z Arką zostało dużo czasu aby naprawić drobne niedoróbki.

KOWAL WNC
17-03-2008, 09:02
organizacyjnie troche nie poszło, ja kupowałem bilet w niedziele rano, byłem przygotowany na kolejke stałem od 10 do 12 ale jak ktoś juz napisał "kto pozno przychodzi..." najgorsze jest to ze 3 bilety (już przy okienku) kupowałem !!! 15 min !!! mam nadzieje ze sie to poprawi do następnego meczu bo w ciul osób odchodziło z kolejki i mówili że to pierdolą. jestem pozytywnie zaskoczony frekfencją.
pozdro

longman
17-03-2008, 18:16
Taka ciekawostka

http://slaskwroclaw.pl/wiadomosc.php?id=293

dodo
17-03-2008, 18:40
wie ktos moze jaka firma im to robi ??

Conrado Coneri
18-03-2008, 15:52
wiedz jak z tymi e-kartami działaja prawidłowo ,wbijaja sie kwoty jak tam z tymi czytanikami ,duzo e-kart zostało odebranych(wadliwych) i jak by ktos wiedział niech napisze jle zostało wyrobionych tych e-kart A co do biletow na blaszok ,myslałem ze nie kupimy juz bo brakowało biletow ,a najgorsze to ze my przyjechali kawałek ,ale jakos my sie załapali na ostatnie bilety:huh:a co do kolejek trza było cos wymyslic(jakies stoisko dodatkowe mogło byc ?) moze kto opisac jak z tym e-kartami dokładnie po meczu Przepraszam za błedy...:mordka:

Tomson
18-03-2008, 16:14
wiedz jak ztymi e-kartami działaja prawidłowo ,wbijaja sie kwoty jak tam z tymi czytanikami ,duzo odebrano tych e-kart i jle juz tych e-kart wydano A co do biletow na blaszok ,myslałem ze nie kupimy juz bo brakowało biletow a najgorsze to ze my przyjechali kawałek ,ale jakos my sie załapali na ostatnie :huh:a co do kolejek trza było cos wymyslic(jakies stoisko ?) wiecej ludzi cos z tego...

A teraz po polsku.

Lars Ulrich
27-03-2008, 22:23
Przepraszam za błedy...:mordka:właśnie to jest to ze błędów nie ma tylko hmm no pisać nie umiesz za bardzo, przelać myśli na papier,jak chcesz to konsultuj ze mną posty - piszę poważnie teraz bo w obecnej sytuacji po sobocie praktycznie sie nie usmiechałem ale twoj post mimo wszystko roztargał mi suty także jak coś to służe pomocą pozdrawiam

FzS
01-04-2008, 19:24
nie wiedziałem gdzie to wkleic, wklejam tu:

http://i28.tinypic.com/2qtwkgn.jpg

my to fajnie mamy hehe

Zibowski
02-04-2008, 06:58
Super szacun dla Zarządu i GieKSy z Mysłowic :szok:

Conrado Coneri
03-04-2008, 12:36
Brawo Mysłowice Jak by tak kazde miasto było zorganizowne to by było pinknie:golebie:

Pyjter
12-04-2008, 18:16
System dzisiaj znowu dał dupy. Wchodze sobie z karnetem i po przeszukaniu podchodzi do mnie zolw ninja z zaslonietym pyskiem i kaze mi wyjsc poza stadion i isc do innej bramy... To jest kurwa smiech na sali, zeby jeszcze latac z karnetem i prosic sie kogos zeby wejsc na stadion... Nie mozna na kazdej bramce zostawic listy imiennej posiadaczy karnetów? Nie dziwie sie ze potem ludzie z brama wchodza!

Krist VB
16-04-2008, 07:16
Od dwóch spielów żoden nie odbijo mi karty. Sumienie mom czyste bo mom karnet nabity ale to chyba nie tak mioło działać:prasa:

lechu_85
16-04-2008, 15:42
Ja z kolei po raz pierwszy na szpilu z Piastem wszedłem na karnet bez problemu. Poprostu wszedłem wejściem przy którym była lista imienna posiadaczy karnetów (na Śląsk i Arke wchodziłem innym wejściem). Warto by pomyśleć nad wersją papierową karnetu, bo aż strach pomyśleć co się stanie gdy się ta lista straci...
Poza tym czemu nie ma takowej listy przy każdym wejściu, ewentualnie czemu nie ma informacji którędy "karnetowicze" mają wchodzić na stadion...

FzS
16-04-2008, 21:49
ja natomiast przy kasie kupiłem bilet, pokazałem karte i poprostu kasjer wziol hajs... ja sie pytam czy ta karta juz nabita czy co? koles z kasy powiedziel ze wejde.. dziwnie.. ide i ochroniarz mi godo ze nie ma mnie na liscie i nie chcieł mnie wpuscic.. naszczescie chopcy z puszkami powiedzieli zebym wlazil.

kumple tez tak mieli ino ze normalnie wchodzili. Na jakiej podstawie to w ogole działa?? bo wychodzi an to ze nawet biletu nie musisz kupic i wejdziesz za free, tylko musisz miec karte.

PHela
20-04-2008, 23:13
kiedy bedzie mozna w koncu kupywac karty przez neta czy to w ogole wejdzie sorry ale nie za bardzo mam czas na czytanie calego prosze o odp.. :)

Budus
21-04-2008, 15:35
karty od samego początku możesz zamawiać przez neta jak i bilety na mecze - poza Piastem i Jastrzębiem

sikur26
23-04-2008, 11:10
ile lat moze miec ten bajtel co na rodzinny wchodzi?

mario
23-04-2008, 11:41
do 16. roku życia wchodzi za 1 zł.

Jak już ma 16 to 20 zł.

dodo
23-04-2008, 15:05
a mnie ayer odpisal ze 14. ??

mario
23-04-2008, 15:13
Pozwolisz, że przemilczę te kwestie;)

dodo
25-04-2008, 16:21
no dla mnie sopoko ale dobrze b y bylo dac to info na stronie gl. bo potem sa wlasnie takie niedomowienia