PDA

View Full Version : Wasza prawda wasze sumienie

Greyhound88
13-01-2009, 22:24
zalogowalem sie tu nie dlatego zeby sobie pogadac nie dlatego ze nie mam co robic tylko dlatego ze mnie kilka rzeczy wku*wia ! nie reprezentuje ani pogladow ogolu ani swojego osiedla tylko swoje wlasne. 1sza rzecz: od kiedy jezdze do zabrza w oczy rzuca sie jedna rzecz WASZE LENISTWO (Gieksiarzy ogolem) no ku*wa jak mozna pozwolic sobie na to zeby w centrum katowic, brynowie, dworcu, dabie (przy stadionie), silesi i reszcie innych ktorych nie zobaczylem byly wrzuty z ruchu ?? pytam sie mamusia wam raczek nie dala ? Czemu niektorych ludzi to rusza i z innych dzielnic przyjezdzaja zeby 2 , 3 wyrazy zamazac ?? Co z was za fantycy jak mozecie zniesc dupna erke przed swoim oknem he ? wszyscy sobie robia koszulki kupuja szaliki bluzy i co dalej ? pomazane grafy sa w katowicach moze za to byscie sie najpierw wzieli a taka prawda ze kazdy ma to w dupie wolicie se isc sie napic pobawic zesrac sie nawet ale te napisy byly i beda i kazda kibic co sobie przechodzi kolo takiego napisu widzi wlasnie nasz fanatyzm 2ga rzecz : w CENTRUM nie ma to jak koles w bluzie z ruchu, szaliku z tychow czy jeszcze innej druzyny smyczki czapki rekawiczki bla bla bla do wyboru do koloru. Teraz ja sie pytam sumienia kazdego z was jak ku*wa krzyczycie na meczu je*ac ruch je*ac tychy.. to albo sie nie krzyczy wogole albo sie robi to co sie mowi nie ?? to zalezy czy sie ma honor czy nie.. Ja wiem wiekszosc z was powie jakie koszulki jakie barwy.. Ale chlopcy nie oszukujmy sie ! prawda jest taka ze Mam szacunek do Juniora bo kiedys ktos zaczal na blaszoku spiewac "cala polska o tym wie widzew z ruchem.... " ja to podchwycilem a on do mnie: zamknij pysk ! wtedy sie wkurwilem ze mi tak mowi ale teraz juz wiem o co mu chodzilo ( nie byl to mecz z widzewem). Wiecie czemu te wszystkie lajzy sie tak panosza? bo zamiast zrobic to co trzeba to wlasnie wielce krzyczycie na meczu jebac... a potem udajecie ze nie widzicie. Mowie prawde dlatego tych wszystkich co sa wielkimi hools, anty ruch i innych teraz to boli albo sie na mnie wkurza i zaczna wypisywac na forum bo nic innego nie umieja tylko bluzgac po necie na innych i inne kluby.( JAK NIE MASZ CO ROBIC W DOMU TO ZNAJDZ SOBIE DZIEWCZYNE ALBO ZWAL CO MASZ ZWALIC A NIE WYSTAWIAJ NAPINEK NA YOUTUBE ) 3cia Jak wychodzisz czasem z domu w barwach swojego klubu to zastanow sie raz a potem drugi a potem jeszcze trzeci czy jezeli ktos ci powie sciagaj to to zrobisz czy nie. Albo jestes kibicem i masz honor albo go nie masz i nie zakladaj barw. Wiem ze mozecie po mnie pojechac ale to nie jest apel tylko przejaw mojego wku*wienia
i mozecie teraz mnie zjesc za to ze powiedzialem prawde.Nikt nie musi byc kozakiem, nikt nie musi cwaniaczyc, mozna byc normalnym kolesiem ktory jako tako walczy o honor swojego klubu w ten czy inny sposob jak nie moze ktos podolac najprostszym wymaganiom to niech po prostu siadze se przed TV albo playu i po sprawie I niech se raz na rok pojdzie na mecz na glowna posiedziec ( nie zebym mial cos do kibicow co siedza na glownej ). Przeciez kazdy ma swoje talenty nie ? Ja nie jestem chuliganem ale zwyklym kibicem wiec nie bede sie wypowiadal na tematy hools. Takze wezcie dupy w troki i do cholery zamiast siedziec przy komputerze zrobcie cos dla swojego klubu.
zeby nie bylo DLA CHLOPAKOW KTORZY COS ROBIA DLA GIEKSY I DLA SWOJEGO MIASTA ORAZ ULTRASOW .SZACUNEK.

SI1964
13-01-2009, 22:36
dobrze godo, te napisy kuRw trzeba zamazywać ! i tak samo ludzie w innych barwach, notorycznie sie szwędają po centrum w różnych barwach, ino w centrum coś zrobić to przypału można nałapać...

Pucha
13-01-2009, 22:43
SI1964, prawda jest znacznie bardziej bolesna...

PiekarskiGieKSiarz
13-01-2009, 23:04
Centrum Katowic to troche inna sprawa. Jest to centrum całego regionu, w ciagu dnia cala metropolia zjezdza tu sie do szkół do pracy. Przechodząc przez stawowa zapewne otacza nas 10% ludzi z samych Katów a reszta to "przybysze". Trudno troche nad tym zapanować kto tu sie przewija w ciagu dnia. Wrzuty na innych dzielnicach to fakt inna bajka. na Bytkowie mimo ciezkiej sytuacji nawet se chopy jako tako radza. Oczywiscie zawsze moze byc lepiej, ale kazdy wie jak jest.

donald
13-01-2009, 23:05
sporo racji ma chłopak.
to właśnie jest tłum - na meczu każdy jest chojrak i bohater, jak sam idzie ulicą, to już głowa spuszczona i krótkie nóżki - żeby tylko nikt nie zauważył.

oczywiście, nie dotyczy to wszystkich, ale sporej części.

SI1964
13-01-2009, 23:21
a jo tez znom poru co wielkie kozaki jak byli w Katowicach, a jak przyszło co do czego na Siemcach to stali zamiast pomóc...

królik
13-01-2009, 23:25
trzeba się mobilizować na każdym kroku.

ps. dlatego cenie stare czasy że barwy to było naprawdę coś a teraz, młodzież wychodzi z założenia że jak straci to może sobie kupić nowe ...

Joanna23
13-01-2009, 23:40
Na przestanku w Piotrowicach stała młoda dziewczyna w szaliku ruchu, no i co jaj jej zrobię. Troszkę nie moje klimaty krojenie szali itd itp Razi i to bardzo, zresztą temat nie na forum...więc rozwijać za bardzo nie będę

whyduck
14-01-2009, 00:00
wydłubać suce oczy

:cham:

BRANIK_GT
14-01-2009, 07:44
Prosty przykład:
Idźcie se do Silesii i popatrzcie jak kurde bujają sie kolesie w różnych ciekawych niebieskich gadżetach po sklepach.
Czasem jak pujde z kumplem to i sie pogoni kogoś w salu Widzewa ale jak jestem z matką i z dzieckiem to kuje w oczy jak nie wiem.
Tak samo Auchan - market między Załężem i Tauzenem a w środku plejada gwiazd jakby był na Batorym
Szaberplac na Załężu - koleś w koszulce R se ofen na samym wejsciu buty sprzedaje.

To nieprawda że w Centum jest najgorzej - sam widziałem jak koleś w czapce R dostał koło dworca bombe
Acha
Jak GKS Tychy gra na Satelicie go grupki po 5-6 osób w szalach ofen se dryptają po Koszutce albo pod SuperJednostką i pytają sie jeszcze kaj tu idze piwo kupić - to nie są żarty

Joanna23
14-01-2009, 07:54
no widzicie jak różnorodnie, dla każdego coś dobrego...a jednak niebieskie Katowice :/

Mateusz
14-01-2009, 08:09
Pierdolisz...

Rzygac sie chce jak slysze Niebieskie Katowice kurwaaaaaaaaaa

boll99
14-01-2009, 08:17
trzeba się mobilizować na każdym kroku.

ps. dlatego cenie stare czasy że barwy to było naprawdę coś a teraz, młodzież wychodzi z założenia że jak straci to może sobie kupić nowe ...

te czasy juz nie wroca, kazdy mial swoj wlasny szalik, jeden jedyny, unikatowy, najlepszy... zycie za niego by oddal

Joanna23
14-01-2009, 08:23
Mateusz, ja też czuje dyskomfort jak słyszę i widzę ten bajzel, ale co mnie do tego Pozdro

Mateusz
14-01-2009, 08:26
Jaki bajzel gdzie Ty go widzisz no powiedz mi? zobacz na Twoje Piotrowice nie widac poprawy?

Piszac Niebieskie Katowice tylko nas osmieszacie przed wszystkimi a im pomagacie.

Rolmops
15-01-2009, 16:38
Prosty przykład:
Idźcie se do Silesii i popatrzcie jak kurde bujają sie kolesie w różnych ciekawych niebieskich gadżetach po sklepach.
Czasem jak pujde z kumplem to i sie pogoni kogoś w salu Widzewa ale jak jestem z matką i z dzieckiem to kuje w oczy jak nie wiem.
Tak samo Auchan - market między Załężem i Tauzenem a w środku plejada gwiazd jakby był na Batorym
Szaberplac na Załężu - koleś w koszulce R se ofen na samym wejsciu buty sprzedaje.

To nieprawda że w Centum jest najgorzej - sam widziałem jak koleś w czapce R dostał koło dworca bombe
Acha
Jak GKS Tychy gra na Satelicie go grupki po 5-6 osób w szalach ofen se dryptają po Koszutce albo pod SuperJednostką i pytają sie jeszcze kaj tu idze piwo kupić - to nie są żarty

A ja tam w Silesii nigdy nie widziałem nic niebieskiego,ostatnio spotkałem za to ekipe w bluzach Gieksy i morda mi sie cieszyła! Co do reszty nie bede się wypowiadał bo to nie jest temat na forum.
Pozdrawiam