View Full Version : Mys³owicka GieKSa - Wielka Orkiestra ¦wi±tecznej Pomocy 2009
http://pl.youtube.com/watch?v=QxYZN6u6GCE
maly1982
22-12-2008, 22:56
moze poza samego linka nadmieni³byæ co¶ wiêcej o tym wydarzeniu tak aby ten temat mia³ jaki¶ sens ?
B±d¼ co b±d¼ fajna inicjatywa i cieszy mnie, ¿e w takim mie¶cie gdzie sporo sympatyków GieKSy do tradycji wchodzi taki fajny turniej. Oby by³o lepiej ni¿ w zesz³ym roku !
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3871&nid=gl
Ponadto -> wywiad z Grzegorzem -> http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3872&nid=gl
info na bierz±co bedzie sie pojawiac na -> www.myslowickagieksa.pl
JUZ TERAZ ZAPRASZAMY WSZYSTKICH!
Misiek1964
22-12-2008, 23:56
Gdzie jest rynek w Mys³owicach, i jaki autobusem najlepiej tam dojechaæ z Lêdzin ?
Najlepiej jak by¶ podjechal do kato i z kato do mys³owic autobusem 149 lub 76 najwygodniej by ci bylo my¶le .
Misiek1964
23-12-2008, 01:14
a 931 nie idzie jako¶ dojechaæ ?
Najlepiej jak by¶ podjechal do kato i z kato do mys³owic autobusem 149 lub 76 najwygodniej by ci bylo my¶le .
ja i jeszcze przez sosnowiec....
misiaczek1964, jedziesz 931 i wysiadasz na klachowcu (przystanek - Mys³owice Katowicka) i kierujesz sie w strone kocio³a, który jest niedaleko, musisz przejsc pod mostem-wiaduktem aby do niego dojsc. potem juz pewnie bêdziesz s³ysza³ muzyke bo w WO¦P bêdzie na rynku pewnie scena i beda grali od rana. A jesli nie , to spytasz sie kogos na ulicy i na bank ci wskaze droge. Masz jeszcze duzo czasu takze popytaj kumpli.
Chyba ze ktos tutaj ci lepiej wytlumaczy droge.
http://i42.tinypic.com/nal29.jpg
ile mniej wiecej trwa³ ostatnio turniej ?
Misiek1964
23-12-2008, 11:36
ja i jeszcze przez sosnowiec....
misiaczek1964, jedziesz 931 i wysiadasz na klachowcu (przystanek - Mys³owice Katowicka) i kierujesz sie w strone kocio³a, który jest niedaleko, musisz przejsc pod mostem-wiaduktem aby do niego dojsc. potem juz pewnie bêdziesz s³ysza³ muzyke bo w WO¦P bêdzie na rynku pewnie scena i beda grali od rana. A jesli nie , to spytasz sie kogos na ulicy i na bank ci wskaze droge. Masz jeszcze duzo czasu takze popytaj kumpli.
Chyba ze ktos tutaj ci lepiej wytlumaczy droge.
Dobra, dziêki ;)
ile mniej wiecej trwa³ ostatnio turniej ?
ostatnio turniej trwa³ ok. 2:30h . w tym roku pewnie bêdzie podobnie tak do 3h max...
Pavveuek
23-12-2008, 13:38
Kajut jedziesz z nami i tym razem :D
okej, :D
Jak macie miejsce to siê pisze... :)
Miro ?
Pavveuek
23-12-2008, 14:25
Tym razem Ja :D
http://i39.tinypic.com/2mplsma.jpg
http://i42.tinypic.com/nal29.jpg
¿eby nie by³o ¿e siê czepiam, ale nie powinno byæ "Super G"?
maly1982
23-12-2008, 16:35
powinno ale olaæ to hehe wa¿ne, ¿e ch³opaki co¶ robi± a ocb ka¿dy i tak wie
s³ysza³em, ¿e jaka¶ oprawa ma byæ tego turnieju ? Prawda to :szok: ?
hanys 85
23-12-2008, 17:52
Rok temu tez byla oprawa z tego co pamietam.
I rok temu braklo biletow w normalnej sprzedazy, ale Ci co postali dluzej to weszli wszyscy.
Przyjedziecie zobaczycie :)
Maly Slowik
24-12-2008, 09:33
Nie by³o mnie rok temu na turnieju wiêc nie wiem --> Ka¿da dzielnica jedzie sama czy gdzie¶ wszyscy kibice sie zbieraj± ?? Z góry thx ^^
Mi³osz1964
24-12-2008, 09:42
Wszystkie dzielnice na rynku Mys³owickim o 13:30
Nie by³o mnie rok temu na turnieju wiêc nie wiem --> Ka¿da dzielnica jedzie sama czy gdzie¶ wszyscy kibice sie zbieraj± ?? Z góry thx ^^
przeczytaj pare postow wyzej ; ]
ale to chodzi o Mys³owickie Dzielnice, bo to my mamy pokazaæ ile nas jest i ze te miasto jest nasze!
reszta moze sobie odrazu pod hale podjechaæ, no chyba ze tak bardzo chca z nami isc :)
kepistol
24-12-2008, 16:09
tym razem nie bedzie druzyny zlozonej z kibicow?
Ponawiam Pytanie ;)
BoBo ale tym razem sie zorientuj jak tam dojechaæ :hihi:
niestety nie bêdzie
Sadza1964
28-12-2008, 19:05
Wszyscy na rynku w myslowicach !! Z katowic dzielnice tez, jaworzno, malopolska.
Tak jak rok temu !!
Pod hala byla tylko 1 ekipa kazdy wie po co i co to za ekipa.
janusz0808
29-12-2008, 12:01
weso³a bndzie w 40-50 podajze chopa tak s³ysza³em ja tez w tamtym roku by³em i by³o zajefajnie tym tez bênde ;):pijaki::lol2:
maly1982
29-12-2008, 12:52
o ile mi wiadomo to w tamtym roku na Rynku by³y praktycznie same Mys³owice z drobnymi wyj±tkami a reszta w³a¶nie doje¿d¿a³a i by³a pod hal± lub juz na hali.
weso³a bndzie w 40-50 podajze chopa tak s³ysza³em ja tez w tamtym roku by³em i by³o zajefajnie tym tez bênde ;):pijaki::lol2:
napewno bedzie wiecej...
zeby nie zasmiecac klika grafik dla chlopakow z Mys³owic i nie tylko:
http://i42.tinypic.com/2ugorjn.jpg
http://i40.tinypic.com/35n6dkj.gif
http://i43.tinypic.com/6dy5ps.jpg
http://i42.tinypic.com/icqumx.png
Misiek1964
29-12-2008, 16:45
To bilety s± po 5 z³ czy po 6 z³?
stefanosk
29-12-2008, 17:08
na bilecie pisze 5
http://i39.tinypic.com/vy5lb5.jpg
w Mys³owicach na dzielnicach sprzedajemy po 6z³, (5z³ bilet + 1z³ oprawa)
Mo¿na bilety kupiæ na stadionie albo gdzie¶ indziej w Katowicach?
Sadza1964
02-01-2009, 18:31
Taaa.
W sklepiku klubowym ;)
Misiek1964
02-01-2009, 19:50
Bêdzie mo¿na na Orkiestrze vlepki z Mys³owic?
Misiek1964
02-01-2009, 22:57
W tamtym po¶cie mia³o byæ jeszcze "zakupiæ"
Bêdzie mo¿na wnie¶æ plecak na hale ?
Bêdzie mo¿na wnie¶æ plecak na hale ?
Tak.
w dniu turnieju jest mozliwy zakup biletu? Czy tylko przedsprzedaz
FranklinWNC
03-01-2009, 10:16
w dniu turnieju jest mozliwy zakup biletu? Czy tylko przedsprzedaz
"Bilety w cenie 5 z³ s± do kupienia w sklepiku klubowym przy ulicy Bukowej 1 w Katowicach, bêd± równie¿ dostêpne w kasie hali w dzieñ turnieju."
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3871&nid=gl :czytaj:
Geczu_WNC
05-01-2009, 15:09
Klocilbym sie dzisiaj bylem w sklepiku i mi pani powiedziala ze o biletach nie slyszala
Klocilbym sie dzisiaj bylem w sklepiku i mi pani powiedziala ze o biletach nie slyszala
bo biletów nie ma, wszystko na Mys³owice posz³o :cham:
powa¿nie to ciekawe... :huh:
To jak wkoncu wyglada sprawa z tymi biletami ?
pewnie bêd± pod hal± jak rok i dwa lata temu nikomu nie zabrak³o
Pavveuek
05-01-2009, 18:19
Wej¶ciówki w cenie 5 z³ mo¿na nabywaæ w Sklepiku Klubowym przy Bukowej oraz w kasie hali w dzieñ turnieju. Wszystkich kibiców, którzy w niedzielê wybior± siê do mys³owickiej hali, prosimy o przygotowanie dokumentu to¿samo¶ci z numerem PESEL. Miejsca na trybunach mo¿na zajmowaæ od 14:00.
Takie info pojawi³o sie dzisiaj na stronie g³ownej wiec wynika ¿e bêdzie mo¿na kupic te bilety na GieKSie
Geczu_WNC
05-01-2009, 19:59
Takie info pojawi³o sie dzisiaj na stronie g³ownej wiec wynika ¿e bêdzie mo¿na kupic te bilety na GieKSie
to info jest juz troche dluzej ;/
jesli bêdziecie kupowaæ Bilet przed turniejem na hali to pamietajcie aby wziasc sobie jakies pisade³ko hehe
bo stróze prawa sobie wymysli³y ze to jest impreza podwyzszonego ryzyka i na kazydm bilecie maja byc dane osoby ktora kupila wejsciowke, a na potwierdzenie wszyscy musza pokazac jakis dowod tozsamosci.
http://www.myslowickagieksa.pl/ - tam macie zdjecie biletu
impreza podwyzszonego ryzyka ? no kurwa trzymcie mnie... na hali tylko kibice GieKSy, wszyscy graja dla wo¶p, piknikowy klimat a psy dalej swoje-kontrole,pesele,sprawdzanie kazdej osoby... nie zdziwie sie jak doprowadza ludzi do wkurwienia
impreza podwyzszonego ryzyka ? no kurwa trzymcie mnie... na hali tylko kibice GieKSy, wszyscy graja dla wo¶p, piknikowy klimat a psy dalej swoje-kontrole,pesele,sprawdzanie kazdej osoby... nie zdziwie sie jak doprowadza ludzi do wkurwienia
Jak Wojtek Grzyb organizowa³ turniej "Pi³karze dla dzieci" w grudniu, to kibice te¿ mieli bilety imienne. Jest ta identyfikacja kibiców by policja wyrazi³a zgode bez ¿adnych problemów. Jest to impreza masowa i takie s± wymogi...
Wiêc ka¿dy co zakupi bilet, niech sobie wype³ni go ( bo to i tak potem u Was zostaje ) i mia³ przy sobie jaki¶ dokument to¿samo¶ci.
O ktorej sie to zaczyno i kaj to jest??
O 15 na hali na Boñczyku obok Reala i Tesco.
obok Reala i Tesco
Godej mi jeszcze...
Pojada przez Weso³o. Jedziesz??
O ktorej sie to zaczyno i kaj to jest??
Hala na boñczyku na przeciwko Real'a
Turniej zaczyna sie o 15
robimy zbiórke o 13 30 na Rynku ale mozesz byæ jak chcesz pod hala o 15.
Godej mi jeszcze...
Pojada przez Weso³o. Jedziesz??
Ale przez Staro Weso³o czy ko³o kopalni? :hihi:
A na powa¿nie jak przez Kostuchna i ko³o kopalni to musisz jechaæ ca³y czas g³ówn± drog±, za kopalni± na torach w lewo, pó¼niej na skrzy¿owaniu w prawo, mijosz gimnazjum i kino i na nastêpnym skrzy¿owaniu w lewo. Doje¿dzosz do nastepnego skrzy¿owania i w prawo a pó¼niej ca³y czas prosto a¿ do skrzy¿owania w Brzezince (po prawej bêdzie gospoda "Na Kancie" a na wprost solarium) - na ¶wiat³ach w lewo i ca³y czas prosto przez jakie¶ 10 minut, mijosz min. Brzêczki, S³upno, jedziesz ko³o kopalni "Mys³owice" i pó¼niej po lewej zoboczysz Real i na tych ¶wiat³ach w lewo. I za jakie¶ 100 metrów bedzie hala.
A jak przes Staro Weso³o to od Murcek jedziesz ca³y czas prosto, do skrzy¿owania na mostku (tam s± obok siebie 4 przystanki to siê kapniesz o które skrzy¿owanie chodzi) no i tam w lewo a pó¼niej ca³y czas prosto a¿ do tej gospody i ju¿ tak samo.
A jak pojedziesz od centrum Katowic to ca³y czas prosto na Mys³owice i zaraz jak siê koñcz± Katowice to jest po prawej Real i na tych ¶wiat³ach skrêcasz i zaraz jest hala.
Pro¶ciej ju¿ nie umiem ;-)
Jedz na turniej a nie dyskutuj. Godom powaznie bo bez GPSa abo bez Ciebie tam nie trefia :zabki:
jeszcze tego na forum nie widzialem a mysle, ze to super okazja:
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=3899&nid=gl
Wzmianka z "Sportu" o turnieju w Mys³owicach:
324
Ale przez Staro Weso³o czy ko³o kopalni? :hihi:
A na powa¿nie jak przez Kostuchna i ko³o kopalni to musisz jechaæ ca³y czas g³ówn± drog±, za kopalni± na torach w lewo, pó¼niej na skrzy¿owaniu w prawo, mijosz gimnazjum i kino i na nastêpnym skrzy¿owaniu w lewo. Doje¿dzosz do nastepnego skrzy¿owania i w prawo a pó¼niej ca³y czas prosto a¿ do skrzy¿owania w Brzezince (po prawej bêdzie gospoda "Na Kancie" a na wprost solarium) - na ¶wiat³ach w lewo i ca³y czas prosto przez jakie¶ 10 minut, mijosz min. Brzêczki, S³upno, jedziesz ko³o kopalni "Mys³owice" i pó¼niej po lewej zoboczysz Real i na tych ¶wiat³ach w lewo. I za jakie¶ 100 metrów bedzie hala.
A jak przes Staro Weso³o to od Murcek jedziesz ca³y czas prosto, do skrzy¿owania na mostku (tam s± obok siebie 4 przystanki to siê kapniesz o które skrzy¿owanie chodzi) no i tam w lewo a pó¼niej ca³y czas prosto a¿ do tej gospody i ju¿ tak samo.
A jak pojedziesz od centrum Katowic to ca³y czas prosto na Mys³owice i zaraz jak siê koñcz± Katowice to jest po prawej Real i na tych ¶wiat³ach skrêcasz i zaraz jest hala.
Pro¶ciej ju¿ nie umiem ;-)
a nie szybciej na Laryszu na obwodnice wskoczyæ(Pukowca)?? mniej km, omija siê centrum, dwa razy szybciej i wygodniej.
Wpu¶æ babe za kierownice :cham:
Artur szybciej i mniej KM, ale we¼ to wyt³umacz :lol:
http://mapa.targeo.pl/1_katowice,armii%20krajowej,2_Mys%C5%82owice,Bo%C5 %84czyka%20Norberta%2032#targeo-top
ja to tak widze :
wskakujesz ul pszczyñsk± i zje¿d¿asz na giszowcu i kierujesz siê do Mys³owic.
wje¿d¿asz do Mys³owic i pod wiaduktem krecisz w lewo[obrze¿na] i jedziesz do koñca.
bedzie "skrzy¿owanie" w lewo ( Janów ) a Ty krecisz w prawo ( tak jak g³ówna ulica idzie ) i potem przejedziesz ok. 500m i po prawej bêdziê du¿a hala sportowa...( w miêdzy czasie miniesz, rowerowy po prawej, skladu budowalen po lewej, auto bar "BRAKS" i zaraz za nim po prawej haal bêdziê )
Bêdzie ??
Uwa¿ajcie na tych co lictuj± w aukcji, bo dwóch ma 0 transkacji, a jedna tylko 2.
A z allegro.pl to nigdy nie wiadomo.
W ogole troche pozno te cale licytacje :szok:
proste, wywaliæ tych co maj± 0 komentarzy i zglowy, ew. niech potwierdza swoj± to¿samo¶æ ju¿ teraz...
co do licytacji tak po¼no...bo nie by³o wiadomo ile miejsc by³o wolnych dla kibiców...
Zibowski
07-01-2009, 16:21
Mam 2 miejsca w autku - na turniej jak kto¶ z Górnego TZN chce siê za³apaæ pisaæ na PW:faja:
Panowie z Mys³owic i nie tylko !!! mega mobilizacja !!!
cala Polska bedzie ogladac relacje z WO¦P
w tym takze np potencjalni sponsorzy
2 wejscia beda z Myslowic z turnieju GieKSy !!!
jedno na antene ogolnopolska na TVP2 /blok od 15.20/ drugie na regionalna na TVP
Katowice /blok od 16.45/
pokazmy na co nas stac !!!!
Przesadzasz Jaro. Nie maj± 'koperty' z boku, czyli musia³o im has³o przyj¶c na adres korespondencyjny, czyli osoba wygrywaj±ca aukcjê jest raczej prawdziw± osob±. Nie jest wcale tak ³atwo podrobiæ konto na allegro.
Panowie z Mys³owic i nie tylko !!! mega mobilizacja !!!
2 wejscia beda z Myslowic z turnieju GieKSy !!!
jedno na antene ogolnopolska na TVP2 /blok od 15.20/ drugie na regionalna na TVP Katowice /blok od 16.45/
pokazmy na co nas stac !!!!
my wiemy ¿e jeszcze ma byæ Nsport moze Klub sport i TVSilesia...
co do aukcji, to ró¿ne siê przypadki zdarza³y, wiadomo o jaki cel chodzi wiêc mo¿e nikt nie bêdzie sobie jaj robiæ.
ja mowie o relacjach w publicznej
i to beda wejscia "live"
to jak z tymi biletami?
Bêdzie je mo¿na kaj¶ nabyæ w przedsprzeda¿y, czy yno w w dniu imprezy?
to jak z tymi biletami?
Bêdzie je mo¿na kaj¶ nabyæ w przedsprzeda¿y, czy yno w w dniu imprezy?
"Bilety w cenie 5 z³ s± do kupienia w sklepiku klubowym przy ulicy Bukowej 1 w Katowicach, bêd± równie¿ dostêpne w kasie hali w dzieñ turnieju." W sklepiku s± napewno, bo kupowa³em wczoraj!!!
Szpiechu
08-01-2009, 12:40
Kupuj±c bilet w sklepiku dla wiêkszej ilo¶ci osób musze mieæ ich dokumenty??
Kupuj±c bilet w sklepiku dla wiêkszej ilo¶ci osób musze mieæ ich dokumenty??
nie, kupisz im bilety, i sobie sami w domu je wype³nia.
http://i39.tinypic.com/vy5lb5.jpg
Szpiechu
08-01-2009, 13:19
ok, dzieki :piwo:
BRANIK_GT
08-01-2009, 21:19
W sobote sklepik nieczynny?
w dniu impry w jakiej cenie bilet?
W sobote sklepik nieczynny?
proszê :
Sklepik czynny jest w godzinach od 9 do 17 od poniedzia³ku do pi±tku.
W soboty sklepik jest nieczynny.
ultrasavanti
09-01-2009, 15:45
Jak wygl±da sytuacja z miejscami parkingowymi pod hala, mo¿na spkojnie fure postawic, czy trzeba przyjechac odpowiednio wcze¶niej ??
GKS Katowice te¿ zagra w Wielkiej Orkiestrze ¦wi±tecznej Pomocy. W niedzielê klub organizuje turniej halowy w mys³owickiej hali im. Stanis³awa Padlewskiego.
Impreza rozpocznie siê o godz. 15. W zawodach wystartuj± dru¿yny GieKSy, GKS Katowice i Go¶ci, Górnika 09 Mys³owice, Urzêdu Miasta Mys³owice, Kolejarza Stró¿e i dziennikarzy ¶l±skich.
Bilety w cenie 5 z³ mo¿na bêdzie kupiæ w kasie hali w dzieñ turnieju. Ca³kowity dochód z ich sprzeda¿y, a tak¿e pieni±dze uzyskane z licytacji przeprowadzonych w trakcie turnieju zostan± przekazane na konto Fundacji Wielkiej Orkiestry ¦wi±tecznej Pomocy, która przeznaczy je na zakup sprzêtu do wczesnego wykrywania nowotworów u dzieci.
Wszyscy kibice, którzy wybieraj± siê na turniej, powinni posiadaæ dokument to¿samo¶ci.
Rafa³ Musio³ - POLSKA Dziennik Zachodni
Pavveuek
09-01-2009, 15:50
zawsze mo¿esz na parkingu pod Realem zaparkowaæ tam jest duzo miejsca a hala jest po drugiej stronie ulicy
Jak wygl±da sytuacja z miejscami parkingowymi pod hala, mo¿na spkojnie fure postawic, czy trzeba przyjechac odpowiednio wcze¶niej ??
Miejsca jest dosc sporo w poprzednim roku nie bylo z tym problemow.
Miejsca jest dosc sporo w poprzednim roku nie bylo z tym problemow.
miejsca jest tyle, ¿e jak nie zaparkujesz przed hal± to napewno za hal± te¿ jest miejsce do parkowania, tylko trzeba doj¶æ z 70m do wej¶cia.
Mo¿na jeszcze gdzie¶ zakupiæ bilety na niedzielny turniej ???
Na turnieju, albo na dzielnicach w Mys³owicach.
Mo¿na jeszcze gdzie¶ zakupiæ bilety na niedzielny turniej ???
przed turniejem lub w sklepiku na bukowej .
przed turniejem lub w sklepiku na bukowej .
W sklepiku ju¿ nie, bo jutro jest zamkniêty.
W sklepiku ju¿ nie, bo jutro jest zamkniêty.
no masz racje, ale przed turniejem napewno beda!
no masz racje, ale przed turniejem napewno beda!
Na turnieju , albo na dzielnicach w Mys³owicach.
:P
jedzie ktos znajomy autem ?
http://photos.nasza-klasa.pl/17035270/19/main/97a140e44f.jpeg
oczywiscie wszystkie gadzety sa mys³owickie.
Bartek84
10-01-2009, 20:36
jedzie ktos znajomy autem ?
jo jada ale nie mom biletu jeszcze
gniotek1102
10-01-2009, 20:49
Na jakim przystanku mam wysiasc jak jade 76 z Katowic ? Mys³owice Tesco ?
Jesli chcesz na sam± hale musisz wysiasc na Osiedlu Bonczyka ko³o koscio³a..
Mi³osz1964
10-01-2009, 20:56
Bonczyk - Osiedle Tuwima
Bossman1522
10-01-2009, 20:56
Na stronie pisze ¿e zosta³o kilkadziesi±t biletów. Jak to jest ile tego na prawde jest? bo nie wiem czy wejda i nie bede musial wracac do dom
A dok³adnie Boñczyk Osiedle Tuwima jak sie nie myle ;)
carazy kiler
10-01-2009, 20:58
boñczyk osiedle tuwima tam wysiadz idz w du³ bedzie bar braks i po prawej strone hala bedzie (: odrazu ko³o reala
a jakies z oficjalnych gadzetow bedzie cos w sprzedazy jutro na turnieju ??
tak, bêdzie stoisko z oficjalnymi gad¿etami
Geczu_WNC
10-01-2009, 21:19
Ile jeszcze jest tych biletów ??
Ile jeszcze jest tych biletów ??
nie martw sie starczy :))
To jest kajs blisko centrum (wiaduktu)??
z tego co slyszalem to blisko reala , ale chuj wie ile w tym prawdy:alcoholic:
z tego co slyszalem to blisko reala , ale chuj wie ile w tym prawdy:alcoholic:
na przeciwko reala...
Niedaleko. Jak siê jedzie od strony S³upnej to na ¶wiat³ach w prawo siê jedzie do cetrum, czyli trza wjechaæ pod wiadukt. Ale ¿eby siê dostaæ na hale trzeba jechaæ prosto, na nastêpnych ¶wiat³ach pod Kauflandem te¿ prosto, pó¼niej po prawej bêdzie kopalnia i na nastêpnych ¶wiat³ach w lewo. I jeste¶cie na miejscu.
Proste.
To juz chyba wiem kaj to jest. Blisko Katowic. Czyli jak przyjada od strony Weso³ej to nie wjezdzom pod wiadukt ino jada prosto ja?
http://i43.tinypic.com/u7yi9.jpg
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=Miejski+O%B6rodek+Sportu+i+Rekreac ji+Mys%B3owice&loc=Mys%B3owice,+Centrum+miasta&Submit=Szukaj&long=19.114834&lat=50.246313&type=3&scale=2
BillyKid
10-01-2009, 23:37
ktos pisal ze beda wejscia na zywo z turnieju w tv. Mozecie jeszcze raz napisac w jakich stacjach i o ktorej ?
TVP2 (blok od 15:20) a drugie na antenê regionaln± na TVP Katowice (blok od 16:45).
Proste t³umaczenie dojazdu.
Jadac od katowickiego ronda:Droga nr 79 kierunek Kraków jadac prosto wjezdzasz do Mys³owic po prawej masz Real.Na swiat³ach przy stacji Orlen krecisz w prawo i po 500m mas zp lewej Hale.
Jadac od Weso³ej: Trzymac sie kierunek Centrum. w Dzielnicy Larysz bedzie skrzyzowania oznakowane na Centrum i Katowice w Lewo a prosto na Jaworzno Bieruñ i droge S1 na tym skrzyzowaniu krecisz w lewo w ulice Pukowca(najbardziej dziurawa i uszkodzona droga,jesli nei chcesz stracic zawieszenia ograniczaj predkosc do tych na znaku) Dalej lecisz obwodnica dwupasmowa do samego konca do skrzyzowania w lewo kierunek Janów w prawo Mys³owice wiec krecisz w prawo(g³owna droga) i po niec±³ym kilometrze po prawej masz Hale
To juz chyba wiem kaj to jest. Blisko Katowic. Czyli jak przyjada od strony Weso³ej to nie wjezdzom pod wiadukt ino jada prosto ja?
Brawo :hihi:
Echhhh, blondyn.... :lol:
Jed¼ se tak jak StoczeK napiso³ bo wytumaczy³ najpro¶ciej jak siê da³o i jest duuu¿o bli¿ej.
jakim busem z centrum tam zajechac ? byle nie busem J
bo ten bus mie nie dopowiada wole czyms z kzk gop :)
Brawo :hihi:
Echhhh, blondyn.... :lol:
Jed¼ se tak jak StoczeK napiso³ bo wytumaczy³ najpro¶ciej jak siê da³o i jest duuu¿o bli¿ej.
Eeeeej ry¿o :P Czemuscie nie godali ze to jest tak blisko? :cham: Juw wiem jak tam zajechac najblizej. A do ktorej to bedzie trwalo??
Przystanek Zawodzie Pêtla
66, 77, 149, 931, 18
czemu nie Jotk±
Przystanek Zawodzie Pêtla
66, 77, 149, 931, 18
149 jedzie te¿ z Korfantego
Spod delikatesów na korfantego jedzie 76 - wysiadasz na przystanku Boñczyk osiedle Tuwima - przy samym ko¶ciele. Mo¿na te¿ jechaæ 149 i wysiadasz na przystanku Mys³owice Boñczyk (czy jako¶ tak ;P ).
Mozna te¿ tramwajem do Zawodzia i stamt±d 44 (przy ko¶ciele wysiadasz), 66, 77, 18 i 931.
jedziemy do Myslowic !!
do zobaczyska !!
ajjjt.
Z centrum Katowic z Korfantego dojedziesz busem 76 przystanek Boñczyk Osiedle Tuwima
rafalbombel
11-01-2009, 13:37
Brak³o biletów :(((
nadszefu
11-01-2009, 14:34
chcia³em jeszcze teraz podjechaæ, mówicie ¿e nie ma ju¿ biletów i nie wejde?
Ochrona sama stwarza problemy zamiast wpuszczaæ wszystkich za te 5 z³ to robi± zamieszanie .Turniej jak to turniej ciesz± zebrane pieni±dze .Pozdro dla biegacza hahahaha wyrolowa³ z 6 policjantów
no to opowiadac :d jakies atrakcje byly ?: >
Jesli ma ktos zdjêcie Podswietlanej Folli "MYS£OWICE MISATO GIEKSY" ktora po turneiju przed hala na plocie reala zostala zaprezentowana... to prosze o wrzucenie jej na forum! Pilne w ch*j!
Pavveuek
11-01-2009, 17:36
turniej gorszy ni¿ rok temu na co wp³yw mia³a mizerna postawa naszych pilkarzy :/
Ale chuj z nimi
Myslowice miasto GIEKSY !!
brawo ch³opaki za prace któr± w³o¿yliscie
BRANIK_GT
11-01-2009, 17:46
Zawsze jakie¶ oderwanie od zimowej szarzyzny
Nudno. Du¿o gorzej ni¿ ostatnio. I mecze bez klimatu, no ale to wina grajków, ¿e nie powalczyli. I sk³ad fina³u okropny.
O co chodzi³o z minuta ciszy, bo prawie nic s³ychaæ nie by³o? Nie mo¿na jej by³o og³osiæ normalnie przez spikerke?
Na plus licytacje.
Cziliderki s± ju¿ z nami rok :-)
Turnei jgorszy niz rok temu...
Licytacje spoko, szkoda ze nie zdazylismy trawy wylicytowaæ.
Pozdrowienia dla Za³ogi " Jotki " :))
J-otka by³a nasza ! :D
MALEEEEEKKK ???
COOOO???
MUSISZ ODEJ¦ÆÆÆÆÆ !!!
Oczywi¶cie brawa dla SMSG za wszystko co zrobili i ¿e próbowali rozkrêciæ hale.
Mar1964ciN
11-01-2009, 18:25
Rok temu zabawa przy szpilach GieKSy by³± przednia a teraz nudy. Wielkie brawa dla ch³opaków z Mys³owic za prace jak± wykonali.
MALEEEEEKKK ???
COOOO???
MUSISZ ODEJ¦ÆÆÆÆÆ !!!
tez pozdrawiam :faja:
michal_91
11-01-2009, 18:50
Nudno. Du¿o gorzej ni¿ ostatnio. I mecze bez klimatu, no ale to wina grajków, ¿e nie powalczyli. I sk³ad fina³u okropny.
O co chodzi³o z minuta ciszy, bo prawie nic s³ychaæ nie by³o? Nie mo¿na jej by³o og³osiæ normalnie przez spikerke?
Na plus licytacje.
Cziliderki s± ju¿ z nami rok :-)
Gadali, ¿e w grudniu umar³ GieKSiarz z Giszowca. Nie rozumiem ludzi którzy zaczeli ¶piewaæ podczas tej minuty
FranklinWNC
11-01-2009, 19:14
Gadali, ¿e w grudniu umar³ GieKSiarz z Giszowca. Nie rozumiem ludzi którzy zaczeli ¶piewaæ podczas tej minuty
http://forumgieksy.pl/showthread.php?t=1810
Zanim zaczniesz co¶ spiewaæ w busie to siê dwa razy zastanów. Nie mówie tu konkretnie o Tobie yno ogólnie o za³odze Jtki i pewnie paru innych busow dzisiaj.
Bo przez pewne zachowania ludzie nadal bêd± my¶leli , ¿e kibice to byd³o.
I nic nie pomog± AG, akcje oddawania krwi i to ¿e GieKSa wspiera³a dzi¶ WO¦P.
Bo jej kibice wracaj±c nawet z WO¦P nie mog± nie za¶piewaæ czego¶ co nie w tre¶ci przekleñstwa albo musz± lecieæ kurwami i chujami na ca³y bus.
JESTEM ZA DOPINGIEM. I ZACHÊCAM DO SPIEWANIA WSZÊDZIE. TYLKO DOPINGOWAÆ TAK BY PROMOWAÆ.
Zibowski
11-01-2009, 19:48
Turniej lepszy jak rok temu kibicowsko - lepsza oprawa i wiêcej osób (brawa dla Mys³owic)
Pi³karze tak sobie niestety.
maly1982
11-01-2009, 20:39
a anów uwazam, ¿e turniej lepszy ale nie na parkiecie tylko na trybunach bo to co Mys³owicka GieKSa zrobi³a to jak na taki turniej to by³a rewelacja, chêtnie bym te¿ zobaczy³ pod¶wietlan± foliê bo schodzi³em akurat po schodach i nie dowidzia³em a chyba poka¼nych rozmiarów to by³o. Doping tez ca³kiem ca³kiem, wiadomo, ¿e jak nie by³o GieKSy to siê za bardzo nie chcia³o. Poza tym frekwencja konkretna zabrak³o biletów czyli zapewne gdzies 1200 osób na pewno by³o. Ma kto¶ te ca³e wej¶cia do TV nagrane ? Chêtnie bym zobaczy³ a minuty ciszy nie umieli niestety uszanowaæ ch³opcy z TZN no ale mo¿e poprostu nie us³yszeli co mówiono przez megafon
dzieñ na plus, mi³o spêdzony
http://i42.tinypic.com/733028.jpg
http://i44.tinypic.com/jqp4ea.jpg
http://http://i41.tinypic.com/2q8udlv.jpg
Kris for ju:hihi:
http://http://i39.tinypic.com/21d4iux.jpg
http://i42.tinypic.com/s33mh2.jpg
http://http://i44.tinypic.com/jqp4ea.jpg
Kris for ju
Nie wyswietlo mi sie :(
MasarroTZN
11-01-2009, 21:08
a anów uwazam, ¿e turniej lepszy ale nie na parkiecie tylko na trybunach bo to co Mys³owicka GieKSa zrobi³a to jak na taki turniej to by³a rewelacja, chêtnie bym te¿ zobaczy³ pod¶wietlan± foliê bo schodzi³em akurat po schodach i nie dowidzia³em a chyba poka¼nych rozmiarów to by³o. Doping tez ca³kiem ca³kiem, wiadomo, ¿e jak nie by³o GieKSy to siê za bardzo nie chcia³o. Poza tym frekwencja konkretna zabrak³o biletów czyli zapewne gdzies 1200 osób na pewno by³o. Ma kto¶ te ca³e wej¶cia do TV nagrane ? Chêtnie bym zobaczy³ a minuty ciszy nie umieli niestety uszanowaæ ch³opcy z TZN no ale mo¿e poprostu nie us³yszeli co mówiono przez megafon
dzieñ na plus, mi³o spêdzony W naszym sektorze nie by³o s³ychaæ ¿e by³a to minuta ciszy. gdy by¶my s³yszeli o minucie ciszy na pewno przy³±czyliby¶my siê do niej. Nikt nie mia³ na celu zepsuæ minute ciszy ¶.p Meli.
ultrasavanti
11-01-2009, 21:31
Jak ktos jest chetny to wysle na meila filmik podswietlanej folli "MYS£OWICE MISATO GIEKSY", moze ktos se to kajs wciepnie :] ogólnie turniej fajny !
MariuszJ-no
11-01-2009, 21:32
moim zdaniem lepiej bylo w tamtym roku... szacun dla biegacza:):) i wspolczuje tym co gazem dostali;/
Jak ktos jest chetny to wysle na meila filmik podswietlanej folli "MYS£OWICE MISATO GIEKSY", moze ktos se to kajs wciepnie :] ogólnie turniej fajny !
dajesz dajesz, masz PW :))
W zesz³ym roku 1000 razy lepiej
Teraz organizacja tragedia, szpile nuda(te które widzia³em), doping sredni...
Oby tylko w przysz³ym roku turniej sie odby³...
Szacunek dla ch³opaków z Mys³owic, za wlozona prace ! Czekam na fotki oprawy:)
http://i44.tinypic.com/255hto7.jpg race
http://i40.tinypic.com/16hp375.jpg DaiQiri
http://i41.tinypic.com/2i77iqa.jpg oprawa
na szybko 3 foty. potem bedzie tego wiecej.
Powiem tyle:
1. To jest skandal ¿ebym musia³ staæ 2 h na mrozie ¿eby wej¶æ na hale i to jeszcze z du¿ymi problemami.
2. Dlaczego tak jak to by³o w zesz³ym roku nie postawili puszki dla WOSP dla tych co nie mieli biletu?
3. Bardzo du¿o rodzin z ma³ymi dzieæmi sta³o przed hal± i nie weszli bo poczekali 20 min. i zrezygnowali
4. Kto za ten burdel odpowiada? bo sluchanie ochroniarza przez 2h ze maja do nas bilety bylo za³osne
5. Prze t± g³upotê mog³o do¶æ do tragedii, bo by zamiast w TV gadaæ ¿e GieKSa zbiera kasê na WOSP gadali o wej¶ciu kibiców z bram± lub zamieszkach...ale kurwa ile mo¿na staæ na mrozie?
6 Turniej jaki¶ nie mrawy, doping (widzia³em tylko pó³fina³ i fina³) niemrawy
7. Pi³karze do dupy...z taka gr±
8. BRAWO i kista piw dla go¶cia, który nie da³ siê dogoniæ ca³ej armii panów policjantów... ale siê u¶mia³em:)
9. Byle za rok bydzie lepij i organizator podejdzie do turniej z g³ow±
http://pl.youtube.com/watch?v=aebwtx2natI
PODSWIETLANA FOLIA PO TURNIEJU
dzieki za film ultrasavanti
:piwo::piwo::piwo:
http://pl.youtube.com/watch?v=aebwtx2natI
Rijkaard
12-01-2009, 11:18
Oprawa
http://www.desert.infocoi...rd/IMG_0163.jpg
Oprawa
http://www.desert.infocoi...rd/IMG_0164.jpg
Oprawa
http://www.desert.infocoi...rd/IMG_0165.jpg
Rijkaard
12-01-2009, 11:20
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0163.jpg
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0164.jpg
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0165.jpg
sorki tutaj poprawne linki...
fotek jest sporo :) cierpliwo¶ci
super oprawa Myslowic :piwo:
Jaka wasza liczba okolo i czy wiecej/mniej niz rok temu?
stefanosk
12-01-2009, 12:14
http://www.gks-katowice.pl/news.php?id=462
S³aby materia³ na regionalnej :/
Jaka wasza liczba okolo i czy wiecej/mniej niz rok temu?
do soboty wieczór sprzedali¶my na Dzielnicach mys³owic ok 650 biletów
a w niedziele na rynku na rynku sprzedalismy jeszcze 50.
http://www.m-ce.pl/?orkiestrowa-awantura-kibicow%2c570
normalka...
artykul nie mowi jakiego klubu kibice zostali zatrzymani. jednak chyba chodzi im o kibicow R*chu. ja to tak zrozumialem przynajmniej
Kosztowy'64
12-01-2009, 19:29
artykul nie mowi jakiego klubu kibice zostali zatrzymani. jednak chyba chodzi im o kibicow R*chu. ja to tak zrozumialem przynajmniej
niestety to nasi kibice (z Mys³owic) zostali zatrzymani... :/
SylwiaRuda
12-01-2009, 20:03
szacun dla biegacza:):)
No szacun dla amatora i "brawa" dla panów - zawodowców, którzy prawie umieli wytrzymac jego tempo :hihi:
6-ciu tragicznych, a wyszkolonych chopów, no dramat haha
2. Dlaczego tak jak to by³o w zesz³ym roku nie postawili puszki dla WOSP dla tych co nie mieli biletu?
Bardzo trafna uwaga! widzia³am tylko jednego kolesia z puszk±! który jeszcze bra³ udzia³ w licytacji! a gdzie reszta?! przecie¿ mo¿na by³o tyle dodatkowej kasy uzbieraæ, zw³aszcza od tych co nie weszli.
A licytacja hmm zacytujê Pana prowadz±cego i jego s³owami go oceniê-->"Organizacyjnie jeste¶my do przodu i nawet Barcelonie zda¿aj± siê wpadki" hahaha:jezor:
Pi³karsko wielkie nudy, ma³o bramek, m³odzi powinni siê wstydziæ!
Podziêkowania za inicjatywê i serce pomys³odawców!:piwo:
Szkoda, ze nawet na czas tak fajnego imprezy zorganizowanej przez GieKSe nie moglo sie obyc bez takich incydentow :/
Prawdopodobnie równie¿ doros³y zatrzymany bêdzie objêty zakazem stadionowym. O tym zadecyduje jutro prokurator - dodaje Padewski.
To mnie rozjebalo, chaja w busie i zakaz stadionowy :lol3:
Teraz w pubie dasz komus w ryj i dostaniesz zakaz stadionowy :lol2:
PS. Wiem, wiem +1 :hihi:
maly1982
13-01-2009, 07:35
z tego co sie dowiedzia³em to nasi zostali zaatakowani a ¿e ³adnie wyparli atak butami i nawin±³ siê przy okazji jeden z mundurowych ubrany po cywilnemu to sobie kolejny raz ujebali naszych kibiców, oczywi¶cie Ruch uciek³ i oni s± czy¶ci :dead:
http://gieksa-tv.pl/clip/turniej-w-ramach-xvii-finalu-wosp/
£adnie pokazana oprawa :) ogólnie dobry material.
wiecie gdzie mozna zobaczyc wiecej zdjec z turnieju ( zdjecia meczy i trybun) ? bo jak narazie to poza kilkoma zdjeciami wrzuconymi na forum i na www.gks-katowice.pl to nic wiecej nie moge znalezc...
fajna oprawa i du¿o kibiców na trybunach ¶wietna inicjatywa ,
brawo do Mys³owic.
kurwa za¶ nasi kibice wszystkiemu winni dupne JP.
Jak kto¶ posiada foty z przemarszu to niech wrzuci, w razie mo¿liwo¶ci.
Jak kto¶ posiada foty z przemarszu to niech wrzuci, w razie mo¿liwo¶ci.
Rynek
http://i41.tinypic.com/28lz4p1.jpg
Krakowska
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0044.jpg
Krakowska
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0046.jpg
AK
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0060.jpg
Shell
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0069.jpg
Shell
http://www.desert.infocoig.pl/rijkaard/IMG_0070.jpg
Race
http://i44.tinypic.com/255hto7.jpg
http://www.myslowickagieksa.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=206&Itemid=88 - obszerna relacja z turnieju :-)
zaniedlugo wiecej fotek i filmow.
http://www.zyciemyslowic.pl/ - tam rowniez znajdziecie relacje z turnieju.
http://www.youtube.com/watch?v=fbhteKSumWE
NAJLEPSZY FILM Przedstawiaj±cy WO¦P w M-ce
Maly Slowik
20-01-2009, 13:46
O co chodzi ze staniem pod tym oknem w filmiku http://www.youtube.com/watch?v=fbhteKSumWE ? Sory nie mog³em byæ wiê nie wiem a jestem ciekawy ! Z góry dziêki za odp :)
Jest to Na klachowcu, Smrody wywiesily skradziony transparent z Boniola, zapraszajacy na turniej, a nasi go odbili :) hehehe. tyle.
Aukcje koszulek z Turnieju Charytatywnego WO¦P;
http://aukcje.wosp.org.pl/show_user_...hp?uid=1290243
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.