View Full Version : Szukam/Proszę o pomoc itp.
Strony :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
Toczmek89
27-12-2011, 20:59
hmm ja bylem u lekarza medycyny pracy na mickiewicza o ile dobrze pamietam. teraz mam ksiazeczke w dupie bo i tak do chuja mi jest przydatna :cham:
na PCK do przychodni do lekarza medycyny pracy (jesli dobrze pamietam 3 pietro)
dzięki za wskazówki dotyczące tych kawiarni :)
Toczmek Ty pewnie będziesz wiedział.
Mam vouchery do cinema city, na odwrocie jest napisane, że nie obowiązują one na filmy zastrzeżone przez dystrybutora czy jakoś tak. I teraz pytanie, które to są te zastrzeżone i czy obowiązuje to na 3d?
Toczmek89
28-12-2011, 15:52
hmm no w sumie wiekszosc filmow jest zastrzezonych przez dystrybutora... ale to na okres 2 tygodni najczesciej, lub jak jakas mega premiera to na miesiac. Jaki kolor ma ten voucher i czy jest jakis dopisek na nim ? to sie dowiem wszystkiego na ten temat jutro bo akurat bede w cc
wojtaskatowice
28-12-2011, 17:23
Orientuje się ktoś czy w spodku przed slizgawką można rzucić szlif na łyżwy ???
program do konwersji z rmvb ,mkv na dvd ewentualnie vcd,divix jakis dobry i wersja pełno ,poradzi ktoś?
jackss99
28-12-2011, 20:44
moge tanio cos przywiezc z Nysy lub Myslenic-paczka, koperta, paleta.codziennie.
w razie czego pw
Chcę kupić kilka rzeczy z http://www.jdsports.co.uk.
Czy ktoś wie ile kosztuje wysyłka z tej strony do Polski?
Mógłby ktoś pomoć mi wypełnić te luki,ponieważ nie chcę sie pomylić,a sa to zapewne dane do wysyłki:
http://img822.imageshack.us/img822/4453/82681768.jpg
I kolejne pytanie,czy zaznaczone pole to jest rozmiarówka do wszystkich marek oprocz canterbury,mlb (np.dla nike nie widzę osobnej)
http://img716.imageshack.us/img716/1786/93342575.jpg
Co do drugiego to tak. Rozmiarowka dotyczy wszystkich ubran proccz tych dwoch firm ktore sa podane osobno.
Co do pierwszego to:
Flat: podajesz numer mieszkania
House number: numer domu
Street: ulica
Town/city: miasto
County: u nas to bedzie wojewodztwo, ale nie ma gwiazdki to mozesz olac
Post code: kod pocztowy. Tu mozesz miec problem, bo czasem te formularze nie przyjmuja innego typu kodow niz brytyjski, ale sprawdz moze wejdzie
Contact number: numer kontaktowy np. komorki
Co do kosztu przesylki to £4.99
Jest tu jakiś specjalista z Aviva (CU)? Mam parę pytań dotyczących ubezpieczenia.
Ma ktoś może filmik antyspamowy z filmu underground?
Scena z baru jak się w specyficzny sposób leją po pysku i ci co wygrywaja sąadminem i modem a reszta to spam, filmik był zajebisty, ma ktoś to?
http://www.youtube.com/watch?v=rFNjJRsGHXI
o tą scene mi chodzi, tylko że tą przeróbke z napisami w stylu "ban dla każdego!" ;)
Ma ktoś do pochytania taniej jakieś ciuchy firmowe? Głownie mi o bluzy i koszulki chodzi :) PW
szukam kontaktu do pracownika stacji Orlen - jak ktoś tam robi albo zna kogoś, to proszę o kontakt :)
Artur1964
02-01-2012, 13:53
Jest jakiś programik do kontroli spamu na forum. Mam forum na ligspace.pl do ligi koszykówki i ciągle wpisują mi się jakieś gówna. Robie porządek i zaś to samo.
Pany,mam problem z sluchawkami.
Jedna sluchawka działa,a drugie nie.Dopiero jak poruszam kablem to działają oby dwie,ale
nie widze zeby kabel był przerwany.
tymbardziej szkoda słuchawek,bo troche za nie dalem...
Pany,mam problem z sluchawkami.
Jedna sluchawka działa,a drugie nie.Dopiero jak poruszam kablem to działają oby dwie,ale nie widze zeby kabel był przerwany.
tymbardziej szkoda słuchawek,bo troche za nie dalem...
Takie rzeczy zazwyczaj dzieją się przy wtyku - przez co gołym okiem jakichś przerw na kablu nie widać.
Ja kiedyś tak miałem to oddałem je do jakiegoś osiedlowego sklepiku i gość mi tam podmienił sam wtyk za kilka złotych. Trochę dzięki temu jeszcze pociągnęły...
BRANIK_GT
03-01-2012, 16:28
Potrzebuje z IPLA ściągnąc filmik.
Próbowałem czytac różne sposoby na forach ale tylko se trojanów naściągałem, także jak ktoś ma jakiś sprawdzony sposób to prosze o podanie go.
korzysta ktoś z UPC i własnego rutera i jest w stanie pomóc przy konfiguracji?
SYLWIA OCIEPKA
05-01-2012, 11:19
poszukuję kogoś zaznajomionego w temacie ZIELONA SZKOŁA.... Magda sama jechać nie może,bo ma toczenia co 2 dni- toczeń nie podejmie się się pielęgniarka,która jeździ ze szkoły ..NIE WEZMĘ TAKIEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI NA SIEBIE...... więc jadę ja albo nie jedzie Magda, A CHCE BARDZO. dziś będąc w szkole dowiedziałam się,że mimo choroby itd muszę za siebie zapłacić całość a tjs na ten rok grubo ponad tysiąc zł a na przyszły zapewne parę stówek więcej,ale pytanie mam czy chociaż dofinansowanie jakie mają dzieci i nauczyciele,którzy w sumie jako opiekunowie i tak jadą za darmo-typu urząd miasta czy ekologia dostanę? w szkole nie wiedzą,bo nie mieli takiej sytuacji. może ktoś coś wie albo ma kogoś w ... w sumie nie wiem jakiś ZNP lub coś innego z edukacją związane... sama nie wiem gdzie mam się dowiadywać? z góry dziękuję...
Miłosz1964
05-01-2012, 14:26
Przyjme jakiegoś kompa na chodzie.
Byle pociagnal stary program Cool Edit i mial karte dzwiekowa sprawna i wejscia na minijacki tez sprawne
Za krate browarow :)
Jak będzie aktualne w następnym tygodniu, to odezwij się - może będę coś miał na zbyciu.
Chudy NFG
05-01-2012, 23:49
poszukuję kogoś zaznajomionego w temacie ZIELONA SZKOŁA.... Magda sama jechać nie może,bo ma toczenia co 2 dni- toczeń nie podejmie się się pielęgniarka,która jeździ ze szkoły ..NIE WEZMĘ TAKIEJ ODPOWIEDZIALNOŚCI NA SIEBIE...... więc jadę ja albo nie jedzie Magda, A CHCE BARDZO. dziś będąc w szkole dowiedziałam się,że mimo choroby itd muszę za siebie zapłacić całość a tjs na ten rok grubo ponad tysiąc zł a na przyszły zapewne parę stówek więcej,ale pytanie mam czy chociaż dofinansowanie jakie mają dzieci i nauczyciele,którzy w sumie jako opiekunowie i tak jadą za darmo-typu urząd miasta czy ekologia dostanę? w szkole nie wiedzą,bo nie mieli takiej sytuacji. może ktoś coś wie albo ma kogoś w ... w sumie nie wiem jakiś ZNP lub coś innego z edukacją związane... sama nie wiem gdzie mam się dowiadywać? z góry dziękuję...
poszlo PW
Siemanko
"Dorośli - jak sprostać potrzebom, motywować i skutecznie uczyć" in english będzie to "Adults - how to equal needs, motivate and teach effectively"?
Pierdole te translatory wszystkie bo tłumaczą jak im się podoba.
Generalnie mam trochę zabawy z tym angielskim, więc jak ktoś jest chętny do pomocy, to proszę o PW.
mixer1964pl
06-01-2012, 19:55
Translatory tłumaczą słowa, nie zdania i dlatego wychodzą "kwiatki"..jest jakiś specjalny program do tłumaczenia zdań,ale o tym niech się wypowiedzą koledzy co się bardziej znają...:)
Gdzie w katowicach jest jakiś dobry fotograf,który zrobi zdjęcia do dowodu osobistego,w jakiś normalnych cenach:) i jak jest otwarty?
"Dorośli - jak sprostać potrzebom, motywować i skutecznie uczyć" in english będzie to "Adults - how to equal needs, motivate and teach effectively"?
how to equal to needs.
Lepszym slowem bedzie raczej efficiently niz effectivly
Ważna sprawa
W poniedziałek rano muszę wysłać monitor LCD kurierem, nie posiadam po nim opakowania.... nigdy nie wysyłałem tak delikatnej rzeczy, wie ktoś może czy UPS/DPD itd oferują pakowanie i ile to kosztuje, badź ile kosztuje pakowanie w Mail Boxes, ewentualnie gdzie zakupie odpowiedni karton pod LCD, pianke, folie bombelkową itd.
Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
W DPD z opakowań kurier ma ze sobą jedynie foliopak albo kopertę tekturową. Monitor sobie musisz sam zapakować i zabezpieczyć.
jackss99
07-01-2012, 12:27
idz pod smieci pod marketem, wybierz najlepszy karton, do srodka wsadz gazety i porób jakies scianki z innych kartonow i da rade. Do wysylki dodaj uwaga szkło i ubezpiecz to.
Do jakiego miasta wysylasz?
W butelkach po Jackach Danielsach są takie małe kuleczki (dokładnie w tym "lejku" ) jakby ktoś miał niepotrzebne te kuleczki to przyjmę.
BRANIK_GT
07-01-2012, 15:59
http://www.youtube.com/watch?v=IzwPnHAjdGo
Szukam 6-odcinków tego ma ktoś pochytac za browary ?
SYLWIA OCIEPKA
07-01-2012, 20:13
mogę prosić o zagłosowanie na naszego ulubionego pana Magdy z przedszkola? DZIĘKUJEMY:)
http://myslowice.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1225325,czlowiek-roku-2011-w-myslowicach-glosowanie-marek-jalowiecki-songwriter-i-wokalista-takich-zespolow-jak-delons-ladislav-general,galeria,1957045,id,t,tm,zid.html
Jeśli ktoś z was będzie miał niepotrzebne korki z plastikowych butelek , to bardzo proszę w imieniu psiaków ze schroniska na Milowickiej o zbieranie ich . Można zawieźć je osobiście do schroniska lub jakoś do mnie i ja je zawiozę :fly:
Pieniążki za korki będą przeznaczone na nowy wybieg dla piesków , a na prawdę przyda im się ...
w razie pytań PW
SYLWIA OCIEPKA
07-01-2012, 20:49
Jeśli ktoś z was będzie miał niepotrzebne korki z plastikowych butelek , to bardzo proszę w imieniu psiaków ze schroniska na Milowickiej o zbieranie ich . Można zawieźć je osobiście do schroniska lub jakoś do mnie i ja je zawiozę :fly:
Pieniążki za korki będą przeznaczone na nowy wybieg dla piesków , a na prawdę przyda im się ...
w razie pytań PW
mam w domu 3 reklamówki duże,u nas w szkole zbierali na wózek inwalidzki dla chłopca,ale nie wiem czy to nie było do końca roku,a mi dali je przedwczoraj w pracy dopiero,jeśli się okaże,że tak to je oddam.w poniedziałek się dowiem w szkole i dam Ci znać.
mam w domu 3 reklamówki duże,u nas w szkole zbierali na wózek inwalidzki dla chłopca,ale nie wiem czy to nie było do końca roku,a mi dali je przedwczoraj w pracy dopiero,jeśli się okaże,że tak to je oddam.w poniedziałek się dowiem w szkole i dam Ci znać.
Okej , dziekuję :kwiaty:
jackss99
07-01-2012, 21:11
Panie i panowie, ma ktoś pojęcie o SAP???
PW, mam pare pytań
Panie i panowie, ma ktoś pojęcie o SAP???
Pracuje troche w SAPie, ale z tego co się orientuje to jest trochę mutacji...
Daj pytania: spróbuje pomóc.
Gdzie w katowicach jest jakiś dobry fotograf,który zrobi zdjęcia do dowodu osobistego,w jakiś normalnych cenach:) i jak jest otwarty?
tydzień temu robiłem na Placu Miarki naprzeciw WBK, zapłaciłem chyba 17zł za 4 zdjęcia, wszystko wydane w 10minut. Nie wiem dokładnie jak otwarty.
Panowie mega wazna rzecz!
Potrzebuje zainstalowac jeden program,ale mam antywirus McAfee Internet Security i nie wiem jak go wyl na chwile,bo ciagle znajduje mi wirusa na tym programie i nie potrafie go zainstalowac.
Szukam filmu dokumentalnego "Końca wojny nie było", o wywózkach Ślązaków tuż po wojnie. Wie ktoś czy można go znaleźć gdzieś na necie?
http://agfilm.pl/video/Konca_wojny_nie_bylo.html
furtok
przez menadzera urzadzen wylacz procesy, ja tak robilem ale mnie to wkurwialo i wywalilem tego McAfee
gniotek1102
10-01-2012, 19:57
ma ktoś moze relacje z meczu GieKSy w europejskich pucharach ? (najlepiej Bordeaux albo Aris)
Kurwa, tak trudno wejsc na youtube i wpisac "GKS Katowice Bordeaux"
http://www.youtube.com/results?search_query=gks+katowice+bordeaux&oq=gks+katowice+bordeaux&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1265l10661l0l10922l21l21l0l8l8l0l242l2054l1 .8.4l13l0
a potem "GKS Katowice Aris"
http://www.youtube.com/results?search_query=gks+katowice+aris&oq=gks+katowice+aris&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=19415l22476l0l23692l12l12l0l4l4l2l232l1246l 1.5.2l8l0
lenistwo niektorych przechodzi wszelkie granice.
Zgrzewka sie nalezy za te dwa linki
gniotek1102
10-01-2012, 21:46
Kurwa, tak trudno wejsc na youtube i wpisac "GKS Katowice Bordeaux"
http://www.youtube.com/results?search_query=gks+katowice+bordeaux&oq=gks+katowice+bordeaux&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=1265l10661l0l10922l21l21l0l8l8l0l242l2054l1 .8.4l13l0
a potem "GKS Katowice Aris"
http://www.youtube.com/results?search_query=gks+katowice+aris&oq=gks+katowice+aris&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=19415l22476l0l23692l12l12l0l4l4l2l232l1246l 1.5.2l8l0
lenistwo niektorych przechodzi wszelkie granice.
Zgrzewka sie nalezy za te dwa linki
za łatwe by to było...
chodzi mi o relacje z jakiegos meczu ale w formie pisemnej.
a tego akurat ciezko jest sie doszukac
ale dzieki
Czyli wymigujesz sie od tej zgrzewki :hihi:
Napisz w pytaniu nastepnym razem dokladnie o jaka relacje chodzi.
Jesli masz na mysli taki opis z gazety to ja bym zaczal szukac od Biblioteki Slaskiej lub redakcji (np Dziennika Zachodniego)
KurczaK90
13-01-2012, 07:44
Ma ktoś może atlas antropometryczny? Bo na necie nie umiem znaleźć niestety. Potrzebuję odczytać kilka danych potrzebnych do projektu na ergonomie.
hastKOREA
13-01-2012, 12:23
serwisant do darta(automatu) potrzebny, lub ktoś kto z tym już wcześniej miał do czynienia
PiGos1948
13-01-2012, 23:31
ja mam takie pytanie na dole są wypisane przystanki z Knurowa do Katowic busem 120 który przystanek jest najbliżej stadionu GieKSy i czy np jak pojechał bym przez jakieś dzielnice smrodów ?
Knurów Cegielnia
Knurów Wojska Polskiego
Knurów Remiza
Knurów Poczta
Knurów Dworcowa
Gierałtowice Granica
Gierałtowice Wyzwolenia
Gierałtowice Kościół
Gierałtowice Skrzyżowanie
Gierałtowice Przejazd Kolejowy
Przyszowice Kościół
Paniówki Droga do Brzegu
Paniówki Rogatka
Paniówki Skrzyżowanie
Borowa Wieś Świetlica
Borowa Wieś Szkoła
Wygoda Skrzyżowanie
Borowa Wieś Strażacka
Halemba Solidarności
* Halemba Energetyków
* Halemba Pętla
* Halemba Energetyków
* Halemba Solidarności
Halemba Kościół
Halemba Grunwald n/ż
Halemba Kopalnia
Halemba Most
Halemba Żytnia n/ż
Halemba Orzeszkowej
Halemba Panewnicka
Kochłowice Park Pamięci
Kochłowice Rynek
Kochłowice Szkoła
Kochłowice Kalinowa
Kochłowice Szyb Radoszowy
Chorzów Batory Szyb Kleofas n/ż
Katowice Osiedle Kopalni Wujek
Katowice AWF
Katowice Mikołowska
Katowice Drzymały
Katowice Andrzeja Dworzec
Halemba + Kochłowice to na pewno podzielone dzielnice, a Kochłowice wrecz mocno niebieskie.
Sprawdź sobie godzinowo, bo najlepiej jakbys mial przesiadke na AWF lub Mikolowskiej do busa 193 lub 296 to pojedziesz pod stadion.
Jesli nie to jedziesz do Katowice Drzymaly. Idziesz kawalek w strone w ktora pojedzie bus i wsiadasz do tramwaju (6 lub 19) i jedziesz jeden przystanek za SCC
Potrzebuje zespół muzyczny na wesele... ma ktoś jakiś polecony?
Dawać propozycje :)
19marek64
14-01-2012, 12:39
no pisalem Ci wczoraj smsa. Bierz ich i nawet sie nie zastanawiaj tylko nie patrz na strone bo mega chujnia. kiedy macie termin?:zabki:
Baudolino
14-01-2012, 12:41
http://zespolkolektyw.pl/index.html
Mam spore rozeznanie w temacie :hihi:
http://www.zespol-flowers.pl/ - bardzo fajny i w miare tani (3000zl) jak na tyle osob. Graja dobrze, dobrze spiewaja, bez marudzenia i ograniczenia czasowego. Kilka razy juz sie sprawdzili.
http://www.maxis.net.pl/ - troche discopolo, ale na wesela idealni. Dobre wrazenie robia. Bylem "uczestnikiem" chyba 4 wesel (w tym na moim grali) z nimi i za kazdym razem na plus. Nie wiem jak teraz kasuja, ale pewnie w granicach 2-2,5 tys
hanys 85
14-01-2012, 13:36
http://www.adapters.com.pl/glowna.html
Polecam , ciezko u nich z terminami ale zadzwon spytaj, koszt ok 3000zl
jak co to PW
Kupiłem młodemu grę na kompa ale jest po angielsku.Zrobie scan książeczki,przetłumaczy mi ktoś to i owo?
Gra to Transformers ''Revenge of the faller"
Silence tu masz spolszczenie znaczy napisy PL w środku mosz instrukcje kaj to wciepać.http://www.wrzuc.to/7Y3uTujm.wt
Chudy NFG
14-01-2012, 22:04
Kupiłem młodemu grę na kompa ale jest po angielsku.Zrobie scan książeczki,przetłumaczy mi ktoś to i owo?
Gra to Transformers ''Revenge of the faller"
Dawaj moj mlody bez problemu przetlumaczy ci to
potrzebuję pożyczyć ucho holownicze do matiza (albo daewoo jeśli jest standardowe)
GzG Antos
15-01-2012, 14:47
jakies dobre jedzenie moze być pizza co by mi na Gisz dzis dowieźli co polecacie?
Dawaj moj mlody bez problemu przetlumaczy ci to
Tu masz scan,odpowiedz mi na grzesiek74gl@interia.pl
jakies dobre jedzenie moze być pizza co by mi na Gisz dzis dowieźli co polecacie?
ta nowa pizzeria na Giszu jest spoko.znajduje sie obok Baxtera.o wiele lepsza pizza niz w ,,rafalku,,czy u Moska.ceny tez konkurencyjne.
Kupie koszulke Ślunski Chchor rozmiar L lub XL
Damianos
16-01-2012, 12:36
Szukam dobrego servisu pilarek elektrycznych i spalinowcych zeby servisowali sprzet Remingtona... moze bcy poza Slaskiem bo potrzebuje jedna rzecz zamowic
hanys 85
16-01-2012, 18:25
Katowice Ochojec ul gen Jankego 52
tel 202-69-69
loki266666
16-01-2012, 19:56
Zrobiłby ktoś za mnie na informatykę baner związany z turystyką? (w jakimś programie), coś nieskomplikowanego. Wiem, że ma mieć wymiary standardowe. Na jednej ze stron znalazłem, że wymiary te wynoszą 468×60 pikseli. Jakby ktoś chciał pomóc to byłoby super :)
Baudolino
17-01-2012, 18:07
jeżeli jeszcze szukasz to polecam -> synek z Bogucic http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lKsEvVAwM9o#!
jest tu ktoś, kto mógłby mi zaprojektować logo?
oczywiście niezbyt drogo :zabki:
Chcę kupić telewizor, na co zwracać uwagę? Jaka firma? Gdzie najlepiej kupić?
Oraz to samo pytanie dotyczące kina domowego.
Jaki rozmiar? typ (lcd/plazma)
od tego trzeba zacząć ;)
jest tu ktoś, kto mógłby mi zaprojektować logo?
oczywiście niezbyt drogo :zabki:
MaLek?
Assmodeo
22-01-2012, 15:48
Mam problem, tzn w SE Xperia 10 ekran (gdy tel zablokowany) automatycznie sie podswietla (choc powinien byc zgaszony), wie ktos co sie stalo, i jak moge to zlikwidowac?
Bo cholernie mnie to drazni i zzera baterie.
Szukam osoby która mogła by mi przerobić herb chelsea. Chodzi mi głównie żeby zmienić napis "chelsea football club " i zmienić kolor szczegóły jeżeli ktoś byłby chętny pomóc zapraszam na PW
Assmodeo a używasz jakiegos etui z magnsem?
Assmodeo
22-01-2012, 18:26
Assmodeo a używasz jakiegos etui z magnsem?
Nie.
Marcin DM
23-01-2012, 02:17
Jest na forum jakiś spec, lub ma ktoś znajomego z serwisem naprawy telefonów? Muszę wymienić obudowę + wyświetlacz i poskładać slider w Nokii N95 8gb :)
Gdzie możliwie najbliżej (Wisła Ustroń) się wybrać, żeby pouczyć się jeździć na nartach? I najlepiej żeby trasa nie kończyła się na ulicy czy w jakimś potoku, tylko, żeby można było gdzie bez stresu wyhamować :-)
Pozdr.
byłem 2tyg temu i poza tym że najebany koleś pomagał przy starcie wyciągu to spoko :hihi: http://www.e-wyciagi.pl/wyciag-narciarski-siglany.html
DJSNAJPER1964
28-01-2012, 17:53
http://tablica.pl/oferta/zaplace-ci-10zl-IDH7vF.html
Jeśli zamierzasz w najbliższym czasie kupić abonament w Play-u zapłacę Ci 10zł za polecenie mnie.
Czy ktoś z Was ubiegał sie o dotację 40 tys. zł w programie PO KL 6.2 ? Właśnie jestem po pierwszym etapie rekrutacji i czeka mnie test kompetencyjny ale nie wiem czego się na nim spodziewać. Czy ktośz Was brał udział w takim teście ? Jeśli tak to jakich pytań się spodziewać i jak na nie odpowiadać ?
Czy ktoś z Was ubiegał sie o dotację 40 tys. zł w programie PO KL 6.2 ? Właśnie jestem po pierwszym etapie rekrutacji i czeka mnie test kompetencyjny ale nie wiem czego się na nim spodziewać. Czy ktośz Was brał udział w takim teście ? Jeśli tak to jakich pytań się spodziewać i jak na nie odpowiadać ?
prawdopodobnie Yoo bedzie Ci mogl pomoc, zapytaj
SYLWIA OCIEPKA
29-01-2012, 20:20
potrzebuję kogoś kto by mi namalował na ścianie u dzieci herb GKS piękny. nie już,bo bardzo powolutku dochodzimy do remontu ich pokoju ale dojdziemy... sprayami,farbami czym kto woli, proszę o PW
Czy z Dworca PKP w Bytomiu jeżdżą jakieś autobusy/tramwaje na ulice Piekarską lub okolice? I gdzie wysiąść żeby było jak najbliżej. Pomoocyy :)
potrzebuję kogoś kto by mi namalował na ścianie u dzieci herb GKS piękny. nie już,bo bardzo powolutku dochodzimy do remontu ich pokoju ale dojdziemy... sprayami,farbami czym kto woli, proszę o PW
zagadaj do forumowicza Blade
Czy z Dworca PKP w Bytomiu jeżdżą jakieś autobusy/tramwaje na ulice Piekarską lub okolice? I gdzie wysiąść żeby było jak najbliżej. Pomoocyy :)
Nie jezdza. Zamiast autobusem, wsiadz w tramwaj 19, wysiadz przystanek za placem Sikorskiego i spod sadu masz minute drogi na Piekarska. Mozesz tez jechac 6 i wysiasc na pl. Sikorskiego to masz 3 minuty drogi na Piekarska.
Szukam działającego programu do otwierania pdf na nokie 5800.
SYLWIA OCIEPKA
30-01-2012, 09:53
zagadaj do forumowicza Blade
Już zagaduję: do chłopaków z Giszowca już też napisałam :) dzięki
Z pol roku temu dostalem mandat, dzis przeszedl mi list z urzedu skarbowego. Co moga mi zrobic?
Nie jezdza. Zamiast autobusem, wsiadz w tramwaj 19, wysiadz przystanek za placem Sikorskiego i spod sadu masz minute drogi na Piekarska. Mozesz tez jechac 6 i wysiasc na pl. Sikorskiego to masz 3 minuty drogi na Piekarska.
z buta można iść, przecież to kawałek jest.
nie mam konta, nie pracuje, ucze sie
to poborca przyjdzie i rodzicom coś zajmie - tak mi się przynajmniej wydaje, że tak to się odbywa, ktoś tu kiedyś o tym pisał.
Z pol roku temu dostalem mandat, dzis przeszedl mi list z urzedu skarbowego. Co moga mi zrobic?
Miałem podobny problem. W kwietniu 2010 dostałem 500zł mandatu i olałem to, w sierpniu do drzwi zapukał poborca majątkowy, który zażądał 300zł na drugi dzień. Odmówiłem, poszedłem do Urzędu Wojewódzkiego, wypełniłem formularz z prośbą o anulowanie(była jeszcze opcja z rozłożeniem na raty i odroczeniem) i po jakimś czasie nic nie musiałem płacić.
a gdzie sie trzeba kierowac w tym urzedzie ?
Też mam dwa mandaty jeden z bany a drugi z PKP.
Da się to anulować jeszcze ? Było to hm z 2/3mc temu.
BRANIK_GT
30-01-2012, 19:20
No a ja mam kwitek za parkowanie w Bytomiu i nie skorzystanie z parkometru, i nie wiem czy iśc do nich do biura i udawac gupka ze miałem trójkąt bo auto nawaliło albo ze ktos mi wyciagnał kwitek i nie wiedziałem, czy olac sprawe...
albo zapłacic kare...
a gdzie sie trzeba kierowac w tym urzedzie ?
Spytaj na portierni.
Da się to anulować jeszcze ? Było to hm z 2/3mc temu.
Skoro moje dało się anulować po kilku miesiącach, to Twoje chyba też da radę
No a ja mam kwitek za parkowanie w Bytomiu i nie skorzystanie z parkometru, i nie wiem czy iśc do nich do biura i udawac gupka ze miałem trójkąt bo auto nawaliło albo ze ktos mi wyciagnał kwitek i nie wiedziałem, czy olac sprawe...
albo zapłacic kare...
A dużo masz do zapłaty? Jak mało to zapłać i z głowy...
Ja miałem taką sytuację w Katowicach i po 3 latach dostałem wezwanie do zapłaty - naliczyli mi 50 zł za każdy niezapłacony postój + jakieś odsetki, a że tego było trochę przez dwa lata, to przyszło mi do zapłaty ponad 300 zł...
Branik zaplac. chyba ze masz mega mozg do pisania pism. Wtedy sie pogubia i moze Ci umorzą
z bany bym pierdolil, z PKP w sumie tez
od drogowki nie
albo zapłacic kare...
mam 5 kwitkow z Bytomia za ostatnia wizyte w Polsce, poki co nic nie przyszlo :faja:
ja wczoraj dostałem z Bytomia :)
ja zawsze jak dostane kwitek za szybe czy to od strazy czy od parkingowych to wywalam i jeszcze nigdy nic mi nie przyszlo.przeciez zawsze ktos moze mi to wyciagnac z za wycieraczki lub zmoczyc deszcz.
Murzyn81
31-01-2012, 07:36
Jak sie nie zaplaci kwitkow co za szybe wkladaja to potem naliczaja 50zl od kwitka ostatnio znajomy ktory czesto po miescie sie kreci autem dostal do zaplaty 1000zl zliczyli mu wszystkie kwitki i moj szef w robocie podobnie mial tylko na mniejsza kwote. Co do mandatow za bane sam nie zaplacilem zadnego jeszcze i nic oprocz wezwan przedsadowych ktore byly 3 lata temu.
19marek64
31-01-2012, 08:47
miałem to samo, zliczone wszystkie kwitki nawet z 2005!!! i niestety trzeba było zapłacić
nie martw się Borg, wszystkie dostaniesz :)
a jak wam udowodnią, że tam staliście?
robią zdjęcia?
a jak wam udowodnią, że tam staliście?
robią zdjęcia?
to instytucja, ktora jest wyrocznia:) poczytaj w necie. Oni stoja ponad prawo.4
Ale jak pisalem wyzej, jesli ktos potrafi pisac, albo zna radce prawnego ktory umie pisac, to nie odpuszczajcie;) znam z autopsji.
Płaćcie, bo zorientowali sie ze jest z tego niezła kasa :)
Gdzie w Katowicach dostanę towary spożywcze importowane z... Rosji? Słodycze i tego typu rzeczy?
szukam jakiegos dobrego kolanologa,
szukam jakiegos dobrego kolanologa,
www.galen.pl => dr. Ficek
Casablanca American Blend - tytoń papierosowy 40g
Gdzie taki tyton kupie w Katowicach ?
a=(2,5) b=(3,5)
jakie jest b/a?
to sa wspolrzedne czy liczby? 1,4? Nie kapuje pytania:) 3,5 dzielone przez 2,5 to jest 1,4.
Działania na zbiorach,
masz zbiory A=(2,5) i B=(3,5) i musisz obliczyc A ∪ B,A ∩ B,A/B i B/A,własnie którego nie wiem czy wynosi (5) czy w ogóle nie ma
B/A=(3).
B/A - B bez A. Czyli wszystkie elementy zbioru B, które nie są jednocześnie elementami zbioru A.
zatem:
A ∪ B=(2,5)
A ∩ B=(3,5)
A/B=(2,3>
B/a=(3)
dalej nie rozumiem tego b/a...
a nie czasem tak jak pisał wczesniej,czyli b/a={5} - jednoelementowy zbiór
B/A jest zbiorem pustym. Reszta tak jak napisałeś wyżej
Ach, to są przedziały, a nie elementy zbioru.
wiem,powinienem napisac A=(2;5)...,ale jeszcze raz dzieki
Poszukuje kumatego hydraulika który operuję także w Chorzowie
Gdzie w Katowicach dostanę importowane z Rosji słodycze?
Gdzie w Katowicach dostanę importowane z Rosji słodycze?
Ja Ci moge powiedziec gdzie w Dundee mozesz kupic
http://maps.google.co.uk/?ll=56.460523,-2.995684&spn=0.006936,0.01929&t=h&z=16&layer=c&cbll=56.46054,-2.995901&panoid=ioj9ttff_u4UYnnfhP515w&cbp=12,140.75,,0,14.56
chopy idzie u nos na anglikach jeżdzic już bez przerabianio?i wiela kosztujom opłaty?
Ja Ci moge powiedziec gdzie w Dundee mozesz kupic
http://maps.google.co.uk/?ll=56.460523,-2.995684&spn=0.006936,0.01929&t=h&z=16&layer=c&cbll=56.46054,-2.995901&panoid=ioj9ttff_u4UYnnfhP515w&cbp=12,140.75,,0,14.56
Dzięki, kupiłem bilety na lot o 21:05.
Polećcie mi jakąś stronkę z torrentami, gdzie nie będę musiał się rejestrować, wpisywać kodów, chujów mujów i godzinę się z tym męczyć, a gdzie znajdę większość soundtracków. Osobiście nie mam już nerwów do szukania i w ogóle torrenty to zawsze była moja pięta achillesowa.
chopy idzie u nos na anglikach jeżdzic już bez przerabianio?i wiela kosztujom opłaty?
jezdzic mozesz, ale nie mozesz zarejestrowac. Niby maja sie niedlugo przepisy zmienic, bo UE naciska coraz bardziej ze ograniczaja wolny przeplyw towarow pomiedzy krajami UE, ale trudno okreslic ile to jeszcze potrwa
a psy jak zatrzymia?dopierdolą sie?co mogom zrobic?
Lars Ulrich
05-02-2012, 18:35
Mnie z kolei straszą, że przekazali mój dawny rachunek z orange do kancelarii prawniczej i że jak nie zapłacę to poniosę koszty sądowe itp, wierzyć ?
na pewno wpiszą Cię do BIG, a wtedy na siebie nie weźmiesz żadnego abonamentu, nie dostaniesz kredytu, itd.
natomiast samo ściągnięcie tego to jeszcze daleka droga.
kancelaria będzie do Ciebie pisać i straszyć procedurą sądową i kosztami.
generalnie wcześniej czy później trzeba to będzie zapłacić, żeby nie narobić sobie na przyszłość większych kłopotów, niż potrzeba.
a ja mam inne pytanie:
zna ktoś jakiegoś zawodowego barmana? takiego co nie tylko potrafi nalać piwo do kufla, ale też coś "poczarować" :)
Widze, ze zaczelo sie :)))
Lars Ulrich
05-02-2012, 19:16
na pewno wpiszą Cię do BIGa to już ostatnio mi pisali że mnie do rejestru długów wpisali :cham:
a psy jak zatrzymia?dopierdolą sie?co mogom zrobic?
piszac o jezdzeniu myslalem o sytuacji, ze auto jest zarejestrowane w UK dalej i oplacasz wszystko w UK, z tym ze zazwyczaj ubezpieczenia obowiazuja na max 90 dni od wyjazdu poza granice, czyli po 3 miesiacach jezdzisz bez ubezpieczenia. Pytanie czy to Ty musisz udowodnic ze jestes krocej jak sie cos stanie, czy oni, ze nie jestes?
Drugie pytanie jak polska policja moze stwierdzic czy auto jest zarejestrowane w UK czy nie? Tego nie wiem
Ale jezdzic nie zarejestrowanym autem bym nie polecal, mozna wiecej stracic, niz zyskac kupujac auto RHD
Polećcie mi jakąś stronkę z torrentami, gdzie nie będę musiał się rejestrować, wpisywać kodów, chujów mujów i godzinę się z tym męczyć, a gdzie znajdę większość soundtracków. Osobiście nie mam już nerwów do szukania i w ogóle torrenty to zawsze była moja pięta achillesowa.
sprawdź pirate bay
Murzyn81
06-02-2012, 12:51
Mieszka ktoś w Katowicach na ul.Śląskiej ? Jak coś to PW
ktoś moze sie orientuje jak wgrac http://www.premiumbloggertemplates.com/2011/12/bynary-premium-blogger-template.html
ten szablon na blogspot.com?
krok po kroku
http://www.premiumbloggertemplates.com/2010/02/how-to-uploadinstall-blogger-template.html
FirstToFight
08-02-2012, 01:22
http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co=rozklady&submenu=rozklad_kierunki&nr_linii=T38&id_przystanku=2622
Wybierasz kierunek Bytom powstańców śląskich, przystanek np. Sikorak czyli plac Sikorskiego i patrzysz o ktorej ci jedzie tramwaj z owego placu oraz przy okazji kaj mosz wysiąść.
sorry cos mi sie strony podupcyly, chcialem dobrze ale nie spojrzałem na date -.-
FirstToFight
08-02-2012, 01:30
to poborca przyjdzie i rodzicom coś zajmie - tak mi się przynajmniej wydaje, że tak to się odbywa, ktoś tu kiedyś o tym pisał.
Do mnie przyszedł 3-razy "komornik" niby z urzędu skarbowego, spisał że nic nie mam, jestem na utrzymaniu starszyzny czytaj rodziców i że się uczę i poszedł, za 3 miesiące albo mniej przyszło pismo że mają w dupie moje długi i że nie będą mi już truć dupy czytaj że umorzyli... gorzej jeżeli pracujesz, to ci albo ściągną ze zwrotu podatku albo podpierdolą z konta banku. Mój dobry kumpel tak miał. takie to ci chuje wredne potrafią być :P
potrzebuję osoby, która pomoże w projekcie vlepek. Jak cos to pw.
Mi tak ciule narobili żę zablokowali konto bankowe nie mogłech nic zrobić ani wypłacac,wpłacać itd :/ dobrze że rodzinka bo bych był bez środków do życia przez ponad tydzień :/ musiałech iśc do naczelnika z US on mi dał pisemko z podanym kontym na ktore miolech wplacic z tym do banku wplacilech zas do US z US do banku ze wplacone z banku kopia do warszawki i po tygodniu kajs miolech konto odblokowane :/ pierprzone złodzieje niech tych ciuli w sejmie ściagają anie takie cyrki za przejscie w nidozwolonym miejscu za 50 zł :/
poratuje ktos linkiem do plyt Kazika ,,Tata kazika,,Tata kazika2,,
19dobrzyk64
13-02-2012, 16:47
Jest tutaj jakiś doradca podatkowy?
Jeśli tak to prosiłbym o PW :)
pilnie potrzebuje nr kom katowicera
ma ktoś pochytać tani alkohol?
wódka i whiskey.
Szukam osoby obcykanej z excela, mam do rozwiązania cztery zadania, obliczenia, zrobienie wykresu. Ja to miałem kilka lat temu w liceum i już nie pamiętam tych formuł. Musiałbym to mieć jutro zrobione. Jeśli ktoś jest chętny mi pomóc to proszę o PW.
poszukuję termistora 1,8 - wiecie gdzie dostać ?
poszukuję termistora 1,8 - wiecie gdzie dostać ?
Sławmir na Dąbrowskiego w Katowicach lub Voltroniik na Plebiscytowej w Katowicach.
Plebiscytowa odpada, zobaczymy ten Sławmir.
loki266666
22-02-2012, 18:59
gdzie w Katowicach mogę sprzedać maszynę krawiecką, przemysłową? (taka duża z blatem :D)
może do Interkomisu oddaj
loki266666
22-02-2012, 21:04
byłem, niestety nie skupują tam tego typu maszyn
musze wyslac ekspresowy list do kumpla do USA. Tak najlepiej zeby to doszlo gora w poniedzialek. Czym to wyslac? Poleci ktos cos? DHL ma super gibko ale 350zł, da sie to taniej zalatwic czy brac dhl?
pytanie z innego tematu. Prosze nie pisac odpowiedzi typu: "wyslij e-mailem".
Sa ta same dokumenty wiec w praktyce chce wyslac koperte, byle gibko doszlo.
musze wyslac ekspresowy list do kumpla do USA. Tak najlepiej zeby to doszlo gora w poniedzialek. Czym to wyslac? Poleci ktos cos? DHL ma super gibko ale 350zł, da sie to taniej zalatwic czy brac dhl?
pytanie z innego tematu. Prosze nie pisac odpowiedzi typu: "wyslij e-mailem".
Sa ta same dokumenty wiec w praktyce chce wyslac koperte, byle gibko doszlo.
DHL jako firma w USA sie nie liczy, sproboj FedEx lub UPS. Oni dziela miedzy siebie tamtejszy rynek wiec i ceny powinny byc bardziej przyzwoite.
wlasnie DHL taniej jak FedEx co tez mnie dziwi.
jackss99
23-02-2012, 20:22
Proszę o kontakt forumowiczów mieszkających lub często bywających w Niemczech- najlepiej zachodnich.
Bartek84
24-02-2012, 17:04
Poleci ktoś dobrego laryngologa do 1,5 rocznego dziecka?
Kumpel prosił żebym go zareklamowal ;)
Transport do slubu, studniowki, bale itp. Około 50% taniej niż w firmach specjalizujących się w takich imprezach. Do wyboru dwa samochody:
JAGUAR XF,2011
http://i43.tinypic.com/2dwasyx.jpg
http://i43.tinypic.com/s12utc.jpg
Mercedes sl 320(r129)
http://i39.tinypic.com/29wux4.jpg
Zainteresowani prosze o PW(dane kontaktowe, wiecej zdjec, cennik)
Pawcio64
27-02-2012, 10:18
Potrzebowałbym pozyczyc na 2 dni internet w usb, 50 urodziny ojca i zdałoby sie puszczac jakas muzyke z neta
GRAFIKA! do zrobienia/przerobienia projektu bluzy. Bo mnie już ch... strzela. Nie gg tylko numery tel i ew mail na pw. PILNE!
rafalbombel
27-02-2012, 15:12
szukam do wynajęcia na czerwiec dwóch busów (w sumie jakieś 40 osób) albo jednego autokaru do przewiezienia gości na ślubie z kościoła do knajpy, trasa jakieś 4 km
4 km w dwie strony to z 15 min jazdy nie lepiej wziąć jednego i załatwić to na raty ?
jackss99
27-02-2012, 19:41
Zwłaszcza,że przy takiej odległości tanio nie będzie. Ja bym też rozważył 9taksówek. 4km X 2,2 plus 10 startowe= 180zł
hanys 85
27-02-2012, 20:53
PW
Znajde gdzies w okolicach Akademii Ekonomicznej punkt gdzie mozna drukowac z pendrive'a? wazne zeby byl jak najwczesniej otwarty najlepiej od godziny 7.
Znajde gdzies w okolicach Akademii Ekonomicznej punkt gdzie mozna drukowac z pendrive'a? wazne zeby byl jak najwczesniej otwarty najlepiej od godziny 7.
Nie wiem jak to wygląda z godzinami otwarcia ale pkt masz kilka. 2 napewno drukują z pena tylko jak komp wykrywa im jakiś alert wirusowy odmawiają otwierania pliku.
Szukam sprawnej elektroniki do dysku Seagate Barracuda 7200.10
Firmware: 3.AAF
Najlepiej z dysku 500GB ( st3500630a ):
http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=4f5f99f4fa74c010VgnVCM100000dd 04090aRCRD
ale z mniejszych dysków też może być.
Taka jak ta: http://srvimg07.tablica.pl/images_tablicapl/11797865_1_644x461/szukam-elektroniki-do-dysku-seagate-barracuda-720010-katowice_rev002.jpg
Miałem wczoraj oględziny rzeczoznawcy w PZU w sprawie stłuczki, koleś wjechał mi w tył, na pierwszy rzut oka nic nie widać, ale po otwarciu bagażnika w miejscu na koło zapasowe wygięta została blacha. rzeczoznawca zrobił zdjęcia, wysłał mi kosztorys. Jak wygląda sprawa dodatkowego rzeczoznawcy, aby jeszcze dodatkowo zdjął zderzak i zrobił dokładniejszą analizę tej stłuczki, ile takie coś kosztuje i najważniejsze czy PZU później taki koszt zwraca. Moim zdaniem trochę została zaniżona wycena. Jakieś wskazówki odnośnie takiej sprawy, może ktoś był w podobnej sytuacji. Lepszym wyjściem będzie kasa czy naprawa?
Jak nie masz pewności jakie są szkody to chyba bezpieczniejsza jest opcja naprawy.
Ja naprawiałem auto po stłuczce w serwisie należącym do sieci naprawczej PZU; też miałem początkowo tylko zderzak do wymiany, ale potem sami do mnie zadzwonili, że auto musi być z dwa dni dłużej naprawiane bo się okazało, że blacha pod zderzak jest również wgnieciona. Formalności sobie oni sami z PZU pozałatwiali...
Silesian
28-02-2012, 10:36
Szukam na już kontenera na gruz w Katowicach.Ma ktoś jakieś namiary na firme zajmująca się wynajem kontenerów w dobrej cenie?
Pany, poratujcie jakimś linkiem do Win7 który mi obsłuży 4 GB ramu (64 bity), bo oryginalna płyta mi się zarysowała...
*Piotrko*
28-02-2012, 11:52
Miałem wczoraj oględziny rzeczoznawcy w PZU w sprawie stłuczki, koleś wjechał mi w tył, na pierwszy rzut oka nic nie widać, ale po otwarciu bagażnika w miejscu na koło zapasowe wygięta została blacha. rzeczoznawca zrobił zdjęcia, wysłał mi kosztorys. Jak wygląda sprawa dodatkowego rzeczoznawcy, aby jeszcze dodatkowo zdjął zderzak i zrobił dokładniejszą analizę tej stłuczki, ile takie coś kosztuje i najważniejsze czy PZU później taki koszt zwraca. Moim zdaniem trochę została zaniżona wycena. Jakieś wskazówki odnośnie takiej sprawy, może ktoś był w podobnej sytuacji. Lepszym wyjściem będzie kasa czy naprawa?
Jakiś czas temu miałem to samo i okazało się, że tylna belka była "przesunięta" a nie było nic widać, bagarznik trzeba było mocniej jebnąć by się zawarł. Oczywiście odstawiłem auto do autoryzowanego serwisu (rocznik 99) i szkoda przekroczyła mi 70% wartości auta ale i tak zrobili bo powiedziałem, że nie mam zamiaru dopłacać ze względu, że jakiś baran mi wjechał w tył.
Potrzebuję szybkiej odpowiedzi, którymi autobusami jakiej linii zajadę na KWK Wieczorek w Janowie? Najlepiej względem centrum (z mickiewicza, skargi, korfantego).
Pablo NFG
29-02-2012, 15:49
Serwis laptopów ktoś poleci jakiś...
Dość PILNE !
Potrzebuję szybkiej odpowiedzi, którymi autobusami jakiej linii zajadę na KWK Wieczorek w Janowie? Najlepiej względem centrum (z mickiewicza, skargi, korfantego).
674, 30, 12 przystanek Szyb Pułaski
Dość PILNE !
ja zawsze naprawiałem na Dąbrówce, nie znam adresu, ale mogę Ci wytłumaczyć ;)
a drugi jest na Gwiazdach.
Pablo NFG
29-02-2012, 18:31
ja zawsze naprawiałem na Dąbrówce, nie znam adresu, ale mogę Ci wytłumaczyć ;)
a drugi jest na Gwiazdach.
Na razie sobie daruje...
Wg. mojej wiedzy najprawdopodobniej poszedł tylko zasilacz...
Jeżeli zakup nowego mi nie pomoże to wtedy się odezwę :)
SiurekGKS
29-02-2012, 18:41
Dość PILNE !
http://serwbit.pl/home.html
strona może licha, ale dają sobie fajnie radę. Kilka lapków mi robili.
Szukam czegoś na koncentracje, pobudzenie bo rano w pracy to ciężko mam ;/. Jakiś plusz albo sprawdzony napój.
Szukam czegoś na koncentracje, pobudzenie bo rano w pracy to ciężko mam ;/. Jakiś plusz albo sprawdzony napój.
Kup sobie Bodymax.Są to tabletki ale naprawdę jak codziennie bedziesz je brać to widać efekty.
http://www.bodymax.pl/main.php?id=101
Mati - nie wiem jak ten bodymax, ale spróbuj też tabletek z wyciągiem z guarany, do tego jakiś magnez i powinieneś ogarniać.
Nigdy nie stosowałęm tych kompleksów witamin, więc nie porównam.
Szukam producentow mebli ogrodowych i altan w celu nawiązania współpracy. Chętnie nawiążę również kontakt z kims kto pracował przy produkcji takich mebli lub montaży altanek ogrodowych.
Excel - wykres
mam tabele od stycznia do grudnia. dane są uzupełniane po zakończeniu każdego miesiąca.
jak zrobić wykres liniowy aby po ostatnim zakończonym miesiącu nie spadał on do zera ? dane w tabeli liczą się z formuł także wartości w miesiącach przyszłych równe są zeru.
a jaką wartość w kolejnych (tych jeszcze pustych) miesiącach chciałbyś widzieć?
pewnie chce, żeby wykres ich nie obejmował do momentu aż nie zostaną uzupełnione (czyli kończył się na ostatnim aktualnym).
hmm, nie próbowałem nigdy, ale chłopaki w firmie jadą na piracetamie i efekty podobno bdb.
tzw. smart drug
hmm, nie próbowałem nigdy, ale chłopaki w firmie jadą na piracetamie i efekty podobno bdb.
tzw. smart drug
na mnie nie dzialal.bralem przez 2 miechy przy powiklaniach zapalenia ucha i zupelnie różnicy nie czułem czy biore czy nie.
a jaką wartość w kolejnych (tych jeszcze pustych) miesiącach chciałbyś widzieć?
pewnie chce, żeby wykres ich nie obejmował do momentu aż nie zostaną uzupełnione (czyli kończył się na ostatnim aktualnym).
dokładnie tak jak pisze Jurek.
mamy zakończony luty i wykres powinien być do stycznia do lutego i "zawieszony" w górze. żeby nie spadał do zera
aktualnie wykres wygląda tak
http://i41.tinypic.com/347xz4j.jpg
a chce żeby wyglądał tak
http://i43.tinypic.com/3wh2e.jpg
Mam excela 2007 i jeśli nic nie wpiszesz do komorki przy np. marcu to nic sie na wykresie nie pojawia.
Wyswietla Ci zera w niezakonczonych miesiacach? Jesli tak to funkcja "jezeli" moze rozwiazac problem
gdzie kupie płatki róż/innych kwiatów? najlepiej w ilościach hurtowych?
jackss99
04-03-2012, 11:28
giełda kwiatowa Tychy
Mam excela 2007 i jeśli nic nie wpiszesz do komorki przy np. marcu to nic sie na wykresie nie pojawia.
Wyswietla Ci zera w niezakonczonych miesiacach? Jesli tak to funkcja "jezeli" moze rozwiazac problem
tak, wyświetlają mi się zera w niezakończonych miesiącach.
jest tam sumowanie w innych komórek dlatego jest zero
tak, wyświetlają mi się zera w niezakończonych miesiącach.
jest tam sumowanie w innych komórek dlatego jest zero
Najłatwiej byłoby gdybys dodał dodatkowa komorke z funkcja JEŻELI(A1="0";"";A1) gdzie A1 to wynik wczesniejszych obliczen. i to na podstawie tej komorki robil wykres.
Ogolnie musisz pokombinowac zeby jesli wartosc komorki jest zero to nie wyswietlało tam nic, wtedy tez na wykresie taki pkt sie nei pojawi
próbowałem już, u mnie przynajmniej to nie działa
gdzie w kato lub m-ce jest fajny klub lub pab z bilardem i dobrą atmosferą??
GzG Antos
04-03-2012, 15:01
GALAXY na Giszu :)
Garage Club kolo Spiza.
próbowałem już, u mnie przynajmniej to nie działa
musi działać ;)
Garage Club kolo Spiza.
no faktycznie spoko dzieki
fryzjergks
07-03-2012, 11:13
siemka poszukuje prezentacji maturalnej pt. " omów pochodzenie nazw miejscowych twojego regionu " razem z planem i bibliografią proszę o kontakt pod nr gg 2635389 góry dziękuje
19mÓzG64
07-03-2012, 13:36
Jaki polecilibyście film do tematu pracy maturalnej "Motyw ojca w literaturze i innej gałęzi sztuki. omów na wybranych przykładach"
Jaką polecicie dobrą stronę z recenzjami filmowymi?
Gdzie zanieść stare podniszczone czarno-białe zdjęcie w standardowym formacie, żeby mi je powiększyli i odnowili?
http://allegro.pl/salon-sennheiser-sluchawki-cx-150-street-ii-wawa-i2175976302.html
Miał ktoś doczynienia z takimi słuchawkami? Zastanawiam się nad kupnem albo doradźcie jakieś inne pozdro
Joanna23
11-03-2012, 21:25
Prowadzę sklep z odzieżą używaną ...Czy Ktoś z Forumowiczów prowadzi taką działalność lub ma kontakt z taką osobą?
co znaczt pytanie:
How is going to a concert different from listening to recorded music?
19dobrzyk64
11-03-2012, 21:48
Jaka jest różnica pomiędzy byciem na koncercie, a słuchaniem nagrań muzycznych. Np. płyta CD.
Tutaj chodzi raczej o to że np. będąc na koncercie przeżywasz bardziej muzykę itp. itd.
co znaczt pytanie:
jaka jest różnica między słuchaniem muzy z płyty, itp., a chodzeniem na koncerty.
ps. Choć wg mnie te zdanie ma złą składnię.
Pawcio64
12-03-2012, 08:40
co znaczt pytanie:
dosłownie to moze znaczyc cos takiego:
Jak pójście na koncert różni się od słuchania nagranej muzyki?
lub moze znaczyc:
Czym rozni sie koncert od sluchania muzyki?
Sobota351
13-03-2012, 09:58
Mam do rozebrania stary ciężki garaż z grubej blachy,nie znacie jakiejś ekip/firmy która by to zrobiła za nie duże uczciwe pieniądze?nie mam czasu ani sprzętu żeby się sam tym zająć i go zezłomować, może znacie jakiś złomiarzy co by się nim zajęli?
Jak dojechac na paderwskiego w Jaworznie?
Szukam firmy ktora robi meble na wymiar, konkretnie chodzi mi o szafe. Nie pisac mi o Komanderze, bo na niego mnie nie stac :cham:
Ma ktos jakis namiar
AndrusWNC
13-03-2012, 21:10
Szukam osoby która studiuje na AWF na kierunku Wychowanie Fizyczne jak jest taka osoba to proszę o kontakt PW ;)
szukam jakiegos fajnego domku dla okolo 8-10 chopa, lokum potrzebne do zrobienia kumplowi kawalerskiego, ma ktos jakies chaty godne polecenia ? cos nie drogiego a zarazem cos blisko jakiegos disco lub miejsca kaj mozna wyjsc wieczorem i sie dobrze pobawic
Szukam firmy ktora robi meble na wymiar, konkretnie chodzi mi o szafe. Nie pisac mi o Komanderze, bo na niego mnie nie stac :cham:
Ma ktos jakis namiar
http://www.meblemoryson.pl/kontakt.php
http://www.meblekuchenne.katowice.pl/
Szukam osoby która studiuje na AWF na kierunku Wychowanie Fizyczne jak jest taka osoba to proszę o kontakt PW ;)
forumowicz: pejot
Pedro1964
14-03-2012, 00:16
19m64k PW
Mam do rozebrania stary ciężki garaż z grubej blachy,nie znacie jakiejś ekip/firmy która by to zrobiła za nie duże uczciwe pieniądze?nie mam czasu ani sprzętu żeby się sam tym zająć i go zezłomować, może znacie jakiś złomiarzy co by się nim zajęli?
SKUP ZŁOMU i metali kolorowych,
demontaż konstrukcji
stalowych, ogrodzeń, pieców,
maszyn itp. Możliwość dojazdu
z wagą. Płatność gotówką.
Tel. 515-191-401.
Takie ogłoszenie znalazłem w Gazecie Gliwickiej.Zadzwoń i dowiedz się
19marek64
14-03-2012, 08:11
Ma ktos jakis namiar
ale zobacz sobie w komandorze bo teraz są promocje (znajomy teraz zamawiał) i są nawet fajne ceny wszystko zależy jaka i co w niej będzie
Szukam dobrego kaletnika w Katowicach lub okolicach (naprawa kurtki skórzanej).
Ma ktos jakis namiar
ja mam do odsprzedania taki groupon:
http://www.groupon.pl/oferty/katowice/komandor-katowice/1268296
ważny do 3 maja 2012.
MisiekWNC
14-03-2012, 12:21
Ma ktos jakis namiar
Mój wujek z Dąbrówki robi na prawdę świetne meble na wymiar, napisze Ci wieczorem namiary, jeśli chcesz.
mlodzikz16
14-03-2012, 12:27
Panowie, czy miasto Katowice posiada jakieś monety okolicznościowe ?? jakichś kościołów, dzielnic itp itd ??
Panowie, czy miasto Katowice posiada jakieś monety okolicznościowe ?? jakichś kościołów, dzielnic itp itd ??
http://katowice.**********/katowice/1,35019,8802146,Katowice_maja_wlasna_monete.html
mlodzikz16
14-03-2012, 18:54
aa co najważniejsze czy jest jakiś punkt gdzie mógłbym je dostać??
aa co najważniejsze czy jest jakiś punkt gdzie mógłbym je dostać??
Napisz lub zadzwoń tutaj:
http://www.katowice.eu/pl/wypoczynek-i-rekreacja/centrum-informacji-turystycznej.htm
Szukam namiarów na sprawdzonego psychologa/psychiatry zajmującego sie chorobą o nazwie nerwica . Najlepiej gdzieś w centrum
PW
kupilem se doladowanie na allegro http://allegro.pl/doladowanie-orange-25-szybko-tanio-rok-firma-i2194486981.html?source=oo
pisze tam jak huj ze posle hajs na numer ktory mu podam w tytule przelewu,jednak typ zamiast tam,przeslal hajs na nieistniejacy numer podany na allegro.W Mailach ciula mi farmazony ze niby nie widzial tytulu tego przelewu i ze to moja wina,czym mozna tego typa zagiac?
kupilem se doladowanie na allegro http://allegro.pl/doladowanie-orange-25-szybko-tanio-rok-firma-i2194486981.html?source=oo
pisze tam jak huj ze posle hajs na numer ktory mu podam w tytule przelewu,jednak typ zamiast tam,przeslal hajs na nieistniejacy numer podany na allegro.W Mailach ciula mi farmazony ze niby nie widzial tytulu tego przelewu i ze to moja wina,czym mozna tego typa zagiac?
jeśli konto jest nieaktywne to dostanie zwrot.
ale to chyba tylko jego dobra wola żeby Ci to potwierdził. chyba, że masz papier, że konta nie ma
sluchal ktos dzis moze Planety i poratuje tytulem utworu.interesuje mnie utwor grany w okolicach godziny 21 wczoraj.sprawdzalem na ''odsluchane'' ale nie ma tam zadnych tytulow czy cokolwiek z dnia i godziny co mnie intertesuje.utwor ten to jakis nowy remix dawnego utworu techno tylko dodany do tego jest koles co rapuje czy jakos tak:)
konto na ktore przeslal hajs niestety aktywne,wiec ktos dostal prezent,ale kurwa przeciez jak byk pisze w aukcji zeby podawac mu numer telefonu w tytule przelewu razem z loginem z allegro,wiec chyba to on zjebal wysylajac na pierwszy numer ktory mu sie wyswietla na moim profilu zamiast sprawdzic tytul przelewu i przelac pod wskazany numer.
No jak najbardziej tak, przecież niekoniecznie te doładowanie brałeś na siebie...
Ma ktoś jutro pożyczyć przyczepę do auta?
Długość ~z 2 metry starczy ;)
PW jak coś proszę.
19dobrzyk64
17-03-2012, 21:03
Jakim programem można nagrać film który leci z przeglądarki? Chciałbym nagrać walkę Proksy bo muszę wyjść.
saYmn_1964
21-03-2012, 17:56
Pracuje ktoś w salonie z drzwiami ?
Suchoparek
21-03-2012, 18:52
Jakim programem można nagrać film który leci z przeglądarki?
Camtasia Studio 7
Szukam grafika ktory ekspresowo (do piatku rana) podjalby sie przerobienia
http://obrazki.joe.pl/sub_images/duzo-ziomkow-malych-postaci-kreskowki.gif
10 takich postaci (pozmieniac fryzury, ciuchy, dodac jakies gadzety) za jakis symboliczny browar czy cztery:zabki:
Toczmek89
21-03-2012, 23:32
ma ktos pozyczyc ksiazke Turcja Dariusza Kołodziejczyka, wersja wydania 2011 ? PILNE
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.