Greyhound88
13-01-2009, 22:24
zalogowalem sie tu nie dlatego zeby sobie pogadac nie dlatego ze nie mam co robic tylko dlatego ze mnie kilka rzeczy wku*wia ! nie reprezentuje ani pogladow ogolu ani swojego osiedla tylko swoje wlasne. 1sza rzecz: od kiedy jezdze do zabrza w oczy rzuca sie jedna rzecz WASZE LENISTWO (Gieksiarzy ogolem) no ku*wa jak mozna pozwolic sobie na to zeby w centrum katowic, brynowie, dworcu, dabie (przy stadionie), silesi i reszcie innych ktorych nie zobaczylem byly wrzuty z ruchu ?? pytam sie mamusia wam raczek nie dala ? Czemu niektorych ludzi to rusza i z innych dzielnic przyjezdzaja zeby 2 , 3 wyrazy zamazac ?? Co z was za fantycy jak mozecie zniesc dupna erke przed swoim oknem he ? wszyscy sobie robia koszulki kupuja szaliki bluzy i co dalej ? pomazane grafy sa w katowicach moze za to byscie sie najpierw wzieli a taka prawda ze kazdy ma to w dupie wolicie se isc sie napic pobawic zesrac sie nawet ale te napisy byly i beda i kazda kibic co sobie przechodzi kolo takiego napisu widzi wlasnie nasz fanatyzm 2ga rzecz : w CENTRUM nie ma to jak koles w bluzie z ruchu, szaliku z tychow czy jeszcze innej druzyny smyczki czapki rekawiczki bla bla bla do wyboru do koloru. Teraz ja sie pytam sumienia kazdego z was jak ku*wa krzyczycie na meczu je*ac ruch je*ac tychy.. to albo sie nie krzyczy wogole albo sie robi to co sie mowi nie ?? to zalezy czy sie ma honor czy nie.. Ja wiem wiekszosc z was powie jakie koszulki jakie barwy.. Ale chlopcy nie oszukujmy sie ! prawda jest taka ze Mam szacunek do Juniora bo kiedys ktos zaczal na blaszoku spiewac "cala polska o tym wie widzew z ruchem.... " ja to podchwycilem a on do mnie: zamknij pysk ! wtedy sie wkurwilem ze mi tak mowi ale teraz juz wiem o co mu chodzilo ( nie byl to mecz z widzewem). Wiecie czemu te wszystkie lajzy sie tak panosza? bo zamiast zrobic to co trzeba to wlasnie wielce krzyczycie na meczu jebac... a potem udajecie ze nie widzicie. Mowie prawde dlatego tych wszystkich co sa wielkimi hools, anty ruch i innych teraz to boli albo sie na mnie wkurza i zaczna wypisywac na forum bo nic innego nie umieja tylko bluzgac po necie na innych i inne kluby.( JAK NIE MASZ CO ROBIC W DOMU TO ZNAJDZ SOBIE DZIEWCZYNE ALBO ZWAL CO MASZ ZWALIC A NIE WYSTAWIAJ NAPINEK NA YOUTUBE ) 3cia Jak wychodzisz czasem z domu w barwach swojego klubu to zastanow sie raz a potem drugi a potem jeszcze trzeci czy jezeli ktos ci powie sciagaj to to zrobisz czy nie. Albo jestes kibicem i masz honor albo go nie masz i nie zakladaj barw. Wiem ze mozecie po mnie pojechac ale to nie jest apel tylko przejaw mojego wku*wienia
i mozecie teraz mnie zjesc za to ze powiedzialem prawde.Nikt nie musi byc kozakiem, nikt nie musi cwaniaczyc, mozna byc normalnym kolesiem ktory jako tako walczy o honor swojego klubu w ten czy inny sposob jak nie moze ktos podolac najprostszym wymaganiom to niech po prostu siadze se przed TV albo playu i po sprawie I niech se raz na rok pojdzie na mecz na glowna posiedziec ( nie zebym mial cos do kibicow co siedza na glownej ). Przeciez kazdy ma swoje talenty nie ? Ja nie jestem chuliganem ale zwyklym kibicem wiec nie bede sie wypowiadal na tematy hools. Takze wezcie dupy w troki i do cholery zamiast siedziec przy komputerze zrobcie cos dla swojego klubu.
zeby nie bylo DLA CHLOPAKOW KTORZY COS ROBIA DLA GIEKSY I DLA SWOJEGO MIASTA ORAZ ULTRASOW .SZACUNEK.
i mozecie teraz mnie zjesc za to ze powiedzialem prawde.Nikt nie musi byc kozakiem, nikt nie musi cwaniaczyc, mozna byc normalnym kolesiem ktory jako tako walczy o honor swojego klubu w ten czy inny sposob jak nie moze ktos podolac najprostszym wymaganiom to niech po prostu siadze se przed TV albo playu i po sprawie I niech se raz na rok pojdzie na mecz na glowna posiedziec ( nie zebym mial cos do kibicow co siedza na glownej ). Przeciez kazdy ma swoje talenty nie ? Ja nie jestem chuliganem ale zwyklym kibicem wiec nie bede sie wypowiadal na tematy hools. Takze wezcie dupy w troki i do cholery zamiast siedziec przy komputerze zrobcie cos dla swojego klubu.
zeby nie bylo DLA CHLOPAKOW KTORZY COS ROBIA DLA GIEKSY I DLA SWOJEGO MIASTA ORAZ ULTRASOW .SZACUNEK.