PDA

View Full Version : Red Box

katowicer
23-03-2009, 18:35
Chyba sporo naszych drużyn i kibiców gra w tej lidze.
Piszcie jak Wam idzie,jak grają inne ekipy, jak sędziowie Was przekręcali:)

Toczmek89
23-03-2009, 18:48
druzyna Punkt44, 2liga gr.A,
narazie 1 zwyciestwo, 1 porazka.
w kazdym sezonie chujowe mecze przeplatamy zajebistymi. Ja jako bramkarz moge stwierdzic ze bardzo nie siedzi ta bala z JAKO, jakos nie wiem, nabiera dziwnej rotacji. Dlatego warto uderzac z dystansu ;) Sedziowie to czasem poprostu rozdupiaja za faule i kartki.. czesto nie widza roznych, ani autow. Ale to oczywiscie nie wszyscy, wyjatki sa zawsze. Niby amatorska liga, a adrenalinka podczas meczu siega zenitu :) Wlasnie zaraz sie zbieram na szpil z RKS Kombajn i mam nadzieje w tej pogodzie jakos damy rade :)

Krist VB
25-03-2009, 08:47
Sie spotkomy Toczmek. Na razie remis w pierwszym spielu.Też 2l A

Kornas1986
25-03-2009, 10:22
się spotkamy Krist VB :) jak do tej pory 2 zwycięstwa w 2 A :)

baziur
25-03-2009, 23:00
3 liga - 2 mecze - 2 porazki, a potencjal duży..

Victoria Tysiaclecie

bart-EM
26-03-2009, 08:14
2 Liga B - F.C Tytek - 3 mecze - 2 zwycięstwa i nieszczęsna porażka

Tomson
26-03-2009, 09:04
O... to spotkamy sie na boisku :)

My na razie jeden mecz wygrany, jutro gramy drugi.

Silesia Trading!! :)

RobertSK
26-03-2009, 16:03
WSD Katowice 1B i jak narazie dwie porażki...potencjał naprawde duzy ale po zimie jakos nie potrafimy sie zgrac....jak narazie tragedia ale bedzie dobrze:)

pozdro

Krist VB
26-03-2009, 16:07
WSD Katowice 1B i jak narazie dwie porażki...potencjał naprawde duzy ale po zimie jakos nie potrafimy sie zgrac....jak narazie tragedia ale bedzie dobrze:)

pozdro
Oo już Katowice, nie Ruda ? Byś w końcu zmienił barwy trolu

Toczmek89
26-03-2009, 16:42
Krist, Ty grasz w SSK ? :)

Po ostatnim wygranym szpilu z RKS Kombajn w deszczu, patrze bardzo optymistycznie w przyszlosc i czekam na szpil ze Sportingiem Katowice, ktory jest naszym najblizszym rywalem ;)
tak dla informacji pogladowej, moze sie przyda :)
druzyna RKS Kombajn - bardzo nie zgrana, duzo nieporozumien. Trzeba ich nacisnac agresywnie od poczatku. Sa to glownie mlodzi zawodnicy. Uwaga na Hałasę, wg mnie najlepszy ich zawodnik.

RobertSK
26-03-2009, 16:44
Duzo sie zmieniło Krist:) Musimy reprezentowac Nasze miasto:) A w piłce jak w zyciu...wierny tylko jednym Barwom na Zawsze;)

pozdro

Tomson
26-03-2009, 16:52
A to jak każdy opisuje swoich przeciwników, to ja też coś dorzuce.

Inwet Babilon (2B) - drużyna kompletnie zmieniła skład w stosunku do poprzedniego sezonu. Wcześniej było to troche więcej "duzych" starszych chopów wspomaganych przez młodzież. Na mecz z nami drużyna wyszła w bardzo mocnym składzie, opartym głównie na zawodnikach z GieKSy ('87 '90, nie wiem czy jeszcze grają i jak reszta roczników).

Jeśli chodzi o samo spotkanie, to cisną równo, są fest wybiegani, ale oczywiście jak każda inna drużyna - do pokonania. Brakuje im jeszcze 2-3 zawodników na równym poziomie do zmiany. W ataku mieli troszeczke pecha, ale też dużo wybronili sytuacji.
Wygraliśmy 6-5 po bardzo zaciętym meczu.

Patyk TzN
26-03-2009, 20:19
3 liga - 2 mecze - 2 porazki, a potencjal duży..

Victoria Tysiaclecie

następny mecz mamy na przełamanie:) walka o nieostatnie miejsce :faja:

katowicer
26-03-2009, 21:31
my gramy w grupie 3A- Narazie wygraliśmy 1 mecz z Zaninni 4-2,niestety wynik dużo lepszy niz gra.
Powinniśy ten szpiel przej...
W tej Zaninni graja jacyś włosi i hiszpanie i gdyby w pierwszych 15 minutach 5 setejk wykorzystali to było by po meczu.
Ale od września pierwszy raz na trawce wiec było dziwnie,moze będzie lepiej
W naszej grupie jest drużyna olimpijska bytom i chłopaki smigali w czapeczkach pb po redboxie.
Podsumowując z roku na rok wyższy poziom ,u nas bez ciśnienia wiec gramy tylkodla fajnej zabawa.
Szykujemy sie na TVS i Alkomatów z G-teamu

Tomson
28-03-2009, 13:38
haha, Zaninni zwany też Bar Aluen lub Vinci Vinci Vinci to była jedna z najslabszych druzyn z jakimi gralismy :)

ale duzo smiechu zawsze powodowali w naszych szeregach ... szczególnie jak bramkarz ryczał KUURWAAA z włoskim akcentem :)

BoBo
28-03-2009, 21:57
my gramy w grupie 3A- Narazie wygraliśmy 1 mecz z Zaninni 4-2,niestety wynik dużo lepszy niz gra.
W tej Zaninni graja jacyś włosi i hiszpanie i gdyby w pierwszych 15 minutach 5 setejk wykorzystali to było by po meczu.
W naszej grupie jest drużyna olimpijska bytom i chłopaki smigali w czapeczkach pb po redboxie.
Podsumowując z roku na rok wyższy poziom ,u nas bez ciśnienia wiec gramy tylkodla fajnej zabawa.

no to sie Marcin spotkamy :)

katowicer
31-03-2009, 20:58
Dzis totalny wpierdol od ekipy manhattan świetochowice.chyba 10-0....
chlopaki w bluzach Zgody Św wiec szans nie mieliśmy zadnych,ale gdyby tylko wola walki była jakaś to wynik bylby mniejszy.
W tym Mnht grał gosciu ze swion który jezdził na GieKSe,a na 1 turnieju kibiców na Ceglanej zmajstrował nawet drużyne.
Za tydzień gramy z Primero jak domosił dzis Bobo to ekipa 91 Rozwoju.Mam nadzieję ,że wnioski wyciągniemy...
Jak tam Fc.Tytek?rok temu w 4 lidze walili wszystkim.Grało tam kilku forumowiczów

mkc
31-03-2009, 21:28

:lol2:
forma wzrasta z meczu na mecz
:lol2:

katowicer
31-03-2009, 21:32
Martus na tych Twoich chopów to zażyjemy jakies wspomagacze i się spręzymy.Tak na 5-0:)

aaa z ciekawostek to TOLowcy chcieli dziś rozwalić sędziego:)
Nam sedzia też 1 bramkę uznał z dupy,ale przynajmniej powiedział przepraszam:)

dodo
31-03-2009, 21:58
jak sie przegrywa 1:5 to zawsze winny sedzia ..z tego co dzisiaj widzialem to niektorzy powinni sie zastanowic po co chca grac w lidze amatorskiej

bart-EM
31-03-2009, 23:45
Dzis totalny wpierdol od ekipy manhattan świetochowice.chyba 10-0....
chlopaki w bluzach Zgody Św wiec szans nie mieliśmy zadnych,ale gdyby tylko wola walki była jakaś to wynik bylby mniejszy.
W tym Mnht grał gosciu ze swion który jezdził na GieKSe,a na 1 turnieju kibiców na Ceglanej zmajstrował nawet drużyne.
Za tydzień gramy z Primero jak domosił dzis Bobo to ekipa 91 Rozwoju.Mam nadzieję ,że wnioski wyciągniemy...
Jak tam Fc.Tytek?rok temu w 4 lidze walili wszystkim.Grało tam kilku forumowiczów

FC Tytek walczy :) drużynka z Manhattanu składająca się z wiekszosci z chopców którzy kiedyś gdzieś tam grali ale teraz im :piwo: w głowie, kilku już żonatych, wiekszość odwiedza Bukową a niektórzy zaliczają i wyjazdy - celem jest awans ale chyba bedzie cieżko ale DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ :) POZDrAWIAM :)

Tomson
01-04-2009, 14:29
Mam nadzieje, że za niedługo sie spotkamy.

My rozegraliśmy kolejne dwa spotkania.
W piątkowym nie wystąpiłem, ze względu na ... problemy zdrowotne :hihi: Wygraliśmy 5-1 a drużyna JRG 1 nie była wymagającym przeciwnikiem i mogli wtopić więcej, tylko nie było napastnika z prawdziwego zdarzenia (czyt. mnie :hihi:)

W następnym meczu pograliśmy z Trzynastką. Pierwsza połowa słabo, skonczyła sie remisem 0-0 choć obie ekipy miały szanse na zdobycie gola (obiektywnie, my nieco wiecej). W drugiej połowie na początku popełniliśmy głupi błąd i 0-1 ... później obraz gry zmienił się totalnie. Do końca meczu nie dawaliśmy dojść do głosu zawodnikom 13stki. Obijaliśmy słupki, poprzeczki oraz ich bramkarza, który spisywał się wręcz fenomenalnie na swojej pozycji. Dopiero w ostatnich minutach udało nam się zdobyć bramki na 1-1 i 2-1, co ogólnie nas cieszyło jak byśmy zdobyli lige mistrzów. A tak na prawde, przeciwnik był słabszy niż widzi to każdy w postaci wyniku.

Tyle odemnie.

Rzecznik Prasowy ST. Tomson :)

Pasta
03-04-2009, 21:56
Dzisiaj 11:3 z ALCO UTD :hihi:

mkc
03-04-2009, 22:04
nie masz juz czego szukac w sklepiku :szpada:

Pasta
03-04-2009, 22:17
:foch:

Nawet brameczke dołożyłem :napinka: :cham:

Krist VB
04-04-2009, 08:09
Ostatni porażka 1:7 z przeciętnym rywalem. Poprostu czasami są spiele kaj nic nie wychodzi :/

Toczmek89
08-04-2009, 19:03
w poniedzialek wygralismy ze Sportingiem Katowice 6-5. Mecz wyrownany i emocje do samego konca. Sedzia po raz kolejny wprowadzal nas w kurwice, sedziowal pod dzieci ze sportingu. A co do sportingu to jest to druzyna grajaca nie fair-play i zachowujaca sie bardzo arogancko i prowokacyjnie (za wyjatkiem 2 zawodnikow). Przykladowa sytuacja:
pod koniec meczu pilka mija linie boiska i jest bramkarska. Napastnik sportingu bierze pilke podbiega do mnie z nia i rzuca z bliska w twarz. A sedzia jeszcze sapie o co ja sie pluje. Inna sytuacja zawodnik od nas brutalnie skoszony, sporting atakuje dalej. Zawodnik nie potrafi dobiec na zmiane wiec przepelzuje za linie boczna zeby ktos wszedl do zmiany, sedzia daje nam zolta kartke za niewlasciwa zmiane..
idzie sie czasem wkurwic w tej lidze.. ale i tak wygralismy i chuj :cham:

Berki
09-04-2009, 00:38
Grał taki ryży z przodu? :)
mój ulubieniec :)

Krist VB
09-04-2009, 07:39
w poniedzialek wygralismy ze Sportingiem Katowice 6-5. Mecz wyrownany i emocje do samego konca. Sedzia po raz kolejny wprowadzal nas w kurwice, sedziowal pod dzieci ze sportingu. A co do sportingu to jest to druzyna grajaca nie fair-play i zachowujaca sie bardzo arogancko i prowokacyjnie (za wyjatkiem 2 zawodnikow). Przykladowa sytuacja:
pod koniec meczu pilka mija linie boiska i jest bramkarska. Napastnik sportingu bierze pilke podbiega do mnie z nia i rzuca z bliska w twarz. A sedzia jeszcze sapie o co ja sie pluje. Inna sytuacja zawodnik od nas brutalnie skoszony, sporting atakuje dalej. Zawodnik nie potrafi dobiec na zmiane wiec przepelzuje za linie boczna zeby ktos wszedl do zmiany, sedzia daje nam zolta kartke za niewlasciwa zmiane..
idzie sie czasem wkurwic w tej lidze.. ale i tak wygralismy i chuj :cham:

Poświęcić jednego chopa, niech zapierdoli smarkaczowi to reszta nie bedzie skokać. Te małolaty są najgorsze. Naoglądają sie sztuczek na youtubie, myśla, ze swiat jest ich. Zero szacunku dla starszych.
BTW. Wie ktoś coś o MaxTeam ?

WiecznY
09-04-2009, 08:58
Znam takich co i na sędziego jednego chłopa poswiecili :cham:

Krist VB
10-04-2009, 07:46
No i wpizdu z Maxem 3:3 (2:2) To co mieliśmy w 2 połowie to zal nie strzelać

Kornas1986
10-04-2009, 08:13
widzę,że wczorajszy dzień obfitował w wyniki 3:3 w naszej grupie, FC Diablo - FC Tytan 3:3. Nie orientuje się ktoś w wyniku SM Górnik – Habla-Habla ?

Toczmek89
25-04-2009, 20:01
musze sie kurewsko pochwalic ostatnim szpilem :cham:
wygralismy z GoSport 4-2. Ostrzelali mnie chujaszki nieziemsko :cham:. Wielkie brawa dla druzyny GoSport za gre fairplay do konca pomimo przegranej. Brawo takze dla sedziego, zadnych zastrzezen, nawet zatrzymal na chwile gre jak dostalem pizde w beben :cham:

Krist VB
26-04-2009, 11:04
Myśmy z GoSportem 4:3 wygrali, chopcy naprawde grają fair(po wyrzuceniu naszego chopa za upominanie sie o rękę, której sędzia nie gwizdnął, chopcy z GS zamiest wykonać rzut wolny z 5 metrów odgwizdany za ww wykłócanie sie, wybili piłke w aut bo sami przyznali, ze ręka była)Sędzie w tym meczu wyjątkowo nos nie lubił i dopiero po kilku kurwach zaczął sędziować po ludzku.
Ostani spiel wygraliśmy 11:2 z Tytanem, grając praktycznie bez tormana

Szpiechu
26-04-2009, 11:15
Myśmy z GoSportem 4:3 wygrali, chopcy naprawde grają fair(po wyrzuceniu naszego chopa za upominanie sie o rękę, której sędzia nie gwizdnął, chopcy z GS zamiest wykonać rzut wolny z 5 metrów odgwizdany za ww wykłócanie sie, wybili piłke w aut bo sami przyznali, ze ręka była)Sędzie w tym meczu wyjątkowo nos nie lubił i dopiero po kilku kurwach zaczął sędziować po ludzku.
Ostani spiel wygraliśmy 11:2 z Tytanem, grając praktycznie bez tormana

i obrońcy :cham:

Krist VB
26-04-2009, 12:50
Ty za mientki jestes zeby sie przebrac. Jo przynajmniej pajacyki ciulałem :cham:

Toczmek89
09-05-2009, 11:15
2 kolejne wygrane szpile
z SM Gornik 5-4
i z Cosmo 4-3

kurwa normalnie mistrzowie nerwowek :cham:. Oba mecze bardzo wyrownane i w obu meczach w koncowce kociol pod nasza bramka. Druzyna SM Gornik w porzadku, fajnei sie przeciwko nim gralo. Natomiast druzyna Cosmo strasznie fauluje i za duzo wyzywa zamiast grac. Sytuacja z koncowki meczu, oczywiscie 4-3 dla nas i wszyscy na swojej polowie :cham:. Leciala kozlem bala z boku, lajtowo sie ciepłem zeby ja chycic i nagle zonk, knock down. Poem dowiedizalem sie ze ktos mi przypierdolil z buta w tyl glowy.. mniejsza z tym, pozniej sedzia daje rzut sedziowski metr przed bramka i pyta sie kolesia z cosmo czy odda pilke. On odpowiada ze jaja spoko, po chwili podaje do kolesia 2 metry za soba i wola strzelaj :szok: na szczescie ten koles oddal bale, ale rozjebalo mnie takie chamstwo :szok:

A tak wogole 2 miejsce w lidze i walka o awans trwa :)
w poniedzialek mecz na szczycie z Auto Radio, jak to wygramy to mysle ze na bank awansujemy :)

kosa
09-05-2009, 11:38
SM Górnik grają moi znajomi z osiedla. Tam mają wąska ławkę i dużo kontuzji obecnie i dlatego to wygląda tak słabo.

Toczmek89
19-05-2009, 14:47
wczoraj wygrana 3-2 z KMS, standardowo przegrywajac 2-1 na 3 min przed koncem :cham:
w poniedzialek wazny mecz w walce o awans ;)

bart-EM
19-05-2009, 14:55
dziś ważny mecz w walce o awans ;) 2 liga grupa B

FC TYTEK OLEEEE :napinka: ;)

Assmodeo
19-05-2009, 15:08
A jo wczoraj zdupił :(
Ale sedzia je huj :foch:

Tomson
19-05-2009, 15:17
dziś ważny mecz w walce o awans ;) 2 liga grupa B

FC TYTEK OLEEEE :napinka: ;)

SILESIA GOOOOL LO LO LOLOLOLOLOLOLOOOOOOOOOO :hihi:

mam nadzieje, że obie drużyny pokażą dobry futbol i gre fair, w końcu to nasze GieKSiarskie derby :)

bart-EM
19-05-2009, 22:01
dobry szpil :)

F.C TYTEK OLEEEEEEEEEEE :napinka:

Assmodeo
19-05-2009, 22:18
Jaki wynik ;>

Tomson
19-05-2009, 22:19
faktycznie mecz stał na całkiem dobrym poziomie.

niestety brakło sił w drugiej połowie (bo nasz najlepszy strzelec przyciał w pręta) i jakoś nie udało sie choćby tego remisu z 1 połowy utrzymać.

nie zmienia to faktu, że jesteście jedna z najlepszych druzyn i wygraliście zasłużenie - oby tak dalej :)

7-3 (3-3) Ass.

Krist VB
26-05-2009, 07:45
Toczmek, co tak cicho ? :zabki:

bart-EM
26-05-2009, 10:54
Tomson wygrejcie tam dzisiaj z tym ferrum:szpada:

Toczmek89
26-05-2009, 11:17
bez komentarza :P

sie postresowałem i chuj. Brawo dla was, z taka gra nie wiem jakim chujem my jestesmy na 2 miejscu a Wy pomimo wygranej 3 pkt za nami :). Jedynie w 1 polowie podjelismy walke, no ale skutecznosc to przejebana jest jak zawsze :cham:
Panie z nr 7, ile zes kurwa ukuł 3,4? :)

Assmodeo
26-05-2009, 11:24
Dziś ważny mecz 1ligi gr.A
Walka drużyn walczących o utrzymanie.
12 w tabeli PEC Katowice z 9-ioma punktami po 10 meczach, zmierzy się z zajmującym 14 miejsce Anmar Chorzów które ma zaledwie 6 pkt po 12 spotkaniach.

Obie drużyny będą chciały wygrać... Ale licze na swoją :zabki:

Szpiechu
26-05-2009, 12:03
łooo ciul Tomczek to Tyś tam chytol nie poznałem :rotfl:
słabo ino 2 bramy i 2 poprzeczki :hihi:

Tomson
26-05-2009, 12:14
Tomson wygrejcie tam dzisiaj z tym ferrum:szpada:

Postaram sie. Oni ostatnio zagrali słabo, więc liczymy na dobry rezultat. My znów gramy bez naszego pierwszego napastnika, który prawdopodobnie dostał zakaz gry w red boxie od klubu i chyba już w naszych szeregach co powoduje, że jestem głównym napastnikiem, a jak gram to każdy wie :) więc może być różnie.

W każdym razie zostawie serce, wątrobe i ucho na boisku żeby ten szpil wygrać :)

Właśnie doszło do mnie info, że drugi z podstawowych graczy też odpada z tego samego powodu i ... mamy całe 5 osób do grania. super.

JARO
26-05-2009, 13:26
Ja mogę z Wami zagrać :faja:

Toczmek89
26-05-2009, 16:54
Szpiechu, tez sie nie poznałem, najgorszy moj szpil w sezonie. Ale i tak 2 wygrane dzielą nas od awansu..

bart-EM
26-05-2009, 21:57
i jak Tomson?

Pyjter
26-05-2009, 23:16
i jak Tomson?

Może nie Tomson... ale wdupilismy jedną bramką na własne życzenie. Na 5 min przed końcem wygrywaliśmy 5:3 i... zjebaliśmy jak jakies cioty. Ferrum nie miało prawa wygrać tego meczu a jednak...

Assmodeo
27-05-2009, 10:55
A mój PEC KAtowice pokonał Anmar Chorzów 3:1, i jest coraz bliżej utrzymania w 1 Lidze :zabki:

Kornas1986
09-06-2009, 22:18
gratuluję GieKSie dzisiejszego zwycięstwa po bardzo emocjonującym spotkaniu ;)

Krist VB
10-06-2009, 07:33
Jeszzce 10 minut i byście nas pojechali :cham:

Toczmek89
10-06-2009, 08:49
nie rob im nadziei bo beda opowiadac ze prawie wygrali :cham:

wie ktos moze jak jest, jak sie ma tyle samo pkt w tabeli ?
pierw bezposredni mecz czy bramki sie licza ?

Kornas1986
10-06-2009, 09:16
Krist nie robi nadziei bo ostatnie 10 minut mogło dużo zmienić przez różne błędy :hihi:
najważniejszy mecz z PKT 44 wygraliśmy więc jesteśmy zadowleni z tego sezonu :napinka:

Toczmek89
10-06-2009, 09:25
heh, kurwa bede to slyszal do konca zycia :)

bart-EM
10-06-2009, 17:46
- O miejscu w tabeli decyduje: większa ilość zdobytych punktów, bezpośrednie spotkanie, stosunek bramkowy, większa ilość strzelonych bramek. W
sytuacji gdy więcej drużyn niż dwie zakończy rozgrywki z tą samą ilością punktów, o miejscu w tabeli decyduje mała tabelka pomiędzy
zainteresowanymi zespołami, uwzględniająca wyłącznie spotkania pomiędzy nimi.

Toczmek89
10-06-2009, 19:28
no to kurwa trza isc do organizatora, o ile wygramy ostatni mecz :)

Toczmek89
18-06-2009, 21:04
no i wygralismy 8-4 :) no to 1 liga wita w nast sezonie :)

nie bedzie rewanzu z SSK :P powodzenia wszystkim grajacym ! :)

Kornas1986
18-06-2009, 21:36
pewnie i tak zlecicie tak jak w poprzednim sezonie to było :P powodzenia :)

Yaro
08-09-2009, 13:08
Jacyś użytkownicy forum grają w nowej edycji Red Box? :zabki:

bart-EM
08-09-2009, 13:20
FC TYTEK dalej walczy ;)

1liga gr A :)

Assmodeo
08-09-2009, 14:23
PEC Katowice. 1A jak kolega wyżej :)

Tomson
08-09-2009, 14:30
Kurwa, Bart ... nigdy więcej mnie tak nie strasz!! Już myślałem, że znów musimy z Wami grać.

Na szczęscie FC Tytek to grupa B. A my Ass Modello sie spotkamy niedługo na ligowych redboksowych boiskach :)

Yaro
08-09-2009, 14:40
Incognito. 3 liga, grupa C. Jesteśmy beniaminkiem, jednak myślę, że awans w pierwszym sezonie. 3 mecze i wygrane 10:0, 11:1 i 13:1.

Wie ktoś z Was, dlaczego mecze o 22:00 były odwoływane? Nas niestety raz już to spotkało.

Assmodeo
08-09-2009, 16:45
Z przyczyn niezależnych od organizatorów :cham: ja dziś tak mam... Panie Tomsonie... bawimy sie w wasyla :cham:

A tak na poważnie to... Będzie ciekawie :zabki:

Toczmek89
08-09-2009, 17:20
Z przyczyn niezależnych od organizatorów :cham: ja dziś tak mam... Panie Tomsonie... bawimy sie w wasyla :cham:

A tak na poważnie to... Będzie ciekawie :zabki:

czyli zagluszanie ciszy nocnej:rotfl:

FC Diablo na awans:napinka:

bart-EM
08-09-2009, 23:35
no sory mala pomyłka GR B :) Tomson na wiosne widzimy sie w EXTRALIDZE ;) - chociaż napewno łatwo nie bedzie to my powalczymy :)

ertai
08-09-2009, 23:45
Brave Hearts - nowa drużyna 3 ligi grupy A. Dotychczas 5-0 (walkower) i 5-3.

Tomson
09-09-2009, 09:55
My dostajemy zaś w dupe i o awansie nie ma mowy. Zobaczymy jak z utrzymaniem :)

Patyk TzN
09-09-2009, 10:18
pewnie juz bylo ale... sedziowie to zenada... szczegolnie ten z wąsem...
kruwa jemu zapyskowac nie wolno- i to dobrze, ale ciezko mu nie pyskowac jak popelnia katastrofalne bledy! koles wyjeb*ał mi kopa w piszczel, sie poskladalem, a on mowi ze nic nei bylo, w drugiej polowie koles wyjebał mi taka kose, ze mam teraz noge w gipsie, a on mowi ze czysto było... naklada wyprostowana noga na szybkosci, centralnie w kostke, podczas mojego strzalu, i teraz jezdze po szpitalach... ledwo do autu sie dokulalem a on mi chcial dac kare za dyskusje!

Tomson
09-09-2009, 13:15
Bo to pedały są ci sędziowie ... wczoraj też nas przekręcił (oprócz tego, że zagraliśmy słabo, to jeszcze im pomagał). Dyktował jakieś wolne bez sensu, żółta kartka za zwykły faul ... a u nich wślizg w nogi od tyłu i ... rzut wolny jak to powiedział "bo był wślizg..." i tyle. a faulu nie widział pulok. ale to tylko zabawa wiec niech myślą dalej że są super a my róbmy swoje i bawmy sie tą grą bo nic innego nie pozostaje.

chociaż w wypadku gdy ktoś złamał Ci nogę to ja bym to u organizatora zgłosił

Yaro
17-09-2009, 22:28
Incognito 3:2 Kajman. Jeden z dwóch naszych głównych rywali w walce o awans pokonany. Został jeszcze zespół CSTiT Sevitel. Po 4 meczach, 4 zwycięstwa i bilans 37:5. Dla przypomnienia 3 liga, grupa C.

Jak u Was?

Thales
17-09-2009, 23:18
SM Górnik grają moi znajomi z osiedla. Tam mają wąska ławkę i dużo kontuzji obecnie i dlatego to wygląda tak słabo.

Kosa moze chcesz pograc z nami?:D i poszerzyc lawke..?:D
co do kontuzji.. hhmm narazie tylko 1 leczy wiezadla a reszta jest zdolna do gry, co do ludzi grajacych u nas..:D hah :D nie wypowiadam sie ;) na 4, 3 i 2 lige gralismy naprawde dobrze:) ale 1 liga to juz zupelnie inna bajka, naprawde wysoki poziom porownujac do nizszych lig.
narazie gramy slabo sporo przegranych chyba z 3, 1 remis i 1 wygrana ale walczymy ;)
KATOWICE KATOWICE SM GÓRNIK OLE :D

Wie ktoś z Was, dlaczego mecze o 22:00 były odwoływane? Nas niestety raz już to spotkało.
ja slyszalem ze osoby mieszkajace w poblizu zlozyly pismo wiesz po 22 jest juz cisza a tam non stop jakies ryki itp itp ;) trzeba tez ich zrozumiec ;)

Thales
17-09-2009, 23:28
a moze sie wypowiecie na temat naszych wspanialych sedziow?:D

jedyny sedzia ( moj wujek ) ktory naprawde fajnie sedziuje, taki starszy chop, troszke lysy :P z wasem ;) ale nie dla tego ze to wujek, ale dla tego ze ma pojecie o co w tym chodzi..
wie kiedy puscic gre, wie, kiedy zatrzymac gre, nie boji sie dac zotlka ( jak niektorzy sedziowie..:D - nie raz slyszalem teksty - a sproboj dac ta zolta kartke to ci wyjebie.. )
ogolnie sedziowie sedziuje po swojemu, wd wlasnych zasad.. 1 sedzia ( nie umiem go opisac ) ale to juz jest w ogole łogień.. ma swoj swiat ktorego nie umiem za chuj pojac.. nie rozumiem czasami jego decyzji ale cooz.. bywa.
chetnie poczytam waszych komenatrzy, spostrzezen ;)

Krist VB
18-09-2009, 08:45
a moze sie wypowiecie na temat naszych wspanialych sedziow?:D

jedyny sedzia ( moj wujek ) ktory naprawde fajnie sedziuje, taki starszy chop, troszke lysy :P z wasem ;) ale nie dla tego ze to wujek, ale dla tego ze ma pojecie o co w tym chodzi..
wie kiedy puscic gre, wie, kiedy zatrzymac gre, nie boji sie dac zotlka ( jak niektorzy sedziowie..:D - nie raz slyszalem teksty - a sproboj dac ta zolta kartke to ci wyjebie.. )
ogolnie sedziowie sedziuje po swojemu, wd wlasnych zasad.. 1 sedzia ( nie umiem go opisac ) ale to juz jest w ogole łogień.. ma swoj swiat ktorego nie umiem za chuj pojac.. nie rozumiem czasami jego decyzji ale cooz.. bywa.
chetnie poczytam waszych komenatrzy, spostrzezen ;)

Pan S ? Downo nom nie sedziował. Ostatnio nom gwizdał taki mody szczyl. Nawet dobrze (przeciwnik pewnie mioł inne zdanie bo torman wylecioł z dwa zółtka)Generalnie, trzeba sie pogodzić, ze z sedzią nie wygrosz. Oni chyba mają specjalnie nakreslone, ze za kozde kłótnie- kartka. I barany ciepią tymi kartkami na lewo i prawo.

LYJO
18-09-2009, 21:05
szkoda ze ten Twój wujek nie znam przepisów i trzeba było mecz przez niego powtarzac

Yaro
25-09-2009, 22:06
szkoda ze ten Twój wujek nie znam przepisów i trzeba było mecz przez niego powtarzac

Dzisiaj nam ten łysy kretyn mecz przekręcił. Po meczu dym jak chuj z tym sprzedawczykiem i organizatorami, jeszcze kolega prawdopodobnie dyskwalifikacja na 3 mecze. Jednym słowem ustawiony mecz. Ja łapałem się za głowę, bo nie dowierzałem co On gwizdał, no kurwa w takim skurwysyńskim meczu jeszcze nie grałem.

W gwoli ścisłości Incognito 3:4 CKB u Ostrowskich.

Rozumiem, że jest możliwość zmiany sędziego na prośbę zespołu?