View Full Version : I doser
na mnie osobiscie nie dziala
Czym jest i-doser?
I-doser jest przodujacym producentem plyt i softu do generowania fal mozgowych.
Wersja na pc pozwala symulowac nastroj jak po wrzuceniu jakiegos dragu.
Dziala?
Byl testowany na duzej grupie ludzi i potwierdzono jego dzialanie.
Kazdy nowy drag zanim zostanie dodany musi przejsc pozytywnie test na wiekszosci ekipy.
Bezpieczny.
Tak. Testowane na grupie ludzi o duzej rozpietosci wiekowej.
Jednak nie zaleca sie prowadzenia samochodu po duzych/silnych dawkach.
Krotkie, rozne info:
-Zaleca sie stosowanie w spokojnych/wyciszonych pomieszczeniach, najlepiej na lezaco, z dobrymi sluchawkami na uszach [glosniki odpadaja], nie za glosno.
-Podobno pomogl niektorym zerwac z przyzwyczajeniami do zazywania normalnych dragow.
-Mozna go mixowac z innymi, normalnymi dragami
Co oferuja? Efekty jak po:
-5HTP1
-Kokainie
-Crystal Meth
-Salvinorinie
-Ecstasy
-Heroinie
-Mj
-Morfinie
-Opium
-Peyote
-Diazepamie
http://www.megaupload.com/pl/?d=UWT9KEQN
łapcie programik :)
ja se teraz zarzucę hit tygodnia
A BOMB, 30 minut, zobaczymy co to jest
stefanosk
24-01-2009, 19:47
Polecam tę stronę: http://idoser07.blogspot.com/
można pobrać dosy w mp3 i odsłuchiwać np. na telefonie
No więc tak testowałem już z 10 albo i więcej, no to po kolei:
MarijuanaQH (skrócona 10 minutowa) - Nie działa na mnie w ogóle, natomiast full wersja działała jak najbardziej, po ok. 20 minutach widziałem jakieś filetowe koła czułem jakbym sie unosił super uczucie.
Speed - W czasie słuchania kompletnie nic, zaczęło sie dopiero jak wstałem, kolana jakby z kamienia, nie dało sie prawie chodzić a byłem tak pobudzony że myslalem ze zwariuje :D
HashQH - konkretne, jeden z lepszych! Cięzkie ręce że długopisa nie potrafilem podnieść, do tego fest bania
Astral (do spania) - kompletne 0! trwa 30 minut, powinno sie usnąc z tym ale za cholere nie szło, kompletne zero.
Ecstasy - przy tym usnełem, jak sie obudziłem nic mi nie było, musze przetestować jeszcze kiedyś
Nitrous - uczucie chodzby łeb miało rozwalić zaraz, bardzo nie przyjemne nie polecam
Trip - kolorowe kółka jakby dyskoteka w pokoju była :hihi:
więcej nie pamietam ale było tego troche
wcześniej bawiłem sie też z BrainWave Generator i tez efekty byly konkretne
szczególnie polecam F25 :zabki:
Teraz chce przetestować LSD i Alkohol
Piszcie swoje wrażenia
gówno jakich mało. nie działa, a jeszcze łeb od tego ustrojstwa boli. wole sie piwa napić.
Macie Lucide Dream w formacie MP3 ?
Hash - Śmiechawa, lekkie drgawki
Lucid Dream - Świadome sny, zajebiste jak najbardziej polecam!
MarijuanaQH - Skrócona wersja, raczej nie działa.
OutOfBody - Pomaga wyjść z ciała, OOBE w 98% działa.
GateOfHades - To jest przejebane. Trwa 45 (?) minut, ja wytrzymałem 20. Wydawało mi się, że ludzie się palą, słychać jakieś dziwne krzyki, cerber 3 głowy pies, każdemu odgryza głowe, robi most z martwych ludzi, potem po nim przechodzi i wszystko się zapala.
HandOfGod - Objawy: Schizofrenia, wydawało mi się, że ktoś mi po chacie łazi, w ok. 20 minucie miałem problemy z oddychaniem, nie mogłem oddychać po 10 sek. w odstępach ok. 5 sek.
Dzisiaj potestuje pare innych dosów, a na spanie zapuszcze sobie tym razem Black Sunshine. Potem może Masochist.
FranklinWNC
24-01-2009, 19:56
http://idoser07.blogspot.com/ szukiej
Macie Lucide Dream w formacie MP3 ?
Chytej:
http://w15.easy-share.com/7914201.html
Chyba jest w mp3.
stefanosk
24-01-2009, 20:04
gówno jakich mało. nie działa, a jeszcze łeb od tego ustrojstwa boli. wole sie piwa napić.
działa, jak sie chce to działa
musisz sie wsłuchać w dźwięk, zrelaksować, zamknąć oczy
na początku też nie działały na mnie ale teraz fajna frajda z tego :D
Stefano alkoholu nie sluchej bo nie działo wcale
ostro na początku myślałem ze to jakieś sranie w banie ale skoro tylu forumowiczów chwali to nie omieszkam wypróbować , polecacie coś ? i skąd to wziąść ?
http://rapidshare.com/users/QSBBNZ
ja właśnie skończyłem hash. na słuchawkach, leżąc, słuchajac tylko dźwięków i kurwa nie dość, że chujnia to jeszcze przez to straciłem troche meczu JUVE
tez skonczylem hash gówno gówno i jeszcze raz gówno tylko łeb boli.. ;/
jednak wzialem tego Kajutkowego Lucid dream
nie wiem miałem po tym zasnąć czy co?
tylko czasem jak sie ma zamknięte oczy to widac taki jakby gwiazdeczki to z tych gwazdeczek jeden motyw: Piesek leszek zjadający jabłkoi a 2 to obracające się czaszka z avatara Basa, pod koniec uczucie jakbym mi troche lóżko odjechało do tyłu a tak to nic
mówicie ze trzeba pare dosów zeby coś zaczęło kopać, to jutro jeszcze se coś pocisne
aha no i teraz lepsze samopoczucie, trochę śmiać mi się chce
tylko czasem jak sie ma zamknięte oczy to widac taki jakby gwiazdeczki to z tych gwazdeczek jeden motyw: Piesek leszek zjadający jabłkoi a 2 to obracające się czaszka z avatara Basa, pod koniec uczucie jakbym mi troche lóżko odjechało do tyłu a tak to nic
mówicie ze trzeba pare dosów zeby coś zaczęło kopać, to jutro jeszcze se coś pocisne
to mocne musi być
aha no i teraz lepsze samopoczucie, trochę śmiać mi się chce
Tego się słucha zaraz przed pójściem spać. Ma się potem świadome sny.
A nie będzie po tym pieroństwie jeszcze bardziej porytych snów? ;-)
Anty rUCH
24-01-2009, 20:55
Ja spróbowałem sobie MarijuanaQH i miałem coś takiego , ze po ok.5 min dostałem lekkich dreszczy i się dosyć mocno poschizowalem. Serce mi dosyć mocno waliło. Ze strachu otworzyłem oczy, bo nie wiedziałem co się dzieje. Jak słuchałem tego dalej to już mi nic nie było. Sadze , ze to właśnie wtedy na mnie zaczęło działać i gdybym dalej leżał to byłby z tego normalny efekt, ale pewny do końca nie jestem...
jak ktoś ma dosa
gate of hades i LSD to niech wrzuci na jakiś server, bo podobno mocny w chuj
jutro na odstrzał LSD
czarny1125
25-01-2009, 03:58
daego to ludzie jeszcze nie wymyślą !
ja sie boje takich wynalazków , poczekam pare lat na to czy wam sie w głowach nie popi...li od tych fal i wtedy sobie zapodam draga:lol2:
stefanosk
25-01-2009, 07:16
IGREK na tej stronie masz wszystko http://idoser07.blogspot.com/
po wczorajszym LD, zajebiscie mi sie spalo, i nawet zapamietalem dwa sny :)
robił ktoś z was tego Gate of hades?
jakie wrażenia
Ja robiłem. Opisywałem już.
GateOfHades - To jest przejebane. Trwa 45 (?) minut, ja wytrzymałem 20. Wydawało mi się, że ludzie się palą, słychać jakieś dziwne krzyki, cerber 3 głowy pies, każdemu odgryza głowe, robi most z martwych ludzi, potem po nim przechodzi i wszystko się zapala.
wczoraj robiłem LD przed snem i nie zapamietałem zadnego snu
Miłosz1964
25-01-2009, 11:50
krzich nie oczekuj ze wszystko przyjdzie od razu...
a byda po tym furgoł po izbie??:lol2:zaroz to sciongom ,zaciepna se dziś na spanie+4-pak:hihi:
BRANIK_GT
25-01-2009, 14:49
Ja dałem se cokaine i teraz mnie tak łe boli...
Ale odlot był I klasa naprawde...
Trzeba dobrze się odprężyć i pozwolić na stymulowanie po 10min efekt sam przyjdzie
za 1 razem jebło? czy już wcześniej próbowałeś?
vAn Daal
25-01-2009, 15:04
ma ktos jakis inny link do tego programu, bo mi nie łazi:/
ma ktos jakis inny link do tego programu, bo mi nie łazi:/
sciagaj te w mp3 z tego bloga
vAn Daal
25-01-2009, 15:39
i normalnie otwarzac np w winampie??
jak sciagasz w mp3 to tak
a jak w bgr to Idoserem
Misiek1964
25-01-2009, 15:49
IGREK na tej stronie masz wszystko http://idoser07.blogspot.com/
Może to ktoś na coś inne niż rapid wrzucić??
vAn Daal
25-01-2009, 15:50
aha dzieki:piwo:
broda1981
25-01-2009, 19:19
świtna sprawa tylko albo za głupi jestem albo nie moge ściągac bez płacenia.................
świtna sprawa tylko albo za głupi jestem albo nie moge ściągac bez płacenia.................
http://idoser07.blogspot.com/
tu masz w mp3
Anty rUCH
25-01-2009, 19:32
Probowalem sobie quickhappy i nic nie odczulem, pomimo pelnego relaksu i dobrych sluchawek.
dopiero tera skumalem ten temat i przeczytalem caly, az nie wierze w to co czytam - ze od sluchania jakichs dzwiekow mozna dostac jakiejs porytej bani w stylu piekla :szok: ja tam czesto zasypiam przy wlaczanej muzie i tez jest wporzo hehe a najlepiej jest przyjsc po alko i zaciepnac se jakies techno itp :hihi:
wytestuje to w tym tygodniu, ale powaznie tylko sluchawki wchodza w gre ? jak tak to chujowo bo nie mam
Bo quickhappy działa tylko na niektórych. Na mnie np. w ogólnie nie działają dosy po 10 minut.
dopiero tera skumalem ten temat i przeczytalem caly, az nie wierze w to co czytam - ze od sluchania jakichs dzwiekow mozna dostac jakiejs porytej bani w stylu piekla :szok: ja tam czesto zasypiam przy wlaczanej muzie i tez jest wporzo hehe a najlepiej jest przyjsc po alko i zaciepnac se jakies techno itp :hihi:
wytestuje to w tym tygodniu, ale powaznie tylko sluchawki wchodza w gre ? jak tak to chujowo bo nie mam
Tak tylko słuchawki, sorry za double post.
broda1981
25-01-2009, 19:51
Serio słuchawy to mus? bo mam głosniory 5.1 i mikro to niemam szans?
Akurat chciałem to ściągnąć, kiedy okazało się że strona http://idoser07.blogspot.com/ nie działa. Też tak macie czy ino ja? BTW może ktoś wrzucić na forum paczkę z mp3 z tym gawnem ?
Momo_Group
25-01-2009, 20:16
Mi strona działa normalnie.
Słuchałem dzisiaj Hasha i Cocaine... i chuj. Straciłem 25 minut i nic nie poczułem. Powiedzcie mi jak tego słuchać bo może coś źle robie. Zgasiłem światło w pokoju położyłem się na łóżku założyłem słuchawki i odpaliłem. Zrelaksowałem się, wczułem się pięknie i dupa.
Momo bo mosz leżeć a niy leżeć i bawić sie lulokiym:hihi: zaroz se to zaciepna bo cisna w piyrze
Momo_Group
25-01-2009, 21:48
PePe ja słuchałem Hasha a nie OrgashHQ (chociaż muszę spróbować) :P
Momo_Group
25-01-2009, 21:49
*OrgasmHG
*OrgasmHG
nie działa :hihi: ;)
Ania Ty bolca poszukaj a nie mp3
mam, tak se ino z ciekawości sprawdzam :zabki:
uoooo czyzby klopoty lozkowe ?
Cos mi sie wydaje, ze jakas 3 osoba sie wtraci i nie bedzie kulturalna :))))
Jak ktoś ma Więcej tego pościąganego to niech to spakuje i wciepnie kajś na serwer
Lars Ulrich
25-01-2009, 22:45
Cos mi sie wydaje, ze jakas 3 osoba sie wtraci i nie bedzie kulturalna :))))już W. jakimś temacie osoba ta sie podgrzała na Alena nie ? :hihi: teraz będzie ostrzej :hihi::lajkonik:
Tak:)
http://www.sendspace.com/file/k5uhcs macie paczke idosera z 206 dosami
a tu macie instrukcje
1. Instalujemy program zIDoser v4.5.exe
2. Otwieramy go i przechodzimy w Options, następnie klikamy Associate, a następnie Tak
3. Instalujemy cracka z IDoser Crack v4 i 4.5.exe
4. Otwieramy go i przechodzimy w Help, następnie klikamy Associate, a następnie Tak
5. Restartujemy kompa.
6. Instalujemy Paczka 206 Doserów.exe
7. Otwieramy Dosera Marijuana.drg, jeżeli ten zadziała to znaczy że wszystko jest w pełni zcrackowane :-)
Potzrebował bym to bardziej w formacie Mp3
możesz sobie sam przerobic
SBagen tym programem najpierw na wav a potem na mp3
ło żić to jest rozczas! ino mnie sranie po tym łapło
ło żić to jest rozczas! ino mnie sranie po tym łapło
Mistrz... :lol3:
XXX_FCHL
26-01-2009, 12:56
mozesz to wrzucic gdzie indziej bo mi antywirus blokuje sendspace.com?
WajdzikGKS
28-01-2009, 00:32
kiedy
WajdzikGKS
28-01-2009, 00:35
sorry za posta wyżej przypadkowo nacisłem enter ... Kiedys kumpel gadał mi ze teestował hand of god i że bania kozacka na max ale na mnie nie działa 2 razy po pół godziny słuchałem i nic;////
broda1981
28-01-2009, 09:41
mozesz to wrzucic gdzie indziej bo mi antywirus blokuje sendspace.com?
Przecież możesz wyłączyć antyvira .......
Jaworzno
28-01-2009, 12:44
Przesluchalem tego Hashu i chuj z tego jest
Przesłuchałem wszystkie oznaczone jako bardzo silne i nic ....
Anty rUCH
28-01-2009, 13:13
Na każdego działa inaczej...na mnie np. też nie działają pewne dosy. Dopiero po kilku przesłuchaniach zadziałało na mnie MarijuanaQH. Podobno trzeba zaczynać od tych najsłabszych, a poźniej stopniowo przechodzić dosilniejszych, bo inaczej w ogóle nie zadziała.
WajdzikGKS
28-01-2009, 14:31
no nie wiem sprobuje jeszcze raz od slabszych :P
Jaworzno
28-01-2009, 14:44
no nie wiem sprobuje jeszcze raz od slabszych :P
Pierdol to, kup sobie lepiej:huh:
Odświeżam hehe :D Ma ktoś te dosery w mp3?
Kajut olej to, lepiej wydaj te 30zł
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.