View Full Version : Pytania/Odpowiedzi
te shoxy to jakiś niewypał,pełno tego na allegro...i niektórzy je kupują:huh: i najlepsze w tych butach są te sprężynki..które nie działają-są dla picu :)
SuchyTZN
10-04-2011, 09:39
te shoxy to jakiś niewypał,pełno tego na allegro...i niektórzy je kupują:huh: i najlepsze w tych butach są te sprężynki..które nie działają-są dla picu :)
Ja mam Shoxy 3 rok i wszystko cacy, a te sprężyny faktycznie chyba nic nie dają :hihi:
MisiekWNC
10-04-2011, 09:40
Gała, w Fashion byłem ale tam wszystkich modelów nie ma, a nawet powiem więcej, że bardzo dużo modeli nie ma np. w porównaniu do sklepów Lacoste we Włoszech (a pewnie we Francji to już w ogóle).
Ale poszukam jeszcze z sizzer jakiegoś fajnego modelu :)
JOHAN 13
10-04-2011, 12:58
Best Western Premier
Gdzie to w Katowicach ? Jak tam z PKP njlepiej sie dostać ? Jakies opinie na temat tej miejscówki ?
Jeżeli w drukarce mam włożone zamienniki, to mogę ją oddać na gwarancje? Zapchała mi się głowica z czarnego tuszu ( ten akurat jest oryginalny ).
hanys 85
10-04-2011, 13:41
TO czarny zostaw a kolorowy wyjmij dla swietego spokoju
Mam pytanko odnośnie giełdy warzywnej na Załężu, nie wiecie w jakie dni i w jakich godzinach jest otwarta?
Toczmek89
10-04-2011, 15:12
Mam pytanko odnośnie giełdy warzywnej na Załężu, nie wiecie w jakie dni i w jakich godzinach jest otwarta?
najlepiej jechac rano, ale jak babki pytalem to oni po 24/h tam siedzą poki sprzedaja, po nowe i zas :)
Best Western Premier
Gdzie to w Katowicach ? Jak tam z PKP njlepiej sie dostać ? Jakies opinie na temat tej miejscówki ?
Wydaje mie sie ze chodzi o nowy hotel przy MTK na Bytkowskiej. Dojazd busami, 0, 50, 30, 110, 296, ale nie wiem jak teraz jezdza spod PKP.
opinie?? Best Western ma raczaj dobre opinie, po zdjeciach widac ze raczej wygodnie.
Dojazd busami, 0, 50,110, 296
plac Wolności
30
ul.Mickiewicza
TheBlackoutMenace
11-04-2011, 12:15
Ktos zna jakis program do sciagania muzy z myspace jakiejs kapeli na kompa?? z gory dzieki za odp (nie wiem czy odpowiedni dziala ale bardziej mi sie to nadaje do pytan niz do muzy;) ) pzdr
kaj przebije motor z kat A1 na motorower? i ile taka opcja mnie wyniesie?
Honda NSR 125 zarejestrowana na kat A1
gdzie o tej godzinie wydrukuje cos w centrum Kato?
szmajgel
11-04-2011, 18:29
jaki jest mniej więcej koszt podłączenia kuchenki gazowej?
na dworcu PKP w kawiarence internetowej.
Jesli chodzi Ci o podlaczenie do gazociagu
Pol roku temu podlaczalem w domu to przewod elastyczny kosztowal w zaleznosci od firmy 60-100zł. Teoretycznie powinienes sprowadzic ciecia zeby sprawdzil czy wszystko ok czyli pewnie 30-50zł
szmajgel
11-04-2011, 20:35
dzieki za info:piwo:
W kafejce na Stawowej.
Żaba-Bogucice
12-04-2011, 00:11
Kuchenka to se som mozesz podłaczyc stosując konsek szlaufa i reduktora plus cwingi.Co innygo kuchnia gazowo do instalacji kiero mniemom mosz w doma.Mozna to i samymu zrobic,koncek rurek,kolanek,ew. przejsciówek plus uszczelniacz.Ale znajac Twoj fach,wyszedł by Ci z tego stabilizator:lool:albo trafok:lol2:
P.S.Kej te piwo?:czytaj:
Miłosz1964
12-04-2011, 21:26
Ile kosztuje wynajęcie dużego boiska Rapidu w niedziele na 2 godziny?
Z góry dzięki za odpowiedz.
pytanie do kogos z Jaworzna
jak sie nazywa ten kebab kolo kosciola na gorce ? ( cos chyba Alantaja, szukam ich strony )
dzieki
rajdon_Jaw
13-04-2011, 13:09
Antalaya,obok jest pizzeria dwójka.
tu masz strone
http://www.antalya-kebap.pl/indexx.html
MisiekWNC
13-04-2011, 18:59
Panowie mam pytanie bo bardzo mnie do denerwuje a nie wiem jak to zmienić, mianowicie w Operze (przeglądarka :cham:) jak naciskam na dany link scroll'em żeby ten link mi się otworzył na nowej KARCIE w przeglądarce to ciągle włącza mi się ten link w nowej operze, co mnie wkurwia niesamowicie, kiedyś było dobrze ale coś musiałem zdupczyć. Wiecie jak to naprawić?
mlody_1964
13-04-2011, 20:59
Poszukaj w ustawieniach przeglądarki, nie wiem jak w operze, bo jej nie używam, ale w FF masz w opcjach zakładkę "karty" i opcję "otwieraj nowe karty zamiast okien". W operze będzie pewnie podobnie.
MisiekWNC
13-04-2011, 21:22
Mam "otwieraj okna zamiast kart" i mam to nie zaznaczone...
Czy są już otwarte jakieś korty ziemne, wie ktoś może? Najlepiej ziemne (zadole?) Ważne:)
Preferencje/ Zaawansowane/ Karty / Otwieraj nowe karty obok karty aktywnej wydaje mi sie ze o to chodzi
SuchyTZN
14-04-2011, 07:41
Ma ktoś jakąś własną lawete do pochytania albo zna jakąś pomoc drogową ze przystępną ceną ?? Potrzebuje przewieźć autko około 18km. (wg. zumi) Pilne dość.
miał ktoś z Was jakieś doczynienia z GETIN BANK/NOBLE Bank? jakieś opinie?
kredyty,konto itp?
malyzawodzie
14-04-2011, 10:06
Tede - co z tymi kuflami jakieś info
masz fote w odpowiednim dziale sprzedam/kupie
Czy są już otwarte jakieś korty ziemne, wie ktoś może? Najlepiej ziemne (zadole?) Ważne:)
Zamknięte
Toczmek89
14-04-2011, 14:17
wie ktos czy pajączka na szybie od kamyka mozna jakos zreperowac czy cala szyba do wymiany ? i jak tak to gdzie i jaki koszt mniej wiecej
Toczmek89
14-04-2011, 15:56
a wiesz moze w jakim czasie takie cos robią ?
Wie ktoś jak się nazywałą ta piosenka,tu jest kawałek "Ganji nie ma, na osiedlu dżuma, nie ma nic do palenia" ?
Skąd tera jadom (zamiast dworca) autobusy 673,674 i minibusy na Giszowiec? Z góry dziynki za odpowiedź.
Z Rynku lub z ul Kościuszki przy wyjściu/wejsciu na Dworzec PKP
nie zdradza nicka
14-04-2011, 17:42
Czy ma ktoś może dostęp, tj. link do relacji comtv z meczu GKS Katowice - GKS Tychy u nas na B1, bodajże 2005 rok to był, na pewno 4 liga to była, oni tam na stronie com tv tego nie mają, znaczy chyba usunęli już, a pamiętam że oglądałem to kiedyś mnóstwo razy bo to był jeden z lepszych meczów od strony kibicowskiej na jakich byłem:), kiedyś mieli tam fajne relacje z naszych meczów i tej właśnie nie umiem nigdzie znaleźć, na youtube jest inna... jakby ktoś to miał bo np. był przezorny i ściągnął ten filmik jak jeszcze był na com tv to bardzo bym prosił :D
jak znajdę na kompie to wrzucę
http://pitusgks.wrzuta.pl/film/3ZKDWOAZT8D/gks_katowice_-_gks_tychy
wrzuta bo wrzuta ale jest
mam nadzieje ze o to Ci chodzilo
nie zdradza nicka
14-04-2011, 18:42
O super, dzięki :D
Ma ktoś pojęcie co się buduje na rogu Brynowskiej i Rolnej ?
SuchyTZN
14-04-2011, 20:45
Gdzie ubezpieczę auto na miesiąc ?
Czy jeździ ktoś czasem EIC na trasie Katowice-Warszawa i odwrotnie? Często łapią opóźnienia? Jest szansa kupić bilet zaraz przed odjazdem, czy wszystko zajęte?
Ma ktoś pojęcie co się buduje na rogu Brynowskiej i Rolnej ?
Aldi.
Generalnie 3ci sklep w promieniu kilometra (2 biedronki)
+ jakby doliczyć 2 km dalej Lidl i Leclerc + Alma no to już w ogóle :kac:
hastKOREA
14-04-2011, 22:29
czy jest na forum osoba pracójąca jako przedstawiciel browarów tyskich lub kampani piwnych? Prosze o kontakt na pw (hurtownia alkoholi)
Lars Ulrich
15-04-2011, 13:49
Jak dojechać do WIATRAKA w Zabrzu busem ?
Jak dojechać do WIATRAKA w Zabrzu busem ?
linia 840 przystanek Zaborze Skargi, będziesz musiał podejść kawałek (nieduży) zgodnie z kierunkiem jazdy autobusu.
ew. linia 6 przystanek Zaborze Skansen Luiza, ale ta linia dłużej jedzie, choć dla mnie osobiście nie ma takiej wielkiej różnicy.
Znajoma robi kurs prawa jazdy. Instruktor nie chce jej dać więcej niż 1h tygodniowo jazd. Czy jest jakaś 'norma' ile godzin tygodniowo powinna zapewnić szkoła jazdy w tygodniu czy jest to 'samopas' jak sie instruktorowi widzi? prosze o szybką odpowiedź! dzięki
Każda szkoła sama sobie ustala. Żeby dobrze jeździć powinny być z 4 godziny minimum w tyg.
MisiekWNC
15-04-2011, 17:46
w pałacu młodzieży jest basen? ile kosztuje?
http://www.pm.katowice.pl/basen/godziny_ogolnodostepne.html
Raczej nie polecam. Malo godzin ogolnodostepnych a przez to mnostwo ludzi. Jesli masz mozliwosc to raczej wybierz sie na Kostuchne lub do Jaworzna
Raczej nie polecam. Malo godzin ogolnodostepnych a przez to mnostwo ludzi. Jesli masz mozliwosc to raczej wybierz sie na Kostuchne lub do Jaworzna
W dodatku w Pałacu większość ratowników to smrody. To taka ciekawostka.
taaaa? nie wiem na ile to prawda, jeden z nich jezdzi z nami na GieKSę, na b1 i na wyjazdy.
MisiekWNC
15-04-2011, 19:18
Dzięki Wam.
Do Jaworzna czy na kostuchne jeździć nie będę, bo szkoda mi czasu na dojazd, pozdro.
taaaa? nie wiem na ile to prawda, jeden z nich jezdzi z nami na GieKSę, na b1 i na wyjazdy.
a także udziela sie na innych płaszczyznach.
Z tymi smrodami troche Bugi chyba nie trafiles
MisiekWNC
15-04-2011, 20:49
Gdzie kupie krótkie spodenki lniane?
Misiek ewentualnie mozesz jechac na basen w Michałkowicach, wsiadasz w 110 , wysiadasz pod kosciołem z buta 5 minut i jestes.
Czy jeździ ktoś czasem EIC na trasie Katowice-Warszawa i odwrotnie? Często łapią opóźnienia? Jest szansa kupić bilet zaraz przed odjazdem, czy wszystko zajęte?
Ja jeżdże często w weekend. Opóźnienia bywają rzadko, czasami z 10 minut łapnie po drodze bo są remonty mostów ale to są sytuacje sporadyczne. W weekend w pierwszej klasie pustki, w drugiej dużo więcej ale bez problemu rano można kupić miejscówke :)
Jak wlaczyc pw na tym forum?
Bo ponoc mam wyłączone
Ja jeżdże często w weekend. Opóźnienia bywają rzadko, czasami z 10 minut łapnie po drodze bo są remonty mostów ale to są sytuacje sporadyczne. W weekend w pierwszej klasie pustki, w drugiej dużo więcej ale bez problemu rano można kupić miejscówke :)
Spoko, już kupiłem bilet. Za 103 zł. Na miejsce stojące.
Szpic,
Ustawienia->Edycja opcji->Prywatne przesyłanie wiadomości
Zaznacz opcję "Jeżeli nie życzysz sobie wysyłać lub otrzymywać prywatnych wiadomości wyłącz tę opcję.|
SuchyTZN
16-04-2011, 10:05
Dzięki Wam.
Do Jaworzna czy na kostuchne jeździć nie będę, bo szkoda mi czasu na dojazd, pozdro.
Na Kostuchnie jest fajnie bo mało osób ;)..
a także udziela sie na innych płaszczyznach.
Z tymi smrodami troche Bugi chyba nie trafiles
No to jeden jeździ na GieKSę,a smrodów co najmniej trzech. To znaczy o trzech wiem ja,dzięki osobie która z tego basenu korzysta bardzo często.
SYLWIA OCIEPKA
16-04-2011, 11:51
czy ktoś z Was ma kogoś w Holdingu?? zn w biurach o info mi chodzi konkretnie o pomoc dla członków rodzin górniczych. jakie i gdzie papiery złożyć itd. proszę o PW z góry dziękuję
czy ktoś z Was ma kogoś w Holdingu?? zn w biurach o info mi chodzi konkretnie o pomoc dla członków rodzin górniczych. jakie i gdzie papiery złożyć itd. proszę o PW z góry dziękuję
Jurek?
Zna ktoś tanią i solidną firmę do przeprowadzek
Ma ktoś namiar na jakieś domki do wynajęcia dla 6/8 osób w okresie 30.04-2.05 ?
SYLWIA OCIEPKA
16-04-2011, 19:38
a gdzie te domki mają być??
Góry, miejscowości w sumie obojętne :)
SYLWIA OCIEPKA
16-04-2011, 20:10
Coś znajdziesz na pewno:) POZDRAWIAM
http://zdia.pl/domki/
http://www.szukamnoclegu.pl/domy-do-wynajecia,w_gorach.html
http://www.noclegownia.pl/tagi/domki-do-wynajecia-w-gorach
http://www.idara.pl/gory31/index.php
Dziękuję bardzo Pani Sylwio :)
Lars Ulrich
17-04-2011, 13:39
czy na talerzu z Duralexu mogę grzać w mikrofali ?
czy na talerzu z Duralexu mogę grzać w mikrofali ?
tak
czemu na dzisiejszym meczu Bayern Monachium - Bayer Leverkusen wszystkie fany na stadionie są do góry nogami ?
Kiedyś ktoś tu pisał, że w krajach zachodnich to taka forma protestu.
Conrado1964
17-04-2011, 17:09
http://allegro.pl/zloty-swarowski-pierscionek-delikatny-18k-i1556942028.html
Nich mi ktos powie to podróby czy nie takie tanie..licytacje
SYLWIA OCIEPKA
17-04-2011, 18:45
http://allegro.pl/zloty-swarowski-pierscionek-delikatny-18k-i1556942028.html
Nich mi ktos powie to podróby czy nie takie tanie..licytacje
ciężko powiedzieć bo SWAROVSKI nie jest aż tak tani bo złoto w tym "czyste" nie jest na pewno zerknij tu na ceny z tymi kryształkami POZDRAWIAM
http://www.corundum.com.pl/category/bizuteria-krysztalowa-spark-pierscionki
SYLWIA OCIEPKA
17-04-2011, 18:52
ciężko powiedzieć bo SWAROVSKI nie jest aż tak tani bo złoto w tym "czyste" nie jest na pewno zerknij tu na ceny z tymi kryształkami POZDRAWIAM
http://www.corundum.com.pl/category/bizuteria-krysztalowa-spark-pierscionki
o tu jest oryginalny Swarovski :) ceny też oryginalne:)
http://allegro.pl/komplet-swarovski-swarowski-heliotrope-fiolet-i1530951488.html
Ile kosztuje przejazd (ulgowy) Drabasem z Żor do Katowic?
mlodzikz16
18-04-2011, 08:33
nie ma ulgowych..z Żor do katowic o ile sie nie myle 6zł ....przynajmniej jak sie czasami jechało to tak stało...cena busów linia Cieszyn-Żory-Katowice także coś koło tego
5,50 płaciłem miesiąc temu.
Rozliczał już ktoś Pita za pomocą jakiegoś programu z netu? zapodajcie program jak możecie ściągnąłem narazie jeden ale kompletnie mi nie pasuje. Szukam jakiegoś prostego gdzie wystarczy krok po kroku podawać dane i wszystko się same uzupełni. :)
Zajczak Jr
18-04-2011, 16:10
http://www.youtube.com/watch?v=lL9nYbS1jBg
znajde gdzies to z polskim lektorem ? jest to troche inny program niż ten z tym dziennikarzem:)
Rozliczał już ktoś Pita za pomocą jakiegoś programu z netu? zapodajcie program jak możecie ściągnąłem narazie jeden ale kompletnie mi nie pasuje. Szukam jakiegoś prostego gdzie wystarczy krok po kroku podawać dane i wszystko się same uzupełni. :)
dobry i bardzo prosty program:
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Windows-Dom_i_rozrywka-Budzet_domowy-PITy_2010_z_Gazeta_Wyborcza/7399
http://www.lapszanka.to.pl/
Który z trio PFK miał zajecia warsztatowe (praktyczne) w Slaskich?
Z tego co mi wiadomo to Fokus.
5,50 płaciłem miesiąc temu.
dokładnie tyle samo płaciłem, też w podobnych okolicach czasowych
Który z trio PFK miał zajecia warsztatowe (praktyczne) w Slaskich?
hmm obaj Magik i Fokus chodzili ze mna do Budy na dąbrówce. Tam mielismy praktyki ze spawania w śląskich więc przypuszczam że obaj
http://i55.tinypic.com/33jlttf.jpg
Nietypowe pytanie. Kupię gdzieś takie puste, "zaokrąglone" pudełko CD?
ma ktos znajomego lekarza co mi wypisze recepte na lek?
Mam w Corelu rysunek zrobiony "na plasko" jak na kartce. Czy da sie jakos zmienic perspektywe? tak, żeby np. patrzec na niego pod kątem
Takiego maila dostałem :
Szanowny Panie xxxx,
Dnia 02.04.2011 z komputera o adresie IP 83.22.225.161 zamówił Pan na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona.
Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarł Pan z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Panu niniejsze wezwanie do zapłaty.
Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty może spowodować poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Panu stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego.
W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne:
- przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej,
- przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej,
- postępowanie sądowe,
- komornicza egzekucja należności,
- Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych.
Jednocześnie pragniemy przypomnieć, iż świadczenie Usług Usenet w ramach Bezpłatnego Testowania powoduje obciążenie zasobów wykorzystywanych, w szczególności infrastruktury dostawcy sieci Usenet. Nieuzasadnione obciążenie Zasobów Angażowanych, w szczególności poprzez niewykonanie lub nienależyte wykonanie zobowiązania stanowi szkodę wyrządzoną Usługodawcy i podlega karze umownej w wysokości stanowiącej wyrażoną w złotych polskich, równowartość 100 dolarów amerykańskich, wraz z odsetkami w wysokości czterokrotności stopy procentowej kredytu lombardowego Narodowego Banku Polskiego.
W związku z tym wzywamy Pana do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności:
1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ
Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl.
2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane:
Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C.
Numer rachunku: 19 1750 1325 0000 0000 1305 6811
Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - domin15_91@o2.pl
Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=jZ1yijf2JPczcZ%2FF9yDxag%3D%3D
W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl
Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl
Co to ma być? Olać?
Temat pobieraczka był poruszany: podobno można olać. Następnym ich krokiem będzie postraszenie, że wyślą list polecony na adres który podałeś w formularzu rejestracyjnym.
Lars Ulrich
19-04-2011, 10:07
Czy jeżeli miałem "nieaktywną" kartę NFZ z powodu braku pracy i niezarejestrowania w Urzędzie Pracy to po zatrudnieniu kara automatycznie jest aktywna czy trzeba gdzieś iść i coś załatwiać ?
ps. po chuj kurwa jest na stronie podany numer odnośnie informacji o karcie jak tam nikt nie odbiera ? zaraz mnie rozpierdoli ...
Czym najszybciej dostanę się z Al. Korfantego na Jana Pawła w Tychach?
Lars Ulrich
19-04-2011, 13:57
autem :cham:
jedź busem na Grota Roweckiego tam wysiądź i któraś ulica to właśnie ta aleja :)tam gdzie te markety,kino itd
Czy jeżeli miałem "nieaktywną" kartę NFZ z powodu braku pracy i niezarejestrowania w Urzędzie Pracy to po zatrudnieniu kara automatycznie jest aktywna czy trzeba gdzieś iść i coś załatwiać ?
musisz iść osobiście do NFZ i wyjaśnić wszystko, przynajmniej ja tak musiałem zrobić.
Czym najszybciej dostanę się z Al. Korfantego na Jana Pawła w Tychach?
Jedyny bus który jedzie z Korfantego w okolice Jana Pawła II to zdaje się 1. Możesz wysiąść albo na Grota Roweckiego jak pisał Rulon, iść do ronda jak jedzie autobus i na lewo i prawo to al. Jana Pawła II. Możesz też wysiąść przystanek dalej na Dmowskiego i wrócić się do ronda.
Jedzie też 688 ale nie mam pojęcia skąd on teraz jedzie. Tylko że podjeżdża od tyłu czyli najpierw Dmowskiego a później G-R.
688 odjeżdża teraz z pętli na Brynowie
Z poważaniem,
Zespół Pobieraczek.pl
Co to ma być? Olać?
dostaniesz jeszcze jednego maila, przynajmniej ja dostałem :) i na razie cisza
gniotek1102
19-04-2011, 19:40
w telefonie LG kp500 padł mi soft macie jakis do polecenia z instrukcja jak go wgrac ?
Panowie, dostałem wezwanie na komisję wojskową (15kwietnia), lecz nie było mnie w Katowicach i nie byłem w stanie się wstawić.
Przyjdzie mi jakies powtórne zawiadomienie, czy od razu grzywna/policja ;-)
z góry dzięki
Zna ktoś/pracuje.korzystał z firmy drukującej reklamy i oklejającej samochody??
W Katowicach lub najbliższej okolicy.
http://www.reklama.katowice.pl/
Mój znajomy jest właścicielem.
Jak coś to bardziej się powołuj na mnie z imienia i nazwiska, niż z ksywy ;]
Żaba-Bogucice
20-04-2011, 01:06
Takiego maila dostałem :
Co to ma być? Olać?
Jasneee:lol2:
na necie na ju tubie,mosz instrukcja jak odbierac takie meile.
Mnie rozjebało jak mi posłali cos w stylu szanowny panie Adamie ciężkolepszy:lool:
aders,-katowice ul czekoladowa numer zlizany:lol2:
Jak narazie oni od kilku lat nie wytoczyli procesu a przeciw nim tocza sie setki.Do tego UOiK chyba zabronił im działalnosci.Naciagacze na kase nic poza tym.:czytaj:
Lars Ulrich
20-04-2011, 09:41
jedzie jakiś bus z Katowic do Oświęcimia ? jak tak to skąd i za ile, dzięki
jedzie jakiś bus z Katowic do Oświęcimia ? jak tak to skąd i za ile, dzięki
Jeździły z pod dworca, teraz nie wiem.
Bodajże z Korfantego przy Addeco ale nie jestem pewny na 100%
Chopy szukom strony w necie zeby ustawic trasa z Polski do Holandi mozecie cos podciepnac?
Zajczak Jr
21-04-2011, 06:10
co znaczy "Los Vatos Locos" ?
BRANIK_GT
21-04-2011, 06:13
"Trzymajmy się razem" , "Przyjaźń na zawsze" lub "Na zawsze razem"
Całe wyrażenie to nazwa gangu 38 ulicy. Organizacja ma swoje korzenie w południowo-środkowym Los Angeles. Moment powstania datuje sie na rok 1920. Vatos Locos są jednym z bardziej znanych medialnie gangów latynoskich za sprawą procesu o udział w morderstwie Sleepy Lagoon. Gang 38 ulicy zmienił sie diametralnie na przestrzeni lat. Obecnie liczba członków gangu przekracza 1000 osób w całych USA.
Los vatos locos z hiszpańskiego, to coś jak "szaleni kolesie" (nazwa gangu meksykańskiego w USA).
http://przeczytamwszystkich.pl/start
Bierze ktoś w tym udział?
Pracuje ktos w UPC ? nie moge sie tam za cholere dodzwonić.
Chodzi mi o taką rzecz. mam tam jakis pakiet z dekoderem standard, a chciałbym teraz mieć dekoder z wyjściem HDMI. ( teraz mam euro) da sie to jakos ogarnąc? ile to kosztuje? nie chodzi mi o zmianę pakietu ale o zmianę dekodera na lepszy. moze da sie kupic gdzie taki dekoder?
Pracuje ktos w UPC ? nie moge sie tam za cholere dodzwonić.
Chodzi mi o taką rzecz. mam tam jakis pakiet z dekoderem standard, a chciałbym teraz mieć dekoder z wyjściem HDMI. ( teraz mam euro) da sie to jakos ogarnąc? ile to kosztuje? nie chodzi mi o zmianę pakietu ale o zmianę dekodera na lepszy. moze da sie kupic gdzie taki dekoder?
poszło pw
Musze "dostac sie" do folderu i wkleic tam jeden plik C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\...\
Wyskakuje mi informacja ze mam brak dostepu.
Zmienilem konto na administratora i dalem pelna kontrole, nic nie pomoglo.
Ktoś jest w stanie pomoc?
Czy ma ktoś znajomego lub sam ma dostęp do taśmy do wyświetlacz SE w595 oraz w980
w595 na allegro pełno ale w980, a może byłaby możliwość ogarnąć 2 od tej samej osoby.
Kupie jak najszybciej !!!
panowie potrzebuję pomocy, szukam jakiejś ciekawej dyskoteki lub klubu gdzie idzie się pobawić, zatańczyć wspólnie z żoną - patrzałem na klub 80 i pomarańcze ale tam nic dzisiaj nie ma, czy są w okolicy gdzieś jakieś imprezki? Pilnie potrzebuję pomocy w tej sprawie
panowie potrzebuję pomocy, szukam jakiejś ciekawej dyskoteki lub klubu gdzie idzie się pobawić, zatańczyć wspólnie z żoną - patrzałem na klub 80 i pomarańcze ale tam nic dzisiaj nie ma, czy są w okolicy gdzieś jakieś imprezki? Pilnie potrzebuję pomocy w tej sprawie
Zobacz PRL w Gliwicach. Nie byłem tam,ale słyszałem same dobre opinie. Oczywiście muzyka z lat 70/80/90. Wystrój ponoć też:)
Zależy jakiej muzy szukasz.
w sumie muza obojętnie jaka lata80/90 najlepsze ale nowe trzepanki też mogą być. A coś bliżej? Sosnowiec, Katowice, Siemce, Świony, Ruda, Tychy?
w sumie muza obojętnie jaka lata80/90 najlepsze ale nowe trzepanki też mogą być. A coś bliżej? Sosnowiec, Katowice, Siemce, Świony, Ruda, Tychy?
No to idzcie na Mariacką w Katowicach. Tam masz Lemoniadę,Kato,Cooler Club i coś jeszcze. Tylko nie wiem co jest czynne,bo Flow na przykład cały weekend jest zamknięte. Musiałbyś sprawdzić.
W Rudzie nie ma nic. Wiem,bo teraz tam mieszkam. Wszyscy chodzą tam do Plazy,do FunCity po prostu. Lipa po całości. W Siemcach tylko Klub 80 (średnio polecam),Świony to chyba tylko mordownie,a w Tychach dopiero 2 maja otwierają Beach Club na Paprocanach.
www.klub-opera.pl
www.vipzabrze.pl
ta opera wygląda całkiem spoko tylko czy tam cos dzisiaj bedzie? Bo ino impra na 23-24 jest uwzględniona
W poniedziałek sklepy typu Tesco w silesii zamknięte czy otwarte?
sa dostepne miejsca w wojewodzki parku gdzie moge sobie swobonie grilla rozpalic nie martwiac sie ze jakis społeczniak wyciagnie telefon i bedzie dzwonił po policje zakłócajac mi spozywanie zajebiscie wysmazonego steku popijajac zchlodzonym nektarem bogów
Na którym przystanku ( Brama główna czy Stadion Śląski ) wysiąść, aby było bliżej do "centrum " parku chorzowskiego? Czyt. tam gdzie są te knajpy wszystkie.
sa dostepne miejsca w wojewodzki parku gdzie moge sobie swobonie grilla rozpalic nie martwiac sie ze jakis społeczniak wyciagnie telefon i bedzie dzwonił po policje zakłócajac mi spozywanie zajebiscie wysmazonego steku popijajac zchlodzonym nektarem bogów
Za boiskami treningowymi przy Bukowej,jest tam kilka polanek gdzie śmiało możesz grilować.Bo wyznaczonych miejsc raczej nie ma,podobno są planowane...
gdzie są pokazy psów?? 31.04 i 1.05?słyszałem coś w radiu i nie pamiętam dokładnie (wydaje mi się ,że w Bytomiu) prosiłbym o stronę internetową albo adres..z góry dzięki
gdzie są pokazy psów?? 31.04 i 1.05?słyszałem coś w radiu i nie pamiętam dokładnie (wydaje mi się ,że w Bytomiu) prosiłbym o stronę internetową albo adres..z góry dzięki
http://www.hodowle.info/wystawy,main,0,1,wystawy_psow_w_polsce_2011,11.htm l
http://www.zkwp.pl/zg/index.php?n=wys_lis2011
dzięki ,nie ma tam tego,może to nie miała być wystawa a jakieś zawody czy coś w tym stylu
http://www.mmsilesia.pl/368484/2011/4/23/imprezy-wielkanocne-w-katowicach?category=kultura
pod jaki numer trzeba wysłać sms żeby wyłącyć pocztę głosową w orange?
Miłosz1964
24-04-2011, 11:54
Gdzie kupię oryginalną koszulkę Arsenalu Londyn z tego sezonu?
Jaki koszt mniej więcej?
Chudy NFG
24-04-2011, 16:18
Jaki koszt mniej więcej?
http://onlinestore.arsenal.com/invt/h86808y/&bklist=
koszt 15 funtow
Trójkolorowy64
24-04-2011, 16:32
SMS-em nie wyłączysz.
*500,2-1-1-9- 9
Jaki koszt mniej więcej?
meczowa czy po prostu nike?
SuchyTZN
24-04-2011, 16:37
Z tego sezonu to raczej meczowa...
SMS-em nie wyłączysz.
*500,2-1-1-9- 9
jeśli dobrze pamiętam połączenie płatne już - tylko doładowanie free
przez orange online wyłącz
Miłosz1964
24-04-2011, 17:09
http://onlinestore.arsenal.com/invt/h86808y/&bklist=
koszt 15 funtow
meczowa czy po prostu nike?
Nie zdąży przyjść bo potrzebuje na środe (max. czwartek)
Meczowa
W Silesii na pasażu jest taka budka z gadżetami z zagranicznych klubów. Zobacz tam nie wiem jakie tam te koszulki maja ale maja i nie tylko koszulki jakieś kubki i inne pierdoły tez tam sa.
Z tego sezonu to raczej meczowa...
ale są jeszcze repliki meczowych koszulek. meczowa zwykle stoi ok.200zl a te zwykłe nike ok.100zł-nawet poniżej.
Jest gdzies dzisiaj szansa dostac "cos na grilla" ??
SuchyTZN
25-04-2011, 12:04
Sądzę że musisz po prostu poszukać, sporo osób otwiera sklepy ale czy tam dostaniesz coś na grila to nie wiem. U nas na Tauzenie chyba jest jeden sklep otwarty w Uańskiej 7 ale czy tam dostaniesz coś na grila to nie wiem :]...
Lars Ulrich
25-04-2011, 12:05
gdzie można jakoś wynając salkę pod zespół ?
szybkie pytanko
gdzie najblizej mnie znajde serwis rowerowy ktory mi naprawi koło ? bo na zumi.pl widze ze najblizszy jest na sokolskiej co mi sie troche nie usmiecha jechac tam ze zdupczonym kolem :/ pamietam ze kiedys byl serwis gdzies na kukuczki ale nie wiem czy jeszcze to tam dziala ?
mlody_1964
25-04-2011, 20:18
Muszę pożyczyć projektor na jeden wieczór, jak ktoś ma i może mi pomóc to PW.
BRANIK_GT
25-04-2011, 20:20
gdzie można jakoś wynając salkę pod zespół ?
Jak z Dolnego jedziesz na Górne masz po lewej te domki i tam kaj pisze Samsung sie spytaj choć nie gwarantuje
Palac Mlodziezy kiedys wynajmowal sale dla zespolow
Lars Ulrich
25-04-2011, 22:33
Braniku na Tauzenie zajęte te pomieszczenia o których mówisz
Jacas - pałac młodzieży wynajmował,może inaczej,udostępniał mniej więcej raz w tygodniu salkę w zamian za jakieś występy czy cuś :))
Lars: jestem w trakcie remontowania piwnicy jednego z biurowców w Katowicach, gdzie jedno z pomieszczeń adaptuję na salkę. Wprawdzie mam tam już 3 kapele i ciężko będzie mi kogoś jeszcze wcisnąć, ale jeśli wystarczy Wam granie np. raz w tygodniu, to się możemy dogadać.
Oprócz tego naprzeciwko SCC można wynajmować salkę na godziny. O ile dobrze pamiętam 20 zł za godzinę, ale jest na miejscu cały osprzęt - perkusja, piece, mikrofony.
Jest jeszcze "Kotłownia" w Sosnowcu, ale tam nie byłem.
Ogólnie przejdź się po starych biurowcach, sporo tego jest w Katowicach, często za bezcen można wynająć jakieś małe biuro i za zgodą administratora budynku przerobić to na salkę. Ja tak zrobiłem, wynająłem piwnicę i jestem zadowolony - dostęp 24h/dobę, woda, całodobowa ochrona itd.
Takie pytanko: ma ktoś Forda Focusa Combi? Warto kupić takie autko?
Wierutnik
26-04-2011, 14:25
Pytanie do osób które maja internet z NETII czy macie jakieś problemy z netem i ogólnie z tą firmą narzekacie na coś i czy trzeba płacić za utrzymywanie lini telefonicznej jak w Tepsie?
_Bartos_
26-04-2011, 16:19
Pytanie do osób które maja internet z NETII czy macie jakieś problemy z netem i ogólnie z tą firmą narzekacie na coś i czy trzeba płacić za utrzymywanie lini telefonicznej jak w Tepsie?
ja mam juz prawie 3ci rok i jestem zadowolony, nigdy nie było żadnych problemów z netem
uszaty64
26-04-2011, 16:31
ma ktos dostep do pleksi ? albo kaj mozna pochytac i wjakiej cenie?
SuchyTZN
26-04-2011, 17:42
Ma ktoś pochytać lawete !? Bardzo ważne :/...
JOHAN 13
26-04-2011, 19:56
Podajcie jakiegos tłumacza , translatora ( czy jakos tak ) co w mire dobrze tłumaczy z ang na pol.
http://translate.google.pl/#
JOHAN 13
26-04-2011, 20:05
http://translate.google.pl/#
Do tego to trzeba jeszcze nastepnego tłumacza :hihi::hihi:
leci ktoś autem w piątek z rana do Warszawy i zabierze mnie + pasażerkę albo wraca w sobote wieczorem z Warszawy do Katowic?
albo jakieś express busiki latają na tej trasie, coś jak unibusy do Krakowa?
jakaś alternatywa dla PKP sie znajdzie?
Czasowo PKP nie przebijesz. Kosztowo raczej też nie.
chopy jest kajs jako strona kaj np idzie ogłosic ,ze szukom dostawcy wegla i brykietu ze ślonska ,kaj np przedsiebiorcy czegos szukajom albo czegos potrzebują
Czasowo PKP nie przebijesz. Kosztowo raczej też nie.
no mozliwe, z tym że same expresy rano jadą, pełno tanich połączeń polikwidowali;/ co z tymi interregio którymi można było za 3dychy dojechać do centralnej...
szukam ciągle jakiejś alternatywy dla EC...
http://www.fru.pl/flight_search/from/Katowice/to/Warszawa/from_code/KTW/to_code/WAW/dd/29-04-2011/rd/30-04-2011/ad/2 :szok: pojebalo ich z tymi cenami? :hihi:
LOTem tak na 4-7 tygodni przed złapiesz Warszawę w dwie strony za 150-200 złotych w zależności od promocji.
Tylko czasowo średnio się opłaca.
hastKOREA
27-04-2011, 15:51
kaj kupia książeczka sanepidowska w Kce z rana?
ktoś na forum pracuje w sanepidzie?
SYLWIA OCIEPKA
27-04-2011, 17:10
szukam miejsca gdzie naprawiają aparaty fotograficzne Katowice a najlepiej Mysłowice
Malolatt
27-04-2011, 17:37
Ktoś może polecić jakiś tani nocleg w Ostravie ?
Baudolino
27-04-2011, 20:09
internet na kartę do laptopa - który najlepszy?
SYLWIA OCIEPKA
27-04-2011, 20:17
internet na kartę do laptopa - który najlepszy?
wg mnie pley. miałam orange ale jest beznadziejny choć modem też dużo robi
szukam miejsca gdzie naprawiają aparaty fotograficzne Katowice a najlepiej Mysłowice
Mi raz facet w serwisie w bramie przy ul. Wojewódzkiej w Katowicach naprawił na poczekaniu aparat za "dziękuję". Adresu niestety nie pamiętam.
Ktoś może polecić jakiś tani nocleg w Ostravie ?
Hotel Elmontex. Lepszy niż ten syf w "Ubytovni pod MOstem".
MisiekWNC
28-04-2011, 13:20
W CV pisze się wykształcenie od gimnazjum czy od Liceum?
To zależy na jakim etapie jesteś.
Jeśli studia to liceum + skończone/aktualne studia.
MisiekWNC
28-04-2011, 14:11
dzięki Panowie.
Mar1964ciN
28-04-2011, 16:55
Jakie jest teraz najlepsze konto internetowe za które nie trzeba płacić?
MisiekWNC
28-04-2011, 17:28
mbank.
mlody_1964
28-04-2011, 17:30
Gdzie tanio wydrukuję plakaty a3 jutro w ilości mniejszej niż 10 sztuk?
W filmie "LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM" jest scena samobójstwa pacjenta po aferze?
Szpiechu
29-04-2011, 12:40
Dostałem sms z orange, że musze doładować konto bo inaczej mój numer przestanie istnieć, wystarczy doładowanie za 25zł czy musze 50zł?
Ktos wie jakie sa ceny w restauracji hotelu Best Western Premier. Na "godealla" jest oferta bon o wartosci 110zl za 44zl. Zastanawiam sie na ile starczy to 110zl
uszaty64
29-04-2011, 14:11
kaj w miare tanio kupic skuter mozna ?
Dostałem sms z orange, że musze doładować konto bo inaczej mój numer przestanie istnieć, wystarczy doładowanie za 25zł czy musze 50zł?
jak na moje to styknie, 25 złotych jest najniższym doładowaniem przedłużającym, więc powinno się nadać :)
;456894]W filmie "LOT NAD KUKUŁCZYM GNIAZDEM" jest scena samobójstwa pacjenta po aferze?
nie
pablo1982r
29-04-2011, 18:37
nie wiem czy w dobrym temacie ale nie znalazłem nic innego. gdzie można spytać kogokolwiek z Dortmundu lub okolic o bilety na mecz Borussi?? proszę o PW
SYLWIA OCIEPKA
29-04-2011, 20:10
jak na moje to styknie, 25 złotych jest najniższym doładowaniem przedłużającym, więc powinno się nadać :)
ale 25 przedłuża na 30 dni a za 50 zł na 90
SYLWIA OCIEPKA
29-04-2011, 20:12
Mi raz facet w serwisie w bramie przy ul. Wojewódzkiej w Katowicach naprawił na poczekaniu aparat za "dziękuję". Adresu niestety nie pamiętam.
ja się uśmiechałam pełną gębą od drzwi już ale mi pan zaśpiewał 250zł.... ale znalazłam a to najważniejsze dzięki za stronkę:) POZDRAWIAM
zgubiłem rurke z powietrza sprzężonego czy moge psikac bez tej rurki czy jednak musi byc ?
hanys 85
30-04-2011, 06:14
Knajpa na "Janinie" na Giszowcu otwarta jest?, chodzi mi o ta gdzie jedzenie jest serwowane
Knajpa na "Janinie" na Giszowcu otwarta jest?, chodzi mi o ta gdzie jedzenie jest serwowane
Otwarta
Czy ktoś odbywał 4 miesięczne szkolenie w wojsku?
Ktoś poleci jeszcze inne namiary na nocleg w Ostrawie? Bo "ubytovna pod mostem" pisze mi ze juz miejsc nie ma. Z góry dziex
Ktoś poleci jeszcze inne namiary na nocleg w Ostrawie? Bo "ubytovna pod mostem" pisze mi ze juz miejsc nie ma. Z góry dziex
http://www.hoteltrans.cz/areal/
http://www.arena-vitkovice.cz/hotel-puls/
Są na K-ce jakieś noclegi w okolicy 30-50zł za noc ?
w tej cenie to np. http://www.jopihostel.pl/index-3.html
FC OLKUSZ
01-05-2011, 01:06
Czy ktoś odbywał 4 miesięczne szkolenie w wojsku?
.........
Olkusz co kropki maja znaczyc bo raczej ciezko sie domyslec ?
FC OLKUSZ
01-05-2011, 09:09
.........
http://www.wojsko-polskie.pl/narodowe-sily-rezerwowe/narodowe-sily-rezerwowe-informacje/
http://www.wojsko-polskie.pl/threads/view/21133,Zo%C5%82nie%C5%BC+Zawodowy!!!.html
doskolane wiem co to NSR, ale nadal nie kumam co owe kropki mialy znaczyc...alfabet morsa ?
FC OLKUSZ
01-05-2011, 11:05
dokładnie :-)
Ma ktos jakis namiar na wynajem busów/autobusów ok.Tychow,Katowic ?
uszaty64
02-05-2011, 19:56
kupie gdzies jutro bilet miesieczny ?
kupie gdzies jutro bilet miesieczny ?
wiem, że mnie to chuj obchodzi, ale czemu Ty zawsze masz ten sam problem, co jakiś czas? :cham: Jutro będzie ciężko dostać, będziesz musiał znaleźć czynny kiosk. Największe prawdopodobieństwo, że na dworcu znajdziesz otwarty salon prasowy.
Przy okazji przypomnę, że warto zbierać stare bilety miesięczne i kwartalne, o czym informuje mój podpis.
uszaty64
02-05-2011, 21:58
wiem, że mnie to chuj obchodzi, ale czemu Ty zawsze masz ten sam problem, co jakiś czas? :cham: Jutro będzie ciężko dostać, będziesz musiał znaleźć czynny kiosk. Największe prawdopodobieństwo, że na dworcu znajdziesz otwarty salon prasowy.
Przy okazji przypomnę, że warto zbierać stare bilety miesięczne i kwartalne, o czym informuje mój podpis.
boo jakos tak sie zawsze zapomni :D :cham: dzieki sasha
To jak Ci sie "zawsze" zapomni, to powinienes juz wiedziec gdzie jest "zawsze" otwarte w swieta :hihi:
uszaty64
02-05-2011, 22:56
czepiasz sie:hihi:
Kupował ktoś jakieś części na szrocie??Sami wykręcają czy muszę brać sprzęt i sam sobie powykręcać z auta,no i czy dużo biorą za części(czy jest jakaś różnica pomiędzy szrotem a giełdą)
Bouni_Ledziny
03-05-2011, 21:27
na jednych wykreca ci sami na inncyh musisz sie fatygowac, z cenami tez roznie, kumpel osttanio kupowal czesci to w laziskach tylko nie wiem dokladnie ktorych byl dosyc tani szrot i sami wymontowali.
Bouni_Ledziny
04-05-2011, 11:47
Do kogo powienien byc zaadresowany list motywacyjny na kopalnie?
Na jakich warunkach jest przyznawane auto zastepcze? Kto mi go udziela? Ubezpieczalnia?
Pawcio64
04-05-2011, 18:10
Na jakich warunkach jest przyznawane auto zastepcze? Kto mi go udziela? Ubezpieczalnia?
a cos to zrobił ze swoją astra :jezor:
jesli masz AC to ubezpieczalnia przyznaje auto zastępcze w zależności od tego z jaką firmą wynajmującą auta ma podpisaną umowę... Warunki zależą od szkód które masz w pojeździe, jak pracowałem w jednej z takich wypożyczalni to najczęściej "powypadkowi" dostawali auta na około tydzień.
jesli masz AC
I tyle w temacie... :)
Czy jeśli mam w mBanku konto, data wygaśniecia karty upływa dnia 31.08.11, a wiem, że wtedy nie bede miał możliwości, żeby karte tą odebrać w Katowicach to moge isc do oddziału mBanku i poprosić, żeby juz mi taką karte wydali, bądź też stworzyli i aktywowali od razu? I czy ktoś wie, czy w mBanku można dać sobie zdjęcie bądź jakąś grafike na karte zamiast tej ich podstawowej?
jeśli chodzi Ci o kartę do eKonta to nie masz możliwości zmiany wizerunku. możesz wybrać między Visą (Delfin) lub MC (Kulki).
Karta przychodzi ok. miesiąca przed końcem ważności - możesz zmienić adres korespondencyjny na taki pod, którym kartę odbierzesz. Przedzwoń na mLinię tam się wszystkiego dowiesz.
to w takim razie jaką trzeba mieć kartę, żeby móc ustalić zdjęcie/grafike na karcie? Orientuje się ktoś? chodzi mi konkretnie o mBank
kredytową - i możesz dodać tylko zdjęcie
SuchyTZN
05-05-2011, 12:00
Może ktoś polecić jakieś Studium z Grafiką Komputerową na śląsku ?
Może ktoś polecić jakieś Studium z Grafiką Komputerową na śląsku ?
Po co Ci studium?
SuchyTZN
05-05-2011, 13:12
Mi nie, znajomemu który się przeprowadza do Katowic i szuka.
Co jest że tak powiem wyższe w hierarchii: specjalista czy technik ?
Specjalista.
Sam kształcę się na technika ekonomistę i w tym mam specjalizację (w moim przypadku rozliczenia publicznoprawne).
gniotek1102
05-05-2011, 17:17
Wychowanie Fizyczne studia stacjonarne pierwszego stopnia Katowice/Zabrze
Wychowanie Fizyczne studia stacjonarne pierwszego stopnia
czym sie roznia oba kierunki ?:)
Chya różnią się tylko miejscem zajęć. Katowice/Zabrze większośc zajęc jest w Zabrzu i chyba jeden albo dwa razy w tyg w Katowicach na tym drugi wszytsko w Katowicach.
timewaster
05-05-2011, 21:06
Co jest że tak powiem wyższe w hierarchii: specjalista czy technik ?
tytuł specjalisty otrzymuje się po takich rocznych kursoszkołach - najczęściej prywatnych.
Technikiem zostajesz po szkole średniej technikum lub policealnej dwuletniej zdając egzamin państwowy.
Więc to właśnie technik jest wyżej w hierarchii.
gdzie sie wyrabia paszport? gdzies w okolicach Jagiellonskiej?
W Urzedzie Marszałkowskim. Na Jagiellońskiej. Teraz sa tam jakies grube remonty, wiec pewnie Cie czeka nieco szukania
gdzie sie wyrabia paszport? gdzies w okolicach Jagiellonskiej?
Prz ulicy Jagiellońskiej, ten budynek na który "patrzy koń zpomnika" ;p
najlepiej wejść od tyłu tego budynku i do końca korytarza w prawo.
okres oczekiwania około miesiąca koszt 70zł dla studenta 140zł jeśli nie masz legitymacji.
Pomoże ktoś w wyborze bramki, żeby dzwonić za grosze przez neta??
Ważna jakość i cena oczywiście.Rozrzut między 80-400zł, może ktoś poleci coś konkretnego??
kupia jutro po meczu kwiotka? np na placu andrzeja? czy kajs?
Na mikolowskiej niedaleko kościoła kwiaciarnia całodobowa.
SYLWIA OCIEPKA
06-05-2011, 20:12
kupia jutro po meczu kwiotka? np na placu andrzeja? czy kajs?
daj znać mogę pomóc :) najlepiej do 15 sms napisz 513-541-552 pozdrawiam
broda1981
07-05-2011, 08:29
Macie jakiegoś LINKA do strony z sygnaturami GIeKSy z url-em?
Czy wędzidełko języka powinno mieć jakieś określone wymiary? Może być za długie lub za krótkie? Takie akurat zagadnienie mnie z nurtowało :zabki:
Lars Ulrich
08-05-2011, 01:09
ja pierdole pozdro dla dilera :rotfl:
Czy wędzidełko języka powinno mieć jakieś określone wymiary? Może być za długie lub za krótkie? Takie akurat zagadnienie mnie z nurtowało :zabki:
w Twoim przypadku jest zdecydowanie za długie
jesli masz AC to ubezpieczalnia przyznaje auto zastępcze w zależności od tego z jaką firmą wynajmującą auta ma podpisaną umowę... Warunki zależą od szkód które masz w pojeździe, jak pracowałem w jednej z takich wypożyczalni to najczęściej "powypadkowi" dostawali auta na około tydzień.
Bzdury. Przy AC najczesciej nie ma pojazdu zastepczego. Wszystko zalezy od ogolnych warunkow ale 95% ludzi posiadajacy AC nie maja mozliwosci wynajecia auta zasepczego na koszt ubezpieczyciela. z tego co wiem to PZU ma na technologiczny okres naprawy ale czy maja podpisana umowe czy nie to juz nie wiem bo pracuje w konkurencji.
Przy szkodzie z OC mozesz brac samochod zastepczy, pod kilkoma warunkami co prawda ale mozna :)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.