View Full Version : Spam
Otwieram spam, bo widze, ze brakuje tematu do fajnej dyskusji.
Kazdy glupi, nabity bez sensu post "BANOWY" jest na miesiac!
To jest sprawa kazdego czlowieka, dobrze, ze jest zaloba, zgineli WAZNI ludzie dla Polski. Zreszta obchodzisz ta zalobe? Dotknela Cie jakos? Chyba raczej nie, wiec po co te narzekanie? Zgineliby gornicy nie narzekalibyscie a wrecz przeciwnie, laczylibyscie sie z rodzinami w ich bolu.
"Dobrze" że mamy żałobę, w końcu zginęło sporo wysoko postawionych żołnierzy. Ale z drugiej strony jak jest zbyt często ogłaszana to z czasem ludzie mają "przesyt" i już nie odczuwają tego tak.
A co do górników, to nic dziwnego że bardziej ich rodzinom współczujemy, przynajmniej tutaj na Śląsku, bo chyba każdy z nas ma kogoś kto pracuje/pracował na kopalni.
Bardzo dobrze, ze "wylansowali" tak Salete. Dotrze do ludzi, ze przeszczep ratuje zycie i moze wiecej osob zacznie oddawac organy, nawet po smierci, akurat w tym przypadku akcja mediow na +.
Rzadko bo rzadko, ale tutaj sie z Tobą zgodzę w 100%
Nie wiem dlaczego ale ludzie boją się przeszczepów jak ognia.
Każdy sposób na uświadomienie zacofanego społeczeństwa jest dobry.
W końcu moge pisac swobodnie o swoich uczuciach do Krisa:zabki:
O widze pierscionek dotarł. Nareszcie. Czemu sie nie przypucowalas? Dalej zazdrosna o Amebe?
Żymła i do tego dwa oplerki na zimno. Amebcia :mordka:
:sportowiec:
Aha i co to oplerki :zabki: ?
Oplerek=parowka
A co do Zaloby Narodowej ,jak najbardziej sluszna decyzja ! Zginelo wielu zasluzonych wojskowych. Tragedia mozna porownac do tyj co wydarzyla sie na Halymbie.
Tragedia mozna porownac do tyj co wydarzyla sie na Halymbie.
lub do tej która wydarzyła się w KATOWICACH (MTK) lecz tak jak poprzednicy piszą wtedy też może bardziej to przeżywaliśmy bo każdy z nas na swój sposób utożsamia się ze Górnym Śląskiem , no i dużo osób ma w rodzinie ( w przypadku Halemby ) górników. Zresztą temat rzeka , nie od dzis wiadomo jak działają media... wiadomo że "masową" tragedię nagłaśniają , jest wokól tego szum , jest żałoba kilkudniowa itd tak samo z popoularnością gwiazd (podaliście przykład Salety) - gwiazda nawet jak pierdnie w stołek to o niej piszą więc trzeba się przyzwyczaić a jak niektórym żal dupe ściska to droga do show biznesu otwarta.
na temat iprez w tym czasie nie bede się wypowiadał bo też zostało już napisane że to sprawa indywidualna i zgadzam się z tą opinią... jak to mówią są ludzie i klamki :))
PS: ale się rozpisałem :)
PS 2 : Gdzie jesteście krzysiek , młodzik16 , kajutek ? nie macie nic ciekawego do napisania w nowym Spamie ? boicie się o BAN ? słusznie...
PS 3 : Dzięki Kris , moja pomyłka
Grześ MDK to jest Miejski Dom Kultury. Tragedia wydarzyla sie w MTK :P
Ameba jak chcesz ze mna dalej byc to ucz sie jezykow bo jak Ci powiem zrob mi wodzionka, wuszta albo oplerki to mosz wiedziec na co Twoj kochany mo ochota.
Junior mosz szczescie zes otwar tyn tymat bo juz Cie chciolech zjebac.
Kurwa szopieniok nie na nocce? Fto teroz bydzie handlowol wunglem? Jednołoko mkc?
odmowilem dzis chlania!!! :szok:
moze dlatemu ze wczoraj zabalowalem i sie dzis w kurtce obudzilem w lozku....caly dzien umieram w chuj
mlodzikz16
24-01-2008, 22:01
Oplerek=parowka
A co do Zaloby Narodowej ,jak najbardziej słuszna decyzja ! Zginelo wielu zasluzonych wojskowych. Tragedia można porównać do tyj co wydarzyla sie na Halymbie.
POdzielam zdanie. Żałoba jak najbardziej trafiona !! Porównanie do Halemby też udane!
Co do IMPrez ... jest to według mnie temat rzeka i tu każdy robi co chce i co mu sie rzewnie podoba. Popieram taką politykę bo jak chce iść na zabawę to ide i nie patrzę na to czy żałoba czy nie !!
p.S
A jednak mam coś do powiedzenia i nie srej ogniem !!
Myślisz że jesteś taki sprytny że napisze Ci "wal sie" albo coś w tym stylu ?? To jesteś w dużym błędzie !!
Wybrolech se zalegly urlop. Piwnica calo zajebano wonglem a teraz cieplo jest i sie nie poli takze moga se dychnac. Tyz mi sie cos od zycio nalezy. Wyjecholech na ranczo na Wilkowyje.
To wyjyzdzej stamtond swojom konnom bryczkom bo na sobotnio fajerka nie zdonzysz!
Ida w pierze! Narazie ciuliki i szparki!
Lars Ulrich
24-01-2008, 22:08
sam jesteś ciulik, mi daje upomnienie i zamyka spam a na drugi dzien sam otwiera:foch:
Pado w piyrze. Jo na urlopie to pewnie teraz som na nocka na Szopinice ciśnie :lol:
Rulon brakuje mi ewidentnie pod Twoim nickiem avatara cycuszków jakiś słodkich lub dyliżansa nie mniej słodkiego :P
Raz na pół roku chce ci sie przyjść na Paderewę wpaść na melanżyk a ty po jakichś rosjach kolesiu chcesz jeździć ?
Właśnie dotarłem do domu, zaczynam pisać pracę semestralną którą mam na jutro (special thx for Kosa & Grześ za materiały :*) zawsze zastanawia mnie to czemu musze być turbo opierdalaczem i wszystko zostawiać na totalnie ostatnią chwilę?
http://youtube.com/watch?v=PVH61r-uFks&feature=related
w tym klimacie życzę wam słodkich snów haha :D
Nie wymiękaj Zbysiu, ja swoją pracę semestralną na czwartek zacząłem pisać o 4 rano w ten sam dzień ;) A na melanżyk na Paderewie zawsze jestem chętny, chyba, że mam inne plany akurat... tylko szkoda balkonów... kiedy wam je zabudują?
Nowosybirsk podobno jest piękny, a przejażdżka koleją transsyberyjską to ponoć niesamowite wrażenie... a takiego zagęszczenia pięknych kobiet na metr kwadratowy to nie ma nigdzie ;)
basu - temat pytania odpowiedzi. Nie rob syfu z spamu!
Nie, nie i jeszcze raz nie dla żałoby narodowej przy każdym wypadku. Z CAŁYM SZACUNKIEM I WSPÓŁCZUCIEM dla ofiar i ich rodzin. To ma być żałoba narodowa - coś, co dotyka znaczną większość tego kraju. Jakoś ciężko mi wyobrazić, że tak samo ludzie odbierali śmierć Papieża, co wypadek autokaru we Francji. Zresztą moim zdaniem od tej żałoby zaczęły się pojawiać głosy sprzeciwu (bo w sumie co weekend ginie tyle ludzi na drogach, tylko, że nie jadą zwiedzać kościołów......). Po śmierci JPII naprawde cała Polska, łącznie z ludzi tak negatywnie nastawionymi do kościoła jak ja, odczuwali głęboką pustke i żal.
Niestety idąc dalej tą zasadą, którą kierują się rządzący (20 ofiar - żałoba) zaniedługo nikt nie będzie zwracał uwagi na to czy jest żałoba czy nie. A tak nie powinno być.
moje zdanie takie na temat tych dni żałobnych wprowadzonych obecnie - zaś pokazówka.
Za niedługo Dzień Żałoby spowszechnieje i tyle. Mamy 3 rok (nie cały) od śmierci Papieża i 5 taki dzień;/ Zobaczie ile imprez jest mimo to, i ile lig gra. To jest żałoba?
A "najlepszy" był ten co pielgrzymi zginęli.
Ja bym tam jechał sam, z innymi rodzinami powiedzmy na 5 aut i spadlibyśmy w dół .... i co?! Byłoby coś?!
Trcohe wyważenia!
Brawo Mario, pisaliśmy równocześnie, myśląc tak samo:)
Żałobe mozna jeszcze przeboleć, chociaż co do podejmowania jej decyzji to trza by sie było chyba bardziej zastanowić. Nie trza chyba mówić ile kierowców ginie co weekend na polskich drogach, a ich śmierć nie jest chyba gorsza od smierci większej liczby ofiar jednocześnie, mam wrażenie że żałoba jest teraz ogłaszana właśnie po ilości ofiar. Jednak najbardziej mnie wkurwia te całe show robione w telewizji, prześciganie się kto lepiej pokaże tragedie i te durne pytania dziennikarzy co czują rodziny ofiar, no kurwa a co mozna czuć tracąc kogoś bliskiego. Jezeli ktoś chce okazac czacunek ofiarom, to możne rownie dobrze pomodlić sie w ciszy w domu a nie trąbić o tym przez caly dzien w tv, pokazując jaki to jestesmy wspanialy , zjednoczony naród.
Murańka jednak nie zabłysnął.W dwóch seriach treningowych i kwalifikacjach był ostatni.
Jeszcze pare dni temu jego ojciec stawiał warunki odnośnie startu Klimka.Chyba myślał, że już kase będzie na nim robił, a tu zonk.
Najbardziej rozwalił mnie komentarz na onecie
Klimek się skończył
powinien dać sobie spokój ze skakaniem, na jego miejsce należy poszukać młodszych i bardziej perspektywicznych
A idźcie. Może wśród tej ekipy sie spalił. Dla mnie to nic nienormalnego. Przecież to dziecko.
Ino jego ojciec jest denerwujący już wali w wywiadach tekstrami, że w kadrze jest jakiś układ.
To na pewno był spisek ! Posmarowali Klimkomi narty ciulato i na tor przed jego przejazdem coś wysypali. Zal.
Jeszcze tak apropos zaloby...
http://wiadomosci.onet.pl/blogi/azraelkubacki.blog.onet.pl,286462465,blog.html
Podpisuje sie pod tym obiema rekami i nogami...
trzymać kciuki dziś o 15 , kolos z matmy.
ja trzymam, ale Ty trzymaj za mnie bo pisze statystyke :zabki: Nie ma nic za darmo ;)
Witam po przerwie
ale nie oszczędzaliście sie w pisaniu postów :szok:
ponapinam sie
wczoraj grone GieKSiarzy powiększyło sie o jednego kibica
a ja zostałem wujkiem :napinka:
dobra Esiu, nie FC
Gumiś, ja już już 2 miesiąc jestem :faja:
zmije Esie,zmije...
kurwa nudy,trza bedize cos wykminic na wieczor,jeszcze szkola jutro,pierona...
A co wy gadacie. Kobiety sa piekne :mordka:
pitej na szopki po wongiel :foch:
kto byl w tym calym maspalomas na koszutce?
http://pl.youtube.com/watch?v=DpMZigvTtPs
Szacun Szopiyniok :lol: :lol:
Pilnie potrzebny nr telefonu do Herrflicka! PW.
NIEAKTUALNE. Dzieki Esiu.
http://pl.youtube.com/watch?v=whHaPWCHpyE&feature=related
Kris, do hymnu!
Zlazcie ze mnie gałgany. Jo jest rodowity Podlesianin :foch:
a gupoty fulosz, z niczego to sie nie wziyło
Zlazcie ze mnie gałgany. Jo jest rodowity Podlesianin :foch:
Podlesiok :P
Dla mnie ta cała fotka to jest żenuaaa :lol: Ja Ci nie pomogę bo konta tam nie mam ale może inni...
a co do ocen wzajemnych na tym portalu to jak zauważyłem , tradycją staje się przenoszenie kosy (z trybun) na kosę ( w tych własnie róznych fotkach itp) co dla mnie jest patologią dlatego tez mnie to nie rajcuje. I to własnie najczesciej burzą laski lub osoby chłopcy chuligani poniżej 15-tego roku życia.
Żaba fajno mosz ta mało :))
a wracając do tego co pierwotnie miałem napisac to trzymać za mnie jutro kciuki proszę bo mam zaliczenie z HMS-u i angola :/
Dobranoc krejzole o_O :lol:
Podlesiok :P
No no, gibko sie dziolcha uczysz :zabki:
Kattowitz
25-01-2008, 22:49
sprzedaja kajs jeszcze takie kurtki ?
http://allegro.pl/item301519705.html
kto byl w tym calym maspalomas na koszutce?
ja bylem na piwku
lokal jak wiele innych, mozna posiedziec i pogadac przy piwie , poza tym nic szczegolnego
w lutym maja zaczac sie tam jakies tance , moze byc ciekawie
a tak swoja droga to fajna banka , tak moglo bybyc codziennie :)
dzisio jak z roboty wracoł to coś tam grało głośniej... i jaki dj przy otwartym oknie czy ińszy pieron mi mignął :)
w koncu na Koszutce coś się dzieje, liczę, że na dole jakies potańcówki będą
dzięki wielkie dla chłopaków z Małopolski za gościnę :) wieczór pełen przygód ;)
Baby to chuje...:foch: jebac to kurwa :( :sportowiec::sportowiec::sportowiec:
Smoczek my sie widzimy dzisiej w maspalomas?tzn jo byda a wy, Koszutkowe trole, macie mnie ugoscic!
Trole z Bogucic niech dzwonia na majne hendi,inne znajome szopienioko-trole tez!
Baby to chuje...:foch: jebac to kurwa
a widziszz, bylo odmawiac szpilanie w bale z nami z powodu laski?! teraz masz zaplate :lol:
;)
a widziszz, bylo odmawiac szpilanie w bale z nami z powodu laski?! teraz masz zaplate :lol:
;)
Nie nasmiewaj sie :foch:
w sumie mam to gdzieś tego kwiatu jest pół swiata :napinka:
Pavveuek
26-01-2008, 20:23
tylko ze 90% tego kwiatu to chwasty :cham:
Nie marudz...:zabki: zawsze sie cos znajdzie ;)
Time4GKS
26-01-2008, 20:54
Czytam sobie siedząc na klopie gazetkę (DZ tygodnik miejski nr 4 ( 249 ) ) a tam artykuł - " Bandyci z szalikami GKS Katowice znowu dali o sobie znać ". Chodzi o jakieś pobicia na giszu (os. Adama ) oraz atakiem na autobus :D Jak chcecie mogę zeskanować to sobie poczytacie ^^
@ Grześ
Ano teraz doczytałem :D Beka beka :)
też to wczoraj czytałem...
zwróć uwage jeszcze na drugiej stronie co ten osioł Żądło wypisuje pod naszym adresem na temat hali na Szopinicach... kurwa gdzie takie ludzie się rodzą...zwykła szmata a nie dziennikarz z niego
Time4GKS wciepnij skana :)
Piter_Jaw
26-01-2008, 21:23
Gdzie dokladnie w centrum znajde jakies puby na mala randke, cos w stylu Bob Klub Cafe, oczywiscie oprocz City Pubu ?
Time4GKS
26-01-2008, 21:53
Oto i on :D ( artykuł )
http://images34.fotosik.pl/121/a28375af884ab902.jpg (www.fotosik.pl)
w koncu na Koszutce coś się dzieje, liczę, że na dole jakies potańcówki będą
dzięki wielkie dla chłopaków z Małopolski za gościnę :) wieczór pełen przygód ;)
Daj spokój stary nie masz za co dziękować. Zapraszamy ponownie, ale już nie zabierajcie plecaków:zabki:
kurwa no i juz nie jestem nastolatkiem :P
wszystkiego najlepszego, ale i tak żeś młody ;)
ps. te całe maspalomas - ogólnie ciekawie, nawet dobra muza, tylko że strasznie dużo ludzi było..
nie było kaj tyłkiem poruszać nawet ;)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee
dziś w nocy zostałem wujkiem :)))))) po raz drugi :)))) <jupi>
cudownie , wspaniale , pięknie... tym bardziej radość , wyszło słoneczko po ciemnych chmurach...
jest pięknie :))))
Gratulacje Grzesiu!
Oby więcej tego słońca :-)
jest jescze temat vlepki projekty?? bo nie umie znalesc
Na forum jest 85 osób, rozumiem że wszyscy podobnie jak ja za kilka minut wychodzą na hokej... :)
no kurde zas mi sie cyferki w klawiaturze połaczyly :foch:
Na forum jest 85 osób, rozumiem że wszyscy podobnie jak ja za kilka minut wychodzą na hokej... :)
Widocznie to pozostałe 84 jednak zostały :sportowiec:
szmajgel
28-01-2008, 15:00
nie wszyscy chodza na hokej, mnie np hokej nie interesuje dlatego tam mnie nigdy nie ma..:)
Ma ktoś link gdzie moge ściągnać gre siatkówka ? (grało sie na hali po 6 normalna siatkówka)
Wiem że na starym forum ktoś podał linka a więc jak ktoś ma to bardzo prosze ;)
BillyKid
28-01-2008, 16:18
http://sport.onet.pl/0,1248702,1681406,wiadomosc.html
a tu link do tej bramki
http://pl.youtube.com/watch?v=IXmVqbcSVqc
stefanosk
28-01-2008, 17:58
Ma ktoś link gdzie moge ściągnać gre siatkówka ? (grało sie na hali po 6 normalna siatkówka)
Wiem że na starym forum ktoś podał linka a więc jak ktoś ma to bardzo prosze ;)
International Volleyball
http://img.jeuxvideopc.com/images/jeux_boites/grandformat/9950.jpg
http://rapidshare.com/files/81272236/International_Volleyball_2006.part1.rar
http://rapidshare.com/files/81277313/International_Volleyball_2006.part2.rar
Mam nadzieje że o tą gra chodziło :zabki:
Toczmek89
28-01-2008, 18:37
do tej International Volleyball to znalazlem na dysku orginalne sklady :)
http://www.speedyshare.com/998352495.html
jeśli ktoś ma ochotę pograć w bilarda, to wbijać do Garagu (czy jak to się tam zwie)
ten klub bilardowy, w miejscu starego Misterium, Protektora etc. (ul.Opolska)
:napinka:
gieksiarz.wnc
28-01-2008, 19:41
zajebisty felieton;) na głównej stronie P
'Osoba posiadająca kartę wchodząc na stadion GKS Katowice, będzie musiała przejść przez bramkę z czytnikiem, a na serwerze, który będzie należał do firmy, która jest wykonawcą, będzie odbijał się tzw. „rekord” - dokładna data wejścia na obiekt oraz dane osoby (w tym czasie będzie wykonywane również zdjęcie), która weszła na teren obiektu.'
kurwa, jak u Orwella :szok:
kurwa własnie to przeczytołek ,jak jo sie ciesza ,że chodziłek na szpile w latach 90-tych,jo niy wiym czy chca miec za kazdym rozym co wlaza na szpil zdjyncie co jo jest kurwa fotomodel jaki?a bydom sprawdzać na bramce czyk se jajka łogolił?:-)
Prezes M-ce
28-01-2008, 20:59
Dzień jak co dzień...
Jak ktoś znalazł telefon SE T610 gdzieś w autobusie, to będę wdzięczny za jakiekolwiek info. Wiem, że szansa na jego znalezienie jest taka jak na istnienie mikołaja, ale może akurat, bo siostra gdzieś w 115 albo 11 go straciła.
jeśli ktoś ma ochotę pograć w bilarda, to wbijać do Garagu
no ja mam ochotę pograć w bilarda. Ale jako turbo socjolog musze na jutro umieć tekst o plemieniu Ików z Ugandy który liczy ino 240 stron. W sumie jak to czytam to myślę sobie, że wszystko jest nieważne poza tym, że nie urodziłem się w tym plemieniu. Nie ma tam praktycznie żadnych więzów rodzinnych, wyrzucają dzieci z domu jak te mają 3 lata, jak jakiś członek rodziny nie może już pracować to też sie go wyrzuca, bo po co ma zawadzać, śpią na skórach, które ruszają się od robaków, cały dzień zajmuje im szukanie czegoś do jedzenia, w skrajnych przypadkach dzieci jedzą korę, ziemię i kamienie.
Nawet powiem wam skrycie, że przez myśl mi przeszło, że mógłbym zaryzykować stwierdzenie, że w zaistniałej sytuacji rozważył bym nawet mieszkanie w Chorzowie :szok:...
że się tak wyrażę "oczko" ;) :napinka:
no ja mam ochotę pograć w bilarda. Ale jako turbo socjolog musze na jutro umieć tekst o plemieniu Ików z Ugandy który liczy ino 240 stron. W sumie jak to czytam to myślę sobie, że wszystko jest nieważne poza tym, że nie urodziłem się w tym plemieniu. Nie ma tam praktycznie żadnych więzów rodzinnych, wyrzucają dzieci z domu jak te mają 3 lata, jak jakiś członek rodziny nie może już pracować to też sie go wyrzuca, bo po co ma zawadzać, śpią na skórach, które ruszają się od robaków, cały dzień zajmuje im szukanie czegoś do jedzenia, w skrajnych przypadkach dzieci jedzą korę, ziemię i kamienie.
Nawet powiem wam skrycie, że przez myśl mi przeszło, że mógłbym zaryzykować stwierdzenie, że w zaistniałej sytuacji rozważył bym nawet mieszkanie w Chorzowie :szok:...
czy to plemienie Bob-kow?
Ertai ogrol mnie w bilarda bo oszukiwal! :foch:
czy to plemienie Bob-kow?
Zdecydowanie tak!
Ale są tez plusy tego plemienia:
- chcesz żonę to po prostu porywasz ją z kumplami, ciulasz sie z jej ojcem i jego kumplami, a jak wygrasz i uciekniesz z nią do siebie to wracasz i pijesz browary z jej starym.
- żona spóźnia się z obiadem, robi go niedobry, lub nie rodzi ci dzieci - masz standaryzowane 2 sposoby bicia jej za pomocą kija lub ciernistej rózgi i masz jak najbardziej prawo ją za to bić (szczególnie spoko jest ten obiad na totalnym zadupiu w afryce totalna uganda)
- totalna swoboda seksualna, dozwolone nawet kazirodztwo, dziewczynki w wieku 8 lat świadczą usługi seksualne w zamian za jedzenie.
- lekki brak higieny nikomu nie zaszkodził, spoko był przykładzik dziołszki która miała strasznie zaropiałe oczy, siedziało jej tam tyle much, że powiększyły jej się oczodoły, ale jej to totalnie zwisało i traktowała to jako cos normalnego, wchodziły jej do ust itp.
zna ktoś jakieś plemie które ma bardziej nasrane we łbie ?
Zdecydowanie tak!
bezproblemowo.
http://www.forum.niebiescy.pl/
i to są plusy tego plemienia ? :szok:
;)
Tak bajdyłej, czytając takie tematy, jak 'derby śląska' , 'wielkie derby' etc. i wypowiedzi co poniektórych, to na prawdę żałuję, że forum ma archiwum - to aż wstyd, jeśli tam się znajdą takie tematy, wypowiedzi itp.
mam nadzieję, że można z tego archiwum tematy, posty kasować..
powiedzcie, że można
ps. Ertai oszukista:lol:
ps. Ertai oszukista:lol:
i wonio cosnkiym :zabki:
wy se lepiej kupcie stol do doma i trenujcie bo lewa reka bym was ogral :P
Chyba ktos tu duzo w bilarda gra (kieszonkowego :lol:)
stara ekipa
29-01-2008, 09:48
http://www.90minut.pl/news.php?id=672918
gdzie w noki e50 wyłancza sie dzwiek klawiszy i zmnienia sie dzwonek :) ?
bardzo mi się podoba scenka :) w grudniu nawet w kościele w Panewnikach to odegrano :)
http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=ee73e63418003b47d7d5
hahaha kolesiu, akurat dziś oglądałem zajebisty film na 'planete'
zwał się 'Księga Rekordów Szutki', no kurwa absurdalny film w chuj, myślałem, że mi brzuch rozjebie momentami :lol:
jeśli ktoś jest zainteresowany tematem - http://www.film.gildia.pl/filmy/the_shutka_book_of_records
http://www.pk.org.pl/artykul.php?id=282
najwięksi pokurwieńcy świata :zabki:
Jak czytałem ten opis to w połowie pierwsze co przyszło mi do głowy to czarny kot bialy kot a na koniec okazało się że mają coś wspólnego ;]
Ci Rumuńczycy tez są hardzi, ale bez kitu Ikowie są kozaczniejsi :napinka:
Dostałam dzisiaj list. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że to list z jakiegoś francuskiego biura matrymonialnego :szok: :szok: :szok: Tylko jedna strona po polsku reszta po francusku. Zrozumiałam tylko że chcą żebym wypełniła ankietę i odesłała im wraz z moimi zdjęciami oraz kopią paszportu...
Ciekawe skąd oni mają adresy...
PS Jeśli któraś z forumowych pań jest chętna - wyślę zdjęcia które przysłali, ale szkoda czasu bo nie ma w kim wybierać :lol:
ToJa to Kris już ci niy wystarczo ,pewno łaziłas po jakiś randkach i szukałaś luja to mosz teraz za kara :-)
Pewnie to ktos z forumowych plejboji :lol: zrobił podchody zeby dostac wkoncu twoje foto :zabki: a nic tak nie działa na was jak jezyk Francuski :lol:
ToJa to Kris już ci niy wystarczo ,pewno łaziłas po jakiś randkach i szukałaś luja to mosz teraz za kara :-)
PePe my som od jakigos czasu w separacji. Bez to szuko jakiegos francuskiego ogiera zeby mi na zlosc zrobic.
Kris dobry podpis
skad to cytat ?
Dzień Świra jeśli się nie mylę
w momencie, gdy leżał na plaży nad Morzem naszym Bałtyckim
ToJa , jak chsesz to przetlumacze ci ten francuski :-)
RavenFCB
30-01-2008, 17:29
Nie wiem czy to ten idealny topik dla tego ale :
Od kolegy jutro bede mial Nhl 2007 i widzialem na youtube filmik kde gra GieKSa = Polska liga hokejowa patch wydany ale nie moge ho znajit bo nie wiem jakie sa polskie servery dla tego :(
Na google nie udalo sie mi znalesc :(
prosze moge gdosz dat link ? dzieki
Dzień Świra jeśli się nie mylę
w momencie, gdy leżał na plaży nad Morzem naszym Bałtyckim
Dokladnie. Dobry tekst w chuj.
ToJa , jak chsesz to przetlumacze ci ten francuski :-)
Dzięki, ale tak mniej więcej się domyślam. Poza tym i tak jutro pójdzie to do dziadka do centralnego więc szkoda zachodu ;-)
Dokladnie. Dobry tekst w chuj.
cały film jest dobry w chuj:zabki: Nigdy mi sie nie znudzi. Jeszcze pytanie jest ktoś dobry ze statystyki? Bo mam jedno zadanie do zrobienia a nie umiem?
Dajesz Amebka statystyka zdana w tym roku na 3+, chi kwadrat i mediany nie sa mi obce ;D
Zadanie:
W doświadczeniu z nową odmiana pomidora klasyfikowano poszczególne owoce jako: regularne kuliste (R), kuliste spłaszczone (S), eliptyczne (E) i nieregularne (N). Wśród 220 wylosowanych sztuk stwierdzono następujące liczebności:
R S E N
163 29 10 18
Czy na tej podstawie można zaprzeczyć hipotezie, że odmiana ta wytwarza owoce w proporcji R:S:E:N jak 16:2:1:1 ? Hipotezę testować na poziomie istotności 0,05
Niech ktoś rozwiąże to dostane 1ptk gratis
Oj Lotusik, Lotusik czasami można sobie rzucić mięsem ;) a tak to nie przeklinam oczywiście:zabki:
http://www.paczekdlaciebie.pl/195158
tak a propo dzisiejszego dnia :zabki:
I nikt nie potrafi rozwiązać :( nie będzie punktu łeeeeeeeee
A tak w ogole to moja mam właśnie pączki robi :zabki:
Pavveuek
31-01-2008, 08:47
Ale miałem dzisiaj sen dupiaty :xx:
Ani kupy ani dupy sie nie trzymał, ludzie szli do Silesii mimo że jej nie było :szok:
do czego ? :D Silesii w Czeladzi ?
RobertSK
31-01-2008, 14:26
Juz czas...ida sie szykowac...dzis studniówka:napinka::napinka:
pozdro GieKSiarze
Damianos
31-01-2008, 14:54
Oj Lotusik, Lotusik czasami można sobie rzucić mięsem ;) a tak to nie przeklinam oczywiście:zabki:
Oczywista oczywistość :lol:
Krzychu_1988
31-01-2008, 15:01
http://www.youtube.com/watch?v=4oCVrV70eFQ&e
Przy nich Ronaldinho to amator :P
hanys 85
31-01-2008, 16:15
Korfantego to jest najdluzsza ulica w Katowicach?? Mialem okazje sie nią przejsc z buta i starsznie dluga mi sie wydawala.
ta ulica się ciągnie od Centrum do Siemianowic.
dłuższa jest T. Kościuszki
kosciuszki nie jest dluzsza?
Na mojego oko to korfantego dłuższa
Francuska i chuj :foch:
Kaj sie stracil Bob-ek??
czy do pierścionka z brylantem 0,13 ct będe potrzebował lupe by ujrzeć ten kamień?? :)
Ehhh... Nie rob bledu swojego zycia...
hehe to nie dla mnie :) a co Ty juz masz ten błąd za sobą?
Wiem, ze pierscionek nie dla Ciebie :)
Dluuuuuuuuuuuugo przede mna :)
Lars Ulrich
31-01-2008, 17:22
test test
Wiem, ze pierscionek nie dla Ciebie :)
Dluuuuuuuuuuuugo przede mna :)
a tak na poważnie to byś odpisał na pw!!:zabki:
Przejebane jest na tym forum, ze nie widac tych PM'ow, gdybys nie napisal nie wiedzialbym, ze go mam.
Tez macie tak, ze nie widzicie ich czy macie jakos podkreslone na czerwono?
profil, edycja opcji, otworz pw w formie pop-upu :)
hanys 85
31-01-2008, 19:00
Istnieje mozliwosc przegladniecia starego forum??
Potrzebna mi jest mala informacja z tamtego forum.
Moze byc PM jak co
Istnieje
http://www.gks.witaj.pl/forum/
hanys 85
31-01-2008, 19:24
ToJa Dziękuje bardzo:mordka:
hanys 85 fest skąplikowane wejść na stary adres :zabki:
Ameba chyba zazdrosna o "http://www.forumgieksy.pl/images/smilies/z_napasc.gif" :lol:
Czy w innych szkoach srednich tez jest zdawanie stolic swiata, czy tylko w mojej jest taka tradycja??
Ameba a co to jest pomidor?
owoc, bo rośnie z kwiatu :) I nie jestem zazdrosna, bo to nie Kris :lol:
mnie sie cośik zdaje ,ze to tomata jest u nos,Kris niy jest fcale zazdrosny,wszysto zostaje w rodzine:-),to ToJa może być zazdrosno,żeby potym na szpilu niy boło wyrywania grziwek sesese
Czy w innych szkoach srednich tez jest zdawanie stolic swiata
tak, Europa pikuś trochę gorzej z Azją nie mówiąc już o Afryce : ) ogólnie mówiąc szkoda gadać.
hehe teraz mi sie spomniało jak w technikum koleś zdawoł gegra na dostateczny chyba , baba mu kozała na poczontek wymiynić wszystkie kontynynty ,no to koles jedzie : ameryka pn ameryka płd australia azja ,europa ,nagle zawias przi afryce................,podśmiychujki ciulików na sali, koleś purpurowy, baba no prosze powiedzieć jak sie nazywa ten kontynent ,cisza,,,,,,,,nagle kolo wyskakuje SAHARA,je wtedy to nawet babie ratuzy potargało:-)
w gimnazjum (3kl) byl lepszy motyw
nauczycielka ktora uczy w Mickiewiczu oczy tez w gim w mojej bylej
i jest lekcja z mapa...tak kazdy podchodzi i przyszedl na nia czas
no i wydawalo by sie najlatwiejsze co moze byc !!
gdzie lezy Austarlia
,,a ta jeb najpierw sie patrzy na Europe,okolice Norwegi,Szwecji''
ale klasa w smiech,to potem jeb wskazuje palcem na Azje!!
wszyscy poplakani,nauczycielka mowi ze sobie jaja robi a ta na powaznie nie wiedziala....
potem juz do konca roku jak byla gegra nikt jej nie dawal spokoju
Prosze O Kontakt Z Osobą Która Chodzi Do Dziennikarskiej Szkołw Kato !
w gimnazjum (3kl) byl lepszy motyw
nauczycielka ktora uczy w Mickiewiczu oczy tez w gim w mojej bylej
:szok: Jebac ten blad xD
mlodzikz16
31-01-2008, 20:16
heh...może pochwale sie inteligencją kumpeli..
lekcja historii ..laska stoi przy mapie na której dominują
dwa kolory Zielony ZSRR i Fioletowy PAŃSTWO OSMAŃSKIE
obydwa napisy dupne jak żadne inne. Pada pytanie Gdzie jest Rosja??
ja z kumplem do niej szeptem to fioletowe to fioletowe a laska bez zastanowienia łup ciul dup na p.Osmańskie...wszyscy w ryk...połowa klasy dostała po bombce !! ja z kumplem po 2wie za podpowiadanie !!
U mnie w liceum kiedyś na religii kolega zaciął sie na 10 przykazaniach. Później przez dwa lata jak się księdzu nie chciało prowadzić lekcji to mówił mu: "wyłaź na środek i recytuj 10 przykazań" ;-)
PS widzę że znów nas na wspomnienia wzięło ;-)
PS widzę że znów nas na wspomnienia wzięło ;-)
Na stare lata tak już jest : )
mlodzikz16
31-01-2008, 20:24
Na stare lata tak już jest : )
no faktycznie na stare 17..:P
ToJa wspominanie sie jest fajne :)
no faktycznie na stare 17..:P
ToJa wspominanie sie jest fajne :)
mlodzikz16 :lol:Tyś jest chłopie kumaty hihihihi:zabki:
no to ja moze napisze o swoim szczycie glupoty na lekcji matmy w gimnazjum... Robie zadanie, trudze sie jakies 30min nad jednym przykladem (chyba ulamki to byly:D), nie wychodzi wynik, wiec robie na wszystkie mozliwe sposoby..i nic.. nagle wielkie oswiecenie pod koniec lekcji ze zamiast mnozyc 5*6 to robilem 5+6... w momencie gdy na to wpadlem dosc mocno wyladowalem swoje emocje mowiac: "Kur** mac!!!" W klasie zwykle bylo bardzo glosno, a w momencie gdy sie odezwalem akurat wielka cisza :lol: Reakcja nauczycielki jak i klasy byla jednorazowa i nie do zapomnienia:)
Prosze O Kontakt Z Osobą Która Chodzi Do Dziennikarskiej Szkołw Kato ! o mnie chyba pamiętasz :zabki:
ToJa wspominanie sie jest fajne :) wspominanie sie... hmm :zabki:
hanys 85
31-01-2008, 20:36
Ameba dla kogos kto ma taka pamiec jak ja
to bylo nie do przeskoczenia.
To info bylo warte kilka piwek, wiec ToJa jak co to
sie z Toba podziele.
Hehe, dziękuję ale nie lubię piwa więc możesz zostawić dla siebie ;-)
http://kominek.blox.pl/2008/01/JAK-ZOSTALEM-RASISTA.html
daje do myślenia
wiedziołek, żeś Tyś jakoś dziwno jest, ale że aż tak?
Co Ty robisz? Bier jak dowajom i przynos do dom. Jo chetnie wypija. A tak apropo kaj Ty sie wloczysz? Czemu nima Cie jeszcze o tyj porze pod piyerzami? Downos mi powinna grzoc :foch:
Co Ty robisz? Bier jak dowajom i przynos do dom. Jo chetnie wypija. A tak apropo kaj Ty sie wloczysz? Czemu nima Cie jeszcze o tyj porze pod piyerzami? Downos mi powinna grzoc :foch:
patologia, dzwonie na policje :zabki:
Dobra Ameba mozesz wylezc ze szranku. ToJa juz chyba nie wroci na noc.
Że co? Chyba kpisz ;-)
edit:
Pewnie że nie wróci ;-)
Noooooooooo spoko, a co to szrank jest? Chyba sie Kris nie dogadamy :foch:
http://www.art-reno.com.pl/img/head/szafa.jpg
Oj dziolcha co jo z Tobom mom za łostuda
Aaaaaaaaaa że szafa mow do mnie po polsku, a nie rob scen :zabki:, a łostuda to co ?
Awantura, kłopot,
100% gorol :cham:
Teeee łostudy chyba nie da sie zdefiniowac tak w 100%, bo jak cos robisz tak kurwa, nooo, zgodnie z przesadem to tez na łostuda...
Lars Ulrich
31-01-2008, 22:36
dla Ameby jest to zbyt skĄplikowane, kaju, ja kied studio dziennika w Kato
dokładnie ;)
to fszystko jezd hyba z byt skąmplikowane, tag rze
idem spadź , pa dziołszki i hopaczki
;)
Damianos
01-02-2008, 07:40
Spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccccc cccccccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!!
a chłodnie w Almerii to kto poszuka?
Damianos
01-02-2008, 09:52
a chłodnie w Almerii to kto poszuka?
Artis :sportowiec: same sie znajda..... Juz te nieroby celniki ( tak swoja droga ja bym im dał podwyzki :sportowiec::foch: )wziely sie za odprawy to i aut zaczeli szukac..tylko mi sie jakos nie chce , wiec pomoz koledze i tez zacznij szukac
Niech ktoś nagra Ring z Jurkiem i wrzuci potem na neta.
wybiera sie ktos jutro na jakas studniowke ? ; )
Ja się wybieram, ale nie dziś ino za tydzień :)
ja tez za tydzien, Dudi kaj to idziesz?
A bawi sie ktos jutro w kwadratach ?;) bo sa jakies 18 :) i niewiem czy spotkam jakąs znajomą mordke:foch:
Niech ktoś nagra Ring z Jurkiem i wrzuci potem na neta.
Podbijam
"Czeka na nas świat" kto ma ten film i mógłby mi nagrać :)
lotus gratulacje ! :) a ertai fakt jest cudotwórcą , zawsze jak mam smaki to wyczarowywuje (trudne słowo :P) ze mną flaszkę by się napić :D więc coś z magika pewnie ma heh
ale jestem wyjebany po pracy :/ udało się spuścić 30 litrów benzyny z ropniaka a jutro egzamin z ekonomii... ide spać... pa
ale jestem wyjebany :/ udało się spuścić 30 litrów
no to ciekawy wieczór miałeś i niezły spust :lol:
ja tez za tydzien, Dudi kaj to idziesz?
Do mieszka na Tauzenie a Ty ?
Brasiliana - park chorzowski
Brasiliana - park chorzowski
Byłem rok temu. Polecam :]
Byłam 6 lat temu ( :szok: ) i również polecam. Fajne są te lustra w łazience - chyba nie ma osoby która by tam nie dobiła :zabki:
PS cysiu fajny avatar ;-)
PS cysiu fajny avatar ;-)
Delikatnie zmodyfikowal Twoja fotke:szok:
Wiedziałam że te oczy wydają mi się jakieś znajome :lol:
Byłam 6 lat temu ( :szok: ) i również polecam. Fajne są te lustra w łazience - chyba nie ma osoby która by tam nie dobiła :zabki:
dobić nie dobiłem ;) ale wychodząc z męskiego tak się zakręciłem, że wylądowałem w damskim :]
gorchówka w sobte... koniec świata :szok:
ja chce żur :foch:
gorchówka w sobte... koniec świata :szok:
ja chce żur :foch:
Ja mam w niedziele schabowy.....:foch:
a ja zawsze w niedziele kurczak kartofle jakas suróka i rosół AŻ SIE ZYGAC CHCĘ , cały czas to samooo
rzeczywiscie strasznie chujowe zarcie... bedzie srudiowac to codziennie bedzie kebab lub knorr :lol:
a ja zawsze w niedziele kurczak kartofle jakas suróka i rosół AŻ SIE ZYGAC CHCĘ , cały czas to samooo
ale pierdolisz Kajutek :/ jak matoł :szok: idz powiedz swojej mamie że hujowo gotuje a nie żal się na necie... :|
prawda taka że jakbyś nie miał co jesć to byś docenił bo nie jeden chciałby miec na niedzielnym stole w porze obiadu takie danie.
źle mnei zrozumiałeś :D chodzi o to ze sie zygac chce ze caly czas to samo ! :D
to nie ja Cię zle zrozumiałem tylko że Ciebie się zrozumiec nie da... w troszke inny sposob szło to napisac...
ilez mozna jesc tego kurczaka z kartoflami w niedziele, az teskniei za troszke odmienionym jedzeniem, schabowy+frytki to by bylo to, musze to mamusi zaproponowac i sam ostrugam kartofle na frytki =)
np tak :P
rzygać kurczę pieczone, rzygać!!
to jest właśnie wpływ np gg na (młode) osoby
jakiś ciul wymyślił emotkę <ZYGI>
i teraz połowa osobników używających gadu-gadu pisze żygać zamiast rzygać
http://forum.programosy.pl/images/smiles/sciana.gif
W najnowszej wersji już jest rzygi :)
Czy na szpilu Polska - Finlandia wisi flaga z napisem GKS Katowice?
Grześ odbierz PW
Miłosz1964
02-02-2008, 17:53
na GG pisze sie <rzygi>
Tak na srodku boiska wisiala :) taka nieduza
GKS widziałem, ale co pisało na czerwonym ni chuja nie umiałem dojrzeć
ja tam widze GKS Wybrzeże
GKS Kobierzyce ;)
ps.na bank Kobierzyce, specjalnie zatrzymalem obraz w TV żeby sprawdzić ;)
Ja przeczytałem tak jak Kajut, GKS Wybrzeże
mariuszeeek
02-02-2008, 18:58
http://i30.tinypic.com/2zz6zp1.jpg łahahahaha nie powiem teksty mają adekwantne do przekazu ...
pozdro 600 jebac policje
kubalonek hooligans
na fanie było na bank napisane Kobierzyce, miejscowośc obok Wrocławia :)
dzisiaj byłem u kumpla i grałem na tym całym wii, mówiąc krótko przejebana sprawa, ponad 5 godzin grałem w tenisa i boks, kosmos, jutro też ide poszpilać:)
po powrocie do domu oczywiście opierdol od baby, że 30 na karku a ja się pierdołami zajmuje i napalam na jakaś głupią konsolke. jak jej powiedziałem ze chcę to kupić do domu to dostałem drugi opierdol...eh jak tu z babami żyć.....sie nie da sie po prostu....
przypomniały mi się stare czasy jak sie chodziło po kumplach grać na amidze...
Heh własnie wróciłem do domu. Na 8:00 szkoła, nosz cholera jak mi się chce...
cysiu Ty sie ino nie nerwuj :P
alen59 ta konsola to jest takie coś, że machasz łapą w powietrzu i to tam tymi przez te czujniki jest pokazywane na ekranie?
Pavveuek
03-02-2008, 10:32
tylko jak każda zabawka wkońcu się nudzi :P
Piter_Jaw
03-02-2008, 10:45
Co sadzicie o kinie Swiatowid? duzo ludu, trzeba rezerwowac bilety czy raczej echo na sali?
kosa to jest własnie ta konsola.
Nie trzeba rezerwować - masa wolnego miejsca.
Lubię te kino, ma taki stary, dobry klimat, w przeciwieństwie do Heliosów i Cinem.
__________________________________________________ _
Muszę w takim razie sobie w takie coś poszpilać. Ceny tej konsoli to tak koło 1000, więc znowu nie aż tak dużo.
Piter_Jaw
03-02-2008, 11:10
Wielkie dzieki Kosa ! :piwo:
Wii jest szczerze mówiąc - kiepskie. wiadomo, pierwsze wrażenie - wow, ekstra! - faktycznie, kontroler jest odjebany i innowacyjny. ale to jest tzn "party konsola" - przychodza kumple i gracie. ma za to kilka minusów - kiepska grafika, a jedyne gry jakie są naprawde fajne na Wii to Zelda, która się szybko nudzi, i wszystkie sporty, kaj grafika jest pixel na pixel. moim zdaniem nie ma lepszej konsoli niż Xbox :P grafika, grywalność, gry, internet, super - polecam! :D
pozdrawiam :)
Majk a dla mnie najglupsza rzecz jest ocenianie gry po grafice. Kiedys nie szlo rozroznic czy sterujesz chopkiem czy hipopotamem a i tak codziennie przylazilo do ciebie kilku znajomych na kilka godizn by w cos poszpilac. Bo starsze kierki mialy niesamowita grywalnosc. Teraz kazdy idzie w strone grafiki nie patrzac na to ze w grze jest milion bledow ...
Lars Ulrich
03-02-2008, 12:55
kurwa ja już chce lige !!!
byl ktos wczoraj na tym carnivalu w spodku ?
nie oceniłem tylko po grafice, dla mnie minuesm jest tez brak różnorodności gier, ale wieeelkim plusem jest właśnie grywalność Wii, bo to jest przeciez super zabawa (aż się szyby nie wybije albo oka nie podbije padem:D).
Pamiętam jak się grało w Commodore i to był totalny odjazd :) w grze chyba najwazniejsza jest grywalność, a podsumowując - super grafa i mega zabawa na Xboxie vs. mega zabawa na Wii to moim zdaniem Xbox Wii deklasuje :)
ale wiadomo, tyle jest gustów ile jest ludzi i każdy lubi co innego.
Pavveuek
03-02-2008, 13:06
kumpel ma Pleya 2 z tą taką kamerą, kiedyś elegancko przy flaszecce sobie to włączyliśmy, no kurwa śmiech mam do dzisiaj jak sobie przypomne jak w to graliśmy pod wpływem %
Ale na dłuższą mete takie coś się nudzi
eee tam ... jakiś playstation czy xbox :zabki:
hicior to kiedyś było to : http://cvr.pl/htm/g/akcja/contra.htm : )
podobnie jak Super Mario czy Tank. Gra telewizyjna ledwo przetrzymywała wiele godzin grania.
ja contra i sie szpilało po dwóch to były czasy
lepsze byly gry sportowe - decathlon albo inne summer i winter games co albo sie joistykiem machalo prawo lewo albo entera klupalo jak najszybciej i co chwile sprzet do wymiany :D
Kosa jak sobie kupsiz to daj znac :D
Wierutnik
03-02-2008, 14:43
no własnie ma ktoś linka do tank kurw apograłbym w to ale za chuj nie umiem znaleźć
Miłosz1964
03-02-2008, 14:50
http://poszkole.pl/gry.php?co=1&co2=play&idm=1862 - 1 link
http://www.battlecity.com.ua/ - 2 link (pewniejszy :) )
a jo wos mom w życi bo se dziś ciupia w DOOM'a II :D
mlodzikz16
03-02-2008, 15:38
a tam w DOOM'a ...ja wole popykać w Kontre...pikna gra...ja mam jeszcze gre tv w domu ale nie umie do niej dostać joysticków ma ktoś jakiegoś chińczyka na stanie ??
sinx+cosx=1
Wie ktoś może jak ruszyc z tym zadaniem?
Toczmek89
03-02-2008, 17:58
ee mi sie zdaje ze sin90 stopni to jest 1 jezeli ci to pomoze :P ale nie jestem pewny
kupie/przyjme obojetnie jakie radio samochodowe. Stan wizualny moze byc oplakany, byleby podeszlo do 126p, "byleby gralo" i zebym w miare spokojnie mogl je zostawic w Maluchu, tzn zeby zaden zlodziej sie na nie nie pokusil.
rozpisz sobie 1 jako sin2x+cos2x te dwa to ma byc ze do kwadratu.
rozpisz sobie 1 jako sin2x+cos2x te dwa to ma byc ze do kwadratu.
Próbowałem tak tyle, że nie dochodzę do niczego sensownego :/
ee mi sie zdaje ze sin90 stopni to jest 1 jezeli ci to pomoze :P ale nie jestem pewny
Ale tylko w przedziale <0;pi/2>
Zapamiętaj przede wszystkim, że w pierwszej ćwiartce same plusy, w drugiej tylko sinus, w trzeciej tangens i cotangens, a w czwartej cosinus.
Uczyliśmy się tego wierzyka przy piwie.
Na TVP Kultura leci właśnie koncert KULTu z Malty :-) Polecam
jak ktoś jest zainteresowany to dzisiaj ruszyła sprzedaż biletów na Ligę Światową w Spodku!
z kim gramy w Spodku ? z Chinami ?
ertai działaj ! :P idziemyyyyyyy :)
Tak z Chinami :)
4-5 lipca :)
ja już mam zamówione :) cichaczem zaczęli sprzedawać i przynajmniej im serwery nie popadały :D
z kim gramy w Spodku ? z Chinami ?
ertai działaj ! :P idziemyyyyyyy :)
Ty bys kurwa telefon odbierol....
Po ile bilety?
40, 50, 60, 70, 90, 130
Wszystko jest na kupbilet.pl Gdzie z kim i za ile :)
Ciul jako rozbierznosc.Kurewsko drogie
Dzieki. Zostaje TV
Ciul jako rozbierznosc.Kurewsko drogie
Dzieki. Zostaje TV
lub jeszcze pod Spodek bo pewnie będzie telebim :) ale kurczę od dwumeczu z Brazylia obiecuje sobie że znów pójdę więc trzeba się zaopatrzyć w bilety :)
PS: ceny wygórowane ale to już standart :/ za mało imprez takiego kalibru u nas jest to potem jedna sie trafi i jest kurewsko droga bo musi na siebie zarobić a i inni przy okazji do kapsy wezmą... podejrzewam że z koszykówką będzie to samo...
Pamietom jak bylech na Polska -Japonia w Spodku bilet chyba 45zl, a caly mecz niecalo godzinka...
Do spodka dopiero zawitom jak bydzie konkretny rywal...
Ceny kurewsko drogie ,pamietom Polska-Jugoslawia,Polska-Brazylia(cudowny mecz Murka)rywale z najwyszej swiatowej pulki a ceny biletow 30zl.
Z roku na rok atmosfera w Spodku coroz gorszo
Za miesiac GieKSa gra sialalalallala i 3pkt ma sialallalalala
Lars Ulrich
03-02-2008, 22:15
rozbieŻność baranie :)))) o jeszcze widze błąd : pułki to są w wojsku:)
ps. Miro odezwij sie co do radia :)
i ja również standarDowo się doczepie :P
a tak nawiasem, ale mnie nogi nadupcają :( 1,5h grania w piłkę i zdycham :szok:
lata lecą :P
Jo to samo. Płuca kłuja jabym 30 lat kurzył.
Budus, z tym "na żywo" chodziło mi raczej o to że będziesz mógł tą bieliznę zobaczyć jak ona wygląda, porównać rozmiar, sprawdzić z jakiego materiału jest zrobiona itd a nie że ekspedientka będzie przymierzała ;-)
PS fajny komplet widziałam ostatnio w Supersamie na Skargi, zaraz przy wejściu - naprzeciwko apteki, ale cholernie drogi ;-/
Jakas (ż)aluzja do mnie?
Jeśli masz ochotę wydać jakieś 170 zł to może być to (ż)aluzja do Ciebie :zabki:
Jo to samo. Płuca kłuja jabym 30 lat kurzył.
Najwyższy czas rzucić nałóg ;-)
Dobranoc Państwu ;-)
Czy Wam też nie chodzi strona GieKSy i jeśli ktoś wie to kiedy będzie znowu działaś?
Lars Ulrich
03-02-2008, 23:00
Tom coś dziś pisał że nastąpił poważny problem
kaos azul
04-02-2008, 00:28
szczyt szczytow,czy jak kto woli glupoty ogladac final NFL Giants-Patriots,moze mi ktos wyjasnic CO DO HUJA jest interesujacego w tym sporcie...?!????!!
wiem wiem jestem nietolerancyjny...
wiem wiem ,pisze w tym temacie ,ale nie wiedzialem gdzie to wcisnac
Nawet w spamie Cie zjebia za blad. :zabki:
Lars Ulrich
04-02-2008, 09:54
spam jest wyjątkowo monitorowany :))
czemu stronka www.gieksa.pl nie dziala ?? aby mi od wczoraj....
Najwyższy czas rzucić nałóg ;-)
Ale ja lubie od czasu do czasu sie napic. Jesli chodzi o fajki to nie kurze nigdy nie kurzylem i nie mam zamiaru zaczac. Szkoda kasy. Znajde sobie inny powod zeby umrzec.
Próbowałem oglądać ten cały Super Bowl i muszę powiedzieć, że jest to tak daremny sport, że głowa mała.
Wystawiłbym drużyne Rugby to by ich zmietli z tego boiska. Poprzestawialiby te wszystkie grube amerykańskie świniaki. Oglądając Puchar Świata w rugby można było cieszyć oko, a tutaj samej gry może 10 minut w całym meczu. I jeszcze te całe parcie na szkło ludzi pod sceną w trakcie występów.
Godom stanowcze NIE dla "amerykanizowania" Polski.
Ale ja lubie od czasu do czasu sie napic. Jesli chodzi o fajki to nie kurze nigdy nie kurzylem i nie mam zamiaru zaczac. Szkoda kasy. Znajde sobie inny powod zeby umrzec.
Chyba przyczyne śmierci, alkohol to też cichy morderca:zabki:
Ameba alkohol jest dobry na gardło, odkaza człowieka od środka.:napinka: Chociaz moze byc zły bo sposób jego destylacji wymyslili arabowie, samie niepija a nas trują :foch: Terorysci :lol:
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.