View Full Version : Akcja Warki.
Pytalem na starym forum(pod koniec funkcjonowania) o szczegoly klasyfikacji warki ake nie dostalem odpowiedzi.Chodzi mi o ilosci kapsli kto ile zebral.
Z tego co kojarzew wyniki miały być podane 5 stycznia...jest 20 styczeń i jak dotąd niegdzie nie pojawiła się informacja na temat KTO i ILE kapsli zebrał...
FC Siemce
20-01-2008, 09:35
1. Centrum
2. Wełnowiec
3. Bogucice
4. Tauzen
5. Siemianowice
Indywidualny:
1. Vasyl
2. Krzychu_1977
3. Bronik
4. Nawrot
5. Coval
Widzisz dzięki za odpowiedź, aczkolwiek nie w pełni mnie ona satysfakcjonuje bo po raz drugi pojawia się ona niedopracowana... Może stane się monotematyczna, ale chce znać ranking indywidualny RAZEM z ilością kapsli, które dana osoba przyniosła...
było organizowane spotkanie dla przedstawicieli każdej z dzielnic które brały aktywny udział w akcji i przedstawiono wszystkie statystyki
można o bardziej szczegółową klasyfiakcję prosić?
Padrino z całym szacunkiem, ale Twoja wypowiedź jest typowo zbywająca! Szczerze mi odpowiedz, co mi po tym, że o wynikach dowiedział się przedstawiciel z danej dzielnicy skoro ja (i nie tylko ja) jako osoba, która defakto zaangażowała się w akcje nie mogę uzyskać również takiej informacji? Jaki ma sens wysiłek włożony w sprawe skoro nie zna się jej efektu?
Padrino z całym szacunkiem, ale Twoja wypowiedź jest typowo zbywająca! Szczerze mi odpowiedz, co mi po tym, że o wynikach dowiedział się przedstawiciel z danej dzielnicy skoro ja (i nie tylko ja) jako osoba, która defakto zaangażowała się w akcje nie mogę uzyskać również takiej informacji? Jaki ma sens wysiłek włożony w sprawe skoro nie zna się jej efektu?
Popieram!
Przydaloby sie chociaż jakies info, kiedy takie wyniki mogly by byc!A tu amba
a ja sie spoznilem z kapslami a mam ich jeszcze troche i wiecej ;D
za dzisiejszym Sportem:
Zarząd Piasta podjął decyzje, na co zostaną przekazane środki z konkursu Warki "Wspieraj swój klub".
Przypomnijmy, że gliwiczanie zajeli w nim pierwsze miejsce, zapewniając sobie 270 tys.
- Pieniądze te zostaną spożytkowane na transfery zawodników, a także na zakup sprzetu medycznego.
Od siebie dodam, ze wykupienie Kaliciaka z Polkowic to ponoc 100 tys.
Super, mozemy sobie pluc ino w twarz ...
stara ekipa
23-01-2008, 09:31
za dzisiejszym Sportem:
Zarząd Piasta podjął decyzje, na co zostaną przekazane środki z konkursu Warki "Wspieraj swój klub".
Przypomnijmy, że gliwiczanie zajeli w nim pierwsze miejsce, zapewniając sobie 270 tys.
- Pieniądze te zostaną spożytkowane na transfery zawodników, a także na zakup sprzetu medycznego.
Od siebie dodam, ze wykupienie Kaliciaka z Polkowic to ponoc 100 tys.
Super, mozemy sobie pluc ino w twarz ...
Krzyś obserwując ten cały cyrk z akcją "kapsel" , powiem tylko tyle ... jeżeli nie zmieni się sposób "promocji Warki" , nigdy tego nie wygramy , dziwne że najwięcej kapsli dostarczają kibice klubów , które maja ich najmniej ... kombinacje , układy , znajomości w browarze , itp. jak na razie taki sposób wygrywa w tej "zabawie" o nie małe pieniądze dla klubów i kibiców .
Widze, że jednak nikt nie zamierza zamieścić wyników indywidualnych, szkoda...bo skoro się w coś angażujemy fajnie byłoby widzieć tego rezultat...
Widze, że jednak nikt nie zamierza zamieścić wyników indywidualnych, szkoda...bo skoro się w coś angażujemy fajnie byłoby widzieć tego rezultat...
no i lepiej sie nie angażować. Będzie święty spokoj.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.